Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 7

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.39
Dostawa
4.27
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2340

dodanych opinii

 

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie dostarczono mi zamówionego produktu

Extra informacje

Nie polecam, kpiny sobie robią. Te pozytywne opinie chyba sami sobie wystawiają

Kazia / 2021-06-28

Nie zasługuje nawet na pół gwiazdki

Nika / 2021-06-23

Co prawda z opiniami w Internecie zapoznałam się już po złożeniu zamówienia i pogodziłam się z tym że pewnie nigdy na oczy nie zobaczę przesyłki i byłam miłe zaskoczona gdy po 10 dniach przesyłka dotarła. Produkty zgodne z opisem na stronie, nie mam uwag.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Produkty zgodne z opisami na stronie

Wady

Extra informacje

Ola / 2021-06-15

Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i asortymentu sklepu, polecam każdemu kto chciałby w rozsądnej cenie znaleźć coś dla siebie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Stasiu / 2021-06-15

Jestem zadowolony, syn szczęśliwy z obuwia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Helena / 2021-06-15

OK

Amanda / 2021-06-15

Zamówienia docierają na czas, a czas to niestety dni robocze pomijając soboty, niedziele i święta - więc warto czytać przed zakupem :) Mimo wszystko kupię nie raz i warto czekać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Magda / 2021-06-10

Trzy tygodnie temu zamówiłam "głupotkę" za 16 zł. Do tej pory nie doszła. Jak można pisać, że obsługa szybka i sprawna?
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

PR / 2021-06-07

Wszystko Oki polecam...
Zalety

Wszystko Oki polecam...

Wady

Extra informacje

PR / 2021-06-07

Wszystko Oki polecam...
Zalety

Wszystko Oki polecam...

Wady

Extra informacje

PR / 2021-06-07

Wszystko Oki polecam...
Zalety

Wszystko Oki polecam...

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2021-06-07

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirek / 2021-06-07

Szybkie załatwienie sprawy, 0 problemów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2021-06-07

Szybko i sprawnie, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna Gustaw / 2021-06-07

Bardzo miła obsługa. Transakcja wzorowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M. / 2021-06-07

Super kontakt, bardzo szybka wysyłka, rewelacyjne koszulki. Polecam.

Waldemar Migdalski / 2021-06-07

Nie pierwszy zakup, i jak zwykle w pełni zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2021-06-07

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-07

Zamawiałam bluzę dla syna, fajna bawełna, bluza ok, obsługa super szybka i ogólnie wszystko godne polecenia. Na pewno jeszcze będę robić zakupy w Dybcia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-06-07

Wszystko ok .Szybka realizacja .Towar zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zdzislaw Guczalski / 2021-06-07

Polecam zakupy w tym sklepie internetowym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2021-06-06

Nie polecam nikomu! Wszystkie rzeczy wystawione u nich w sklepie pochodzą z aliexpress tylko że są dwa razy droższe a na zamówienie czeka się do 69 dni roboczych. Jak wystawi się im zła opinię to usuwają komentarze i blokują człowieka. O zwrocie pieniędzy można zapomnieć, PODOBNO zwracają dopiero jak po tych prawie 3 miesiącach przyjdzie towar i my na swój koszt go odeślemy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma żadnych plusów oszuści i nic więcej

Wady

Same wady

Extra informacje

Luiza / 2021-06-05

Jestem zadowolona z usług tej firmy

Joanna / 2021-06-05

Szeroki asortyment i przemiła obsuługa - bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-06-05

Wszystko super

Sasza / 2021-05-31

Obsługa i asortyment na plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ewelina / 2021-05-31

Super sklep, dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Roksana R / 2021-05-27

Bardzo udana transakcja. Szybka realizacja zmówienia. Wszystko na najwyższym poziomie. Na pewno tu wrócę.
Asortyment
Poziom cen
5.00

Walentyna / 2021-05-27

To był mój 2 zakup w tym sklepie i napewno nie ostatni :)

Klaudia / 2021-05-27

Trochę czekałam na przesyłkę ale wszystko było napisane w regulaminie sklepu
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-05-27

Bardzo polecam. Dynamika w działaniu. Dostawa w ciągu dwóch tygodni. Produktu zgodne z opisem. Zachęcam do czytania opinii- bardzo pomogły w doborze produktów!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2021-05-27

udana transakcja. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Zakupy w sklepie dybcia.pl to przyjemność.
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Dominika / 2021-05-26

Totalny brak szacunku dla klienta!!! Kasowanie negatywnych komentarzy oraz blokowanie to chyba standardowa procedura w tym "sklepie". Towar "idzie" z Chin o czym klient nie jest informowany przy składaniu zamówienia. Ja osobiście czekam na swoje zamówienie, które złożyłam 9 marca.... a mamy 26 maj....kontakt z działem obsługi klienta praktycznie żaden, na każdego maila odpowiedź w formie "wyuczonej" formułki, że jest w trakcie realizacji. Żenujące....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Wiktoria / 2021-05-26

Zamówienie złożone 01.04, mamy praktycznie czerwiec przesyłki brak, informacji o paczce także. Do złożenia zamówienia zachęciła mnie cena i „przesyłka z polski” po czym po opłaceniu przyszedł mail ze paczka idzie z Chin i czas oczekiwania może być znacznie wydłużony. Gdybym taka informacje zauważyła wcześniej wolałabym zamówić z AliExpress. Bardzo nie polecam Dybci..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

magda matyja / 2021-05-24

Świetna transakcja, jak zywkle sprawnie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-05-24

Doskonały sklep, jesteśmy zadowoleni z mężem!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.75

Tamara / 2021-05-24

Jestwm bardzo zadowolona i z przesylki Pocztą Polską i z produktu:-)

Beata / 2021-05-24

Zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-05-24

Jestem zadowolona! Pozdrawiam Panie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aw / 2021-05-24

Jakość obsługi klienta, jaka nadal jeszcze jest rzadkością. Wielkie WOW!

Katarzyna / 2021-05-24

Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam

Madzia / 2021-05-24

Super sklep bielizna plus size mega
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

K.Mazurkiewicz / 2021-05-24

Wszystko jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karmen / 2021-05-23

Nie polecam. Czekałam 60 dni roboczych, żeby sie dowiedzieć że towar nie dotrze. Szkoda czasu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Anna Z. / 2021-05-11

Świetna oferta, szybka, bezpieczna transakcja. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2021-05-11

Wszystko ok

Marzena / 2021-05-11

Niezmiennie polecam

Karola / 2021-05-11

Mam torebke z dybcia od roku !! nadal nic się z nią nie dzieje ! dla mnie super sklep
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Xmalek / 2021-05-11

Bardzo profesjonalny sklep, przemiła, obsługa !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa

Wady

Extra informacje

HUgo / 2021-05-11

Szybko i sprawnie dobre ceny duży wybór

Marlena / 2021-05-11

Polecam zestawy bielizny , mogą rozpalić zmysły
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krysti / 2021-05-11

Polecam !
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2021-05-11

POLECAM EDWARDA , zona zadowolona ;d
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Łatka / 2021-05-11

Byłam sceptycznie nastawiona do sklepu , bo zamówienia idą z zagranicy , ale sie nie zawiodłam, towar doszedł szybko dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2021-05-11

Pareo doszło mi na plaże , oj będzie gorąco
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Kinga / 2021-05-11

Polecam , fajny sklep , towar doszedł w miare szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Gosia / 2021-05-11

Masakra. Zamówienie 17 luty. 11 maj i dalej produkty nie dotarły.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

Ooo / 2021-05-06

Mega szybko komplecik dla syna doskonały!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-05-04

Wszystko szybko sprawnie i profesjonalnie! Polecam

Ewa / 2021-05-04

Wszystko szybko sprawnie i profesjonalnie! Polecam

Kamil / 2021-05-04

Jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2021-05-04

Duży wybór, realizacja bez problemów.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jakub Raczek / 2021-05-04

Szybko, sprawnie. Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-05-04

Super, świetny sklep :) Dziękuję!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-05-04

bardzo szybko zrealizowane zamówienie, do tego do zamówienia otrzymałam małe prezenciki, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elka / 2021-05-04

Polecam, doskonały sklep, jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2021-05-04

Super sklep, super obsługa ♥
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Alicja / 2021-05-04

Polecam w 100%, dostawa ekspresowa, kosmetyki zawsze świetnie zapakowane no i próbki gratis :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam bardzo produkt i sklep !!!

Wady

Extra informacje

Aga / 2021-05-01

Expresowa realizacja zamowienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-05-01

Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Niezadowolony Klient / 2021-04-29

Zupełnie towar niezgodny z opisem, zła jakość. Rzeczy są zamawiane z aliexpres za dwa razy większa cenę niż można sobie samemu zamówić bezpośrednio. Sklep Dybcia nie przyjmuje reklamacji tylko odsyła do sprzedawcy z Chin. Ogólnie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Towar niezgodny z opisem

Extra informacje

Skarb / 2021-04-28

Polecam skarpetki, mega szybką dostawa kupiłam sobie 15 par polecam ♥
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Mariola :) / 2021-04-28

Podoba mi się sklep , ceny tez towar doszedł dość szybko , sama byłam zaskoczona :)
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krys / 2021-04-28

Polecam , fajny towar , ceny ok
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karola / 2021-04-28

Niestety dopiero po złożeniu zamówienia zobaczyłam czas przesyłki ZAMÓWIENIE DOSZŁO W 2 TYG ! był to komplet 3 częściowy ! mega produkt !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Pani / 2021-04-28

Dziękuję, do następnych zakupów ♥
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kasia / 2021-04-28

Jestem zadowolona z obsługi, jakość i produkty są jak najbardziej adekwatne do ceny :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowa / 2021-04-28

Serdecznie polecam ! Śliczne rzeczy w bardzo dobrych cenach. Obsługa bardzo szybko odpowiada na pytania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Kasia / 2021-04-27

Na stronie podane są błędne informacje, produkt doszedł uszkodzony, i w złej ilości i jakości, przesyłka przekracza wszelkie granice, nie ma możliwości zwrotu, na infolinii pracuja niekompetentni pracownicy,którzy nie potrafią odpowiedzieć na pytanie klienta, nie polecam!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Kasia / 2021-04-24

Ja nie polecam , t-shirt tandetny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Nunu / 2021-04-18

Polecam, doskonale produkty ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zaraza / 2021-04-18

Zawsze będę tutaj z Wami!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ewa / 2021-04-16

Dziękuję i dziękuję, mój najlepszy zakup właśnie został dokonany tutaj, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Najnaj / 2021-04-16

Najlepszy sklep, nie ważne że pośrednik Ważne że doskonałą jakość! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

One / 2021-04-16

Uwielbiamy Wasz sklep, będziemy polecać - świetna bielizna i dział erotyka ♥
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kara / 2021-04-16

Drodzy Państwo. Po przeczytaniu wielu opinii na wasz temat byłam sceptycznie nastawiona, nie ukrywam że doznałam szoku czytając czas oczekiwania. Ale wiecie co? Cieszę się że wam zaufałam i naprawdę będę was polecać, uważam że aby mieć produkt dobrej jakość, spokojnie można poczekać!\r\n\r\n\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-04-16

Troszkę byłam w szoku ze względu na czas oczekiwania, ale mówię 'dam szanse' - nie zawiodłam, się, pozdrawiam cały zespół dybcia.pl, dzięki Wam mogłam zrobić prezent mojej ukochanej mamie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aner / 2021-04-16

Zayebisty sklep, polecam Anna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mariola / 2021-04-16

Dresik przyszedł super !!!!

Jami / 2021-04-16

Dla mnie ok
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.67

Karolina / 2021-04-16

Po przeczytaniu regulaminu trochę się martwiłam. Panie mnie uspokoiły paczka doszła
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Helena / 2021-04-16

Polecam , zgodnie z opisem , czas oczekiwania jak na stronie Bez zarzutów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Ula / 2021-04-16

Nie polecam, to jakaś porażka a nie sprzedawca.Zamówienie złożone 18.02.2021 i do tej pory częściowo nie dostarczone czyli do 16.04.2021. W odpowiedzi na maila dostałam informacje, że czas dostarczenia to 59 dni roboczych pomijając soboty i niedzielę i mam czekać dalej. Czyli może za pół roku po kontakcie z dostawcą distanę towar lub nie, bo o zwrocie pieniędzy nie ma mowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Barak

Wady

Ubrania mają zaniżoną numwerację.

Extra informacje

Marek / 2021-04-14

Zdecydowanie nie polecam tego sprzedającego ! Jest pośrednikiem sprzedających na Aliexpress na towar czekam na razie 62 dni i nic nie wskazuje na to że towar otrzymam ! Uzyskanie informacji kiedy towar przybędzie pozostaje bez echa. Jedyne co to była informacja że przy okazji podadzą nr do śledzenia przesyłki ponowiłem pytanie co z przesyłką pozostała bez odpowiedzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alicja / 2021-04-14

Zamówienie idzie z Chin, gdybym wiedziała sama bym sobie zamówiła paczkomatem z Chin i nie czekała dwa miesiące a dwa tygodnie , informacja ze towar idzie z za granicy dopiero po opłaceniu przychodzi mailem ! Stanowczo Nie Polecam! Na co komu pośrednik z Alieexpres ?!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Dwa miesiące oczekiwania z Chin

Extra informacje

Ewa / 2021-04-09

Wszystko Super!! Ewa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybki kontakt, dobra wiedza o asortymencie

Wady

nie zauważałam

Extra informacje

Aba / 2021-04-09

Sukienka prześliczna,pasuje do wielu stylizacji, rozmiar rzeczywisty. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2021-04-09

Transakcja przebiegła pomyślnie.

Sarka / 2021-04-09

dobrej jakości i niedrogi sklep. Bardzo cieszę się , ze trafiłam na tą stronę. Serdecznie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kasia / 2021-04-09

Polecam

Magda MJ / 2021-04-09

Szybka dostawa, obsługa bardzo pomocna, polecam!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

sukienka / 2021-04-09

Kupiłam 2 ładne sukienki w kwiaty. Rozmiar idealny. Jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Hania / 2021-04-09

Super wszystko

Beata / 2021-04-09

Polecam, szeroki wybór wysokiej jakości produktów, profesjonalna obsługa i doradztwo.

Anna N. / 2021-04-09

bardzo dobra obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe, profesjonalne i życzliwe Panie w obsłudze

Wady

Extra informacje

XX / 2021-04-09

Jestem bardzo zadowolona i polecam innym ten sklep :)

Faustyna / 2021-04-08

Wszystko piękne, ale jedynym ogromnym minusem jest to że napisane jest \"szyba dostawa\", a tak naprawdę nie jest taka szybka... Niby jest napisane też że wysyła z Polski to każdy normalny człowiek myśli że będzie szybko. Ja robiłam zamówienie miesiąc temu, w ten sam dzieci co zamawiałam też paczkę z Chin. Paczka z Chin przyszła po tygodniu, a paczka od \"Dybci\" do tej pory nie przyszła... \r\nNie polecam...

Kinga / 2021-04-08

Fajne ubrania ale niestety to co zamówiłam wcale nie doszło... szkoda myślałam że skoro są dobre opinie to i sklep robi wszystko aby klient był zadowolony, pieniądze odzyskane ale nie polecam. Brak towaru a czekałam ponad 3 miesiące...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Kasiek / 2021-04-06

Wszystko zgodnie z opisem polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Kamila / 2021-04-06

Sklep na poziomie, zamówienie realizowane expresowo, do każdego zamówienia dodawane są ciekawe próbki...kupujący nie ponosi kosztów przesyłki co jest również zachęcające do zakupów, sklep naprawdę godny polecenia.

Krystyna / 2021-04-06

Majtki na okres REWELACJA polecam każdemu

Alexandra / 2021-04-06

Super

Natalia / 2021-04-06

Szybka dostawa. Ładnie zapakowane na prezent. Dodatkowy prezent. Wszystko na plus ! :)

Iwon / 2021-04-06

Czas oczekiwania się zgadza , doszło wszystko
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2021-04-06

Jestem bardzo zadowolona

Vita / 2021-04-06

Polecam Wielki wybór, super obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariola / 2021-04-06

Polecam sklep , fajne rzeczy w dobrych cenach

Elwira / 2021-04-06

Polecam, doskonałe produkty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Monika / 2021-04-06

Ok. Kolejne zakupy bez zarzutu.

Dorota / 2021-04-06

Najlepszy sklep:) Jakość produktów i obsługi na najwyższym poziomie!

Natala / 2021-04-05

Wszystko z AliExpress , bez wyjątku , 100 % przybitki , wystarczy zrobić zdjęcie i później wstawić na AliExpress
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Ubrania za grosze z AliExpress

Extra informacje

Jola B. / 2021-03-30

Bardzo miła i fachowa obsługa. Kupuję w tym sklepie od długiego czasu i w odróżnieniu od wielu innych jakość obsługi jest bardzo dobra i nawet jeszcze lepsza.

Staszek / 2021-03-30

Szybko i sprawnie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Daria / 2021-03-30

Szybko i sprawnie, polecam! :)

Ewa / 2021-03-30

wszystko zgodnie z opisem, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-03-30

Jestem zadowolona bardzo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Asia / 2021-03-30

Jestem zadowolona\r\n

Elwira / 2021-03-30

Bardzo sprawna realizacja zamówienia, dobrze zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-03-30

Sprawnie i przyjemnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

A. / 2021-03-30

Jest super
Asortyment
Łatwość zamawiania
5.00

Marek / 2021-03-30

Bardzo duży asortyment, błyskawiczna realizacja.

JU / 2021-03-30

Nie zawiodłam się, profesjonalne podejście do klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Incognito / 2021-03-29

Strasznie długa wysyłka. Nie polecam nikomu!! Zero kontaktu!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Produkty niskiej jakości

Extra informacje

Anna / 2021-03-25

Brak przesyłki od 1,5 miesiąca, brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy. Żenada! Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Matylda H. / 2021-03-25

Dziękuję, paczka doszła w 15 dni roboczych :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ona / 2021-03-25

Czytajcie regulaminy a nie będziecie zawiedzeni :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karola / 2021-03-25

Bardzo się cieszę i polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Magdalena / 2021-03-22

Profesjonalizm i produkty z najwyższej półki, często niedostępne gdzie indziej. Polecam

Jadwiga / 2021-03-22

Bardzo sprawna obsługa i miły dodatkowy prezent w przesyłce .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Anita / 2021-03-22

Super szybko i sprawnie
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Gorąco polecam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-03-22

Polecam kazdemu, jestem zadowolona, perfekcja\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karina / 2021-03-22

Nie pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i zawsze byłam zadowolona. Bardzo szybka i sprawna obsługa, na bieżąco otrzymywałam informacje o realizacji zamówienia, towar zgodny z zamówieniem. Bardzo polecam !
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Jowita / 2021-03-22

Polecam , wszystko doszło !
Asortyment
Dostawa
5.00

Kamila / 2021-03-22

Najlepszy sklep jaki znam. Natychmiastowa wysyłka, produkty najlepszej jakości, zawsze dołączone jakieś próbki. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna R / 2021-03-22

Wzorowa obsługa klienta, produkty najwyższej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2021-03-22

Polecam bardzo sklep dybcia.pl, najlepszy sklep internetowy z ubraniami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ubrania

Wady

Extra informacje

Natalia / 2021-03-21

CZEKAM NA PACZKE 2 TYGODNIE I SLADU PO NIEJ NIE MA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Alek / 2021-03-18

DZIĘKUJĘ kupię na pewno nie raz coś :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AMA / 2021-03-18

Bardzo Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Mirosława / 2021-03-17

Po przeczytaniu wielu negatywnych opinii bałam się , że moja przesyłka zamówiona w Dybci nie dojdzie na czas, albo co gorsze przyjdzie nie ta co zamówiłam. Odetchnęłam z ulgą jak odebrałam przesyłkę z poczty. Wszystko super !POLECAM !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Oliwia / 2021-03-17

Co prawda przez swoje niedopatrzenie niewiedziałam, że towar dostarczany jest z zagranicy, przez co dostawa trwała trochę dłużej, ale w sumie transakcja przebiegła ok. Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona z zakupów.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katia / 2021-03-17

Jestem zadowolona z zakupów , sklep informuje o czasie oczekiwania i formie dostawy , wystarczy poczytać dla mnie sklep jest dużym plusem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Albert / 2021-03-17

Udana transakcja. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Zakupy w sklepie dybcia.pl to przyjemność.
Asortyment
Łatwość zamawiania
5.00

Sandra / 2021-03-16

Jeśli jesteście w stanie poczekać na przesyłkę trochę dłużej, to polecam. Ja szanuję swoje pieniądze i dlatego często kupuję na dybcia.pl. Towar dużo tańszy niż w innych sklepach a jakościowo ok.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Jola / 2021-03-16

Zamówiłam kilka ciuszków :) Nawet dość szybko dotarła przesyłka.
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Milena / 2021-03-16

Wysyłka szybka, duży wybór, transakcja bez problemu, jestem zadowolona
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amanda / 2021-03-16

Serdecznie i najmocniej dziękuję za ekspresową realizację mojego zamówienia, życzliwą pomoc telefoniczną, szybki kontakt mailowy .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ernest / 2021-03-16

Polecam, bardzo szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Elżbieta / 2021-03-08

Przesyłka dostarczona szybko. Towar bardzo dokładnie zabezpieczony, zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

ami / 2021-03-08

Najlepszy sklep na świecie. Super obsługa. Zakupy w nim to czysta przyjemność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

anna / 2021-03-08

Super sklep internetowy towar jest na czas i dobre ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Sami / 2021-03-08

Bardzo wiarygodny sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Elwira / 2021-03-08

Polecam produkt, naprawił mi twarz, życie jest zupełnie łatwe, od kiedy korzystam z tego produktu. - maska na wągry
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-03-08

Bardzo dziękuję, jestem zadowolona!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karola / 2021-03-08

Dobra cena. Sprawna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Basia / 2021-03-08

Obsługa oraz podejście do klienta jest na najwyższym poziomie.Szybkość realizacji zamówienia po prostu błyskawiczna,świetny kontakt.Polecam.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Ania / 2021-03-08

Zawsze szybko i solidnie\r\n

Mariusz / 2021-03-02

Zamawiać srebrne kolczyki dostałem plastik gdzie widać gołym okiem że to plastik.

Iza / 2021-03-02

Polecam. Konkretna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alexa / 2021-03-02

Jestem zadowolona. Przesylki przychodza szybko. Produkty w dobrych cenach. Bardzo dobry kontakt w razie braku towaru a nawet doprecyzowaniu rodzaju probek ktore chcialabym otrzymac.
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

kontakt , kontakt jeszcze raz kontakt

Wady

Extra informacje

Alena / 2021-03-02

Super sklep! Bardzo szybka realizacja zamówienia i dostawa. Profesjonalna obsługa.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
5.00

Nika / 2021-03-02

Jestem zadowolona :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Nika / 2021-03-02

Jestem zadowolona :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Ula / 2021-03-02

Super sklep. Zawsze szybka wysyłka, próbki gratis. Polecam!

Sylwia / 2021-03-02

Świetna oferta asortymentowa, szybka wysyłka, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Paulina / 2021-03-02

Jak zawsze szybko i sprawnie.
Asortyment
Dostawa
5.00

Magda / 2021-03-02

Szybka realizacja zamówienia oraz bardzo miła obsługa tel. Towar zgodny z opisem, polecam
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adex / 2021-03-02

Super duzy wybor dostawa zgodna z zamowieniem i na czas swietna obsluga polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ewela / 2021-03-02

Kupuję od nich od niedawna i jestem mega zadowolony. \r\nKody rabatowe darmowe przesyłki. \r\nJedynie wysyłka mogła by być szybsza.\r\n Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sajmon / 2021-03-02

Pierwszy zakup i sam pozytyw. Super sklep, zdarzył się mały chochlik w przesyłce ale sprawa załatwiona błyskawicznie, dosłownie z dnia na dzień. Rewelacyjny kontakt z konsultantami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Astra / 2021-03-02

Zakupy udane i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2021-03-02

W porządku na wszelkich płaszczyznach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

stasiu / 2021-03-02

Wszystko co zamówiłem dotarło w idealnym stanie, nie zamawiałem w tym sklepie pierwszy raz, odkąd zamawiam jestem zadowolony, pozdrawiam\r\n

ewa / 2021-03-02

Po prostu perfekt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2021-03-02

od wielu lat polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alkat76 / 2021-02-19

Zakupy w sklepie robiłam po raz pierwszy i napewno nie ostatni. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, przesyłka dostarczona szybko, towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona i polecam innym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karina / 2021-02-19

Jak zawsze super obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joasia / 2021-02-18

Wszystko tak jak powinno być :)

Zakupy Dybcia opinie