Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 8

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.07
Dostawa
3.88
Łatwość zamawiania
4.08
Obsługa i reklamacje
3.98
Poziom cen
4

Średnia ocen

4.00

w skali od 1 do 5.

 

Jowita / 2020-12-30

Zamówiona kurtyna jest mega !!! Polecam z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roxi7791 / 2020-12-29

Katastrofa,nie polecam. Prezenty świąteczne zamówione w październiku,dzis jest 29.12 nie dotarły. Proszę o zwrot pieniędzy ale sprzedający deklaruje,że moje prezenty świąteczne dojdą w styczniu,mam cierpliwie czekac. Porażka.

Miłka / 2020-12-28

Towar doszedl na czas polecam ! z całego serca
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Dominika / 2020-12-28

Popieram słowa poprzedniczki , kurtyna rewelacja doszła w nie całe dwa tyg ! mega polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2020-12-28

Kurtyna led jest boska !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2020-12-21

Niestety przesyłka nie dotarła do.mnie od 26.11. choc uzyskałam odpowiedź,że już jest w kraju od 12.12 20 i niedługo dojdzie a do dzisiaj jej status się nie zmienił.zamowilam w sumie 4 rzeczy, opłaciłam i nic nie otrzymałam.
Dostawa
1.00

Izabela / 2020-12-21

Kurtyna dotarła. Bardzo cieszy oko! ???? Dziękujemy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2020-12-20

Absolutnie nie polecam. 13 października kupiłam na prezent dla córki na Mikołajki. Skusiła mnie cena. Do dnia dzisiejszego nie dostałam opłaconej przesyłki!!!

Kasia / 2020-12-20

Świetna jakośc ubrań dziecięcych ;) Córcia wygląda rewelacyjnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Ami / 2020-12-20

No jest ogień! Dziekuje :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zunia / 2020-12-17

Doskonała jakość i cena :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kama / 2020-12-17

Doskonale włosy syntetyczne, moje piękne warkoczyki trzymają się już kilka tygodni :)
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Daga / 2020-12-17

Wszystko super :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Nie ja / 2020-12-17

Przecież nie można mieć wszystkiego!\r\n. Można, w tym sklepie można :)
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.50

Pani Kasia / 2020-12-17

Bardzo dziękuję, dzieci zadowolone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zebra / 2020-12-17

Skrócie czas oczekiwania! Bardzo proszę i otwórzcie sklep z odbiorem osobistym! Będą tłumy :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-12-17

Przede wszystkim jakość! Czas oczekiwania może się zmieni, ale warto czekać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Santa / 2020-12-17

Jest ogień! Dziekuje całej ekipie, nie wiem ile Was jest ale każdy z was to super człowiek! Fajny sklep. Fajne produkty. Dobra obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Obsługa / 2020-12-17

Super kontakt, super obsługa, zwrot pieniążków expresowy, jeśli nie ma produktu błyskawiczna wiadomość że został wyprzedany ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marysia / 2020-12-16

Bluzeczka swiateczna doszla na czas, wyglada cudownie :) Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Materiał bluzeczki i aplikacje na niej

Wady

Nie widzę żadnych

Extra informacje

Bluzeczka doszła w dwa tygodnie

Ola / 2020-12-10

Tragiczna obsługa. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!! Jak najdalej od tej firmy
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Bak, same minusy

Wady

obsługa

Extra informacje

Ali Gali / 2020-12-09

Polecam, jestem zadowolony!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inga / 2020-12-09

Spódniczka SUPER!!! Fajny materiał, bardzo stylowa. Z przesyłką nie miałam żadnych problemów - trzeba czytać regulaminy sklepów internetowych, wtedy nie będzie niespodzianek i nikt nie będzie miał pretensji!!! Ja polecam ten sklep wszystkim!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julek / 2020-12-09

zamówione rzeczy przyszły dość szybko, dobrze zabezpieczone, jestem zadowolony, wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kysia / 2020-12-09

Sklep zasługuje na najwyższą ocenę. Transkcja zawsze udana. Wszystko w najlepszym porządku.

Sebek / 2020-12-09

Jak najbardziej polecam sklep. Wszystko zgodne z opisem, dobrze zabezpieczone na czas transportu. Na pewno wrócę tu na zakupy nie raz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2020-12-08

Ludzie co wy piszecie o Dybci to jestem w szoku. Dwa miesiące czekam na maseczkę. Zlikwidowali mi konto. To jakas ściema ten sklep. Żarty o jakim profesjonalizmie piszecie. Pozdrawiam wszystkich którzy byli szczęściarzami i otrzymali towar. Ja nie mam ani towaru ani pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Minus

Wady

Minus

Extra informacje

Szkoda słów

Jmkpol / 2020-12-08

Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm!

Jarek / 2020-12-08

Niestety to byl moj blad bo nie sprawdzilem zanim dokonalem platnosci, ze to wszystko idzie z Chin a sklep jest tylko posrednikiem z duza marza :(. Sklep jest tak skonstrulowany strona WEB ze wprowadza klienta w blad (bardzo sprytne zagranie). Czas otrzymania przesylki, absurdalnie dlugi (bo wszystko idzie z Chin). Ewentualne zwroty tez do Chin na koszt kupujacego!!! Nowy wymiar sciemy w polskim handlu online. Nigdy wiecej !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Czas dostawy, sklep wprowadza w blad, zwrot/reklamacje do Chin

Extra informacje

Agnieszka / 2020-12-03

Niestety. Na zamówiony i opłacony towar czekałam od 26.09 Kiedy dłużył się czas dostawy, wysłałam zapytanie, na co otrzymałam link do przesyłki. Jak się dzisiaj (03.12) okazało, był najprawdopodobniej fikcyjny ponieważ towaru nie otrzymam. Może zwrot pieniędzy... Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Czuję się oszukana a dziecko, które czekało ponad 2 miesiące, zawiedzione.

Extra informacje

Adam / 2020-12-03

Długa noc dzięki erotycznym gadżetom. Pozdrawiam ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2020-12-03

Super, super ! Polecam i dziękuję !!! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2020-12-03

Kupiłam misia dla córki , balerinę - zadowolenie i zachwyt mojego dziecka jest odpowiednią opinią na temat sklepu ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waleria / 2020-12-03

Polecam z całego serca ???? stronę internetową Dybka. Artykuły przemysłowe jak i odzieżowe są bardzo dobrej jakości. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość towaru. Szybko się zamawia. Miłe dziewczyny odbierające telefon,

Wady

Nie mam do czego się przyczepić

Extra informacje

Iwona / 2020-12-02

Duży wybór to pierwszy plus.. Drugi plus jest taki, że spodnie świetnie na mnie pasują. Trzeci to to, że paczka pomimo zapisów w regulaminie o dłuższym czasie wysyłki, przyszła do mnie nawet szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ludwik / 2020-12-02

Sklep oceniam bardzo wysoko. Moja zona często u nich kupuje. Towar najlepszej jakości. Duży wybór. Przystępne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2020-12-02

Konkretny sprzedawca. Zasługuje na dużą ilość gwiazdek. Udane zakupy. Na pewno tu wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sawcio / 2020-12-02

Duży wybór najróżniejszych ubrań, wiele rozmiarów, nie ma problemów z dostępnością. Ubrania są wygodne, świetnie się je nosi, nie ma problemu z praniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Patrona / 2020-12-02

Serdecznie polecam ! Śliczne rzeczy w bardzo dobrych cenach. Obsługa bardzo szybko odpowiada na pytania, dzięki czemu na całym etapie realizacji zamówienia wiadomo, co dzieje się z przesyłką :) Na pewno zrobię zakupy ponownie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Ewelina / 2020-11-27

Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Tanio

Wady

Brak konkretnych odpowiedzi dla klienta, zbyt długi czas oczekiwania, brak pomocy że strony pośredników sklepu internetowego

Extra informacje

Mateusz / 2020-11-27

Moja żona zadowolona z zakupów dla niej w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy / 2020-11-27

Jestem zadowolona, ekstra bielizna jak i różowy przyjaciel ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2020-11-27

Kupiłem sobie tutaj koszule, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ami / 2020-11-27

Zawsze o czasie, warto czekać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiesia / 2020-11-26

Polecam. Co prawda było małe zamieszanie z zaginioną paczką, ale sprawa została szybko i sprawie załatwiona. Na pewno jeszcze nie raz coś zamówię z tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kurtyna / 2020-11-25

Polecam kurtynę Led! Kuoilam 3 i są rewelacyjne, czekam jeszcze na mikołaje ale jestem zakochana!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stefan / 2020-11-24

Jestem zadowolony, dobry sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Magda / 2020-11-24

Bardzo fajny sklep, pani z infolinię pomocna i cierpliwa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

eliza / 2020-11-17

bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Janka / 2020-11-17

Będę stałą klientką. Ubrania są zupełnie inne niż te, które można dostać w sklepach w Polsce. Lubię wyróżniać się z tłumu - więc takie ciuchy spełniają moje oczekiwania :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Walentyna / 2020-11-17

Uwielbiam zakupy na dybcia.pl . Wiele rzeczy, np dodatki, są inne niż u nas w sklepach i to jest fajne :) Fajne są też ceny :) Zajrzyjcie, z pewnością wam się spodoba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Kinia / 2020-11-17

Zamówiłam kilka ciuszków :) Nawet dość szybko dotarła przesyłka. Wszystko w najlepszym pożądku, dobrze zabezpieczone, zgodne z opisem. Jestem zadowolona, z pewnością wrócę do tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Miki / 2020-11-17

Udane zakupy, trafione w punkt. Polecam ten sklep. Wybór towarów jest ogromny, każdy znajdzie coś dla siebie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Sabina / 2020-11-14

Mąż zadowolony z wibratora, ja też!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda.K / 2020-11-13

Dostałam pierwszą paczkę po 3 tygodniach na kolejną która była zamówiona w tym samym czasie czyli 9.10.20 jeszcze do dnia dzisiejszego nie doszła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Dobrze zapakowana 1 paczka

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Jagoda / 2020-11-12

Sukienka jest świetna
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2020-11-12

POLECAM sklep

Klaudia / 2020-11-12

Zamówiony dresik i body dla córki są idealne, córka cieszy się najbardziej z gumki w gratisie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pitka / 2020-11-12

Skrzaty są super ! idealne na wystawkę na oknie
Asortyment
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2020-11-12

Śpiworek dla bąbelka jest milusi w dotyku , juz nie mogę doczekać się zimy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2020-11-12

Bielizna doszła , jest nieziemska ! polecam każdej Pani
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jana / 2020-11-12

Termometr i pulsoksymetr działają prawidłowo POLECAM SKLEP
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martiola / 2020-11-12

Polecam , zamówienie doszło w pełni :)
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

kRYSTEK / 2020-11-11

NA PRODUKT CZEKALEM 3 TYG WSZYSTKO OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola K / 2020-11-11

Wszystko w porządku, można zamawiać :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2020-11-11

Oszustwo ! Produkt zamawiany z AliExpress na nasz adres ! Czas realizacji ponad 2 miesiące ! Produkt popsuty !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Elka / 2020-11-10

Kiecka spoko, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2020-11-08

Zamówienia idą z zagranicy , to fakt . Sklep pośredniczy w sprzedaży. Zamówione rzeczy doszły całe , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2020-11-08

zamówione przedmioty doszły szybko , wszystko działa , duży plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Jola / 2020-11-08

Polecam , dla mnie sklep super , zamówienie doszło bardzo szybko , towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2020-11-08

Polecam, wszystko zgodnie z deklaracją:-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł K / 2020-11-08

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Solidne opakowanie. Polecam znajomym.

Marek / 2020-11-08

Zawsze bardzo profesjonalnie, na czas, sprawnie. Do tego bardzo miła obsługa. Polecam zdecydowanie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo miła obsługa

Wady

Extra informacje

Rc / 2020-11-08

Rewelacja!!!szybko, super bezpiecznie dostarczony towar, w świetnej cenie. Polecam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Julia / 2020-11-05

Sklep jedynie pośredniczy w dostawie towaru z Chin chociaż na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie normalnego sklepu. Czas oczekiwania horrendalnie długi, w moim przypadku 1,5 miesiąca (!). W dodatku kolor produktu, który do mnie dotarł różni się od tego, który zamawiałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

cena

Wady

czas dostawy, jakość produktu

Extra informacje

bear84waw / 2020-11-05

Towar zamawiany z Chin, Sprzedawcy nie che się nawet zamówić towaru do siebie tylko zamawia w naszym imieniu na jakimś aliexpres lub innym portalu. Bez sensu, samemu można to zrobić a przede wszystkim dodatkowo taniej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Koszmarnie dlugi czas oczekiwania

Wady

Dramatycznie dlugi czas oczekiwania

Extra informacje

ewelina kaj / 2020-11-04

dziekuje ze bluzke jest na zdjeciu tak samo jak na zywo

Kola / 2020-11-03

Towar fatalny Co innego na zdjęciu co innego przyszło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Chiny !!!!!!

Extra informacje

Nie polecam

Krynia / 2020-11-02

Maseczki są fajne jakościowo ;) dostawa szybka , fajny sklep polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Elwira / 2020-11-02

Mikolaje doszły bardzo szybko , ładnie się prezentują na parapecie . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Martyna / 2020-11-02

Dla mnie ok , sklep fajny ,‚obsługa miła . Towar doszedł szybko

Manierka / 2020-11-02

Sklep dybcia jest fajnym , profesjonalnym sklepem . Asortyment duży , każdy znajdzie coś dla siebie
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2020-11-02

Polecam sklep i obsługę ! Obydwie panie bardzo miłe i profesjonalne , odpowiadają na każde zadane pytanie . Przy tak wspaniałych kobietach to i czas oczekiwania nie straszny :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Piotr / 2020-11-02

Złożyłem zamówienie dla żony , kobieta zadowolona . A i ja narzekać nie mogę :) polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2020-11-02

Nie polecam zamówienie dwa miesiace tamu i nadal nie dotarło szkoda pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Avangarda / 2020-10-29

Beautiful, bielizna cudowna, mój mężczyzna zadowolony mrau
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Raptor / 2020-10-29

Bardzo się cieszę że tutaj trafiłem!. Komplet maseczek z dinozaurami to strzał l w dziesiątkę!. Chroni, zabezpiecza i ładnie wygląda!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amadeusz / 2020-10-29

Jeśli chcesz zamów z Aliexpress, ale co polskie to polskie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arka / 2020-10-29

Jestem zadowolona pomimo dość sporego czasu oczekiwania, jak komuś się nie podoba nie musi zamawiać lecz ja polecam. Dziękuję Państwu, na pewno do Was będę wracać :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakość i obsługa

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Katarzyna / 2020-10-29

Długi czas oczekiwania. To jest jak ruletka albo towar przyjdzie albo nie. Albo przyjdzie zgodny z opisem albo jeden wielki bubel. Na 5 zamień u Dybki tylko z 1 byłam zadowolona bo 4 nie przyszły w ogóle. Pieniądze oczywiście zwrócone ale bardzo zależało mi aby otrzymać towar. Nie zamówię więcej. Przykro mi :(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Magdalena / 2020-10-29

Kompletna porażka. Nie jest to sklep ale zwykły pośrednik . Za nic nie odpowiada bo towar przychodzi z Chin do klienta.Producent daleko , ten kto sprzedaje w Polsce ma się dobrze a klient zostaje z przysłowiową ręką w nocniku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Tylko wady.

Extra informacje

Virginia / 2020-10-29

zamowienie dotarlo o czasie, zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zośka / 2020-10-28

Zamawiane z Aliexpress, dużo drożej. Założyłam swoje konto aby nie płacić kokosów u Dybki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Drogo, długi czas oczekiwania a nawet towar nie dochodzi.

Extra informacje

Jasmina / 2020-10-28

Polecam , zamówiona bielizna doszła do mnie w krótkim czasie , jest nieziemska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Gażyna / 2020-10-28

Termometry doszły szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosława / 2020-10-28

Polecam , fajny sklep , mikołaje miłe w dotyku
Asortyment
Łatwość zamawiania
5.00

Karolajna / 2020-10-28

Jestem zadowolona, bielizna miodzio!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anna / 2020-10-28

Kupuję już kilka lat, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Żaba / 2020-10-26

Najfajniejszy internetowy dostawca, konkurencyjne ceny ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Eryk / 2020-10-26

Pani Kasia super :) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aba / 2020-10-26

Często do Was wracam :) dziękuję!

Karola / 2020-10-26

Fajny sklep, fajne ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Madzia / 2020-10-26

Polecam , zamówienie doszło szybko i sprawie

Dorota / 2020-10-26

Polecam , termometr doszedł szybko i mikołaje Ładne staranne wykończenie , dla mnie duży plus za cene
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Patycja / 2020-10-26

Dzieci zadowolone , spinki - gumki - akcesoria doszły dość szybko polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jadwiga / 2020-10-26

Fajny sklep , duży asortyment
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amigos / 2020-10-23

Świetne ubrania w niskiej cenie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Kara / 2020-10-23

Zajebiste body ! świetny materiał!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sami / 2020-10-23

Jestem zadowolona , dziękuję!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Julia / 2020-10-21

Zamówienie doszło w średnim czasie oczekiwania , wszystko się zgadza
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Żaneta / 2020-10-21

Wibrator doszedł ,jest the best ,ogólnie spoko sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Malwina / 2020-10-21

Zamówiłam sporo ciuchów dla córki , rozmiary dobrze opisane Córka ładnie wyglada . Dobre ceny ,taniej niż w Polsce .polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2020-10-21

Zamówiłam trochę bielizny w sklepie , biustonosze majtki .doszły w dobrym rozmiarze .polecam

Dorota / 2020-10-21

Zamówione mikolaje doszły mi bardzo szybko , nie maja dokładnie 50 cm,ale sklep o tym informuje , także dla mnie super jak za taka cenę. Święta nabiorą uroku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2020-10-21

Termometr doszedł szybko , obsługa prosta działa poprawinie

Kola / 2020-10-21

Polecam ,fajny sklep jakoś dobra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

janek / 2020-10-17

termometr przyszdl jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2020-10-15

Dekoracje do domu doszły szybko :)
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Robert / 2020-10-15

Zamówienie doszło szybko , jestem zadowolony Podoba mi sie ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2020-10-14

Polecam z całego serca, niskie ceny, dobra jakość, super asortyment!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sambor / 2020-10-14

Jestem zadowolonym klientem, naprawdę się cieszę że Was znalazłem, :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Elka / 2020-10-14

Znakomity wybór, doskonale ceny i super obsługa!. Dziewczyny! Robicie doskonałą robotę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Alex / 2020-10-14

Świetna jakość w niskiej cenie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Basia / 2020-10-14

Bardzo wam dziękuję, za zakupy ???? :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Zofia / 2020-10-14

krasnale sa takie jak na foto dziekuje

Michalina / 2020-10-13

Produkty doszły w średnim czasie oczekiwania
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2020-10-13

Wibratory dla żony doszły szybko , wykonane z dobrej jakości silikonu , nie uczulają Dla nas to dużo , ceny niskie , jakość dobra Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2020-10-13

Polecam , kurtka z futerkiem doszła mi bardzo szybko :)

Jolanta / 2020-10-13

Polecam , termometr doszedł szybko :) dziekuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-10-09

Na zamówioną rzecz czekam 3 tyg,a maja czas do 50dni. Może się okazać, że będzie już po sezonie na noszenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Justyna / 2020-10-09

Nie polecam, rzeczy z aliexpress na które czeka się dwa razy dłużej....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Dostawa

Extra informacje

Patka / 2020-10-08

Czas oczekiwania nie taki straszny , jak otrzyma sie juz produkt Produkty są fajne jakościowo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2020-10-08

Zamówienie doszło szybko , produkty zgodne z opisem Ceny niskie , dla mnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

PAULA / 2020-10-08

termometr doszedł szybko , działa sprawie POLECAM Z CAŁEGO SERCA TEN SKLEP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2020-10-08

Zamówiłam kurtkę w sklepie , doszła szybko , jakoś adekwatna do ceny Dla mnie wielki plus za obsługę klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2020-10-08

Podoba mi się ten sklep , duży asortyment , ceny niskie , obsługa fajna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daro / 2020-10-08

Polecam , wszystko doszło szybko , jestem zadowolony z otrzymanego produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gienek / 2020-10-07

Doskonała lisia kita! Dziękuję, jestem zadowolony, żona też! ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jessie / 2020-10-07

Jestem zadowolona z majtek, bielizna extra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amanda / 2020-10-07

Przyłbice dla dzieci doszły , ładnie się prezentują :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2020-10-07

Fajny sklep , miła obsługa . Kurtka z futerkiem jest rewelacyjna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2020-10-07

Polecam sklep , zamówione ubrania ładnie się prezentują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2020-10-07

Polecam , wibratory doszły szybko , działają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2020-10-07

Termometr działa , pokazuje prawidłowo temperaturę , dostawa w dwa tyg.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystian / 2020-10-06

Polecam sklep ,złożyłem zamówienie w sklepie we wrześniu . Już doszło . Wszystko sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stasiek / 2020-10-06

Obsługa na plus, asortyment również.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sezam / 2020-10-06

Doskonała bluza męska, idealnie leży !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Saba / 2020-10-06

Świetne artykuły piśmiennicze, zadowolona jestem bardzo :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2020-10-06

Dziękuję , za dobrą transakcje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2020-10-06

Dobre jakościowo produkty , dziękuję :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2020-10-06

Bardzo polecam sklep ! zamówienie doszło do mnie szybko , jakośc ubrań na wysokim poziomie , dla mnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marianna / 2020-10-06

POLECAM SKLEP , zamówienie doszło w nienaruszonym stanie , jakoś odpowiednia :)Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2020-10-06

Czas oczekiwania długi , ale paczki doszły mi szybko , bo w niecałe 3 tyg Wszystko jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matylda / 2020-10-06

Zamówiony termometr doszedł w około 15 dni robocze ! SUPER , cena niska - jakość wysoka !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2020-10-06

Bielizna doszła , jest nieziemska :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ADAM / 2020-10-06

Zamówiłem przyłbice dla żony i dzieci , doszły dość szybko , produkt warty ceny Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angela / 2020-10-06

Termometr doszedł szybko , działa poprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2020-10-06

zamówienie doszło w pełni ,jestem zadowolona z otrzymanych produktów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2020-10-02

KOLOROWANKI DOSZŁY , DZIECI ZADOWOLONE OBSŁUGA MIŁA , SKLEP GODNY DLA MNIE OKI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2020-10-02

Zamówiłam kilka rzeczy , mata doszła dla dziecka , czekam na opaskę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2020-10-02

Zamówione przyłbice , doszły szybciej niż podawano na sklepie , są nie uszkodzone :) Towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystyna / 2020-10-02

Zamówiłam opaski dla siebie i córki, doszły jak na zdjęciu Polecam ten sklep , obsługa miła i konkretna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2020-10-02

Zamówienie doszło w średnim czasie podanym na stronie wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janina / 2020-10-02

Polecam , termometr doszedł szybko , działa sprawie :) duży plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2020-09-30

Kupiłam dwa termometry bezdotykowe. z jednego jestem zadowolona a drugi przyszedł porysowany i nie mierzy dobrze temp. W dodatku sklep Dybcia pisze ze znajduje sie w Sosnowcu a tak naprawdę wszystko przychodzi z Chin i tam też trzeba reklamować. Nie polecam tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

brak`

Wady

rzeczy porysowane i zepsute

Extra informacje

Hania / 2020-09-29

Polecam , skrzat jak na zdjęciu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Aga / 2020-09-29

Zamówienie dotarło po przeszło 2 miesiącach!!! Bransoletki na nogę po tygodniu użytkowania do wyrzucenia. Towar z Chin w najgorszym wykonaniu. Nigdy więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Wady

Termin oczekiwania oraz jakość produktu

Extra informacje

tydzień

Jadwiga / 2020-09-23

Wszystko w porząku, moge polecic sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Minutka / 2020-09-21

Polecam , sklep fajny , ceny ok \r\nasortymenty duży , zamówienie doszło dość szybko

Angelika / 2020-09-21

Jestem zadowolona z obsługi i asortymentu

Paula / 2020-09-21

BIELIZNA DOSZŁA NIEZIEMSKO WSPANIAŁA !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2020-09-21

Dziękuję za świetna kurtkę i koszulkę!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosława / 2020-09-21

Zamówienie doszło mi bardzo szybko polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2020-09-21

Polecam ! super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2020-09-21

Jakość z cena idą w parze! Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2020-09-21

Polecam , duży asortyment . Ceny adekwatne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2020-09-21

Doskonala jakość włosów syntetycznych!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ja / 2020-09-21

Zamówiłam zegar na ścianę luksusowy wygląda pięknie na ścianie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ernest / 2020-09-21

Najlepszy sklep, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2020-09-17

Strój ze sklepu doszedł. Fajnie wykończony . Dobrze się układa i leży:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2020-09-17

Zamówiłam też termometr doszedł w koło 2 tyg , działa poprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia P / 2020-09-17

Zamawiałam sporo rzeczy dla córki , fajna jakoś jak za takie pieniądze , paczka doszła w czasie którym podają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2020-09-17

Polecam ! szybko sprawnie , jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leona / 2020-09-15

Tez zamawiałam termometr , tez szybko doszedł , oczekuje na przyłbice
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2020-09-15

Polecam ! Termometr doszedł mi bardzo szybko , w ok 10 dni

Mariusz / 2020-09-15

Zamówiłem kilka rzeczy dla żony , fakt czas oczekiwania jest dłuższy , ale warto , zamówienie doszło w pełni , w niepełny czas oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2020-09-15

Szybko , sprawnie , towar doszedł nie uszkodzony dla mnie plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mini / 2020-09-15

Polecam , dla mnie super sklep

Małgorzata B. / 2020-09-14

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

tejka56 / 2020-09-14

super sklep szybka wysyłka zamówienia bezproblemowy zwrot polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Polecam / 2020-09-14

Profesjonalna obsługa. Polecam zakup w tym sklepie
Asortyment
5.00

Regina / 2020-09-14

sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sklep jest w porządku

Wady

Extra informacje

Irena / 2020-09-14

Profesjonalny sklep. Polecam!!

Olga / 2020-09-14

Zamówiłam kolczyki, które chciałam założyć na swój ślub. Zamawiałam z dużym wyprzedzeniem i niestety doszły długo po ślubie ???? Jakość też zostawia wiele do życzenia, mimo, że na zdjęciach wygląda super. Utwierdziło mnie to w przekonaniu, że towar jest z Chin.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Krakos / 2020-09-14

Pozytywne opinie są pisane chyba przez obsługę sklepu. Towar doszedł do mnie po 70 dniach i to na 3 raty. Nie ma co się obrażać na opinie że czas dostawy to koszmar bo tak jest. Jasne że trzeba uważać i czytać dokładnie każdą informację z drugiej strony sklep pisze że 80% dociera przed upływem 3 tygodni. Szczerze w to wątpię. Każdy ma prawo napisać swoja opinie i podzielić się swoim doświadczeniem żeby inni mogli sami zdecydować czy warto czy nie. Jak dla mnie nie warto i więc nie zamówię nigdy wiecej
Zalety

Wady

Czas dostawy

Extra informacje

Miła / 2020-09-12

A ja polecam sklep dybcia. Nie chcesz się bawić sam w zamawianie.. Zamów u nich. Zrobią to za ciebie. Trzeba wspierać gospodarkę. Rzeczy dochodzą w średnim czasie oczekiwania. Jak informują. Trzeba zacząć czytać ludzie... Nie wiem skąd biorą się negatywy.. Sklep informuje o czasie o dostawie. Nie powinno to być dla nikogo zaskoczeniem. Wystarczy CZYTAĆ a nie być napalonym jak Reksio. Osoby pracujące w sklepie informują o wszystkim. Jak paczka nie dojdzie wystarczy do nich napisać opisać swój problem i dostaniecie zwrot pieniędzy. Zaskakujące prawda??? Niestety ludzie nie umieją czytać nie znają się a potem fala hejtu.. Na właśne życzenie. Ja osobiście polecam. Nie bawię się sama w zamawianie u użeranie się z dostawcami, robią to za mnie. Rzeczy dochodzą w tym czasie którym powinny. Dla mnie sklep godny polecenia. Sklep dybcia jesteście super!!!!

Olga / 2020-09-12

paczka doszła w dwa tyg wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

123 / 2020-09-11

4 miesiąc oczekiwań. Pogodziłam się że strata $. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ładna strona

Extra informacje

Wieczność

Kasia / 2020-09-11

Rzeczy przychodzą po 2 miesiącach prosto z chin. Dybcia zamawia z aliexpress i bierze za to dużą prowizję. Te same rzeczy można zamówić samemu z aliexpres o połowę taniej

Milosz / 2020-09-11

Zamówiony termometr doszedł mi w kilka dni. Dla mnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Dybcia opinie