Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • eSneakers24
  • /
  • 3

Opinie o eSneakers24

esneakers24.pl

Zakupy eSneakers24 opinie
Asortyment
4.06
Dostawa
3.96
Łatwość zamawiania
4.05
Obsługa i reklamacje
4.01
Poziom cen
4.05

Średnia ocen

4.02

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

1000

dodanych opinii

 

Anto / 2021-04-16

Podroby butów za 300zl. Nie polecam odstąpiłem od umowy, oczywiście nie polecam! Jeśli nie dostanę zwrotu udam się na policję jak widzę większość osób
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

WW / 2021-04-16

Buty super wykonane, dostawa niecałe 2 tyg, jestem zadowlony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

WW / 2021-04-16

Buty super wykonane, dostawa niecałe 2 tyg, jestem zadowlony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

WW / 2021-04-16

Buty super wykonane, dostawa niecałe 2 tyg, jestem zadowlony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Olya / 2021-04-16

Zakupy udane

Asia / 2021-04-16

Również czekam na zwrot pieniędzy i mam nadzieje ze początkiem nowego tygodnia przelew dojdzie. Inaczej zgłaszam sprawę na policję i innym radzę zrobić to samo bo jest to oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kaja / 2021-04-16

chcialam anulować jako że miala isc paczka 30 dni,kilka razy prosiłam o anulowanie zamówienia,nawet zadzwonilam do nich i pan mi mowil ze do 15 minut dostane zwrot pieniędzy i nie dostałam. po czym napisalam maila a oni na to odpisali ze nie sa sie anulowac bo paczka juz idzie mimo ze mialam prawo anulować

Tony / 2021-04-16

Ja parę razy do nich pisałem żeby wysłali nr przesyłki to oczywiście olewali, potem poczytałem komentarze (głupi ja, mogłem wcześniej to zrobić) i z miejsca napisałem, że zrywam umowę, odpowiednie formułki, które nam kupującym przysługują i starali się oczy zamydlić, że przesyłka idzie itp. Oczywiście napisałem, że mam prawo odstąpić od umowy nawet jak przesyłka idzie a jak będę chciał chińskie podjebki sobie kupić to sobie kupię bezpośrednio od przyjaciół , paczki nie odbiorę i wróci do nadawcy :) odpisali, żeby wysłać numer konta i odeślą pieniądze, zobaczymy kiedy ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie jakie się da

Extra informacje

Ewelina / 2021-04-16

Sklep to jeden wielki chiński bazar. Nie polecam. Buty przychodzą w dramatycznym stanie najtańsze podróbki z Chin. Sprzedawcy to oszusci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gustaw / 2021-04-15

Sklep jest okay, warto poczekać i dostać buty taniej

Zakupy eSneakers24 opinie