Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 8

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.39
Dostawa
4.27
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2340

dodanych opinii

 

Karola / 2021-02-18

Polecam wszystkim, robiłam już drugi raz zakupy w tym sklepie, gdyż traktują klienta z największą starannością. Są profesjonalistami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Ania / 2021-02-18

Realizacja zamowienia przebiegla szybko i bez zaklocen.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Felicja / 2021-02-18

Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Błyskawiczna wysyłka towaru , świetny kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Mariunia / 2021-02-18

fachowosc i pomoc przy zakupach , uprzejmosc i kultura obslugi
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Iwcia / 2021-02-18

Bardzo duży pozytyw za dokonaną transakcję ;-)
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Wiola / 2021-02-18

Wszystko w jak najlepszym porządku !!!! Gorąco POLECAM
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogumiła / 2021-02-15

Świetny sklep ! Akcesoria do włosów doszły w średnim czasie , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2021-02-15

Mario doszedł w kilka dni ! szok ! żona zadowolona ! :)
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alinka / 2021-02-15

Bardzo jestem zadowolona z bielizny i komunikacji ze sklepem, polecam i na pewno wrócę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-02-15

Pomimo niewielkiego opóźnienia w dostawie, wynikającego z przyczyn leżących po stronie kuriera, sklep zadbał o kontakt ze mną w tej sprawie i zaproponował 10% rabatu jako zadośćuczynienie. Polecam ten sklep za bardzo atrakcyjne ceny, system lojalnościowy i bardzo dobry kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa sklepu

Wady

Extra informacje

Dorota / 2021-02-15

Bielizna doszła , walentynki bardzo udane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

iseva / 2021-02-15

Szybka dostawa, świetny kontakt z obsługą. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Krysia / 2021-02-15

Polecam , bransoletki mi doszły jestem zadowolona , cena i jakość super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2021-02-15

Doskonały dział erotyki :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-02-15

Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie. Firma i produkty godne polecenia.

Teresa / 2021-02-15

Pełen profesjonalizm, miła obsługa, szybki czas realizacji(2 tyg)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Sara / 2021-02-15

Dobrej jakości, zgodnie z opisem i szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mz / 2021-02-15

Świetna, ekspresowa obsługa zawsze miły gratis.Polecam

Amanda / 2021-02-15

Dziękuję, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2021-02-15

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ara / 2021-02-11

Jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-02-11

Jestem bardzo zadowolona. miły prezent, ekspresowa wysyłka
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karina / 2021-02-11

Serdecznie polecam, przesyłka jest ekspresowa
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

domi / 2021-02-11

Produkty, które zamówiłam zgodnie z opisem super polecam, napewno każdy znajdzie dla siebie coś wyjątkowego i zgodnie z własnymi potrzebami. Szybka realizacja i dostawa. Napewno jeszcze skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

domi / 2021-02-11

Produkty, które zamówiłam zgodnie z opisem super polecam, napewno każdy znajdzie dla siebie coś wyjątkowego i zgodnie z własnymi potrzebami. Szybka realizacja i dostawa. Napewno jeszcze skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Virginia / 2021-02-11

Jak zwykle super szybko i sprawnie, sklep na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Kacper / 2021-02-11

Wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

leszek / 2021-02-11

"Pośredniczą" w kupowaniu przez Aliexpress, Czyli pobierają kwotę za zakup u siebie w sklepie, potem dokonują zakupu taniej na Aliexpress i wysyłkę kierują do kupującego. Generalnie żenada, ale interes chyba się kręci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

brak

Wady

brak paragonu, fizycznie nie posiadają oferowanego towaru , brak możliwości reklamacji bezpośrednio od "pośredników"

Extra informacje

Klient / 2021-02-10

Duże rozczarowanie strata pieniędzy brak odpowiedzialnego. Wygląda to następująco:zamawiasz kilka rzeczy o różnej wartości. Otrzymujesz informację że zapowione rzeczy mogą dotrzeć do ciebie w różnych terminach bo pochodzą od różnych producentów. Czas oczekiwania do 59 dni. Następnie otrzymujesz informacje z poczty że dostarcza ci dwie przesyłki.... O tymujesz je pośrednik dybcia ma potwierdzenie o dostarczeniu. Ty otrzymujesz w przesyce Część rzeczy.... Nie masz informacji co powinieneś w nich dostać.... Na resztę czekaszasz cierpliwie. Bo są to różne rzeczy do różnych producentów i mogą dotrzeć w różnych terminach.... Po upływie terminu prosisz o wyjaśnienie sklepu internetowego Dybcia oni cie oinformuja ze rzeczy otrzymałeś i mają potwierdzenie. Mówią by wyjaśnić to na poczcie bo oni odpowiadają za pakowanie a Dybcia jest tylko pośrednikiem.... Poczta umywa ręce i twierdzi że ona za to nie odpowiada i nie wie kto odebrał ale dostarczono przesyłkę zawartość ich nie obchodzi. Ty tracisz kasę odpowiedzialnego brak.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Długi czas oczekiwania, brak nadzoru nad wysyłanym towarem, brak wiedzy co w danym momencie przesyłają co powinno być w paczce, strata pieniedzy

Extra informacje

Irmina / 2021-02-10

Jestem bardzo zadowolona z internetowego sklepu
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angela / 2021-02-10

Jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Miłka / 2021-02-10

Sklep godny polecenia.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Iga / 2021-02-10

Super! Ubrania piekne, zawsze dobrej jakosci
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Kamila / 2021-02-01

Zadowolona na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2021-02-01

Bardzo udane zakupy. Na pewno wrócę do tego sklepu i będę polecała znajomym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Suprer firma

Kamilka / 2021-02-01

Również polecam ,pomimo że czekałam trochę ponad 30 dni nie żałuję zakupu. Okulary dotarły w całości b.dobrze zapakowane
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-02-01

produkt jak najbardziej się sprawdził , wracam do niego systematycznie gdyż spełnia moje oczekiwania nie podrażnia jest lekki skóra po nim jest odpowiednio nawilżona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arleta Knapik / 2021-02-01

Dziękuję, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-02-01

Szybko, sprawnie i rzetelnie. Polecam

Albert / 2021-02-01

udana transakcja. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Zakupy w sklepie dybcia.pl to przyjemność.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Ilona / 2021-02-01

Polecam z całego serca!!!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrianna / 2021-02-01

Co prawda przez swoje niedopatrzenie niewiedziałam, że towar dostarczany jest z zagranicy, przez co dostawa trwała trochę dłużej, ale w sumie transakcja przebiegła ok. Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Monika / 2021-02-01

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Produkt ekstra. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Viola Popiel / 2021-02-01

Wszystko super, szybka dostawa, przesyłka produkty pięknie i bezpiecznie zapakowane, dodatkowo małe upominki
Zalety

gratisy od firmy :)

Wady

Extra informacje

Ania / 2021-01-30

Bardzo polecam. Dynamika w działaniu. Dostawa w ciągu dwóch tygodni. Produktu zgodne z opisem. Zachęcam do czytania opinii- bardzo pomogły w doborze produktów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt, wysyłka

Wady

Extra informacje

Ania / 2021-01-30

Bardzo polecam. Dynamika w działaniu. Dostawa w ciągu dwóch tygodni. Produktu zgodne z opisem. Zachęcam do czytania opinii- bardzo pomogły w doborze produktów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt, wysyłka

Wady

Extra informacje

Iwona / 2021-01-27

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi w sklepie oraz z zamówionych produktów
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2021-01-27

Wszystko na jak najwyższym poziomie, obsługa celująca
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2021-01-26

Z czystym sumieniem polecam i zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie. Obsługa klienta na wysokim poziomie
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Irmina / 2021-01-26

Wszystko cudownie! Polecam!

Oktawia / 2021-01-26

Szybko zajęli się moim zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Roksana Rak / 2021-01-26

Kupiłem piżamę i jestem zadowolony jest ciepła, dobra jakościowo. Obsługa miła i sprawna polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Paulina / 2021-01-25

Jakość produktów adekwatna do ceny. Ja jestem zadowolona bo można kupić fajne gadżety za małe pieniądze. Fajny sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Basia / 2021-01-25

To przykre, że dorośli ludzie mają problem z czytaniem . Ja stoję po stronie sklepu, bo robiłam tam zakupy już kilka razy i prawie wszystko doszło w regulaminowym czasie. Jedna paczka nie doszła, napisałam maila do sklepu i otrzymałam paczkę. Jest tanio, obsługa udziela wszystkich informacji. Coś za coś, albo szybko albo tanio. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Jana / 2021-01-25

polecam ten sklep, konkretna obsługa i świetny wygląd zegarków
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Ilona / 2021-01-25

Sklep jak najbardziej na plus. Bez przerwy jakieś nowości i bardzo dobry kontakt (nawet odpisali mi raz pod wieczór co zrobiło na mnie wielkie wrażenie). Produkty takie jak na zdjęciu, więc ok. Dostawa trochę trwa, ale warto. Ja osobiście jestem zadowolona i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2021-01-25

Zamówiłem na stronie kilka produktów na święta na początku listopada. Wszystkie otrzymałem, co prawda w różnych paczkach, ale wszystko jest w porządku. Dłuższy czas dostawy wynagradzają niskie ceny i rabaty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2021-01-20

Polecam zakładkę akcesoria biurowe. Często zamawiam jakieś "cudeńka" dla mojej córeczki. Takie nietypowe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Angelika / 2021-01-20

Super obsługa, kontakt rewelacyjny. Każde zakupy w tym sklepie to wielka przyjemność
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sabina / 2021-01-20

Jestem szczęśliwa że tutaj trafiłam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-01-20

polecam zakupy w sklepie

Alicja / 2021-01-20

Korzystnie. Choć dość długo czekałem, warto było. Nie mam pretensji, bo w umowie jest info o tym jak dlugo może trwać dostawa.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karola / 2021-01-20

Szybka dostawa, produkty dobrze zabezpieczone, w miarę możliwości ekologicznie zapakowane, super kosmetyczka w prezencie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobrze zabezpieczona paczka

Wady

Extra informacje

Anna / 2021-01-20

Wrócę na pewno!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2021-01-20

Trochę czekałam na przesyłkę ale wszystko było napisane w regulaminie sklepu
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

joanna / 2021-01-20

Polecam w 100%
Asortyment
5.00

Domi / 2021-01-20

Wszystko szybko i sprawnie. Dobra obsługa. Sklep godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANIA / 2021-01-20

Super! Ubrania piekne, zawsze dobrej jakosci! Jestem klientka od samego poczatku, regularnie zamawiam i nigdy sie nie zawiodlam! Bardzo dobra obsluga klienta i sledze strone na facebooku Moj ulubiony sklep internetowy! POLECAM!!!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bunia / 2021-01-20

Szybka i sprawna obsługa

GabiGold / 2021-01-20

Bardzo szybka realizacja, wszystko pozytywnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

wysyłka w dwa tyg

Wady

Extra informacje

Ela / 2021-01-20

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-01-20

To był mój 2 zakup w tym sklepie i napewno nie ostatni :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-01-19

Doskonale produkty w super cenach, naprawdę polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ivan / 2021-01-19

Jak najbardziej polecam! wszystko zgodne z opisem , szybka dostawa . Kontakt z włascicielami super ;) wielka 5!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Renata / 2021-01-19

Polecam sklep idealny;) Jedynie troszke czekałam na paczke
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Ala / 2021-01-19

Świetna obsługa, niskie ceny paczka na czas!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Piotr / 2021-01-19

Zamówione rzeczy spełniły moje oczekiwania. Jestem usatysfakcjonowany.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Jestem bardzo zadowolana z serwsu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko

Wady

Extra informacje

VIKA / 2021-01-19

I ja też polecam już dwa razy zamawiałam i mimo tak dlugiego czasu oczekiwania wszystko przyszło :)
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Milenka / 2021-01-19

Wszystko ok, polecam

Stach / 2021-01-19

Super ubrania w niskich cenach, pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kasia K. / 2021-01-19

Złożyłam zamówienie, odeszłam od komputera i od razu dostałam email a, że paczka wysłana. Szybciej niż ekspres:) do paczki dołożono również prezent. Świetny sklep. Będę do nich zaglądać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

łatwy kontakt ze sklepem, czy telefon czy email

Tymoteusz / 2021-01-19

W sklepie internetowym dybcia.pl zrobiliśmy z żoną duże zakupy. Ubrania, bielizna i inne akcesoria. Towary dotarły do nas bez żadnych opóźnień. Jesteśmy zadowoleni z ich cen i jakości.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Loka / 2021-01-19

Bardzo dziękuję za paczuszkę. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Alicja / 2021-01-19

Wielkim plusem jest duży asortyment sklepu, można kupić rzeczy z wielu kategorii i zamówić je jednocześnie - super sprawa. Jak dla mnie za tą cenę produkty jakościowo są bardzo dobre, paczki przyszły dobrze zapakowane, nie mam w sumie do czego się przyczepić, pewnie nie raz jeszcze coś tam kupię, mogę śmiało polecić sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-01-19

Jak zawsze, profesjonalnie i szybko. Pozdrawiam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sara / 2021-01-19

Jestem zadowolona, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2021-01-19

Szybka odstawa, towar zgodny z zamówieniem
Zalety

dostawa i kontakt

Wady

Extra informacje

Małgorzata / 2021-01-15

Kupuję w dybcia od kilku lat. Zawsze fachowo i sprawnie. Bardzo rzetelny sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kate / 2021-01-15

Najwyższa jakość, wszystko jak zwykle profesjonalnie

Marian / 2021-01-15

Artykuły są dobre i tanie.Polecam sprzedawcę
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.75

Marta Łabądź / 2021-01-15

Polecam
Asortyment
Dostawa
5.00

BRYNIA / 2021-01-15

Jestem zadowolona. Dobry kontakt ze sprzedawcą, ładny towar w atrakcyjnych cenach.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-01-15

spódniczka SUPER!!! Fajny materiał, bardzo stylowa.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2021-01-15

zamówione rzeczy przyszły dość szybko, dobrze zabezpieczone, jestem zadowolony, wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Halina / 2021-01-15

Produkty najwyższej jakości. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Esmeralda / 2021-01-14

POLECAM WSZYSTKIM PEŁEN PROFESJONALIZM OSBLUGA NA NAJWYZSZYM POZIOMIE
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ja. / 2021-01-14

Zakupiony przeze mnie towar był zgodny z opisem
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2021-01-14

Poleciłam już niejednemu ten sklep. Za nieduże pieniądze można sprawić sobie lub bliskim trochę radości. Asortyment mają szeroki, więc każdy coś dla siebie znajdzie. Trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę ale warto być cierpliwym :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

vika / 2021-01-14

jestem zadowolona i na pewno jeszcze coś u nich zamówię :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Kinga Fer++ / 2021-01-14

bardzo fajne ciuszki. idealnie na mnie pasują
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2021-01-14

Ciekawy asortyment. Nie ma na co narzekać, jak się kupuje za takie pieniądze to można poczekać na przesyłkę trochę dłużej :)
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ferdzia / 2021-01-12

Korzystnie. Choć dość długo czekałem, warto było. Nie mam pretensji, bo w umowie jest info o tym jak dlugo może trwać dostawa.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Marysia / 2021-01-12

Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów. Ciuszki przyszły dokładnie takie jak na zdjęciu. Rozmiary pasują - wszystko leży idealnie. Bardzo dziękuję i chętnie wrócę.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2021-01-12

Jestem bardzo zadowolona. Tempo błyskawiczne, zawsze dołączone próbki i prezencik :) Dbałość o klienta 100% Naprawdę cudowni jesteście :*

Kresa / 2021-01-12

Korzystam ze sklepu od kilku lat. Zawsze jest idealnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Bruno / 2021-01-12

Obsługa klienta ok. Jakość towaru ok. Ceny ok. Szybkość realizacji zamówienia też ok. Pełna satysfakcja.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-01-12

Produkty warte polecenia. Szybka przesyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysylka, bluzka byla w 9 dni roboczych

Wady

Extra informacje

Kinia / 2021-01-12

Warto skorzystać. Aktualnie wiele produktów można kupić w bardzo atrakcyjnych, promocyjnych cenach. Polecam.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-01-12

Wzorcowy sklep pod względem asortymentu , ekspresowa przesyłka. Polecam ,super firma.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Extra informacje

Iwona / 2021-01-12

Z pewnością się opłaca, choć na zamówione artykuły trzeba trochę poczekać. Ciekawe ciuchy oraz dodatki przyciągają moją uwagę, dlatego jestem częstą klientką. Jak na razie zawsze jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2021-01-12

Szczerze polecam. Obsługa na najwyższym poziomie.

Marcela / 2021-01-12

Bardzo dobry sklep. Polecam 100 %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.67

Regina / 2021-01-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Ubrania są niedrogie, a jakość bardzo dobra. Trochę czekałam na przesyłkę ale wszystko było napisane w regulaminie sklepu. Po praniu nic się nie stało, ubrania dobrze się noszą dlatego polecam
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-01-12

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Halina / 2021-01-12

Szybka profesjonalna obsługa - polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa na duży plus

Wady

nie widziałam wad

Extra informacje

LUDMIŁA / 2021-01-12

Bardzo udana transakcja. Szybka realizacja zmówienia. Wszystko na najwyższym poziomie. Na pewno tu wrócę.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2021-01-12

Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

OLA / 2021-01-12

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-01-04

Wszystko ok , super kontakt ze sprzedawcą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaśka / 2021-01-04

Cześć, biustonosz doszedł trochę ciasny ale moze byc
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Lucyna K. / 2021-01-04

Polecam:))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sami / 2021-01-03

Bardzo fajny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alek / 2021-01-03

Jestem zadowolony :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Mateusz / 2021-01-01

Wszystko w porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanka / 2021-01-01

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kInga / 2020-12-30

Sprzedawca deklaruje doręczenie paczki do 59 dni roboczych , przeczytałam regulamin - jest jasno napisany . Oczekuje na paczkę , już nie mogę się doczekać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-12-30

Zamówienia dochodzą szybko i sprawnie . Nie mam nic do zarzucenia. Osobiście zamówiłam kurtynę Led prezentuje się pięknie !????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Jowita / 2020-12-30

Zamówiona kurtyna jest mega !!! Polecam z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roxi7791 / 2020-12-29

Katastrofa,nie polecam. Prezenty świąteczne zamówione w październiku,dzis jest 29.12 nie dotarły. Proszę o zwrot pieniędzy ale sprzedający deklaruje,że moje prezenty świąteczne dojdą w styczniu,mam cierpliwie czekac. Porażka.

olek / 2020-12-29

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Miłka / 2020-12-28

Towar doszedl na czas polecam ! z całego serca
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Dominika / 2020-12-28

Popieram słowa poprzedniczki , kurtyna rewelacja doszła w nie całe dwa tyg ! mega polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2020-12-28

Kurtyna led jest boska !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulka / 2020-12-22

Firana doszła na czas!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulka / 2020-12-22

Firana doszła na czas!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2020-12-21

Kurtyna dotarła. Bardzo cieszy oko! ???? Dziękujemy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2020-12-20

Absolutnie nie polecam. 13 października kupiłam na prezent dla córki na Mikołajki. Skusiła mnie cena. Do dnia dzisiejszego nie dostałam opłaconej przesyłki!!!

Kasia / 2020-12-20

Świetna jakośc ubrań dziecięcych ;) Córcia wygląda rewelacyjnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Ami / 2020-12-20

No jest ogień! Dziekuje :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zunia / 2020-12-17

Doskonała jakość i cena :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kama / 2020-12-17

Doskonale włosy syntetyczne, moje piękne warkoczyki trzymają się już kilka tygodni :)
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Daga / 2020-12-17

Wszystko super :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Nie ja / 2020-12-17

Przecież nie można mieć wszystkiego!\r\n. Można, w tym sklepie można :)
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.50

Pani Kasia / 2020-12-17

Bardzo dziękuję, dzieci zadowolone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zebra / 2020-12-17

Skrócie czas oczekiwania! Bardzo proszę i otwórzcie sklep z odbiorem osobistym! Będą tłumy :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-12-17

Przede wszystkim jakość! Czas oczekiwania może się zmieni, ale warto czekać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Santa / 2020-12-17

Jest ogień! Dziekuje całej ekipie, nie wiem ile Was jest ale każdy z was to super człowiek! Fajny sklep. Fajne produkty. Dobra obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Obsługa / 2020-12-17

Super kontakt, super obsługa, zwrot pieniążków expresowy, jeśli nie ma produktu błyskawiczna wiadomość że został wyprzedany ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marysia / 2020-12-16

Bluzeczka swiateczna doszla na czas, wyglada cudownie :) Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Materiał bluzeczki i aplikacje na niej

Wady

Nie widzę żadnych

Extra informacje

Bluzeczka doszła w dwa tygodnie

Ania / 2020-12-11

Polecam sklep i kurtynę !

Ania / 2020-12-11

Polecam sklep i kurtynę !

Borowiecka / 2020-12-11

Jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ali Gali / 2020-12-09

Polecam, jestem zadowolony!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inga / 2020-12-09

Spódniczka SUPER!!! Fajny materiał, bardzo stylowa. Z przesyłką nie miałam żadnych problemów - trzeba czytać regulaminy sklepów internetowych, wtedy nie będzie niespodzianek i nikt nie będzie miał pretensji!!! Ja polecam ten sklep wszystkim!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julek / 2020-12-09

zamówione rzeczy przyszły dość szybko, dobrze zabezpieczone, jestem zadowolony, wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Celina / 2020-12-09

Produkty najwyższej jakości. Jestem zadowolona z zakupów. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Kysia / 2020-12-09

Sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Transkcja zawsze udana. Wszystko w najlepszym porządku.

Zuzia / 2020-12-09

Atrakcyjność artykułów i cen idą w parze. Bardzo szybko doszła przesyłka. Warto polecić ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Sebek / 2020-12-09

Jak najbardziej polecam sklep. Wszystko zgodne z opisem, dobrze zabezpieczone na czas transportu. Na pewno wrócę tu na zakupy nie raz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Iwona / 2020-12-09

Zakupy udane. Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła bezproblemowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Jmkpol / 2020-12-08

Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm!

Elena / 2020-12-08

Bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2020-12-03

Długa noc dzięki erotycznym gadżetom. Pozdrawiam ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2020-12-03

Super, super ! Polecam i dziękuję !!! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2020-12-03

Kupiłam misia dla córki , balerinę - zadowolenie i zachwyt mojego dziecka jest odpowiednią opinią na temat sklepu ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waleria / 2020-12-03

Polecam z całego serca ???? stronę internetową Dybka. Artykuły przemysłowe jak i odzieżowe są bardzo dobrej jakości. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość towaru. Szybko się zamawia. Miłe dziewczyny odbierające telefon,

Wady

Nie mam do czego się przyczepić

Extra informacje

Jolka / 2020-12-02

Bardzo wysoki poziom obsługi klienta. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Zamówienie na czas. Polecam
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Iwona / 2020-12-02

Duży wybór to pierwszy plus.. Drugi plus jest taki, że spodnie świetnie na mnie pasują. Trzeci to to, że paczka pomimo zapisów w regulaminie o dłuższym czasie wysyłki, przyszła do mnie nawet szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ludwik / 2020-12-02

Sklep oceniam bardzo wysoko. Moja zona często u nich kupuje. Towar najlepszej jakości. Duży wybór. Przystępne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2020-12-02

Konkretny sprzedawca. Zasługuje na dużą ilość gwiazdek. Udane zakupy. Na pewno tu wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sawcio / 2020-12-02

Duży wybór najróżniejszych ubrań, wiele rozmiarów, nie ma problemów z dostępnością. Ubrania są wygodne, świetnie się je nosi, nie ma problemu z praniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Patrona / 2020-12-02

Serdecznie polecam ! Śliczne rzeczy w bardzo dobrych cenach. Obsługa bardzo szybko odpowiada na pytania, dzięki czemu na całym etapie realizacji zamówienia wiadomo, co dzieje się z przesyłką :) Na pewno zrobię zakupy ponownie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Mateusz / 2020-11-27

Moja żona zadowolona z zakupów dla niej w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy / 2020-11-27

Jestem zadowolona, ekstra bielizna jak i różowy przyjaciel ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2020-11-27

Kupiłem sobie tutaj koszule, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ami / 2020-11-27

Zawsze o czasie, warto czekać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowitek / 2020-11-26

Ciekawy asortyment. Nie ma na co narzekać, jak się kupuje za takie pieniądze to można poczekać na przesyłkę trochę dłużej :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Wiesia / 2020-11-26

Polecam. Co prawda było małe zamieszanie z zaginioną paczką, ale sprawa została szybko i sprawie załatwiona. Na pewno jeszcze nie raz coś zamówię z tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kurtyna / 2020-11-25

Polecam kurtynę Led! Kuoilam 3 i są rewelacyjne, czekam jeszcze na mikołaje ale jestem zakochana!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anabell / 2020-11-25

Błagam zróbcie odbiór osobisty, przepadnę z wypłatą! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Asortyment

Wady

Extra informacje

Anabell / 2020-11-25

Błagam zróbcie odbiór osobisty, przepadnę z wypłatą! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Asortyment

Wady

Extra informacje

Stefan / 2020-11-24

Jestem zadowolony, dobry sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Magda / 2020-11-24

Bardzo fajny sklep, pani z infolinię pomocna i cierpliwa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

eliza / 2020-11-17

bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Janka / 2020-11-17

Będę stałą klientką. Ubrania są zupełnie inne niż te, które można dostać w sklepach w Polsce. Lubię wyróżniać się z tłumu - więc takie ciuchy spełniają moje oczekiwania :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Walentyna / 2020-11-17

Uwielbiam zakupy na dybcia.pl . Wiele rzeczy, np dodatki, są inne niż u nas w sklepach i to jest fajne :) Fajne są też ceny :) Zajrzyjcie, z pewnością wam się spodoba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Maciej / 2020-11-17

Bardzo wysoki poziom obsługi klienta. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Zamówienie na czas. Polecam
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinia / 2020-11-17

Zamówiłam kilka ciuszków :) Nawet dość szybko dotarła przesyłka. Wszystko w najlepszym pożądku, dobrze zabezpieczone, zgodne z opisem. Jestem zadowolona, z pewnością wrócę do tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Miki / 2020-11-17

Udane zakupy, trafione w punkt. Polecam ten sklep. Wybór towarów jest ogromny, każdy znajdzie coś dla siebie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Sabina / 2020-11-14

Mąż zadowolony z wibratora, ja też!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Apollo / 2020-11-14

Dziękuję, wrócę po więcej. Czas oczekiwania nie straszny kiedy chcemy świetny towar!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Apollo / 2020-11-14

Dziękuję, wrócę po więcej. Czas oczekiwania nie straszny kiedy chcemy świetny towar!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Apollo / 2020-11-14

Dziękuję, wrócę po więcej. Czas oczekiwania nie straszny kiedy chcemy świetny towar!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Magda.K / 2020-11-13

Dostałam pierwszą paczkę po 3 tygodniach na kolejną która była zamówiona w tym samym czasie czyli 9.10.20 jeszcze do dnia dzisiejszego nie doszła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Dobrze zapakowana 1 paczka

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Jagoda / 2020-11-12

Sukienka jest świetna
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2020-11-12

POLECAM sklep

Klaudia / 2020-11-12

Zamówiony dresik i body dla córki są idealne, córka cieszy się najbardziej z gumki w gratisie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pitka / 2020-11-12

Skrzaty są super ! idealne na wystawkę na oknie
Asortyment
Poziom cen
5.00

Zakupy Dybcia opinie