Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 1

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.07
Dostawa
3.87
Łatwość zamawiania
4.07
Obsługa i reklamacje
3.97
Poziom cen
4

Średnia ocen

3.99

w skali od 1 do 5.

 

JUSTYNA / 2024-02-26

Zamówienie szybko przysłane. Pięknie i dokladnie zapakowane . Super gratisy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2024-02-23

Sklep i obsługa bez zastrzeżeń ,na wysokim poziomie.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2024-02-20

Każde zamówienie jest wysyłane ekspresowo. Poprzedza je kontakt ze strony firmy. Zawsze można liczyć na profesjonalną radę. Sama przesyłka i produkty jak najbardziej ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Z.Schauer / 2024-02-15

nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2024-02-13

Polecam. Kolejne udane zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AGA / 2024-02-08

Piękne kubeczki,polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halina Kowalewska / 2024-02-06

Sklep godny polecenia. Jakość towaru bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2024-01-23

Wszystko odbyło się zgodnie zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nszo Czi / 2024-01-17

Solidnej jakości produkty. Szybka i sprawna obsługa klienta. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JK / 2024-01-14

Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojciech / 2024-01-11

Towar zgodny z opisem szybka obsługa. Polecam serdecznie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2024-01-02

Wszystko super, zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2023-12-31

Rzetelna firma, godna polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2023-12-22

Polecam z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-12-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupu - zarówno z produktów, jak i samej obsługi klienta :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2023-12-18

W dybci robię zakupy od wielu lat i zawsze jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Megg / 2023-12-13

Polecam. Wszystko szybko i sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-12-09

Bielizna dobrej jakości, przystępna cena, bezproblemowa obsługa wysyłkowa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2023-12-05

Polecam. Sprawnie i szybko. Duży wybór i ceny niższe niż gdzie indziej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jola / 2023-11-30

Szybką realizacja. Biustonosz przepiękny ale niestety nie trafiłam w rozmiar. Bardzo szybko otrzymałam zwrot pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ewa / 2023-11-27

Bardzo przemiła obsługa, wszystko na wysokim poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mariola / 2023-11-22

Polecam. Super sklep z szeroką ofertą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna Kaczorowska / 2023-11-14

Wszystko jak zawsze sprawnie rzetelnie terminowo. Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ilona / 2023-11-13

Jedno z niewielu miejsc, gdzie jestem w stanie znaleźć dla siebie stanik:) Dokładne tabele rozmiarów, duży wybór modeli i przede wszystkim szeroka gama rozmiarów. Szybka wysyłka, wygodny zwrot. Często fajne promocje. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duzy wybor i latwe zwroty

Wady

brak

Extra informacje

Gosia / 2023-11-10

Ekspresowa realizacja zamówienia. Pasuje idealnie - ozmiar dobrany wg wcześniejszych doświadczeń z rozmiarami tej firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BEATA / 2023-11-08

Szybko, sprawnie , bezproblemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ewa / 2023-11-07

Polecam jeszcze nigdy się nie zawiodłam na zamowieniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Enna / 2023-11-06

Towar zgodny z zamówieniem. Podczas transakcji możliwa konsultacja z obsługą sklepu. Jednym słowem zakup bardzo udany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2023-11-04

Polecam sklep dybcia.pl. Bardzo dobrej jakości produkty. Kupuję tam od dawna:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danutka / 2023-11-02

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona. Najlepszy sklep wysyłkowy. Żadnych problemów. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioletta / 2023-10-31

Jestem mega zadowolona, wszystko zgodne z umową.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

poprawil sie czas dostawy

Wady

Extra informacje

b.tyborowska / 2023-10-30

zamówione produkty dobrej jakości, takie jak w ofercie. Dostawa bezproblemowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2023-10-25

wszystko było okej zgodnie z opisem POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

N..R / 2023-10-24

Towar zgodny z opisem na stronie internetowej. Szybka wysyłka zamówienia. Towar dobrze zapakowany. Polecam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2023-10-24

Jestem bardzo zadowolona z produktu. Przesyłka dotarła bardzo szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-10-23

Towar zgodny z opisem, biustonosz bardzo dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Donata / 2023-10-22

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-10-21

Jak zwykle bez zastrzeżeń, duża dbałość o klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

anna / 2023-10-21

Na 100% zrobie zakupy ponownie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2023-10-21

Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, fachowa pomoc. Same plusy, żadnych wad :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikola / 2023-10-17

Dopiero po złożonym zamówieniu wyświetliła się informacja, że towar jedzie z Chin i czas dostarczenia paczki to aż 59 dni. Dzwoniłam kilkukrotnie dwa dni z rzędu na podany na stronie numer telefonu i niestety jest od cały czas niedostępny, zatem kontakt ze sklepem to tragedia. Na FB też nie mają możliwości napisania na priv. Na szczęście negatywne opinie zobaczyłam niedługo po złożeniu zamówienia i udało mi się wycofać zlecenie bez dodatkowych kosztów. Nie wiem kto pisze te dobre opinie, ale dla mnie to są one po prostu wykupione. Kontakt ze sklepem jest praktycznie niemożliwy, a w opiniach jest, że kontakt ze sprzedającymi jest świetny ???? że niby oni sami dzwonili do klienta, yhy - już w to wierzę. Jak telefon cały czas wyłączony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Szybki zwrot gotówki

Wady

Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę, jakość, kontakt ze sklepem

Extra informacje

ewelina A / 2023-10-17

bardzo szybka dostawa, i wysoka jakość obsługi klienta. Zadzwonili do mnie aby się dowiedzieć jakie próbki mnie interesują . Pierwszy raz mi się to zdarzyło , Brawo~!Kosmetyki Marini, TOP!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2023-10-16

Towar zgodny z zamówieniem, rozmiar idealny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AGA / 2023-10-12

Duzy wybór. Możliwość uzyskania porady. Dobej jakości produkty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2023-10-11

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ewelina A. / 2023-10-10

bardzo szybka dostawa, i wysoka jakość obsługi klienta. Zadzwonili do mnie aby się dowiedzieć jakie próbki mnie interesują . Pierwszy raz mi się to zdarzyło , Brawo~!, TOP!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2023-10-09

Staniki piękne szybką dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JOLANTA / 2023-10-09

Bardzo dobre produkty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna M / 2023-10-06

Szybką I profesjonalna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profesjonalna obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Edyta / 2023-10-05

Jak zwykle pozytyw. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marza / 2023-10-05

Rewelacyjna obsługa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2023-10-03

Czapki wyglądają jak na zdjęciu aukcji-polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena Szargut / 2023-10-02

Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Henryka S / 2023-09-29

Zamówiony towar okazał się za duży. Zwrot i obsługa sklepu bezproblemową.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2023-09-28

Ok, wszystko hjak trzeba
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2023-09-28

szybko , sprawnie, towar zgodny z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2023-09-28

Super oferta, ale co najbardziej mi się spodobało to bardzo profesjonalna miła i fachowa pomoc na czacie, jeżeli macie jakieś wątpliwości to piszcie śmiało wybrałam nie pasujący do moich aktualnych potrzeb zestaw i bez problemu zostało zmienione zamówienie. Dostawa ekspresowa to były moje 3 zakupy i napewno wrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2023-09-27

Niestety nie mogę polecić sklepu. Na portalu facebook wyświetliła mi się reklama pieczątki, w którą kliknęłam. Zostałam przekierowana na stronę dybcia.pl na której złożyłam zamówienie. Po otrzymaniu zamówienia po ponad miesiącu okazało się, że pieczątki nie mają obrazka, który był przypisany pod podany numerek, tylko sam numer. Czyli w moim przypadku obok imienia dziecka nie widnieję koparka czy małpka tylko a23 i a25. Napisałam do dybcia.pl aby wyjaśnić sprawę. Okazało się, że oferta na dybcia.pl różni się od tej reklamowanej na facebooku. Zamówiłam to co widziałam na stronię na którą mnie przekierowało, a mimo wszystko dybcia.pl nie poczuwa się do swojego błędu. Wprowadzają klientów w błąd. Dlatego jeśli ktoś się zdecyduję na zakup ich produktów to polecam robić to bezpośrednio przez ich stronę internetową, aby uniknąć nieporozumień. I dodatkowo polecam uzbroić się w cierpliwość bo jak wspomniałam ja zamówienie dostałam po ponad miesiącu. Jeszcze jedna rzecz, o której chciałabym wspomnieć to maile. Wymieniłam ich kilka, w ostatnim ton był nie na miejscu, dodatkowo obrażanie klientów w niejednoznaczny sposób to nadal obraza także ostrzegam przed dybcia.pl
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.33

Bogusia / 2023-09-27

Bardzo ładna, bardzo kobieca bransoletka. obsluga bardzo mila.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mama00 / 2023-09-26

Wszystko zgodnie z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kasia / 2023-09-24

Wszystko super Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra Kolasa / 2023-09-20

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2023-09-20

Polecam.Wszystko w jak najlepszym porządku. Napewno skorzystam jeszcze nie raz z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2023-09-19

Bardzo dobra jakość produktów w rozsądnych cenach, duży wybór, doskonale dopasowane, nawet dłużej używane nie tracą na jakości. Super sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wanek / 2023-09-15

Polecam produkty i sam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2023-09-14

Wszystko przebiegło dobrze. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kate / 2023-09-08

Transakcja przebiegła bez żadnych problemów. Towar zgodny z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2023-08-31

Szybko i sprawnie, każdy etap zamówienia jest wysyłany na maila.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2023-08-28

Niestety buty były mi za małe - jakość obsługi sklepu oceniam znakomicie, nastąpił błyskawiczny zwrot pieniedzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2023-08-14

jak zwykle znakomita obsługa, wsłuchiwanie się w potrzeby klienta i fenomenalne produkty!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2023-08-11

Wszystko przebiegło ok. Zreszta jak zwykle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2023-08-11

Wszystko przebiegło ok. Zreszta jak zwykle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2023-08-10

Jak zawsze bardzo miła i szybka obsługa. Od lat jesteśmy razem -:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Violetta / 2023-08-09

Sprawna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2023-08-09

Bardzo polecam zawsze wszystko na najwyższym poziomie, super kontakt , szybka wysyłka, darmowe zwroty i dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Turek Paulina / 2023-08-08

Super, bluzki dla syna tylko tu kupuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nataliia Danylchuk / 2023-08-08

Bardzo szybka wysyłka. Jestem zadowolona z produktu. Do zamówienia jeszcze dostałam prezent. Dziękuję bardzo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra Kania / 2023-08-07

Rzeczy wysyłane z Chin, podane przekłamane wymiary. Na przesyłkę czeka się wieki a zwrot jest niemożliwy. ODRADZAM I OSTRZEGAM!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Pełno...

Extra informacje

Źle opisane wymiary..

Beata / 2023-08-07

Polecam serdecznie zakupy u tego sprzedawcy.
Dostawa
5.00

Hanna / 2023-08-04

Jestem zadowolona polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

anma / 2023-08-03

anulacja zamówienia bez problemów
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2023-08-02

Bardzo dobra kontakt ze sklepem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2023-07-31

Najlepsza firma, szybka i wysyłka zawsze za darmo. Super. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2023-07-31

Jestem pod wrażeniem obsługi w sklepie dybci. Ostatnio zgłosiłam problem związany z wadliwym opakowaniem produktu , ale nie spodziewałam się ze otrzymam tak szybka i profesjonalna odpowiedz. Zaledwie chwile po wysłaniu wiadomośći sklep zareagował na moja sytuacje i zaproponował rozwiązanie. Dybcia zdecydowanie stanowi przykład od którego inne sklepy powinny uczyć się podejścia do klienta Dziekuje Dybcia! Będę polecać ten sklep każdemu kto szuka świetnej jakości produktów i świetnej obsługi klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Klientka / 2023-07-26

To już kolejne zamówienie jak zawsze wszystko w porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irenka / 2023-07-13

Jak zawsze na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2023-06-22

Szybka wysyłka i dobra jakosc dzieki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ela / 2023-06-07

Wszystko super, jak najbardziej polecam zarówno obsługę jak i produkty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Dużym atutem z pewnością byłby program lojalnościowy.

Extra informacje

Aga / 2023-05-17

Polecam zakupy w dybci. Duży wybór produktów, profesjonalne doradztwo i szybka dostawa. Korzystam od lat i jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór produktów

Wady

Extra informacje

Balbina / 2023-05-16

Brak realizacji opłaconego zamówienia. Mam to sobie sama reklamować na poczcie 3 miesiące od zamówienia!!!!! To nadawca reklamuje!!!!! A nie odbiorca!!!!!! Bardzo nie polecam!!!!!!! Ani kasy ani zamówienia....żenada firma!!!!!
Zalety

Brak

Wady

Same brak realizaci zamowienia minusy

Extra informacje

Donata / 2023-05-09

Bardzo dobry zakup, zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela Caban / 2023-05-04

Bardzo przyjazna dla klienta firma. Chętnie służy wszelką pomocą i rzetelną wiedzą. Polecam wszystkim z całego serca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2023-05-02

Jak zawsze udane zakupy, błyskawiczna przesyłka, próbki w prezencie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2023-04-25

Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rossellinique / 2023-04-24

Jestem stałym klientem tego serwisu, nie było żadnych problemów nigdy. Wysyłki są ekspresowe, fajnie zapakowane, ma w ofercie produkty niedostępne nigdzie indziej, często w naprawdę korzystnych zestawach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

fajne zestawy

Wady

Extra informacje

Aga / 2023-04-20

Szybka wysyłka, firma bez zarzutu. Nie pierwszy raz zamawiam i zawsze jestem zadowolona. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina S. / 2023-04-19

Jak zawsze firma wywiązuje się z umowy jestem bardzo zadowolona z produktu polecam gorąco rzetelnie szybka realizacja zawsze gotowi do pomocy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

cyklopik_26 / 2023-04-19

super obsługa, zamówienie zawsze ładnie i starannie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Polecam pełen profesjonalizm / 2023-04-17

Dorota
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-04-17

Polecam dybcie, to nie moje pierwsze i nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie

Ela / 2023-04-17

Bardzo dobra obsługa, pomoc w doborze odpowiednich rozmiarow. Mam nadzieję że będę spotykać tylko takich sprzedawców.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2023-04-16

Bardzo dobry kontakt, sympatyczna obsługa i szybka wysyłka. Nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam sklep innym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2023-04-14

polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2023-04-13

Firma godna polecenia . Zamówienie zrealizowane na drugi dzień . Polecam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda M / 2023-04-11

Wszystko w porządku ja zawsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agarta / 2023-04-06

jestem zadowolona z zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Urszula Kun / 2023-04-05

Szybka wysyłka, towar odpowiednio zapakowany polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2023-03-31

Jestem bardzo zadowolona z produktu, był pięknie zapakowany i dostawa była bardzo szybka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2023-03-29

Bardzo dobra firma. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2023-03-27

Masakra, ta biżuteria nie jest warta nawet 5 zł. To jest wysyłane z Aliexpres. Nie polecam, badziewie . Jakbym chciała chińszczyznę to sama bym zamówiła na Aliexpres.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Iza / 2023-03-27

Super ciuchy w atrakcyjnych cenach, Nic nie zwracam bo wszystko jest dobre i ładne. Materiały też są przyjemne. Z pewnoscią sa tam ciuchy które są inne niż w większości sieciówek
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jest to , gdzie nie na indziej

Wady

Extra informacje

Iza / 2023-03-27

Super ciuchy w atrakcyjnych cenach, Nic nie zwracam bo wszystko jest dobre i ładne. Materiały też są przyjemne. Z pewnoscią sa tam ciuchy które są inne niż w większości sieciówek
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jest to , gdzie nie na indziej

Wady

Extra informacje

Gosia / 2023-03-26

Zdecydowanie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angela / 2023-03-23

Produkty wysokiej klasy nigdy mnie nie zawiodły

Asia / 2023-03-22

Wszystko zgodnie z opisem i zapewnieniem sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-03-21

Ja nie polecam, naprawdę nie podoba mi się ten cały sklep, paczka dotarła w opłakanym stanie kolor miał być inny a dotarł inny dwóch rzeczy brak i jeszcze zero kontaktu ze strony sklepu średnio zależy wam na klientach skoro nie możecie zapewnić dobrej obsługi ciekawe ile osób pracuje bo nie sądzę że jakaś większą ilość skoro tak kuleje odpisywanie i telefon a właśnie telefon jest niedostępny już z miesiąc nie więc jak można się skontaktować..
Asortyment
5.00
Zalety

Strona internetowa i tyle

Wady

Extra informacje

H.J7 / 2023-03-21

Everything is good!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2023-03-20

Rzetelna firma, zawsze jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
5.00

Alicja / 2023-03-20

Zamawiałam już kilka razy i zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Przemiła obsługa sklepu. Polecam sklep z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anna Wilk / 2023-03-20

Kolejny raz niezawodnie dziękuję i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2023-03-17

Wszystko zgodne z opisem I szybko wysłane

Barbara / 2023-03-17

Sklep na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2023-03-17

kolejne zakupy w tym sklepie, jak zawsze polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krysiak / 2023-03-17

Wszystko sprawnie przebiegło, bez zastrzezen

Iza / 2023-03-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów - na pewno skorzystam jeszcze nie raz :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2023-03-14

Porażka! W paczce brakowało jednej rzeczy a inna była brudna. Pierwszy i ostatni raz tam zamawiałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Ewelina / 2023-03-11

Jestem ciekawa kto tu pisze dobre opinie. Przecież ten sklep to porażka.

Zaneta / 2023-03-09

To nie są moje pierwsze zakupy, ale za każdym razem jestem tak samo zadowolona. Przesyłki są pakowane bardzo szybko, komunikacja ze sklepem jest bardzo dobra, a produkty najwyższej klasy. Zdecydowanie polecam, bo sama będę regularnie korzystać z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malgorzata / 2023-03-08

Szybko ,sprawnie ,profesjonalnie i z bonusem ,dziękuję bardzo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2023-03-03

Cudny sklep, pięknie zapakowana paczka z super gratisami! Świetny kontakt, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2023-02-28

Uwielbiam Was i wasze ciuszki ! Zawsze pięknie zapakowane i wszystko zgodne z opisem. Realizacja zamówienia błyskawiczna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2023-02-27

Jak zwykle sprawnie i profesjonalnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profejsonalna i mila obsluga

Wady

moze wydluzony czas oczekiwania

Extra informacje

JOLA / 2023-02-26

Polecam. Bardzo szybka dostawa zawsze jest jakiś gratis. A przede wszystkim darmowa przesyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

darmowa przesyłka

Wady

brak

Extra informacje

Marie / 2023-02-24

Zdecydowanie polecam - tutaj moglam zakupic krem ktory polecila mi Pani kosmetolog a zdecydowanie ciezko bylo go znalezc stacjonarnie. Szybkosc wysylki, chetna pomocna oblsuga - nic, tylko polecic! :-)

Agnieszka / 2023-02-22

Polecam w 100% Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia oraz prezent niespodziankę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2023-02-21

Zakupy na dybci są zawsze bardzo sprawnie przeprowadzone. Dostawa produktu jest we wskazanym terminie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grazyna / 2023-02-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar oryginalny zgodnie z opisem. Polecam

K. / 2023-02-20

Polecam zakupy w dybci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gras / 2023-02-20

sklep jak zawsze pracuje na wysokim poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2023-02-20

Polecam gorąco
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewka / 2023-02-20

Wszystko szybko i sprawnie plus prezenty Super zadowolona

Malgo / 2023-02-20

Korzystam od lat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ja / 2023-02-17

Najgorszy sklep internetowy z którym się spotkalam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żarty sobie robicie oni ani jednej zalety nie maja

Wady

Wszystko towar idzie w nieskończoność dodatkową opłatą przy odbiorze i w końcu lakiery nawet jeden nie podobny do tego że zdjec

Extra informacje

Ewa / 2023-02-15

przejrzysta strona, łatwy wybór
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bibi / 2023-02-15

Pozytywne opinie piszą chyba sami. A najlepsze są te, w których "ktoś" dziękuje za szybką dostawę! Jak mogą wysłać szybko towar, którego nie mają... Bardzo kiepski pośrednik/sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i śledzenie przesyłki

Extra informacje

Kasia / 2023-02-15

Nie polecam. Dodatkowo trzeba zaznaczyć jedną gwiazdkę, a to już duuużo za duuużo! Oferowany towar, po zapłaceniu zamawiają z Chin. Czekałam ok. 3 miesiące na drobne zamówienie. Omijać takich niby sprzedawców.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Ewa / 2023-02-03

Ponowne zamówienie i było ekspresowo i bezproblemowo, zdecydowanie polecam TEN sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2023-01-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupów . Nie spodziewałam się z gratisów , to było bardzo miłe jak otworzyłam przesyłkę .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sonia / 2023-01-25

Polecam sprawdzony sklep z dobrym wyborem kosmetyków i ciuchow
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MB / 2023-01-24

Wszystko zgodnie z opisem, do tego ekspresowa wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julka / 2023-01-23

Polecam artykuły zgodne z opisem,+ miły prezencik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piko / 2023-01-14

Proszę uważnie obserwować opinie. Po pojawieniu się negarywnej opinii, cała strona w szybkim tempie zapełni się krótkimi dobrymi opiniami tak, aby na pierwszym miejscu były tylko te dobre. Zamówiłam tak tylko raz, zamówienie otrzymałam po prawie trzech miesiącach. Lepiej kupować w firmach, które oferują towar, który mają we własnym magazynie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa MASAKRA

Extra informacje

Tragedia z dostawą i informacją

Daria / 2023-01-14

Nie polecam. Zamawiają towar po klienta z Chin. Klient zrobił przedpłatę więc nie może się wycofać i czeka w nieskończoność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Omijać ten sklep

Kamila / 2023-01-10

Sklep i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jola / 2023-01-10

Sklep godny poleceni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

EwaB / 2023-01-10

Świetny sklep, serdecznie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kajeta / 2023-01-04

Brak otrzymanego towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak towaru, ciężki kontakt ze sprzedającym, usuwanie niegatywnych komentarzy

Extra informacje

Długi, dalej brak zamówienia

Anka / 2023-01-02

Super. Polecam. Zamawiałam już kilka razy. Nie zawiodłam się.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Dybcia opinie