Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 1

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.38
Dostawa
4.24
Łatwość zamawiania
4.38
Obsługa i reklamacje
4.33
Poziom cen
4.34

Średnia ocen

4.33

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2168

dodanych opinii

 

Nicola / 2022-01-28

Ten pseudo sklep, to jedno wielkie oszustwo! Nie wysyłają towaru!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Beata / 2022-01-28

W końcu... Ludzie piszecie tu prawdę o dybci i zglaszajcie ja wszędzie... Kurtyny do dziś nie mam a kasa wpłacona ponad miesiąc temu...kpina
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rafał / 2022-01-28

wpłaciłem drugi miesiąc czekam... Sklep to oszustwo! Nic tu nie kupujcie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2022-01-28

To żaden sklep a pośrednik, który towar zamawia z Chin . Dotrze lub nie ...loteria. W tym czasie właścicielka ma od Was nieoprocentowane chwilówki. Taka cwana. Informacje o tym, że paczka dojdzie za 49 dni roboczych dostaniesz dopiero po przelaniu pieniążków. Taka niespodzianka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-01-27

Ludzie to żaden sklep... Baba ściąga z aliexpress ???? obraca waszą kasą a towaru jak nie ma tak nie ma. Lepiej ściągać samemu taniej wyjdzie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2022-01-27

Porażka... Od 3 miesięcy towaru nie ma... Opinie pisze sama prowadząca pseudo sklep. Omijajcie ten syf!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Extra informacje

Monika / 2022-01-27

Często widzę jakieś rzeczy co mają na stronie, co również na Shopee i idzie z Chin. I za każdym razem mają zdjęcia również takie same, identyczne co właśnie na Shopee. Przypadek?
Zalety

Wady

Chińskie badziewie

Extra informacje

Hari / 2022-01-18

Wszystko sprawnie i z uwzględnieniem moich indywidyalnych potrzeb przy doborze probek. Bardzo dobry sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2022-01-18

Wszystko zgodnie z opisem

Ula / 2022-01-18

Najlepsza obsługa. Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zakupy Dybcia opinie