Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • eSneakers24
  • /
  • 7

Opinie o eSneakers24

esneakers24.pl

Zakupy eSneakers24 opinie
Asortyment
4.06
Dostawa
3.96
Łatwość zamawiania
4.05
Obsługa i reklamacje
4.01
Poziom cen
4.05

Średnia ocen

4.02

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

1000

dodanych opinii

 

Klijent / 2021-04-13

Do osób które otrzymały już przesyłke: wyśle ktoś zdjęcie jak buty wyglądają na żywo? Proszę o kontakt na instagramie: p4ul4.a

Klijent / 2021-04-13

Do osób które otrzymały już przesyłke: wyśle ktoś zdjęcie jak buty wyglądają na żywo? Proszę o kontakt na instagramie: p4ul4.a

Dominian / 2021-04-13

3 tygodnie czekania , buty doszły , podróbki z chin ale można było się domyślić po cenie. Trudno jest nauczka , strony nie polecam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Mateusz / 2021-04-13

Po 3 tygodniach, dziesiątkach wiadomości i klamst ze strony sklepu buty doszły. Oczywiście podróbki i to słabego wykonania w dodatku zły rozmiar. Nie polecam jak ktoś chce czekać miesiac na podróbki to zamowcie sami na Ali i to o połowę taniej. Masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

jul / 2021-04-13

super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KarolaFasola / 2021-04-13

Kurcze, nie wiem skąd tyle negatywnych opinii, mi odpowiadali na maile jeszcze tego samego dnia, fakt, że na przesyłkę czekałam około 20 dni ale zamówienie dotarło (buty nike air force), nie mam zastrzeżeń :P
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

nie / 2021-04-13

nie zamawiajcie stad nic, buty zamiawialam w piątek miały przyjść dziś, wczoraj dostałam smsa ze przyjdą w ciągu 30 dni roboczych co to ma znaczyć przepraszam bardzo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

NIE MA

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

Asia / 2021-04-13

Jeśli nie otrzymam zwrotu pieniędzy ( pisze maile od kilku dni ale maja mnie w D.) idę na policję, jeśli ta „firma” ma zamiar oszukiwać ludzi to trzeba zrobić z tym porządek!\r\nO odzewu od nich, nie polecam nikomu, to fake strona, ludzie zgłaszajcie na policję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alixe / 2021-04-13

Brak odzewu, zamówiłam buty za ponad 300zl, telefonu nie odbierają, żadnego powiadomienia o przesyłce , jeśli do końca tygodnia sprawa się nie wyjaśni zgłaszam na policję!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Andrzej / 2021-04-13

cd. mojej sprawy. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM FIRMY. Wcześniejsze wpisy dostępne na tej stronie. Można prześledzić w historii. Informuję i będę informował na bieżąco co się dzieje w mojej sprawie. Dziś wysłałem do firmy przypominającego maila. "Witam. Przypominam, że jeżeli dziś do końca dnia nie wpłyną na moje konto środki w kwocie 299,98 zł w związku z faktem iż w dniu 8 kwietnia odstąpiłem od zawartej z Państwem umowy na odelgłośc, w dniu jutrzejszym podejmuję działania prawne - kieruję sprawę do jednej z warszawskich kancelarii adwokackich oraz do oceny i realizacji działań przez Rzecznika Ochrony Praw Konsumenta. Andrzej Marciniak"
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy eSneakers24 opinie