Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • i-MEBLE.eu
  • /
  • 1

Opinie o i-MEBLE.eu

i-meble.eu/pl

Rzeszów

Zakupy i-MEBLE.eu opinie
Asortyment
4.08
Dostawa
3.93
Łatwość zamawiania
4.09
Obsługa i reklamacje
3.85
Poziom cen
4.04

Średnia ocen

4.00

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

81

dodanych opinii

 

karolinaD / 2022-11-25

jestem zadowolona z zakupu, dostawa była na czas tak jak deklarował sklep, polecam serdecznie :) PS. Jakość wykonania w stosunku do ceny rewelacyjna :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super jakość

Wady

Extra informacje

Robert / 2022-11-25

Wszystko dobrze. Meble dotarły terminowo, zamówienie zrealizowane bezproblemowo. Kontakt z obsługą podczas realizacji zamówienia był bardzo dobry!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontakt, terminowość

Wady

brak

Extra informacje

Łukasz / 2022-11-22

Super meble, naprawdę świetny wybór, jest w czym sobie wybierać i przebierać. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-11-20

Kupiliśmy tutaj kilka mebli do naszego domu i faktycznie sklep posiada bardzo dobrą ofertę. Szeroki wybór i bardzo dobre ceny ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktor / 2022-11-19

Kupiona tutaj ostatnio komoda okazała się bardzo solidna. Faktycznie prezentuje się bardzo ładnie. Jestem zadowolony z zakupów tutaj i na pewno jeszcze je powtórzę ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-11-18

Kolejny raz robiliśmy tutaj zakupy i faktycznie meble okazały się bardzo porządne, ogólnie wyróżniają się one wysoką jakością także to był świetny wybór ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2022-11-17

Szeroki wybór mebli i dodatkowo obsługa jest naprawdę bardzo dobra. Polecam zakupy w tym miejscu ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Majka / 2022-11-16

Kupione tutaj meble okazały się bardzo porządne. Bardzo ładnie wyglądają, są też porządnie wykonane ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-11-16

Świetny sklep, ja polecam! Meble super, wszystko sprawnie i tak jak powinno być :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-11-15

Sklep super, wszystko tak jak powinno działa. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anjika / 2022-11-04

Porażka! Wystawiają produkt na sprzedaż za określoną cenę, potwierdzają dostępność towaru, ściemniają że opóźnienia w produkcji po czym dostaje maila że cena jest za niska i anulują moje zamówienie. W życiu nie miałam do czynienia z gorszym sklepem. bardzo nieodpowiedzialnie, nieuczciwie (dobrze ze zamówiłam z płatnością gotówka przy dostawie) - słowem najgorszy sklep jaki istnieje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

nieuczciwość sprzedawcy, sprzedawanie produktów, które nieistnieją, wprowadzanie klienta w błąd poprzez proponowanie produktów z "wirtualną ceną"

Extra informacje

Inga / 2022-10-27

Bardzo polecam! Meble wyglądają fantastycznie, są one bardzo porządnie wykonane także z chęcią powtórzę jeszcze zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2022-10-25

Bardzo polecam! Dla mnie zakupy tutaj były bardzo udane, meble są solidne, wyglądają bardzo elegancko także jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2022-10-25

Doskonałe meble, naprawdę ładne i solidne. Ja mam cały salon wyposażony właściwie tutaj :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcelina / 2022-10-24

Szczerze mówiąc dla mnie zakupy tutaj były bardzo udane. Świetna obsługa, duży wybór mebli
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-10-24

Cieszę się, że kupiliśmy tutaj meble. Wyglądają bardzo ładnie, ogólnie też są solidnie wykonane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-10-20

Nie polecam. Sklep bardzo nieprofesjonalny. Zachowanie pracowników bardzo słabe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Robert / 2022-10-19

Bardzo fajny sklep z dużym wyborem mebli, polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dużo mebli

Wady

Extra informacje

Bogdan / 2022-10-18

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wykonanie szafek estetyczne. Opakowanie poprawnie zabezpieczające przed uszkodzeniem

Wady

Extra informacje

Justyna / 2022-10-16

Jak dla mnie wybór tutaj jest bardzo dobry, meble wyróżniają się wysoką jakością i bardzo ładnym wyglądem ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

Anna / 2022-10-14

meble bardzo ładne, polecam każdemu zajrzeć. Ja urządzając dom zamówiłam tam sporo rzeczy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Łukasz / 2022-10-11

ładne meble, dokładnie takie jak na zdjęciach w sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygląd mebli

Wady

Extra informacje

Agata / 2022-09-21

Meble bardzo fajne, myślę że warto zajrzeć jeśli ktoś nie zna tego sklepu. Polecam :))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży wybór, jakość

Wady

Extra informacje

Rysiek / 2022-09-19

Sklep godny polecenia, naprawdę nigdy nie zawiódł. A meble przepiękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojtek / 2022-09-18

ładne meble, naprawdę spory ich wybór więc polecam jak najbardziej :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wybór duży

Wady

Extra informacje

Klara / 2022-09-17

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zamówienie dotarło bardzo szybko, ogólnie meble okazały się bardzo porządne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktoria / 2022-09-16

Już drugi raz robiłam tutaj zakupy i faktycznie zamówienie zostało szybko zrealizowane, dodatkowo obsługa też okazała się bardzo miła i pomocna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dagmara / 2022-09-15

Bardzo duży wybór i do tego ceny nie należą do wygórowanych także jak dla mnie oferta jest świetna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabriela / 2022-09-14

Nie polecam zakupu w tym sklepie. Zakupilam ławe w tym sklepie, ktorą zwrocilam do sklepu. Pani ze sklepu zadzwoniła do mnie po dwóch dniach od otrzymania przesyłki że towar został uszodzony na 61 % i o taką kwotę zostanie potrącony zwrot za ławę. Ława oczywiscie zostala wysłana do nich w stanie jakim do mnie przyszla. Kurier podobno ławę zostawił pod brama , która oni znaleźli na koniec dniówki. po czym stwierdzili uszkodzenie ławy na 61 %. . Pani ze sklepu i- meble.cu powiedziała że mam sobie złożyć reklamację do firmy kurierskiej. Tak też zrobiłam. Po czym do reklamacji potrzebny był protokół stanu przesyłki. I tu się zaczęły problemy. Potrzebny był do reklamacji przesyłki opis jej stanu i uszkodzeń. Pani stwierdziła po chamsku ( kontakt tylko przez e-maila, bo telefonów nie odbieraja) ze to nie ich sprawa i oni niczego wypisywać nie będą. Wygląda na to, że ten sklep w taki sposób działa. Wymiana zdań trwala przez kilka godzin, po czym Pani stwierdziła że to nie ich sprawa. Nie polecam zakupów w tym sklepie. Bo w przypadku zwrotu towaru powiedzą wam, że towar jest uszkodzony i nie będziecie mieć ani towaru, ani pieniędzy. Obsługa jest chamska. Widać że dbają tylko o siebie a nie o klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Rafał / 2022-09-14

Bardzo fajny sklep, dużo mebli, polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży wybór mebli

Wady

Extra informacje

Magda / 2022-09-14

Bardzo szybka realizacja zamówień i przede wszystkim obsługa jest bardzo profesjonalna także polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Laura / 2022-09-13

Bardzo dobre miejsce na zakup mebli, okazały się bardzo solidnie wykonane, świetnie wyglądają ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Hania / 2022-09-13

W sklepie dostępne są naprawdę ładne meble, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ładne meble

Wady

Extra informacje

DAG / 2022-09-03

Kontakt ze strony sklepu tylko na email, a pani na infolinii podchodzi do klienta lekceważąco,Przesyłka 3 paczki tylko jedna paczka nadająca sie do użytku. 2 paczki - uszkodzone części mebli. Złożona reklamacja w dniu 28 sierpnia a rozpatrywana 4 sierpnia . Pani z reklamacji dzwoni twierdząc, że proces reklamacji nie ruszy gdyż nie jest podany kod uszkodzonego elementu. Niestety Pani nie czyta maila ze zrozumieniem. Wszystkie konieczne informacje sa w wysłanym przeze mnie mailu. Po wielokrotnych telefonach na infolinie , otrzymuje maila że wysłano do producenta. Oczywiście żadnego przepraszam. Nikt nie informuje , kiedy będą wysłane uszkodzone części. Dopiero po monitującym mailu otrzymuję informacje że właśnie wysłano. Nikt nie informuje czy w tym terminie jest możliwość odbioru przeze mnie. A Pani z firmy w mailu odpowiada niegrzecznie iż nie zgłosiłam nieobecności. Zdecydowanie nie polecam, fatalny kontakt, indolencja w dziale reklamacji. Meble niestety kiepskiej jakości a obsługa sklepu arogancka z pełna indolencją. Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

BRAK

Wady

kiepska jakość

Extra informacje

nie udało sie jeszcze skompletować mebli

Eliza / 2022-08-23

Sklep wart polecenia. Meble bardzo ładne, dostawa bez problemu. Jestem zadowolona z zakupów i z pewnością jeszcze nie raz wrócę ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar dobrej jakości, miła obsługa, szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Mateusz / 2022-08-23

Ładne meble, bardzo funkcjonalne co też jest ważne. Polecam, sklep działa sprawnie, nie mam żadnych zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emil / 2022-08-22

Bardzo ładne meble, dobrze wykonane. Zamówione rzezy dotarły na czas. Obsługa bardzo chętna dopomocy. Polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa, wysoka jakość

Wady

brak

Extra informacje

Hubert / 2022-08-21

Sklep działa OK, wszystko terminowo i sprawnie. Polecam jak najbardziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-08-21

Miałam okazję dwa razy robić zakupy w tym sklepie i za każdym razem byłam zadowolona. Bardzo duzy wybór towarów i sympatyczna obsługa. Wszystkie meble dotarły do mnie na czas i bardzo dobrze zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

terminowość ,rzetelność ,spory wybór, miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Michalina. / 2022-08-19

Fajne meble, miła obsługa, szybka dostawa. Jestem zadowolona ze zrobionych tutaj zakupów, polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

terminowość, miła obsługa, wybór towaru

Wady

nie ma

Extra informacje

Marta / 2022-08-18

Dużo mebli, naprawdę jest w czym wybierać. Polecam, jeśli ktoś szuka porządnych mebelków :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży wybór

Wady

Extra informacje

Monika / 2022-08-16

Bardzo fajny sklep z przemiłą obsługą. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, szybkość

Wady

nie ma

Extra informacje

Renata / 2022-08-15

Jestem zadowolona, meble zamówiłam i wszystko szybko do mnie dotarło. Nawet uzgodniliśmy wszystko telefonicznie, bardzo miła i rzetelna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

rzetelnośc, szybka dostawa, miła obsługa

Wady

nie ma

Extra informacje

Klient / 2022-08-12

sklep pobiera pieniądze i nie wysyła towaru. po kontakcie telefonicznym nie potrafią odpowiedzieć kiedy towar zostanie wysłany. towar opłacony 2.08 przesyłki do dnia dzisiejszego nie nadano. Transport we wrześniu!! Nigdy więcej i nie polecam. naprawdę nie dziwią negatywne komentarze w sytuacji ignorancji klienta. ???????????????????? nie polecam płatności przelewem tylko za pobranie,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Tomek / 2022-08-09

W moim przypadku przebiegło wszystko OK. W sklepie jest naprawdę szeroki asortyment, ładne meble naprawdę fajnej jakości - co najważniejsze!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Małgorzata / 2022-06-21

Witam, omijać szerokim łukiem, dwie sofy Nata 70 dni czas oczekiwania (pachnie mi daleką Azją) adres ul. Raginisa 6/39 35-513 Rzeszów, chyba też z księżyca wzięty na mapie google pokazuje blok mieszkalny ale nie nr 6/39, najpierw tkaniny nie było i ciągłe przesuwanie dostawy. Pani zapewniała mnie że poduchy będą ze wzorem tłoczonego kwiatu tak jak na zdjęciu, oczywiście poduchy są bez wzoru i wyglądają bedziewnie. w70 dni stawia się domy. Dostawa jeden Pan bez żadnego wyposażenia (jakiś wózek dwukołowy) co by ułatwiało transport nawet kilka metrów, ciężar jednej sofy około 50kg, totalna porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo

Extra informacje

Anita / 2022-04-29

Dwie transakcje. Jeden mebel ok ale drugi padaczka. Fabrycznie pozalepiane kitem uszkodzone elementy. Oczywiście wkręty sie nie trzymają bo do kitu się nie przykręcą. Jak na cene zakupu stanowczo za słaba jakość. Omijać, Lepiej kupić stacjonarnie obejrzeć wcześniej i byc pewnym co się kupuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

materał uzyty do produkcji wybrakowany i byle jak poprawiany

Extra informacje

Bartosz / 2022-04-07

Zwodzenie klienta,po upomnieniu się o zwrot pieniędzy okazuję się że nagle towar jest,towar przychodzi uszkodzony,no i kolejne przepychanki najpierw informacja że wymienią element za chwilę informacja że mają 14 dni na rozpatrzenie reklamacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Same wady firma dno kompletne

Extra informacje

Sebastian / 2022-03-28

Oferowany produkt był uszkodzony, zabrudzony i kiepskiej jakość (szafka łazienkowa z umywalka). Sklep nie chce uznać reklamacji i zwrócić pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

Kiepska jakość, kiepska obługa

Extra informacje

0

Ola / 2022-03-25

Tak poniszczonych mebli nie widziałam nawet po długim użytkowaniu. Szafa za 350 zł , cała obdarta, front szuflady pęknięty w połowie, to nie wyglądało na winę kuriera . Wszystkie możliwe elementy uszkodzone. Męczę się z reklamacją od stycznia, szafa stoi nie złożona w kącie. Odpisują na reklamację, że części są gotowe do wysiłki po tygodniu jednak reklamacja nie przyjęta ..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Nie chce mi się wymieniać

Extra informacje

Andrzej / 2021-12-02

Zamówiłem komodę. Mija dziewięćdziesiąty dzień. Jeszcze nie wyprodukowali.... Zero informacji o opoznieniu. Mają klienta głęboko w.....
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Krystian / 2021-12-01

Nie polecam, firma nastawiona tylko i wyłącznie na sprzedaje i do widzenia. Kontakt tylko e-mail telefonów nie odbierają . Skladalam reklamację na potłuczone lustro w szafie przesuwnej-odrzucona bo to nie ich wina dodam tylko że lustro zapakowane tylko! w karton żadnego dodatkowego zabezpieczenia. Tragedia jeszcze raz nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Maciek Pe / 2021-11-26

OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ. NIERZETELNOŚĆ I WPROWADZANIE W BŁĄD. ZAMÓWIŁEM SZAFKĘ 07.11.21 DO DZISIAJ NIE DOSTAŁEM /NAPISANE BYŁO JEST W MAGAZYNIE/ A JEST 26.11.21. DZISIAJ ZREZYGNOWAŁEM. TO KPINA Z KLIENTA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

ZERO

Wady

J.W.

Extra informacje

LIPA

Łukasz i Paulina / 2021-10-25

Omijać dalekim łukiem. Po złożeniu zamówienia oraz jego opłaceniu sklep wysłał informację że realizacja nie jest możliwa bo nie wpisaliśmy numeru zamówienia w tytule przelewu, po czym zmienił cene produktu na stronie, dodatkowo czekaliśmy prawie tydzień na zwrot środków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

Wszystko

Extra informacje

Viola / 2021-08-23

Meble są super, porządne. Jedynie nie podobał mi się kurier (nie będę podawała nazwy firmy przewozowej), który przywiózł meble. Był niesympatyczny, wręcz gburowaty. do tego przywiózł z uszkodzoną ścianką w jednej bryle. złożyłam reklamację, która szybko i bez problemu została załatwiona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Porządne meble. Perfekcyjna obsługa.

Wady

Kurier- nieprzygotowany do dostarczania wielko gabarytowych przesyłek.

Extra informacje

Beata / 2021-08-09

Zakupiłam meble komoda witryna, stolik pod telewizor wszystko dostarczone w terminie, solidnie opakowane, częściowo poskręcane podstawy czyli blaty, dolny i górny. Meble piękne. Meble firmy jastrol. Polecam, Meble dostarczono przed terminem i nie uszkodzone. Skorzystam ponownie. Meble solidnie wykonane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt z firmą, wysyłają powiadomienia o zamówieniu i termin dostawy i z terminu ie wywiązują

Wady

Nie znajduję

Extra informacje

Tydzień

Osoba bez nazwy / 2021-06-29

Nie polecam, nigdy! Kupiliśmy niedawno stolik kawowy i został dostarczony z wadami. Gdy chcieliśmy zwrócić towar w ciągu 14 dni od zakupu, obsługa klienta poinformowała, że ​​nie jest to możliwe, ponieważ produkt został przygotowany specjalnie na zamówienie klienta, co jest totalną bzdurą - kolor i materiał ławy została wybrany z dostępnych u producenta. wymiana maili i telfonów nic nie pomaga. Zakrawa to o oszustwo i naciąganie prawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

??

Wady

Tak jak powiedział

Extra informacje

Mariola / 2021-06-24

Zamówiłam łóżko, które jest bardzo wygodne, dodatkowo świetnie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. W niskiej cenie można kupić tak dobre meble.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

stabilność, wygoda

Wady

Extra informacje

1 mies

Dorian / 2021-06-23

Meble są naprawdę bardzo ładne. Wykonane solidnie, prezentują się rewelacyjnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

Krzysztof / 2021-06-23

Moja żona jest zachwycona z zakupów tutaj. Dodatkowo meble są wysokiej jakości i jestem pewny, że będą nam służyć bardzo długi czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygląd, cena

Wady

Extra informacje

2 miesiące

Rafał / 2021-06-23

Kupiłem tutaj meble kuchenne i jestem szczerze zachwycony jakością jak i ceną. Na pewno nieraz tu jeszcze wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, jakosć

Wady

Extra informacje

1 mies

Lena / 2021-06-23

Bardzo profesjonalna obsługa, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Meble są solidne i kupione w dobrej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

solidne meble, cena,

Wady

Extra informacje

3 mies

Kacoś / 2021-05-26

Sprawnie, profesjonalnie i konkretnie. Zestaw Tiffany do kuchni bardzo ładny, udało się cały komplet kupić za naprawdę rozsądne pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

zgodny z opisem

Wady

Extra informacje

trzy tygodnie

Artur / 2021-05-26

W i-meble kupiliśmy ładną sofę rozkładaną z funkcją spania 3F jak będą u nas jacyś goście. Dobry wybór, fachowe doradztwo i też jedne z najlepszych cen.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygoda, funkcjonalność i styl

Wady

Extra informacje

trzy miesiace

Kacper / 2021-05-25

Dobry wybór, fachowe doradztwo i jednocześnie dostawa w miarę szybko. Meble do sypialni ładne i takie jak w opisie i na zdjeciach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wykonanie, czas, obsługa

Wady

Extra informacje

miesiąc

Łucja / 2021-05-16

Udało nam się tutaj trafić na naprawdę ładne meble kuchenne, wygrał zestaw w bieli czyli Livia. Robi mega wrażenie, no i też pozytyw za sprawną dostawę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

brak uszkodzeń, ładne wykonanie, nowoczesny styl

Wady

Extra informacje

dwa miesiące

Tomasz / 2021-05-11

Zamówienie z 29 marca nie dotarło do dzisiaj 11 maja2021. W pierwszych dniach informacja o opóźnieniu. Nie dostałem żadnej odpowiedzi na mail na pytania o termin dostawy. Po wydzwanianiu na infolinię wreszcie wysłali. Jak się okazało DPD nie doręcza bo przesyłka powinna przyjść w trzech paczkach a dostali jedną. Znów infolinia . Pani twierdzi , że wysłali łóżko a następnego dnia materac. Kolejnego dnia informacja z DPD , że odsyłają z powrotem bo nie dostali kompletu paczek. Ja tu więcej nie kupuję !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

obsługa , przesyłka, czas oczekiwania

Extra informacje

Grzesiek / 2021-05-10

Wszystko w jak najlepszym porządku. Obsługa profesjonalna, sprawnie odpowiadają. Jednocześnie mega wybór jeżeli chodzi o stylowe i dobrze wykonane meble do salonu i sypialni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

czas, jakość, obsługa

Wady

Extra informacje

Tomasz / 2021-04-30

Niezrealizowane zamowienie od ponad 3 miesiecy, co chwile informacja o kolejnym opoznieniu. Malo to powazne. Ja nie zrobie tu wiecej zakupow. Zdecydowanie odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

BRAK

Wady

Niezrealizowane zamowienie

Extra informacje

Welka / 2021-04-26

Dobry sklep, szukaliśmy łóżka do pokoju dla córci. Wybraliśmy w i-meble model Carino w bieli z dodatkową szufladą. Fajne wykonanie, styl i cena okey :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

styl, materiał, cena

Wady

Extra informacje

dwa miesiące

Subek / 2021-04-25

Sprawna realizacja, szeroki wybór i konkurencyjne ceny. Kupiony zestaw do salonu i sypialni, dostawa na czas. Trochę obawialiśmy się o zakupy online, jednak zdecydowanie nie potrzebnie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

czas, cena, różnorodność

Wady

Extra informacje

WeronikaM / 2021-04-25

Do naszej łazienki wybraliśmy zestaw Capri Oak. Piękne meble łazienkowe, które bardzo ładnie wpasowały nam się do całej aranżacji. Do tego też plus za promocyjną cenę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, jakość wykonania, poziom obsługi klienta

Wady

Extra informacje

trzy miesiące

Anna / 2021-04-24

Niestety nie polecam, chociaż meble wykonane solidnie to jeden z elementów był nieprawidłowej wielkości i pojawił się problem z reklamacja. Długi termin oczekiwania na nowy produkt i co więcej nie do końca zgodny z oczekiwaniami. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Kamila / 2021-04-21

Udane zakupy, szukaliśmy zestawu mebli do salonu w naszym mieszkaniu. Wybraliśmy wersję Candy, tym bardziej że jeszcze był na naprawdę dobrej promocji. Ładnie wykonane i nieuszkodzone meble. Dotarły można powiedzieć, że w terminie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

czas, obsluga, wykonanie, cena

Wady

Extra informacje

Dominik / 2021-04-20

Jestem zadowolony z zakupów, szukałem w dobrej cenie nowoczesnej kuchni i udało się dobrać odpowiedni model w racjonalnej cenie. Profesjonalna obsługa, dobre ceny, termin realizacji dotrzymany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, czas, ceny

Wady

Extra informacje

komoda / 2021-03-23

Absolutnie nie polecam. Od tygodnia nie mogę doprosić się reklamacji meble porysowane już w pudełku. Złożoną reklamację mają gdzięś- nie przestrzegają terminów z KC o rękojmi, jak i zapisów o niej mówiących
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

komoda / 2021-03-23

Absolutnie nie polecam. Od tygodnia nie mogę doprosić się reklamacji meble porysowane już w pudełku. Złożoną reklamację mają gdzięś- nie przestrzegają terminów z KC o rękojmi, jak i zapisów o niej mówiących
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2020-10-07

Ten sklep to żenada,kompletna ignorancja klienta,duży problem z kontaktem,towar zamówiony 8 września, zapłacony z góry/niemałe pieniądze/z konkretnym terminem realizacji na 6 październik nie zostaje dostarczony,po interwencji okazuje się ze nie dojedzie/sklep nie raczył poinformować o problemie/. Poniżej odpowiedz sklepu po mojej interwencji -totalna porażka ,nikomu nie polecam. "Odwołując się do dzisiejszej rozmowy telefonicznej, przekazuję informacje dotyczące zamówienia nr ........ Jak informowałam telefonicznie, producent poinformował, że Pani zamówienie jest jeszcze w produkcji i nie zostanie ono niestety zrealizowane w październiku. Najbliższy termin to listopad, jednak producent sam nie potrafi określić kiedy zamówienie zostanie zrealizowane. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Proszę o decyzję w sprawie zamówienia. Czy mamy je anulować?"
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak profesjonalizmu,brak reakcji

Extra informacje

AsiaC / 2020-03-20

Towar bardzo słabej jakości. Paczki owinięte cienką tekturą falistą i streczem dochodzą uszkodzone. Czas dostawy żenujący - u mnie 3 miesiące plus 2 reklamacje. Nikt nie panuje nad tym co i jakiej jakości wrzucane jest do paczki dla klienta. Nieczytelna instrukcja montażu. Ignorowanie klienta jak już zapłaci za towar i zmuszanie go aby czekał na towar i upominał się o zapłaconą rzecz kilka razy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Jak powyżej w opisie

Extra informacje

Nowe

Karolina / 2019-11-19

Kontakt ze sklepem zerowy. Towar przyszedł uszkodzony a sklep umywa ręce i nie rozpatruje reklamacji twierdząc, że to moja wina. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi na moją prośbę o oficjalne stanowisko sklepu w tej sprawie. Zostałam z uszkodzoną komodą bez jakiejkolwiek propozycji rozwiązania sprawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nic

Wady

Uszkodzony towar, brak pomocy ze strony sklepu, zero odpowiedzi na reklamacje

Extra informacje

nie mogłam nawet złożyć mebla ze względu na uszkodzenia

lucjan / 2018-12-07

Wszystko na plus, ogromny wybór mebli i dobra cena.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy i-MEBLE.eu opinie