Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 1

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.72
Dostawa
4.65
Łatwość zamawiania
4.71
Obsługa i reklamacje
4.63
Poziom cen
4.71

Średnia ocen

4.68

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

285

dodanych opinii

 

Wiktoria / 2024-06-12

Dokładnie wykonane, solidne i po prostu ładne meble. Polecam, cała dostawa przebiegła szybko i sprawnie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosław / 2024-06-12

Meble kupione w tym sklepie sprawują się naprawdę dobrze. Staranne wykonanie, ładny wygląd i do tego szybka realizacja zamówień
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarek / 2024-06-08

Bardzo lubię ten sklep, fajny wybór mebli. Dostawa i obsługa na duży plus :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2024-05-28

Kupiłem krzesła - wszystko super, wysoka jakość krzeseł, fajna cena i terminowa dostawa do domu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam K / 2024-05-28

Meble wysokiej jakości, jestem zadowolony z zakupów. Wysyłka na czas, tak jak umawiałem się ze sklepem, rzetelna firma.

Paulina / 2024-05-24

Zupełnie nie żałujemy zakupów w tym sklepie. Wybraliśmy z mężem przepiękne meble do naszego salonu ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2024-05-22

Meble naprawdę super. Obsługa również więc polecam. Naprawdę godny uwagi sklep meblowy online ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2024-05-20

Nie tak dawno wybraliśmy tutaj z żoną bardzo ładne meble do naszego domu. Są mega komfortowe, porządnie wykonane. Nie mamy zastrzeżeń ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sławek / 2024-05-20

Bardzo fajny sklep wyposażony w super meble, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nastka / 2024-05-18

naprawdę szeroki wybór asortymentu, bardzo dobre ceny, polecam serdecznie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Róża / 2024-05-17

Jeśli chodzi o zakupy tutaj to nigdy się nie zawiodłam. Bardzo pomocna obsługa, ładne meble
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2024-05-16

Bardzo fajny sklep, z meblami dobrej jakości więc śmiało można zamawiać :) polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2024-05-16

Szafki kuchenne stojące sprawdzają się doskonale. Wysoka jakość wykonania, dobre ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2024-05-15

Na pewno powtórzę tutaj jeszcze zakupy. Bardzo starannie zabezpieczone meble, szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2024-05-15

Bardzo dobre miejsce jeśli chodzi o zakup mebli. Wysoka jakość wykonania, elegancki wygląd, a do tego wybór jest duży, można łatwo dobrać coś dla siebie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2024-05-14

Super meble, bardzo sprawna i profesjonalna dostawa. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sara / 2024-04-23

Meble bardzo fajne, duży wybór - super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojtek / 2024-04-22

Super meble, bardzo fajny wybór, świetny sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halina / 2024-04-21

Co do mebli to ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Wykonane są bardzo starannie, elegancko się prezentują!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2024-04-21

Szybka dostawa, obszerny wybór i znalazłem fajne meble. Polecam ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie