Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 10

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.72
Dostawa
4.66
Łatwość zamawiania
4.71
Obsługa i reklamacje
4.63
Poziom cen
4.71

Średnia ocen

4.69

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

291

dodanych opinii

 

Kinga / 2023-02-24

Z czystym sumieniem polecam ;) Meble są bardzo dobrze wykonane, starannie i co ważne nie mam z nimi żadnych problemów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

marika / 2023-02-24

Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego miejsca. Bardzo profesjonalna obsługa, a co do mebli to sprawdzają się one naprawdę dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2023-02-23

Ostatnio kupiłam tutaj z mężem bardzo eleganckie meble. Jesteśmy mega zadowoleni z zakupy, ponieważ faktycznie ich jakość jest wysoka ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2023-02-23

Bardzo polecam! Kupiłem tutaj różnorodne meble do swojego mieszkania i jeśli chodzi o jakość to jest naprawdę wysoka, do tego też ceny są konkurencyjne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikola / 2023-02-22

Super sklep, polecam każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kuba / 2023-02-16

Jakość mebli, obsługa sklepu - wszystko super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2023-02-16

Tutaj bez problemu wybrałam bardzo porządne meble do siebie do domu. Co do ich jakości to okazała się ona bardzo wysoka ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2023-02-09

Bardzo ładne meble, super się prezentują zarówno w sklepie jak i w realu. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dana / 2023-02-07

Pragnę podziękować za wspaniały kontakt ze sklepem, profesjonalną obsługę i co najważniejsze - dostarczenie mebli bezpiecznie zapakowanych, w podanym terminie przez przemiłego kuriera.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

terminowość, jakość towaru, super kontakt

Wady

brak

Extra informacje

Szczerze polecam!

Artur / 2023-01-24

Zamówienie przyszło dobrze zabezpieczone, w terminie który był podany od razu przy jego składaniu. Wszystko naprawdę super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Slawomir / 2023-01-23

Kupiłem przez tą firmę szafę z poniższego linku.https://i-meble.eu/.../28773-szafa-przesuwna-230-z... Szafa przyjechała z uszkodzonymi przednimi drzwiami. Opakowania tych szaf są beznadziejne. Wina moja bo nie sprawdziłemprzy odbiorze bo tak naprawdę przy takich gabarytach produktu takiej możliwości nie ma żeby to sprawdzić na spokojnie. Z racji złego pakowania występóją uszkodzone elemęty w postaci nadłupek i porysowanych części na co już machnołem ręką. powyższa szafa z linku to ogólny szais już bardziej się zaoszczędzić na materjałach nie da. Dlatego nie polecam ani pośrednika ani firmy produkującej ten szais.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Produkt nie wart ceny

Extra informacje

2 tygodnie

Marek / 2023-01-23

Oferta bardzo atrakcyjna - dużo mebli i to w dobrych cenach. POLECAM :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2023-01-23

Jak dla mnie sklep posiada dosyć dobrą ofertę jeżeli chodzi o meble. Dla mnie zakupy tutaj były udane, dodatkowo meble są porządnej jakości ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2023-01-18

Fajne meble. Sklep dobrze działa, mogę polecić!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2023-01-18

Bardzo dobrze wykonane meble, wyglądają świetnie i co ważne też wybór jest duży, więc z łatwością dobrałam coś odpowiedniego dla siebie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-01-16

Szybka dostawa, wszystko dobrze zabezpieczone. Mogę polecić!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2023-01-16

Serdecznie polecam! Jeśli chodzi o jakość mebli to szczerze mówiąc nie mam zastrzeżeń. Są one dobrze wykonane, ładnie wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2023-01-13

Sklep bardzo fajny z dużym wyborem różnych mebli. Polecam zajrzeć!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2023-01-13

Ostatnio kupiliśmy tutaj z mężem meble do naszego mieszkania. Faktycznie są one dobrze wykonane, bardzo elegancko wyglądają ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roksana / 2023-01-12

Spodobała mi się oferta tego sklepu, tym bardziej, że łóżka są porządnie wykonane i do tego bardzo ładnie się prezentują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie