Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 6

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.39
Dostawa
4.27
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2340

dodanych opinii

 

Ania / 2021-09-16

Wysyłka z Chin, te same produkty są dostępne na Aliexpress, taniej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Stefka / 2021-09-15

Kurtyna dotarla, jest piękna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2021-09-13

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sama / 2021-09-05

Polecam serdecznie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roma / 2021-09-05

Zamówiłam, czekałam dość długo, ale jestem zadowolona a to najważniejsze! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Kazia / 2021-09-05

Polecam :) bardzo, wnuczka szczęśliwa to i ja też!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulka / 2021-09-05

Polecam:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edward / 2021-09-03

Zamówiłem wibrator dla żony, nazwany moim imieniem - jest równie dobry jak ja! Polecam produkty ze sklepu dybcia.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edward / 2021-09-03

Zamówiłem wibrator dla żony, nazwany moim imieniem - jest równie dobry jak ja! Polecam produkty ze sklepu dybcia.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2021-09-03

Cieszę się, że tu trafiłam. Na początku byłam sceptycznie nastawiona ale miło się zaskoczyłam :) Wrócę nie raz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-09-03

Z reguły staram się zamawiać w polskich sklepach na miejscu. Skusiłam się na Dybcia.pl i nie żałuję! Buty są super, skarpetki też, syn również zadowolony z zegarka i zabawek. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-09-03

JESTEM zadowolona, naprawdę! Polecam również obsługę, Panie są bardzo pomocne, życzliwe i bardzo, bardzo cierpliwe :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2021-09-03

Nigdy nie byłam tak zaskoczona jakością produktów. W niskiej cenie mogę kupić coś co u innych dostawców jest 2x droższe, polecam serdecznie i zamawiam kolejne produkty!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna Gajek Sklep spożywczy / 2021-09-01

Bardzo szybka wysyłka i bardzo dobra kurtyna świetlna. To już moje drugie zamówienie u tego sprzedawcy. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marylka / 2021-08-31

Wszystko ok

Tomi / 2021-08-30

Serdecznie polecam sklep błyskawiczna wysyłka bardzo miły kontakt. Towar który zamówiłem super jakość
Asortyment
Dostawa
5.00

Victoria / 2021-08-30

Produkt dobrze zapakowany Przesyłka dobrze zabezpieczona, dostawa zrealizowana w krótkim czasie
Asortyment
Poziom cen
5.00

Kaja / 2021-08-30

Wszystko jak najbardziej OK. Buty świetni leżą i wykonanie też OK.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłka / 2021-08-30

Moim zdaniem niepotrzebnie jedno zamówienie dzielone jest na kilka dostaw. Ale jest to ujęte , wiec nie zostałam zaskoczona . Poza tym bez zastrzeżeń. Zamówiony towar dobrej jakości, nie uszkodzony
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-08-30

dybcia to sklep, w którym można zaopatrzyć się w produkty niedostępne, lub słabo dostępne w Polsce za małe pieniądze ! polecam z serduszka !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Sarka / 2021-08-29

Polecam polecam i jeszcze raz polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2021-08-29

Bardzo polecam jeszcze nie raz coś zamówię :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaśka / 2021-08-29

No nie powiem jestem zadowolona, ale spodziewałam się rozczarowania, a tu proszę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stefan / 2021-08-29

Polecam gorąco :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elzbieta / 2021-08-29

Cena adekwatna do jakości! Polecam, super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Carlos / 2021-08-29

Verry good
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2021-08-29

Super buciki i ubrania, super obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2021-08-29

Podoba mi się bardzo, bardzo uwielbiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Seba / 2021-08-29

Polecam serdecznie, szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alka / 2021-08-29

Jestem zadowolona, szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2021-08-29

Już prawie rok czekam na towar...obsługa nie reaguje na wiadomosci! To oszuści!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Martyna / 2021-08-24

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2021-08-24

Oszuści, nie polecam! Wysyłka jest z Chin, na Aliexpress znajdziecie te same rzeczy o połowę taniej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kaja / 2021-08-24

Organizer na podpaski super , łatwo można znaleźć w torebce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Miro / 2021-08-24

Wszystko jest super, stroj jak na zdjeciu, ładny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Kama / 2021-08-24

Kurtyna doszła mega szybko ! i jest piękna już nie mogę doczekać się świąt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Arleta / 2021-08-23

Super ubranka dla dzieci, dzięki wam mam wyprawkę dla synka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2021-08-23

Mam swój wymarzony brelok, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Edwin / 2021-08-23

Bardzo dobry sklep, super obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elzunia / 2021-08-23

Pończochy są super ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Paulina / 2021-08-23

Spodnie z lampasem super , wieczory są chłodne i sa w sam raz :)
Asortyment
Dostawa
5.00

Mirka / 2021-08-23

Super sklep , bransoletka doszła piękna
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Aldona / 2021-08-23

Bielizna doszła piękna, czekam na kurtynę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Kaja / 2021-08-23

5 Z PLUSEM ! doszło wszystko jak w opisie
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosława / 2021-08-23

Super sklep , fajne babki tam pracują , zawsze pomogą i doradza
Asortyment
Dostawa
5.00

Mirosława / 2021-08-23

Super sklep , fajne babki tam pracują , zawsze pomogą i doradza
Asortyment
Dostawa
5.00

aska / 2021-08-23

Polecam . zamówiłam kilka gadżetów ero i super
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Ilona / 2021-08-23

Czytam opinie i jestem w szoku ! zamówienia idą z Chin o czym mówią , paczki doszły do mnie ekspresem Ja z czystym sumieniem polecam !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2021-08-23

Czytam opinie i jestem w szoku ! zamówienia idą z Chin o czym mówią , paczki doszły do mnie ekspresem Ja z czystym sumieniem polecam !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2021-08-23

Polecam sklep , duży wybór i dobre ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Arek / 2021-08-21

Totalne dno! Jak można tak oszukiwać ludzi?? Buble wysyłane z Chin, to nie jest sklep, a udają sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

buble z chin

Extra informacje

Ania / 2021-08-20

Skandaliczne zachowanie, mają klientów gdzieś. NIE POLECAM! Kupiłam u nich ubrania i okazało się, że wysyłka jest z Chin, mimo, że przy zamówieniu stało jak byk: "Poczta Polska". Oszuści!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszustwo

Extra informacje

Iwona / 2021-08-20

Czuję się oszukana, fatalna jakość, gówno z Chin, nie można zwrócić bo każą to do Chin wysyłać, oszuści!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

chiński bubel

Extra informacje

Marek / 2021-08-20

Nie informują, że wysyłka jest od kogoś innego z Chin. Jeśli nie chcecie czekać 2 miesiące na produkt to nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

wysyłka z chin 60 dni!

Extra informacje

Michalina / 2021-08-19

Zamawiam od Dybki kilka lat i z czystym sumieniem mogę polecić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zdzisia / 2021-08-19

Polecam w ???? %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Clara / 2021-08-19

Jest super. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

ewa / 2021-08-19

Staranie zapakowane produkty , nie potłuczone, szybko , sprawnie bez zastrzeżeń , polecam - siostra też dostała ubrania są super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danka / 2021-08-19

Wszystko w porządku :)
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2021-08-19

Przesyłka w dwa tygodnie , kontakt mailowy na bieżąco po zakupie produktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Maja / 2021-08-19

Super obsługa, bardzo pomocna, bardzo szybka realizacja zamówienia.

Łukasz / 2021-08-19

Szybko, sprawnie , miło bez porażki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Patrycja / 2021-08-19

Kolejne zakupy u Państwa i jak zwykle bez zastrzeżeń. Buciki starannie zapakowane i szybko wysłane. Serdecznie dziękuję i polecam!!!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Edek / 2021-08-19

Polecam, dział z erotyką to ogień!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

J.R. / 2021-08-19

obsługa bez uwag. Sumiennie, szybko, konkretnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lara / 2021-08-19

Zadowolona, kupiłam mamie łańcuszek, bardzo ładny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Lara / 2021-08-19

Zadowolona, kupiłam mamie łańcuszek, bardzo ładny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Anita / 2021-08-19

Polecam\r\n

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-08-19

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

olka / 2021-08-19

Polecam, jestem zadowolona z paletki cieni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Magda K. / 2021-08-19

Serdecznie polecam, profesjonalna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa telefoniczna

Wady

Extra informacje

Iza / 2021-08-19

Piekne buty. Identyczne ze zdieciem. Obsługa super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

elka / 2021-08-19

Polecam, szminki super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola A. / 2021-08-19

Wszystko sprawnie, ładnie zapakowana paczka, produkt bez zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pięknie zapakowana paczka

Wady

Extra informacje

Seba / 2021-08-19

Polecam, super skarpetki , synu zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Zozi / 2021-08-19

solidna dobra firma polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

pwprotom / 2021-08-19

Szybka i fachowa obsługa. Polecem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Laura / 2021-08-19

Winetki są super, dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

A.k / 2021-08-19

polecam, z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2021-08-19

Porażka! Trzymajcie się z dala, oszuści!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszuści

Extra informacje

Marta / 2021-08-19

NIE POLECAM! To zwykły pośrednik, sprytnie chowają informacje, dostaniecie towar z Aliexpress, tyle że 2 razy droższy. Nie dajcie się nabrać jak ja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

wysyłka z chin

Extra informacje

Aleks / 2021-08-19

Tragedia! Polecam trzymać się z dala od takich "firm". Nie informują, że produkty idą z Chin!!! Dopiero PO zamówieniu jest informacja. Dalej czekam na towar który może nigdy nie przyjdzie. Pieniądze wyrzucone w błoto! Zwykli oszuści!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszukiwanie klientów

Extra informacje

Eryk / 2021-08-18

Kupiłem sobie super koszulkę i spodnie, świetna jakość - niska cena!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zosia / 2021-08-18

Uwielbiam i często wracam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaśka / 2021-08-18

Dziękuję za szybką obsługę i produkt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Elwira / 2021-08-18

Po przeczytaniu negatywów jestem w szoku.. Jestem zadowolona, czas wysyłki trochę długi ale jakość super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Hania Lisiwska / 2021-08-18

Paczuszka doszła w 2 tygodnie, strój jak na zdjęciu sliczny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Szybka komunikacja

Wady

Extra informacje

Ania / 2021-08-18

Tragedia. Jakość beznadziejna. Odesłać się nie da, bo wysyłka do Chin kosztuje więcej niż zamówienie. Unikać!!! i
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Jakość beznadziejna, zwrot totalnie nieopłacalny

Extra informacje

Ania / 2021-08-18

Oszuści, nie dajcie się nabrać! Wysyłają rzeczy z Chin, nie informując o tym przy zakupie. NIE POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

nieuczciwi

Extra informacje

Zofia / 2021-08-18

Kolejni oszuści na polskim rynku. Ani słowa prawdy na ich stronie - że zamawiają towary z Aliexpress. Udają, że są polskim sklepem, informując że wysyłka z polski (poczta polska). Jest to sprytna manipulacja, mająca na celu wyciągnięcie od ciebie kasy. Życie ich niebawem zrewiduje. Tacy oszuści nie poradzą sobie na żadnym rynku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszustwo

Extra informacje

Maja / 2021-08-16

Mam kilka rzeczy ze sklepu polecam ! zegarki sa w mega cenach i piekne , jestem fanka , wiec mam ich dość sporo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Karima / 2021-08-16

Polecam , dla mnie super sklep super konsultantki , ceny , obsługa polecam
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Asia / 2021-08-16

Sukienka jest rewelacyjna i wygodna, rozmiar prawidłowo opisany, mam juz kilka sukienek tego rodzaju, polecam
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2021-08-16

Co prawda z opiniami w Internecie zapoznałam się już po złożeniu zamówienia zaskoczona bylam gdy po 10 dniach przesyłka dotarła. Produkty zgodne z opisem na stronie, nie mam uwag.

Eryk / 2021-08-16

No jest moc , nie powiem ! Wibrator i bielizna strzał w dziesiątkę.!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sambor / 2021-08-16

Lawina pozytywnych słów na temat sklepu , Pani z obsługi rewelska, pomocne, rzeczowe , zawsze w kontakcie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-08-16

Mam dużo kosmetyków, teraz czekam na aksamitne błyszczyki !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sandra / 2021-08-16

Polecam z całego serca, profesjonalizm i super produkty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lara / 2021-08-16

Polecam biżuterie, mega mega !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-08-16

Polecam strój kąpielowy przyszedł taki sam jak na zdjęciach !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2021-08-16

Wszystko w najlepszym porzadku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Princesska / 2021-08-16

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga89 / 2021-08-10

Oszuści strój kąpielowy nie w tym kolorze i długa wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Prawidłowy rozmiar

Wady

Inny kolor miał być w kwiatki przyszedł góra czarna dół w panterkę

Extra informacje

Marian / 2021-08-10

Polecam

Ewa555 / 2021-08-10

Bardzo pozytywnie oceniam realizację zamówienia, jak i samo zamówienie . Zamówienie otrzymałam już 7 dnia. Zawartość pudełka była zabezpieczona przed uszkodzeniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa, kontakt i ceny

Wady

nie zauważyłam

Extra informacje

Śliwka Beata / 2021-08-10

Polecam ,firma godna zaufania,produkty bardzo dobre
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aida / 2021-08-10

Produkt bardzo dobre jakoś
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Asia / 2021-08-10

Świetny sklep, w którym znajdziesz wszystko co potrzebujesz. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-08-10

Korzystam z zakupów od kilku lat, bardzo sprawna, szybka wysyłka, zawsze jakieś ciekawe upominki. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-08-10

Polecam serdecznie.

Matylda H. / 2021-08-10

Produkty dobrej jakosci, cenowo dosyc przystępnie, naprawdę warto zainwestowac w dobrą jakosc. Zawsze miły dodatek- gratis do zamówienia. Obsługa na najwyższym poziomie. Doradcy pomocni, odpowiedż na email blyskawiczna, tak jak i realizacja zamówienia. Naprawdę polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam bardzo produkt i sklep !!!

Wady

Brak

Extra informacje

Emilia / 2021-08-10

Realizacja zamówienia błyskawiczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-08-10

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bluzka jest przepiękna :)

Wady

Extra informacje

Natalia / 2021-08-08

Oszuści i złodzieje. A pozytywne opinie wystawia nudząca się pani Angelika. Wszystkie opinie dodane jednego dnia... Złodzieje oszukują ludzi. Takich to powinien Hitler wychować!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Nie można zrezygnować gdy ma się do tego prawo

Extra informacje

60

Klaudia / 2021-08-05

Doszły mi bransoletki srebrne nieskończoność , są piękne idealne na prezent
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-08-04

Doszły do mnie okulary zerówki i są mega!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Sarka / 2021-08-04

Polecam dział , dziecięcy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Karola / 2021-08-04

Jestem zadowolona z produktów i ceny ,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Elwira / 2021-08-04

Polecam z całęgo serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Angelika / 2021-08-04

Bielizna super
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2021-08-04

Bielizna super
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Torbik / 2021-08-04

Polecam , doszło wszystko i jest fajnej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Karina / 2021-08-04

Atrakcyjność artykułów i cen idą w parze. Bardzo szybko doszła przesyłka. Warto polecić ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Maia / 2021-08-04

Zawsze bezproblemowo. Zamawiam tu sporo akcesoriów do paznokci
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jana / 2021-08-04

Zakupy udane. Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła bezproblemowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Jana / 2021-08-04

Zakupy udane. Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła bezproblemowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Malwina / 2021-08-04

Polecam , fajny sklep i ciuchy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maua / 2021-08-03

Niestety lepiej samemu zamawiać towar z Chin bo ten zamawiany przed dybcię nie dochodzi.... Szkoda czasu i nerwów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Polska strona

Wady

Towar nie dochodzi, drogo

Extra informacje

Omijać szerokim łukiem

emka / 2021-07-29

bardzo ale to bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sarka / 2021-07-29

Polecam dział z bielizną, duży wybór art
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Antek / 2021-07-29

Polecam sklep , jestem zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga89 / 2021-07-26

Długa wysyłka zagraniczna,szkoda że taka informacja jest dopiero po złożeniu zamówienia,ceny zawyżone bo produkty chińskie a nie polskie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Klaudia / 2021-07-26

Polecam , jestem zadowolona

Mia / 2021-07-26

zamówienia idą z daleka , ale warto . dzieci zaopatrzyłam w mnóstwo art szkolnych
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Pomcia / 2021-07-26

Polecam
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2021-07-26

Stroj kąpielowy rewelka , nie sadziłam ze bd taki ładny i żywe kolory
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-07-26

zestaw bielizny doszedł przepiękny , juz czekam na wieczór
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-07-26

zestaw bielizny doszedł przepiękny , juz czekam na wieczór
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-07-26

polecam z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sam / 2021-07-26

Dziękuję Państwu za obsługę i super produkty , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ola / 2021-07-26

Jestem zadowolona, Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arek / 2021-07-14

Sprowadzają chinszczyzne i każą na nią czekac 2 miesiące. Porazka normalnie. Oczywiście zasłaniają sie regulaminem. A to przecież polska strona. Cholerny posrednik chinoli. Omijać z daleka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Same wady

Extra informacje

Szkoda gadac.

Helena / 2021-07-07

dla mnie bomba , fajny sklep spoko ceny !
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2021-07-07

Strój doszedł mi w miare szybko , czeka na wyjazd :)

Majka / 2021-07-07

Kupuje od lat , znam osobiście Panie ze sklepu , mega miłe i uprzejme . Zawsze znajdę u nich jakąś perełkę , która mnie zaskoczy. Polecam z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roksana R / 2021-07-07

Polecam sklep , fajne ciuchy i obsługa
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-07-07

Ja gotowa na lato ! strój rewelacja
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krynia / 2021-07-07

Dobry , sklep , duży wybór, czas oczekiwania dla mnie szybki w dwa tyg dostałam zamówione rzeczy w jednej paczce
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Krynia / 2021-07-07

Dobry , sklep , duży wybór, czas oczekiwania dla mnie szybki w dwa tyg dostałam zamówione rzeczy w jednej paczce
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2021-07-07

Polecam , duży wybór akcesoriów dla dorosłych :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Adamm / 2021-07-06

Polecam, mega wybór!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sabinka / 2021-07-06

Miś słoń - pluszak meeeeeeeega piękny zakup dla dziecka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anka / 2021-07-06

Dziękuję za piękny breloczek na dzień taty!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

alicja / 2021-07-02

Sukienka jest rewelacyjna i wygodna, rozmiar prawidłowo opisany, mam juz kilka sukienek tego rodzaju, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Asia / 2021-07-02

Sukienka jest rewelacyjna i wygodna, rozmiar prawidłowo opisany, mam juz kilka sukienek tego rodzaju, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

ewa / 2021-07-02

Wszystko super:) Obsługa klienta genialna, szybka realizacja zamówienia.Ciuszki bardzo fajne.Napewno jeszcze nie raz coś kupię.Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Na stronie firmy przewidywany czas dostawy to ok 2-5 dni. Po złożeniu zamówienia przychodzi mail iż oczekiwany czas dostawy to do 59 a nawet w skrajnych przypadkach 69 dni. Ponadto zamówienie jest przysyłane w osobnych paczkach, o czym nie ma informacji na stronie sklepu, tylko po złożeniu zamówienia na mailu.Takim o to sposobem połowa zamówienia nie dotarła. Po kontakcie mailowym z zapytaniem kiedy otrzymam resztę zamówienia wysłało mi linka do śledzenia przesyłki, której status nie zmienia się od prawie 1,5 miesiąca (towar dotarł do kraju, ale gdzie jest dokładnie to już inna sprawa). Bardzo nie profesjonalne podejście do klienta, gdybym chciała tyle czekać na zamówienie to sama bym z Aliexpress zamówiła....bez 'pośrednika'. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Kasia / 2021-06-29

Panie że sklepu meeeeega! Uwielbiam dział z bielizną erotyczna, ufff - coś fantastycznego! Proszę o więcej! Nowości proszę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość i wykonanie zakupionych gadżetów

Wady

Troszkę długa dostawa

Extra informacje

Ciastko / 2021-06-29

Polecam , świetny sklep ! Opaski na komary rewelacja

Ciastko / 2021-06-29

Polecam , świetny sklep ! Opaski na komary rewelacja

Ciastko / 2021-06-29

Polecam , świetny sklep ! Opaski na komary rewelacja

Paweł / 2021-06-29

Zamówiłem kilka rzeczy dla żony , wibratory bielizna i dla mnie super żona się prezentuje , ceny nie za wysokie doszło wszystko w jednej paczce
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Sekret / 2021-06-29

Polecam obsługę, sklep i asortyment! Naprawdę jest w czym wybierać, osoby pracujące w sklepie, rzetelne, pomocne. Nie mam zastrzeżeń - wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Bardzo Państwu dziękuję i z chęcią wydam kolejne pieniążki na wspaniałe produkty!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Sekret / 2021-06-29

Polecam obsługę, sklep i asortyment! Naprawdę jest w czym wybierać, osoby pracujące w sklepie, rzetelne, pomocne. Nie mam zastrzeżeń - wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Bardzo Państwu dziękuję i z chęcią wydam kolejne pieniążki na wspaniałe produkty!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Nina / 2021-06-29

Moje pierwsze zakupy i napewno nie ostatnie !!!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Maja / 2021-06-29

Miała obsługa , duży wybór
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Jola / 2021-06-29

Polecam , fajny sklep dobre ceny
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Sewera / 2021-06-29

Błyskawiczna wysyłka! Ubrania bardzo fajne jakościowo. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Anna / 2021-06-29

Bardzo fajny sklep Dobra jakość Polecam wszystkim

Anna / 2021-06-29

Bardzo fajny sklep Dobra jakość Polecam wszystkim

Ewelina / 2021-06-29

Wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Angie / 2021-06-29

Najlepsza, duży wybór ciuchów dla dzieci
Asortyment
Dostawa
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-06-29

Rewelacja !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2021-06-29

Jestem zadowolona, napewno jeszcze coś kupię :*
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Przemysław / 2021-06-29

Zamówiłem mała rzecz za małe pieniądze ale pomijając to czekam prawie półtora miesiąca i przesyłki nadal nie otrzymałem. W momencie gdy piszę do obsługi maila- nie uzyskuje żadnej odpowiedzi. Dno totalne, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy Dybcia opinie