Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 9

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.39
Dostawa
4.27
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2340

dodanych opinii

 

Ewelina / 2020-11-12

Śpiworek dla bąbelka jest milusi w dotyku , juz nie mogę doczekać się zimy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2020-11-12

Bielizna doszła , jest nieziemska ! polecam każdej Pani
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jana / 2020-11-12

Termometr i pulsoksymetr działają prawidłowo POLECAM SKLEP
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martiola / 2020-11-12

Polecam , zamówienie doszło w pełni :)
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

kRYSTEK / 2020-11-11

NA PRODUKT CZEKALEM 3 TYG WSZYSTKO OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola K / 2020-11-11

Wszystko w porządku, można zamawiać :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hela / 2020-11-11

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elka / 2020-11-10

Kiecka spoko, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2020-11-08

Zamówienia idą z zagranicy , to fakt . Sklep pośredniczy w sprzedaży. Zamówione rzeczy doszły całe , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2020-11-08

zamówione przedmioty doszły szybko , wszystko działa , duży plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Jola / 2020-11-08

Polecam , dla mnie sklep super , zamówienie doszło bardzo szybko , towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2020-11-08

Polecam, wszystko zgodnie z deklaracją:-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł K / 2020-11-08

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Solidne opakowanie. Polecam znajomym.

Marek / 2020-11-08

Zawsze bardzo profesjonalnie, na czas, sprawnie. Do tego bardzo miła obsługa. Polecam zdecydowanie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo miła obsługa

Wady

Extra informacje

Agnes / 2020-11-08

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rc / 2020-11-08

Rewelacja!!!szybko, super bezpiecznie dostarczony towar, w świetnej cenie. Polecam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

bear84waw / 2020-11-05

Towar zamawiany z Chin, Sprzedawcy nie che się nawet zamówić towaru do siebie tylko zamawia w naszym imieniu na jakimś aliexpres lub innym portalu. Bez sensu, samemu można to zrobić a przede wszystkim dodatkowo taniej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Koszmarnie dlugi czas oczekiwania

Wady

Dramatycznie dlugi czas oczekiwania

Extra informacje

ewelina kaj / 2020-11-04

dziekuje ze bluzke jest na zdjeciu tak samo jak na zywo

Robert / 2020-11-03

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krynia / 2020-11-02

Maseczki są fajne jakościowo ;) dostawa szybka , fajny sklep polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Elwira / 2020-11-02

Mikolaje doszły bardzo szybko , ładnie się prezentują na parapecie . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Martyna / 2020-11-02

Dla mnie ok , sklep fajny ,‚obsługa miła . Towar doszedł szybko

Manierka / 2020-11-02

Sklep dybcia jest fajnym , profesjonalnym sklepem . Asortyment duży , każdy znajdzie coś dla siebie
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2020-11-02

Polecam sklep i obsługę ! Obydwie panie bardzo miłe i profesjonalne , odpowiadają na każde zadane pytanie . Przy tak wspaniałych kobietach to i czas oczekiwania nie straszny :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Piotr / 2020-11-02

Złożyłem zamówienie dla żony , kobieta zadowolona . A i ja narzekać nie mogę :) polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2020-11-02

Polecam ten sklep , zamówienie doszło szybko . Zamówione produkty są dobre jakościowo :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2020-11-02

Polecam ten sklep , zamówienie doszło szybko . Zamówione produkty są dobre jakościowo :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Avangarda / 2020-10-29

Beautiful, bielizna cudowna, mój mężczyzna zadowolony mrau
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Raptor / 2020-10-29

Bardzo się cieszę że tutaj trafiłem!. Komplet maseczek z dinozaurami to strzał l w dziesiątkę!. Chroni, zabezpiecza i ładnie wygląda!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kala / 2020-10-29

Dziękuję, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amadeusz / 2020-10-29

Jeśli chcesz zamów z Aliexpress, ale co polskie to polskie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arka / 2020-10-29

Jestem zadowolona pomimo dość sporego czasu oczekiwania, jak komuś się nie podoba nie musi zamawiać lecz ja polecam. Dziękuję Państwu, na pewno do Was będę wracać :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakość i obsługa

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

Virginia / 2020-10-29

zamowienie dotarlo o czasie, zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kicia / 2020-10-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jasmina / 2020-10-28

Polecam , zamówiona bielizna doszła do mnie w krótkim czasie , jest nieziemska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Gażyna / 2020-10-28

Termometry doszły szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosława / 2020-10-28

Polecam , fajny sklep , mikołaje miłe w dotyku
Asortyment
Łatwość zamawiania
5.00

Karolajna / 2020-10-28

Jestem zadowolona, bielizna miodzio!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anna / 2020-10-28

Kupuję już kilka lat, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Żaba / 2020-10-26

Najfajniejszy internetowy dostawca, konkurencyjne ceny ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Eryk / 2020-10-26

Pani Kasia super :) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aba / 2020-10-26

Często do Was wracam :) dziękuję!

Karola / 2020-10-26

Fajny sklep, fajne ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Madzia / 2020-10-26

Polecam , zamówienie doszło szybko i sprawie

Dorota / 2020-10-26

Polecam , termometr doszedł szybko i mikołaje Ładne staranne wykończenie , dla mnie duży plus za cene
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Patycja / 2020-10-26

Dzieci zadowolone , spinki - gumki - akcesoria doszły dość szybko polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jadwiga / 2020-10-26

Fajny sklep , duży asortyment
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amigos / 2020-10-23

Świetne ubrania w niskiej cenie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Kara / 2020-10-23

Zajebiste body ! świetny materiał!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sami / 2020-10-23

Jestem zadowolona , dziękuję!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Julia / 2020-10-21

Zamówienie doszło w średnim czasie oczekiwania , wszystko się zgadza
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
5.00

Żaneta / 2020-10-21

Wibrator doszedł ,jest the best ,ogólnie spoko sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Malwina / 2020-10-21

Zamówiłam sporo ciuchów dla córki , rozmiary dobrze opisane Córka ładnie wyglada . Dobre ceny ,taniej niż w Polsce .polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2020-10-21

Zamówiłam trochę bielizny w sklepie , biustonosze majtki .doszły w dobrym rozmiarze .polecam

Dorota / 2020-10-21

Zamówione mikolaje doszły mi bardzo szybko , nie maja dokładnie 50 cm,ale sklep o tym informuje , także dla mnie super jak za taka cenę. Święta nabiorą uroku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2020-10-21

Termometr doszedł szybko , obsługa prosta działa poprawinie

Kola / 2020-10-21

Polecam ,fajny sklep jakoś dobra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

janek / 2020-10-17

termometr przyszdl jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2020-10-15

Dekoracje do domu doszły szybko :)
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Robert / 2020-10-15

Zamówienie doszło szybko , jestem zadowolony Podoba mi sie ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2020-10-14

Polecam z całego serca, niskie ceny, dobra jakość, super asortyment!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sambor / 2020-10-14

Jestem zadowolonym klientem, naprawdę się cieszę że Was znalazłem, :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Elka / 2020-10-14

Znakomity wybór, doskonale ceny i super obsługa!. Dziewczyny! Robicie doskonałą robotę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Alex / 2020-10-14

Świetna jakość w niskiej cenie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Basia / 2020-10-14

Bardzo wam dziękuję, za zakupy ???? :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Zofia / 2020-10-14

krasnale sa takie jak na foto dziekuje

Michalina / 2020-10-13

Produkty doszły w średnim czasie oczekiwania
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2020-10-13

Wibratory dla żony doszły szybko , wykonane z dobrej jakości silikonu , nie uczulają Dla nas to dużo , ceny niskie , jakość dobra Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2020-10-13

Polecam , kurtka z futerkiem doszła mi bardzo szybko :)

Jolanta / 2020-10-13

Polecam , termometr doszedł szybko :) dziekuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2020-10-09

Nie polecam, rzeczy z aliexpress na które czeka się dwa razy dłużej....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Dostawa

Extra informacje

Patka / 2020-10-08

Czas oczekiwania nie taki straszny , jak otrzyma sie juz produkt Produkty są fajne jakościowo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2020-10-08

Zamówienie doszło szybko , produkty zgodne z opisem Ceny niskie , dla mnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

PAULA / 2020-10-08

termometr doszedł szybko , działa sprawie POLECAM Z CAŁEGO SERCA TEN SKLEP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2020-10-08

Zamówiłam kurtkę w sklepie , doszła szybko , jakoś adekwatna do ceny Dla mnie wielki plus za obsługę klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2020-10-08

Podoba mi się ten sklep , duży asortyment , ceny niskie , obsługa fajna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daro / 2020-10-08

Polecam , wszystko doszło szybko , jestem zadowolony z otrzymanego produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gienek / 2020-10-07

Doskonała lisia kita! Dziękuję, jestem zadowolony, żona też! ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jessie / 2020-10-07

Jestem zadowolona z majtek, bielizna extra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amanda / 2020-10-07

Przyłbice dla dzieci doszły , ładnie się prezentują :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2020-10-07

Fajny sklep , miła obsługa . Kurtka z futerkiem jest rewelacyjna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2020-10-07

Polecam sklep , zamówione ubrania ładnie się prezentują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2020-10-07

Polecam , wibratory doszły szybko , działają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aldona / 2020-10-07

Termometr działa , pokazuje prawidłowo temperaturę , dostawa w dwa tyg.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystian / 2020-10-06

Polecam sklep ,złożyłem zamówienie w sklepie we wrześniu . Już doszło . Wszystko sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stasiek / 2020-10-06

Obsługa na plus, asortyment również.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sezam / 2020-10-06

Doskonała bluza męska, idealnie leży !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Saba / 2020-10-06

Świetne artykuły piśmiennicze, zadowolona jestem bardzo :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2020-10-06

Dziękuję , za dobrą transakcje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2020-10-06

Dobre jakościowo produkty , dziękuję :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2020-10-06

Bardzo polecam sklep ! zamówienie doszło do mnie szybko , jakośc ubrań na wysokim poziomie , dla mnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marianna / 2020-10-06

POLECAM SKLEP , zamówienie doszło w nienaruszonym stanie , jakoś odpowiednia :)Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2020-10-06

Czas oczekiwania długi , ale paczki doszły mi szybko , bo w niecałe 3 tyg Wszystko jest ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matylda / 2020-10-06

Zamówiony termometr doszedł w około 15 dni robocze ! SUPER , cena niska - jakość wysoka !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julia / 2020-10-06

Bielizna doszła , jest nieziemska :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ADAM / 2020-10-06

Zamówiłem przyłbice dla żony i dzieci , doszły dość szybko , produkt warty ceny Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angela / 2020-10-06

Termometr doszedł szybko , działa poprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2020-10-06

zamówienie doszło w pełni ,jestem zadowolona z otrzymanych produktów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłka / 2020-10-06

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

lucyna / 2020-10-03

wszystko ok

Iwona / 2020-10-02

KOLOROWANKI DOSZŁY , DZIECI ZADOWOLONE OBSŁUGA MIŁA , SKLEP GODNY DLA MNIE OKI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2020-10-02

Zamówiłam kilka rzeczy , mata doszła dla dziecka , czekam na opaskę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2020-10-02

Zamówione przyłbice , doszły szybciej niż podawano na sklepie , są nie uszkodzone :) Towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystyna / 2020-10-02

Zamówiłam opaski dla siebie i córki, doszły jak na zdjęciu Polecam ten sklep , obsługa miła i konkretna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2020-10-02

Zamówienie doszło w średnim czasie podanym na stronie wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janina / 2020-10-02

Polecam , termometr doszedł szybko , działa sprawie :) duży plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roksana / 2020-10-01

Polecam :)

Katarzyna / 2020-09-30

Kupiłam dwa termometry bezdotykowe. z jednego jestem zadowolona a drugi przyszedł porysowany i nie mierzy dobrze temp. W dodatku sklep Dybcia pisze ze znajduje sie w Sosnowcu a tak naprawdę wszystko przychodzi z Chin i tam też trzeba reklamować. Nie polecam tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

brak`

Wady

rzeczy porysowane i zepsute

Extra informacje

Hania / 2020-09-29

Polecam , skrzat jak na zdjęciu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Jadwiga / 2020-09-23

Wszystko w porząku, moge polecic sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Minutka / 2020-09-21

Polecam , sklep fajny , ceny ok \r\nasortymenty duży , zamówienie doszło dość szybko

Angelika / 2020-09-21

Jestem zadowolona z obsługi i asortymentu

Paula / 2020-09-21

BIELIZNA DOSZŁA NIEZIEMSKO WSPANIAŁA !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2020-09-21

Dziękuję za świetna kurtkę i koszulkę!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosława / 2020-09-21

Zamówienie doszło mi bardzo szybko polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2020-09-21

Polecam ! super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2020-09-21

Jakość z cena idą w parze! Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2020-09-21

Polecam , duży asortyment . Ceny adekwatne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2020-09-21

Doskonala jakość włosów syntetycznych!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ja / 2020-09-21

Zamówiłam zegar na ścianę luksusowy wygląda pięknie na ścianie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ernest / 2020-09-21

Najlepszy sklep, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2020-09-17

Strój ze sklepu doszedł. Fajnie wykończony . Dobrze się układa i leży:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2020-09-17

Zamówiłam też termometr doszedł w koło 2 tyg , działa poprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia P / 2020-09-17

Zamawiałam sporo rzeczy dla córki , fajna jakoś jak za takie pieniądze , paczka doszła w czasie którym podają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2020-09-17

Polecam ! szybko sprawnie , jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leona / 2020-09-15

Tez zamawiałam termometr , tez szybko doszedł , oczekuje na przyłbice
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2020-09-15

Polecam ! Termometr doszedł mi bardzo szybko , w ok 10 dni

Mariusz / 2020-09-15

Zamówiłem kilka rzeczy dla żony , fakt czas oczekiwania jest dłuższy , ale warto , zamówienie doszło w pełni , w niepełny czas oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2020-09-15

Szybko , sprawnie , towar doszedł nie uszkodzony dla mnie plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mini / 2020-09-15

Polecam , dla mnie super sklep

Małgorzata B. / 2020-09-14

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Ramona / 2020-09-14

Wszystko ok.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.67

Małgosia / 2020-09-14

Profesjonalnie jak zawsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

dluzszy czas oczekiwania

Extra informacje

Małgosia / 2020-09-14

Profesjonalnie jak zawsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

dluzszy czas oczekiwania

Extra informacje

Małgosia / 2020-09-14

Profesjonalnie jak zawsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

dluzszy czas oczekiwania

Extra informacje

Małgosia / 2020-09-14

Profesjonalnie jak zawsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

dluzszy czas oczekiwania

Extra informacje

Magda / 2020-09-14

Polecam

tejka56 / 2020-09-14

super sklep szybka wysyłka zamówienia bezproblemowy zwrot polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Polecam / 2020-09-14

Profesjonalna obsługa. Polecam zakup w tym sklepie
Asortyment
5.00

Regina / 2020-09-14

sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sklep jest w porządku

Wady

Extra informacje

Irena / 2020-09-14

Profesjonalny sklep. Polecam!!

Krakos / 2020-09-14

Pozytywne opinie są pisane chyba przez obsługę sklepu. Towar doszedł do mnie po 70 dniach i to na 3 raty. Nie ma co się obrażać na opinie że czas dostawy to koszmar bo tak jest. Jasne że trzeba uważać i czytać dokładnie każdą informację z drugiej strony sklep pisze że 80% dociera przed upływem 3 tygodni. Szczerze w to wątpię. Każdy ma prawo napisać swoja opinie i podzielić się swoim doświadczeniem żeby inni mogli sami zdecydować czy warto czy nie. Jak dla mnie nie warto i więc nie zamówię nigdy wiecej
Zalety

Wady

Czas dostawy

Extra informacje

Miła / 2020-09-12

A ja polecam sklep dybcia. Nie chcesz się bawić sam w zamawianie.. Zamów u nich. Zrobią to za ciebie. Trzeba wspierać gospodarkę. Rzeczy dochodzą w średnim czasie oczekiwania. Jak informują. Trzeba zacząć czytać ludzie... Nie wiem skąd biorą się negatywy.. Sklep informuje o czasie o dostawie. Nie powinno to być dla nikogo zaskoczeniem. Wystarczy CZYTAĆ a nie być napalonym jak Reksio. Osoby pracujące w sklepie informują o wszystkim. Jak paczka nie dojdzie wystarczy do nich napisać opisać swój problem i dostaniecie zwrot pieniędzy. Zaskakujące prawda??? Niestety ludzie nie umieją czytać nie znają się a potem fala hejtu.. Na właśne życzenie. Ja osobiście polecam. Nie bawię się sama w zamawianie u użeranie się z dostawcami, robią to za mnie. Rzeczy dochodzą w tym czasie którym powinny. Dla mnie sklep godny polecenia. Sklep dybcia jesteście super!!!!

Wiktoria / 2020-09-12

T-shirt wysłany po 3 dniach od zamówienia , dotarł po 3 tygodniach idealnie spakowany i taki sam jak w ofercie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Wiktoria / 2020-09-12

T-shirt wysłany po 3 dniach od zamówienia , dotarł po 3 tygodniach idealnie spakowany i taki sam jak w ofercie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Olga / 2020-09-12

paczka doszła w dwa tyg wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-09-11

Rzeczy przychodzą po 2 miesiącach prosto z chin. Dybcia zamawia z aliexpress i bierze za to dużą prowizję. Te same rzeczy można zamówić samemu z aliexpres o połowę taniej

Milosz / 2020-09-11

Zamówiony termometr doszedł mi w kilka dni. Dla mnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirella / 2020-09-11

Polecam. Fajny sklep. Mile panie,zawsze pomocne :) dla mnie super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Celina / 2020-09-11

zamawialam buty dla wnuczki i jestesmy bardzo z nich zadowolone dziekujemy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2020-09-11

polecam
Asortyment
Dostawa
5.00

Asia / 2020-09-10

Fajny przyjazny sklep , Panie które odpisują i odbierają telefony , pomocne , miłe , rzetelne dla mnie to bardzo dużo ! nie zawiodłam się . polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lena / 2020-09-10

Świetna obsługa i jakość produktów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Aldona / 2020-09-10

Polecam , zamówiłam kilka bluzek z motywami , jakość ..hmmm całkiem dobra ! nie spodziewałam się aż takiej za taką cenę ! POLECAM z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2020-09-10

Bransoletki są świetne, kolczyki też! :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojtek / 2020-09-10

Zamówiłem kilka zestawów bielizny i dział erotyka , zamówienie doszło całe nie mam sie do czego doczepić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2020-09-10

Zamówione produkty spełniają moje oczekiwania, można tak wiele za niewiele! ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2020-09-10

Świetne produkty za niską cenę! Do zobaczenia :).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mini / 2020-09-10

Doszły mi balony z mini i miki , są świetnej jakości , bardzo duże , za te pieniądze to świetne !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2020-09-10

Bardzo fajny sklep, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beti / 2020-09-10

Polecam , zamówienie doszło do mnie szybko :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sława / 2020-09-09

Polecam. Fajny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Piotrek / 2020-09-09

Kupiłem dla żony kilka wdzianek i gadżetów. Jesteśmy mile zaskoczeni jakością wykonania i czasu dostawy bo nie było tak długo jak poinformowała mnie Pani przez telefon. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milosz / 2020-09-09

Polecam. ŻONA zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75

Julia / 2020-09-09

Duży asortyment! Szybka dostawa dla mnie na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2020-09-09

Polecam. Super sklep. Mile panie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2020-09-09

Termometr doszedł jak pisali w kilka dni!! Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Ewelina / 2020-09-09

Nie tak długa dostawa jak piszą na stronie, zgodne z zamówieniem i bardzo ładne ubrania!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2020-09-09

Nie tak długa dostawa jak piszą na stronie, zgodne z zamówieniem i bardzo ładne ubrania!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2020-09-09

Bardzo jestem zadowolona :) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2020-09-09

Bardzo jestem zadowolona :) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2020-09-06

Produkty z aliexpress wiadomo trochę droższe ok mówię sobie zamówię i przynajmniej czekać nie będę aż z Chin przyjdzie Towar nigdzie nie widziałem informacji o tym że towar będzie dostarczony w tak długim czasie może coś przeoczyłam. Ale uważam że takie coś powinno być zamieszczone w widoczny miejscu na stronie. Co do dalszej część muszę poczekać aż towar przyjdzie
Asortyment
3.00

Ewelina / 2020-08-28

Ostatnio pisałam że oķulary przyszły w paczce połamane. Zglosilam reklamację i juz dzisiaj dostałam zwrot pieniędzy na konto takze sklep rzetelny
Obsługa i reklamacje
5.00

Hania / 2020-08-27

Etui przyszło w wyznaczonym czasie dokladnie jak na zdjeciu

Kinga / 2020-08-26

Dostarczona bielizna spełnia moje oczekiwania , cena adekwatna do jakości miłego dnia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

magda / 2020-08-26

Fajny sklep , duzy asortyment , ceny ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanna / 2020-08-26

Zamówiłam zegar na ścianę luksusowy wygląda pięknie na ścianie, szkoda ze nie mogę dodać zdjęć , słowami nie da się opisać cena - jakość , mega
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2020-08-26

Biżuteria doszła piękna, super się prezentuje i nie wygląda żeby była tańsza .SUPER , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2020-08-25

Bielizna doszła szybko , żonie sie podoba oj a ona w niej ... dla mnie bomba !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Judy / 2020-08-25

Polecam , dla mnie ok czas oczekiwania - towar na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

tomek / 2020-08-24

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2020-08-24

Sklep posiada szeroki asortyment , każdy znajdzie cos dla siebie czas oczekiwania mnie nie zaskoczył , jest zawarty Sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2020-08-24

Biżuteria doszła do mnie w nienaruszonym stanie , kolczyki świetnie się prezentują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jasmina / 2020-08-24

POLECAM , fajny sklep , dobre ceny .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2020-08-24

bardzo przyjemny materiał, kolor też odpowiada temu ze zdjęcia.Sprawna przesyłka, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

iza / 2020-08-24

Szybko , sprawie , obsługa na wysokim poziomie , dla mnie ok!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kornelia / 2020-08-24

Polecam , zamówione ciuchy doszły szybko , zapakowane solidnie towar zgadza sie z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna / 2020-08-23

Bluzka doszła po 2 tygodniach taka jak na fotkach. dziekuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

nie moge sie doczepić do niczego

Wady

Extra informacje

Hanka / 2020-08-21

wszystko okej

Lena / 2020-08-21

Polecam , fajny sklep Duży asortyment , ceny odpowiednie . Obsługa super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KInia / 2020-08-21

Zamówiłam sweter, myślałam ze będę dłużej czekać tu proszę.. dostawa ekspresem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

xenia / 2020-08-21

Bielizna doszła , jest nieziemsko seksowna dla mnie super sklep , ceny na każda kieszeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2020-08-21

Czas oczekiwania spory , ale warto Nic nie jest zatajone , dla mnie na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julian / 2020-08-21

Polecam , szybka wysyłka , sprawnie , miła obsluga
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2020-08-20

Stroje kąpielowe kosmos! Szybko, sprawnie i na miarę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Staś / 2020-08-20

Świetny sklep, czas oczekiwania mimo wszystko nie odstrasza! Dobry towar, dobra jakość, świetne ceny!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2020-08-20

Jestem zadowolony, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ewa / 2020-08-20

Przemiła obsługa, doskonały kontakt z klientem na portalu społecznościowym, w sklepie jak i telefonicznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karola / 2020-08-19

Polecam , duży asortyment , obsługa odpowiedziała mi na każde zadane pytanie CZEKAM na paczkę :)
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emilka / 2020-08-19

Nie rozumiem negatywnych opinii , czas oczekiwania jest wyszczególniony na stronie Dla mnie bezproblemowy sklep

Zakupy Dybcia opinie