Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 5

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.39
Dostawa
4.27
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2340

dodanych opinii

 

Anik / 2021-12-09

Nie polecam, dostałam nie to co zamowilam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.50
Zalety

Wady

Dlugi czas czekanie i nie masz pewnosci czy przyjdzie to co zamawiasz, niestety

Extra informacje

Joanna / 2021-12-08

Nie polecam!!!. Czekam na przesyłkę już 2 miesiąc. Bez sensu . Ściągają to z Chin i dlatego tyle się czeka. Gdybym chciała z Chin to bym sobie sama zamówiła!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych

Wady

Czas oczekiwania masakra !!!

Extra informacje

Anna / 2021-12-08

Dzień dobry kurtyna piękna, skrzaty cudowne już czujemy magię świąt Dziękuję i pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldek / 2021-12-07

super

KatZad / 2021-12-07

Bluza XL za mała
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

maydatime / 2021-12-07

Polecam sklep, ciuchy ok, w przypadku zwrotu zakupionych rzeczy (w całości, bądź w części) w ciągu 5 dni zwracają pieniądze po potrąceniu kosztów przesyłki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Justyna Kucińska-Freda / 2021-12-07

Rzeczy super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

hanna gluszek / 2021-12-07

zamawiam juz ktorys raz jestem bardzo zadowolona produkty sa dobrej jakosci polecam

hanna gluszek / 2021-12-07

zamawiam juz ktorys raz jestem bardzo zadowolona produkty sa dobrej jakosci polecam

Renata / 2021-12-07

Sklep godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miro / 2021-12-07

wszystko super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miro / 2021-12-07

wszystko super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

j.kuchciak / 2021-12-07

jestem bardzo zadowolona z obsługi i szybkiej realizacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mike / 2021-12-07

Złodzieje i oszuści! Z trzech zamówionych i oplacinych produktów, tylko jeden udało mi się otrzymać!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mola / 2021-12-07

Oszukiwanie i naciąganie ludzi! Zamówiłam kurtynę i lampki na miedzianym druciku- 2 sztuki. W końcu dotarła przesyłka, ale bez lampek!!! Oszustwo!

Emilia / 2021-12-07

dybcia zawsze na najwyższym poziomie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kat Zał / 2021-12-07

Wybitnie idealne miejsce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Alige / 2021-12-07

Świetny sklep, bardzo dobre ceny zestawów.

Svitlana / 2021-12-07

Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Svitlana / 2021-12-07

Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Svitlana / 2021-12-07

Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaśka / 2021-12-07

Chamstwo, nie polecam. Towar idzie z Chin. Jakbym chciała zamówić bez względu na czss oczekiwania, zrobiłbym to bez pośredników, którzy dodatkowo popierają pieniądze. Nie mówiąc już, ze jedna z trzech zamówionych rzeczy w ogóle nie dotarła. Nigdy więcej w Dybcia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Brak zamówionego długopisu, nie dało się wybrać paczkomatu mimo rzekomej możliwości, poand miesiąc oczekiwania na przesyłkę

Extra informacje

Kamil / 2021-12-07

Nie polecam!!! Od miesiąca czekam za opłacone zamówienie. Żadnych informacji o etapie realizacji zamówienia. POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZADOWOLONYCH Z TEGO NIBY SKLEPU;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Houng / 2021-12-07

Jestem zadowolowa z usług i produktów konsultowanych przed firmę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna Szulc / 2021-12-07

Szybko i profesjonalnie - jak zawsze!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-12-07

To były moje kolejne zakupy w sklepie dybcia.pl, jeszcze nigdy się nie zawiodłam, przesyłka zawsze jest dobrze zapakowana a co najważniejsze - szybko wysyłana, nawet tego samego dnia, kiedy składa się zamówienie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-12-07

Jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2021-12-07

Jak najbardziej polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2021-12-07

Korzystam ze sklepu od kilku lat i ani razu się nie zawiodłam. Produkty są oryginalne, super opisane, sklep jest przejrzysty i można szybko coś dla siebie znaleźć. Program Dybciaki dla stałych klientów jest miłym dodatkiem. Próbki dostarczane do każdego zamówienia lub produkty są zawsze dobierane zgodnie z życzeniem. Polecam! Ja będę korzystała już zawsze i z przyjemnością.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olesia / 2021-12-07

Zawsze darmową dostawą, szybką wysyłka, dobre zapakowane i jeszcze prezenty dokładają.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

J J / 2021-12-07

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i produktow
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2021-12-07

Wszystko super. Szybko i bez problemów jak zwykle!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mark / 2021-12-07

Długi termin realizacji. A po za tym pozytyw

Basia / 2021-12-06

Pozdrawiam tych niby zadowolonych z czasu oczekiwania na zamówienie!!!!!! Od momentu złożenia zamówienia,.żadnej informacji dotyczącej etapu realizacji zamówienia. Jeśli "sklep" jest poważny, powinien mieć czytelny czas realizacji zamówienia, a nie gdzieś trzeba szukać i czytać wszystko o sklepie. NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Marcelina / 2021-12-06

Ja czeczam na swoje zamówienie już ponad 20 dni. Kto pisze te "super " opinie :( Ten sklep to kompletna porażka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Omijać ten sklep

Alicie / 2021-12-06

Czytałam dokładnie całą stronę i czas oczekiwania do 49 dni roboczych , wystraszona mówię , zamówię , no i dostałam kurtynę po 12 roboczych dniach . Cieszę się z realizacji, każdemu polecam obsługe i czytajcie stronę, a nie róbcie z siebie idiotów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Izabela / 2021-12-06

Wszystko w porządku :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2021-12-06

Wszystko w porządku :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-12-06

Polecam, kurtyna prześliczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-12-06

Polecam, kurtyna prześliczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-12-06

Polecam, kurtyna prześliczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-12-06

Polecam, kurtyna prześliczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2021-12-05

Ciekawe kto pisze te opinie, że szybką dostawą i ogólnie super. Sklep, który wysyła zamówienia do 49 dni roboczych to jest śmieszne!!! Szybka wysyłka to max di 3 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Omijać szerokim łukiem takie sklepy

Ewa / 2021-12-05

Omijać ten niby sklep, który oferuje asortyment, a nie ma go na stanie. Zamawia pod klienta. Tragedia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Antek / 2021-12-03

Profesjonalne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edek / 2021-12-03

Bardzo ładne pierścionek ale na zdjęciach wyglądają na większe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adek / 2021-12-03

Zegarek Wygląda lepiej niż na zdjęciu, certyfikat dołączony w bardzo stylowym pudełku, czego nie otrzymałem zamawiając w innym sklepie. Zegarek solidnie wykonany, pięknie się prezentuje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olek / 2021-12-03

Bardzo miła obsługa szybka realizacja wszystko zgodnie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Adam / 2021-12-03

Pełna informacja o czasie oczekiwania ,bieżące dane o realizacji zamówienia, zgodne z ustalonym terminem dostarczenie przesyłki Polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsluga, kontakt ,

Wady

Extra informacje

Polecam / 2021-12-03

Anita
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Artur / 2021-12-03

Wszystko dobrze ale Nic nie pasuje bo wasz manekin ma nie proporcjonalne wymiary. :D Nosze L a wszystko za małe i muszę zrobić zakupy od nowa. Chętnie skorzystam z państwa usług ponownie ale licze na rabat. :) Teraz musze kupować rozmiar XL. Zakupy nie zwracam bo poprostu sprzedam po znajomych,pozdr.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt, dostawa, jakość

Wady

nie wymiarowy manekin :D

Extra informacje

Artur / 2021-12-03

Wszystko dobrze ale Nic nie pasuje bo wasz manekin ma nie proporcjonalne wymiary. :D Nosze L a wszystko za małe i muszę zrobić zakupy od nowa. Chętnie skorzystam z państwa usług ponownie ale licze na rabat. :) Teraz musze kupować rozmiar XL. Zakupy nie zwracam bo poprostu sprzedam po znajomych,pozdr.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt, dostawa, jakość

Wady

nie wymiarowy manekin :D

Extra informacje

Alaaaaa / 2021-12-03

Bardzo dobre w przystępnej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa i ceny

Wady

troszkę czas oczekiwania

Extra informacje

Alicja / 2021-12-03

Zamowienie zrealizowane bardzo szybko. Wygodne zakupy. Doskonały kontakt ze sklepem Wysoka jakość uslugi. Gorąco polecam tego sprzedawcę. Trzymajcie tak dalej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

PIOTR Z MIELCA / 2021-12-03

SZYBKO tak jak w opisie dokładnie to co zamówiłem to dostałem polecam ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

PIOTR Z MIELCA / 2021-12-03

SZYBKO tak jak w opisie dokładnie to co zamówiłem to dostałem polecam ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ela / 2021-12-03

Szybko i sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ewa / 2021-12-03

Wszytsko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tadeck / 2021-12-03

Wszystko ok.

Jolanta / 2021-12-02

Skandal!!! Omijać z daleka! Informacja o konsumenta ze towar dostępny w magazynie. Brak informacji że będzie wysylka z Chin. Hello? Kupuję w polskiej firmie i dowiaduje się w mailu że dekoracje na Boże Narodzenie będą 2 mce po Bożym Narodzeniu? Macie zapisy wprowadzające konsumenta w błąd! Zgłaszam sprawę do UOKiK I innym też to radzę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie dajcie sie nabrać.

Extra informacje

NIEZADOWOLONY / 2021-12-01

Przy zamówieniu kraj wysyłki pisze Polska i info o kurierze a później się dowiaduje ze idzie to z Chin
Dostawa
1.00
Zalety

Zero

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2021-11-30

2 miesiące temu zamówienie zostało zrobione i nadal nie ma , żadnego konatktu i odzewu . NIE polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszytsko

Extra informacje

Ewelina O. / 2021-11-30

Polecam, wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

iza / 2021-11-29

Super sklep i obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Asia / 2021-11-29

*** towar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ola / 2021-11-29

Polecam, szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

MarcinMarcin / 2021-11-29

Asortyment nie jest na tyle atrakcyjny, żeby aż tak długo oczekiwać na towar. Zdecydowanie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Anna / 2021-11-29

Uważam, że czas dostawy zamówionych produktów powinien być bardziej czytelny lub przy zamawianym asortymencie. Niestety, pierwszy raz zamówiłam towar, za który zapłaciłam i okazało się, że czas oczekiwania na zamówione produkty wynosi od 10 do 49 dni roboczych ???????? Sklep, który nie ma na swoim stanie magazynowym zamówionych produktów, nie powinie być sklepem, tylko pośrednictwem... Nie polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Natalia / 2021-11-26

Kurtyna jest przepiękna, posiada pilot gdzie można ustawiać tryby mrugania :) Bardzo polecam sklep i kurtyne :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2021-11-26

Kurtyna jest przepiękna, posiada pilot gdzie można ustawiać tryby mrugania :) Bardzo polecam sklep i kurtyne :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2021-11-23

Paczka nie doszła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszytsko

Extra informacje

patrycja / 2021-11-20

Jestem zachwycona, kurtyna wygląda magicznie :) zamówiłam 4 listopada i dziś dostałam (19.11) polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2021-11-19

Nam przyszła dziś choinka z filcu jest świetna! ???? z ubieraniem czekamy do Mikołaja ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa, choinka

Wady

brak

Extra informacje

czas oczekiwania 7 dni roboczych

Dominika / 2021-11-19

Nam przyszła dziś choinka z filcu jest świetna! ???? z ubieraniem czekamy do Mikołaja ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa, choinka

Wady

brak

Extra informacje

czas oczekiwania 7 dni roboczych

Julka / 2021-11-18

Bluzka doszła po 9 dniach jest super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-11-17

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2021-11-15

Bardzo fajny sklep, obsługa i wszystko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

a.p. / 2021-11-15

jestem zadowolona z zakupów, to nie mój pierwszy zakup w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Urszula Kiarszys / 2021-11-15

Zamówienie moje zostało zrealizowane sprawnie, szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Anula / 2021-11-15

Wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elka / 2021-11-14

Szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aka / 2021-11-14

Super kurtyny i skrzaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Aka / 2021-11-14

Super kurtyny i skrzaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marta / 2021-11-13

Po 3 miesiącach oczekiwania na zamówienie okazało się, że .....towar zaginął. Brak widocznej informacji o tak długiej realizacji zamówienia tuż przy finalizacji zakupu.
Dostawa
1.00

Aaaa / 2021-11-13

Nie dostarczona przesyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie dostarczona obsługa

Extra informacje

Mila / 2021-11-09

Nie polecam Dybcia - przesyłkę, którą odebrałam to porażka! Skrzat nie 50 cm a 39cm, bransoleta z cyrkoniami (3cyrkonii brak) i biustonosz rozmiar nie wiadomo skąd wzięty!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Danka / 2021-11-09

Polecam, dostałam dwie kurtyny ! Doskonały produkt, w grudniu dam znać czy już wiszą :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Paweł / 2021-11-05

Bardzo profesjonalna firma, jakość towaru pierwsza klasa, wszystko zgodne z opisem, napewno wrócę na zakupy. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-11-05

Sklep ok. Towar ok. Szkoda , że wymiany na inny rozmiar nie ma. Tylko na nowo trza jupic

Daria / 2021-11-05

Zamówiony towar jest bardzo dobrej jakości, doskonale uszyty z bardzo dobrej jakości materiałów, serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sikora / 2021-11-05

Maja porządne ciuchy , nigdy się nie zawiodłam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Kaju / 2021-11-05

Polecam zakupy w Dybcia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Agnieszka / 2021-11-05

Polecam!!!

Musiatowicz Marek / 2021-11-05

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Musiatowicz Marek / 2021-11-05

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Musiatowicz Marek / 2021-11-05

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Musiatowicz Marek / 2021-11-05

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2021-11-04

Nie polecam. Informacja o terminie dostawy specjalnie ukryta pod powiązanymi produktami, których jest kilkadziesiąt. Zapewne jest to zrobione celowo aby nie było zauważone podczas dokonywania zakupu. Dodatkowo określają sie jako firma świadcząca usługę pośredniczenia i umowa jest niby podpisywana z podmiotem w Chinach…… totalne kombinatorstwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jak w opisie

Extra informacje

Nie polecam

Angelika / 2021-11-03

Paczka doszła o czasie, wszystko w porządku
Asortyment
Dostawa
5.00
Zalety

Polecam zakupy

Wady

Extra informacje

Eka / 2021-11-03

Bardzo dobry sklep, czas oczekiwania może zniechęcić, ale obsługa i jakość produktów odzwierciedla zdjęcia zamieszczone na stronie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsluga, ceny , jakosc

Wady

troszkę czas oczekiwania

Extra informacje

Ali / 2021-11-02

Bardzo fajna kurtka z futerkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Violetta / 2021-10-29

Towar bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona jak również jestem usatysfakcjonowana obsługą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa cierpliwa jak mało gdzie

Wady

Extra informacje

Aska / 2021-10-27

NO teraz fala świąt , nie powiem i ja też dałam się wkręcić, i mam poszewki i kurtynki ! Niska cena, super jakość!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Sklep cały

Wady

brak

Extra informacje

Alka / 2021-10-26

Polecam , kurtynki extra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

panie ze sklepu , ceny

Wady

czas oczekiwania trochę dlugi

Extra informacje

Rafik / 2021-10-26

wszystko na plus chociaz czas oczekiwania moze zniechecic
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsluga, jakosc

Wady

troche czas oczekiwania

Extra informacje

MArika / 2021-10-25

Polecam serdecznie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2021-10-24

Morning Our Medical-Grade Toenail Clippers is the safest and especially recommended for those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, thickened nails etc.. Get yours: thepodiatrist.store Cheers, Magdalena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Artek / 2021-10-24

Polecam, kupiłam córce buty, są świetne :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Sarka / 2021-10-24

Polecam, super kontakt z klientem, Panie rzeczowe, duży asortyment i przystępne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariol / 2021-10-21

Nie polecam , kłamią i kłamią , wysyłka długa ale to pal licho Obsługa totalne dnoooooo!!! Pani unosi się ze noo chyba powinnam widzieć info o wysyłce .. No żenada. Asortyment spory to fakt , czas wysyłki do zniesienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Dużo

Extra informacje

Kamila / 2021-10-21

Paweł zadowolony, ma mega misia słonika ♥ robi wrażenie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elka / 2021-10-21

Rewelacja, polecam serdecznie , Pani Ola oraz Pani Angelika super pomocne, polecam , nie spotkałam się z taką świetną obsługą a jak wiadomo to priorytet. Paczkę z czapkami otrzymałam , bransoletka z gwiazdkami - piękna, a kurtyny robią furorę, proszę tylko o ozdoby wielkanocne, tego nie macie :(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

osługa i produkty

Wady

trochę czas oczekiwania, ale do zniesienia

Extra informacje

Kapitan / 2021-10-21

Nasza sypialnia pięknie wygląda z kurtyną w kolorze zimnej bieli , szkoda że nie ma koloru czerwonego jak w bur... ale naprawdę jest moc!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Panna M / 2021-10-21

Czas oczekiwania długi , ale do zniesienia 2 tygodnie czekałam na lampki , super efekt wow!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa i jakość

Wady

Extra informacje

Sylwester / 2021-10-20

Rewelka, Panie ze sklepu są świetne i rzeczowe. Bardzo mi się podoba obsługa oraz asortyment sklepu .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

troszkę czas oczekiwania

Extra informacje

Antek / 2021-10-20

Głównie kupuję gadżety dla dorosłych , więc w tej kwestii się wypowiem . Arsenał mam spory , jeśli chodzi o zabawki . Wiratory , przyjazne dla ciała, nie uczulają , a co najważniejsze sprawiają radość. Gadżety erotyczne typu : kajdanki , uprzęże - sztos. A ubrania dla mojej kobiety , typu pokojówka, lolita itp to już w ogóle dopełnienie naszych fantazji !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2021-10-19

Polecam

Antek / 2021-10-19

Zawsze jestem miło obsłużony , Panie robią co mogą aby spełnić oczekiwania klientów, serdecznie polecam, ps. czekam na 6 kurtyn !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antek / 2021-10-19

Zawsze jestem miło obsłużony , Panie robią co mogą aby spełnić oczekiwania klientów, serdecznie polecam, ps. czekam na 6 kurtyn !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

basija3 / 2021-10-19

Szczerze polecam firmę, szybka realizacja zamówienia. Dobre produkty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

drobny prezent do zakupu dostałam

Wady

Extra informacje

Viola / 2021-10-19

Polecam, sklep idealny...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2021-10-19

Jestem bardzo zadowolona za sklepu. Regularnie zamawiam w nim produkty kosmetyczne. Jedyna uwaga- nie zawsze moje prośby dotyczące próbek są realizowane, a mam skórę alergiczną i z przypadkowych próbek nie mogę skorzystać.

Edmund / 2021-10-19

polecam , zamówiłem dla wnusi łańcuszek i bluzę bardzo fajny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-10-19

profesjonalna porada, ułatwiająca podjęcie decyzji o zakupie. szybka przesyłka. polecam.

Maria Henszke / 2021-10-19

Jestem bardzo zadowolona z produktów oraz szybkiej obsługi przesyłek. Dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arkadio / 2021-10-19

Polecam, wibrator spisuje się świetnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Madzia / 2021-10-19

Zamówiłam już kilka razy. Świetne produkty i obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

malwina / 2021-10-19

Pani Angelika jest świetna, zawsze pomocna , widać że zależy jej na klientach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-10-19

Polecam zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam zakupy

Wady

Extra informacje

Beata / 2021-10-19

Polecam zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam zakupy

Wady

Extra informacje

agnieszka / 2021-10-19

uwielbiam ten sklep!!

Tasia / 2021-10-19

Polecam serdecznie, rajstopki i kurteczka idealne na córcię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-10-19

Super obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa cierpliwa jak mało gdzie :D

Wady

Extra informacje

Kaśka / 2021-10-19

mega wybór, kurtynki już wiszą, czekają na święta
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.75

Aśka / 2021-10-19

Polecam, super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tamara / 2021-10-18

Mylące opinie . Nie miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Lena / 2021-10-18

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Problem ze zwrotem

Extra informacje

Hania / 2021-10-18

Nie polecam. Produkt słabej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Paweł / 2021-10-18

Nie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nim / 2021-10-18

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Foxy / 2021-10-18

Nie polecam tego sklepu. Małym druczkiem pisze że większość produktów jest nadawane z Chin. Trzeba czekać 69dni taki mail przychodzi po przelaniu na ich konto. Nie ma możliwości zapłaty za pobraniem. Nie polecam tego sklepu, Nie polecam tego sklepu! Naciągacze.
Zalety

Brak

Wady

Długie oczekiwanie na przesyłkę. Brak możliwości śledzenia przesyłki. Niskie ceny a cło może zapłacisz. Zwrot do Chin na twój koszt.

Extra informacje

Produkty z Chin. Brak użytkowania bo produkt albo nie dojdzie albo jest słabej jakości.

Marcin / 2021-10-14

produkty są wysyłane bezpośrednio z Chin, cena 2x wyższa niż na alexpress, nie polecam

Anna / 2021-10-12

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Diana / 2021-10-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w dybcia. Profesjonalna obsługa klienta i pomoc w wyborze ciuszków. Kiedy mój produkt nie był dostępny zadzwoniła do mnie pani z propozycją doboru innego. Wszystko poszło sprawnie. Są to moje kolejne i na pewno nie ostatnie zakupy tutaj :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2021-10-12

Świetnie prężnie działająca firma polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2021-10-12

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Imuta / 2021-10-12

jak zawsze wszystko na wysokim poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2021-10-12

Zawsze jestem w 100% zadowolona. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aaa / 2021-10-12

Firma jak zawsze 10/10
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-10-12

Polecam znajomym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-10-12

Profesjonalny sklep internetowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-10-12

Kolejny udany zakup. Dokładne opisy produktów oraz opinie są bardzo pomocne. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudiaxxxx / 2021-10-12

Nie otrzymałam ani numeru śledzenia ani zwrotu pieniędzy.Od 3 miesięcy. ZWYKŁE OSZUSTWO.Komentarze to chyba pisze rodzina bo na każdej innej stronie jest opisana ta firma o ile to legalna firma jako jedno wielkie oszustwo .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Same minusy

Extra informacje

Dorota / 2021-10-12

Bez komentarza
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Pati / 2021-10-11

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Trzeba naprawdę przestudiować całą stronę żeby doszukać się czasu dostawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Amadeusz / 2021-10-08

Jestem zaskoczony takim wyborem i przystępnymi cenami , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mikołaj / 2021-10-08

dostałem połowę świątecznych zamówień , już idą kolejne :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

asortyment , obsługa, ceny

Wady

troszkę czas oczekiwania , ale warto

Extra informacje

ernest / 2021-10-08

polecam , super obsługa , super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antoni / 2021-09-30

Polecam serdecznie, bluza dla syna dotarła!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Albert / 2021-09-30

Polecam z całego serca, mamy już duży asortyment świąteczny , proszę o ozdoby wielkanocne, nie macie nic takiego w ofercie :(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Carlos / 2021-09-30

verry good , super product
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2021-09-30

Słuchawki dotarły całe i bardzo dobra jakoś głosu z nich jest .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antek / 2021-09-30

Zacząłem sprzątać ,żona zadowolona ja też , magiczne gąbki robią furrorę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariola / 2021-09-27

PIĘKNA BIŻUTERIA !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Ania / 2021-09-27

gąbki magiczne są rewelacyjne
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-09-27

Polecam , wszystko fajnie Bielizna rewelacja
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Mira / 2021-09-27

Wszystko ok
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żaneeeeeta / 2021-09-27

Polecam, naprawdę super jakość zamówionych produktów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oficer / 2021-09-27

bardzo podobają mi się zamówione koszule flanelowe, jestem zadowolony już zamówiłem kolejne produktu .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sierra / 2021-09-27

Ale się cieszę, mój mąz zachwycony bielizną ach ..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sasia / 2021-09-27

Polecam serdecznie, córka dostała zegarek z psim patrolem , robi furorę!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eleonora / 2021-09-27

obsługa sklepu pomocna, życzliwa, Pani pomagają , zadzwoniłam z awanturą a sama wpędziłam się kozi róg, nie czytając do końca regulaminu , produkt dotarł w szybkim czasie , jestem zadowolona !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elka / 2021-09-27

jestem zadowolona, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

agnieszka / 2021-09-26

Polecam:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adaa / 2021-09-23

Zamówiłam jakiś czas temu piżamę, na aukcji było że wysyłka będzie w ciągu 3 dni roboczych. Po zakupie dostałam email, że paczka będzie u mnie w ciągu 14-60dni. Weszłam na aliexpress i co się okazało? Ze tam ta sama piżama 6zl, a u nich 25zl.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Jadwiga / 2021-09-22

Rozmawiałam z Panią ze sklepu , spoko kobieta powiedziała wszystko co chciałam wiedzieć zamówienie w drodze
Asortyment
Obsługa i reklamacje
5.00

Alina / 2021-09-22

Magiczne gąbki , sztos , sama woda i wszystko czyste
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-09-22

Uwielbiam robić tu zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Karol / 2021-09-22

Polecam , bardzo dobry sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angellla / 2021-09-22

Polecam , jest super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antek / 2021-09-22

Bardzo podobają mi się zamówione buty , synek ma również kilka ubrań z tego sklepu i są naprawdę dobrej jakości !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adas / 2021-09-22

jesteśmy zadowolenia z żoną +18 ! Mocne gadżety dla dorosłych i dyskrecja sklepu !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elka / 2021-09-22

Polecam bardzo jestem zadowolona gąbeczki super, kolejne w drodze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

osia / 2021-09-22

cały sklep i obsługa super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

erni / 2021-09-22

Polecam bardzo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mira / 2021-09-17

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Artur / 2021-09-17

Polecam , zona sobie wyzamawiala dziadów i zadowolona ! jak ona szczęśliwa to i ja , tez na tym korzystam bo zamówiła kilka skąpych ubranek :)
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anita / 2021-09-17

Wibrator króliczek , nie komentuje ... musi go każda kobieta mieć
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Kasia / 2021-09-17

gąbeczki doszły !! i musze powiedzieć szooook!! są świetne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Maja / 2021-09-17

Obsługa super , sklep fajny ubrania w niższej cenie niz stacjonarnie . doszło mi w 2 tyg rewelacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Milena / 2021-09-17

OK! fajny sklep

Aneta / 2021-09-17

Polecam , super bielizna i w niskiej cenie
Asortyment
Łatwość zamawiania
5.00

Antek / 2021-09-16

Super sklep , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adas / 2021-09-16

Bardzo dobry sklep , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2021-09-16

Polecam serdecznie , na pewno kupię nie raz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dasia / 2021-09-16

Super sklep , super Panie , bardzo jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Aleks / 2021-09-16

Polecam serdecznie , super wybór niskie ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aśka / 2021-09-16

Podejście do klienta super , wielki asortyment . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sasia / 2021-09-16

Polcam , kurtynki cudne , domówiłam jeszcze dwie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Dybcia opinie