Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 6

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.74
Dostawa
4.67
Łatwość zamawiania
4.73
Obsługa i reklamacje
4.65
Poziom cen
4.73

Średnia ocen

4.70

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

307

dodanych opinii

 

Justyna / 2023-11-29

Bardzo fajny sklep, dużo mebli - super jakość i obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-11-27

ładne meble, bardzo fajna jakość i wybór spory :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2023-11-27

Bardzo fajny sklep, z świetnym asortymentem. Dostawa, obsługa - duży plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2023-11-22

Polecam, bardzo fajny sklep, z szerokim, solidnym asortymentem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2023-11-20

Nie mogę się napatrzeć na moje nowe meble! Każdy detal jest dopracowany, a design doskonale wpasowuje się w mój gust. Dzięki nim moje wnętrze zyskało zupełnie nowy charakter. Polecam zakupy mebli tym, którzy cenią sobie wysoką jakość i styl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2023-11-18

Meble jakie tutaj kupiłam spełniają moje wszystkie oczekiwania. Świetne miejsce na zakupy ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2023-11-17

Bardzo polecam. Drugi raz zamówiliśmy tutaj meble, z których jesteśmy bardzo zadowoleni. Są solidnie wykonane, bardzo ładnie wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2023-11-16

Gorąco zachęcam do skorzystania. Personel okazał się niezwykle przyjazny, a meble ce***e solidne wykonanie i doskonały design, co stanowi istotny element.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ada / 2023-11-15

Jestem bardzo zadowolona z kupionych tutaj mebli. Rewelacyjnie wyglądają, są bardzo solidnie wykonane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-11-09

Naprawdę ekstra sklep, polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2023-10-19

Sklep meblowy oferuje nie tylko wysokiej jakości meble, ale także profesjonalną obsługę. Personel był niezwykle pomocny i kompetentny, doradzając nam w wyborze idealnych mebli do naszego wnętrza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2023-10-19

Jestem bardzo zadowolona ze swojego zamówienia. Super meble.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Judyta / 2023-10-18

Meble przypadły mi do gustu od pierwszego wejrzenia. Są wykonane z wysokiej jakości materiałów i dodatkowo prezentują się bardzo elegancko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojtek / 2023-10-18

Obsługa zasługuje tutaj na najwyższą ocenę. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2023-10-17

Polecam, świetne meble, super obsługa. SUPER
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Diana / 2023-10-17

Serdecznie polecam. Obsługa okazała się bardzo sympatyczna, dodatkowo meble też są solidnie wykonane, świetnie się prezentują co jest również ważne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2023-10-16

Bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na zakupy w tym miejscu. Meble okazały się dla mnie strzałem w dziesiątkę. Jestem zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2023-10-15

Co do mebli to ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Wykonane są bardzo starannie, elegancko się prezentują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janek / 2023-10-12

Polecam sklep, naprawdę super obsługa i meble!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ada / 2023-10-10

Fajne meble, godne polecenia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie