Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 10

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.39
Dostawa
4.27
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2340

dodanych opinii

 

Sandri / 2020-08-19

Zamówiłam Dwa biustonosze samonośne silikonowe 047 doszły w podanym terminie , towar spełnia moje oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2020-08-17

Świetny sklep , obsługa na najwyższym poziomie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2020-08-17

Polecam , towar doszedł jak na zdjęciu , dostawa w miarę ok :) sklep świetny , duży asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anastazja / 2020-08-17

Polecam , zamówienie doszło sprawnie Produkty ok Obsługa super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2020-08-17

Grzebienie kolorowe doszły w całości z zagranicy , dzieciaki zadowolone ,że maja pofarbowane włosy . Sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2020-08-17

Bielizna zakupiona w sklepie spełniła moje oczekiwania Jest ładnie wykończona koronką polece znajomym

Roxana / 2020-08-17

Jestem zadowolona , towar doszedł szybko jak najbardziej polecam
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ninka / 2020-08-17

Zamówienia idą z zagranicy o czym zostałam poinformowana , towar doszedł w regulaminowym czasie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tylka / 2020-08-17

Zakupy udane. Wszystko ok. Błyskawiczna wysyłka, jakość ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2020-08-14

Polecam, zaopatrzam sie w bielizne dla zony i oboje jesteśmy zadowoleni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Aneta / 2020-08-14

Witam, to są jakieś żarty z opiniami na 5, absolutnie nie wierze, że wystawiają je klienci. W czerwcu zakupiłam dwie rzeczy do tej pory ich nie ma. Dlaczego? Bo to towar z Alliexpress, który możecie za 1/2 ceny zakupić i tyle samo czekać. Ja czekam do końca terminu tj. 69 dni niestety nie doczytałam regulaminu. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika / 2020-08-14

Pierwszy raz robiłam zakupy w sklepie DYBCIA i jestem bardzo zadowolona\r\nStrój który do mnie doszedł , jest idealnie dopasowany :)\r\nŁatwość zamówienia jest dużym plusem \r\nPOLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2020-08-14

Fantastyczna i profesionalna obsługa , polecam gorąco !!!!!!
Asortyment
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-08-14

Znajduję tu świetną ofertę i doradztwo. To dla mnie ważne. Będę wracać i próbować kolejnych cudów. Zamówienie doszło ze strojem szybko:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jola / 2020-08-14

Kolejny raz fantastyczna obsługa, ekspresowa realizacja i szybkość dostawy mojego zamówienia.Na pewno wrócę :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Samira / 2020-08-14

jestem bardzo zadowolona z tego że mam możliwość robienia zakupów u was .Zawsze polecam znajomym waszą stronkę.A nawet robie dla nich zakupy u was Paczki trochę idą ale warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anastazyja / 2020-08-14

Wszystko perfekcyjne, transport, obsługa, zapakowanie no i zegarek w fajnej promocji
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jana / 2020-08-14

Polecam dziewczyny , które obsługują sklep . Miłe , konkretne , takich ludzi nam trzeba \r\nPaczka doszła w miarę szybko . Brak problemów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żana / 2020-08-14

Produkty świetne, jestem stałą klientką.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Wiktoria / 2020-08-14

Bardzo dobry kontakt, byłam informowana o statusie zamówienia. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arina / 2020-08-14

Szybka, sprawna obsługa. Towar świetnej jakości i cenie!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anatol / 2020-08-14

Wszystko ok podoba się mojej lubej Polecam ten produkt , dostawa przed czasem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eda / 2020-08-13

Jestem zadowolona, dziękuję i napewno kupie nie Raz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2020-08-10

Jestem zadowolona z zakupów, mam nadzieję że prędko wrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2020-08-10

Dobra obsługa - wszystko cacy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Ewa / 2020-08-10

Bardzo fajny sklep, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mania / 2020-08-07

Profesjonalna obsługa. Dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Misia / 2020-08-07

Jestem bardzo zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Luiza / 2020-08-07

Super obsługa klienta. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Świetne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-08-07

Bardzo jestem zadowolony z zakupów, bo zamówienie zrealizowano szybko i profesjonalnie. Polecam
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariola / 2020-08-07

Naprawdę kupuję od czasu do czasu i zawsze jest to zgodnie z opisem produktu oraz sprawnie, i w terminie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2020-08-06

Jestem zadowolona, polecam obsługę i asortyment :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2020-08-06

Ci co dodają te negatywne komentarze to muszą być niezłe nieuki. Jest na stronie napisany grubymi literami czas oczekiwania , a oni i tak wystawią złą opinię bo im się doczytać nie chciało, hahaha . Osobiście polecam, często wynajduje na stronie promocje i jestem zadowolony .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Klienci nie potrafiący czytac

Extra informacje

Nikita / 2020-07-29

Zaaaajebista obsługa...!! Znajomość asortymentu i nawigacja na stronie bez pudla... Przeee cierpliwe Dziewczęta Panie Aleksandra i Katarzyna najlepsze na świecie. Dziękuję za udane zakupy ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cierpliwe, obyte i miłe.

Wady

Nie odnotowano

Extra informacje

Ok półtora roku

Kaja / 2020-07-27

Bardzo fajny tshirt. Rozmiar pasuje ale jesli ktos woli luźniejsze t shirty to polecam wziąć rozmiar większy od noszonego. Za te pieniądze bardzo przyzwoity. Polecam sprzedawcę!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Produkt bluzeczka

Wady

Extra informacje

Małami / 2020-07-26

Minusem jest długi czas oczekiwania, paczki przychodzą pojedynczo do 69 dni roboczych trochę paranoja. Zamówienie przyszło lecz nie wszystko co zamówiłam A jest już więcej niż pisze sprzedawca, każde przychodzi w innej paczce, nie ma co oszukiwać paczki pochodzą z chin. A firma jest jedynie pośrednikiem...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Jakość

Wady

Długi czas oczekiwania.

Extra informacje

Marian / 2020-07-23

Informowali mnie na każdym etapie zamówienia i paczka doszła w planowanym terminie. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony, bo otrzymane produkty dochodzą :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Klementyna / 2020-07-23

Błyskawiczna wysyłka okularów przeciwsłonecznych. Przesyłka dotarła do mnie w nienaruszonym stanie, estetyczne czyste To moje drugie zakupy w tym sklepie i bardzo podoba mi się sposób realizacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2020-07-22

Kupowałam strój kąpielowy, pasuje idealnie , dostawa szybko! sama bylam zaskoczona , ze juz listonosz puka z paczką
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
polecam

Kinga / 2020-07-22

Kupuję tu od dwóch lat i zawsze jestem zadowolona,moje koleżanki również odwiedzają sklep dybcia :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2020-07-22

Bardzo pomocna obsługa klienta, szybkie odpowiedzi, produkt również spełnia oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariola / 2020-07-22

kopiłam zegarek i bransoletki i naszyjnik i jestem zadowolona łącznie dostałam dwie paczki wszystko dobrze polecam i jeszcze tu wrócę nieraz nie dwa . POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2020-07-22

Kolejna paczka właśnie dotarła, sukienka jest śliczna

Jagoda / 2020-07-22

Polecam ten sklep to mój drugi zakup, za każdym razem wszystko wspaniale załatwione. Do tego otrzymalam produkt gratisowy co mnie bardzo ucieszyło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pan / 2020-07-22

Sklep polecił mi znajomy i od pół roku regularnie tutaj kupuje, trzeba trochę poczekać Niskie ceny i dobrej jakości produkty, rekomenduję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

żadne

Extra informacje

Olek / 2020-07-22

Transakcja przebiega pomyślnie. Czas oczekiwania jest dłuższy, ale nie jest złe. Przedmioty tanie i dobrej jakości. Zona zamawiała sukienki i stroj kąpielowy, ja zamawiałem spodenki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2020-07-21

ogolnie polecam , troche czekalem ale zamówienie doszło kontakt ze sklepem na plus

Kajetan / 2020-07-21

Polecam sklep, włosy syntetyczne dla córki dotarły! Kolory nasycone, czas oczekiwania troszkę długi, ale towar wart swojej ceny, wrócimy! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KaSia / 2020-07-21

Fajny sklep , duzy wybor , trzeba poczekac ale jest to warte swojej ceny

Anna Maria / 2020-07-21

Jestem zadowolona, majteczki i super! Mam dwa zestawy bielizny ze sklepu i równiez super! Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Arina / 2020-07-21

POLECAM , ZAMÓWIENIA IDA Z ZAGRANICY , ZOSTALAM O TYM POINFORMOWANA , ZAMOWIENIE ZGODNE Z OPISEM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anonim / 2020-07-21

Duży wybór , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Doris / 2020-07-21

Spoko ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Tomasz / 2020-07-21

Żona z wibratora bardzo zadowolona towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2020-07-21

Towar doszedł szybko , zamówienie zgodne z opisem

ewelina / 2020-07-20

Polecam sklep , dość spory wybór asortymentu plus Size :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edek / 2020-07-20

Rewelacyjny sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2020-07-20

Super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andreo / 2020-07-20

Wibrator jest świetny ! Trochę szedł ,ale było warto!!!

Alina / 2020-07-20

wszystko ok :)

Antek / 2020-07-20

Zamówiłem bieliznę dla żony , jest zadowolona:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oksana / 2020-07-20

Jestem zadowolona , sklep spełnił moje oczekiwania towar doszedł , jest sprawny,wszystko działa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hania / 2020-07-20

Polecam :)

Danka / 2020-07-20

Zamówiłam firanki w motyle , doszły dosyć szybko Nie doczytałam ze idzie to z zagranicy , ale w niczym to nie przeszkadza Towar doszedł zgodny z opisem , plus dostałam w gratisie gumkę do włosów , będzie dla wnuczki :)
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arleta / 2020-07-20

Polecam

Amelia / 2020-07-20

Sklep ma duży asortyment , jest w czym wybierać , zamówienia idą z zagranicy o czym zostałam poinformowana
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alisa / 2020-07-20

dostawa trwała jak podają , była u mnie w 3 tyg produkt ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zawartość

Wady

brak

Extra informacje

Ola / 2020-07-20

Wszystko zgodnie z opisem . zamówienia dochodzą w miarę szybko obsługa miła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2020-07-20

zamówione stroje doszly dość szybko oczekuje nadal na opaski :) polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

lidia / 2020-07-18

Strój mi doszedl w 7 dni jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

stroj n033

Wady

Extra informacje

Ela / 2020-07-17

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2020-07-11

bardzo przyjemny materiał, kolor też odpowiada temu ze zdjęcia. Zaniżony rozmiar, sugeruję zakup większego. Sprawna przesyłka, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia Pluta / 2020-07-11

Opaski doszły w wyznaczonym terminie, jestem z nich bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Opaski są w porządku

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2020-07-10

polecam, wszystko jest okej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2020-07-10

Przedmiot otrzymany był inny niż na zdjęciach, przy próbie reklamacji obsługa podeszła lekceważąco.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

niska cena

Wady

obsługa, niezgodność przedmiotu z opisem/zdjęciem

Extra informacje

Sara / 2020-07-10

Bardzo się cieszę, że trafiłam na sklep dybcia.pl Jestem zadowolona z usług sklepu , ceny na każdy portfel , czas oczekiwania trochę długi lecz wszystkie informacje są zawarte na stronie - wystarczy zaznajomić się z regulaminem oraz informacjami w zakładkach . Polecę każdemu :) Do Następnego :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa i ceny

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2020-07-10

Polecam dział Erotyka! Wibrator Edward - REWELACJA!!! Na pewno , to będzie mój ulubiony sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa , ceny

Wady

Extra informacje

Piotr / 2020-07-10

Super

Piotr / 2020-07-10

Super

Kornelia / 2020-07-10

Spodenki przyszły za duże :( ale to mój błąd bo w tabelii jak byk wymiary się zgadzają... odesłałam je i dostałam pieniądze po 7 dniach Także oceniam obsługę na 5+
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Kamil / 2020-07-10

Zamówiłem bieliznę dla żony , jest zachwycona :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa,

Wady

Extra informacje

Lidka / 2020-07-10

Bluzeczki doszły jak na zdjeciu, dostałam opaskę gratis, slicznie dziękuje :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ala / 2020-07-10

Fantastyczna firma, rzetelni , Panie z obsługi chętne do pomocy . Wrócę nie raz !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Świetna obsługa,

Wady

Extra informacje

Troszkę długi , ale znośny

Hania / 2020-07-10

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-07-10

Towar z Alliexpress ... to po prostu oszustwo - nie opłacają VAT' u i Cła w Polsce.
Zalety

brak

Wady

naciąganie ludzi!

Extra informacje

Łukasz / 2020-07-09

Błyskawiczna realizacja!!! Bez najmniejszych uwag. Gorąco polecam.

bez zarzutów, polecam / 2020-07-09

Ekspreowe tempo realizacji zamówień, dużo próbek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

gratisy

Wady

Extra informacje

Kasia / 2020-07-09

Dziękuję i polecam. Na pewno jeszcze skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
polecam , trzeba czekać ale warto
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2020-07-08

Polecam
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2020-07-08

Polecam, sklep spełnia oczekiwania towar doszedł zgody z opisem Panie pomocne
Asortyment
Łatwość zamawiania
5.00

Lejdi / 2020-07-08

POLECAM !!!!!!! ŚWIETNY SKLEP

Zaklin / 2020-07-08

Polecam , towar doszedł dobry :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

anonim / 2020-07-08

polecam

Marianna / 2020-07-08

Rzeczy z Chin ale jakość i obsługa na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

towar

Wady

brak

Extra informacje

Ruta / 2020-07-08

Body doszło szybko , rozmiar odpowiedni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetnie Panie obsługujące :)

Wady

brak

Extra informacje

lotos / 2020-07-08

spory czas oczekiwania , ale warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Virginia / 2020-07-08

Polecam , sklep ma duzy asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Lusia / 2020-07-07

Towar zamówiłam w kwietniu i do tej pory nie otrzymałam a telefonów nikt nie odbiera . Nie polecam ,szkoda moich peiniędzy.

Ania / 2020-07-06

Bardzo się cieszę, że trafiłam na sklep dybcia jestem zadowolona z zakupów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dokładnie to co na zdjęciu

Wady

Brak

Extra informacje

Kamila / 2020-07-06

super sklep , czaka sie , ale warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mania / 2020-07-06

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Virginia / 2020-07-06

super polecam towar 1 klasa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Dostawa

Wady

Extra informacje

Daria / 2020-07-06

polecam , czeka sie trochę , ale warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

Brak :)

Extra informacje

Anna Sklep MONOPOLOWY / 2020-07-06

Uwielbiam ten sklep. Dzisiaj otrzymałam kolejne już zamówienie i jak zwykle wszystko sprawnie, produkty super zapakowane i dobre jakościowo. Obsługa przemiła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetnie Panie obsługujące :)

Wady

brak

Extra informacje

brak

Jolanta / 2020-07-06

Jestem mega zadowolony, super cena, błyskawiczna wysyłka, wysoki standard obsługi, POLECAM !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Dostawa

Extra informacje

Beata / 2020-07-06

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła sprawnie. Dziekuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

żadne

Extra informacje

brak

Paulina / 2020-07-06

Szybka dostawa. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2020-07-06

ok polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jest okej sklep

Wady

Extra informacje

Ania P. / 2020-07-06

Bardzo polecam ten sklep. Szybka wysyłka i towar zawsze zgodny z opisem

Alina / 2020-07-06

Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ivanka / 2020-06-29

Ile czasu idzie paczka do Polska ?dzieki )

Kamila Baszyńska / 2020-06-26

Wiem, że pewnie to nie miejsce ale muszę napisać, że bardzo uczciwi sprzedawcy. Z powodu nie dotarcia przesyłki zamówionej w marcu, napisałam do państwa meila z prośbą o informację i momentalnie dostałam odpowiedź. Co prawda towar nie dotarł (czasem tak bywa) ale pieniądze zostały zwrócone. Piszę, żeby wyrazić swój szacunek dla takich ludzi, którzy nie szukają wymówek tylko dogadać się z nimi można bez najmniejszych problemów. Także polecam z całego serca i więcej takich ludzi sobie życzmy. ???? ???? ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

TyX / 2020-06-26

Dostałam dziś paczkę i jestem mega zadowolona, co prawda mogłaby zawierać mniej plastikowych opakowań, ale jest ok :))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Wiktoria / 2020-06-24

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

brak

Extra informacje

brak

Marta / 2020-06-24

POLECAM , sklep super , obsługa fajna paczka doszła szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetnie Panie obsługujące :)

Wady

żadne

Extra informacje

Hania / 2020-06-23

Wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2020-06-18

Sklep wiarygodny, nie ma się czego obawiać, można smiało zamawiać :))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Asia / 2020-06-18

Polecam, wszystko jest w porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

RJ / 2020-06-16

Ekspresowa przesyłka, do załączenia dołączone próbki i prezent niespodzianka
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Gratisy ;)

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-06-16

Jak zawsze profesjonalne podejscie do klienta.

Iwona / 2020-06-16

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Iza / 2020-06-16

Super szybką dostawą i super jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa na 6 plus!

Wady

Extra informacje

A.B. / 2020-06-16

Torba za darmo, miły prezent! Fajnie pakowane, bez zbędnych śmieci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Małgorzata / 2020-06-16

Fantastyczna i szybka obsługa. Wrócę do sklepu znowu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75

IWONA / 2020-06-16

Jesteście godni polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

hm / 2020-06-14

Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia Pierchalska / 2020-06-13

Zamówienie dotarlo o czasie porządnie zabezpieczone.
Dostawa
5.00

Oliwia Pierchalska / 2020-06-13

Zamówienie dotarlo o czasie porządnie zabezpieczone.
Dostawa
5.00

helena / 2020-06-13

Uwielbiam serie Tymek, tania a.baardzo ladna

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Hela / 2020-06-12

Polecam, wszystko ok :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

IC / 2020-06-09

Polecam bardzo produkt i sklep !!!
Asortyment
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam bardzo produkt i sklep !!!

Wady

Extra informacje

IC / 2020-06-09

Polecam bardzo produkt i sklep !!!
Asortyment
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam bardzo produkt i sklep !!!

Wady

Extra informacje

Alis / 2020-06-09

bardzo szybka realizacja zamówienia, produktu zgodne z zamowieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

majtki takie jak na zdjęciu są :))

Wady

Extra informacje

Zadowolona klientka :) / 2020-06-09

Polecam, można skorzystać z porady Pani sprzedającej, szybka i darmowa przesyłka.
Zalety

darmowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Halina Rogowska / 2020-06-09

bardzo dobra ocena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lena / 2020-06-09

Pełen profesjonalizm, polecam sklep!

Anna / 2020-06-09

Wszystko ok, polecam!
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Niezadowolona / 2020-06-09

Produkt typowo "chiński". Jedna warstwa materiału, wizualnie różni się od tego, co pokazane jest na zdjęciach. Zwroty to jakaś porażka. Podawany jest adres do Chin, za co trzeba zapłacić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Zwroty tragedia

Extra informacje

iza / 2020-06-09

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.33

Produkt nieco różni się od fabrycznego, jednak sprzedawca jasno i wyraźnie podkreślił to na stronie / 2020-06-09

Jeśli zajdzie taka potrzeba znów dokonam zakupu w tym sklepie.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mm / 2020-06-09

super polecam towar 1 klasa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lukasz / 2020-06-09

Wszystko zgodne z opisem. Polecam sprzedawcę

AHB / 2020-06-09

Wszystko OK. Dostępność zamówionych rzeczy jedynie dłuższa czasowo ale to było jasne od początku.\r\n
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Alicja / 2020-06-09

Bardzo lubie kupowac na TE, zakupy szybkie - dobrze prowadzona strona internet, dostawa blyskawiczna, zawsze fajne gratisy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Olena / 2020-06-09

Jak zawsze na+++++++++++++++++
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miłe i pomocne dziewczyny :)

Wady

Brak

Extra informacje

Zakupy Dybcia opinie