Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 5

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.74
Dostawa
4.67
Łatwość zamawiania
4.73
Obsługa i reklamacje
4.65
Poziom cen
4.73

Średnia ocen

4.70

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

307

dodanych opinii

 

Eliza / 2024-01-20

Jak dla mnie to zakupy w tym miejscu były mega udane. Profesjonalna obsługa, bardzo dobrej jakości meble także ja nie mam żadnych zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rozalia / 2024-01-19

W ostatnim czasie kupiłam tutaj narożnik z funkcją spania, który rzeczywiście jest bardzo wygodny. Świetnie wygląda!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2024-01-17

Już kilka razy robiłam tutaj zakupy i nigdy nie spotkałam się z żadną nieprzyjemnością. Meble wyglądają bardzo ładnie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2024-01-16

Ostatnio moja znajoma poleciła mi ten sklep i rzeczywiście jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym miejscu. Meble wyglądają rewelacyjnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izka / 2024-01-14

Bardzo dobry sklep. Nie żałuję w ogóle zakupów w tym miejscu. Meble okazały się dla nas strzałem w dziesiątkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antonina / 2024-01-12

W ostatnim czasie kolejny raz kupiliśmy tutaj meble i rzeczywiście ich jakość okazała się dobra. Elegancko wyglądają, idealnie sprawdzają się w naszym mieszkaniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2024-01-11

Moim zdaniem jest to bardzo dobre miejsce jeśli chodzi o zakup mebli. Świetna obsługa, potrafiąca zawsze dobrze doradzić i co ważne ceny nie są wysokie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Vaco / 2024-01-03

Szybka wysyłka. Szukaliśmy nowej szafy do pokoju dziecka i dzieki doradcom udalo sie wybrac odpowiednio. Córka zadowolona to i my równiez polecamy !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2024-01-03

Udane zakupy !!!! Na plus zasluguja nie tylko fajne ceny ale przede wszystkim bardzo miła obsługa :) :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2024-01-03

Jak chodzi o wybór mebli to faktycznie tak jak wspominali poprzednicy bardzo duży. Nie było trudno wybrać coś dla siebie. Polecam w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2024-01-03

Kolejny raz kupiłam tutaj meble i jak dla mnie są one rzeczywiście dobre. Bardzo eleganckie, solidnie wykonane i co ważne obsługa ma świetne podejście do klientów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2024-01-03

Naprawdę świetne miejsce na zakup mebli. Zamówienie zostało szybko zrealizowane, do tego ceny są atrakcyjne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2024-01-03

Jeśli chodzi o zakupy w tym miejscu to okazały się one dla mnie mega udane. Świetny kontakt z obsługą, bardzo ładne meble
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2024-01-02

Bardzo polecam. Meble są bardzo eleganckie, starannie wykonane i przede wszystkim zawsze też można liczyć na fachowe doradztwo obsługi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek / 2023-12-19

Po zakupach w tym sklepie meblowym moje wnętrza wyglądają rewelacyjnie! Meble są solidnie wykonane, a ich design spełnił wszystkie moje oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Judyta / 2023-12-18

Nareszcie znalazłam tak dobry sklep, w którym mogę kupić solidnie wykonane meble. Duży wybór, bardzo dobre ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2023-12-18

Bardzo fajny sklep, zawsze jestem zadowolony z realizacji i obsługi. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2023-12-16

Moje doświadczenia z zakupami w tym sklepie meblowym były wyjątkowo pozytywne. Meble są nie tylko estetyczne, ale także funkcjonalne, spełniając wszystkie moje oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2023-12-15

Naprawdę bardzo duży wybór mebli, które są faktycznie bardzo starannie wykonane, do tego obsługa z dużym zaangażowaniem podchodzi do klientów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anastazja / 2023-12-14

Sklep ten zasługuje na najwyższe oceny! Duży wybór, eleganckie wzornictwo i trwała jakość to cechy, które wyróżniają ten sklep meblowy spośród innych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie