Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 11

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.72
Dostawa
4.66
Łatwość zamawiania
4.71
Obsługa i reklamacje
4.63
Poziom cen
4.71

Średnia ocen

4.69

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

291

dodanych opinii

 

Nie ma kontaktu z tym sklepem , anuluje zamówienie a oni nie raczą tego zrobić tylko na siłę wypisują, że jest w trakcie realizacji. Na podany mail złożona została rezygnacja w ciągu 24h .
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu

Extra informacje

Ania / 2022-12-29

Polecam! łózko piętrowe dziecięce carino jest ekstra. Bardzo dobra cena, łózko funkcjonalne i solidne. Będę na pewno z tego sklepu jeszcze zamawiać meble w przyszłości, wybór bardzo dobry.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-12-29

Jestem zadowolona, dostawa była na czas i mozna było liczyć na szybki kontakt poprzez e-mail oraz telefon. Komoda, którą zamawiałam na żywo pięknie wygląda, nie odbiega od tego co jest na zdjęciach na stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arek / 2022-12-19

Bardzo mi się spodobała oferta tego sklepu.. Kupiliśmy tutaj z żoną bardzo porządne meble, prezentują się elegancko także to był dobry wybór ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Madzia / 2022-12-18

Polubiłam to miejsce jeśli chodzi o zakupy. Bardzo ładne meble, idealnie pasują, co do jakości to też nie mam zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioletta / 2022-12-18

Jak najbardziej polecam. Obsługa okazała się naprawdę profesjonalna, meble wyróżniają się wysoką jakością i dobrą ceną ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

jan22 / 2022-12-15

POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roksana / 2022-12-14

Kolejny raz skorzystałam z tutejszej oferty i nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo ładne meble, które dodatkowo też są porządnie wykonane. Zamówienie zostało szybko zrealizowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2022-12-14

Meble ładne, dobrej jakości. Naprawdę polecam, można sporo wybrać fajnych i w super cenach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-12-13

Super wybór mebli. Ja bardzo lubię kupować meble online i w tym sklepie można to zrobić szybko i przyjemnie, bez wychodzenia z domu :p
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-12-12

Jeśli chodzi o zakup mebli to jak dla mnie oferta tutaj jest bardzo dobra, dodatkowo meble wyróżniają się wysoką jakością i dobrą ceną ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcel / 2022-12-11

Bardzo fajny sklep, polecam. Dużo mebli, ceny jak najbardziej OK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość mebli

Wady

Extra informacje

karolinaD / 2022-11-25

jestem zadowolona z zakupu, dostawa była na czas tak jak deklarował sklep, polecam serdecznie :) PS. Jakość wykonania w stosunku do ceny rewelacyjna :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super jakość

Wady

Extra informacje

Robert / 2022-11-25

Wszystko dobrze. Meble dotarły terminowo, zamówienie zrealizowane bezproblemowo. Kontakt z obsługą podczas realizacji zamówienia był bardzo dobry!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontakt, terminowość

Wady

brak

Extra informacje

Łukasz / 2022-11-22

Super meble, naprawdę świetny wybór, jest w czym sobie wybierać i przebierać. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-11-20

Kupiliśmy tutaj kilka mebli do naszego domu i faktycznie sklep posiada bardzo dobrą ofertę. Szeroki wybór i bardzo dobre ceny ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktor / 2022-11-19

Kupiona tutaj ostatnio komoda okazała się bardzo solidna. Faktycznie prezentuje się bardzo ładnie. Jestem zadowolony z zakupów tutaj i na pewno jeszcze je powtórzę ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-11-18

Kolejny raz robiliśmy tutaj zakupy i faktycznie meble okazały się bardzo porządne, ogólnie wyróżniają się one wysoką jakością także to był świetny wybór ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2022-11-17

Szeroki wybór mebli i dodatkowo obsługa jest naprawdę bardzo dobra. Polecam zakupy w tym miejscu ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Majka / 2022-11-16

Kupione tutaj meble okazały się bardzo porządne. Bardzo ładnie wyglądają, są też porządnie wykonane ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie