Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 4

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.74
Dostawa
4.67
Łatwość zamawiania
4.73
Obsługa i reklamacje
4.65
Poziom cen
4.73

Średnia ocen

4.70

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

307

dodanych opinii

 

Martyna / 2024-03-10

Bardzo fajne meble, polecam jak najbardziej! Sklep naprawdę fajny i solidny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2024-02-19

Polecam serdecznie :) Zakupy w tym miejscu okazały się dla mnie mega udane. Bardzo ładne meble, które rzeczywiście dostępne są w konkurencyjnych cenach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daga / 2024-02-19

Bardzo fajny sklep, meble solidne, dokładnie takie jak miały być. Super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaja / 2024-02-17

Chętnie jeszcze powtórzymy zakupy w tym miejscu. Meble jakie tutaj kupiliśmy spełniają nasze oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2024-02-16

Dobre miejsce na zakupy. Szybka realizacja zamówień i dobre ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Róża / 2024-02-15

Bardzo ładne szafki kuchenne. Idealnie sprawdzają się w naszej kuchni, do tego utrzymanie ich w czystości jest bardzo łatwe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matylda / 2024-02-14

Szeroki wybór mebli, które można kupić w równie atrakcyjnych cenach. Bardzo polecam ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotrek / 2024-02-14

Bardzo fajny sklep, meble naprawdę godne polecenia. SUPER
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2024-02-13

Jak najbardziej mogę polecić ten sklep. Fantastyczna obsługa, duży wybór mebli, które do tego bardzo ładnie wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2024-02-12

Mam wrażenie, że jeszcze nieraz powtórzę tutaj zakupy. Starannie wykonane meble, które do tego elegancko wyglądają, do tego kontakt z obsługą jest faktycznie dobry
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2024-02-12

Bardzo ładne meble. Polecam - sklep działa OK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2024-02-11

Fajnie, wszystko przyszło bardzo szybko. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2024-02-10

Meble rzeczywiście wyglądają bardzo ładnie. Są starannie wykonane, jakość jest bardzo dobra. Do tego kontakt z obsługą jest też bez zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Artur / 2024-02-08

Polecam, bardzo fajne meble, super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Laura / 2024-01-26

Według mnie oferta jest tutaj bardzo atrakcyjna. Jeśli chodzi o meble to sprawdzają się całkiem dobrze, są porządnie wykonane :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2024-01-25

Jak najbardziej mogę polecić ten sklep każdemu kto szuka wysokiej jakości mebli. Świetna obsługa i do tego meble są solidnie zabezpieczane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarek / 2024-01-25

Często robie zakupy przez internet. Tutaj podobala mi sie mila obsluga i szeroki wybór asortymentu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2024-01-25

Kupiłam szafe do sypialni i komode do salonu w dobrej cenie. udane zakupy :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2024-01-25

Szybko zrobione zamówienie i jeszcze szybszy transport mebli. Bardzo jestem zadowolony z zakupów i polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2024-01-22

Na pewno nieraz jeszcze powtórzę zakupy w tym miejscu. Meble wyglądają naprawdę ekstra, do tego też ich wykonanie jest bardzo staranne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie