Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • eSneakers24
  • /
  • 2

Opinie o eSneakers24

esneakers24.pl

Zakupy eSneakers24 opinie
Asortyment
4.06
Dostawa
3.96
Łatwość zamawiania
4.05
Obsługa i reklamacje
4.01
Poziom cen
4.05

Średnia ocen

4.02

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

1000

dodanych opinii

 

Filip / 2021-04-19

Zamówienie ok, przyszło kurierem po ponad 2 tyg, buty bardzo fajne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

julia / 2021-04-18

Witam, zamówiłam mniej więcej godzinę temu buty i po tym jak przeczytałam opinię napisałam do nich od razu żeby anulowali. Myślicie że anulują i w jakimś czasie oddadzą pieniądze?

Aga / 2021-04-18

Myśle ze będzie pan musiał po prostu odesłać na ich adres, wiec koszta duże nie będą, myśle ze lepsze to i odzyskać 300zl. Mi również napisali ze zwrot zostanie wykonany dlatego poczekam jeszcze max 2 dni, jeśli nie dostanę udaje się na policję i po prostu zapłacą za oszustwo, chyba ze dostanę zwrot to odpuszczę.

kuba / 2021-04-18

sklep napisal mi wiadomosc ze nie moze anulowac zamowienia i paczka do mnie przyjdzie ale mam ja zwrocic jak dostane. mam pytanie czy moge jej po prostu nie przyjac czy jednak musze ja wziasc i odeslac narazajac sie na nastepne koszty bo obiecali mi ze pieniadze zwroca na konto ale towar i tak przyjdzie mimo iz odstapilem od zamowienia

Aga / 2021-04-18

Witam ja czekam na Zwrot ponieważ odstapiłam od umowy, jeśli początkiem tygodnia nie dostanę przelewu kieruje sprawę na policję oraz do adwokata.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

kuba / 2021-04-18

witam czy ma ktos numer do tych oszustow i czy ktos juz dostal przelew?

Karina / 2021-04-17

Butki ładne, wygodne, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wykonanie, cena

Wady

Dostawa 3 tyg

Extra informacje

Karina / 2021-04-17

Butki ładne, wygodne, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wykonanie, cena

Wady

Dostawa 3 tyg

Extra informacje

Roland / 2021-04-17

W dniu zamówienia zadałem pytanie czy buty są ORYGINALNE, już teraz wiem czemu nie otrzymałem odpowiedzi na to pytanie bo są to ewidentnie PODRÓBY i to złej jakości! Jak najdalej od tych oszustów! NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żaden

Wady

Podróby, Oszuści!

Extra informacje

Krystian / 2021-04-17

UWAGA buty przyszły do miesiąca z Chin przez Hamburg. Buty to podróby bez metek itp. Jakość wykonania dobra, brak paragonu , dowodu zakupu. Jeżeli bym wiedział że tak to będzie wyglądać to zamówił bym takie same z OLX i to tańsze z wysyłka 24h. NIE POLECAM. NASTĘPNYM RAZEM NIECH POINFORMUJĄ KLIENTA ŻE TO PODRÓBY Z CHIN I WTEDY WIEM NA CZYM STOJĘ !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

BRAK

Wady

PODRÓBY

Extra informacje

Zakupy eSneakers24 opinie