Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • eSneakers24
  • /
  • 1

Opinie o eSneakers24

esneakers24.pl

Zakupy eSneakers24 opinie
Asortyment
4.06
Dostawa
3.96
Łatwość zamawiania
4.05
Obsługa i reklamacje
4.01
Poziom cen
4.05

Średnia ocen

4.02

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

1000

dodanych opinii

 

Robert / 2021-04-21

Witam.zakupiłem Air Maxy.Buty dotarły po 3 tygodniach.Czy są to podróbki?Nie wiem. Wiem ,że po pierwsze jeżeli nawet,to bardzo dobrej jakości.Zgodne z opisem i zdjeciem.Bardzo wygodne. Po drugie,jeżeli ktoś kupuje buty warte w sklepie 550(nie ma na nie praktycznie nigdy promocji),a tutaj płaci 300,to musi zdawać sobie sprawę,że może być co nie tak.Nie uwawajmy głupków. Podsumowując.Buty bardzo dobre,bardzo fajne,bardzo wygodne,takie jakie widziałem i chciałem. pzdr
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Prawie same zalety ,poza ,patrz poniżej

Wady

w treści wpisana wysyłka 24H,w praktyce towar przychodzi po 3 tyg.

Extra informacje

julia / 2021-04-21

Chciałam się dowiedzieć od was czy buty są takie jak na zdjęciu ze strony czy kompletnie inne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

CENA

Wady

OSZUSTWO

Extra informacje

Xdxdxd / 2021-04-20

Nie polecam tego sklepu. Nie ma kontaktu telefonicznego, na e-mail są identyczne wiadomości poprostu robią kopiuj-wklej. Przesłali numer do śledzenia paczki do dzisiaj nie ma zarejestrowanej jej. ( zamówienie było składane na końcu marca ) i oczywiście do dzisiaj paczki nie ma. Tłumaczą się pandemią. Gorszego sklepu nie widziałem, mam nadzieje ze nie będzie problemu z zwrotem pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nieterminowość

Extra informacje

Nina / 2021-04-20

Poczytalam i stwierdzilam, ze nie chce chinskich podróbek. Napisalam e-mail, ze anuluje zamowienie i ptosze o zwrot pieniedzy. Niestety telefon maja wylaczony, a kasy brak na koncie. Jeszcze chwile i bede mysiala zglisic te sprawe na policje. Wuec nie polecam zakupow.
Zalety

Wady

Brak kontaktu telefonicznego

Extra informacje

Katarzyna / 2021-04-20

Buty super, wygodne i dobrze zrobione, dostawa w 3 tyg,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Hanna / 2021-04-20

Wprowadzanie klienta w błąd przy produkcie wysyłka 24h firma DHL, paczka wysłana jakąś firma global Express prosto z Chin, była po ponad 3 tygodniach, zmasakrowane pudełko, a same buty mam nadzieję że po pierwszym użyciu się nie rozpadną. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Łukasz / 2021-04-19

U mnie wszystko dobrze, zamówienie dostraczone w 18 dni, kontakt mailowy, link do śledzenia paczki działał dopiero pare dni przed dostawa, buty sa moim zdaniem oryginalne, takie same miałem ze sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Asia / 2021-04-19

Dostałam dziś zwrot pieniędzy, kwota się zgadza, także moja sprawa wyjaśniona.

Ula / 2021-04-19

Dostawa z Chin podrob wartych 50zl ... nie polecam !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiosna / 2021-04-19

Wszystko ok, sprawna dostawa z zagranicy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Cena, jakość

Wady

Dostawa z zagranicy

Extra informacje

Zakupy eSneakers24 opinie