Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 4

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.07
Dostawa
3.88
Łatwość zamawiania
4.08
Obsługa i reklamacje
3.98
Poziom cen
4

Średnia ocen

4.00

w skali od 1 do 5.

 

Michał / 2022-01-04

DRAMAT. TO JEST NIBY SKLEP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Anna Skowrońska-Baukow / 2022-01-04

jestem zadowolona ze współpracy ze sklepem, profesjonalna obsługa i fachowe doradztwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka Kemblowicz / 2022-01-04

Zamówienie szybkie i bezproblemowe.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona Kubińska / 2022-01-04

Transakcje jak zawsze przebiegła bezproblemowo. Szybka dostawa. Świetnie zapakowane produkty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halina / 2022-01-04

Produkt zgodny z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-01-04

OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! WSZYSTKO ŚCIĄGAJĄ Z CHIN, A KLIENT CZEKA W NIESKOŃCZONOŚĆ NA ZAPŁACONE ZAMÓWIENIE!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Amir / 2022-01-04

Mogła przesyłka przyjść dzień wcześniej ale rozumiem przedświąteczną gorączkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Karolina / 2022-01-04

Pełen profesjonalizm, zachęcam do konsultacji online. Świetnie mi doradzono.

AS / 2022-01-04

Super. Szybka przesyłka. Fajna cena produktu plus do tego jeszcze dodatkowy rabat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-01-04

Uwielbiam!!!

Aga / 2022-01-04

Towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-01-04

Kolejna strona zapełniona dobrymi opiniami jednej osoby? Nie dajcie się nabrać, bo ten sklep to ściema! Dobre opinie sami sobie piszą!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Jola / 2022-01-04

Sympatyczna i profesjonalna obsługa.

hubert :) / 2022-01-04

Ekspresowa realizacja i to w okresie przedświątecznym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Hanna / 2022-01-04

Najlepszy sklep

Ania Teryks-Kłopocka / 2022-01-04

Super firma, super produkt !!!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Kasia / 2022-01-04

Szybko, sprawnie i profesjonalnie, Bardzo dziękuję:)

tenczanka / 2022-01-04

Zakupy na bardzo wysokim poziomie, obsługa expresowa.

Ania / 2022-01-04

Mój ulubiony sklep:) szczerze polecam. Obsługa na wysokim poziomie. Pozdrawiam serdecznie Ania Zawierucha

Katarzyna Szczeglow / 2022-01-04

Zdecydowanie polecam! Solidna firma z zaangażowaniem !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2022-01-04

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, wysokiej jakości produkty!
Asortyment
5.00

Jan / 2022-01-02

Takie sklepy internetowe istnieją i oficjalnie podają czas dostawy. NIESTETY W TYM NIE MA OFICJALNEJ, CZYTELNEJ DLA KLIENTA INFORMACJI O CZASIE DOSTAWY. NIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCY/POŚREDNIKA!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Tymon / 2022-01-02

Gdyby nie ściemniali, to powinni podać czytelnie na stronie czas dostawy, a nie gdzieś ukryty małym druczkiem. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Wściekły klient / 2022-01-02

To nie jest sklep tylko pośrednik, który ściąga z Chin zamówienie pod klienta i czeka się w nieskończoność. DAJCIE SOBIE SPOKÓJ. SZKODA CZASU I NERWÓW! Sami piszą bzdurne, pozytywne opinie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Milena / 2022-01-02

Niby sklep, który ma niby towar. Jak dacie się nabrać, to już nie ma otwrotu. Z góry płacicie i czekacie w nieskończoność. Omijać!!!!! I jeszcze trzeba zaznaczyć jedną gwiazdkę, to już dramat!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Renata / 2022-01-02

Pierwszy i ostatni raz zamówiłam w takim niby sklepie. Czekam trzy miesiące i na chwilę obecną ślad mojej przesyłki się urwał. NIE POLECAM NIKOMU TEGO POŚREDNIKA, KTÓRY NICZEGO NIE MA W SWOIM NIBY SKLEPIE! POZYTYWNE OPINIE PISZĄ SAMI SOBIE BO NIE MA INNEJ OPCJI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Nina / 2022-01-02

NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ! Pozytywne opinie pisze jedna osoba, która jest zadowolona z szybkiej dostawy;) Ta szybka dostawą do pewnie po sześciu miesiącach! Jutro całą stronę zapełni dobrymi opiniami... To nie jest sklep, tylko ściema!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Karol / 2022-01-02

Jedna wielka porażka! Pozdrawiam tę jedną osobę, która pisze pozytywne opinie i dziękują za szybką dostawę.... Szybka dostawa to pewnie po pół roku!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Daria / 2022-01-02

Omijać ten niby sklep. To ściema!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Kasia / 2022-01-02

To nie jest sklep, tylko kiepski pośrednik. A na zapłacone zamówienie czeka się w nieskończoność i dodatkowo przy odrobinie szczęścia może dojdzie na wiosnę!!! KOSZMAR
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Ala / 2022-01-02

To nie jest sklep, ponieważ niczego nie mają na swoim stanie. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Beata / 2022-01-02

Nie dość, że czeka się miesiącami nawet na niewielkie zamówienie, to jeszcze informują po dwóch miesiącach oczekiwania, że gdyby przesyłka nie dotarła, to proszą o kontakt. Czyli ile się czeka... pewnie z pół roku! MASAKRA. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ. DODATKOWO PEWNIE JUTRO CAŁA STRONA ZAPEWŁNI SIĘ DOBRYMI OPINIAMI ZAPEWNE JEDNEJ OSOBY......
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Mirek / 2022-01-02

Omijać z daleka! Nie otrzymałem zamówienia już trzeci miesiąc! Wszystko zamawiają z Chin i to pod zapłacone zamówienie klienta! Dodatkowo nie ma możliwości wycofania się z transakcji. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Tomek / 2022-01-02

Niestety, trzeba zaznaczyć jedną i aż jedną gwiazdkę! Ten sklep to ściema!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Darek / 2022-01-02

Porażka! Omijać ten niby sklep. Czekam od października na zapłacone zamówienie. Nie wierzę, że otrzymam jeszcze towar.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa i śledzenie przesyłki

Extra informacje

Lena / 2021-12-31

Sklep dybcia to jedna wielka ściema!!! Nie wysyłają towaru!!!! Pozytywne opinie sami sobie wypisują!! Radzę unikać tego sklepu !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Martyna / 2021-12-30

Te pozytywne opinie to chyba sobie sami piszą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Tomasz / 2021-12-30

Nie polecam,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

6 miesięcy oczekiwania na towar

Extra informacje

Urszula / 2021-12-29

Oj byłam wkurzona, nie powiem ... Czas oczekiwania mnie przeraził po otrzymaniu produktu jednak sama sobie winna jestem, nie doczytałam TAK JASNO NAPISANYCH informacji na stronie , no i cóż, moja wina. Jednak finalnie , wszystko przebiegło sprawnie i szybko , dwie kurtyny dotarły w REGULAMINOWYM czasie czyli aż 12 dni czekałam :) Myślę, że opinie tutaj negatywne to w dużej mierze piszą osoby , takie zakręcone jak ja , które po prostu nie doczytały . Wszystkiego dobrego, zdrowia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Obsługa, kontakt,

Wady

Czas oczekiwania, ale to moja wina bo się zagapiłam

Extra informacje

Alka / 2021-12-29

Jestem zadowolona, to prawda czas oczekiwania długi , ale na stronie wszystko napisane , zapłaciłam za produkt 70 zł , a miało być 68 - zwrócono mi 2 zł.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Adam / 2021-12-29

Szybko i sprawnie, jedna paczuszka nie dotarła, napisałem i kasę otrzymałem za nią.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-12-29

Jak zawsze wszystko przebieglo sprawnie, szybko, a produkty sa pelnowartosciowe i w dobrej cenie
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Anna / 2021-12-28

Kupuję tu po raz kolejny, rzetelnie i szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Klientka / 2021-12-28

Nie polecam! Czekam ponad trzy miesiące na zapłacony towar. Nie dajcie się nabrać!!! Tak, jak ten Pan, który pisał wcześniejszą opinię ma rację, że pozytywne opinie pisane są przez jedną osobę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Klient / 2021-12-28

Nie polecam. Pozytywne opinie pisane są tutaj przez jedną i ta sama osobę. Zamówiłem towar 3 miesiące temu i do dziś nie mam ani towaru ani zapłaconych pieniędzy. Odradzam każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Same wady

Extra informacje

Alicja / 2021-12-28

Sklep godny polecenia. Duża gama produktów oraz szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Seba / 2021-12-28

Firma ok. Oby więcej takich!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2021-12-28

Bardzo profesjonalna obsługa klienta! Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Joanna / 2021-12-28

Bogata oferta, ceny atrakcyjne.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata M / 2021-12-28

Fantastyczna obsługa klienta. Konkretnie, na temat i bardzo szybko.

Dorota / 2021-12-28

dybcia - nigdy się nie zawiodłam. Szybka przesyłka, ciekawe próbki. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Pola / 2021-12-28

polecam sklep internetowy

Agata / 2021-12-28

Wszystko sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-12-28

Polecam po raz kolejny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Martyna / 2021-12-28

szybko. sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Koli / 2021-12-27

Najgorsza firmy, w której zamówiłam online. Czas oczekiwania za opłacone zamówienie w nieskończoność!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa MASAKRA

Extra informacje

Basia / 2021-12-27

Jeśli jest to firma, to bardzo kiepsko działa. Zamawiają z Chin i czaka się miesiącami na zapłacony towar. Mam jeszcze nadzieję, że dojdzie, a czekam od października! Omijać!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Lucy / 2021-12-27

Ten sklep to pomyłka! Przy odrobinie szczęścia towar za dwa lub trzy miesiące
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Ala / 2021-12-27

Jeśli jesteście zwolennikami czekania miesiącami na swój zapłacony towar, to jest idealny sklep dla Was. Czaka się co najmniej trzy miesiące! Kto jeszcze się nabierze....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Tola / 2021-12-27

Szkoda czasu I pieniędzy! DRAMAT
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Franek / 2021-12-27

Omijać z daleka. Czekam już czwarty miesiąc!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Ola / 2021-12-27

Ten sklep to ściema. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa

Extra informacje

Darek / 2021-12-27

No i kolejna strona zapałniona dobrymi opiniami zapewne jednej osoby. NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!! CZAKA SIĘ MIESIĄCE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Adison / 2021-12-27

Całkiem fajne zakupy a przy tym trochę rabatu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elka / 2021-12-27

Miła i profesjonalna obsługa. Zakupy w tym sklepie to pełna satysfakcja i przyjemność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ernest / 2021-12-27

Fajnie było zrobić u Was zakupy jeszcze tam wrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arek / 2021-12-27

Bez zarzutów, firma na poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

AniA / 2021-12-27

sieć z dobrą ofertą, bezpieczne wygodne zakupy i w skipie oraz przez internet . Do tego wygodne zwroty w razie w.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ola / 2021-12-27

Obsługa miła i konkretna. Mimo wielu klientów pani udzieliła mi pomocy przy zwrocie i wymianie bucików.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Elwira / 2021-12-27

Było naprawdę profesjonalnie i miło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Edyta / 2021-12-26

Zamówienie zgodne z opisem . ( do każdego zamówienia drobny prezent )
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.67

Tomek / 2021-12-26

Śmieszna firma, która ściąga z Chin zamówienie pod klienta, a klien czeka miesiącami!! Nie dajcie się nabrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Karolina / 2021-12-26

BEZNADZIEJA. Czeka się w nieskończoność na zapłacone zamówienie. Przez chwilę była informacja, że dostawa trwa od 5 do 49 dni roboczych. Zastanawiam się czy ktoś otrzymał dostawę w 5 dni czy 555..... Dajcie sobie spokój z tym pseudo sklepem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Dramat z dostawą

Robert / 2021-12-26

Nigdy więcej nie zamówię w tej niby firmie, która zamawia w Chinach. Zamówienie może do Wielkanocy dojedzie... Ze śledzenia przesyłki niewiele wynika. Nie dajcie się nabrać! Powinna być możliwość nie zaznaczenia żadnej gwiazdki!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa i śledzenie przesyłki

Extra informacje

Piotr / 2021-12-26

Szkoda czasu. NIE POLECAM NIKOMU. Szkoda, że trzeba zaznaczyć jedną gwiazdkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Elżbieta / 2021-12-26

Dziwię się, że ktoś tam zamawia. Nigdy więcej tam nie zmówię. Czekam trzy miesiące. A w opinii nie ma możliwości zaznaczenia 0 gwiazdek!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Martyna / 2021-12-26

Nie polecam. Zastanawiam się czy moje zamówienie dostanę. Pierwszy raz zamówiłam w takim śmiesznym sklepie. Nigdy więcej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Miki / 2021-12-26

Czeka się w nieskończoność. To jest niby sklep, który pod klienta zamawia w Chinach. Lepiej zamówić na Ali, jest przynajmniej taniej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Zenio / 2021-12-26

DRAMAT. TO NIE SKLEP TYLKO JAKIŚ POŚREDNIK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Leszek / 2021-12-26

Lepiej zamówić w normalnym sklepie. Tam wszystko idzie z Chin i pytanie czy i kiedy dojedzie, a zamówienie trzeba zapłacić z góry, więc wycofać się nie można. NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Marzena / 2021-12-26

Czekam na girlandę od października, jeśli będę miała szczęście to może dojdzie na wiosnę. TRAGEDIA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i kontakt

Extra informacje

Omijać

Niezadowolony / 2021-12-26

Czekam już tak długo, że nadzieję straciłem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa MASAKRA

Extra informacje

Ponad dwa miesiące

Ela / 2021-12-26

Taki sklep to każdy może mieć. Biorą kasę z góry, a klient czeka miesiącami. Może otrzyma zamówienie przy odrobinie szczęścia!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Omijać ten sklep

Karol / 2021-12-26

Ten sklep to jakaś ściema!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa, informacje i zainteresowanie

Extra informacje

Darek / 2021-12-26

Omijać szerokim łukiem. Zero zainteresowania klientem. Czekam na zapłacone zamówienie od początku listopada i nawet nie mam informacji, co dzieje się z moim zamówieniem. Nie polecam!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Alicja / 2021-12-26

Czekam od października i żadnych informacji. Omijać ten niby sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Dorota / 2021-12-26

Pozdrawiam tę pewnie jedną "zadowoloną" osobę, która zapełnia stronę dobrymi opiniami. NIKOMU NIE POLECAM TEGO PSEŁDO SKLEPU. ŻENADA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Anna / 2021-12-26

Sprawnie, profesjonalnie, chętnie powtórzę zamowienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewa / 2021-12-26

Jak zwykle super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emilia / 2021-12-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

Ewa / 2021-12-26

Obsługa na najwyższym poziomie. Szybkie reakcje na maile i wychodzenie naprzeciw klientowi. Niestety musiałam zrezygnować z odbioru zamówienia z powodu zepsutego przez 4 dni paczkomatu(sic) ale sam sklep polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2021-12-25

Czekam od października i już myślę, że po kasie:( Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i kontakt

Extra informacje

Ewelina / 2021-12-25

DRAMAT!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Klient / 2021-12-24

Nie polecam !!! Nie wysyłają paczek !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Justyna / 2021-12-23

Nie polecam !!!!
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko, a czas oczekiwania maskara jak bym chciała zamówić z Ali to bym zamówiła i wyszło by taniej

Extra informacje

Masakra ,zamówiłam girlande świąteczna a pani mi pisze że w luty mi przyjdzie ,trzeba było odrazu napisać .

Eureka / 2021-12-23

Doskonale
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Marta / 2021-12-22

Dramat! Po prawie dobrych 3 miesiącach napisałam do sklepu kiedy w końcu przyjdzie do mnie moja paczka, w odpowiedzi dostałam że moja paczka prawdopodobnie nie dojdzie bo zginęła w trakcie transportu do Polski. No śmiech na sali. Nie polecam tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klient / 2021-12-22

Radzę unikać tego sklepu. Również nie doczekałem się towaru, nie wspominając o pieniądzach które za niego zapłaciłem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Rozczarowany / 2021-12-22

Zamówiłam w sklepie dybcia pierwszy i ostatni raz cokolwiek! Do dnia dzisiejszego a czekam już 3 miesiące nie mam ani pieniędzy za zapłacony towar ani towaru !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dybcia ma tylko same wady

Extra informacje

Niezadowlony klient / 2021-12-22

Zgadzam się z opinią poniżej. Sklep dybcia to jedna wielka ściema! Odradzam każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Złośnica / 2021-12-22

Nie polecam miałam obiecane że przesyłka przyjdzie przed świętami a teraz dzwonię i się dowiaduje że będzie dopiero w styczniu a paczke zamawiałam w październiku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Długa wysyłka

Extra informacje

Klaudia / 2021-12-21

Zamówiłam 2 bransoletki 3 miesiące temu, do tej pory ich nie ma. Na maile nie odpowiadają, telefonów nie odbierają. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Maze / 2021-12-21

Nie polecam za dlugo trzeba czekac i klamia bo sciagaja z chin
Zalety

Wady

Za długo sie czeka

Extra informacje

Magdalena / 2021-12-21

Genialny sklep- nie znam lepszego. Obsługa na najwyższym poziomie nawet przy reklamacjach. Są najlepsi. Polecam zakupy
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Krzysztof / 2021-12-21

W tym sklepie nie istnieje coś takiego jak "szybka wysyłka"
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Zuza / 2021-12-21

realizacja zamówienia szybka, dostawa troche opozniona, produkty super
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
4.33
Zalety

realizacja zamówienia szybka

Wady

dostawa troche opozniona

Extra informacje

Ewa / 2021-12-21

Jak zawsze ok

Helena / 2021-12-21

Bardzo sprawna transakcja, polecam ten sklep !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2021-12-21

Pełen profesjonalizm , wysyłka expresowa , przemiła obsługa

łukasz / 2021-12-21

Sklep bardzo uczciwy. Nie sposób jednak nie wspomnieć, że proponowanych towarów nie posiada na stanie tylko sprowadza pod zamówienie. Skutkować to może przesunięciem terminu dostawy. Tak więc polecam zakupy w tym sklepie jednak nie tym, którym zależy na czasie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Maria / 2021-12-21

Jestem bardzo zadowolna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-12-21

Profesjonalna obsługa sklepu - na pewno to nie ostatnie zakupy w dybci!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Hanna / 2021-12-21

Super! Polecam

Małgorzata / 2021-12-21

Profesjonalnie i sprawnie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-12-21

Wszystko super. Błyskawiczna wysyłka, częste promocje i fajny asortyment. Wracam tu regularnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eri / 2021-12-21

Towar zgodny z opisem,transakcja przebiegla bardzo sprawnie,szybka wysylka no i dobra cena towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-12-21

Wspaniała obsługa, błyskawiczna dostawa, dobrze zapakowane, zawsze w prezencie próbki do przetestowania, zdecydowanie polecam sklep !
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna / 2021-12-21

bylo nieco zamieszania ,ale ogolnie przesylka dobrze zapakowana,towar orginalny....wystawiam ocene na 5...oby tak dalej.pozdrawiam.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ariel / 2021-12-21

Super szybki kontakt, super obsługa klienta, PROFESJONALNI SĄ POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Waldemar / 2021-12-20

Dlaczego usuwane są opinie klientów, które są zgodne z prawdą, że na towar czeka się w nieskończoność ? Daleko się nie zajdzie nie wywiązując się z umowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Patrycja / 2021-12-20

Oddajcie moje pieniądze !!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-12-20

A może opublikujecie posty klientów, którzy nie dostali ani towaru ani pieniędzy!!!! Ile teraz mam czekać na zwrot kasy ?! Kolejne 59 dni ?!?!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych zalet!!!!

Wady

Brak towaru, brak pieniędzy !!!!

Extra informacje

Nicola / 2021-12-20

Również uważam, że pozytywne opinie pisane są tutaj tylko i wyłącznie przez jedną osobę. Osobiście odradzam jakiegokolwiek zakupu w sklepie dybcia. Dałam się nabrać pierwszy i ostatni raz!!! Nie mam ani pieniędzy ani towaru!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Magdalena / 2021-12-20

Nie polecam nikomu kupować czegokolwiek w tym sklepie jeśli nie chcecie stracić pieniędzy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tylko i wyłącznie

Extra informacje

Bodzio / 2021-12-20

DRAMAT. Niestety, trzeba zaznaczyć jedną gwiazdkę, a powinienem zaznaczyć zero!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa

Extra informacje

Krzyś / 2021-12-20

Omijać. Szkoda czasu i nerwów. Na przesyłkę czeka się miesiącami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa MASAKRA

Extra informacje

Adam / 2021-12-20

Myślę, że te opinie zadowolonych klientów wpisuje jedna osoba, ponieważ zauważyłem, że po jednej złej opinii pojawia się dużo pozytywnych opinii, które wypełniają do końca pierwszą stronę. Z czystym sumieniem NIE polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Kasia / 2021-12-20

NIE POLECAM!!! CZEKAM W NIESKOŃCZONOŚĆ! TRAGEDIA Szkoda, że nie można zaznaczyć 0 gwiazdek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa i informacje

Extra informacje

Maria / 2021-12-20

Zastanawiam się kto pisze te bzdury. Expresowa wysyłka to jakiś śmiech na sali. Ja czekam od początku listopada i straciłam już nadzieję na otrzymanie mojego zapłaconego zamówienia. NIE POLECAM!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Profesjonalne podejście do klienta. Ogólnie jestem zadowolony. Polecam.
Asortyment
Dostawa
5.00

Roksana / 2021-12-19

Firma w porządku. Ubrania dobrej jakości. Przesyłka dotarła szybko . Paczka dobrze zabezpieczona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Kinga / 2021-12-19

Polecam. Wszystko ok. Ubrania fajne, dobry materiał. Kinga
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Katarzyna W. / 2021-12-19

Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam

Justyna Kucińska-Freda / 2021-12-19

ŚWIETNA FIRMA.ZDECYDOWANIE MOGĘ POLECIĆ.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-12-19

Ekspresowa wysyłka, dobra jakość towaru, polecam:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ruda / 2021-12-19

Kurtka którą zamówiłam jest super rozmiar taki jaki chciałam nie zaniżony a co najważniejsze czas dostawy szybki ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Karolina / 2021-12-19

Zamawiałam spodenki krótkie kolor szary . Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Szybka wysyłka. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2021-12-18

Jeśli nie macie zamiaru stracić pieniędzy, to nie polecam kupować czegokolwiek w tym sklepie. Zamówiłam tam cokolwiek pierwszy i ostatni raz!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Ala / 2021-12-18

Nie warto niczego kupić w tym dziwnym sklepie. Na towar czaka się w nieskończoność. Już nie mam nadziei, że dostanę zamieszanie, ponieważ to już prawie 3 miesiące od złożenia i zapłacenia za towar. A dodatkowo w opinii trzeba zacząć chociaż jedną gwiazdkę, która jest dużo za dużo. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Monika / 2021-12-17

Przestrzegam przed zamawianiem czegokolwiek w tym sklepie. Na towar czeka się w nieskończoność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tylko i wyłącznie

Extra informacje

Beata / 2021-12-17

Ostrzegam przed zakupami , czekam na towar 3 miesiące , zero odzewu dopiero po kilku sms odpowiedz ze towar zaginał do tego wielki problem ze zwrotem pieniedzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

słaby kontakt

Extra informacje

ani towaru ani pieniędzy

Arleta / 2021-12-17

Wszystko elegencko ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kamil / 2021-12-17

jestem mega zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

E. / 2021-12-17

Super, polecam ten sklep e

Adam / 2021-12-17

Ciężko pracują i są super profesjonalni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2021-12-17

Wspaniały Sklep, jedynie ceny mogłyby być niższe :P
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Eryyyy / 2021-12-17

to są moje kolejne zakupy i na pewno coś kupię w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Dorota / 2021-12-17

Ogromny wybór produktów rewelacyjnych jakościowo i cenowo, gorąco polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ariel / 2021-12-17

Solidny sklep godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Joanna Szulc / 2021-12-17

Rewelacyjna realizacja na kkażdym etapie zamówienia. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2021-12-17

Korzystałem z usług sklepu kilkukrotnie, pełna profeska, serdecznie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2021-12-17

Sprawnie, szybko, profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2021-12-17

Obsluga na wysokim poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2021-12-17

Minęło 49 dni roboczych a towaru dalej nie ma , pieniądze wiedzą jak skasować z konta ! Nigdy więcej nic tu nie zamówię i was też ostrzegam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma plusów bo nie ma towaru !!!!

Wady

Extra informacje

Ania / 2021-12-16

A ja z innej beczki. Bardzo pozdrawiam tych zadowolonych w expresowej dostawy:*( To jakiś żart, albo ktoś z tego niby "sklepu" wypisuje te brednie. Nie polecam i nigdy więcej!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Omijać ten sklep

Grażyna / 2021-12-16

Kolejny zakup w tym sklepie i kolejny raz zadowolona. Ludzie którzy tam pracują znają się na rzeczy. Fachowe doradztwo, szybka dostawa i miły prezent. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-12-16

Realnie przesyłka towaru trwa w nieskończoność. Nie polecam sklepu dybcia. Najgorszy sklep w jakim miałam "przyjemność" cokolwiek zamówić. Na towar nadal czekam...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Ela / 2021-12-15

Polecam zakupy na dybcia! Ekspresowa wysyłka i możliwość wybrania próbek,które nas interesują:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zdzisiu / 2021-12-15

Produkt zgodny z opisem,kolejny zakup w 10-siątkę. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-12-15

Szybko i terminowo, zawsze upominek w przesyłce.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Marta / 2021-12-15

Obsługa na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

Extra informacje

Adia / 2021-12-15

Szybkość, jakość i zero problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ania / 2021-12-15

Juz kilka razy kupowalam w tym sklepie i zawsze jestem zadowolona produkcja, czasem realizacji i ogolnie obsluga. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Efy / 2021-12-15

dobre rabaty na czarny piątek, szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta Napieralska / 2021-12-15

Bardzo dobra firma, prosedjonalna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Niezadowolona / 2021-12-15

Jeśli chcecie, żeby zamówienie zostało dostarczone na wiosnę, to ostatni gwizdek, żeby złożyć zamówienie;) Dramat. Nie polecam!!!! Zero gwiazdek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko, a szczególnie dostawa

Extra informacje

Klient niezadowolony / 2021-12-15

Sklep Dybycia to porażka nie polecam nikomu omijać ten sklep szerokim łukiem wystawiają rzeczy których nie mają na stanie i zamówienia idą z Chin i kto wie z kąd jeszcze wie a co do wykonania masakra unikajcie tego sklepu!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Pełno 8ch

Extra informacje

FILIP / 2021-12-15

Nie warto zamawiać czegolwiek w tym sklepie. Czas oczekiwania to istna kpina. Strata czasu i pieniędzy. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Joanna Szulc / 2021-12-15

Bardzo sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2021-12-15

Serdecznie polecam.

Ania / 2021-12-15

Świetny sklep i super produkty. Korzystam od wielu lat i niezmiennie wysoki poziom obsługi!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-12-15

Jak zawsze, szybko, sprawnie, bez problemów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-12-15

realizacja zamówienia zgodnie z deklaracją-wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wróbel Edyta / 2021-12-15

Nie mam żadnych zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Biduś Ewa / 2021-12-15

zamówione produkty są doskonałe, pozytywne efekty działania widoczne bardzo szybko, polecam zdecydowanie.

Mak / 2021-12-15

szybko; dobrze zapakowana paczka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bezpiecznie zapakowana paczka

Wady

Extra informacje

Kama / 2021-12-15

Nie polecam zakupów w tym "sklepie". Link do śledzenia przesyłki to jakiś żart. Czekam już bardzo, bardzo długo na opłacone zamówienie, a link śledzący zamówienie kończy się już od kilkunastu dni na trzecim grudnia, a z info wynika, że przesyłka dostała do oddziału, tylko do jakiego oddziału i gdzie??????? Sama się dziwię, że zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie:(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i śledzenie przesyłki

Extra informacje

Kasia / 2021-12-15

Dramat! Pozdrawiam tych, którzy dziękuję za szybką dostawę! Może nie wiedzą, jak powinna wyglądać szybka dostawa;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Dawid / 2021-12-15

Mój pierwszy i ostatni zakup w tym niby sklepie. Czekam na zapłacny towar już ponad dwa miesiące i straciłem już nadzieję na jego otrzymanie. Link do śledzenia przesyłki jest beznadziejny. NIE POLECAM! To jest tylko pośrednik, który nazywa się sklepem. Niestety, nie można wpisać zero gwiazdek...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa

Extra informacje

Marzena / 2021-12-15

Mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Długi czas oczekiwania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Aria / 2021-12-15

Gadżet nie tylko pięknie wykonany ale forma zapakowania idealnie nadaje się na świąteczny prezent. Serdecznie polecam, miła obsługa i szybka wysyłka ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Karol / 2021-12-15

Bogaty asortyment, konkurencyjne ceny i szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Arleta / 2021-12-15

Dziękuję bardzo za bardzo szybkie doręczenie. Jak najbardziej 5/5.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2021-12-15

Fachowa obsługa, miła i zawsze pomocną.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Leszek Wojtasik / 2021-12-15

Zakup udany .przesyłka dobrze zapakowana plecam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2021-12-15

Jestem zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

elSiusiakko / 2021-12-15

Produkt (opis oraz jakość bardzo dobra)

Asia / 2021-12-15

Bardzo szybka realizacja, szczegółowe informacje o każdym kroku zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2021-12-15

Szybką, sprawna wysyłka. Towar zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Iwona Kubińska / 2021-12-15

Super produkty Polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eryka / 2021-12-15

Udane i bezproblemowe zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Maksior / 2021-12-15

Szybka wysyłka, wysoka jakość produktów, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-12-15

Zawsze jestem zadowolona z towarów sprzedawanych przez firmę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BAsia / 2021-12-15

Wygodne buty,dobrej jakości i przystępne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nela / 2021-12-15

Polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2021-12-15

Żadnych zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Berrie / 2021-12-15

Po raz drugi czekałam max czas na przesyłkę. Chwalą się, że w 90% dochodzi w dwa tygodnie. Mi już drugi raz szła 90dni i nie dotarła. Zażądałam zwrotu środków, ale jeszcze potrącili sobie za przelew. Szkoda strzępić język i tracić nerwy na tego pośrednika z chin. Na allegro wszystko kosztuje tyle samo lub mniej. Żałuję, że 2x dałam się nabrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Duży wybór asortymentu

Wady

Czas oczekiwania, ukryte koszty, losowość koloru towaru

Extra informacje

Majka / 2021-12-14

Pierwszy I ostatni zakup w tym sklepie. Bardzo długi czas oczekiwania. Zamówienie złożyłam w połowie października i nadal czekam. Niewiadomo co się dzieje z opłaconym przeze mnie towarem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Janett / 2021-12-14

Odradzam zakupu w tym sklepie. Bardzo długi czas oczekiwania. Na towar czekam 2 miesiąc i nadal nie wiem co się z nim dzieje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Darek / 2021-12-14

Tragedia z dostawą! Nie polecam!!!!! Link do śledzenia przesyłki DRAMAT! Myślę, że zamówienia z pierwszej połowy listopada, dotrą na wiosnę:)!!!! Szkoda, że nie można wpisać 0 gwiazdek!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa MASAKRA

Extra informacje

Dramat z dostawą

Zakupy Dybcia opinie