Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 9

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.72
Dostawa
4.66
Łatwość zamawiania
4.71
Obsługa i reklamacje
4.63
Poziom cen
4.71

Średnia ocen

4.69

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

291

dodanych opinii

 

Darek / 2023-04-17

Tutaj bez problemu wybraliśmy z mężem porządne meble do naszego domu. Jakość okazała się bardzo dobra, dodatkowo meble rewelacyjnie wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2023-04-16

Sklep bardzo fajnie zaopatrzony, można kupić meble do całego domu w jednym miejscu. Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2023-04-16

Kupiliśmy tutaj w ostatnim czasie meble do salonu. Co do jakości to okazała się ona bardzo dobra, dodatkowo też meble wyglądają rewelacyjnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiolka / 2023-04-15

Jak najbardziej polecam!! Na pewno powtórzę tutaj jeszcze zamówienie. Meble okazały się mega solidne, świetnie wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eryk / 2023-04-15

Bardzo fajny sklep, dostawa bezpieczna i szybka. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2023-04-12

Bardzo fajne meble, sklep w ogóle super wyposażony. Polecam, jest w czym wybierać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2023-04-05

Meble dotarły zgodnie z umówionym terminem dostawy. Rzetelny sprzedawca, mogę polecić. Kontakt przez cały czas bardzo sprawny i konkretny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

oszukana / 2023-03-30

Bardzo nie polecam firmy. Wszystko było bardzo miło, obiecywali rzetelność i uczciwość do czasu, jak doszło do wysłania mebli. Doś, że nie dotrzymali terminu po wysłaniu całości zapłaty, przez co zmuszona zostałam do rezygnacji, to przy zwrocie pieniędzy policzyli sobie ponownie koszt przesyłki mnożąc przez 3 oraz koszt wysłania mebli, które nigdy nie zostały wysłane. Nie zwrócili mi całości zapłaconych pieniędzy to jeszcze jak się upomniałam to straszyli mnie swoimi prawnikami. Dużo kupuję przez internet, ale z taką nieuczciwością i oszustwem, jeszcze się nie spotkałam . Bardzo proszę uważajcie przy zakupach, ponieważ ja czuję się bardzo oszukana i okradziona z własnych pieniędzy. Zapłaciłam im dużą kwotę za coś, czego nigdy nie otrzymałam.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Karina / 2023-03-22

Super meble, dostawa i ceny - na plus. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2023-03-21

Polecam, mebli bardzo duży wybór - coś dla każdego :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zuza / 2023-03-17

Moim zdaniem jest to najlepsze miejsce jesli chodzi o zakup mebli. Profesjonalna obsługa, porządnie wykonane meble
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2023-03-16

Meble bardzo mi się spodobaly. Są one starannie wykonane, prezentuja się również elegancko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2023-03-15

Meble super, takie jak na zdjęciach w sklepie. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2023-03-15

Bardzo mi się podoba oferta tego sklepu. Eleganckie meble i do tego obsługa jest świetna ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2023-03-14

Kolejny raz kupiliśmy tutaj meble do naszego domu i szczerze mówiąc ich jakość okazała się bardzo dobra, ogólnie ładnie wyglądają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Blanka / 2023-03-14

Bardzo ładne meble, spory ich wybór i to w jednym miejscu. Super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek / 2023-03-12

Lubię ten sklep, duży wybór mebli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2023-02-28

Spory asortyment, jest w czym wybierać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2023-02-27

Jakość towaru, obsługa klienta oraz czas dostawy na najniższym poziomie. Odradzam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Extra informacje

1 rok

Wiktoria / 2023-02-25

Jestem bardzo zadowolona ze swoich zakupów w tym sklepie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie