Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 2

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.39
Dostawa
4.27
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2340

dodanych opinii

 

Jarek / 2022-01-11

To jest ściema nie sklep...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Szczególnie dostawa

Maria / 2022-01-11

Czekam trzeci miesiąc na moje zamówienie i nawet nie dostałam żadnej informacji, co dzieje się z moim zapłaconym zamówieniem! Omijać tego sprzedawcę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Dramat z dostawą

Wiki / 2022-01-11

Jeden z gorszych sklepów internetowych, ponieważ zabswiają pod klienta i czas do realizacji zamówienia to niespełna 3 miesiące!!!!!! Nigdy więcej tam nie zmówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Dostawa

Piotr / 2022-01-11

Już nigdy nie zamówię w tym pseudo sklepie. Pozytywne opinie sami Piszą. Czekam od listopada!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Dostawa

Extra informacje

Basia / 2022-01-11

Pozytywne opinie piszą sami! Dramatyczny czas oczekiwania! Czekam już trzeci miesiąc..... Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Tomek / 2022-01-11

To jest chiński pośrednik i zamawia pod klienta że swoją marzą,.. Nie polecam, bo czas oczekiwania to DRAMAT
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Czas oczekiwania to tak naprawdę ponad dwa miesiące.

Paweł / 2022-01-11

Ściema nie sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Omijać ten sklep

Karolina / 2022-01-11

Nie polecam zakupów w Dybci. Jeśli lubicie czekać ze trzy miesiące, to jest odpowiedni sprzedawca:) Ja już tam nie zamówię. Dałam się nabrać pierwszy i ostatni raz. KOSZMARNY CZAS OCZEKIWANIA!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Ola / 2022-01-11

Nigdy więcej nie zamówię u takiego śmiesznego sprzedawcy. Czas oczekiwania to KOSMOS!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa, informacje

Extra informacje

A.R / 2022-01-11

Pozytywne opinie sami piszą. Czekam ba zapłacone zamówienie już tak długo, że brakuje nadziei na jego otrzymanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Super sklep internetowy

Angelika / 2022-01-11

Z czystym sumieniem mogę polecić ❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.D. / 2022-01-11

Wszystko ok.

Małgorzata K / 2022-01-11

Fajne rzeczy w dobrej jakości. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2022-01-11

Bardzo wygodne zakupy, bezproblemowe zwroty. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Rafcio / 2022-01-11

Kurtka, która zamówiłem była taka jakaś chciałem. Ciepła ( przetestowane przy -17 mrozu ). Jest wygodna i tak stylowa, że po założeniu wyglądałem jak menel w klapkach armaniego. Także co tu więcej dodać. Brać kupować niczego nie żałować

Henryk / 2022-01-11

Jestem bardzo zadowolony

Magda / 2022-01-11

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2022-01-11

Wysyłka, obsługa klienta na 5+. Niestety trzeba wziąć pod uwagę że cena idzie w parze z jakością. Zakupione dresy zmechaciły się po pierwszym dniu użytkowania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Danuta / 2022-01-11

Polecam towar zgodny z opisem sprawnie i szybko

Anonimowy / 2022-01-11

towar ładny zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GOSIA / 2022-01-11

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystyna / 2022-01-11

Szybko zapełniają stronę dobrymi opiniami. Jeśli lubicie płacić z góry i czekać w nieskończoność, to jest sklep dla Was!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i informacje, link śledzący zamówienie

Extra informacje

Lidia / 2022-01-11

Super są te opinie sprawnie i szybko;) Sprawnie i szybko nie oznacza ok.3 miesiące! Omijać tego sprzedawcę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Marta / 2022-01-11

Czekam od końca października na drobne opłacone zamówienie. Wyliczyli mi znacznie dłuzszy czas oczekiwania, niż ten, który jest zapisany małym druczkiem na ich stronie. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Dostawa MASAKRA

Extra informacje

Kamila / 2022-01-11

Opinie pozytywne sami sobie piszą. Czas oczekiwania to 2-3 miesiące. NIGDY WIĘCEJ NIE ZAMÓWIĘ TOWARU U TAKIEGO SPRZEDAWCY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Iwo / 2022-01-11

Czekam już ponad 7 tygodni! Nigdy nie zrobię zakupów w Dybci!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i śledzenie przesyłki

Extra informacje

Teresa / 2022-01-11

Nie polecam! Czas dostawy sprytnie ukryty!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Elżbieta / 2022-01-11

Nie polecam tego sprzedawcy. Czekam już 8 tygodni i piszą jakieś bzdury! Omijać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Dostawa trwa bardzo długo

Emila / 2022-01-11

Dobre opinie piszą sami. NIE POLECAM! Chyba, że lubicie czekać na zapłacone zamówienie kilka miesięcy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Wszystko

Extra informacje

Ela / 2022-01-11

Najlepsze są opinie szybko i sprawnie. Śmiech na sali! Kto pisze takie bzdury...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Wściekły klient / 2022-01-11

To jest kurski pośrednik towarów z Chin. Klient płaci z góry, a Dybcia zamawia pod klienta. Niczego nie mają na stanie. Czeka się długie miesiące!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Tomek / 2022-01-11

Płacisz z góry i czekasz, czekasz, czekasz... Czekam od listopada. Proszę nie wierzyć w szybką dostawę! Jedna WIELKA ŚCIEMA!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i płatności z góry

Extra informacje

Darek / 2022-01-11

Dobre opinie piszą sami. NIE POLECAM ZAKUPÓW W DYBCI!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Ewa / 2022-01-11

Kiepski pośrednik towarów z Chin i dodatkowo drogi. Czeka się miesiącami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Dramat z dostawą

Alicja / 2022-01-11

Czekam już 3 miesiące. Nie dajcie się nabrać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Karolina / 2022-01-11

Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Ela / 2022-01-11

Szybko i bezproblemowo.

Strzelecka / 2022-01-11

Jestem zadowolona z obsługi.
Obsługa i reklamacje
5.00

Jaxon / 2022-01-11

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lipka Iwona / 2022-01-11

Rozmiary niestety zanizone
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Henryk / 2022-01-11

Jestem bardzo zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-01-11

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2022-01-11

Wysyłka, obsługa klienta na 5+. Niestety trzeba wziąć pod uwagę że cena idzie w parze z jakością. Zakupione dresy zmechaciły się po pierwszym dniu użytkowania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

anuta Filus / 2022-01-11

Polecam towar zgodny z opisem sprawnie i szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

mahboubeh Sh.M. / 2022-01-11

The cream is good

Kama / 2022-01-11

Firma super, szybka dostawa, zawsze jakieś próbki, ogólnie super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna Szulc / 2022-01-11

Zamówienie realizowane błyskawicznie, towar zgodny z zamówieniem, gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
4.50

Agnieszka S / 2022-01-11

jestem bardzo zadowolona,za kazdym razem jest bardzo szybka wysylka i mila obsluga.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2022-01-11

Szybko i sprawnie polecam

Iza / 2022-01-11

Drugi raz zamawiałam z tego sklepu. Produkty oryginalne. Zawsze jakieś próbki są w gratisie. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KG / 2022-01-11

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez problemów, ale ze względu na weekend i nowy rok dostawa długo trwała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

KG / 2022-01-11

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez problemów, ale ze względu na weekend i nowy rok dostawa długo trwała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

KG / 2022-01-11

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez problemów, ale ze względu na weekend i nowy rok dostawa długo trwała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Natalia / 2022-01-11

Moje pierwsze i ostatnie zamówienie u tych ściemniaczy. Straciłam nadzieję na otrzymanie zapłaconego zamówienia. Dodam, że czekam od początku listopada. Nie wierzę w te pozytywne opinie i zadowolonych klientów! Nigdy więcej tam zakupów!! Link śledzący zamówienie urwał się na 2 grudnia...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa, informacje, śledzenie przesyłki

Extra informacje

Ania / 2022-01-11

Ciekawe, że klienci dostają paczki po miesiącu. Ja czekam już prawie trzy miesiące i cały czas mnie zwodzą. Niegdy więcej nie zamówię w Dybci!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Ula / 2022-01-11

Dostawa trwa w nieskończoność. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Lili / 2022-01-11

Pozytywne opinie sami piszą. Nie dajcie się nabrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Erni / 2022-01-11

Nie polecam tego sprzedawcy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Paku / 2022-01-11

Jest to moja jedna z ulubionych firm odzieżowych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-01-11

Dokładny opis, wszystkie dane, wiarygodne opinie użyrkowniczek, to mój kolejny zakup na dybci i na pewno nie ostatni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KHILKEVICH / 2022-01-11

ładny sklep, doszła paczka po 3 tyg

Ewa Binder / 2022-01-11

Sprawnie i profesjonalnie Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ina Iv / 2022-01-11

The best shopping experience ever. Highly recommend this shop. Thank you for excellent service!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-01-11

Lubię tu kupować z uwagi na szeroką ofertę, szybką realizację zamówienia oraz dołączane próbki kosmetyków i firmowy prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-01-11

Bardzo polecam Dybcie- są profesjonalni, mają świetne produkty, atrakcyjne ceny i niezwykle szybko realizują zamówienia, zwykle na drugi dzien i po miesiacu paczka dociera :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-01-10

Nigdy więcej nie zamówię w Dybci. Po zpłaceniu za zamówienie piszą jakieś dziwne maile, które nijak mają się do rzeczywistości... Nie dość, że czas dostawy to 49 dni ROBOCZYCH, to liczą te dni w egzotyczny sposób, ponieważ wg ich wyliczeń to jest co najmniej 55 dni! DRAMAT!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa i informacje na stronie..

Extra informacje

Ela / 2022-01-10

Beznadziejny sprzedawca towarów z Chin. Czas oczekiwania na zapłacone zamówienie w nieskończoność! Sprytnie ukryty na ich stronie czas dostawy. Nie dajcie się nabrać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Hanna / 2022-01-10

Najgorsza firma, w której zamówiłam towar. Dodatkowo czas dostawy jest kompletnie nieczytelny. Nie polecam zakupów w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa MASAKRA

Extra informacje

Robert / 2022-01-10

Szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Nie zrobię już nigdy zakupów u tego Chińskiego pośrednika! Czekam od listopada na opłacone zamówienie, a ich maile i śledzenie przesyłki to żenada..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Karol / 2022-01-10

Jak czytam, że są szybcy i profesjonalni, to chyba w braniu kasy z góry... Niczego nie wysyłają szybko, tylko za ok.3 miesiące! Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Kasia / 2022-01-10

Zapełniają sami stronę pozytywnymi opiniami. Nie dajcie się nabrać! DRAMAT!! NIE POLECAM ZAKUPÓW W DYBCI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Nigdy więcej! / 2022-01-10

Ściemniają, biorą kasę i czas oczekiwania to ze trzy miesiące. Przy odrobinie szczęścia nawet małe zamówienie dojedzie(o ile dojedzie) to jakiś dramat!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Eko / 2022-01-10

Jak czytam te opinie, które z pewnością piszą sami to mnie strzyka.\r\nSzybką dostawa dobre sobie.\r\nJa czekam od początku listopada! \r\nNie polecam tego niby sklepu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Ania / 2022-01-10

Omijać z daleka. Biorą kasę, a klient czeka miesiące.... Nigdy więcej nie zamówię w Dybci!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Dawid / 2022-01-10

Pozytywne opinie piszą sobie sami! Czekam od końca października!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Dramat z dostawą

Piotr / 2022-01-10

Pozytywne opinie sami piszą. Czas oczekiwania ponad 3 miesiące. NIE POLECAM ZAKUPÓW U TEGO POŚREDNIKA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Damian / 2022-01-10

Jedna wielka ściema! Nie dać się nabrać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Dostawa

Extra informacje

Ola / 2022-01-10

Fantastyczna strona. Uwielbiam Czas oczekiwania 4 tyg, do przeżycia
Dostawa
3.00

Magda W. / 2022-01-10

Przyjemność zakupów na najwyższym poziomie .Polecam!

Kasia / 2022-01-10

super profesjonalnie, bez zastrzeżeń i szybko. Ekstra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Becia89 / 2022-01-10

Wszystko super. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.W. / 2022-01-10

Szybka i bezproblemowa realizacja.

Ela / 2022-01-10

Polecam gorąco szybko, sprawnie i profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-01-10

Serdecznie polecam, towar zgodnie z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-01-10

Wszystko przebiegło sprawnie, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75

Kobla / 2022-01-10

sprawnie i bez komplikacji - jak zawsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-01-10

Jestem zadowolona.

Joanna / 2022-01-10

Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2022-01-10

Polecam! Bardzo szybko wysyłka, wszystko bepiecznie zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2022-01-10

Polecam! Bardzo szybko wysyłka, wszystko bepiecznie zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2022-01-10

Polecam! Bardzo szybko wysyłka, wszystko bepiecznie zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nigdy więcej / 2022-01-10

To nie jest sprzedawca, tylko Chiński pośrednik. Na dostawę czeka się bardzo długo, bez żadnego zapewnia czy dojdzie. Szkoda czasu i nerwów na takie śmieszne firmy! Nie dajcie się zwieść opinią, które piszą niby zadowoleni klienci i dziękują za szybką dostawę!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas dostawy!

Extra informacje

Barbara / 2022-01-10

To jedna wielka ściema. Czekam ponad 2 miesiące na zapłacone zamówienie. Nie wiem czy towar dojedzie... NIE POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa, nawet kilka miesięcy

Extra informacje

Robert / 2022-01-10

Jeden z nielicznych sklepów, który zamawia towar w Chinach, a klient płaci z góry za towary i nie może się wycofać. Czas dostawy sprytnie ukryty na ich stronie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Janusz / 2022-01-10

Dziwię się, że istnieją takie sklepy, które pod zamówienie klienta zamawiają w Chinach i czeka się bardzo długo. Nie dać się nabrać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Wszystko

Extra informacje

Tomasz / 2022-01-10

Niestety, dobre opinie piszą sami. Nie zamawiajcie w tym sklepie, ponieważ to jest pośrednik towarów z Chin. Na najdrobniejsze zamówienie czeka się nawet trzy miesiące!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Kazimierz / 2022-01-10

Nigdy nie zamówię już w tym sklepie. Wszystko idziecie wiele miesięcy z Chin. NIE POLECAM ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Raczej wszystko,.a szczególnie dostawa

Extra informacje

Aleksandra / 2022-01-10

Nie polecam zakupów w tym sklepie! Dostawa i informacje dramat. A czeka się wiele miesięcy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Bartosz / 2022-01-10

Sami piszą opinie pozytywne. Niestety, najgorsza firma, w której złożyłem zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Ala / 2022-01-10

Czekam na zamówienie już bardzo długo i nie wiem czy dostanę mój opłacony towar. Teraz trzy razy się zastanowię, jeśli będę robić zakupy z przedpłatą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Damian / 2022-01-10

Nie polecam tego sprzedawcy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Kinga / 2022-01-10

Nie polecam. Dobre opinie piszą sami. Wysyłka trwa bardzo,.bardzo długo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

MW / 2022-01-10

Zakupy bezproblemowe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-01-10

Jeden z nielicznych sklepów, z którego rozmiary pasują. Do poprawienia czas wysyłki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Dorota / 2022-01-10

Polecam sklep. Dobre produkty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-01-10

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elzbieta / 2022-01-10

POLECAM!!!! Jak zawsze wszystko perfekcyjnie !

Beata / 2022-01-10

Świetna obsługa, świetne produkty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-01-10

Fantastyczna strona. Uwielbiam
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.75

Magda W. / 2022-01-10

Przyjemność zakupów na najwyższym poziomie .Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda W. / 2022-01-10

Przyjemność zakupów na najwyższym poziomie .Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-01-09

Czekam na moje zamówienie od 19-go listopada. Więc oceńcie sami czy warto zamawiać w takim sklepie. Dodatkowo link śledzący przesyłkę kończy się na początku grudnia. Nie polecam tego sprzedawcy!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Ula / 2022-01-09

Czekam od początku listopada i w dalszym ciągu nie wiem czy i kiedy otrzymam zapłacony towar. Nie polecam robienia zakupów w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa I informacje

Extra informacje

Kamila / 2022-01-09

Omijać tego sprzedawcę, a raczej pośrednika towarów z Azji!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Emil / 2022-01-09

Jedna Wielka ściema i czekanie w nieskończoność!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Bartek / 2022-01-09

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Wszystko idzie z Chin miesiącami...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Wściekły klient / 2022-01-09

Nie polecam zakupów w tym sklepie! Czeka się w nieskończoność..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Hania / 2022-01-09

Dobre opinie pisze jedna osoba... Robi to tak, aby zapełnić całą stronę. Omijać tego sprzedawcę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Kasia / 2022-01-09

Nie dajcie się nabrać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Daria / 2022-01-09

Nie polecam tego sprzedawcy. Czas oczekiwania to ok.3 miesiące!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Przemek / 2022-01-09

Beznadziejna firma. Kosmiczny czas oczekiwania. Nie wiem kto pisze pozytywne opinie? Myślę, że sami... Nie polecam tam zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Dramat z dostawą

Ula / 2022-01-09

Polecam

Asia / 2022-01-09

zgodne z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldemar / 2022-01-09

Korzystałem z oferty firmy już kilka razy i jestem bardzo zadowolony Polecam

Agata / 2022-01-09

Jak zawsze TOP :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Wanda / 2022-01-09

Super sklep !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Meggi / 2022-01-09

Pełen profesjonalizm

Mirella / 2022-01-09

Polecam w 100%. Przesyłka dotarła do mnie raczej szybko. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
4.67

Agnieszka Kemblowicz / 2022-01-09

Bardzo lubię robić zakupy w dybci bo szybko jest realizowane zamówienie(ostatnio doszło w tydzien!) Miłe jest to, że firma pamięta o upominkach dla swoich klientów. Próbka, pilnik do paznokci to takie fajne małe drobiazgi które powodują, że robi się miło, gdy otwiera się paczkę. Poza tym zawsze mogę zapytać konsultantkę o pewne rzeczy poprzez chat i tj super! Naprawdę zawsze starannie zapakowane, żeby nic się nie obiło etc. Na pewno będę wracać do tego sklepu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emilia / 2022-01-09

Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam

KLAROWICZ / 2022-01-09

Rzetelna firma, dobre kosmetyki, ale drogie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Mar / 2022-01-09

Jak zawsze usługi na najwyższym poziomie. Przesyłka wysyłana w dniu zamówienia i często po 3 tygodniach jest na miejscu. Rewelacyjny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-01-09

Polecam

elizabetka / 2022-01-09

POLECAM!!!! Jak zawsze wszystko perfekcyjnie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KOBA RENATA / 2022-01-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie dostawa jest bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Seba / 2022-01-08

Raz dałem się nabrać i już nigdy więcej tam nie zamówię! Czekam od końca października i zero nadziei na otrzymanie opłaconego zamówienia! Z całego serca nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Tragedia z dostawą i informacją

Tadek / 2022-01-08

Obserwuję opinie od jakiegoś czasu i stwierdzam, że pozytywne opinie pojawiają się tylko w dni robocze. Więc wnioski wyciągnijcie sami! PORAŻKA A NIE SKLEP!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Gabi / 2022-01-08

To jest jednak ściema, a nie sklep. Nie mają towaru, tylko zamawiają z Chin pod klienta, a ten czeka trzy miesiące, a może dłużej! DRAMAT!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Kamil / 2022-01-08

Pozytywne opinie sami piszą! Nie polecam...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Omijać szerokim łukiem takie sklepy

Elwira / 2022-01-08

Ściema, Ściema i jeszcze raz Ściema! NIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCY, PONIEWAŻ DOSTAWA TRWA CO NAJMNIEJ KILKA MIESIĘCY ZA OPŁACONE ZAMÓWIENIE!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Tragedia z dostawą i informacją

Kropka, bo wkurzony klient / 2022-01-08

Ten sklep niczego nie posiada na swoim stanie. Wszystko ściąga z Chin pod klienta, który zapłacił za towar z góry i czeka ok. trzy miesiące, a w niektórych przypadkach znacznie dłużej. NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM PSEUDO SKLEPIE/POŚREDNIKU!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Kiki / 2022-01-08

JEDNA WIELKA PORAŻKA! NIE POLECAM NAWET WROGOWI.... OMIJAĆ Z DALEKA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Sokół / 2022-01-08

Beznadziejny pośrednik towarów z Chin i dodatkowo drogi. Czas oczekiwania w nieskończoność! A w poniedziałek ktoś z tej niby firmy zapełni stronę pozytywnymi opiniami. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Tomi / 2022-01-08

Badziewiasta firma, jeśli można nazwać tego pośrednika firmą. Za sześć dni mija maksymalny termin realizacji zamówienia czyli 49 dni roboczych! W dalszym ciągu link śledzący przesyłkę kończy się na początku grudnia! Z czystym sumieniem nie polecam Dybci nikomu!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Helena / 2022-01-08

Zakupiona bielizna przed świętami doszla po świętach porażka to co prezentuje modelka na zdjęciu nie jest identyczna rzeczą biustonosz który powinien wyglądać jak gorsecik wygląda jak zwykły stanik z koronki bez fiszbin wysyłane tani badziew który nie pasuje na wybrany rozmiar lipna tandeta gorsza niż z aliexpres .Każda pozytywna opinia jest kłamstwem .Nie polecam zakupów żadnej bielizny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Towar nie zgodny ze zdjeciem

Extra informacje

Marek / 2022-01-07

Najgorsza firma, w której niestety zamówiłem i zapłaciłem za towar z góry. Czekam niespełna 3 miesiące i dalej czekam... Tylko pytanie, jak długo jeszcze? Może nigdy nie dojdzie... NIE POLECAM TAM ZAMAWIAĆ!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Omijać szerokim łukiem takie sklepy

Darek / 2022-01-07

Nie dajcie się nabrać na dobre opinie. Większość z ich klientów twierdzi, że sami je piszą. Myślę, że jest w tym dużo prawdy. Ja na moje zapłacone zamówienie czekam ponad trzy miesiące. NIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCY!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Czas oczekiwania w nieskończoność

iza / 2022-01-07

paczka doszla po 4 tyg, ogolnie polecam

Justyna Kucińska-Freda / 2022-01-06

Najlepszy sklep z kosmetykami w internecie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-01-06

Firma godna zaufania.

Natalia / 2022-01-06

Polecam ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ada / 2022-01-06

Polecam w 100%
Asortyment
5.00

Barbara Zymela / 2022-01-06

Nie można być bardziej profesjonalnym, w tym sklepie wszystko jest na najwyższym poziomie. Obsługa niemalże natychmiast reaguje na maile w paczce zawsze znajdzie się jakiś upominek
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-01-06

Polecam za sprawną obsługę i świetne produkty !:)

diaa / 2022-01-06

zawsze profesjonalnie i ekspresowo . miły gest to dodatkowe próbki do zamówienia. na pewno bede korzystac częściej, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-01-06

Miła i profesjonalna obsługa dybci
Obsługa i reklamacje
5.00

Joanna / 2022-01-06

Polecam

Ewa / 2022-01-06

Firma b dobra produkty najwyższej jakoscie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-01-06

dobre ceny, szybka obsługa. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Weronika Piętowska / 2022-01-06

Wysoka jakość produktów, obsługi i rozsądna cena. Wszystkim polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wronska / 2022-01-06

WSZYSTKO JAK NAJBARDZIEJ OK.

Joanna Szulc / 2022-01-06

Towar zgodny z opisem oraz w 3 tyg dostarczona przesyłka.POLECAM!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Basia / 2022-01-06

Bardzo jestem zadowolona i miło, że dołączają próbki (po spróbowaniu dwóch produktów, zamówiłam pełnowymiarowe:-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-01-06

Jestem stałą klientką sklepu i mogą polecić go w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-01-06

Jak zawsze polecam, świetne produkty, świetna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-01-04

Nie polecam sprzedawcy. Dostawa trwa w nieskończoność. Pozdrawiam zadowoloną osobę, tylko nie wiem z czego....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Asia / 2022-01-04

Byłam zawiedziona że nie otrzymałam paczki (kurtynka) w terminie , ale Panie mi pomogły . Napisałam , pieniążki w ten sam dzień otrzymałam na konto , przerażona jestem tym wiadrem pomyj , przecież jesteśmy tylko ludźmi. Zamówiłam sobie spódniczkę i dotarła .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Aneta / 2022-01-04

Czekam od października. Straciłam nadzieję na otrzymanie zapłaconego towaru. Nie polecam tego sprzedawcy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Tomek / 2022-01-04

Porażka z dostawą i informacją dla klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Ewa / 2022-01-04

Pozdrawiam tę osobę, która pisze te bzdury z szybką dostawą! He he he Nigdy nie zamówię niczego u tego sprzedawcy czy też pośrednika
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Przemek / 2022-01-04

Mega towar, mega cena, czas wysyłki mógłby być tańszy. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Aneta / 2022-01-04

Jestem zadowolona z zakupów

Zakupy Dybcia opinie