Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 3

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.74
Dostawa
4.67
Łatwość zamawiania
4.73
Obsługa i reklamacje
4.65
Poziom cen
4.73

Średnia ocen

4.70

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

307

dodanych opinii

 

Halina / 2024-04-21

Co do mebli to ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Wykonane są bardzo starannie, elegancko się prezentują!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2024-04-21

Szybka dostawa, obszerny wybór i znalazłem fajne meble. Polecam ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek / 2024-04-21

Bardzo jestem zadowolony z zakupów. Cena jak najbardziej spoko i jakość mebli również.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

iza / 2024-04-17

Nie żałuję w ogóle zakupów w tym miejscu, oferta jest bardzo duża, bez problemu wybraliśmy ładne meble do naszego domu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mia / 2024-04-16

Gorąco polecam. Meble kupione tutaj robią pozytywne wrażenie, świetny wygląd, dobra jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2024-04-15

Wszystko ok - obsługa, dostawa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2024-04-15

Świetna oferta jeśli chodzi o zakup mebli, spory wybór, niewysokie ceny. Jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daga / 2024-04-13

Polecam. Moje zakupy w tym miejscu okazały się rzeczywiście mega udane. Szeroki wybór mebli, dobre ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joaśka / 2024-04-12

Meble jakie tutaj kupiłam spełniły moje wszystkie oczekiwania. Fantastycznie wyglądają!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dagmara / 2024-04-10

Polecam, świetna obsługa, nie ma się do czego przyczepić tak naprawdę. Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2024-04-09

Bardzo ładne meble, polecam sobie spojrzeć bo wybór spory i super jakość. W dodatku zawsze obsługa na najwyższym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2024-03-24

Bardzo fajny sklep, ładne meble, super jakości. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2024-03-21

Bardzo atrakcyjna oferta. Meble spisują się super, są bardzo komfortowe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marysia / 2024-03-19

Meble naprawdę fajnej jakości, bardzo polecam jak ktoś szuka mebli do swojego domu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inga / 2024-03-18

Meble wyróżnia bardzo dobre wykonanie, są one komfortowe, elegancko wyglądają także polecam gorąco ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2024-03-18

Super meble. Duży wybór, jakość i wygląd - na plus. Polecam, bardzo miło wspominam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Liza / 2024-03-17

Bardzo fajny sklep meblowy, kupowanie w nim jest super :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2024-03-16

Szafki kuchenne jakie tutaj wybraliśmy wyglądają świetnie. Idealnie sprawdzają się w mojej kuchni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zofia / 2024-03-15

Cieszę się, że mój wybór padł na ten sklep, ponieważ tutaj od razu dobrałam dobrej jakości meble. Również wybór okazał się wielki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewka / 2024-03-13

Polecam. Miło wspominam zakupy w tym sklepie. Jakość mebli zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jestem zadowolona ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie