Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • eSneakers24
  • /
  • 4

Opinie o eSneakers24

esneakers24.pl

Zakupy eSneakers24 opinie
Asortyment
4.06
Dostawa
3.96
Łatwość zamawiania
4.05
Obsługa i reklamacje
4.01
Poziom cen
4.05

Średnia ocen

4.02

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

1000

dodanych opinii

 

Gustaw / 2021-04-15

Sklep jest okay, warto poczekać i dostać buty taniej

Podróby / 2021-04-15

Przyszły mi tanie podróby z Chin i na pierwszy rzut oka widać że to podróby
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Aga / 2021-04-15

Do pana niżej, Panie Andrzeju czy wysłali panu już zamówienie? Czy zamówienie pan anulował gdy jeszcze go nie wysłali ? Ja również odstąpiłam od umowy ale nie odpisywali mi i nagle wyskoczyli ze zamówienie jest już wysłane i nie mogą go anulować, oczywiście wysyłka z Chin!

Andrzej / 2021-04-15

Kontynuacja poprzednich wpisów. Otrzymałem dzisiaj zwrot środków, po tym jak 8 kwietnia odstąpiłem od umowy. Kwota poprawna. W związku z powyższym w dniu jutrzejszym wycofam sprawę z jednej z warszawskich kancelarii adwokackich. Oczywiście zakupów na tej stronie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kuba / 2021-04-15

Pan/pani niżej ma racje, to są oszuści! Ta firma nie istnieje, jak widać oszukali już mnóstwo osób, nie pozwólmy żeby robili to dalej, zgłaszajcie sprawę na policję..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

OSZUŚCI / 2021-04-15

TEN SKLEP TO OSZUSTWO, TOWAR Z CHIN KTOREGO NA DODATEK NIE WYSYLAJA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZLODZIEJE

Wady

ZLODZIEJE

Extra informacje

NIE KUPOWAC TAM

Ulaaaala / 2021-04-15

Czekam na zwrot pieniędzy. 300 zł za zwykły szajs z Chin to trochę przesada. Kłamią ze buty oryginalne i przesyłka w 24h. Oszukują ludzi na potęgę, nie polecam tego „sklepu” ludzie oszukani oczekujecie zwrotu pieniędzy a jak nie to trzeba iść na policję mozne wspólnymi siłami coś zdziałamy....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kaja / 2021-04-15

Polecam, zakupy udane,
Asortyment
5.00

Julixon / 2021-04-15

Czytając opinie o firmie od razu napisałam maila o chęci anulowania zamówienia. Odpowiedzi na maile były zawsze na drugi dzień. Otrzymałam zwrot pieniędzy, jednak moja paczka prawdopodobnie jest w drodze i będę musiała ją odesłać z powrotem po otrzymaniu.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67

Basia / 2021-04-15

Buty doszły po 2 tygodniach Choć wiadomo z chin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Zakupy eSneakers24 opinie