Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 10

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.07
Dostawa
3.88
Łatwość zamawiania
4.08
Obsługa i reklamacje
3.98
Poziom cen
4

Średnia ocen

4.00

w skali od 1 do 5.

 

barbarossaw / 2020-06-08

Nie otrzymałam zamówionych maseczek. Dopiero po kilku interwencjach mailowych otrzymałam zwrot gotówki. Przez cały miesiąc firma traktowała mnie jak bank udzielający bezprocentowych pożyczek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kaja / 2020-06-08

listonosz dostarczył paczke juz po 10 dniach jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaja / 2020-06-07

Wszystko jak w opisie, dzieki !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ladna bluza

Wady

Extra informacje

Hania / 2020-06-05

38 : Listonosz dziś dostarczył mi stopki z cyframi, są bardzo ładne i pasują na rozm 38 :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Lidia Wojcieszko / 2020-06-04

Polecam i dziękuję

Weronia / 2020-06-04

Bluzka jest dokładnie taka jak na obrazku !!! :))

Ula002 / 2020-06-04

Paczka doszła w terminie wskazanym przez Panią Kasię, jestem baaaardzo zadowolona i dziękuję , na pewno polecę dalej :)
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2020-06-04

Wszystko w porządku, dziekuję za transakcje

ANNA / 2020-06-03

Nie polecam firmy. Trudno się porozumieć, właściciele oszukują, co do asortymentu i ceny. Ludzie nie kupujcie tam, to samo możecie mieć z Alieexpress za 1/3 ceny. jak dla mnie tragedia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

YXZ / 2020-06-02

Lubię tam wracać. Bardzo szybka przesyłka. Zamówienie idealnie zapakowane. Polecam tego sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa kontakt no wszystko!

Wady

Extra informacje

pm / 2020-06-02

bez zastrzeżeń
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Ewa Tkocz / 2020-06-02

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Klient / 2020-06-02

profesjonalna obsługa , polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

+

Wady

-

Extra informacje

Angie / 2020-06-02

dobra obsługa,dobre ceny,często darmowa wysyłka,fajne produkty :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

darmowa dostawa\

Wady

Extra informacje

Kaśka / 2020-06-02

Transakcja szybka i przyjemna.Polecam wszystkim.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ok / 2020-06-02

Wszystko ok polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Czekałam 10 dni

Dana / 2020-06-02

Bardzo sprawna obsługa zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super kontakt

Wady

Extra informacje

Renata / 2020-06-02

Profesjonalnia obsługa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2020-06-02

Już wielokrotnie kupowałam w tym sklepie i naprawdę mogę ją polecić. Towar dobrej jakości, w dobrej cenie z darmową i szybką dostawą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysyłka szybka

Wady

Extra informacje

Magda / 2020-06-02

Pełen profesjonalizm i świetne ceny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bez zarzutów / 2020-06-02

PERFEKCYJNIE :)))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-06-01

Nie polecam, bo nie ma czego. Towar z Ali Express, ale z polską ceną. Kontaktu ze sklepem zero. Oczekiwanie, to w moim przypadku 28 dni. Dotarł towar nie tylko po terminie, ale w dodatku niekompletne zamówienie i w opakowaniach prosto z Chin. Mówiąc wprost- do tyłka ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Terminowość, słowność- nieistniejące, brak kontaktu, opakowanie, czy raczej jego brak.

Extra informacje

28 dni oczekiwania.

Malwina Morenda / 2020-05-31

Komplet bielizny doszedł w tydzień , mam mieseczkę B i taką też zamówiłam - wszystko ok ładnie zbiera spod pachy, unosi i optycznie powieksza. Dziekuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2020-05-30

Wszystko ok , dziekuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko

Wady

żadne

Extra informacje

Renata / 2020-05-29

szybko profesjonalnie kompletne zamówienie
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Iza / 2020-05-29

Szybkie i udane zakupy. Wszystko zgodne z zamówieniem.

Ufo992 / 2020-05-29

Gorąco polecam wszystkim sklep dybcia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sklep godny polecenia:) szeroki wybor asortymentu:)

Wady

Extra informacje

Mażejko / 2020-05-29

Profesjonalna obsługa,osobiście polecam korzystanie z zakupów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darecki-7 / 2020-05-29

100 % satysfakcji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2020-05-29

Produkty zawsze bardzo dobrze zabezpieczone. Ceny konkurencyjne. Ekspresowa wysyłka. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michalina / 2020-05-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sukienka bluzka i skarpetki

Wady

Extra informacje

paczka doszła w 3 dni

Kamila / 2020-05-29

Jestem bardzo zadowolna z zakupu, polecam

Natalia / 2020-05-29

Nie polecam, zamówieni idzie bardzo długo, zamówiłam dwie pary skarpetek, a przyszła tylko jedna i to wadliwa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Anna / 2020-05-26

Zakupy z dybcia to czysta przyjemność. Profesjonalnie, miło, ekspresowo. Polecam:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysyłka w 3 dni , odpowiedź na moje pytania w ciągu godziny :)

Wady

Nie zauważyłam żadnych, polecam :)

Extra informacje

Aneta / 2020-05-26

Godni polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka

Wady

Extra informacje

Monika / 2020-05-26

Wszystko na najwyższym poziomie, towar, dostawa. Bardzo polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa M. / 2020-05-26

Bardzo pomocna i profesjonalna pomoc pani na obsłudze pomogła mi dokonać zakupu kosmetyków dobranych do mojej cery. Bardzo dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena i Pani obsługująca mnie

Wady

żadnych

Extra informacje

brak

Luiza / 2020-05-26

Super mogę polecić każdemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysyłka

Wady

Extra informacje

Baska / 2020-05-26

Bardzo duży wybór produktów. Atrakcyjne ceny. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2020-05-26

Super
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

szybkie email

Wady

Extra informacje

Baska / 2020-05-26

Wszystko ok, jestem zadowolona z zakupu i z obsługi klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ania / 2020-05-24

wszystko w porządku\r\n\r\n
Zalety

ok

Wady

Extra informacje

Michał / 2020-05-24

Drugi zakup w tym sklepie i jak na razie wszystko ok mogę polecić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Verdors / 2020-05-22

Kolejni oszuści sprzedający rzeczy z aliexpress nie posiadając ich. Kiedyś byli tylko na allegro, a teraz mają nawet własne strony. Zwyczajnie kupują rzecz z Chin za nas i doliczają ogromną marzę. Przesyłka może iść nawet 3 miesiące.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kolejni Ali oszuści

Extra informacje

Paweł / 2020-05-21

OK polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza M. / 2020-05-21

Wszystko ok, zamówienie szybko zrealizowane. Polecam firmę

Joanna / 2020-05-21

Dziękuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tak

Wady

nie

Extra informacje

Maja / 2020-05-21

Artykuły dotarły bardzo szybko.
Dostawa
5.00

zdzisia / 2020-05-21

Kolejne zrobione zakupy świadczą, iż z chęcią wracam i jestem zadowolona. Polecam !!!!

Ania / 2020-05-21

Opinie które tu widzę świadczą tylko o nieumiejętności czytania ze zrozumieniem kupujących :D Czas oczekiwania ? Podany na stronie do 69 dni ROBOCZYCH, a tu negatyw za to , że po miesiącu nie doszło xDD Doszedł jeden produkt, nie wszystkie ? Jest informacja na stronie , że będą dochodzić pojedynczo bo idą od róznych dostawców. Hahaha, jak można być tak ograniczonym i wystawić komuś negatywa bo nie przeczytałaś czy przeczytałeś regulaminiu i informacji na stronie ? Ze swojej strony polecam, sukienka doszła po 3 tygodniach jak na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkt , szukienka Boho

Wady

Extra informacje

Nikola / 2020-05-21

Absolutnie nie kupujcie nic z tego pseudo sklepu!! Oszuści! Zamówiłam z tej strony 5 rzeczy. Oczywiście przesyłka opłacona z góry. Zrobiłam zakupy za prawie 300zl. Dostałam tylko jedna rzecz! Kontaktu z tym pożal Boże sprzedawca brak!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Katarzyna / 2020-05-21

Dno i wodorosty !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

NIE KUPUJCIE TAM!!!!!!

Megi / 2020-05-20

Czekam 3 miesiąc na przesyłkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Bra

Wady

Brak informacji

Extra informacje

Katarzyna / 2020-05-20

Brak przesyłki i jakiegokolwiek kontaktu. Oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2020-05-19

Kompletny brak kontaktu,nikt nie odbiera telefonu,zamowienie z 11 kwietnia opłacone i do tej pory nie ma ,
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Katarzyna / 2020-05-19

NIE KUPUJCIE TU!!!SZKODA CZASU I PIENIĘDZY!!!!!NIE KUPUJCIE!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

Żenada!!!!!

Magda / 2020-05-17

Zamówiłam miesiąc temu kilka rzeczy, od razu zapłaciłam. A tu brak towaru i nic. Czekam i nie wiem na czym stoję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Dostawa za dluga

Extra informacje

Katarzyna / 2020-05-17

Nie kupujcie tam,nie traktują poważnie klienta.naciagacze!!!i to nie konkurencja tylko oszukany klient.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

NIE KUPUJCIE TAM!!!!!!

Lola / 2020-05-16

A pozytywy wystawia sobie sklep...do Pani Uli, która napisala poniższy komentarz- zamawialam maseczki zostały wysłane z Chin, nie z Polski tak jak informowal sklep. I niestety nie dotarły nawet w 10 dni roboczych...także naprawdę Dybcia przestań kłamać. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Zazwyczaj nigdy nie kometuje, nie wystawiam opinii ale jak czytam jak kłamią to jestem w szoku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ula / 2020-05-16

Polecam, te negatywy to na bank konkurencja - bez ładu i składu :) Maskę dostałam po 7 dniach roboczych od zamówienia, fajny kontakt, spory wybór - czego chcieć więcej ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt, różnorodność, ceny

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2020-05-16

Odradzam!!!!dno dna!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

Kupujcie gdzie indziej!!!!?

Seweryn / 2020-05-16

Bardzo jestem zadowolony z zakupu w sklepie , ceny adekwatne do jakości produktu , wszystko ładne i dobrze wykonane . Kupiłem córce sukieneczkę, wygląda tak jak na zdjęciu ! teraz czekamy na opaski ,czas oczekiwania troszkę długi ale warto czekać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena, kontakt

Wady

Brak :)

Extra informacje

Elżbieta Marciniak / 2020-05-16

Jestem 100% zadowolona z zakupu. Produkt dotarł w ciągu dwóch dni, orginalny, bardzo profesjonalnie zapakowany. Pani na telefonie dokładnie i uprzejmnie udzieliła odpowiedzi na moje wszystkie pytania. Polecam

Wiktorynka / 2020-05-16

Zakupy tym sklepie robiłam po raz drugi i pewnie nie ostatni. Miła obsługa, dobry kontakt, sprawna wysyłka.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Pani Kasia bardzo miła , szybko odpowiada na pytania

Wady

Extra informacje

Ewa Paczkowska / 2020-05-16

zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystkie

Wady

żadne

Extra informacje

stokrotka / 2020-05-16

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, towar dotarł do mnie w ciągu dwóch dni, dobrze zapakowany w 100% oryginał. 10/10 :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kowalik Aurelia / 2020-05-16

zamówiłam w sklepie kosmetyki. Zamówienie zrealizowano bardzo szybko, nie był żadnych przykrych niespodzianek. Zamówione kosmetyki były bardzo starannie zapakowane.Zamierzam nadal kupować w tym sklepie. Mam nadzieję, że asortment bedzie wiekszy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.33

shee / 2020-05-16

super sklep

2008agnieszka / 2020-05-16

błyskawiczna realizacja (mniej niż 24H), miły kontakt, towar zgodny z opisem, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

DOSTAWA !!! NIGDY TAK SZYBKO NIC NIE DOSZŁO

Wady

Extra informacje

Lucyna Gburek / 2020-05-16

Zakupu dokonałam tylko raz. Firmę oceniam pozytywnie. Z pewnością będę jeszcze korzystała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2020-05-15

Usługi tego sklepu nie mieszczą się w żadnej skali.powiem kolokwialnie.DNO I WODOROSTY!!!półtora miesiąca temu zamówiłam maseczki.i do tej pory ani towaru ani zwrotu pieniędzy!!!!przestali odpowiadać na moje meile.ODRADZAM ZDECYDOWANIE !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same

Extra informacje

Marianna / 2020-05-15

Wszystko super. Towar doszedł szybko Czas oczekiwania adekwatny do ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duzo

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2020-05-15

Jestem zadowolona. Polecam

Jola / 2020-05-15

Ceny dobre. Obsługa super. Czas oczekiwania dłuższy Czytam opinie i nie wierzę.... Nauczcie się czytać ludzie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wszystko

Wady

Nie ma

Extra informacje

Koszelka / 2020-05-15

Transakcja była szybka, wszystko przebiegło prawidłowo. Nie mam żadnych zastrzeżeń
Dostawa
Obsługa i reklamacje
4.00

Sarina9175 / 2020-05-15

Wszystko było szybko i bez problem. Polecam.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa 5 dni roboczych

Wady

Wyrzucało mnie raz z płatności

Extra informacje

Wszystko ok / 2020-05-15

Super produkty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2020-05-15

Produkt zgodny z opisem, szybko, skutecznie,profesjonalnie! Gratuluję!

Nervi / 2020-05-15

Szkoda ze nie wpadłam tutaj wcześniej. Zamówiłam parę gumek I innych ozdób których niestety na miejscu nie uswiadcze a na aliexpress nie chciałam czekać. Okazuje się że wpakowalam się w jeszcze większe gówno, czas oczekiwania z Ali w połączeniu z polskimi cenami. Czas oczekiwania nawet 80 dni na parę głupot to jakiś absurd. Cholernie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Chciałabym żeby jakieś byly

Wady

Ceny polskie a czas oczekiwania jak na towar zza granicy

Extra informacje

Po prostu uciekajcie od tego sklepu jak najdalej

Ola / 2020-05-13

To są produkty poprostu z ali express.za wyższą cenę...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Drogo, chińszczyzna

Extra informacje

Ag / 2020-05-12

Szybko, super zapakowane.
Zalety

super zapakowane super cena i kontakt

Wady

Extra informacje

Svitlana / 2020-05-12

Dobra cena, szybka dostawa.

Justyna / 2020-05-12

Bardzo szybka realizacja, miła obsługa w sklepie i szybkie anulowanie jednego zamówienia oraz zwrot pieniążków. Bardzo polecam sklep.

Katarzyna / 2020-05-12

Wszystko zgodne z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Rafał / 2020-05-12

Tragedia. Pisza ze z produkt wysylany z Polski co nie jest prawdą. Jeszcze dopytywalem czy na pewno. A jak w koncu po dlugim czasie oczekiwania przyszla paczka maseczki co widzę- wyslane z Chin. No kurczę po co tak kłamać. NIE POLECAM!! A te pozytywne komentarze później sami sobie chyba piszą, tak jal podstawione osoby na fb odnosnie maseczek ze dotarły w pare dni...jasne...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2020-05-12

Zamówiłam 4 rzeczy w jednym zamówieniu w dniu 20 marca.23 marca dostałam maila, że przesyłka została wysłana. 5 maja dostałam jedną rzecz (jakość koszmarna) Dzisiaj jest 12 maj i nie mam nic więcej. Koszmar...W chińskim sklepie to można kupić od ręki w bardzo podobnej cenie. Gdybym wiedziała, że to pośrednik Aliexpress to bym nigdy nie zamówiła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Dominik / 2020-05-12

Tragedia. Piszą że wysłane pocztą polską, a wysyłka odbywa się z chin. To po prostu produkty z Ali tylko kilka razy droższe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Długi czas dostawy

Extra informacje

Estrera / 2020-05-12

Muszka doszła po dwóch tygodniach tak jak na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Blanka 123 / 2020-05-12

Maskara ten sklep zamówiłam miesiąc temu przesyłkę i jeszcze nie dostałam . Maskara zapłaconą paczka której nie dostałam. Ani nie można śledzić przesyłki ani nic żadnej odpowiedzi kiedy będzie przesylka . Widać jak dbają o klientów że biorą kasę ale towaru nie wysyłają .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie dostałam pqczki

Extra informacje

Anna / 2020-05-12

Solidnie i szybko. Polecam sklep

Agata / 2020-05-12

Produkty które zamówiłam bardzo szybko zostały mi dostarczone. Nie ma problemu tak z zakupem jak i z dostawą. Polecam!

ED / 2020-05-11

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam nie zawsze przy wyborze paczki w ruchu pojawia się komunikat, że aktualnie punkt jest zamknięty. Myślę że jest to związane z obecną sytuacja pandemii. Polecam wszystkim zakupy ;)
Dostawa
Obsługa i reklamacje
4.50

Agnieszka / 2020-05-11

Profesjonalna obsługa klienta.

Maria Śrama-Kapuścińska / 2020-05-11

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji, polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dostawa

Wady

Extra informacje

Klient / 2020-05-11

Polecam sklep.

Niezadowolony klient / 2020-05-10

Gdybym mogła dać minus 10 to bym dala. Celowe wprowadzanie klienta w błąd co do terminu dostawy oraz śledzenia przesyłki. Wymijające odpowiedzi. Wg firmy termin 5 do 7 dni. Kpina. Minął miesiąc przesyłki brak. Odpowiedzi systemowe nie związane z pytanie. Nie polecam
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

Same minusy

Extra informacje

Ruda / 2020-05-07

Maseczki zamówienione 9.04 właśnie dzisiaj do mnie przyszły w dn. 7.05
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Matyla / 2020-05-06

Polecam , fakt faktem ze nie moglam sie dodzwonic. Napisalam na email i pani ola napisala mi , ze pani ktora zawsze odbierala telefon z powodu pandemii jest w domu z dzieckiem i nie ma jak pracowac i odberac telefonu. :) Szorty doszły , fajne jak na zdjeciu na lato beda akurat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MAŁGOSIA / 2020-05-06

SKLEP SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA WYSYŁKA IDZIE TROCHĘ , ALE PISZĄ O TYM WSZĘDZIE POLECAM NA PLUS
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

brak

Extra informacje

Anna4 / 2020-05-06

Zamówienie zrealizowano w terminie. Kupiłam w tym sklepie podkład. To było moje kolejne zamówienie. Zawsze wszystko przebiegało prawidłowo jeżeli chodzi o moje zamówienia.

Ania / 2020-05-06

Profesjonalna obsługa , towar spełni moje oczekiwania, jak najbardziej polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Edyta / 2020-05-06

Koszmar! Począwszy od czasu oczekiwania (3msc) zamówiłam, dwie identyczne bluzki tylko dwa różne rozmiary. Dotarła mnie tylko JEDNA. W zapytaniu do niejakiej firmy, dlaczego taka sytuacja miała miejsce i proszę o wyjaśnienie, przeprosili i poprosili o numer konta. Ok, podałam numer konta i do tej pory cisza. Ani pieniędzy na koncie, ani żadnych wyjaśnień. Napisałam kolejnego meila, kiedy otrzymam swoje pieniądze, ale niestety również bez odzewu.. Nie polecam! Pierwszy i na pewno ostatni raz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2020-05-06

Kochani jestem zadowolona i serdecznie pecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

super super kontakt !!! Polecam z serduszka

Wady

Extra informacje

Elżbieta / 2020-05-06

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam. Polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2020-05-06

Zamówiłam tu rękawiczki, jak na ten czas w bardzo przystępnej cenie 40 złoty z przesyłka. Szkoda, ze już niedostępne :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysyłka cena

Wady

Extra informacje

KINGA / 2020-05-06

Oszuści ! Zamówiłam maseczki ochronne, wpłaciłam pieniądze na konto, gdy czas oczekiwania się wydłużał zaczęłam pisać maile, Pani bardzo kręciła a to że długi czas oczekiwania a to że problem z kurierem. Nie zgodziłam się dłużej czekać, zażądałam zwrotu pieniędzy.. "Księgowa" miała zrobić zwrot w ciągu 14 dni.. do tej pory nic, ani pieniędzy ani odpowiedzi na maile. Zgłaszam sklep na policję. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

OSZUST

Extra informacje

Mania / 2020-05-05

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu! towar zgodny z opisem Fakt czeka się trochę , ale wystarczy umieć czytać ..i przeczytać jaki jest czas oczekiwania , ludzie myślcie to nie boli, jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

brak

Extra informacje

Ewa / 2020-05-05

Ponoć towar wysyłany z Polski. KŁAMSTWO! Takiego kręcenia dawno nie widziałam. A pozytywne opinie nq temta maseczek piszą postawione osoby- dostały po paru dniach jasneeee a tu sie czeka miesiac 8 nic.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Tamara / 2020-05-05

Czapeczka dobra dla mojej corki :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Asia / 2020-05-05

miesiąc czasu czekam na paczkę którą.miala być wysłana z Polski. Państwo piszą maile ale nadal nie mam przesyłki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak towaru

Wady

brak przesyłki

Extra informacje

Misza / 2020-05-05

nie wiem czemu wszyscy narzekaja na czas oczekiwania ja dostałam w ciagu tygodnia paczke i jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa ceny kobntakt

Wady

Extra informacje

Rafal / 2020-05-05

zadowolenie z produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Marcin / 2020-05-05

Wygodne dresy, które można ubrać na spacer, do sklepu, za kierownicę czy do baru. Czegoś takiego szukałem, a produkt ten spełnił moje oczekiwania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

dresy sa ok

Wady

Extra informacje

Lukasz / 2020-05-05

Obsługa klienta godna polecenia Czas oczekiwania dłuższy, ale nie narzekam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Robert / 2020-05-05

Bardzo dobry sklep i serwis.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Viva992 / 2020-05-05

Bogaty wybór. Wybrane produkty są przepiękne, na pewno wrócę tu po kolejne zamówienia. Dostawa dotarła następnego tygodnia. Zdecydowanie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Urszula / 2020-05-05

Opaski doszły w ciągu 5 dni roboczych .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olka / 2020-05-05

wszystko na plus :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-05-05

Oszust, pod pretekstem sklepu internetowego oferuje pośrednictwo w zakupach na aliexpress biorąc ponad 20% prowizji. "Sklep" sugeruje, że towar jest w magazynie ale nie wspomina, że magazyny są w Chinach. Po zawarciu umowy pośrednictwa brak możliwości rezygnacji. Poszło zgłoszenie do UOKIK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

brak

Wady

oszust

Extra informacje

Hiacynt / 2020-05-05

Nasiona hiacyntów doszły w ciągu 3 tygodni zasiałem zobaczymy co z nich wyrosnie. kontakt podstawowy , szybkosc w porzadku, latwosc zamawiania dobra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anna / 2020-05-04

Po 3 tygodniach z zamówionych 6 rzeczy dotarła tylko jedna , zwykłym listem ,nawet nie poleconym. Zero odzewu. Oszuści i naciągacze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Madzia992 / 2020-05-04

Rękawiczki dotarły w 2 tygodnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-05-03

Miesiąc temu zakupiłam maseczki i do tej pory ich nie ma. Na infolinię nie mogę się dodzwonić. Wstyd!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zero odzewu

Extra informacje

Ola Koszarz / 2020-05-03

Kubek dziecięcy wygląda jak na zdjęciu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Elka / 2020-05-02

skarpetki doszły w wyznaczonym czasie, pasuja na 7 letnia corka jak i na mine sa fajne i elastyczne dobry kontakt z panem sprzedajacym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

kontakt i cena

Wady

moze malutki za 3 tygodniowa dostawe ale wiedzialam o tym wczesniej

Extra informacje

Kaja / 2020-04-30

Polecam, wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2020-04-30

Zamówiony towar nie przyszedł, wpłata została dokonana. Totalny brak kontaktu ze sprzedającym, telefon podany na stronie ne odpowiada, na maila nie odpisują. Ta firma to fake, oszuści, zgłaszam sprawę tam gdzie trzeba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko jest tu minuesm

Extra informacje

Xxx / 2020-04-28

Maseczki zamówione 9.04 do tej pory nie ma. Napisali ze wysylka z polski 7-10 dni roboczych. Podobno zostali oszukani przez dostawce. Na swojej stronie na fb przez chwile byla informacja ze beda sie kontaktowac z klientami mailowo w ciagu tygodnia. Minal tydzien, cisza. Napisalam maila i dowiedzialam sie ze mam czekać do 4.05 a jeśli nie dojda maseczki do tej daty zwrócą pieniadze. Wnioskuje zezamowili maseczki z chin. Szkoda ze nie zainteresowali sie czy klieny chce teraz miesiac czekac czy rezygnuje. Do tego blokują niewygodne komentarze.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Asia / 2020-04-28

Maseczki zamówione 9.04. Wysyłka miała byc z Polski. Do dzisiaj nie dotarły. Masakra jakaś. Pierwszy i ostatni raz coś u nich zamawialam. Pisalsm maile. Zero odzewu od nich.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Extra informacje

Cleopatra Vii / 2020-04-27

Brak informacji, że towar jest wysyłany z CHIN, przy zamówieniu . Dwa, że nie ma kontaktu ze sprzedającym, nie można się więc w żaden sposób dowiedzieć co jest z zamówieniem! OLEWKA KLIENTA. Z zamówionych rzeczy w liczbie 7 , przyszły po miesiącu oczekiwania tylko 2 PORAŻKA I TOTALNA OLEWKA KLIENTA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

asortyment

Wady

brak kontaktu ze sprzedającym, brak rzeczowych informacji o zamawianym towarze

Extra informacje

strona przy składaniu zamówienia długo się wczytywała

olek / 2020-04-25

mi też maseczki doszły - fakt ze troche dluzej niz pisalo ale najwazniejsze ze sa i jestem zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

cena, cena, cena!!

Wady

dłuższa niż w opisie dostawa

Extra informacje

Ela / 2020-04-24

Maseczki doszły w ciągu 10 dni roboczych, dokładnie takie jak na zdjęciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dostawa

Wady

Extra informacje

brak

Anna / 2020-04-23

Zamówiłam maseczki ochronne. Ani maseczek, ani pieniędzy! Oszuści!!! Omijać szerokim łukiem!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karo / 2020-04-23

Napisane, że towar( maseczki) wysyłany z Polski co nie jest prawdą. Na szczęście dotarły do mnie. Zostały wyslane z Chin. Czekałam ok 15 dni. Wiem, że niektórzy nie mieli tyle szczęścia. Z tymi fake kontami, które piszą ze dostały towar i zachwalają to prawda. Kontaktowałam sie z nimi i absolutna cisza... Mimo, że towar został dostarczony zamawialam oierwszy i ostatni raz- za dużo kręcili to z datą wysłania, to z nr do śledzenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Anka / 2020-04-23

Rozpisują się, że posiadają towar i przesyłka powinna dojść do tygodnia. Minęły 3 tygodnie i przesyłki brak. Ponadto na FB w komentarzach pojawiają się fake'owe konta, które zapewniają że już dostały przesyłkę, a właściciel strony radośnie dziękuję tym fake'owym osobom za komentarz - żenada... Niezły przychód skoro można sobie pozwolić na kupowanie komentarzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Brak towaru, oszukiwanie klienta

Extra informacje

Bella / 2020-04-20

Towar zamowionj 9 kwietnia. Nic nie dotarlo. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedajacym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Martyna / 2020-04-20

Nie polecam!!!Zamówiony towar nie jest wysyłany!

Ania / 2020-04-19

Ja również nie otrzymałam swojego zamówienia maseczki do mnie nie do datarły ani potwierdzenie przelewu również nie wpłynęło na moją pocztę. Zamówienie złożyłam 3 kwietnia. Brak jakiego kolwiek odzewu ze strony. Pieniądze przepadły a maseczek jak nie było tak nie ma.

Aga / 2020-04-19

Złodzieje.nie ma pieniedzy ani przesyłki.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magdalena / 2020-04-17

Rzeczy nie sa dostarczane. GDY SIE DZWONI DO SIEDZIBY TEL JEST WYŁĄCZONY

Ewelina / 2020-04-17

Maseczki dotarły w ciągu 12 dni roboczych , czyli dwa dni po terminie. Wyglądają tak jak na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2020-04-17

Zamawislam 3 kwietnia i do tej pory przesyłka nie dotarła. Zastanawiam się, czy w ogóle została wysłana, bo nie otrzymałam ani numeru przesyłki ani żadnego potwierdzenia. Status zamówienia niby wysłane. Po innych opiniach widzę że to lipa. Numer telefonu nie odpowiada. Przestrzegam przed zamówieniami

somo / 2020-04-15

- Unikaj sklepu jeżeli nie chcesz czekać 69 dni na dostawę. - NIe ufaj informacji, że coś posiadają. poza tym to wzorowa firma ;P
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

zawarte w treści

Extra informacje

Daniel / 2020-04-14

przesyłka doszła w wyznaczonym terminie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa

Wady

Extra informacje

Aga / 2020-04-11

Fantastyczny sklep! Jestem zadowolona jakością produktów jak i obsługa sklepu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobra jakośc.

Wady

Brak

Extra informacje

Polecam :)

Jola / 2020-04-11

Polecam fajny sklep z dużym asortymentem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Jakość i cena

Wady

Nie ma

Extra informacje

Miła obsługa

Patrycja Świerczyńska / 2020-04-11

Opaski zamówione 1.04 dostarczone 10.04 Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym , otrzymałam numer do śledzenia. Nie wiem skąd jest tyle negatywnych opinii - mam wrażenie, że albo ktos nie doczytał podanego terminu dostawy który jest podany na stronie, albo nie wiem. Osobiście bardzo polecam , jestem zadowolona i polecę znajomym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa, kontakt

Wady

Brak :)

Extra informacje

Natalia n / 2020-04-10

Oszuści Brak pieniędzy i brak towaru Zamówienie 2 miesiące temu , Brak kontaktu z pseudo sklepem. Sprzedaja towar którego nie mają Zastanawiam się nad zgłoszeniem sprawy na Policję i do US
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Pomiat / 2020-04-10

Polecamy:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Karolina / 2020-04-10

Ludzie uwazajcie to oszusci!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klaudia / 2020-04-05

Zawsze wszystko super przychodzi :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Konto / 2020-04-03

Nie polecam, paczki z Chin prosto z alliexpress. W tej chwili nic do was nie dojdzie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Toja / 2020-04-03

Paczki wam nie dojdą, bo idą z Chin. Ja na paczkę czekałam kilka miesięcy. Teraz paczki są wstrzymane więc nie ma co zamawiać. Piszą, że prosto z Polski :/ To samo takiej możecie kupić na alliexpress
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Gosia / 2020-04-02

Oszuści. Dostałam 1 produkt z 3. Na moje wiadomości odpisują automatycznym mailem. Zero szacunku do klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Zero kontaktu, brak zamówionych produktów

Extra informacje

Kiki / 2020-04-01

Ten sklep to cały aliexpress proszę sobie wziąć zdjęcie do aplikacji i zobaczyć tam jakie są ceny polowe tańsze niż w tym sklepie. Czekałam ponad miesiąc na przesyłkę. Mąż porem mnie uświadomił ze są takie firmy których jest pełno w Polsce zamawiają z Chin a wystawiają się jako sklepy????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Nic

Wady

Długa dostawa, chiński szmelc , bardzo małe jak dla Chinki

Extra informacje

Patrycja / 2020-03-29

Bluzki dotarły w ciągu dwóch tygodni, sa takie jak na zdjęciu. Wymiary zgadzają się z tabelką. Telefon nie odpowiada jednak na email odpowiedź przyszła w ciągu 40 minut. Wrócę do tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

czas dostawy, jakość , tabelka

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2020-03-28

Po prostu oszuści. Czekam od stycznia na przesyłkę zwrotu nie chcą zrobic. Pani ciągle oszukuje ze przesyłka w ciągu 49dni a teraz że 69dni m jak tu wierzyć takim ludzia Mam dość czekania. Więcej nie zakupie u nich. Strata pieniędzy. Tylko że ja tego tak nie zostawię albo zrobią mi zwrot pieniędzy albo przyślą okulary... Szok żeby tyle czekać.... Oszusciiii!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2020-03-26

Z 4 produktów dotarł 1, próbowałam skontaktować się ze sklepem ale tel nie odpowiada ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Ładna strona

Wady

Brak produktów w dostawie

Extra informacje

Brak produktów w dostawie i brak możliwości kontaktu

Jagoda / 2020-03-14

Paczka doszła tak jak było napisane na stronie po 10 dniach :) Jestem bardzo zadowolona. Niska cena, fajny produkt. Na pewno wrócę po więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ili / 2020-03-13

Zamówienie złożyłam na początku stycznia, do tej pory nie dotarło. Nie polecam!!!!

Kinia / 2020-03-05

Nie polecam, wysyłka z Chin trzeba czekać ok 3 miesiący a napisane że wysyłka 3 dni..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia Basia / 2020-03-03

Zamówienie dotarło w dwa tygodnie. Jest zgodne ze zdjęciem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

1234 / 2020-03-03

Do mnie zamówienie nie dotarło. Tylko straciłam pieniadze. Nie polecam !!!!!

Magdalena Martys / 2020-03-02

Zamówienie zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SandraS / 2020-02-28

Zamówienie doszło zgodnie z opisem w czasie podanym na stronie wszystko jest ok , nie mam zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, kontakt

Wady

brak

Extra informacje

do tej pory

Tymek / 2020-02-07

Spodnie doszły bardzo szybko, produkt zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Magda / 2020-01-31

Produkty adekwatne do ceny, bardzo szybki kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Tanio

Wady

Czas wysyłki do 56 dni roboczych.

Extra informacje

Ola / 2020-01-29

Zamówienie nie doszło, a pieniądze przepadły
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marcin / 2020-01-28

wyrazy szacunku za profesjonalne podejście do klienta ,kupiona bransoletka okazała się wadliwa reklamacja załatwiona bardzo szybko, wrócę na pewno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa , ceny, reklamacja

Wady

Extra informacje

Anna / 2020-01-24

Ludzie po prostu zamawiają produkty na jakimś aliekspres i sprzedają na dybcia. Nie polecam. Domyślnie myślałam że dostawa zajmie trzy dni, bo tyle standardowo zajmuje poczcie polskiej - owszem jest to napisane w FAQ, ale nigszie ani na stronie zamówienia, ani wcześniej. Jakbym chciała zamówić rzeczy z Chin i czekać 3 tygodnie, to na cholere bym zamawiała w polskiej firmie??
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Długość oczekiwania na przesylke

Extra informacje

NIGDY WIĘCĘJ / 2020-01-23

NIE POLECAM DO DZIŚ NIE OTRZYMAŁAM ETIU NA TELEFON, PISZA STANDARDOWE REGUŁKI WCISKAJĄ KLIENTOWI A ŻADNEJ KONKRETNEJ ODPWIEDZI- ŻENDA JEDNYM SŁOWEM I POTEM SIE DZIWIĄ ZE SOSNOWIEC JEST WYŚMIEWANY......WSZEDZIE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

ZADNYCH

Wady

NIE GODNA POLECENIA FIRMA

Extra informacje

Urszula / 2020-01-19

Biustonosz dotarł po 3 tygodniach. Fajnie wykonany, rozmiar zgodny z tabelka .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Produkt cena brurto

Wady

Extra informacje

Ola / 2020-01-11

Zamówione skarpetki- czas oczekiwania ponad 3 msc, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kamila / 2020-01-10

Nie polecam!!!!, dlugi czas oczekiwania, brak kontaktu ze sklepem,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Bark

Wady

Lekceważenie klienta

Extra informacje

Łukasz / 2020-01-09

Szybka dostawa - szybsza niż piszą na stronie ;-) Wibrator spełnia swoje zadanie, dobrze wykonany. Brak baterii w zestawie, ale nie pisali że będą .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa, opis, cena

Wady

brak

Extra informacje

OLGA / 2020-01-08

Nie polecam! Ani produktu ani zwrotu gotówki, brak kontaktu! OMIJAJCIE !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Kryśka / 2020-01-06

Polecam ! Dobra i szybka obsługa klienta, profejsonalna odpowiedź na każde zadane ptyanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt, konkretność

Wady

Extra informacje

Danuta / 2020-01-03

OSZUŚCI!!!! W LIPCU ZAMÓWIŁAM RZECZY I OCZYWIŚCIE PRZELAŁAM PIENIĄŻKI, NIE MA ANI RZECZY ANI ZWROTU PIENIĘDZY, WIĘC NIE POLECAM!!!!!
Zalety

BRAK ZALET

Wady

BRAK ZAMÓWIONEGO TOWARU

Extra informacje

Maciej / 2020-01-02

Zamawiam stamtad bielizne erotyczną dla żony w śmiesznej cenie i jakość jest całkiem spoko jak na przykład body za 15 zł z dostawą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

cena cena cena

Wady

Extra informacje

anna / 2019-12-27

Towar zgodny z opisem, czas oczekiwania 3 tygodnie jednakże jest to zaznaczone na każdej stronie. Gdyby nie czas oczekiwania byłabym zachwyona :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena różnorodność

Wady

Dostawa

Extra informacje

Joanna / 2019-12-27

Zamówienie złożyłam 25 listopada. Prezent na święta. Nie dotarł do dnia dzisiejszego. W odpowiedzi usłyszałam, że mają miesiąc przecież na dostawę więc mam czekać dalej. Nie polecam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Kasia / 2019-12-18

Bielizna wygląda jak na zdjęciu. Cienka ale przyjemna w dotyku koronka. Możliwość regulacji ramiączek. Nie ma typowego zapinania w kroku jak każde body. Pięknie się prezentuje. Wg rozmiarów na stronie powinnam zamówić L, zamówiłam M i jest idealne. Czas oczekiwania to około półtora miesiąc.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

cena, kontakt

Wady

czas oczekiwania

Extra informacje

KUPIEC / 2019-12-11

NIE POLECAM OD 19.11. NIE DoTARAŁ PRODUKT NA SZCZEScIE KWOTA BARDZO MALA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

żadnych

Wady

NIE GODNA POLECENIA FIRMA

Extra informacje

Magjan / 2019-12-04

Na paczkę czeka się miesiąc albo dłużej także uważajcie bo paczka z allie długo lubi iść ;) ja już więcej tam nie kupię bo nie piszą o tym fakcie w opisie produktu lecz regulaminie a później na meila wysyłają przygotowane już formulki :) nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Pośrednik alliexpress

Wady

Czas oczekiwania, nie podanie czasu wysyłki w opisie produktu, lekceważenie klientów wysyłając gotowe formulki

Extra informacje

Straszny czas oczekiwania nie polecam

Patka / 2019-12-03

Produkt zamawialam 20 września do tej pory go nie dostałam. Firma wcale nie wysłała produktu . Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

ŻanetA / 2019-12-03

Firma redystrybuuje rzeczy a Aliexpress, tj. sprzedaje rzeczy nie mając do nich dostępu i kontroli (rzeczy wysyłane są z Chin), trzeba dłuuuuugo czekać na dostawę (czekam ponad miesiąc).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Termin oczekiwania, cena

Extra informacje

Tymek / 2019-09-29

Za każdym razem jestem tak samo zadowolony po zakupach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Dybcia opinie