Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Materiały budowlane
  • /
  • Castorama
  • /
  • 1

Opinie o Castorama

www.castorama.pl

Budownictwo Castorama opinie
Cena/Jakość
2.61
Obsługa klienta
2.34
Terminowość
2.58

Średnia ocen

2.51

w skali od 1 do 5.

 

Frederic / 2024-02-07

Wow, marvelous blog layout! How long have you been running a blog for? you make running a blog look easy. The overall look of your web site is wonderful, let alone the content material! You can see similar: Camilastore.top and here https://camilastore.top
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Justyna / 2024-01-27

Dzwonię na infolinię chcac umowić kogoś kto przyjedzie,zdejmie wymiary z kuchni celem jej zakupu.Okazuje sie,że mimo szumnych treści w ulotkach pancia z infolinii odsyła mnie do firmy,przekazać chce jej numer. Castoramo,czy wy jesteście książką telefoniczną? Numer firmybto i ja potrafię znaleźć.Tresci na ulotkach mijają się z rzeczywistością.Ściema.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Zero zalet

Wady

Cala lista

Extra informacje

Jolanta / 2024-01-25

Bardzo wysoko oceniam pracę pracowników Castoramy na Popularnej w Warszawie, zwłaszcza działu obsługi klienta. Dzięki pomocy i opiece pracowników, zawsze służących pomocą i rozwiązujących bieżące problemy, remont mieszkania przebiegł bez większych problemów. Po doświadczeniu z innymi sklepami i sieciami przy wcześniejszych remontach (mam już spore doświadczenie), jestem bardzo zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

fachowa wiedza, szybkość w działaniu, dobra organizacja i współpraca, wysoka kultura osobista

Wady

brak

Extra informacje

Małgorzata M. / 2023-11-04

Opinia w sprawie projektu mebli kuchennych w dniu 04.11.2023r. dotyczy Castoramy w Bielsku-Białej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Rzeczowość, profesjonalizm, uprzejmość

Wady

---------

Extra informacje

Małgorzata M. / 2023-11-04

Wstąpiliśmy co Castoramy w sobotę wieczorem 04.11.2023r. w sprawie projektu kuchni. Mimo, że trzeba się wcześniej umawiać, pani w dziale z meblami w wolnej chwili zaprosiła nas do ułożenia projektu mebli. Bardzo uprzejma, rzeczowa i cierpliwa Pani Aneta Ta..k udzieliła nam wszelkich wyjaśnień i wykonała projekt mebli kuchennych. Super !
Cena/Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Rzeczowość, profesjonalizm, uprzejmość

Wady

---------

Extra informacje

Andrzej / 2023-10-20

mam 50 km do Castoramy w Stargardzie Szczecinski,wieć zanim pojade sprawdzam na stronie czy towar jest dostępny,tak też było,towar dostępny,jade,człowiek na stanowisku z panelami sprawdza w komputerze,tak jest dostępny,więc drukuje mi zamówienie do kasy,płace idę po odbiór i tam dowiaduje sie po odczekaniu ok 30 min że towaru nie ma w sprzedaży,to jakiś potworny żart,pani za ladą mówi,,To nie moja wina'' facet z magazynu,,To nie moja wina'' oczywiście,przecież wszyscy wiemy że to wina Tuska,zapewniam że ta sytuacje mi osobiście przytrafiła sie nie po raz pierwszy,ta identyczna sytuacja,innym razem kiedy zamówiłem towar z dostawą i tak musiałem tam jechać bo się okazało że naliczyli mi podwójna stawke dostawy.Co tam się dzieje ?Dlaczego publikujecie strone internetową której nikt nie pilnuje,nad niczym nie panujecie,nie stać mnie na wyrzucanie w błoto pieniedzy na wycieczki do Castoramy 100 km
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

zero

Wady

Potworne lekceważenie klienta

Extra informacje

Andrzej / 2023-10-18

Zabrakło mi kilku paneli podłogowych,chciałem dokupić,wszedłem na strone Castoramy w Stargardzie i zapytałem konsultanta Karoline czy moge dokupić kilka sztuk,co usłyszałem....że ona nie wie bo to decyzja kierownika sklepu...dacie wiare,co za bzdura,do Castoramy mam 50 km,więc musze jechać żeby zapytać kierownika ?Nie do pomyslenia,zabraknie kilka paneli więc trzeba zmieniać podłoge i kupić więcej paneli
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

zero

Wady

Tysiace

Extra informacje

Andrzej / 2023-10-16

Całuj się w dupę Castorama B. Biała oddała pieniądze bo mają uszkodzone bojlery kup se gdzie indziej podejście handlowe? Ostatni zakup !!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

0

Wady

10

Extra informacje

Szkoda gadać

Andrzej / 2023-10-11

Zakupy 2022 15.000 drzwi i kafle 2023 14.000 ogrodzenia 7.800 meble i 1000 akcesoria mi.bojler w którym stwierdziłem uszkodzenia mechaniczne po przywiezieniu do domu wymiana?zapomnij 2 tyg. Decyzja.... Wstyd
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.33

Anna / 2023-10-10

Pani Tetiana na kasie nr 3 opryskliwa nie sympatyczna dla Polaków za to do Ukraińców bardzo miła i umie po ukraińsku porozmawiać a po polsku jakoś nie chciała.owsze miłą to może udaje nad wyrost przy koleżankach
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.33
Zalety

Zero

Wady

Na potęgę

Extra informacje

niegdysiejszy_klient_od_lat / 2023-09-20

Castorama Słupsk wprowadziła obowiązkowe wpisywanie do ewidencji sklepu numerów rejestracyjnych aut którymi przyjeżdżają klienci na zakupy. Kto nie poda tablic rejestracyjnych musi zapłacić karę w wysokości 95zł ! Złożenie reklamacji wiąże się ponadto z przymusem podania sklepowi swojego imienia, nazwiska oraz posiadanego adresu e-mail !!!!!!!!!!!!! To jest jawne wyłudzanie danych osobowych. To co robi Castorama przypomina stosunki społeczne w przedwojennych polskich miastach.
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

wyłudzanie danych osobowych pod groźbą ograbienia z pieniędzy

Extra informacje

to była moja ostatnia wizyta w tej sieci

Ewa / 2023-09-16

Pojechałam po kafelki ledwo się promocja zaczeła a tu nie ma nic pytam i dzwonię co dzień po dwa razy twierdzą że transport był wyznaczony na 13 września a jest 16 i dalej nic nie ma oszustwo
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33

Marlena / 2023-09-08

Nadmieniam, że pieniędzy za towar nie otrzymałam, bo tak "naliczył komputer"
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Oszustwo, brak kompetencji i uczciwości

Extra informacje

Marlena / 2023-09-08

Pani na zwrotach -blondynka z krótkimi włosami w Castoramie w Lesznie jest osobą niekompetentną na tym stanowisku. W dniu 07.09.23 dokonałam zwrotów z kilku paragonów. Pani usiłowała mi wmówić, że kilku produktów na tych paragonach nie ma, ale przyjmie te artykuły za poświadczeniem oświadczenia. Niestety za te artykuły otrzymałam połowę ceny, chociaż wiem, że na paragonach one były. Za wszelką cenę pani usiłowała udowodnić swoją rację i zrobić ze mnie głupią.To jest oszustwo. Czy taki pracownik powinien pracować z klientem?
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Hanna / 2023-08-25

Ostatnio byłam w Castoramie w Siedlcach zapytałam Pana sprzedawcę był to p. Tomek, byłam mile zdziwiona na każe pytanie miło i kompetentnie Pan mi wszystko wytłumaczył, nawet jak potrzebowałam coś z innego działu to poszedł ze mną do kolegi i zapytał. Panie Tomaszu życzę Panu satysfakcji i zadowolenia z pracy, wszystkiego dobrego, aby w naszym mieście było więcej tak miłych i kompetentnych sprzedawców.
Zalety

Kompetencja

Wady

Extra informacje

Były już klient / 2023-08-14

Zareklamowałem płytę indukcyjną. Po 3 tygodniach nadal mnie zwodzą i każą czekać na opinię odnośnie reklamacji. Mimo, że mają termin 14 dni. Bezczelni. Nikomu nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

brak

Wady

Myślą, że ludzie to debile.

Extra informacje

Rafał / 2023-08-11

1 gwiazda za te idiotyczne fakturomaty. Dla Castoramy to wielka trudność drukować fakturę od razu przy kasie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Dorota / 2023-07-13

Bardzo fachową i pomocny Pan z działu technicznego jestem bardzo zadowolona podejście 100% . W ostatnim czasie poprawiła się obsługa w sklepie w Słupsku pracownicy angażują się w doradzaniu klientom a tego brakuje w nie jednym sklepie z artykułami budowlanymi . Super mam nadzieję że będzie się utrzymywać na tym samym poziomie .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Zaangażowanie pracownika i rozwiązanie problemów .

Wady

Brak

Extra informacje

Bogdan / 2023-07-04

Zamówiłem meble kuchenne z dostawą. Dostawa miała być wczoraj i nikt nie wie co się dzieje, ktoś zmienił numer zamówienia i nie można się niczego dowiedzieć, na infolinii odrzucają. po trzech godzinach dowiedziałem się o zmianie nr zamówienia na dostawę mam czekać tylko nie wiem ile.........
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

BRAK

Wady

NIESŁOWNI

Extra informacje

NIE ISTNIEJE

Grażyna / 2023-07-03

PORAŻKA!!!!!! Dwa miesiące czekałam na podjęcie decyzji przez sklep Castorama w Płocku. Kupiłam wkład kominkowy, użytkowałem jeden sezon grzewczy, oczywiście opalając drzewem. Cały środek spuchł. W sklepie byli bezradni, każda pracująca tam osoba mówiła co innego.zero jakiejkolwiek wiedzy. Finał jest taki, że zamówili części do wymiany i połowę ich wartości musiałam zapłacić, mało tego sama muszę je wymienić. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bardzo chamskie podejście do klienta. Jedna z pań pracujących dosłownie śmiała się w twarz.

Extra informacje

bogdan / 2023-07-03

OMIJAĆ Z DALEKA TO PORAŻKA
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

BRAK

Wady

NIESŁOWNI

Extra informacje

NIE ISTNIEJE

bogdan / 2023-07-03

czekam na meble kuchenne od tygodnia , /nie sprawdzałem recenzji, byli wiarygodni/a dzisiaj dowiedziałem się że moje zamówienie anulowano nikt nie wie dlaczego a na kasę trzeba poczekać, TELEFONU NIE ODBIERAJĄ , UWAGA ZŁODZIEJE!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

BRAK

Wady

NIESŁOWNI

Extra informacje

NIE ISTNIEJE

Marcin / 2023-06-30

Okleina z mebli odchodzi na kazdej szafce kuchennej, masakra. Badziew
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Okleina

Extra informacje

Wojtek / 2023-06-27

Castorama Kraków - Zakopiańska - korzystałem z działu malowanie i farby, gdzie spotkałem się z szybką i rzeczową obsługą ze strony doradcy klienta, a także pracownika, któremu nie przeszkadzał fakt, że przerwałem mu prace przy układaniu towarów rozrzuconych przez klientów. Obaj Panowie byli bardzo życzliwi profesjonalni, toteż w niespełna 15 minut dokonałem zakupów. Finałem zakupów była bardzo miła pomoc ze strony Pani Sylwii przy kasie samoobsługowej. Jestem osobą nie korzystającą na co dzień z elektroniki a mimo to dzięki niezwykle prostym pouczeniom Pani Sylwii udało mi się w zapłacić za zakupiony towar. Polecam i dziękuję.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

szybkość, profesjonalizm oraz życzliwość

Wady

brak

Extra informacje

Bartek / 2023-05-26

Castorama Koszalin - nigdy na to nie zwracałem uwagi, ale tym razem skusiliśmy się to że sklep oferował promocje na duże zakupy. My zakupy mieliśmy podwójne, 6k+ za wyposażenie łazienki, 12k+ za wyposażenie kuchni i szafy do przedpokoju. Dwie różne promocje, za każdym razem ten sam problem, **stracona godzina przy kasie na odebranie rabatu**. Powody różne, a to nie ma czegoś na stanie, a to promocja ma jakieś wyjątki (na jeden produkt z długiej listy), albo państwo nie mogą się doszukać jakiegoś dokumentu. Łącznie, 3 wizyty w sklepie. W sprawie rabatu, za każdym razem 1-1,5h stracone, mimo sporej chęci współpracy z obsługą, czułem się jakbym miał jakieś roszczenie. Ewidentnie obsługa nie nadąża za zmianami promocji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.33
Zalety

dużo produktów w jednym miejscu

Wady

obsługa nie wyszkolona

Extra informacje

Basia / 2023-05-24

Castorama Elbląg - Projekt Kuchni, Współpraca z Panią Joasią J., pozwoliła spełnić moje najskrytsze marzenia. Fachowa pomoc i rady zdecydowanie zaktualizowały założenia, pozwalając finalnie otrzymać coś więcej niż tylko meble! Gorąco polecam, przemiła obsługa, fachowe rady, doświadczenie, umiejętności, zaangażowanie - to wszystko można otrzymać współpracując z Panią Joasią. Wszystkim zdecydowanie polecam. Jeszcze w żadnym innym sklepie nie spotkałam się z taką "Perełką" wśród projektantów. Dziękuję Pani Joasiu, dla kierownictwa życzę aby inni uczuli się od Pani, życzę zasłużonej premii. Do miłego zobaczenia
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Zaangażowanie, umiejętności, empatia, doświadczenie

Wady

Brak

Extra informacje

Czas adekwatny do potrzeb klienta

Katarzyna / 2023-05-24

Castorama Głogów -profesjonalna obsługa klienta ,bardzo miła obsługa magazynowa oraz w punkcie obsługi klienta ,wszystko sprawnie i rzeczowo ,polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Szybkie rozwiązanie sprawy

Wady

Extra informacje

Sławomir / 2023-05-10

Jeśli chodzi o duże sklepy budowlane to staram sie omijać bo nie lubie tłoków i wieczne czekanie na pomoc w znalezieniu towaru, dlatego jeśli chce coś szybko kupić wole lokalne sklepiki. Fakt jeśli wynajdę coś tańszego w gazetce lub poczytam na forum castorama opinie o polecanych produktach to na wieksze zakupy się tam wybiore. Ogólnie asortyment duży ale nie zawsze najlepszej jakości zarzają się chińskie podróbki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Andrzej / 2023-05-07

Tragedia z zakupem plytek sprzedawcą wypisał plytki zapłaciłem w kasie i poszedłem po odbiór do magazynu.Szanowna pani która obsłużyła mnie ,po 20minutach powiedziała że. Nie mogą znaleźć plytek i skierowała mnie z powrotem po odbiór pieniędzy, STRACILEM 28 MINUT I KAZDY MIAL TO GDZIEŚ. NIGDY WIECEJ CASTORAMY PŁOCK TRAGEDIA????
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Wady

Zbyt dlugie oczekiwanie

Extra informacje

Waldemar / 2023-04-30

W dniu 30 kwietnia na dziale łazienkowym w castoramie w Kaliszu mieliśmy przyjemność być obsługiwani orzez Pana Krzysztofa. Bardzo miła i fachowa pomoc. Uśmiech, kultura osobista, chęć pomocy byla naprawdę pełna podziwu. Jeszcze raz słowa Dziękujemy. Trafiliśmy również na jeszcze dwie przemiłe panie. Pani przy załatwianiu kredytu z uśmiechem i serdecznością iraz pani na dziale z drzwiami chęć pomocy i dorady była imponująca. Dziękujemy Wam za waszą pracę. Tak trzymać.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

benek / 2023-04-26

towar z gazetki której termin zaczyna się od dzisiaj jest już niedostępny
Zalety

0

Wady

wielka ściema

Extra informacje

uważają klientów za durni

Andrzej / 2023-04-26

Brak profesjonalizmu i bezczelne zachowanie Pani kierownnik kas w postaci zucia i mlaskania guma w rozmowie z klentam .Dnia 2604 2023 o godzinie 20 .w Elblagu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67

Elzbietaelzbieta / 2023-04-17

Najgorsza obsluga doradców pod słońcem. Koszmar, fochy w nosie ,castorama wroclaw krzywoustego porazka obslugie, uciekają, porażka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
1.00

Krzysztof / 2023-04-15

W dniu 15.04.2023 roku około godz. 19.30 podjechałem do Castoramy w Rumi po panele podłogowe. Siedzący tam pan - pracownik Castoramy, w wieku około 40 lat, lekko otyły, wysoki około 180 cm, ostrzyżony praktycznie na zero, resztki włosów czarne, z tatuażem na ręku zachował się wobec mnie bardzo arogancko, a wręcz agresywnie. Gdy go zapytałem, to krzyczał na mnie i myślałem, że rzuci się do bicia. Chciałem tylko kupić panele i grzecznie zapytałem. Rozumiem zmęczenie w pracy, ale podejrzewam go o coś więcej. Dziwne, że Castorama przyjmuje wszystkich, jak leci, ćpunów i chamów również. Pozdrawiam. Stały klient.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Dobra cena

Wady

Zła obsługa na dziale panele podłogowe.

Extra informacje

Katarzyna / 2023-03-28

Z wielką przyjemnością chciałam polecić projektowanie kuchni w Jeleniej Górze .Pani która robiła mi projekt szczegółowo omówiła całą kuchnię łącznie ze sprzętem ,do tego jak miałam problem Pani podjechała po pracy do mnie i sprawdziła czy moje wymiary są prawidłowe . Kuchnia jest piękna i szybko była dostawa .Polecam .Do tej pory jestem pod wrażeniem podejścia do klienta
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Miła obsługa i do tego z dużą wiedzą .

Wady

Extra informacje

TOMASZ / 2023-03-27

ODRADZAM ZAKUPY W CASTORAMIE W CHORZOWIE UWAGA ! POJAWIŁY SIĘ PARKOMATY NA PARKINGU. SYTUACJA KURIOZALNA - ŻEBY ZROBIĆ ZAKUPY W CASTORAMIE WYKUP BILET PARKINGOWY - DRAMAT.

Karolina / 2023-03-03

Podziękowania dla pana Roberta z Castoramy w Radomiu za cierpliwość, miłą i profesjonalną obsługę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Małgorzata / 2023-02-28

Castorama Zielona Góra- 28.02.2023 Dział techniczny: nieoceniona pomoc i fachowość pana Filipa i koleżanek z działu. Jednym słowem pełen profesionalizm plus życzliwość i uśmiech. Szefom tylko pogratulować takich pracowników. Brawo!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mariola / 2023-02-02

Castorama w Przemyślu bardzo przyjazna dla klientów. Jestem bardzo zadowolona z obsługi pani i pana przy wyborze kuchni. Panowie i panie na dziale z panelami bardzo mi pomogli.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Wanda / 2023-02-02

Kasjerki w castoramie tak obsługują klientów jakby pracowały za darmo.....Rzeszów
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

Obsługa na działach miła pomocna

Wady

Niemiłe panie na kasie zbędę komentarze

Extra informacje

Leszek / 2023-01-30

Chciałbym podziękować koledze Łukaszowi Castorama Rumia dział stolarnia docinanie płyt blatów itp. Miły pracowity profesjonalnie zostałem poinformowany i obsluzony takich pracowników więcej wielki szacunek dla p.Lukasza będę korzystał z usług tej Castoramy w Rumi. Pozdrawiam Leszek z GDYNI
Zalety

Same plusy

Wady

Nie ma

Extra informacje

Krzyszof / 2023-01-29

Ostatnio robiłem kilka projektów w Castoramie w Jeleniej Górze jestem zaskoczony profesjonalną obsługą .Pani Beata , kompetentna osoba o obszernej wiedzy , potrafi znaleźć rozwiązania w trudnych do ustawienia kuchniach .Jestem ze Szczecina i kuchnię dla siebie również będę robił u Pani Beaty. Polecam każdemu znajomemu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Rozległa wiedza i mnóstwo pomysłów

Wady

Trudne warunki pracy , klienci przez cały czas przeszkadzają

Extra informacje

Joanna / 2023-01-04

Castorama Grudziądz . Mam remont mieszkania . Jak na razie jestem bardzo zadowolona z obsługi. Jeśli czegoś nie wiem pytam pracownika a on mi rzetelnie wyjasnia . Obsluga miła i kompetentna. Mialam jedną reklamację i też nie było z tym problemu. Jedno co mi się nie podoba to to że towar zniszczony albo uszkodzony ciągle jest w sprzedaży na sklepie np. listwy przypodłogowe. Mam nadzieje ze ten poziom obsługi będzie zachowany
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

Dobra obsługa

Wady

Extra informacje

lelo / 2022-12-16

Złożyłem reklamacje na elektronarzędzia wszystko szybko naprawili
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

informacja o naprawie SMS lub na e-mail

Wady

Extra informacje

Darek / 2022-12-05

porażka uważajcie na towar który kupujecie bo potem z uszkodzonym towarem zostaniecie nie uznają reklamacji .Castorama w Rumii
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Stokrotka1 / 2022-11-25

Polecam Panią Natalie Baran projektantkę kuchni pracująca w Castoramie w Tarnowie przy ul. Nowodabrowskiej. Według mnie jest to osoba bardzo kompetentna i posiadająca bardzo dużą wiedzę na temat projektowania i wizualizacji kuchni. Potrafi doradzić i nasunąć nietypowe rozwiązania, dzięki którym kuchnia będzie wyglądac nowocześnie i elegancko. Gorąco polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Adrian / 2022-11-24

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że opinia dotyczy nie tylko Castoramy, ale innych sieciówek podobnych (dla przykładu Leroy Merlin). Opinię również wystawię u konkurencji. A jaka jest moja opinia? Taka, że wydajecie grube pieniądze na marketing, reklamując nawet kilkanaście nowych serii w danej kategorii, a potem się okazuje, że nawet więcej niż połowy reklamowanych produktów, a jak jest to niekompletna, bo np. model szafki został wycofany, albo mieliście na całą polskę tylko kilka(naście) sztuk. Rzadko można znaleźć dany produkt, a jak się znajdzie to albo ostatnia sztuka, albo tylko kilka, gdzie człowiek potrzebuje o wiele więcej. Robienie u Was zakupów jest pełne frustracji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Ewelina / 2022-11-15

Zakupiłam szafkę wisząca z lustrem seria Goodhome, lustro odkleiło się po miesiącu! Spadając uszkodziło szafkę pod umywalkę i panele, również zakupione w obecnym sklepie. Narobiło szkód i dodatkowej pracy! To był mój pierwszy i ostatni raz kiedy zakupiłam cokolwiek w tym sklepie. Meble również przyszły uszkodzone! mega kiepska jakość!
Cena/Jakość
2.00
Zalety

Wady

Kiepska jakość

Extra informacje

Miesiąc

zawiedziony / 2022-11-14

Byłem w Castoramie w Poznaniu-brak towaru.Pracownik sprawdził na stronie najbliższej Castoramy i wyświetliły się 4 sztuki. No to myślę, niedaleko...wsiadam w auto i jadę. Na miejscu okazuje się ,że towaru nie ma. Podobno stany na stronach internetowych nie aktualizują się na bieżąco. PORAŻKA!!!! Tak prężna, ogromna sieć i co...nie radzą sobie z internetem...
Obsługa klienta
4.00
Zalety

rzetelna obsługa

Wady

chyba słaby przesył danych w tak rozwiniętej dobie internetu

Extra informacje

klient online / 2022-10-18

Castorama Wałbrzych. W ofercie, drzwi antracyt lewe Etna w sklepie nie ma, farba Tikkurila w ofercie 5 w sklepie nie ma, wełna mineralna akustyczna 5 op. w sklepie nie ma. 3 razy jechałem 3 razy tylko po to, aby się dowiedzieć, że oferowanego towaru ni ma i ni byndzie. Na miejscu sprawdziłem jeszcze raz ofertę, produkty wisiały na stronie. W jednym wypadku dokonałem zakupu online, tydzień czekałem na zwrot kasy. Uwaga na tego nierzetelnego sprzedawcę naciągacza.
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Pad / 2022-10-16

Nie znajdziecie gorszych jakościowo towarów i materiałów niż w Castoramie, Leroy i im podobnych.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

Nie ma

Wady

W ilości nieskonczonej

Extra informacje

Krystyna / 2022-10-03

Projekt, kupno i montaż kuchni.
Zalety

Wady

Projekty wykonane nierzetelnie, montaż wykonywany długo i niedbale.

Extra informacje

10 m-cy

Grzegorz / 2022-09-17

Castorama to najgorszy market w w Kielcach pod względem obsługi klienta tam ludzie pracują za karę są opryskliwi i niekompetentni . Nikomu nie polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

nie na

Wady

za mało miejsc aby opisać wszystkie

Extra informacje

Giacomo / 2022-09-15

***nia z patatajnią!Omijać szerokim łukiem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nie zauważyłem..

Wady

Brak organizacji,niedotrzymywanie terminów dostaw,lekceważenie klienta,kompletnie nie przygotowany personel.Dno!

Extra informacje

ER / 2022-09-13

Niech to co się stało samo odpowie jaką opinię wystawić. Szukałem łącznika żaluzjowego, udałem się do Castoramy... jest taki jak chciałem, ale ostatni, bez opakowania, podrapany, myślę sobie trudno - może dostane rabat. (w końcu trudne czasy, węgiel drogi, trzeba oszczędzać :-) ). Zwykły, podstawowy w dobrej cenie, a że potrzebowałem go do kotłowni do sterowania elektrozaworem myślę sobie wezmę. Ale zaraz, bez kodu kreskowego? Na kasie będzie problem idę do obsługi, tłumacze, że ostatni, że podrapany, że bez kodu - słyszę "Niech pan idzie do kasy", więc grzecznie idę naiwny. Znowu ta sama bajka, ostatni, podrapany, bez kodu, może rabat?, Pani dzwoni na dział elektryczny. Przyszedł Pan, wziął mój łącznik po 5 minutach wraca, podał kod kasjerce. Pytam, a co z rabatem? Pani odpowiada: "A to niech go Pan goni." No więc kliencie - chyba jesteś nikim :-).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

poza mnogością asortymentu nie dostrzegam

Wady

w tym wypadku traktowanie klienta

Extra informacje

Jerzy / 2022-09-09

Jestem pod wrażeniem profesjonalnego podejścia do klienta oraz znajomości tematu pracownika działu obsługi farb w Ostrowcu Świętokrzyskim Pana Adriana, akurat wróciłem z zagranicy i podejście do klienta prezentowane przez tego pana w niczym nie odbiega od standardów zachodnich w porównaniu tzw,,sprzedawców,,w innych sklepach tego typu w Ostrowcu.z poważaniem Jerzy Kusal
Cena/Jakość
Obsługa klienta
5.00

Bezradny / 2022-08-29

Kupiłem deskę tarasową.Po 2 latach jest do wyrzucenia.Z desek zrobiły się śmigła,zbiera się wodą,boso nie można wyjść bo z desek włażą drzazgi.Złozyłem reklamacje i została odrzucona bo wg.nich taras ma służyć aż 2lata.Mijajcie szerokim łukiem dział z deskami.
Cena/Jakość
1.00
Zalety

Wady

Szkoda słów.

Extra informacje

Nie ma zerowych pkt. Szkoda

Ryszard / 2022-08-23

Moje zamówienie przygotował Pan Paweł z Castoramy Kraków ul Pilotów. Odbyło się szybko sprawnie i miłej atmosferze. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

TAKI TAM / 2022-08-16

Huczne wyprzedaże to sobie mogą wsadzić w cztery litery. Zamówisz a tu ci dzwonią za chwilę że nie ma. Wchodzisz na stronę nadal widzisz towar tylko mniejszą ilość . Ta Wyprzedaż to dla pracowników ich rodzin i pociotków.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Janusz / 2022-08-09

Wybrałem się dzisiaj po kawałek sklejki do zielonogórskiej Castoramy. Potrzebowałem o określonym wymiarze więc kierunek dział drewno, box z pilarką. Przed ladą kilku chłopaków cierpliwie czekających aż ktoś przy maszynie się pojawi. Mi sie spieszyło więc w te pędy do pani kasjerki aby przez swój interkom poprosiła pilarza aby pojawił sie przy stanowisku pracy. - Piła dzisiaj nieczynna, zapraszamy jutro między 10 a 18. - Ok, ale może ktoś byłby tak łaskaw i umieść jakąś informację przy stanowisku bo ludzie tam stoją i nie mają zielonego pojęcia o tym co właśnie się od pani dowiedziałem? - Chcieliśmy to zrobić ale... kierownik zabronił umieszczania jakichkolwiek informacji że pilarza dzisiaj brak. Zebrałem szczękę z podłogi i poszedłem poinformować ogonek przy ladzie że Castorama ma nas dzisiaj w głębokim de... Może jutro będziemy mieć więcej szczęścia.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

szukać ze świecą

Wady

jak powyżej

Extra informacje

Saaaa / 2022-07-19

Dramat byłam dzisiaj w Castoramie w Nowym Sączu nie wiem gdzie jest kierownik ale pracowników nie widać i nie słychać. A jak podchodzisz do kasy to kasjerka jak byś się dopiero co obudziła i zdziwiona ze żyje a już nie wspomnę o transporcie gdzie spędziłam 30 min a pani sobie poszła i nic nie powiedziała co dalej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

Wady

Obsługa

Extra informacje

Kasia / 2022-07-17

Radzę dobrze sprawdzać produkty w sklepie. Farba z datą ważności do 2025 roku ma konsystencje galaretki... po przeczytaniu etykietki odnośnie jakiejś loterii okazało się że loteria do 2017 roku.. to ile ta farba już ma tych latek ????????????????
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Fałszują daty ważnosci

Extra informacje

wie / 2022-07-11

zakup płytek w castoramie przez internet kupiłem 9 paczek na stanie miało być 11 paczek . rano o 7 z minutami dostałem info . na maila w przygotowaniu . Dzwonię o 16 z minutami po rozmowie z pracownikiem koledzy przygotują o 20:17 dzwonie , dowiaduję się że wszystkie płytki są potłuczone i zlecenie anulują , zwrot kasy za 3 do 5 dni teoretycznie , poczekam ile w tym prawdy .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

żadne no może cena

Wady

traktowanie klienta

Extra informacje

kpina z klienta nie kupować w castoramie przez internet

Andrzej / 2022-07-06

Nie polecam zakupów w Castorama Kalisz. Kupiłem umywalkę łazienkową i szafkę wiszącą w komplecie. Porażka z umywalką ;krzywa. Pofalowana powierzchnia /miejsce na mydlo/ Umuwalka krzywa nie pasuje do szafki. Na załatwienie 1 reklamacji czekałem 15 dni. Przyjechała umywalką ksero mojej.,rowniez krzywa/bubel zupełny /. Na drugą reklamację czekam21 dni i nic. Żadnego kontaktu, wyjaśnień. Oddać szafki nie mogę bo już ją złożyłem. Pozostaje tylko rzecznik praw konsumenta. A mój czas i rozwalona łazienka drugi miesiąc.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Towar wadliwy, krzywy i trudny do zreklamowania

Extra informacje

Mario / 2022-07-06

Witam. Zamówiłem płyty chodnikowe ,za towar zapłaciłem gotówką . Po miesiącu okazało się że towar nie został zamówiony ,a Pani z działu ogród powiedział Mi że to moja wina . Zamiast towar dostać po 2 tygodniach , dostane go po 2 miesiacac. Nie miła obsługa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

brak

Wady

brak informacji

Extra informacje

klient online / 2022-06-25

Uwaga na zakupy internetowe online. Towar na stanie - zamówienie - natychmiastowa zapłata - a towaru faktycznie nie ma. Na zwrot pieniędzy za niezrealizowane zamówienie z winy Castorama, każą czekać kilka dni. Niedopuszczalne złodziejskie praktyki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Aga / 2022-06-04

Dostawa towaru
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Długi termin oczekiwania,download bez zabezpieczenia palety,zapłacone dostawa + wniesieniem i dostawca nie chciał wnieść blatów,uszkodzona paleta i poszczególne elementy szafek w kartonach i następnie oczekiwanie 2 tyg.Porażka bo wszystko przygotowane do nowej kuchni a tu taki numer.Brak słów.

Extra informacje

Przy zamówieniu i wpłacie gotówki od razu.Brak szanowania klienta..Powinni zrekompensować takie traktowanie klienta.Kierowca z zewnątrz nie z firmy.

Cecylia / 2022-06-03

Syfon do pralki natynkowy cena 29.98 zł ( do tego niekompletny, bez sprężynki w środku) a w innym sklepie 12 zł. Żenada, skąd taka różnica w cenie? Nikt nie przebije waszych cen???? :))))
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00

Sławomir / 2022-06-02

Okradziono mnie, ktoś mi wyjął pieniądze z kieszeni. Zero pomocy od personelu, który stwierdził, że monitoring nie działa. Czyli bez sensu wzywać policję.
Obsługa klienta
1.00

B.W / 2022-06-02

Jelenia Góra - robiłem projekt kuchni , pani B zaskoczyła mnie podejściem do tematu ,Szok , jeszcze nigdy nikt tak profesjonalnie nie omówił mi projektu kuchni . Taką osobę mogę polecać innym. I to w Castoramie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mirek / 2022-05-25

To jest najdroższy budowlany sklep w Polsce. Trafiają się towary o 200 a nawet 300% droższe od średnich cen w innych sklepach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

Duży wybór

Wady

Drożyzna, drożyzna i jeszcze raz drożyzna szczególnie na małych rzeczach i ich dodatkach

Extra informacje

Omijać z daleka

Stanisław / 2022-05-17

Castorama Kraków , Zakopiańska. Otrzymałem potwierdzenie zakupu przez internet do odbioru w Catorama, Zakopiańska , Kraków. Na miejscu czekałem 45 minut aż ktoś wreszcie przyszedł i powiedział,że towar , który zamówiłem jest ale w rzeczywistości go nie ma . Porażka, nikt nie zadzwonił wcześniej . Zaznaczam,że jechałem 80 km aby odebrać towar bo mi zależało. Przyznam ,że najgorsza obsługa w Castorama Kraków Zakopiańska . Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Brak

Wady

Indolencja, brak zainteresowania klientem

Extra informacje

Stanisław / 2022-05-13

Castorama w Komornikach koło Poznania . Niemiła obsługa kasjerka była tak nie miła jak by siedziała tam za kare i miała pretensje że musi pracować. Nie mówimy tu o zmęczeniu bo ja pracuje od rana do prawie wieczora i jakoś nienarzekam ani nieprzelewam gniewu na innych. Jak się tej pani niechce pracować zawsze może iść na bezrobocie. Po takim kontakcie z tak nie miłą osobą to już był koniec dnia. Obecnie odpuszczam sobie zakupy w tym markecie. Niepolecam i odradzam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

Dobre ceny

Wady

Niemiła obsługa przy kasie

Extra informacje

Jaro / 2022-05-01

kosiarka która nie odpala
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

nie posisda

Wady

nie nadaje się do pracy nie dziala

Extra informacje

0.6 roku

Krzysztof / 2022-04-22

Jak widzę z przeczytanych opini W-wa z tego sobie nic nie robi
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Krzysztof / 2022-04-22

Ignorancja klienta przez pracownicę którą poprosiłem o informację o zamówionym towarze. Po powtórnym oddzwonieniu odebrał inny pracownik i w telefonie usłyszałem że nastąpił "jakiś przewał",teraz na towar będę musiał czekać do 28.05.22,czy tak się traktuje klienta.Miejsce to miało 21,04,22r. o godz. 16,52 dział budowlany (z drzwiami)informację tą przesyłam również do centrali.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Dominik / 2022-04-22

Dzień Dobry. Chciałbym wyrazić swoją opinię na temat biura Castorama Polska w W-wie. Zadzwoniłem o godz. 15:18 pod numer (22) 575 31 00 aby zapytać się o możliwość przedstawienia propozycji dla działu marketingu firmy. To w jaki sposób rozmawiała ze mną Pani zostawia wiele do życzenia (bardzo delikatnie napisane). Ta kobieta stoi na 1 linii więc jest wizytówką firmy. Za taką rozmowę wyleciałaby w normalnej firmie na tzw. "zbity pysk" (przepraszam za określenie, ale jest najwłaściwsze). To, że jest piątek i po godz. 15:00 nie uzurpuje tej osobie do traktowania rozmówcy jak intruza. Ja rozumiem, można mieć słabszy dzień ale zachowanie Pani było porażające. Nie wiem jakie szkoły kończyła i gdzie uczą tak rozmawiać, ale to jest dno i metr mułu. A poza tym rozłączenie się w trakcie rozmowy mówi o kulturze tej Pani. Castorama - winszuje Wam takich pracowników i to w biurze.
Zalety

Są???

Wady

Jak najbardziej.

Extra informacje

Paweł / 2022-04-21

Sklep Poznań-Komorniki. Meble na wystawie są. Wg sprzedawcy : jest niezgodność stanów magazynowych "muszę sprawdzić w magazynie". Czekamy 20 minut. Pan wraca: jest wszystko. Wypisuje kwit. Płacimy w kasie. Idziemy do magazynu po odbiór. I zaczynają się schody. Najpierw przy stoisku magazynowym nikogo nie ma. Po 10 minutach ktoś informuje, że towar jest " w przygotowaniu". Po następnych 15 minutach: "wyjaśniamy, bo coś się nie zgadza", W końcu towar wyjeżdżą "ale, proszę pana, jedna szafka jest uszkodzona" Dziękuję bardzo - nie jestem zainteresowany kupnem części kompletu, ani możliwości szukania sobie w innym miejscu w Polsce Proszę o zwrot pieniędzy. Po dwóch godzinach pobytu w sklepie nie załatwiłem nic. A na przelew na kartę czekam czwarty dzień. Aha: tydzień wcześniej, w tym samym sklepie, miałem dopisane do rachunku 3 szt. grabi (kupowałem jedną sztukę). Nie można wyprostować tego przy kasie, należy udać się do "zwrotów", odstać pół godziny w kolejce i czekać na zwrot pieniędzy. Koszmar. Jak mamy bojkotować Leroy przy takim papractwie Castoramy?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

jest

Wady

cała reszta

Extra informacje

Jadwiga / 2022-04-06

W dniu 28 marca 2022 roku zamówiłam w Castoramie w Zielonej Górze słupki Piryt firmy Joniec na dziale ogród. Zaskoczona byłam ceną, ponieważ na wystawionym towarze cena za słupek była 24 złote z groszami, a gdy pracownik wystawił druk okazało się, że cena jest wyższa o około 12 złotych. Zdecydowaliśmy się zapłacić więcej, ponieważ zależało nam na czasie. Zamówienie miało być gotowe do odbioru 1 kwietnia 2022 roku. Od tygodnia próbujemy się dowiedzieć na jakim etapie jest realizacja zamówienia i ciągle jest informacja, że jest w realizacji lub każą dzwonić na ogród. Niestety dodzwonienie się na ten dział jest niemożliwe. Codziennie wykonujemy wiele telefonów bez efektu ustalenia faktów. Z powodu odległości i ceny paliwa nie jesteśmy w stanie udać się do Zielonej Góry tylko po to, żeby ustalić kiedy i czy w ogóle będzie zrealizowane nasze zamówienie. Wstyd, żeby taka forma w ten sposób traktowała klientów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nie widzę plusów.

Wady

Fatalna obsługa klienta.Cena towaru niezgodna z wystawioną ceną, o wiele wyższa. Brak możliwości złożenia skargi. Próba kontaktu e- mailowego, wielokrotnie ponawiana, nieskuteczna

Extra informacje

Ania / 2022-03-31

Korpusy kuchenne zamówione 8 marca przez sklep on line. Wszystko dostępne, zapłacone z góry z osobistym odbiorem w Pabianicach. Na stronie chwalą się, że dostawa 5-6 dni roboczych. Dziś 31 marca, telefony, nerwy, kuchnia rozgrzebana, a mebli jak nie było tak nie ma. Obsługa w Pabianicach zwala wszystko na magazyn centralny, z którym nie można się skontaktować. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Art / 2022-03-16

Zamówiłem meble w Castoramie po 2 wizytach o projektanta w sklepie na Głębockiej w Warszawie. Meble miały być szybko dostarczone do domu. I tak sie stało. Byłem szczęśliwy, że ekipa montażowa szybko złoży i zamontuje meble, warz ze zlewem, kuchenką i zmywarką. Niestety, okazało się, że nie dostałem wszystkich mebli - Castorama "zapomniała" o zmywarce, blacie, szynie do zawieszania szafek oraz szafce do piekarnika. Za każdym razem kiedy dzwonie do linii informacyjnej Castoramy słyszę, że sprawa jest wyjaśniana i czekają na maila zwrotnego z magazynu głównego. Brak empatii, żadnej pomocy, przeprosin - to chyba taki standard w Castoramie. Odradzam ten sklep!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Dobra obsługa do momentu zapłaty

Wady

Brak realizacji pełnego zamówienia.

Extra informacje

Janusz / 2022-03-09

Zamówiliśmy zestaw korpusów razem z półkami z dostawą do domu na castorama.pl. Dostawa szybko dotarła, a sama jakość wykonania elementów jest bardzo dobra, ładnie się prezentują, a ich montaż nie stwarzał żadnych trudności. Problemem okazała się reklamacja modułu, który przyjechał uszkodzony. Reklamacja została złożona 5 lutego 2022 i można powiedzieć, że sam proces zgłoszenia reklamacji oraz decyzji o jej uznaniu przebiegł wyjątkowo sprawnie, bo w ciągu tego samego dnia… i na tym kończą się pozytywy. Od tej chwili sklep Castorama.pl rozpoczął stopniowy proces wycofywania się z realizacji wymiany. Najpierw nie był wstanie określić terminu wymiany. Następnie stwierdził, że nie tylko, że nie są wstanie podać takiego terminu, ale również nie dostarczą nowego elementu tylko kupujący ma go sobie sam zrealizować. Natomiast dziś, 8 marca poinformowali, że reklamacja po stronie sklepu została zamknięta. Odradzam zakupy na Castorama.pl każdemu, kto nie ma ochoty zostać z uszkodzonym towarem. Castorama.pl najpierw mydli oczy, że wymienią uszkodzone elementy, a następnie zostawiają klienta z wybrakowanym towarem – najważniejsze, że zgarnęli kasę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Jakość produktu

Wady

Obsługa klienta, Brak możliwości realizacji reklamacji

Extra informacje

kamil / 2022-02-27

Projekt łazienki to porażka, projektantka nie słucha klienta niema pojęcia o budownictwie ja jako klient muszę zwracać jej uwagę ze fizycznie nie można czegoś wykonać choćby ze względu na odległość od pionu kanalizacyjnego. Finalnie projekt to tylko wizualizacja bez jakichkolwiek wymiarów, bez rozmieszczenia: oświetlenia, gniazdek, armatury. Płytek jest mniej niż fizycznie metrów łazienki a gdzie jakiś naddatek na odpad nie mówiąc o ich rozmieszczeniu . szkoda że przy wycenie na około 10.000 gdzie niema w niej rurek złączek kleju fug elementów zabudowy i innej drobnicy na której doleci kolejne ładnych parę stówek mają klienta głęboko w ... Odradzam projekty w Castorama Lublin
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67

Paweł / 2022-02-12

Castorama Bydgoszcz .Totalnie nie POLECAM !!! !!! Zamówione towary przez internet opłacone z odbiorem 100 km od mojego miejsca zamieszkania . Towar na stanie . W trakcie drogi po odbiór telefon z Castoramy że nie posiadają całości towaru . Czas oczekiwania na towar 8 tygodni !! Zwrot środków 14 dni ?!?! Szybko zamówiłem w innym sklepie w tej miejscowości i znowu zapłaciłem z góry . Na miejscu okazało się że też nie mają całości zamówienia . I znowu czas na zwrot środków 14 dni . Zakupy w tym sklepie to jakiś dramat . 200 Km w plecy , 2 tyś zł zamrożone na 14 dni .
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

Krzysztof / 2022-02-11

Obsługa bawi się w chowanego z klientem. Wręcz uciekają między alejkami żeby tylko nie musieć obsługiwać klientów. Czas oczekiwania na wydanie towaru z magazynu wola o pomstę …
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67

Karolina / 2022-02-07

Dno i 3 metry mułu. Brak obsługi która mogłaby doradzić. Od złożenia zamówienia do jego odebrania mija 20 minut a Panowie tylko znikają za magiczna bramom i tyle. Ciekawe ile jeszcze będę czekać? Toruń
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33

Alina / 2022-01-25

Zostałam oszukana przez sklep w Rumii. Sprzedano mi "biały" gres _ jak widnieje w opisie na ich stronie, White, jak opisano karton. A przyszły beżowe.....Castorama nie uznaje reklamacji......
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Nie szanują klienta

Extra informacje

Daniel / 2022-01-16

Bydgoszcz,Łęczycka. \r\nPani Iwona,dział techniczny. Dziękuję za pomoc. Wiem ,że to praca,ale to były szybko i miło zrobione zakupy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Sprawni ,miło

Wady

Maseczka na twarzy

Extra informacje

Czas to pieniądz / 2022-01-13

Nie zawsze jest tu najtaniej, ale za to dużo rzeczy jest tu od tak zwanej ręki
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Klient bydgoszcz ul szubińska / 2022-01-07

STANOWCZO NIE POLECAM JAKICHKOLWIEK ZAKUPOW W CASTORAMIE W BYDGOSZCZY NA ULICY SZUBIŃSKIEJ! PERSONEL Z PROJEKTOWANIA KUCHNI JEST ZUPEŁNIE NIEKOMPETENTNY. PANI Z PROJEKTOWANIA ZAPROJEKTOWAŁA MI KUCHNIE DO KTÓREJ NIE PRODUKUJĄ FRONTÓW, KTORE ZAWARTE BYŁY W PROJEKCIE. NA FRONTY CZEKAM JUŻ MIESIĄC. MUSZE JE MODYFIKOWAĆ NA WŁASNĄ RĘKĘ. ŻENADA!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nie ma żadnych zalet

Wady

Wszystko w tym sklepie jest wadą

Extra informacje

Kociczka / 2021-12-30

Najgorszy sklep w Elblągu z obsługą ,czeka się na załatwienie sprawy h,niemiła obsługą ,wręcz chamska to jakiś koszmar
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Kasia / 2021-12-28

Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi w markecie Castoramy w Gdańsku przy ul. Grunwaldzkiej w dziale budownictwo, konkretnie kominki. Pan Aleksander wykazał się dużą wiedzą i wielkim zaangażowaniem w doradztwie wyboru wkładu kominkowego. Polecamy! rzadko zdarza się taka fachowa obsługa w markecie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Fachowa i miła obsluga

Wady

Brak

Extra informacje

Marekocz / 2021-12-12

Polityka zwrotów w Castoramie to oszustwo - Pracownicy sklepu (Castorama Okecie) robią wszystko by nie zwrócić pieniędzy, bo rzekomo towar był używany. Kultura obsługi klienta też pozostawia wiele do życzenia.
Obsługa klienta
1.00
Zalety

nie widzę

Wady

Straciłem 300 zł

Extra informacje

Daniel / 2021-12-11

Nie polecam same problemy ze sklepem lepsza obsługa w biedronce
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Zygmunt / 2021-12-09

Nie uwzględniają reklamacji szyb kabiny prysznicowej, piszą że jest wina transportu jak szyba chartowana rozsypie się w rękach
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Sylwia / 2021-12-07

NIE POLECAM zamawiać kuchni w sklepie Castorama. Taka reklama, a takie partactwo i poczułam się oszukana. Zamówiłam kuchnię 30.10( aby wybrać kuchnię i aby ktoś zrobił projekt aby wszystko pasowało pod przyłącza w domu, to do działu projektowego z Castoramy chodzę umowiona od 2.10 w Katowicach. Dopiero gdy umówiłam się w Chorzowiedo płatnej projektantki pani podeszła do nas profesjonalne i kuchnia została zamowiona). 02.12 miała przyjechać kuchnia... ucieszona,że na święta będzie kuchnia, wzięłam wolne z pracy aby być w domu 2.12. Montażyści umówieni na 6-7.12... nic bardziej mylnego, zaczęły się cyrki 1 grudnia o godzinie 20:02 dostaje SMS od firmy transportowej,że dostarcza meble 7 grudnia. Na drugi dzień dzwoniłam do projektantki w Chorzowie , aby wyjaśnić tą sytuację ponieważ firma transportowa ma jedną datę tj. 7 grudnia a projektantka 2 grudnia (obie firmy mają ten sam program. Tak zostałam poinformowana). Firma transportowa zwala wine na Castorame, castorama na firmę. Po dniu walki i zmarnowaniu całego dnia na wyjaśniane (godzinę trzeba czekać aby dodzwonić się do firmy transportowej). Projektantka skontaktowała się z logistyka i transport miał być na 6 grudnia , na panelu firmy transportowej widziana data 7.12 miedzy godzinami 8-12... informacje są tak zbieżne, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Projektantka nie wie czemu tak jest jej odpisali, że 6 będzie transport. 6 grudnia byłam w domu bo miała przyjechać szafa zamówiona w Agacie. Agata Meble przyjechały całe w komplecie i na czas. Cyrk zaczął się też 6 grudnia gdy dzwoni Pan kierowca,że przywiez dziś (6grudnia) Meble z Castoramy. One miały być 7 grudnia.. usługa ok bo ekipa montażową przenioesiona na 7-8. Nic bardziej mylnego, z 32 części mojej kuchni przyszły tylko 5 rzeczy i to takie ***y, że nawet jednej szafki nie złożą. Zaczęłam znów dzwonić... po godzinie pani z logistyki transportu znosiła sprawę, skontaktowała się z magazynem Castoramy w Sosnowcu aby sprawdzili czy mają moje Meble i pani z magazynu ma do mnie zadzwonić. Do dnia dzisiejszego cisza, nikt nie dzwonił. Dzwoniłam kolejny raz do logistyki transportu, po kolejnej godzinie odebrała Inn pani i to samo tylko magazyn się nie odebrał telefonu. Pani mnie poinformowała iż do 18 godzinyskontaktuje się ze mną jeśli dodzwoni się do magazynu. Do dnia dzisiejszego nikt, nie dzwonił. Pojechałam do Castoramy do Chorzowa wyjaśnić sprawę bo tak się nie da.... panie były w szoku, nie jestem pierwszą osobą która składa reklamację i została tak potraktowana. Ale jestem pierwszą osobą która została tak potraktowana od 30 października beż kuchni, bez kontaktu i olana. Jestem pierwszą osobą która nie dostała AŻ tylu rzeczy. Moja reklamacją trwała godzinę!! Między czasie panie dzwoniły na magazyn w Sosnowcu, nikt się do nich nie kontaktował i nikt im nikt nic nie mówił. Dział logistyki nie odbierał telefonu. Wniosłam reklamację o zwrot kosztów za transport, zwrot kosztów za montaż i rekomesate za brak wywiązania się z umowy dostawy mebli. Panie bardzo mnie przepraszaly ale tylko tyle mogły zrobić. Dział kuchnie w castoramie tak kuleję... nie zamawiajcie kuchni w tym sklepie, ja w tym roku raczej kuchni mieć nie będę a najgorsze w tym wszystkim jest to,że nikt nie wie kiedy ona będzie i czy dojdzie w całej reszcie czy dalej na raty. NIE POLECAM !!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

0

Wady

Brak terminowości, brak kontaktu z działem

Extra informacje

Małgorzata / 2021-12-05

Serdecznie dziękuję za fachową obsługę pracownikom działu Ogród w sklepie Castorama w Koszalinie, którzy bardzo dobrze doradzili mi w ostatnich zakupach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dobra obsługa, dostępność

Wady

trudność z miejscem parkingowym

Extra informacje

helena / 2021-12-05

chcę bardzo serdecznie podziękować panu Patrykowi z działu drewno-za profesjonalne doradztowo, w czasie moich zakupów w castoramie w czestochowie za cierpliwość i solidnosć w swojej pracy wcale niełatwej jeszcze raz --dziękuję i oby castorama miala wiecej takich pracowników---jestem zadowolona z zakupów w castoramie w czestochowiie w dniu 5,12 2021

Karolina / 2021-11-26

Tragedia brak obsugi. Chodzą noby osoby w koszulkavh castorama ale jak zapytała juz 4 z kolei osoby o rodzaj impregnatu to uslyszalam tylko ja tu dokladam towar ja nie z tego dzialu ja sie na tym. Nie znam prosze szukać gdzies dalej obsługi tragedia kiedyś nie do pomyslenia sami profesjonaliści teraz takiego ze świeczka szukać
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Klient3333 / 2021-11-15

Porażka. Sklep ogłaszał fałszywą promocję na drzwi oraz ościeżnice od 13.10 do 07.11. Ponieważ sklep otwarty jest teraz także w niedzielę to odłożyłam kupno drzwi z promocji na niedzielę. Miałam dużo rzeczy do zrobienia więc stwierdziłam że właśnie w niedzielę 7.11 która to jest dniem wolnym u mnie w pracy zakupie te drzwi. Niestety tego nie zrobiłam ponieważ sklep pomimo wielkich banerów że promocja jest jeszcze 7.11. promocje te zakończył 6.11. Gdybym wiedziała to zakupiłabym je wcześniej albo chociaż nie jechała bez potrzeby 100km. Bez potrzeby bo bez promocji nie są one juz atrakcyjne cenowo. Pracownicy obiecywali że promocja jest włącznie z 7.11 ale tego dnia czyli 7.11 pewien Pan w bardzo niemiły sposób zakomunikował że już tej promocji nie ma. Oprócz banerów mówiących w jakich dniach jest promocja to na stronie Castoramy 7.11 również była informacja o promocji, której realnie nie było. Wprowadzanie klienta w błąd i nic poza tym. Straciłam czas na przejazd do sklepu w 1 stronę 100km a wróciłam wkurzona sytuacją z pustymi rękoma. Farba magnat też miała być na promocji, a nie była. Porażka z tym sklepem. Obiecują że nie pozwolą pobić swoich cen a farba o której pisze w moim okolicznym sklepie jest o 20 złoty tańsza.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo, głównie oszustwo klienta

Extra informacje

Marta / 2021-11-13

Najgorszy sklep jaki istnieje! Zamawiając kuchnie Pan wielki architekt uzgodnił ze mną termin jej dostawy w 6-8 tygodni! Po 10 tygodniach ciągłych telefonów i @ stwierdził ze jeszcze na coś musimy poczekać nawet nie zaproponował zamiennika! Kuchnia dotarła z kompletnie innymi wymiarami płyty z tylu szafek trzeba wzmocnić gwoździkami żeby się nie rozwaliła! Po 3 dniach od odbioru dostałam @ ze brakuje tam listwy i innych drobnych rzeczy! Pan sam miał dobrać oświetlenie kuchni którego tez NIE MA!!!!! Żenada mieszkam w Nl wielu znajomych ma zamiar zamawiać meble z Pl. Każdemu i w Pl i tutaj podkreślę jaki syf oprócz reklamy robicie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Żadnych!

Wady

Za dużo by pisać

Extra informacje

Klient / 2021-11-10

Jestem bardzo zadowolona z doractwa na Targówku u P. D. Dadera, super sprawnie polecił nam towar, mieliśmy dosyć sporo tego, nie na moją głowę. Dziękuję. Również P. P. Lojszczyk sprawnie mu poszło z doradctwem drzwi. Dzięki
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

MS / 2021-10-30

DNO!!! Poraz trzeci jeżdżę z reklamacją. Pan sprzedający szafy nie pitrafi sprzedać właściwej szuflady nawet jak mu się pokaże paluszkiem. Już dobra szerokość szuflady to głębokość się nie zgadza. A ja jeżdżę zwracam towar kolejny raz czekam tydzień na zamówienie i znów to samo. Piszę ku przestrodze- obok jest ikea i żadnych problemów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Personel

Extra informacje

Ola / 2021-10-27

Zamówione meble przyszły po miesiącu od kupna na braki trzeba było czekać jeszcze kolejna 2 tygodnie jak już było niby wszystko został zamówiony montaż na korty czekać trzeba, bylo przeszło 2 miesiące przy montażu okazało się że projekt źle zrobiony trzeba, było go szybkó zmieniać część rzeczy przyszło nie potrzebnych źle zaprojektowanych które trzeba było odac koszt zwrotów ok 1 tys ale od montażu mebli 15% tej kwoty nie odjęto jeden blat był uszkodzony itd ale ten kawałek się go ucięło. Ogólnie niektórzy pracownicy nie przeszkoleni wykonują swoją pracę nie znając się na tym co robią na trzeba uważać i ufac tylko sobie przy projektowaniu kuchni itp co do firmy montażowej też ma dużo złych opinii na necie robił szybko i nie zbyt dokładnie brak silikonu przy ścianie odpada noga od szafki nie dokończyli zabudowy jak było w projekcie bo baklo. List za mało zamówionych zostało przez panią projektant ogólnie organizacja nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

Przyjmują zwroty bez dodatkowych pytań nawet po 14 dniach od zakupu

Wady

Brak kompetencji pracownicy nie doiformowani mało profesjonalni możliwe że nie wszyscy

Extra informacje

Brak

Tomasz / 2021-09-10

Gdańsk Oliwa - obsługa w punkcie "zwroty" poniżej oczekiwanych standardów, jakby z poprzedniego ustroju. Już więcej nie będę kupował w tym sklepie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33

Krzysztof / 2021-08-03

Oczekiwanie za wydaniem dwóch paczek płytek godzina 20 minut , po oczyma okazało się, że pracownicy Castoramy mają burdel na magazynie i nie potrafią znaleźć płytek to jest szczyt nieróbstwa i chamstwa wobec klienta
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Tylko minusy

Extra informacje

Beata / 2021-07-20

Kuchnia Alpinia, nie polecam. Meble kiepskiej jakości, strach je myć. Montaż był męką, trzeba było dokupywac, przycinac, przerabiać, mimo że na etapie projektowania wszystko malowali w różowych kolorach. Nie polecam, strata pieniędzy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Wady

Extra informacje

Tydzień i już są usterki

ilona / 2021-07-09

Duże rozczarowanie i niesmak przy zakupie kafelków. Brak jakiejkolwiek informacji, że kafelki są na zamówienie. Nikt wcześniej nas o tym nie poinformował. Dowiedzieliśmy się dopiero, gdy poszliśmy po odbiór do magazynu. Tam pan poinformował nas,że nie ma , bo są na zamówienie, a termin oczekiwania to tydzień. Gdy zapytałam panią kierownik działu, gdzie jest taka informacja, że kafelki są na zamówienie (nadmieniam, że w innych tego typu sklepach jest umieszczona informacja, że "dostępne od ręki" lub "na zamówienie"), to otrzymałam odpowiedź, że informacja jest ustna. Nie polecam zakupów w Castorama.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa klienta, dostępność towaru i brak informacji o dostępności towaru

Extra informacje

Nomenkokis / 2021-07-01

Castorama w Lubinie wynajęła firmę pod tytułem zadbano do przewozu mebli kuchennych. Mebli nie otrzymałem w terminie ponieważ firma zadbano zgubiła jedną przesyłkę. W końcu po trzech tygodniach przesyłka dotarła ale okazało się że część opakowań jest uszkodzona a jedna złamana w poprzek oraz brakowało blatu kuchennego. Oprócz tego na żadnym opakowaniu nie było numeru kodu który jest na zamówieniu wystawionym z Castoramy. Tylko na podstawie numeru kodu można było zidentyfikować poszczególne opakowania przesyłki. Dostawa w całości została zwrócona przewoźnikowi
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Brak

Wady

Po realizacji zamówienia i zapłaceniu, zaczął się jeden wielki koszmar. Nigdy więcej nie zrobię tego rodzaju zakupów w Castoramie

Extra informacje

Zakupy kuchni w Castoramie Lubin kosztowało mnie utratę zdrowia i nerwów

Ewelina / 2021-06-25

Nie polecam zakupów w Castoramie!Serwis Kraków przy ul. Walerego Sławka to tragedia. Reklamacja na lipną baterię prysznicową (nową!!!ma może pół roku)pozostała bez odpowiedzi pomimo dwóch pism.A przyjął ją sam Pan kierownik. Takie stanowisko wydawałoby się,że do czegoś zobowiązuje. Dodzwonienie się graniczy z cudem!Czekam od 10 maja! Totalna ignorancja! Z takim brakiem szacunku do klienta jeszcze się nie spotkałam. Sprzedać owszem w potem się kliencie martw.Omijajcie szerokim łukiem!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Agnieszka / 2021-06-23

Zamówiłam tam kuchnię. Sama usługa projetkowania to był koszmar. Mówię gościowi w sobotę, że chciałabym się zastanowić nad planem kuchni i wrócić w poniedziałek, żeby nanieść poprawki. Gościu mówi: "Jasne!". Wracam w poniedziałek. Mojego projektu nie ma. Pani proponuję, żeby zacząć od początku. Jasne, bo mam 1.5 h, żeby od nowa projektować. Dramat. W sumie miałam usługę planowania 3 razy niezależnie od siebie, bo Castorama nie jest w stanie ZACHOWAĆ PROJEKTU. Z zamówieniem jest jeszcze gorzej. Doszło 27 opakowań, zamówiłam 38 produktów. Bez żadnego wyjaśnienia. Więc łączę się z chatem i pytam o co chodzi. Chat zostaje wyłączony. Spoko, mają też formularz kontaktowy. Próbuję i formularz nie działa. Próbuję jeszcze z 10 razy. Nie działa, błąd. Spoko, zdarza się. Dzwonię. Pan musi skonsultować. Pan podaje maila, żebym wysłała pytanie. Wysylam. Dzień później dostaję info, że mail nie został dostarczony, bo klient odbiorcy odrzucił. Skandal. Nigdy więcej Castorama.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

- Tanio

Wady

- Customer service, profesjonalizm

Extra informacje

MIke / 2021-06-13

Zamowione online, i zaplacone przed odbiorem, po 3h SMS "brak opakowania, mozliwosc obbnizenia ceny". Podczas odbioru przychodzi pan i przynosci totalnie u***ony, pookelejany 4 krotnie, uwalony jakims klejem grzejnik i mowi, ze on nie wie co to ale ostatnia sztuka wiec taki tylko maja. Jak sie nie podoba to nie jego sprawa mam se robic co chce a zreszta juz zaplacony wiec prosze zabierac. Brak slow, niesetety w piatek wieczor szefa dzialu logistyki juz nie bylo wiec i szany na zrobienie burdlu adekwatnego do poziomu traktowania klienta. Nie polecam sklepu w Swarzedzu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

szybkosc realizacji

Wady

niezgodnosc z zamowieniem

Extra informacje

podejscie "bierz albo spadaj i tak juz zaplaciles wiec sorry"

Mariusz / 2021-06-07

Po konsultacji przez telefon nie ten towar
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Wady

Sam doradca powiedział że da do wężyków redukcję a dał nyple

Extra informacje

Sinduril / 2021-06-05

Fatalna obsługa. Jedna osoba non stop do obsługi zamówień internetowych, do godziny czekania na obsługę bo pan " gdzieś sobie chodzi". Zapytać o możliwość obsługi spotkała się z opryskliwa reakcja pani od faktur. Więcej tutaj zakupów robić nie bede
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

zenon / 2021-05-15

odradzam zakupy w castoramie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

fatalna jakość

Extra informacje

Magdalena / 2021-05-10

Uwaga na promocje. Oszukują na każdym kroku. W tej chwili ogłaszają się, że "kupując DOWOLNY zestaw mebli ogrodowych otrzymujemy 20$ zniżki na pawilon ogrodowy". Niech Was nie zmyli wyraz "DOWOLNY". Okazuje się, że tę dowolność należy sprawdzić w regulaminie czy owy zestaw jest tam wyszczególniony do promocji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00

Kacper / 2021-05-06

Hej jest pandemia i nie miałem możliwości wejścia do sklepu więc poprosilem o towar Pana i Panią którzy stali przy kasie gdy spytałem o kołki rozporowe 20 cm pan mnie wyśmiał powiedział ze nie takiego czegoś spytałem się też o farmery a on do mnie co to jest więc mu wytłumaczyłem spojrzał na mnie jak na debila więc pojechałem do innego małego sklepu gdzie dostałem wszystko to co chciałem więc myślę że ci ludzie albo mnie zlali albo nic nie wiedzą o towarze szczerze nie polecam

Władek / 2021-05-06

Zamówiłem internetowo towar. Potwierdzono o realizacji i odbiorze. Za chwilę poinformowano, że sprzedano innemu klientowi. Telefonicznie przeproszono i poinformowano o zwrocie pieniędzy na konto w 2-3 dni. Po tygodniu dzwonię dlaczego nie ma przelewu i otrzymuję informację, że powinienem przeczytać umowę, w której widnieje info o zwrocie w 2-3 tygodnie. W podsumowaniu: nie zrealizowano zamówienia z winy Castoramy i obraca się moimi pieniędzmi 2-3 tygodnie.\ Castoramie za zakupy dziękuję i żegnam.
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

nie widzę, są inni rzetelniejsi

Wady

niedoinformowanie

Extra informacje

Gabi / 2021-04-25

Sklep internetowy Castorama to porażka. Kupiłam towar , opłaciłam kartą i za godzinę dostałam wiadomość że zakupionych paneli nie ma i nie będzie. To dlaczego są na stronie i to duża ilość? Szkoda nerwów!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Nie znam

Wady

Brak koordynacji sklepu internetowego ze stanem magazynu.

Extra informacje

Alex / 2021-04-06

nie polecam tego sklepu. zamówienia przez Internet nie są realizowane w terminie, można czekać 24 godziny lub dłużej, chociaż jest napisane, że można odebrać w ciągu 2 godzin.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Pawel / 2021-03-19

mieszadło macallister porażka wada fabryczna od producenta
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

cena adekwatna do produktu

Wady

fabryczny szrot

Extra informacje

Anna / 2021-03-16

Nie polecam Castoramy. Zamówiony towar różni się w rzeczywistości od tego na stronach. Zdjęcia obrobione i piękne. Jedna z zamówionych lamp przyszła potłuczona. Widać, że ktoś ją niedbale spakował. Napisałam to wszystko na stronie Castoramy pod ich produktami, ale moje opinie się nie pojawiły.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33

Krzysztof / 2021-03-05

OBECNIE NIE POLECAM ZAKUPÓW NA POPULARNEJ. FUNKCJONOWANIE PODCZAS PRZEBUDOWY JEST LOGISTYCZNĄ POMYŁKĄ. DUŻE UTRUDNIENIA DLA KLIENTÓW A PRACOWNIKOM DOSTAJE SIĘ ZA DECYZJE GÓRY

Luki / 2021-02-12

EKOGROSZEK CARBON! Kupowałem od kilku lat ekogroszek w Castoramie, ale ostatnia dostawa ze stycznia tego roku to DRAMAT!!! Z worków leci woda.Ekogroszek GNÓJ!!! W kotłowni mam pootwieranych z 10 worków żeby to schło, ale niewiele to daje i do pieca wrzucam mokry opał. Piec się niszczy i spala dużo więcej! Tak właśnie Castorama straciła klienta. Najlepsze jest o że na stronie Castoramy nie mogę zamieścić negatywnej opinii!!! Pewnie mają jakieś filtry. Nie polecam ekogroszku!!! Bo chyba go transportowali drogą wodną, ciągnąc za statkiem na linie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.33
Zalety

Wady

MOKRY ekogroszek

Extra informacje

Dostawa ze stycznia 2021r.

aaa / 2021-02-11

Dzwoni do mnie jakiś człowiek z numeru XXXXXX i mówi mi, żebym "sobie przyjechał i wybrał jakieś listwy z półki" - bo on ma regał w przebudowie i nie może znaleźc... mojego zamówienia No to już jest wyjątkowa bezczelność, z jaką się jeszcze nie spotkałem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Ewa / 2021-01-27

panele były w cenie 19,89 zł a przy kasie policzono 30, 99 gr.

Patrycja / 2021-01-23

Obsługa w Castoramie na ul. Sosnowieckiej w Krakowie na płytkach jest dosłownie niegrzeczna, zdenerwowana że cokolwiek musi robić , że muszą odpowiadać na pytania. Kobieta nie potrafi jasno i rzeczowo wyjaśnić tylko podniesionym pretensjonalnym tonem do klienta.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Duży wybór płytek.

Wady

Mało osób do obsługi, kolejki, niegrzeczna obsługa.

Extra informacje

Pomyłki. Mała ilość płytek na stanie

Piotrek / 2021-01-14

Infolinia zakupowa Castorama jest dowodem, jak ta firma olewa swoich klientów. Najpierw wysłuchujesz kilka minut p..lenia, a na końcu informują cię, że wszyscy konsultanci poszli na fajkę i rozłączają połączenie. I tak od nowa. Można cały dzień spędzić przyjemnie próbując się dobić na ich pseudo linię obsługi.
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

sprzedają badziewie, zerowy kontakt telefoniczny kontakt brak części zamiennych.

Extra informacje

Jacek / 2020-11-26

Piszę o obsłudze w Bydgoszczy ul. Szubińska.Pracownicy są leniwi, z łaską odpowiadają na pytania, są jakby nieobecni, Odbieram to tak, że klient przeszkadza im, że w ogóle jest.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Sklep ok.

Wady

Obsługa!!!

Extra informacje

Jerzy / 2020-11-12

Castorama Katowice . Chciałem zlecić dociecie listwy pod szafką kuchenną . Nowa zmywarka do zabudowy nie otwierala się calkowicie dlatego na jej szerokości należało podciąć listwę przypodłogową z przodu szafki proste dwa cięcia w ksztalcie litery L . Zadzwoniłem czy usługi przycięcia robią. Robią koszt jednego cięcia to 25 zł a tu będzie dwa cięcia - nieważne że jedno 60cm a drugie 2cm cięcie to cięcie oświadczył fachowiec .więc koszt usługi 50 zł wymontowałem listwę zawiozłem 25 km. i się okazało że takie wycięcie w kształcie L to przekracza umiejętności fachowców z Castoramy. Tak że posiadają tam fachowców "wysokiej klasy". Nawiasem mowiąc zaniosłem do stolarza który w ciągu 5-ciu minut wykonal te cięcia biorąc za to 20 zł. Gratulacje
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Edward / 2020-11-07

Mieszkam kilkadziesiąt kilometrów od sklepu Castorama Zakopianka, więc sprawdziłem w intranecie na stronie czy znajdują się tam wybrane przeze mnie płytki gresowe, było 5 opakowań i tyle chciałem kupić pojechałem do sklepu, a tutaj sprzedawca z beztroska mówi że ich nie ma. Wróciłem do domu patrze na internet i dalej jest 5 paczek. Zrobiłem kilkadziesiąt kilometrów na darmo. Zostałem OKŁAMANY dlatego nie polecam tego sklepu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Podają nieprawdziwe dane

Extra informacje

Piotr / 2020-10-27

Ogólnie dziadostwo . Kupilem wkretarke ktora po 2 godzinach rozleciała się chcąc wymienic oczywiście nie moga tego zrobic tylko reklamacja ktora trwa 2 tygodnie . pytając co mam zrobić bo potrzebuje na teraz a nie 2 tygodnie to kazalo sobie druga kupic chamstwo jednym słowem i zero normalnego podeiscia do klijeta dodam ze to sprzet marki erbauer ktory tylko oficjalnie castorama w polsce sprzedaje i odradzam kupowanie tego zlomu tylko ladnie wyglada
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Piotr / 2020-10-23

To już dzisiaj najgorszy market budowlany w Polsce. Obsługa fatalna w każdej placówce. nie zna ja się na swojej robocie od niechcenia przyjdą do klienta i splawiajają ludzi . A już o cenach to nie wspomnę za te ceny powinno się wziąść urząd ochrony konsumenta . Ceny nie są adekwatne do towarów. Proszę zwrócić uwagę na przyciecie towaru klienta cena nagle wzrosła o 60 procent. A jak spytałem czemu to mówiono że to odepchniecie klienta żeby nie przychodził z własnym towarem . przecież jest to karane, takie praktyki nie powinny mieć miejsca .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

żadnych.

Wady

ceny za wysokie

Extra informacje

Anna / 2020-10-20

Ceny konkurencyjne,szybko i dobrze można zrobić zakupy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Ceny

Wady

Duże kolejki

Extra informacje

Zaskoczona / 2020-10-12

W dn. 10. 10. 2020 kupiłam w sklepie Castorama w Elblągu regał metalowy jak wyżej o kodzie 119580, który powinien kosztować 87,48 zł. Zapłaciłam 118 zł jak za inny przedstawiony regał o kodzie 119532 ( nr transakcji 37896). Czy powyższa informacja jest nieaktualna, czy to celowe działanie firmy?

Ed / 2020-09-24

Klient twój wróg
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Blisko domu

Wady

Ciągłe polowanie na pracowników, zamówienia niezrealizowane po terminie odbioru i co mi zrobicie...pracownicy niekompetentni

Extra informacje

Castorama Swarzędz

Lila / 2020-09-23

To miejsce to porażka. A to tylko dzięki obsłudze. Byłam w sobotę 19 września z mężem. Chcieliśmy kupić bramę. Spotkaliśmy Pana z obsługi, który nie poświęcił nam nawet sekundy ze swojego czasu,bo wolał zabawiać rozmową swojego znajomego. Pojechaliśmy wobec tego do innej firmy w Zielonej Górze i w cudownej atmosferze dokonaliśmy zakupu. Gratuluję pracownika, który bierze pieniądze za nic w Castoramie.

Krzyś / 2020-09-13

To prawda. Jeśli mówią, że czegoś nie ma, to wcale nie musi oznaczać, że tego nie ma! To może oznaczać, że nie wiedzą, gdzie to jest. Taki mają bałagan. A Pani (?) z punktu usługowego to żenada.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67

JAN / 2020-09-12

Castorama Głogów - trudno spotkać kompetentnego sprzedawcę, odsyłają od jednej alejki do drugiej. Próba ustalenia stanu faktycznego spotkała się z nieprzyjemną kontrreakcją pani z punktu serwisowego i reklamacji.\r\nPodziękowania dla pani, która podjęła się skutecznej próby zlokalizowania poszukiwanego towaru. Natomiast pani z punktu usługowego musi się jeszcze bardzo dużo uczyć, totalny brak taktu, kultury. Nie brakuje jej arogancji.

WojCIech / 2020-09-08

odkąd zrezygnowałem z usług i zakupów z Castorama przerzucając się na trochę droższy market nie mogę narzekać. Nic nie przyjeżdża uszkodzone. Terminowe realizacje. Jeżeli kurier lub dostawca zawali nie ma problemów czasowych z gwarancją. Trzeci świat 21 wiek. Kto chce niech dalej się tam zakupuje. Ja sobie dałem spokój...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Dużo sklepów w regionie

Wady

Jakość obsługi, dostawa towaru, reklamacje,

Extra informacje

Były Klient !!!

Mateo / 2020-09-02

Niestety nie myślałem, że dojdzie do tego, ale zmuszony jestem wystawić najgorszą opinię Castoramie w Krakowie-Bronowice. Po czterech dniach od zamówienia, moich fliz nikt nawet nie zamówił. Zrobił to pracownik przy mnie, a jego stosunek do mnie, jak do jakiegoś intruza, budził u mnie jaknajgorsze odczucia. Nie mamy pana fliz i co nam pan zrobi. Po kolejnychdwuch dniach, flizy dojechały i w ramach zadość uczynienia pracownik magazynu chciał mi dać dodatkową jedną flizę USZCZERBANĄ !!! Wstyd Castoramo. Pracowników trzeba wyśłać na szkolenie. To była ostatnia moja wizyta w Casto.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Duży wybór towarów.

Wady

OBSŁUGA!!!

Extra informacje

Andrzej / 2020-08-30

dział budowlany w Lubinie woj. Dolnośląskie. dziś 30 08 2020. do Castoramy przyjechałem wymienić jeden element do obudowy kominka gdyż były dwa te same a powinny być prawy i lewy , obsługa była bardzo nie miła wręcz krzykliwa a przy tym obrażała klienta ,to już nie pierwsza taka sytuacja w tym dziale ... nie dość ,że nie potrafią doradzić klientom odpowiednio to jeszcze są opryskliwi . nie wiem czy oni przychodzą do pracy za karę ....tak będziecie tracić klientów bo ja już nie wrócę ....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

wymienić pracowników działu budowlanego na kompetentnych

Extra informacje

Ewa / 2020-08-30

Obsługa kasy nr 5 Małgorzata w dniu 30.08 2020 była naganna pani była obrażona ze musiała do pracy przyjść w niedziele nakrzyczała na klienta poprostu skandal
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

tmx / 2020-08-24

jedno co robi teraz ten sklep to pilnuje i tresuje ludzi bez kagańców
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Str / 2020-08-24

"Casto Gestapo"czyli kowidianie kontratakują. Zgodnie z najnowszym orzeczeniem skompromitowanej WHO jedynie osoby "chore" na psychoświrusa winny nosić maski. Natomiast nadgorliwy zarząd tej korporacji nie dość że nie stosuje się do wytycznych "swoich " guru to jeszcze lekceważy polskie prawo i Konstytucje RP art 31 i 52 stawiając przy wejściach do swoich sklepów "maseczkowe gestapo" Zbojkotujmy ten psycho terror i te wszystkie zachodnie sklepy które próbują z nas zrobić bezmózgie marionetki.

Henryk / 2020-08-18

Kiepska obsługa klijenta spędziłem w waszym sklepie ponad godzinę zmarnowałem czas i nic ie załatwiłem. Obsługa do kitu nie profesjonalna jakby z innej epoki. Więcej nie trafie do waszego sklepu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same minusy

Extra informacje

Alicja / 2020-08-18

Chciałam bardzo podziękować za uprzejmość, cierpliwość i wyczerpujące informacje dot. dobrania odpowiedniej pompy do studni i potrzebnych dodatkow, zaworów itp.Panowie z działu elektronarzędzi to fachowcy. Młody człowiek z działu hydrauliki również zasluguje na specjalną pochwałę ponieważ wydrukował nam mapkę i wytlumaczyl jak dojechac do innego sklepu. Po prostu chciało mu się byc uprzejmym. A wszystko to w Castorama Gniezno.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marzena / 2020-08-17

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Towar dostarczony terminowo. Ceny konkurencyjne. Gorąco polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

W jednym sklepie wyposażyłam mieszkanie.

Wady

brak

Extra informacje

Marzena / 2020-08-17

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Towar dostarczony terminowo. Ceny konkurencyjne. Gorąco polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

W jednym sklepie wyposażyłam mieszkanie.

Wady

brak

Extra informacje

Jolanta / 2020-08-13

Duże zaangażowanie i pomoc przy zakupie krzeseł ogrodowych ( zwłaszcza jednego młodego pracownika :) Ogólnie przyjemna atmosfera, duży asortyment produktów przy umiarkowanych cenach, polecam .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Rzetelne informacje obsługi sklepu, szybki kontakt.

Wady

Extra informacje

bogusław / 2020-08-09

Nie pocelam tego sklepu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Raczej ich brak

Wady

Moja ostatnia wizyta w kedzierzyn ie kozły zakończyła się tym że wyszedłem ze sklepu po godzinie i kilku prośbach zeden z obsługi sklepu nie podszedł jak już podchodchodza to nawet nie jest dobrze zorientowany nie polecam najgorszy syf.

Extra informacje

Halina / 2020-07-14

Castorama w Skoczowie. Obsługa okropna,panowie uważali nas za intruzow. Jeden z panów odniósł się do mnie bardzo niegrzecznie gdy poprosiłam o obszycie dywanika. No cóż, przepraszam że chciałam coś kupić w Waszym sklepie
Obsługa klienta
1.00

W. O. / 2020-07-14

Chcialabym podziękować za bardzo miłą obsługę, życzliwość i zaangażowanie i pomoc w zakupie Pani Dominice i kierownikowi na dziale z płytkami. Baaaardzo sympatyczna Pani Dominika i Pan Piotr kierownik. Również dziękuję Pani Wioli za pomoc i przemiłą obsługę w dziale zwrotów i reklamacji! ???????????? Dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kris / 2020-07-07

Odradzam zakupy kompletny bałagan. Przykład wybrałem płytki na stoisku potem zanim odebrałem je musiałem zapłacić aż w końcu po 2 godzinach okazało się że wybranych płytek brak w magazynie. Skandal. Chodzi o market w Komornikach omijajcie go z daleka.

Stanisław / 2020-06-30

Brak przestrzegam wszystkich sprawdzajcie ceny castorama z marketu p rzemienila się W lichwe wszystkie artykuły po cichu poszły do gury. Przykład syfon do bidetu 43 zł A kosztował 19 zł. .\r\n\r\n\r\n
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33

Marta / 2020-06-07

Kupowałam przez internet. Niestety pomylili produkt i dostarczyli inny, tańszy. Podczas kontaktu pani powiedziała, że można go wymienić na właściwy, ale transport produktu muszę zapewnić sobie sama we własnym zakresie, mimo, że to oni schrzanili, a produkt jest sporych gabarytów i ciężki, więc jego transport to niestety kłopot.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

podejście do klienta

Extra informacje

Kamil / 2020-05-12

Castorama Bytom zamówiłem 3 pary drzwi z ościeżnicami otrzymałem 3 dzwi 2 ościeżnica niby wina producenta czekam już ponad 3 miesiące od momętu odbioru towaru i dalej lipa kłamstwo za kłamstwem ze jeszcze nie dojechała ta 1 ościeżnica itd Odradzam zakupy w tym sklepie.....!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zainteresowania się klientem

Extra informacje

Paulina / 2020-05-04

Zamówiłam zestaw szafek kuchennych przez internet z odbiorem własnym w sklepie. Pani przez telefon zapewniała, że jeżeli na stronie jest dostępne, to trzeba sobie tam zamówić. Następnego dnia po zamówieniu okazało się, że meble są już niedostępne.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Beta / 2020-04-24

Chciałam złożyć zamówienie. Mimo zapewnień, że jest dostawa kurierem czy do InPost moje zamówienie mogę tylko odebrać osobiście. Nie mam samochodu, a jechać 2 autobusami mi się nie uśmiecha.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Wady

Co innego piszą a co innego człowiek dowiaduje się przy zamówieniu

Extra informacje

Robert / 2020-04-17

Zamówiłem 13.04 prosty metalowy regał. Dostawa kurierem. Jest 17.04 - zero kontaktu.
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

nie odczułem

Wady

komunikacja, opieszałość

Extra informacje

remonciak / 2019-12-14

zawsze mają to czego potrzebuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

xortus / 2018-05-01

potrzebowałem zakupić proste ogrodzenie, chciałem kupić je w jakimś mniejszym sklepie ale nie dało rady, kosmiczne ceny, w Castoramie kupiłem ogrodzenie taniej niż w małych sklepach 3 razy... od razu zrobiłem tam resztę zakupów, a dostawą nie musiałem się martwić, na drugi dzień przyjechały zamówione rzeczy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

taniej niż w innych sklepach

Wady

Extra informacje

kokardka9 / 2018-04-18

Przywieźli moje zamówienie bardzo szybko pomimo dużej ilości zleceń. Rano zamówiłam towar a już po 3 godzinach był u mnie w domu. Mega polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

czas dostawy

Wady

Extra informacje

remontdomusam / 2018-04-09

szybki sklep, znaczy się wchodzisz, szybko znajdujesz czego chcesz i wychodzisz, bez zbędnej straty swojego czasu, który przy remoncie jest na wagę złota.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

oszczędza czas

Wady

Extra informacje

sławomirz / 2018-04-09

Zawsze mają potrzebne materiały do remontu, przynajmniej ja nie spotkałem się z przerwami w dostawie jakiegoś produktu. Cenowo nie jest źle. Fajny jest także spory parking bo można spokojnie załadować do auta swoje rzeczy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

duży parking, dostawy

Wady

Extra informacje

boromir / 2018-04-04

dobry market budowlany, zawsze mają towar od ręki, można bez problemu szybko odebrać fakturę a ludzie tam pracujący potrafią udzielić cennych rad
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

ubusz / 2018-04-01

sklep do którego jeździ się by zakupić rzeczy na teraz, można je kupić taniej na internecie ale nie zawsze każdy ma czas na oczekiwanie na towar
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

ubusz / 2018-04-01

sklep do którego jeździ się by zakupić rzeczy na teraz, można je kupić taniej na internecie ale nie zawsze każdy ma czas na oczekiwanie na towar
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

cenowY / 2018-03-31

Duża wybór materiałów dostepnych od ręki, świety sklep jeśli potrzebujemy kupić coś od razu a nie czekać miesiąc na zamówienie, które może nie przyjechać.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dostępne od ręki materiały

Wady

Extra informacje

cenowY / 2018-03-31

Duża wybór materiałów dostepnych od ręki, świety sklep jeśli potrzebujemy kupić coś od razu a nie czekać miesiąc na zamówienie, które może nie przyjechać.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dostępne od ręki materiały

Wady

Extra informacje

jojox / 2018-03-28

Polecam za szybką dostawę materiałów budowlanych, czas, który poświęciłbym na robienie zakupów i samą logistykę mogłem przeznaczyć na samą pracę przy budowie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

szybkość dostawy

Wady

Extra informacje

SepkA / 2018-01-11

Witam. Jestem zażenowana dzisiejszą obsługą w stargardzkiej Castoramie. Poprosiłam pracownika z informacji o poproszenie pracownika na dział sanitarny. Pracownik został wywołany - więc cierpliwie czekałam z małym dzieckiem (4 miesiące). Po ok. 5 minutach nikt nie przyszedł, więc znowu poszłam do informacji z tą samą prośbą - pracownik znowu został wywołany. W końcu zainteresował się nami pracownik z działu budowlanego - wziął telefon i poprosił pracownika. Czekałam na pracownika działu ponad 20 minut aż w końcu się nie doczekałam i wyszłam. Przy wyjściu ze sklepu poprosiłam o 'spotkanie' z kierownikiem, na którego - jak powiedziała pracownica - trzeba będzie poczekać co 20 minut. Więc podziękowałam jej grzecznie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

Wady

przede wszystkim olewanie klientów

Extra informacje

Budownictwo Castorama opinie