Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 1

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.4
Dostawa
4.27
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.36
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.36

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2375

dodanych opinii

 

Joanna / 2022-08-03

Dla mnie rewelacyjny sklep. Szeroka oferta, mnóstwo firm, atrakcyjne ceny, rabaty i jeszcze doradztwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

mnóstwo firm

Wady

Extra informacje

M.O. / 2022-08-01

Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-07-14

Szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

karolina / 2022-07-12

Super jakość wykonania i materiału.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Arletttttka / 2022-07-12

Produkty dobrej jakości. Zamawiam już od kilku lat. Zawsze bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Bardzo polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-07-08

Kupuję tutaj regularnie - przede wszystkim kosmetyki. Ceny atrakcyjne, miły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Alina / 2022-07-08

Zakup zgodny z opisem i dostawa expresowa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

emila / 2022-07-08

Moje zadowolenie zarówno z bucików jak i obsługi na najwyższym poziomie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ela / 2022-07-08

Ciekawy asortyment i dobre ceny. Obsluga szybka i bez problemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-07-07

Brak zwrotów, towar niekompletny, śmierdzi benzyna, na stronie niejasny opis wymiany towaru czy zwrotów które są wyłącznie do Chin. Na zamowienie czekałam prawie 2 miesiące i nawet nie mogę wrócić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same wady

Extra informacje

Pelagia / 2022-07-06

Zayebiste ponczochy, maz zadowolony

TEODOR / 2022-07-06

Piękne zestawy bielizny , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Errnest / 2022-07-06

Super produkty, niska cena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maryla / 2022-06-28

Bransoletki super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2022-06-27

Sklep rewelacyjny szybka wysyłka , bardzo dobrze zapakowane i zawsze jakiś prezencik i super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-06-25

Nie polecam! Towar szajs! Nie przyjmują zwrotów! Robią problemy! Bardzo długi czas czekania. Kłamstwo na kłamstwie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Karolina / 2022-06-24

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

agnieszka / 2022-06-08

Firma rzetelna, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Będę tu wracać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GJ / 2022-06-08

Super sklep, obsluga, dostawa. Polecam goraco
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Gosia / 2022-06-08

Wszystko w porządku, polecam!

Lena / 2022-06-08

Pełen profesjonalizm , wszystko przebiegło bezproblemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Anna Dzwonkowska / 2022-06-08

Obsługa profesjonalna, szybka. Komunikacja merytoryczna, odpowiadająca na moje potrzeby, a nawet więcej (dobór próbek). I jeszcze prezent w postaci szczotki do włosów, której akurat szukałam w sklepach-strzał w dziesiątkę! Jestem bardzo zadowolona, dziękuję!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa klienta

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

Gratis próbki

larysa / 2022-06-08

Produkty oryginalne, szybka wysyłka. Polecam

Lucyna / 2022-06-08

Mój sklep, godny polecenia. Wysoka jakość produktów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-08

Niezawodny sklep, dobre ceny błyszkawiczna przesyłka i zawsze jakiś miły gratis.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oli / 2022-06-07

Nie polecam!!!! Wszystko co zamówiłam sobie jest nie zgodne z opisem. Materiał?! W sklepach z chińczyka znajdziesz lepszy. Ogólnie towar chiński. Nie polecam!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Beata / 2022-06-07

Totalna porażka!!!! Materiał jak i jakość wykonania zamówionego stroju kąpielowego daleko odchodzi od opisu. Nie polecam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Anita / 2022-06-07

Szybko, sprawnie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anita / 2022-06-07

Szybko, sprawnie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-06-03

To najlepszy sklep internetowy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-02

Zawsze szybka wysyłka i miłe niespodzianki dołączone do zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-02

Zawsze szybka wysyłka i miłe niespodzianki dołączone do zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-05-27

Serdecznie polecam sklep, miłym zaskoczeniem były otrzymane gratisowo mini produkty :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2022-05-24

Rzetelnie, szybko, bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klara / 2022-05-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane, dodatkowo otrzymałam próbkę innego produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-05-20

Wszystko w porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

kasia k / 2022-05-17

Jestem bardzo zadowolona, współpraca z ta firma to prawdziwa przyjemność. Bardzo dziękuje również za wszystkie próbki i gadżety do zakupu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

EwaJa / 2022-05-17

Jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara Lorynowicz / 2022-05-17

Miła obsługa i produkty dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara Lorynowicz / 2022-05-17

Miła obsługa i produkty dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-05-14

Pierwsze i ostatnie zamówienie. Czapka na wiosnę dla syna zamówiona w marcu... Mamy połowę maja a zamowienie stoi w miejscu od dwóch miesięcy. Dobrze, że już ciepło i czapka niepotrzebna :D szkoda tylko 30zl. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

maja / 2022-05-13

do dzis nie otrzymałam zwrotu z reklamacji od stycznia bez skutku moje emaile i filmiki które wysyłam z uszkodzeniem lampek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

lampki nie działają

Extra informacje

od samego początku nie działa

Klaudia / 2022-05-11

Transakcja przebiegła szybko i bez problemu, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Annna / 2022-05-10

Wszystko zgodnie z przewidywaniami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Annna / 2022-05-10

Wszystko zgodnie z przewidywaniami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KRYSTYNA / 2022-05-07

Z USŁUG FIRMY KORZYSTAM OD KILKUNASTU MIESIĘCY. FIRMA GODNA POLECENIA, ZAWSZE FACHOWA I SPRAWNA OBSŁUGA KLIENTA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2022-05-07

Polecam tak powinno byc

Doris / 2022-05-07

Super produkty, szybka dostawa. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Doris / 2022-05-07

Super produkty, szybka dostawa. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-05-07

Polecam Dybcie, jakościowo dobre kosmetyki, szybka realizacja zamówienia, łatwy kontakt w przypadku wątpliwości!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grażyna / 2022-05-07

polecam serdecznie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2022-05-07

Szybka bezproblemowa obsługa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gierek / 2022-05-07

Wszystko na najwyższym poziomie, kontakt z klientem, szybka realizacja i jak ZAWSZE dołączone gratisy ! POLECAM GORĄCO !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zuzanna / 2022-05-07

Polecam

Paulina Liashko / 2022-05-07

Super!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-05-07

Super sklep. Polecam. Dostawa zawsze gratis.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-05-05

Mega obsługa ! Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Scam / 2022-05-05

Stronka to scam uwaga! Produkty nie docierają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Scam

Wady

Extra informacje

Jan Lesiczka / 2022-05-04

Firma godna polecenia

K. Biskupska / 2022-05-02

Bardzo miła i fachowa rozmowa w sprawie wyboru ciuszków dla syna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-05-02

Jeden z moich ulubionych produktów tej marki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ewa / 2022-05-01

Profesjonalny sklep z bardzo dobrej jakości kosmetykami, jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam.

Paulina Paśko / 2022-05-01

Wszystko na najwyższym poziomie.\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MJ / 2022-05-01

Produkty spełniają moje oczekiwania.Krem ma fajna konsystencję , nie pozostawia efektu maski jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-04-29

złodzieje i oszusci pieniedze wplacone - towar niedostarczony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

złodzieje

Wady

oszuści

Extra informacje

Anna Neyman / 2022-04-28

jestem stala klientka od 3 lat i jeestem bardzo zadowolona,z jkosci produktow . szybkosci dostawy idocenienia mnie jako klientki Anna Neyman
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna Rutkowska / 2022-04-28

Jestem bardzo zadowolona 5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna Rutkowska / 2022-04-28

Jestem bardzo zadowolona 5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ja_2022 / 2022-04-27

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Agnieszka / 2022-04-27

Wszystko na dobrym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2022-04-27

wszystko przebiegło pomyślnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz Ch. / 2022-04-27

Po 3 miesiącach brak zamówienia. Jeden produkt. Nikt nie ma pojęcia gdzie jest. Tragedia nie sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Istnienie sklepu

Extra informacje

Agnieszka / 2022-04-26

Szybka wysyłka, otrzymałam również prezent powitalny. Wszystko bez zarzutu

Agnieszka / 2022-04-26

Szybka wysyłka, otrzymałam również prezent powitalny. Wszystko bez zarzutu

Anna / 2022-04-26

Bardzo dobry sklep z kosmetykami. Szybka wysyłka, dołączone próbki kosmetyków. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-04-21

Zrobiłem zakupy za 160zł 8 kwietnia. Okazało się, że nie mają tego co zamówiłem. Poprosiłem o zwrot pieniędzy. Trzy razy komunikowałem formę zwrotu (PayPal - taka sama jak forma płatności), zajmuje to więc kilka sekund. Mamy 21 kwietnia. Pieniędzy jak nie było tak nie ma.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Staram się jakąś wymyślić, nie wiem. Może jak ktoś ma dużo pieniędzy to może je po prostu tam stracić bez żadnych obaw.

Wady

Brak towaru, brak zwrotu pieniędzy po 2 tygodniach

Extra informacje

Malwina / 2022-04-15

Wszystko w porządku, paczka doszła w 10 dni roboczych. Jestem zadowolona ze stroju, ładnie podkreśla atuty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

strój

Wady

brak

Extra informacje

Klaudia / 2022-04-14

Czekam już miesiąc paczka nie dociera
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Cena

Wady

Brak dostawy

Extra informacje

Joanna / 2022-04-13

Oszuści!!!! Zamówiłam suszarkę na gąbkę do zlewu na przyssawki. Przyszło po ponad miesiącu, sama suszarka cala porysowana, widać, że używana i bez przyssawek. Teraz mogę to tylko wyrzucić do kosza. Odradzam wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

Towar niekompletny i zużyty

Extra informacje

Kurczak / 2022-04-11

Na stronie brak informacji, że towar idzie zza granicy, przez co paczka dotarła później niż się spodziewałam (ok. 2 tygodnie)... Zamówiłam łańcuszek z literką i pierścionek - łańcuszek zczerniał w ciągu kilku godzin a pierścionek nie, mimo, że teoretycznie są zrobione z tego samego tworzywa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Pierścionek nie czernieje

Wady

Łańcuszek do wyrzucenia po kilku godzinach, nie wart nawet dwóch złotych a co dopiero dwudziestu

Extra informacje

Wiktoria / 2022-04-10

Z całego serca chciałam polecić Panie sprzedające. Cudownie potrafią doradzić kolor i krój :) Bardzo serdecznie pozdrawiam Wiktoria
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-04-06

Jak zawsze miło i profesjonalnie:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jucha / 2022-04-04

Szybko, uczciwie, bez żadnych problemów. Buty też super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasandra / 2022-03-31

Pięknie zapakowane, bardzo ładne produkty,doskonale nadają się na prezent
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asiaaaa / 2022-03-31

wszystko przebiegło jak należy.Jestem zadowolona z produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-03-31

Jak zawsze produkty oferowane przez firmę wysokiej jakości w przystępnej cenie.Polecam z czystym sumieniem!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Eliza / 2022-03-31

Bardzo dobre produkty, polecam! Na pewno jeszcze odwiedzę ten sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Dana / 2022-03-31

Zgodnie z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-03-31

Kupiłem sztuczną poch.. , wchodzi az miło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sabina / 2022-03-31

dostawa ok zapakowano ok szybkość dostawy ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymek / 2022-03-31

Szeroki wybór produktów, bezproblemowe zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MK. / 2022-03-31

wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aria / 2022-03-31

Szybko sprawnie bezproblemowo. Polecam:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwa / 2022-03-31

Super produkt. Doskonała obsługa.

Sabina / 2022-03-30

Wszystko w jak najlepszym porządku . Bardzo szybka dostawa do domu . Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-03-30

Sklep z super zaopatrzeniem. Przesyłka mogłaby być szybciej. POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.75

Aek / 2022-03-30

Wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa jak i jakość produktów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-03-30

Szybka wysyłka, wszystko się zgadza, bezproblemowo, polecam!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
5.00

Renata / 2022-03-30

Sprawna, pomocna obsługa, zawsze fajne prezenty:)

Kaja / 2022-03-30

naprawdę polecam ten sklep szybka dostawa produkt dokładnie zapakowany ogólnie super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2022-03-30

Polecam zakupy w tej firmie. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-03-30

Niezmiennie jestem zachwycona szybkością realizacji, no i oczywiście produktami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KAsper / 2022-03-30

Zamówienie sprawnie i dość szybko zakończone, produkty unikatowe zgodne z opisem,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

tomek / 2022-03-30

Jak zwykle pełne zadowolenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amelia / 2022-03-30

Wszystko sprawnie. Duży wybór produktów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewela / 2022-03-30

Wszystko jest świetnie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-03-30

Bardzo szybka realizacja, kremy z długim terminem ważności, szybkie poinformowanie o dostępności produktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eliska / 2022-03-30

Polecam !!! Przesyłki expresowe Kosmetyki zgodne z opisem Dla mnie najlepsze !!! Dlatego ciągle wracam do tego sklepu Dziekuje :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ola / 2022-03-29

Jak zawsze polecam serdecznie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-03-29

Firma na najwyższym poziomie obsługi, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna Szulc / 2022-03-29

Transakcja przebiegła wg planu. Jak zwykle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Fasolowa / 2022-03-29

Super!!!

ANITA / 2022-03-29

WSZYSTKO W PORZĄTKU, JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piela Magdalena / 2022-03-29

Firma godna zaufania, kosmetyki najwyższej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

OR / 2022-03-29

Bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Krysia / 2022-03-29

Super fajny sklep. Dba o swoje klientki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alina / 2022-03-29

Kupuję w dybci od dawna wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natt / 2022-03-26

Nie polecam. 12 dni czekam na przesyłkę. Przy składaniu zamówienia zachęcająco pisze, że do 3 dni dostawa, a po opłaceniu danej rzeczy nagle pojawia się magiczne zdanie, że dostawa od 10 do 49 dni. Porażka, odradzam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Nierzetelna strona, wprowadzanie w błąd klienta, długie oczekiwanie na paczkę (o ile w ogóle dojdzie), brak informacji, że dana rzecz idzie po prostu z chin.

Extra informacje

Mojika / 2022-03-25

Nie polecam , 3 tygodnie czekam na przesyłkę .. Brak kontaktu ze sprzedawcą , na e-maile nie odpowiadają
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Brak

Wady

Do dzisiaj nie otrzymałam przesyłki

Extra informacje

Monika / 2022-03-10

To kolejne zamówienie w tym sklepie. Zawsze wszystko bardzo OK

Patrycja / 2022-03-10

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2022-03-10

Super obsługa polecam
Obsługa i reklamacje
5.00

Dawid / 2022-03-10

Jak zawsze super. Stały i dobry poziom obsługi. Bardzo dobry asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2022-03-10

goraco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2022-03-10

Wszystko szybko sprawnie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Kasia R / 2022-03-10

super profesjonalna obsługa, łatwe w użyciu opakowanie i sprawna dostawa. Mega polecam!

Agnieszka Kemblowicz / 2022-03-10

Super sklep, super kosmetyki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka Kemblowicz / 2022-03-10

Super sklep, super kosmetyki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka Kemblowicz / 2022-03-10

Super sklep, super kosmetyki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2022-03-06

Nie wysyłają towaru, a pozytywne opinie sami sobie wypisują. Nie jest to wiarygodny sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Ania / 2022-03-04

Beznadzieja, czekam trzeci miesiąc na paczkę, rozumiem idzie z chin ale bez jaj tyle czasu... Na szczęście stracę tylko około 20zl. Te zdjęcia które dodają niby klienci to są pobrane z innych państw. Zal
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kamila / 2022-02-28

Smoczki dotarły ! Megaaaaaaaa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eliza / 2022-02-24

Zawsze o czasie a jesli się spóźni dostaje zwrot :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-02-21

Bardzo szybka dostawa! Jedyne, czego mogłabym się przyczepić, to duże pudełko wypakowane dużą ilością papieru, a zamówione jedno opakowanie paznokci. Ale poza tym wszystko najlepiej!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-02-17

Dostalam paczkę po 2 miesiącach spóźnienia, juz nie licząc 59 dni roboczych. Paczka rzekomo została zgubiona podczas transportu.. przynajmniej chcieli zwrócić pieniądze, ale na szczęście przyszła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Elżbietka / 2022-02-08

Fajny sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Edyta / 2022-02-08

Polecam , a zwłaszcza Panie ze sklepu , nieoceniona pomoc.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Yana Lavrenchuk / 2022-02-08

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alena / 2022-02-08

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Jarek / 2022-02-08

sprawnie, super

Jarek / 2022-02-08

sprawnie, super

Renata / 2022-02-08

PolecamR
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-02-08

POLECAM, fachowe doradztwo, szybka realizacja zamówienia, program lojalnościowy, gratisy i próbki produktów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Uwielbiam ten sklep. Znajduję tam wszystko czego potrzebuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2022-02-08

Obsluga sklepu na najwyzszym poziomie .polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Viktoriia / 2022-02-08

Doskonale ❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta Nowakowska-Socha / 2022-02-08

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-02-08

Świetny sklep, szeroki wybór kosmetyków i rewelacyjna obsługa. Polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2022-02-08

Nie zrealizowano zamówienia mimo przekroczenia czasu oczekiwania. Po wykonaniu kontaktu zwrot pieniędzy. Obsługa miła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zwrot środków.

Wady

Brak realizacji zamówienia.

Extra informacje

Justyna / 2022-02-07

Polecam , mega fajne rzeczy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alberto / 2022-02-01

Siedzę siebie ,czytam komentarze . Że komuś się chce tutaj pisać ciągle to samo ,żenada . Na dodatek mam wrażenie że niezadowoleni to ameby umysłowe i to w dodatku ślepe moi drodzy ,pisze głównie to ameb.... Moi drodzy ,wiem że szkole dawno już skończyliście ,ale dzisiaj weszłam na dybcie i jak byk ,główna strona napisany czas oczekiwania . No cóż ,brak słów aby opisać poziom zażenowania . A dla Pani ,która ciągle pisze to samo ,wyjmij babo kija z dupki . Ja polecam i polecać będę ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa i asortyment

Wady

Extra informacje

Tomek / 2022-01-29

Lipa, żona 3 miesiąc nie otrzymała towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alicja / 2022-01-29

To nie sklep to pośrednik... Omijać szerokim łukiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krystyna / 2022-01-29

Nie kupujcie nic u dybci... Zobaczcie nie ma nic za pobraniem.... Z góry śmierdzi wyłudzaniem pieniędzy ..towaru nie ma na miejscu... jedzie z Chin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna P / 2022-01-29

Towaru nie ma już 2 miesiąc...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna P / 2022-01-29

Towaru nie ma już 2 miesiąc...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2022-01-29

Omijać sklep!!! To oszustwo! Wszystkie komentarze dobre są pod publikę!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agnieszka / 2022-01-29

Nic tu nie kupujcie... Babka ściąga wszystko z aliexpress...czeka się miesiącami lub wogole nie dostaje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Extra informacje

Krzysztof / 2022-01-29

Tragedią...nie ma towaru od 3 miesięcy!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Extra informacje

Benita / 2022-01-28

Pełen profesjonalizm!

Izuch1345 / 2022-01-28

Taka transakcja to czysta przyjemność ✨
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-01-28

Super ,pełen profesjonalizm , gorąco polecam!!!
Asortyment
Dostawa
5.00

Kinga Popko / 2022-01-28

Świetny i zgodny z opisem towar, dobrze zapakowany. Zawsze drobny prezent i próbki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rena / 2022-01-28

Kolejny raz jestem zadowolona. Polecam!

Marta / 2022-01-28

Polecam w 100 %. Zamówienie przesłane 4 tyg po złożeniu zamówienia. Ekologiczne, estetyczne i solidnie zapakowane produkty. Dołączone gratisy oraz firmowa kosmetyczka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-01-28

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2022-01-28

Po kilku dniach stosowania muszę przyznać, że już widać efekty. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.50

atiana / 2022-01-28

Supper!

SviNym / 2022-01-28

wszystko dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SviNym / 2022-01-28

wszystko dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

SviNym / 2022-01-28

wszystko dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Dybcia opinie