Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Materiały budowlane
  • /
  • Castorama
  • /
  • 1

Opinie o Castorama

www.castorama.pl

Budownictwo Castorama opinie
Cena/Jakość
2.71
Obsługa klienta
2.53
Terminowość
2.86

Średnia ocen

2.70

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

85

dodanych opinii

 

klient online / 2022-06-25

Uwaga na zakupy internetowe online. Towar na stanie - zamówienie - natychmiastowa zapłata - a towaru faktycznie nie ma. Na zwrot pieniędzy za niezrealizowane zamówienie z winy Castorama, każą czekać kilka dni. Niedopuszczalne złodziejskie praktyki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Aga / 2022-06-04

Dostawa towaru
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Długi termin oczekiwania,download bez zabezpieczenia palety,zapłacone dostawa + wniesieniem i dostawca nie chciał wnieść blatów,uszkodzona paleta i poszczególne elementy szafek w kartonach i następnie oczekiwanie 2 tyg.Porażka bo wszystko przygotowane do nowej kuchni a tu taki numer.Brak słów.

Extra informacje

Przy zamówieniu i wpłacie gotówki od razu.Brak szanowania klienta..Powinni zrekompensować takie traktowanie klienta.Kierowca z zewnątrz nie z firmy.

Cecylia / 2022-06-03

Syfon do pralki natynkowy cena 29.98 zł ( do tego niekompletny, bez sprężynki w środku) a w innym sklepie 12 zł. Żenada, skąd taka różnica w cenie? Nikt nie przebije waszych cen???? :))))
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00

Sławomir / 2022-06-02

Okradziono mnie, ktoś mi wyjął pieniądze z kieszeni. Zero pomocy od personelu, który stwierdził, że monitoring nie działa. Czyli bez sensu wzywać policję.
Obsługa klienta
1.00

B.W / 2022-06-02

Jelenia Góra - robiłem projekt kuchni , pani B zaskoczyła mnie podejściem do tematu ,Szok , jeszcze nigdy nikt tak profesjonalnie nie omówił mi projektu kuchni . Taką osobę mogę polecać innym. I to w Castoramie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mirek / 2022-05-25

To jest najdroższy budowlany sklep w Polsce. Trafiają się towary o 200 a nawet 300% droższe od średnich cen w innych sklepach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

Duży wybór

Wady

Drożyzna, drożyzna i jeszcze raz drożyzna szczególnie na małych rzeczach i ich dodatkach

Extra informacje

Omijać z daleka

Stanisław / 2022-05-17

Castorama Kraków , Zakopiańska. Otrzymałem potwierdzenie zakupu przez internet do odbioru w Catorama, Zakopiańska , Kraków. Na miejscu czekałem 45 minut aż ktoś wreszcie przyszedł i powiedział,że towar , który zamówiłem jest ale w rzeczywistości go nie ma . Porażka, nikt nie zadzwonił wcześniej . Zaznaczam,że jechałem 80 km aby odebrać towar bo mi zależało. Przyznam ,że najgorsza obsługa w Castorama Kraków Zakopiańska . Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Brak

Wady

Indolencja, brak zainteresowania klientem

Extra informacje

Stanisław / 2022-05-13

Castorama w Komornikach koło Poznania . Niemiła obsługa kasjerka była tak nie miła jak by siedziała tam za kare i miała pretensje że musi pracować. Nie mówimy tu o zmęczeniu bo ja pracuje od rana do prawie wieczora i jakoś nienarzekam ani nieprzelewam gniewu na innych. Jak się tej pani niechce pracować zawsze może iść na bezrobocie. Po takim kontakcie z tak nie miłą osobą to już był koniec dnia. Obecnie odpuszczam sobie zakupy w tym markecie. Niepolecam i odradzam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

Dobre ceny

Wady

Niemiła obsługa przy kasie

Extra informacje

Jaro / 2022-05-01

kosiarka która nie odpala
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

nie posisda

Wady

nie nadaje się do pracy nie dziala

Extra informacje

0.6 roku

Krzysztof / 2022-04-22

Jak widzę z przeczytanych opini W-wa z tego sobie nic nie robi
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Krzysztof / 2022-04-22

Ignorancja klienta przez pracownicę którą poprosiłem o informację o zamówionym towarze. Po powtórnym oddzwonieniu odebrał inny pracownik i w telefonie usłyszałem że nastąpił "jakiś przewał",teraz na towar będę musiał czekać do 28.05.22,czy tak się traktuje klienta.Miejsce to miało 21,04,22r. o godz. 16,52 dział budowlany (z drzwiami)informację tą przesyłam również do centrali.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Dominik / 2022-04-22

Dzień Dobry. Chciałbym wyrazić swoją opinię na temat biura Castorama Polska w W-wie. Zadzwoniłem o godz. 15:18 pod numer (22) 575 31 00 aby zapytać się o możliwość przedstawienia propozycji dla działu marketingu firmy. To w jaki sposób rozmawiała ze mną Pani zostawia wiele do życzenia (bardzo delikatnie napisane). Ta kobieta stoi na 1 linii więc jest wizytówką firmy. Za taką rozmowę wyleciałaby w normalnej firmie na tzw. "zbity pysk" (przepraszam za określenie, ale jest najwłaściwsze). To, że jest piątek i po godz. 15:00 nie uzurpuje tej osobie do traktowania rozmówcy jak intruza. Ja rozumiem, można mieć słabszy dzień ale zachowanie Pani było porażające. Nie wiem jakie szkoły kończyła i gdzie uczą tak rozmawiać, ale to jest dno i metr mułu. A poza tym rozłączenie się w trakcie rozmowy mówi o kulturze tej Pani. Castorama - winszuje Wam takich pracowników i to w biurze.
Zalety

Są???

Wady

Jak najbardziej.

Extra informacje

Paweł / 2022-04-21

Sklep Poznań-Komorniki. Meble na wystawie są. Wg sprzedawcy : jest niezgodność stanów magazynowych "muszę sprawdzić w magazynie". Czekamy 20 minut. Pan wraca: jest wszystko. Wypisuje kwit. Płacimy w kasie. Idziemy do magazynu po odbiór. I zaczynają się schody. Najpierw przy stoisku magazynowym nikogo nie ma. Po 10 minutach ktoś informuje, że towar jest " w przygotowaniu". Po następnych 15 minutach: "wyjaśniamy, bo coś się nie zgadza", W końcu towar wyjeżdżą "ale, proszę pana, jedna szafka jest uszkodzona" Dziękuję bardzo - nie jestem zainteresowany kupnem części kompletu, ani możliwości szukania sobie w innym miejscu w Polsce Proszę o zwrot pieniędzy. Po dwóch godzinach pobytu w sklepie nie załatwiłem nic. A na przelew na kartę czekam czwarty dzień. Aha: tydzień wcześniej, w tym samym sklepie, miałem dopisane do rachunku 3 szt. grabi (kupowałem jedną sztukę). Nie można wyprostować tego przy kasie, należy udać się do "zwrotów", odstać pół godziny w kolejce i czekać na zwrot pieniędzy. Koszmar. Jak mamy bojkotować Leroy przy takim papractwie Castoramy?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

jest

Wady

cała reszta

Extra informacje

Jadwiga / 2022-04-06

W dniu 28 marca 2022 roku zamówiłam w Castoramie w Zielonej Górze słupki Piryt firmy Joniec na dziale ogród. Zaskoczona byłam ceną, ponieważ na wystawionym towarze cena za słupek była 24 złote z groszami, a gdy pracownik wystawił druk okazało się, że cena jest wyższa o około 12 złotych. Zdecydowaliśmy się zapłacić więcej, ponieważ zależało nam na czasie. Zamówienie miało być gotowe do odbioru 1 kwietnia 2022 roku. Od tygodnia próbujemy się dowiedzieć na jakim etapie jest realizacja zamówienia i ciągle jest informacja, że jest w realizacji lub każą dzwonić na ogród. Niestety dodzwonienie się na ten dział jest niemożliwe. Codziennie wykonujemy wiele telefonów bez efektu ustalenia faktów. Z powodu odległości i ceny paliwa nie jesteśmy w stanie udać się do Zielonej Góry tylko po to, żeby ustalić kiedy i czy w ogóle będzie zrealizowane nasze zamówienie. Wstyd, żeby taka forma w ten sposób traktowała klientów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nie widzę plusów.

Wady

Fatalna obsługa klienta.Cena towaru niezgodna z wystawioną ceną, o wiele wyższa. Brak możliwości złożenia skargi. Próba kontaktu e- mailowego, wielokrotnie ponawiana, nieskuteczna

Extra informacje

Ania / 2022-03-31

Korpusy kuchenne zamówione 8 marca przez sklep on line. Wszystko dostępne, zapłacone z góry z osobistym odbiorem w Pabianicach. Na stronie chwalą się, że dostawa 5-6 dni roboczych. Dziś 31 marca, telefony, nerwy, kuchnia rozgrzebana, a mebli jak nie było tak nie ma. Obsługa w Pabianicach zwala wszystko na magazyn centralny, z którym nie można się skontaktować. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Art / 2022-03-16

Zamówiłem meble w Castoramie po 2 wizytach o projektanta w sklepie na Głębockiej w Warszawie. Meble miały być szybko dostarczone do domu. I tak sie stało. Byłem szczęśliwy, że ekipa montażowa szybko złoży i zamontuje meble, warz ze zlewem, kuchenką i zmywarką. Niestety, okazało się, że nie dostałem wszystkich mebli - Castorama "zapomniała" o zmywarce, blacie, szynie do zawieszania szafek oraz szafce do piekarnika. Za każdym razem kiedy dzwonie do linii informacyjnej Castoramy słyszę, że sprawa jest wyjaśniana i czekają na maila zwrotnego z magazynu głównego. Brak empatii, żadnej pomocy, przeprosin - to chyba taki standard w Castoramie. Odradzam ten sklep!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Dobra obsługa do momentu zapłaty

Wady

Brak realizacji pełnego zamówienia.

Extra informacje

Janusz / 2022-03-09

Zamówiliśmy zestaw korpusów razem z półkami z dostawą do domu na castorama.pl. Dostawa szybko dotarła, a sama jakość wykonania elementów jest bardzo dobra, ładnie się prezentują, a ich montaż nie stwarzał żadnych trudności. Problemem okazała się reklamacja modułu, który przyjechał uszkodzony. Reklamacja została złożona 5 lutego 2022 i można powiedzieć, że sam proces zgłoszenia reklamacji oraz decyzji o jej uznaniu przebiegł wyjątkowo sprawnie, bo w ciągu tego samego dnia… i na tym kończą się pozytywy. Od tej chwili sklep Castorama.pl rozpoczął stopniowy proces wycofywania się z realizacji wymiany. Najpierw nie był wstanie określić terminu wymiany. Następnie stwierdził, że nie tylko, że nie są wstanie podać takiego terminu, ale również nie dostarczą nowego elementu tylko kupujący ma go sobie sam zrealizować. Natomiast dziś, 8 marca poinformowali, że reklamacja po stronie sklepu została zamknięta. Odradzam zakupy na Castorama.pl każdemu, kto nie ma ochoty zostać z uszkodzonym towarem. Castorama.pl najpierw mydli oczy, że wymienią uszkodzone elementy, a następnie zostawiają klienta z wybrakowanym towarem – najważniejsze, że zgarnęli kasę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Jakość produktu

Wady

Obsługa klienta, Brak możliwości realizacji reklamacji

Extra informacje

kamil / 2022-02-27

Projekt łazienki to porażka, projektantka nie słucha klienta niema pojęcia o budownictwie ja jako klient muszę zwracać jej uwagę ze fizycznie nie można czegoś wykonać choćby ze względu na odległość od pionu kanalizacyjnego. Finalnie projekt to tylko wizualizacja bez jakichkolwiek wymiarów, bez rozmieszczenia: oświetlenia, gniazdek, armatury. Płytek jest mniej niż fizycznie metrów łazienki a gdzie jakiś naddatek na odpad nie mówiąc o ich rozmieszczeniu . szkoda że przy wycenie na około 10.000 gdzie niema w niej rurek złączek kleju fug elementów zabudowy i innej drobnicy na której doleci kolejne ładnych parę stówek mają klienta głęboko w ... Odradzam projekty w Castorama Lublin
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67

Paweł / 2022-02-12

Castorama Bydgoszcz .Totalnie nie POLECAM !!! !!! Zamówione towary przez internet opłacone z odbiorem 100 km od mojego miejsca zamieszkania . Towar na stanie . W trakcie drogi po odbiór telefon z Castoramy że nie posiadają całości towaru . Czas oczekiwania na towar 8 tygodni !! Zwrot środków 14 dni ?!?! Szybko zamówiłem w innym sklepie w tej miejscowości i znowu zapłaciłem z góry . Na miejscu okazało się że też nie mają całości zamówienia . I znowu czas na zwrot środków 14 dni . Zakupy w tym sklepie to jakiś dramat . 200 Km w plecy , 2 tyś zł zamrożone na 14 dni .
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

Krzysztof / 2022-02-11

Obsługa bawi się w chowanego z klientem. Wręcz uciekają między alejkami żeby tylko nie musieć obsługiwać klientów. Czas oczekiwania na wydanie towaru z magazynu wola o pomstę …
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67

Karolina / 2022-02-07

Dno i 3 metry mułu. Brak obsługi która mogłaby doradzić. Od złożenia zamówienia do jego odebrania mija 20 minut a Panowie tylko znikają za magiczna bramom i tyle. Ciekawe ile jeszcze będę czekać? Toruń
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33

Alina / 2022-01-25

Zostałam oszukana przez sklep w Rumii. Sprzedano mi "biały" gres _ jak widnieje w opisie na ich stronie, White, jak opisano karton. A przyszły beżowe.....Castorama nie uznaje reklamacji......
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Nie szanują klienta

Extra informacje

Daniel / 2022-01-16

Bydgoszcz,Łęczycka. \r\nPani Iwona,dział techniczny. Dziękuję za pomoc. Wiem ,że to praca,ale to były szybko i miło zrobione zakupy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Sprawni ,miło

Wady

Maseczka na twarzy

Extra informacje

Czas to pieniądz / 2022-01-13

Nie zawsze jest tu najtaniej, ale za to dużo rzeczy jest tu od tak zwanej ręki
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Klient bydgoszcz ul szubińska / 2022-01-07

STANOWCZO NIE POLECAM JAKICHKOLWIEK ZAKUPOW W CASTORAMIE W BYDGOSZCZY NA ULICY SZUBIŃSKIEJ! PERSONEL Z PROJEKTOWANIA KUCHNI JEST ZUPEŁNIE NIEKOMPETENTNY. PANI Z PROJEKTOWANIA ZAPROJEKTOWAŁA MI KUCHNIE DO KTÓREJ NIE PRODUKUJĄ FRONTÓW, KTORE ZAWARTE BYŁY W PROJEKCIE. NA FRONTY CZEKAM JUŻ MIESIĄC. MUSZE JE MODYFIKOWAĆ NA WŁASNĄ RĘKĘ. ŻENADA!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nie ma żadnych zalet

Wady

Wszystko w tym sklepie jest wadą

Extra informacje

Kociczka / 2021-12-30

Najgorszy sklep w Elblągu z obsługą ,czeka się na załatwienie sprawy h,niemiła obsługą ,wręcz chamska to jakiś koszmar
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Kasia / 2021-12-28

Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi w markecie Castoramy w Gdańsku przy ul. Grunwaldzkiej w dziale budownictwo, konkretnie kominki. Pan Aleksander wykazał się dużą wiedzą i wielkim zaangażowaniem w doradztwie wyboru wkładu kominkowego. Polecamy! rzadko zdarza się taka fachowa obsługa w markecie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Fachowa i miła obsluga

Wady

Brak

Extra informacje

Marekocz / 2021-12-12

Polityka zwrotów w Castoramie to oszustwo - Pracownicy sklepu (Castorama Okecie) robią wszystko by nie zwrócić pieniędzy, bo rzekomo towar był używany. Kultura obsługi klienta też pozostawia wiele do życzenia.
Obsługa klienta
1.00
Zalety

nie widzę

Wady

Straciłem 300 zł

Extra informacje

Daniel / 2021-12-11

Nie polecam same problemy ze sklepem lepsza obsługa w biedronce
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Zygmunt / 2021-12-09

Nie uwzględniają reklamacji szyb kabiny prysznicowej, piszą że jest wina transportu jak szyba chartowana rozsypie się w rękach
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Sylwia / 2021-12-07

NIE POLECAM zamawiać kuchni w sklepie Castorama. Taka reklama, a takie partactwo i poczułam się oszukana. Zamówiłam kuchnię 30.10( aby wybrać kuchnię i aby ktoś zrobił projekt aby wszystko pasowało pod przyłącza w domu, to do działu projektowego z Castoramy chodzę umowiona od 2.10 w Katowicach. Dopiero gdy umówiłam się w Chorzowiedo płatnej projektantki pani podeszła do nas profesjonalne i kuchnia została zamowiona). 02.12 miała przyjechać kuchnia... ucieszona,że na święta będzie kuchnia, wzięłam wolne z pracy aby być w domu 2.12. Montażyści umówieni na 6-7.12... nic bardziej mylnego, zaczęły się cyrki 1 grudnia o godzinie 20:02 dostaje SMS od firmy transportowej,że dostarcza meble 7 grudnia. Na drugi dzień dzwoniłam do projektantki w Chorzowie , aby wyjaśnić tą sytuację ponieważ firma transportowa ma jedną datę tj. 7 grudnia a projektantka 2 grudnia (obie firmy mają ten sam program. Tak zostałam poinformowana). Firma transportowa zwala wine na Castorame, castorama na firmę. Po dniu walki i zmarnowaniu całego dnia na wyjaśniane (godzinę trzeba czekać aby dodzwonić się do firmy transportowej). Projektantka skontaktowała się z logistyka i transport miał być na 6 grudnia , na panelu firmy transportowej widziana data 7.12 miedzy godzinami 8-12... informacje są tak zbieżne, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Projektantka nie wie czemu tak jest jej odpisali, że 6 będzie transport. 6 grudnia byłam w domu bo miała przyjechać szafa zamówiona w Agacie. Agata Meble przyjechały całe w komplecie i na czas. Cyrk zaczął się też 6 grudnia gdy dzwoni Pan kierowca,że przywiez dziś (6grudnia) Meble z Castoramy. One miały być 7 grudnia.. usługa ok bo ekipa montażową przenioesiona na 7-8. Nic bardziej mylnego, z 32 części mojej kuchni przyszły tylko 5 rzeczy i to takie ***y, że nawet jednej szafki nie złożą. Zaczęłam znów dzwonić... po godzinie pani z logistyki transportu znosiła sprawę, skontaktowała się z magazynem Castoramy w Sosnowcu aby sprawdzili czy mają moje Meble i pani z magazynu ma do mnie zadzwonić. Do dnia dzisiejszego cisza, nikt nie dzwonił. Dzwoniłam kolejny raz do logistyki transportu, po kolejnej godzinie odebrała Inn pani i to samo tylko magazyn się nie odebrał telefonu. Pani mnie poinformowała iż do 18 godzinyskontaktuje się ze mną jeśli dodzwoni się do magazynu. Do dnia dzisiejszego nikt, nie dzwonił. Pojechałam do Castoramy do Chorzowa wyjaśnić sprawę bo tak się nie da.... panie były w szoku, nie jestem pierwszą osobą która składa reklamację i została tak potraktowana. Ale jestem pierwszą osobą która została tak potraktowana od 30 października beż kuchni, bez kontaktu i olana. Jestem pierwszą osobą która nie dostała AŻ tylu rzeczy. Moja reklamacją trwała godzinę!! Między czasie panie dzwoniły na magazyn w Sosnowcu, nikt się do nich nie kontaktował i nikt im nikt nic nie mówił. Dział logistyki nie odbierał telefonu. Wniosłam reklamację o zwrot kosztów za transport, zwrot kosztów za montaż i rekomesate za brak wywiązania się z umowy dostawy mebli. Panie bardzo mnie przepraszaly ale tylko tyle mogły zrobić. Dział kuchnie w castoramie tak kuleję... nie zamawiajcie kuchni w tym sklepie, ja w tym roku raczej kuchni mieć nie będę a najgorsze w tym wszystkim jest to,że nikt nie wie kiedy ona będzie i czy dojdzie w całej reszcie czy dalej na raty. NIE POLECAM !!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

0

Wady

Brak terminowości, brak kontaktu z działem

Extra informacje

Małgorzata / 2021-12-05

Serdecznie dziękuję za fachową obsługę pracownikom działu Ogród w sklepie Castorama w Koszalinie, którzy bardzo dobrze doradzili mi w ostatnich zakupach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dobra obsługa, dostępność

Wady

trudność z miejscem parkingowym

Extra informacje

helena / 2021-12-05

chcę bardzo serdecznie podziękować panu Patrykowi z działu drewno-za profesjonalne doradztowo, w czasie moich zakupów w castoramie w czestochowie za cierpliwość i solidnosć w swojej pracy wcale niełatwej jeszcze raz --dziękuję i oby castorama miala wiecej takich pracowników---jestem zadowolona z zakupów w castoramie w czestochowiie w dniu 5,12 2021

Karolina / 2021-11-26

Tragedia brak obsugi. Chodzą noby osoby w koszulkavh castorama ale jak zapytała juz 4 z kolei osoby o rodzaj impregnatu to uslyszalam tylko ja tu dokladam towar ja nie z tego dzialu ja sie na tym. Nie znam prosze szukać gdzies dalej obsługi tragedia kiedyś nie do pomyslenia sami profesjonaliści teraz takiego ze świeczka szukać
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Klient3333 / 2021-11-15

Porażka. Sklep ogłaszał fałszywą promocję na drzwi oraz ościeżnice od 13.10 do 07.11. Ponieważ sklep otwarty jest teraz także w niedzielę to odłożyłam kupno drzwi z promocji na niedzielę. Miałam dużo rzeczy do zrobienia więc stwierdziłam że właśnie w niedzielę 7.11 która to jest dniem wolnym u mnie w pracy zakupie te drzwi. Niestety tego nie zrobiłam ponieważ sklep pomimo wielkich banerów że promocja jest jeszcze 7.11. promocje te zakończył 6.11. Gdybym wiedziała to zakupiłabym je wcześniej albo chociaż nie jechała bez potrzeby 100km. Bez potrzeby bo bez promocji nie są one juz atrakcyjne cenowo. Pracownicy obiecywali że promocja jest włącznie z 7.11 ale tego dnia czyli 7.11 pewien Pan w bardzo niemiły sposób zakomunikował że już tej promocji nie ma. Oprócz banerów mówiących w jakich dniach jest promocja to na stronie Castoramy 7.11 również była informacja o promocji, której realnie nie było. Wprowadzanie klienta w błąd i nic poza tym. Straciłam czas na przejazd do sklepu w 1 stronę 100km a wróciłam wkurzona sytuacją z pustymi rękoma. Farba magnat też miała być na promocji, a nie była. Porażka z tym sklepem. Obiecują że nie pozwolą pobić swoich cen a farba o której pisze w moim okolicznym sklepie jest o 20 złoty tańsza.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo, głównie oszustwo klienta

Extra informacje

Marta / 2021-11-13

Najgorszy sklep jaki istnieje! Zamawiając kuchnie Pan wielki architekt uzgodnił ze mną termin jej dostawy w 6-8 tygodni! Po 10 tygodniach ciągłych telefonów i @ stwierdził ze jeszcze na coś musimy poczekać nawet nie zaproponował zamiennika! Kuchnia dotarła z kompletnie innymi wymiarami płyty z tylu szafek trzeba wzmocnić gwoździkami żeby się nie rozwaliła! Po 3 dniach od odbioru dostałam @ ze brakuje tam listwy i innych drobnych rzeczy! Pan sam miał dobrać oświetlenie kuchni którego tez NIE MA!!!!! Żenada mieszkam w Nl wielu znajomych ma zamiar zamawiać meble z Pl. Każdemu i w Pl i tutaj podkreślę jaki syf oprócz reklamy robicie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Żadnych!

Wady

Za dużo by pisać

Extra informacje

Klient / 2021-11-10

Jestem bardzo zadowolona z doractwa na Targówku u P. D. Dadera, super sprawnie polecił nam towar, mieliśmy dosyć sporo tego, nie na moją głowę. Dziękuję. Również P. P. Lojszczyk sprawnie mu poszło z doradctwem drzwi. Dzięki
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

MS / 2021-10-30

DNO!!! Poraz trzeci jeżdżę z reklamacją. Pan sprzedający szafy nie pitrafi sprzedać właściwej szuflady nawet jak mu się pokaże paluszkiem. Już dobra szerokość szuflady to głębokość się nie zgadza. A ja jeżdżę zwracam towar kolejny raz czekam tydzień na zamówienie i znów to samo. Piszę ku przestrodze- obok jest ikea i żadnych problemów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Personel

Extra informacje

Ola / 2021-10-27

Zamówione meble przyszły po miesiącu od kupna na braki trzeba było czekać jeszcze kolejna 2 tygodnie jak już było niby wszystko został zamówiony montaż na korty czekać trzeba, bylo przeszło 2 miesiące przy montażu okazało się że projekt źle zrobiony trzeba, było go szybkó zmieniać część rzeczy przyszło nie potrzebnych źle zaprojektowanych które trzeba było odac koszt zwrotów ok 1 tys ale od montażu mebli 15% tej kwoty nie odjęto jeden blat był uszkodzony itd ale ten kawałek się go ucięło. Ogólnie niektórzy pracownicy nie przeszkoleni wykonują swoją pracę nie znając się na tym co robią na trzeba uważać i ufac tylko sobie przy projektowaniu kuchni itp co do firmy montażowej też ma dużo złych opinii na necie robił szybko i nie zbyt dokładnie brak silikonu przy ścianie odpada noga od szafki nie dokończyli zabudowy jak było w projekcie bo baklo. List za mało zamówionych zostało przez panią projektant ogólnie organizacja nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

Przyjmują zwroty bez dodatkowych pytań nawet po 14 dniach od zakupu

Wady

Brak kompetencji pracownicy nie doiformowani mało profesjonalni możliwe że nie wszyscy

Extra informacje

Brak

Tomasz / 2021-09-10

Gdańsk Oliwa - obsługa w punkcie "zwroty" poniżej oczekiwanych standardów, jakby z poprzedniego ustroju. Już więcej nie będę kupował w tym sklepie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33

Krzysztof / 2021-08-03

Oczekiwanie za wydaniem dwóch paczek płytek godzina 20 minut , po oczyma okazało się, że pracownicy Castoramy mają burdel na magazynie i nie potrafią znaleźć płytek to jest szczyt nieróbstwa i chamstwa wobec klienta
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Tylko minusy

Extra informacje

Beata / 2021-07-20

Kuchnia Alpinia, nie polecam. Meble kiepskiej jakości, strach je myć. Montaż był męką, trzeba było dokupywac, przycinac, przerabiać, mimo że na etapie projektowania wszystko malowali w różowych kolorach. Nie polecam, strata pieniędzy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Wady

Extra informacje

Tydzień i już są usterki

ilona / 2021-07-09

Duże rozczarowanie i niesmak przy zakupie kafelków. Brak jakiejkolwiek informacji, że kafelki są na zamówienie. Nikt wcześniej nas o tym nie poinformował. Dowiedzieliśmy się dopiero, gdy poszliśmy po odbiór do magazynu. Tam pan poinformował nas,że nie ma , bo są na zamówienie, a termin oczekiwania to tydzień. Gdy zapytałam panią kierownik działu, gdzie jest taka informacja, że kafelki są na zamówienie (nadmieniam, że w innych tego typu sklepach jest umieszczona informacja, że "dostępne od ręki" lub "na zamówienie"), to otrzymałam odpowiedź, że informacja jest ustna. Nie polecam zakupów w Castorama.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa klienta, dostępność towaru i brak informacji o dostępności towaru

Extra informacje

Nomenkokis / 2021-07-01

Castorama w Lubinie wynajęła firmę pod tytułem zadbano do przewozu mebli kuchennych. Mebli nie otrzymałem w terminie ponieważ firma zadbano zgubiła jedną przesyłkę. W końcu po trzech tygodniach przesyłka dotarła ale okazało się że część opakowań jest uszkodzona a jedna złamana w poprzek oraz brakowało blatu kuchennego. Oprócz tego na żadnym opakowaniu nie było numeru kodu który jest na zamówieniu wystawionym z Castoramy. Tylko na podstawie numeru kodu można było zidentyfikować poszczególne opakowania przesyłki. Dostawa w całości została zwrócona przewoźnikowi
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Brak

Wady

Po realizacji zamówienia i zapłaceniu, zaczął się jeden wielki koszmar. Nigdy więcej nie zrobię tego rodzaju zakupów w Castoramie

Extra informacje

Zakupy kuchni w Castoramie Lubin kosztowało mnie utratę zdrowia i nerwów

Ewelina / 2021-06-25

Nie polecam zakupów w Castoramie!Serwis Kraków przy ul. Walerego Sławka to tragedia. Reklamacja na lipną baterię prysznicową (nową!!!ma może pół roku)pozostała bez odpowiedzi pomimo dwóch pism.A przyjął ją sam Pan kierownik. Takie stanowisko wydawałoby się,że do czegoś zobowiązuje. Dodzwonienie się graniczy z cudem!Czekam od 10 maja! Totalna ignorancja! Z takim brakiem szacunku do klienta jeszcze się nie spotkałam. Sprzedać owszem w potem się kliencie martw.Omijajcie szerokim łukiem!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Agnieszka / 2021-06-23

Zamówiłam tam kuchnię. Sama usługa projetkowania to był koszmar. Mówię gościowi w sobotę, że chciałabym się zastanowić nad planem kuchni i wrócić w poniedziałek, żeby nanieść poprawki. Gościu mówi: "Jasne!". Wracam w poniedziałek. Mojego projektu nie ma. Pani proponuję, żeby zacząć od początku. Jasne, bo mam 1.5 h, żeby od nowa projektować. Dramat. W sumie miałam usługę planowania 3 razy niezależnie od siebie, bo Castorama nie jest w stanie ZACHOWAĆ PROJEKTU. Z zamówieniem jest jeszcze gorzej. Doszło 27 opakowań, zamówiłam 38 produktów. Bez żadnego wyjaśnienia. Więc łączę się z chatem i pytam o co chodzi. Chat zostaje wyłączony. Spoko, mają też formularz kontaktowy. Próbuję i formularz nie działa. Próbuję jeszcze z 10 razy. Nie działa, błąd. Spoko, zdarza się. Dzwonię. Pan musi skonsultować. Pan podaje maila, żebym wysłała pytanie. Wysylam. Dzień później dostaję info, że mail nie został dostarczony, bo klient odbiorcy odrzucił. Skandal. Nigdy więcej Castorama.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

- Tanio

Wady

- Customer service, profesjonalizm

Extra informacje

MIke / 2021-06-13

Zamowione online, i zaplacone przed odbiorem, po 3h SMS "brak opakowania, mozliwosc obbnizenia ceny". Podczas odbioru przychodzi pan i przynosci totalnie u***ony, pookelejany 4 krotnie, uwalony jakims klejem grzejnik i mowi, ze on nie wie co to ale ostatnia sztuka wiec taki tylko maja. Jak sie nie podoba to nie jego sprawa mam se robic co chce a zreszta juz zaplacony wiec prosze zabierac. Brak slow, niesetety w piatek wieczor szefa dzialu logistyki juz nie bylo wiec i szany na zrobienie burdlu adekwatnego do poziomu traktowania klienta. Nie polecam sklepu w Swarzedzu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

szybkosc realizacji

Wady

niezgodnosc z zamowieniem

Extra informacje

podejscie "bierz albo spadaj i tak juz zaplaciles wiec sorry"

Mariusz / 2021-06-07

Po konsultacji przez telefon nie ten towar
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Wady

Sam doradca powiedział że da do wężyków redukcję a dał nyple

Extra informacje

Sinduril / 2021-06-05

Fatalna obsługa. Jedna osoba non stop do obsługi zamówień internetowych, do godziny czekania na obsługę bo pan " gdzieś sobie chodzi". Zapytać o możliwość obsługi spotkała się z opryskliwa reakcja pani od faktur. Więcej tutaj zakupów robić nie bede
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

zenon / 2021-05-15

odradzam zakupy w castoramie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

fatalna jakość

Extra informacje

Magdalena / 2021-05-10

Uwaga na promocje. Oszukują na każdym kroku. W tej chwili ogłaszają się, że "kupując DOWOLNY zestaw mebli ogrodowych otrzymujemy 20$ zniżki na pawilon ogrodowy". Niech Was nie zmyli wyraz "DOWOLNY". Okazuje się, że tę dowolność należy sprawdzić w regulaminie czy owy zestaw jest tam wyszczególniony do promocji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00

Kacper / 2021-05-06

Hej jest pandemia i nie miałem możliwości wejścia do sklepu więc poprosilem o towar Pana i Panią którzy stali przy kasie gdy spytałem o kołki rozporowe 20 cm pan mnie wyśmiał powiedział ze nie takiego czegoś spytałem się też o farmery a on do mnie co to jest więc mu wytłumaczyłem spojrzał na mnie jak na debila więc pojechałem do innego małego sklepu gdzie dostałem wszystko to co chciałem więc myślę że ci ludzie albo mnie zlali albo nic nie wiedzą o towarze szczerze nie polecam

Władek / 2021-05-06

Zamówiłem internetowo towar. Potwierdzono o realizacji i odbiorze. Za chwilę poinformowano, że sprzedano innemu klientowi. Telefonicznie przeproszono i poinformowano o zwrocie pieniędzy na konto w 2-3 dni. Po tygodniu dzwonię dlaczego nie ma przelewu i otrzymuję informację, że powinienem przeczytać umowę, w której widnieje info o zwrocie w 2-3 tygodnie. W podsumowaniu: nie zrealizowano zamówienia z winy Castoramy i obraca się moimi pieniędzmi 2-3 tygodnie.\ Castoramie za zakupy dziękuję i żegnam.
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

nie widzę, są inni rzetelniejsi

Wady

niedoinformowanie

Extra informacje

Gabi / 2021-04-25

Sklep internetowy Castorama to porażka. Kupiłam towar , opłaciłam kartą i za godzinę dostałam wiadomość że zakupionych paneli nie ma i nie będzie. To dlaczego są na stronie i to duża ilość? Szkoda nerwów!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Nie znam

Wady

Brak koordynacji sklepu internetowego ze stanem magazynu.

Extra informacje

Alex / 2021-04-06

nie polecam tego sklepu. zamówienia przez Internet nie są realizowane w terminie, można czekać 24 godziny lub dłużej, chociaż jest napisane, że można odebrać w ciągu 2 godzin.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Pawel / 2021-03-19

mieszadło macallister porażka wada fabryczna od producenta
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

cena adekwatna do produktu

Wady

fabryczny szrot

Extra informacje

Krzysztof / 2021-03-05

OBECNIE NIE POLECAM ZAKUPÓW NA POPULARNEJ. FUNKCJONOWANIE PODCZAS PRZEBUDOWY JEST LOGISTYCZNĄ POMYŁKĄ. DUŻE UTRUDNIENIA DLA KLIENTÓW A PRACOWNIKOM DOSTAJE SIĘ ZA DECYZJE GÓRY

Luki / 2021-02-12

EKOGROSZEK CARBON! Kupowałem od kilku lat ekogroszek w Castoramie, ale ostatnia dostawa ze stycznia tego roku to DRAMAT!!! Z worków leci woda.Ekogroszek GNÓJ!!! W kotłowni mam pootwieranych z 10 worków żeby to schło, ale niewiele to daje i do pieca wrzucam mokry opał. Piec się niszczy i spala dużo więcej! Tak właśnie Castorama straciła klienta. Najlepsze jest o że na stronie Castoramy nie mogę zamieścić negatywnej opinii!!! Pewnie mają jakieś filtry. Nie polecam ekogroszku!!! Bo chyba go transportowali drogą wodną, ciągnąc za statkiem na linie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.33
Zalety

Wady

MOKRY ekogroszek

Extra informacje

Dostawa ze stycznia 2021r.

Ewa / 2021-01-27

panele były w cenie 19,89 zł a przy kasie policzono 30, 99 gr.

Patrycja / 2021-01-23

Obsługa w Castoramie na ul. Sosnowieckiej w Krakowie na płytkach jest dosłownie niegrzeczna, zdenerwowana że cokolwiek musi robić , że muszą odpowiadać na pytania. Kobieta nie potrafi jasno i rzeczowo wyjaśnić tylko podniesionym pretensjonalnym tonem do klienta.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Duży wybór płytek.

Wady

Mało osób do obsługi, kolejki, niegrzeczna obsługa.

Extra informacje

Pomyłki. Mała ilość płytek na stanie

Jacek / 2020-11-26

Piszę o obsłudze w Bydgoszczy ul. Szubińska.Pracownicy są leniwi, z łaską odpowiadają na pytania, są jakby nieobecni, Odbieram to tak, że klient przeszkadza im, że w ogóle jest.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Sklep ok.

Wady

Obsługa!!!

Extra informacje

Piotr / 2020-10-23

To już dzisiaj najgorszy market budowlany w Polsce. Obsługa fatalna w każdej placówce. nie zna ja się na swojej robocie od niechcenia przyjdą do klienta i splawiajają ludzi . A już o cenach to nie wspomnę za te ceny powinno się wziąść urząd ochrony konsumenta . Ceny nie są adekwatne do towarów. Proszę zwrócić uwagę na przyciecie towaru klienta cena nagle wzrosła o 60 procent. A jak spytałem czemu to mówiono że to odepchniecie klienta żeby nie przychodził z własnym towarem . przecież jest to karane, takie praktyki nie powinny mieć miejsca .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

żadnych.

Wady

ceny za wysokie

Extra informacje

Anna / 2020-10-20

Ceny konkurencyjne,szybko i dobrze można zrobić zakupy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Ceny

Wady

Duże kolejki

Extra informacje

Zaskoczona / 2020-10-12

W dn. 10. 10. 2020 kupiłam w sklepie Castorama w Elblągu regał metalowy jak wyżej o kodzie 119580, który powinien kosztować 87,48 zł. Zapłaciłam 118 zł jak za inny przedstawiony regał o kodzie 119532 ( nr transakcji 37896). Czy powyższa informacja jest nieaktualna, czy to celowe działanie firmy?

Lila / 2020-09-23

To miejsce to porażka. A to tylko dzięki obsłudze. Byłam w sobotę 19 września z mężem. Chcieliśmy kupić bramę. Spotkaliśmy Pana z obsługi, który nie poświęcił nam nawet sekundy ze swojego czasu,bo wolał zabawiać rozmową swojego znajomego. Pojechaliśmy wobec tego do innej firmy w Zielonej Górze i w cudownej atmosferze dokonaliśmy zakupu. Gratuluję pracownika, który bierze pieniądze za nic w Castoramie.

JAN / 2020-09-12

Castorama Głogów - trudno spotkać kompetentnego sprzedawcę, odsyłają od jednej alejki do drugiej. Próba ustalenia stanu faktycznego spotkała się z nieprzyjemną kontrreakcją pani z punktu serwisowego i reklamacji.\r\nPodziękowania dla pani, która podjęła się skutecznej próby zlokalizowania poszukiwanego towaru. Natomiast pani z punktu usługowego musi się jeszcze bardzo dużo uczyć, totalny brak taktu, kultury. Nie brakuje jej arogancji.

Str / 2020-08-24

"Casto Gestapo"czyli kowidianie kontratakują. Zgodnie z najnowszym orzeczeniem skompromitowanej WHO jedynie osoby "chore" na psychoświrusa winny nosić maski. Natomiast nadgorliwy zarząd tej korporacji nie dość że nie stosuje się do wytycznych "swoich " guru to jeszcze lekceważy polskie prawo i Konstytucje RP art 31 i 52 stawiając przy wejściach do swoich sklepów "maseczkowe gestapo" Zbojkotujmy ten psycho terror i te wszystkie zachodnie sklepy które próbują z nas zrobić bezmózgie marionetki.

Alicja / 2020-08-18

Chciałam bardzo podziękować za uprzejmość, cierpliwość i wyczerpujące informacje dot. dobrania odpowiedniej pompy do studni i potrzebnych dodatkow, zaworów itp.Panowie z działu elektronarzędzi to fachowcy. Młody człowiek z działu hydrauliki również zasluguje na specjalną pochwałę ponieważ wydrukował nam mapkę i wytlumaczyl jak dojechac do innego sklepu. Po prostu chciało mu się byc uprzejmym. A wszystko to w Castorama Gniezno.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marzena / 2020-08-17

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Towar dostarczony terminowo. Ceny konkurencyjne. Gorąco polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

W jednym sklepie wyposażyłam mieszkanie.

Wady

brak

Extra informacje

Marzena / 2020-08-17

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Towar dostarczony terminowo. Ceny konkurencyjne. Gorąco polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

W jednym sklepie wyposażyłam mieszkanie.

Wady

brak

Extra informacje

Jolanta / 2020-08-13

Duże zaangażowanie i pomoc przy zakupie krzeseł ogrodowych ( zwłaszcza jednego młodego pracownika :) Ogólnie przyjemna atmosfera, duży asortyment produktów przy umiarkowanych cenach, polecam .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Rzetelne informacje obsługi sklepu, szybki kontakt.

Wady

Extra informacje

W. O. / 2020-07-14

Chcialabym podziękować za bardzo miłą obsługę, życzliwość i zaangażowanie i pomoc w zakupie Pani Dominice i kierownikowi na dziale z płytkami. Baaaardzo sympatyczna Pani Dominika i Pan Piotr kierownik. Również dziękuję Pani Wioli za pomoc i przemiłą obsługę w dziale zwrotów i reklamacji! ???????????? Dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kris / 2020-07-07

Odradzam zakupy kompletny bałagan. Przykład wybrałem płytki na stoisku potem zanim odebrałem je musiałem zapłacić aż w końcu po 2 godzinach okazało się że wybranych płytek brak w magazynie. Skandal. Chodzi o market w Komornikach omijajcie go z daleka.

Beta / 2020-04-24

Chciałam złożyć zamówienie. Mimo zapewnień, że jest dostawa kurierem czy do InPost moje zamówienie mogę tylko odebrać osobiście. Nie mam samochodu, a jechać 2 autobusami mi się nie uśmiecha.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Wady

Co innego piszą a co innego człowiek dowiaduje się przy zamówieniu

Extra informacje

remonciak / 2019-12-14

zawsze mają to czego potrzebuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

xortus / 2018-05-01

potrzebowałem zakupić proste ogrodzenie, chciałem kupić je w jakimś mniejszym sklepie ale nie dało rady, kosmiczne ceny, w Castoramie kupiłem ogrodzenie taniej niż w małych sklepach 3 razy... od razu zrobiłem tam resztę zakupów, a dostawą nie musiałem się martwić, na drugi dzień przyjechały zamówione rzeczy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

taniej niż w innych sklepach

Wady

Extra informacje

kokardka9 / 2018-04-18

Przywieźli moje zamówienie bardzo szybko pomimo dużej ilości zleceń. Rano zamówiłam towar a już po 3 godzinach był u mnie w domu. Mega polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

czas dostawy

Wady

Extra informacje

remontdomusam / 2018-04-09

szybki sklep, znaczy się wchodzisz, szybko znajdujesz czego chcesz i wychodzisz, bez zbędnej straty swojego czasu, który przy remoncie jest na wagę złota.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

oszczędza czas

Wady

Extra informacje

sławomirz / 2018-04-09

Zawsze mają potrzebne materiały do remontu, przynajmniej ja nie spotkałem się z przerwami w dostawie jakiegoś produktu. Cenowo nie jest źle. Fajny jest także spory parking bo można spokojnie załadować do auta swoje rzeczy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

duży parking, dostawy

Wady

Extra informacje

boromir / 2018-04-04

dobry market budowlany, zawsze mają towar od ręki, można bez problemu szybko odebrać fakturę a ludzie tam pracujący potrafią udzielić cennych rad
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

ubusz / 2018-04-01

sklep do którego jeździ się by zakupić rzeczy na teraz, można je kupić taniej na internecie ale nie zawsze każdy ma czas na oczekiwanie na towar
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

ubusz / 2018-04-01

sklep do którego jeździ się by zakupić rzeczy na teraz, można je kupić taniej na internecie ale nie zawsze każdy ma czas na oczekiwanie na towar
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

cenowY / 2018-03-31

Duża wybór materiałów dostepnych od ręki, świety sklep jeśli potrzebujemy kupić coś od razu a nie czekać miesiąc na zamówienie, które może nie przyjechać.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dostępne od ręki materiały

Wady

Extra informacje

cenowY / 2018-03-31

Duża wybór materiałów dostepnych od ręki, świety sklep jeśli potrzebujemy kupić coś od razu a nie czekać miesiąc na zamówienie, które może nie przyjechać.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dostępne od ręki materiały

Wady

Extra informacje

jojox / 2018-03-28

Polecam za szybką dostawę materiałów budowlanych, czas, który poświęciłbym na robienie zakupów i samą logistykę mogłem przeznaczyć na samą pracę przy budowie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

szybkość dostawy

Wady

Extra informacje

Budownictwo Castorama opinie