Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 8

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.72
Dostawa
4.66
Łatwość zamawiania
4.71
Obsługa i reklamacje
4.63
Poziom cen
4.71

Średnia ocen

4.69

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

291

dodanych opinii

 

Angela / 2023-05-23

Jestem bardzo zadowolona z jakości mebli zamówionych w tym sklepie. Bardzo szybka realizacja zamówienia i niesamowity wygląd sprawiły,że to nie były moje ostatnie zakupy tutaj.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna / 2023-05-22

Polecam. Co do zakupu mebli w tym miejscu to ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo duży wybór, wysoka jakość wykonania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monia / 2023-05-22

Świetny sklep! Jestem zachwycona zakupami tutaj. Bardzo dobra jakość mebli, bardzo fajny design i szeroki wybór. Na pewno skorzystam jeszcze kiedyś z oferty sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2023-05-21

Bardzo duży wybór mebli w różnych stylach, każdy znajdzie coś dla siebie. Solidnie wykonane z bardzo dobrych materiałów. Wydają się bardzo trwałe a do tego fajnie się prezentują. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

agata / 2023-05-20

W ostatnim czasie kupilismy tutaj meble do salonu, które rewelacyjnie wyglądają. Wysoka jakość i bardzo dobre ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2023-05-20

Meble które kupiłem okazały się zgodne z opisem czyli solidnie wykonane, a sama dostawa terminowa tak, jak deklarował sklep. Doceniam takie podejście do klienta dlatego serdecznie zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie :-))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hubert / 2023-05-20

Meble powinny być funkcjonalne oraz posiadać niebanalny design - oferta tego sklepu jest właśnie taka, dlatego zrobiłem zamówienie dla siebie. Cena ok, obsługa ok, wysyłka również. Warto zapoznać się z ich ofertą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2023-05-20

Porządne meble w przyzwoitej cenie, dodatkowo na plus jest miła obsługa tego sklepu doradzili mi czym kierować się przy wyborze i nawet udało się tez zamówić kilka mebli z dobrym rabatem. Na pewno tu wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2023-05-20

Szukałam czegoś stylowego do salonu, który jest w trakcie remontu i właśnie w tym sklepie się udało. Przekonałam się widząc inne pozytywne opinie, a także ceny, które są konkurencyjne. Jestem zadowolona z zakupów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarek / 2023-05-20

Bardzo duży wybór mebli, dlatego bez problemu znalazłem coś dla siebie. Cenowo też to dobrze wygląda, idzie to w parze z jakością. Wysyłka w porządku. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolka / 2023-05-19

Zakupiłam niedawno kilka mebli i muszę przyznać, że było warto. Ceny są OK a same meble solidne i łatwe w montażu. Ponad to bardzo szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2023-05-19

Z czystym sumieniem polecam. W końcu znalazłam świetny sklep gdzie można kupić wysokiej jakości meble. Dodatkowo też obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do klientów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2023-05-18

Bardzo dobra jakość mebli. Szeroki wybór i przystępne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Majka / 2023-05-18

Bardzo szeroki wybór mebli i przede wszystkim obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do klientów, zawsze potrafią odpowiednio doradzić ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiesława / 2023-05-16

Opinie to chyba sobie sami piszecie.Zamówiłam komodę narożną-przy składaniu okazało się że sciany boczne są nie wykończone widać pażdzież.Złożyłam reklamację ze zdjęciami i czekam na jak to określono weryfikację nie wiem ile,ani jak toma się odbyć.Przez telefon też nie uzyskałam informacji.Wyrzucone pieniądze(niemałe)Mebeljest brzydki i spartaczony.Nie Warto!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

BUBEL

Extra informacje

Karolina / 2023-05-16

Meble okazały się naprawdę świetnie wykonane. Bardzo dobra jakość, elegancki wygląd
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2023-04-19

Bardzo dobra jakość mebli. Polubiłam ten sklep, tutaj widać, że meble są starannie wykonane i przede wszystkim świetnie wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2023-04-18

Jak dla mnie jest to najlepszy sklep meblowy. Szeroki wybór i przede wszystkim obsługa jest bardzo profesjonalna ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2023-04-18

Świetne meble, jestem bardzo zadowolona ze swoich zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2023-04-17

Fajne meble! Bardzo dobre ceny, wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie