Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Dybcia
  • /
  • 1

Opinie o Dybcia

www.dybcia.pl

Sosnowiec

Zakupy Dybcia opinie
Asortyment
4.01
Dostawa
3.8
Łatwość zamawiania
4.01
Obsługa i reklamacje
3.9
Poziom cen
3.93

Średnia ocen

3.93

w skali od 1 do 5.

 

H.J7 / 2023-03-21

Everything is good!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2023-03-20

Rzetelna firma, zawsze jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
5.00

Alicja / 2023-03-20

Zamawiałam już kilka razy i zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Przemiła obsługa sklepu. Polecam sklep z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anna Wilk / 2023-03-20

Kolejny raz niezawodnie dziękuję i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2023-03-17

Wszystko zgodne z opisem I szybko wysłane

Barbara / 2023-03-17

Sklep na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2023-03-17

kolejne zakupy w tym sklepie, jak zawsze polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krysiak / 2023-03-17

Wszystko sprawnie przebiegło, bez zastrzezen

Iza / 2023-03-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów - na pewno skorzystam jeszcze nie raz :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusik / 2023-03-17

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2023-03-14

Porażka! W paczce brakowało jednej rzeczy a inna była brudna. Pierwszy i ostatni raz tam zamawiałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Alicja / 2023-03-12

Śmiech na sali, puste krzesła. Jedna wielka porażka, to mało powiedziane. Na paczkę czekam od grudnia, kurtyna świetlna miała być do świąt... Świat, ale jakich? 2024? Brak mi słów, zgłoszone do odpowiednich organów ścigania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Ewelina / 2023-03-11

Jestem ciekawa kto tu pisze dobre opinie. Przecież ten sklep to porażka.

Zaneta / 2023-03-09

To nie są moje pierwsze zakupy, ale za każdym razem jestem tak samo zadowolona. Przesyłki są pakowane bardzo szybko, komunikacja ze sklepem jest bardzo dobra, a produkty najwyższej klasy. Zdecydowanie polecam, bo sama będę regularnie korzystać z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malgorzata / 2023-03-08

Szybko ,sprawnie ,profesjonalnie i z bonusem ,dziękuję bardzo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2023-03-03

Cudny sklep, pięknie zapakowana paczka z super gratisami! Świetny kontakt, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2023-02-28

Uwielbiam Was i wasze ciuszki ! Zawsze pięknie zapakowane i wszystko zgodne z opisem. Realizacja zamówienia błyskawiczna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2023-02-27

Jak zwykle sprawnie i profesjonalnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profejsonalna i mila obsluga

Wady

moze wydluzony czas oczekiwania

Extra informacje

JOLA / 2023-02-26

Polecam. Bardzo szybka dostawa zawsze jest jakiś gratis. A przede wszystkim darmowa przesyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

darmowa przesyłka

Wady

brak

Extra informacje

Marie / 2023-02-24

Zdecydowanie polecam - tutaj moglam zakupic krem ktory polecila mi Pani kosmetolog a zdecydowanie ciezko bylo go znalezc stacjonarnie. Szybkosc wysylki, chetna pomocna oblsuga - nic, tylko polecic! :-)

Agnieszka / 2023-02-22

Polecam w 100% Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia oraz prezent niespodziankę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2023-02-21

Zakupy na dybci są zawsze bardzo sprawnie przeprowadzone. Dostawa produktu jest we wskazanym terminie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grazyna / 2023-02-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar oryginalny zgodnie z opisem. Polecam

K. / 2023-02-20

Polecam zakupy w dybci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gras / 2023-02-20

sklep jak zawsze pracuje na wysokim poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2023-02-20

Polecam gorąco
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewka / 2023-02-20

Wszystko szybko i sprawnie plus prezenty Super zadowolona

Malgo / 2023-02-20

Korzystam od lat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2023-02-20

Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ja / 2023-02-17

Najgorszy sklep internetowy z którym się spotkalam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żarty sobie robicie oni ani jednej zalety nie maja

Wady

Wszystko towar idzie w nieskończoność dodatkową opłatą przy odbiorze i w końcu lakiery nawet jeden nie podobny do tego że zdjec

Extra informacje

Ewa / 2023-02-15

przejrzysta strona, łatwy wybór
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bibi / 2023-02-15

Pozytywne opinie piszą chyba sami. A najlepsze są te, w których "ktoś" dziękuje za szybką dostawę! Jak mogą wysłać szybko towar, którego nie mają... Bardzo kiepski pośrednik/sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Dostawa i śledzenie przesyłki

Extra informacje

Kasia / 2023-02-15

Nie polecam. Dodatkowo trzeba zaznaczyć jedną gwiazdkę, a to już duuużo za duuużo! Oferowany towar, po zapłaceniu zamawiają z Chin. Czekałam ok. 3 miesiące na drobne zamówienie. Omijać takich niby sprzedawców.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Ewa / 2023-02-03

Ponowne zamówienie i było ekspresowo i bezproblemowo, zdecydowanie polecam TEN sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2023-01-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupów . Nie spodziewałam się z gratisów , to było bardzo miłe jak otworzyłam przesyłkę .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sonia / 2023-01-25

Polecam sprawdzony sklep z dobrym wyborem kosmetyków i ciuchow
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MB / 2023-01-24

Wszystko zgodnie z opisem, do tego ekspresowa wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julka / 2023-01-23

Polecam artykuły zgodne z opisem,+ miły prezencik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piko / 2023-01-14

Proszę uważnie obserwować opinie. Po pojawieniu się negarywnej opinii, cała strona w szybkim tempie zapełni się krótkimi dobrymi opiniami tak, aby na pierwszym miejscu były tylko te dobre. Zamówiłam tak tylko raz, zamówienie otrzymałam po prawie trzech miesiącach. Lepiej kupować w firmach, które oferują towar, który mają we własnym magazynie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Dostawa MASAKRA

Extra informacje

Tragedia z dostawą i informacją

Daria / 2023-01-14

Nie polecam. Zamawiają towar po klienta z Chin. Klient zrobił przedpłatę więc nie może się wycofać i czeka w nieskończoność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Omijać ten sklep

Kamila / 2023-01-10

Sklep i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jola / 2023-01-10

Sklep godny poleceni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

EwaB / 2023-01-10

Świetny sklep, serdecznie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kajeta / 2023-01-04

Brak otrzymanego towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak towaru, ciężki kontakt ze sprzedającym, usuwanie niegatywnych komentarzy

Extra informacje

Długi, dalej brak zamówienia

Anka / 2023-01-02

Super. Polecam. Zamawiałam już kilka razy. Nie zawiodłam się.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2022-12-30

Nie polecam. Chyba, że lubicie czekać na zapłacony towar bardzo, bardzo długo. Towar pod Wasze zamówienia idzie z Chin!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie posiada

Wady

Dostawa i śledzenie przesyłki

Extra informacje

Ewa / 2022-12-30

Dobre opinie piszą sami.\r\nTowar dostarczony, ale po ponad 2 miesiącach. \r\nNie polecam.
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Marta / 2022-12-29

Super polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Goha / 2022-12-27

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.R. / 2022-12-19

Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Romana / 2022-12-19

Oszustwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Brak zamówionego towaru

Extra informacje

Rafal / 2022-12-09

Paczka nie przyszla oraz utrudniony kontakt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jadwiga / 2022-12-04

Kupuję produkty w tej firmie od wielu lat i jestem niezmiennie zadowolona z obsługi ,szybkości dostawy, różnorodności asortymentu, jak również jego jakości. Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

renia / 2022-12-01

produkt dobrej jakości, bardzo miła konsultacja i pomoc w dobraniu produktu bardzo dobrze zapakowany i dziekuje za gratisy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-11-25

Zamówienie jest realizowane bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona z zakupów . Zawsze jakieś gratisy dostaję z czego bardzo mi miło. Na pewno zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie. Różnorodność produktów powoduje, że wszystko to czego potrzebuje to znajdę tutaj. Polecam każdemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-11-22

Wszystko przebiegało pomyślnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aśka / 2022-11-22

Piękne body urodzinowe, materiał bardzo miły.polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-11-22

Bardzo dobrze wykonana bluzka. Bardzo dobry materiał jakościowo. Pięknie się prezentuje. Polecam z całego serca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Adrian / 2022-11-22

Polecam ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-11-22

Zamówienia dotarło bardzo szybko, dobrze zapakowane z drobnym prezentem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izka / 2022-11-22

Tragedia...ja kupilam 6 produktów , a teraz okazuje się, że od 6 różnych chińskich sprzedawców i teraz muszę każda rzecz na swój koszt odesłać do Chin ...to kosztywyjda chyba większe niż sam towar....Towar tandetny i 3 razy droższy niż gdyby kupić bezpośrednio przez aliexpress...tak to jest jak się nie czyta opinii..Mam nauczkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Justyna / 2022-11-02

Polecam zakupy w dybcia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aurelia / 2022-10-27

Zamówiłam w tym sklepie ubrania dla męża. Spodnie ok, idealne rozmiary . Ogólnie polecam sklep, realizacja zamówienia błyskawiczna, jakoś ubrań też niczego sobie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kuba / 2022-10-27

W kwestii obsługi, oraz towaru wszystko jest ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Adrian / 2022-10-27

Firma ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danka / 2022-10-27

Polecam oki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Alina / 2022-10-27

Zamówiłam Plaszcz zimowy i jest rewelacyjny. Bardzo dobre wykonanie i ceny konkurencyjne od na innych sklepów internetowych. Polecam i na pewno skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

evka / 2022-10-27

Szybka realizacja zamówienia. Zamówienie zgodne z opisem. Polecam\r\n

Estera / 2022-10-27

Wszystko super. Kurtka piękna, futerko mięciutkim. Przesyłka szybka. Jakość wspaniała!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-10-27

Zawsze szybka wysyłka ładne ubrania Czyste zapakowane. Każdy zakup z zadowoleniem.jak dla mnie super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Antek / 2022-10-27

Kozak koszulka naprawdę polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Paulina / 2022-10-27

Super serwis, szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-10-26

Super, produkty , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-10-20

Nie polecam, trzy miesiące temu zamówiłam bransoletki, zapłacone natychmiast przy zamówieniu, do dziś nie otrzymałam, i wątpię że kiedykolwiek otrzymam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Lukasz / 2022-10-14

Beznadziejna strona. Problem z odzyskaniem pieniędzy jak przedmiot nie dojdzie. Lepiej zamowic bezpisrednio z Ali Express
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

BEATA / 2022-10-12

Bardzo sprawna wysyłka i dobrze, DYSKTETNIE zapakowany produkt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2022-09-30

Szybko i estetycznie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2022-09-27

Zamówiłam komplet bransoletek w lipcu do dziś nie otrzymałam???? pomimo zapłaty????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Barbara / 2022-09-12

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-08-18

Wszytko zgodnie z zamówieniem,polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AniaL / 2022-08-12

Nie ma się do czego przyczepić :) polecam wszystkim niezdecydowanym! Na pewno jeszcze nie raz zrobię tu zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-08-03

Dla mnie rewelacyjny sklep. Szeroka oferta, mnóstwo firm, atrakcyjne ceny, rabaty i jeszcze doradztwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

mnóstwo firm

Wady

Extra informacje

M.O. / 2022-08-01

Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-07-14

Szybko i sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

karolina / 2022-07-12

Super jakość wykonania i materiału.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Arletttttka / 2022-07-12

Produkty dobrej jakości. Zamawiam już od kilku lat. Zawsze bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Bardzo polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-07-08

Kupuję tutaj regularnie - przede wszystkim kosmetyki. Ceny atrakcyjne, miły kontakt, błyskawiczna wysyłka. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Alina / 2022-07-08

Zakup zgodny z opisem i dostawa expresowa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

emila / 2022-07-08

Moje zadowolenie zarówno z bucików jak i obsługi na najwyższym poziomie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ela / 2022-07-08

Ciekawy asortyment i dobre ceny. Obsluga szybka i bez problemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-07-07

Brak zwrotów, towar niekompletny, śmierdzi benzyna, na stronie niejasny opis wymiany towaru czy zwrotów które są wyłącznie do Chin. Na zamowienie czekałam prawie 2 miesiące i nawet nie mogę wrócić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same wady

Extra informacje

Pelagia / 2022-07-06

Zayebiste ponczochy, maz zadowolony

TEODOR / 2022-07-06

Piękne zestawy bielizny , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Errnest / 2022-07-06

Super produkty, niska cena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maryla / 2022-06-28

Bransoletki super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2022-06-27

Sklep rewelacyjny szybka wysyłka , bardzo dobrze zapakowane i zawsze jakiś prezencik i super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-06-25

Nie polecam! Towar szajs! Nie przyjmują zwrotów! Robią problemy! Bardzo długi czas czekania. Kłamstwo na kłamstwie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Karolina / 2022-06-24

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

agnieszka / 2022-06-08

Firma rzetelna, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Będę tu wracać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

GJ / 2022-06-08

Super sklep, obsluga, dostawa. Polecam goraco
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Gosia / 2022-06-08

Wszystko w porządku, polecam!

Lena / 2022-06-08

Pełen profesjonalizm , wszystko przebiegło bezproblemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Anna Dzwonkowska / 2022-06-08

Obsługa profesjonalna, szybka. Komunikacja merytoryczna, odpowiadająca na moje potrzeby, a nawet więcej (dobór próbek). I jeszcze prezent w postaci szczotki do włosów, której akurat szukałam w sklepach-strzał w dziesiątkę! Jestem bardzo zadowolona, dziękuję!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa klienta

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

Gratis próbki

larysa / 2022-06-08

Produkty oryginalne, szybka wysyłka. Polecam

Lucyna / 2022-06-08

Mój sklep, godny polecenia. Wysoka jakość produktów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-08

Niezawodny sklep, dobre ceny błyszkawiczna przesyłka i zawsze jakiś miły gratis.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oli / 2022-06-07

Nie polecam!!!! Wszystko co zamówiłam sobie jest nie zgodne z opisem. Materiał?! W sklepach z chińczyka znajdziesz lepszy. Ogólnie towar chiński. Nie polecam!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Beata / 2022-06-07

Totalna porażka!!!! Materiał jak i jakość wykonania zamówionego stroju kąpielowego daleko odchodzi od opisu. Nie polecam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

Magda / 2022-06-03

To najlepszy sklep internetowy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-05-27

Serdecznie polecam sklep, miłym zaskoczeniem były otrzymane gratisowo mini produkty :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2022-05-24

Rzetelnie, szybko, bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klara / 2022-05-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane, dodatkowo otrzymałam próbkę innego produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-05-20

Wszystko w porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

kasia k / 2022-05-17

Jestem bardzo zadowolona, współpraca z ta firma to prawdziwa przyjemność. Bardzo dziękuje również za wszystkie próbki i gadżety do zakupu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-05-14

Pierwsze i ostatnie zamówienie. Czapka na wiosnę dla syna zamówiona w marcu... Mamy połowę maja a zamowienie stoi w miejscu od dwóch miesięcy. Dobrze, że już ciepło i czapka niepotrzebna :D szkoda tylko 30zl. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

maja / 2022-05-13

do dzis nie otrzymałam zwrotu z reklamacji od stycznia bez skutku moje emaile i filmiki które wysyłam z uszkodzeniem lampek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

lampki nie działają

Extra informacje

od samego początku nie działa

Klaudia / 2022-05-11

Transakcja przebiegła szybko i bez problemu, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KRYSTYNA / 2022-05-07

Z USŁUG FIRMY KORZYSTAM OD KILKUNASTU MIESIĘCY. FIRMA GODNA POLECENIA, ZAWSZE FACHOWA I SPRAWNA OBSŁUGA KLIENTA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2022-05-07

Polecam tak powinno byc

Monika / 2022-05-07

Polecam Dybcie, jakościowo dobre kosmetyki, szybka realizacja zamówienia, łatwy kontakt w przypadku wątpliwości!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2022-05-07

Szybka bezproblemowa obsługa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gierek / 2022-05-07

Wszystko na najwyższym poziomie, kontakt z klientem, szybka realizacja i jak ZAWSZE dołączone gratisy ! POLECAM GORĄCO !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina Liashko / 2022-05-07

Super!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-05-07

Super sklep. Polecam. Dostawa zawsze gratis.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-05-05

Mega obsługa ! Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Scam / 2022-05-05

Stronka to scam uwaga! Produkty nie docierają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Scam

Wady

Extra informacje

Jan Lesiczka / 2022-05-04

Firma godna polecenia

K. Biskupska / 2022-05-02

Bardzo miła i fachowa rozmowa w sprawie wyboru ciuszków dla syna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-05-02

Jeden z moich ulubionych produktów tej marki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ewa / 2022-05-01

Profesjonalny sklep z bardzo dobrej jakości kosmetykami, jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłam.

Paulina Paśko / 2022-05-01

Wszystko na najwyższym poziomie.\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-04-29

złodzieje i oszusci pieniedze wplacone - towar niedostarczony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

złodzieje

Wady

oszuści

Extra informacje

Anna Neyman / 2022-04-28

jestem stala klientka od 3 lat i jeestem bardzo zadowolona,z jkosci produktow . szybkosci dostawy idocenienia mnie jako klientki Anna Neyman
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-04-27

Wszystko na dobrym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2022-04-27

wszystko przebiegło pomyślnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz Ch. / 2022-04-27

Po 3 miesiącach brak zamówienia. Jeden produkt. Nikt nie ma pojęcia gdzie jest. Tragedia nie sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Istnienie sklepu

Extra informacje

Anna / 2022-04-26

Bardzo dobry sklep z kosmetykami. Szybka wysyłka, dołączone próbki kosmetyków. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-04-21

Zrobiłem zakupy za 160zł 8 kwietnia. Okazało się, że nie mają tego co zamówiłem. Poprosiłem o zwrot pieniędzy. Trzy razy komunikowałem formę zwrotu (PayPal - taka sama jak forma płatności), zajmuje to więc kilka sekund. Mamy 21 kwietnia. Pieniędzy jak nie było tak nie ma.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Staram się jakąś wymyślić, nie wiem. Może jak ktoś ma dużo pieniędzy to może je po prostu tam stracić bez żadnych obaw.

Wady

Brak towaru, brak zwrotu pieniędzy po 2 tygodniach

Extra informacje

Malwina / 2022-04-15

Wszystko w porządku, paczka doszła w 10 dni roboczych. Jestem zadowolona ze stroju, ładnie podkreśla atuty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

strój

Wady

brak

Extra informacje

Klaudia / 2022-04-14

Czekam już miesiąc paczka nie dociera
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Cena

Wady

Brak dostawy

Extra informacje

Joanna / 2022-04-13

Oszuści!!!! Zamówiłam suszarkę na gąbkę do zlewu na przyssawki. Przyszło po ponad miesiącu, sama suszarka cala porysowana, widać, że używana i bez przyssawek. Teraz mogę to tylko wyrzucić do kosza. Odradzam wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

Towar niekompletny i zużyty

Extra informacje

Kurczak / 2022-04-11

Na stronie brak informacji, że towar idzie zza granicy, przez co paczka dotarła później niż się spodziewałam (ok. 2 tygodnie)... Zamówiłam łańcuszek z literką i pierścionek - łańcuszek zczerniał w ciągu kilku godzin a pierścionek nie, mimo, że teoretycznie są zrobione z tego samego tworzywa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Pierścionek nie czernieje

Wady

Łańcuszek do wyrzucenia po kilku godzinach, nie wart nawet dwóch złotych a co dopiero dwudziestu

Extra informacje

Wiktoria / 2022-04-10

Z całego serca chciałam polecić Panie sprzedające. Cudownie potrafią doradzić kolor i krój :) Bardzo serdecznie pozdrawiam Wiktoria
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-04-06

Jak zawsze miło i profesjonalnie:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jucha / 2022-04-04

Szybko, uczciwie, bez żadnych problemów. Buty też super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasandra / 2022-03-31

Pięknie zapakowane, bardzo ładne produkty,doskonale nadają się na prezent
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asiaaaa / 2022-03-31

wszystko przebiegło jak należy.Jestem zadowolona z produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-03-31

Jak zawsze produkty oferowane przez firmę wysokiej jakości w przystępnej cenie.Polecam z czystym sumieniem!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Eliza / 2022-03-31

Bardzo dobre produkty, polecam! Na pewno jeszcze odwiedzę ten sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Dana / 2022-03-31

Zgodnie z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-03-31

Kupiłem sztuczną poch.. , wchodzi az miło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sabina / 2022-03-31

dostawa ok zapakowano ok szybkość dostawy ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymek / 2022-03-31

Szeroki wybór produktów, bezproblemowe zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Dybcia opinie