Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • eSneakers24
  • /
  • 1

Opinie o eSneakers24

esneakers24.pl

Zakupy eSneakers24 opinie
Asortyment
4.21
Dostawa
4.14
Łatwość zamawiania
4.19
Obsługa i reklamacje
4.16
Poziom cen
4.19

Średnia ocen

4.18

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

21593

dodanych opinii

 

Ania / 2022-07-02

Buty kupiłam 10 kwietnia 2022, do dziś 2 lipca 2022 nadal nie dotarły. Wciskają kity, że towary zagraniczne są objęte kwarantanna i karzą cierpliwie czekać jeszcze do 30 dni roboczych! A syn nie ma w czym chodzić, zanim dojdą buty to syn wyrośnie. Nie kupujcie, bo się nie doczekacie. Ja już tego błędu nie popełnię. W poniedziałek skontaktuję się z rzecznikiem praw konsumenta, bo pieniędzy nie chcą wrócić, tłumacząc, że buty już w drodze. Ku... chyba w podróży dookoła świata
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Mariusz / 2022-06-30

Na realizację zamówienie czekałem ponad dwa miesiące. W trakcie oczekiwania zgłosiłem odstąpienie od umowy, niestety nikt nie odpowiedział. Po miesiącu "oryginalne" Nike'i rozleciały się. Próbuję zgłosić reklamację - bez odpowiedzi. Ostrzegam innych kupujących - to OSZUŚCI!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Tanie "podróbki", nie wytrzymają więcej niż miesiąc

Extra informacje

1 msc

Ola / 2022-06-25

Żenada, oszuści Jak wy patrzycie rano w lustro? Nie jest wam wstyd *** ludzi na gruba kasę? Żywicie własna rodzine kradziona kasa. Wstydźcie się
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Wszystko od a do z

Extra informacje

Robert / 2022-06-24

UWAGA! OSZUŚCI Wysyłka trwa miesiąc bo wysylaja z chin "oryginalne" produkty. chciałem zrezygnować bo już mi się znudziło czekanie na dostawę i postanowiłem nie odbierać paczki. To już moja 4 miesiąc jak czekam na że zwrot pieniędzy i napisałem 12 maili....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Robert / 2022-06-24

UWAGA! OSZUŚCI Wysyłka trwa miesiąc bo wysylaja z chin "oryginalne" produkty. chciałem zrezygnować bo już mi się znudziło czekanie na dostawę i postanowiłem nie odbierać paczki. To już moja 4 miesiąc jak czekam na że zwrot pieniędzy i napisałem 12 maili....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje

Robert / 2022-06-24

UWAGA! OSZUŚCI Wysyłka trwa miesiąc bo wysylaja z chin "oryginalne" produkty. chciałem zrezygnować bo już mi się znudziło czekanie na dostawę i postanowiłem nie odbierać paczki. To już moja 4 miesiąc jak czekam na że zwrot pieniędzy i napisałem 12 maili....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Eszystko

Extra informacje

Robert / 2022-06-24

UWAGA! OSZUŚCI Wysyłka trwa miesiąc bo wysylaja z chin "oryginalne" produkty. chciałem zrezygnować bo już mi się znudziło czekanie na dostawę i postanowiłem nie odbierać paczki. To już moja 4 miesiąc jak czekam na że zwrot pieniędzy i napisałem 12 maili....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Oszusci

Extra informacje

Karolina / 2022-06-23

Banda oszustów. 3 miesiące wciskają kit iż zwrot paczki nie dotarł. Po napisaniu paru słów nagle stwierdzili że odeślą zwrot pieniędzy.

Pawel / 2022-06-22

Czemu właściciel firmy sam sobie wystawia pozytywne komentarze? Odpowiedz jest chyba jasna i powinnna dać wam dużo do myślenia. Zlodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje

Justynnnapl / 2022-06-22

Żenada, zlodzieje i naciągacze. Nie przelewać kasy na zlodziei!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Cała ta pożal się Boże firma

Extra informacje

Lara / 2022-06-22

Proszę przewinąć na sam dół strony, tam jest więcej komentarzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Cały ten cyrk

Extra informacje

Bigbit / 2022-06-22

Jednak i ja się zawiodłem :(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Wszystko, naciągacze

Extra informacje

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Bigbit / 2022-06-17

Okeyos
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

All

Wady

Extra informacje

Perfecto

Lidiplawec / 2022-06-07

Zawiodłam się :(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Długa przesyłka, drogo, podróbki, brak komtaktu

Extra informacje

Julsix / 2022-06-06

Średnia ocen wynosiła 2,18 przed tym jak sami pisaliście sobie dobre opinie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Nuli / 2022-06-06

Właściciel chyba jest ślepy. Proszę zobaczyć ile jest opinii wystawionych od jednej „osoby” czyli właściciela i pracownika Średnia wcale nie oznacza ze buty są dobre Sprzedajecie podroby i to fakt A opinie dobre są wystawione przez was
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Nuli / 2022-06-06

Właściciel chyba jest ślepy. Proszę zobaczyć ile jest opinii wystawionych od jednej „osoby” czyli właściciela i pracownika Średnia wcale nie oznacza ze buty są dobre Sprzedajecie podroby i to fakt A opinie dobre są wystawione przez was
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Właściciel / 2022-06-06

Średnia ocen ponad 4 na setki opinii hejterzy z internetu na samym dole proszę się sugerować czystymi statystykami w tym przypadku to średnia ocen 4.18 (BARDZO DOBRY WYNIK) DZIEKUJEMY ZA SZCZERE OPINIE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SWIETNE BUTY W SUPER CENACH

Wady

ZA TANIO

Extra informacje

Adam / 2022-06-06

Buty mega słabej jakości Podróbki Jeśli komuś odpowiadają podróbki za cenę oryginału to słabo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rafał Lenartowicz / 2022-06-06

Buty świetne polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SAME PLUSY

Wady

BRAK MINUSÓW

Extra informacje

Xtc / 2022-06-05

Anuluje poprzednie wypowiedzi, jednak przejechałem się i ja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Igorrrrrrxcx / 2022-06-05

Mafia znana już policji. Wstydźcie się oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Cały ten sklep i te ***yyyy co to prowadzą

Extra informacje

Oszusci / 2022-06-05

Byłam na policji, ku mojemu zdziwieniu są już im bardzo dobrze znani. Czy coś policja pomoże?nie wiem ale mam nadzieje ze karma wróci do was
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Lubel / 2022-06-05

Ode mnie również 1. Nic więcej nie mogę dać choćby nawet ze względu na to ze mi groziliscie. Jesteście jakaś zwykła mafia, a skoro jesteście takie cwaniaki to zapraszam na spotkanie twarzą w twarz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Gdyby można było dać coś poniżej 1 to bez wachania bym dał. Jednak nie zostaje mi nic poza 1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Opinie / 2022-06-05

Ludzie lepiej zobaczcie ile opinii piszą sobie te pajace z tej pożal się Boże firmy hahaha żenujące, tylko od was są pozytywne. Żaden normalny klient nie dał wam pozytywnej. Przestańcie tak robić bo ma być to rzeczywista opinia a nie taka od was. Jesteście żałośni. Upadek człowieka ze sam sobie musi pochlebiac w internecie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Elzbieta / 2022-06-05

Całkowicie panią rozumiem. Zamówiłam buty dla córki o które długo prosiła mimo ze się nie przelewa. Po otrzymaniu paczki córka dzwoni zapłakana i zrozpaczona ze to tanie podróbki… próbowałam ja uspokoić i postanowiłyśmy odesłać buty po wcześniejszym „dogadaniu” się z sprzedającym… ani butów ani kasy.. jestem załamana jak można tak robić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adiiiiix / 2022-06-05

Szuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zawiedziona / 2022-06-05

Jestem po prostu zrozpaczona… jest mi tak okropnie przykro. W momencie gdy żyje od 1 do 1 ledwo wiązać koniec z końcem w końcu postanowiłam zrobić sobie prezent na urodziny na który zbierałam rok… kupiłam buty za 460 zł i dostałam podróbki.. naprawdę jesteście podli i niejednego już macie na sumieniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kingaczacz / 2022-06-05

Panie Lukasie ja również zamówiłam 3 pary butów dla siebie siostry i koleżanki, buty nie doszły , sprzedawca nagle się rozpłynął w powietrzu po tym jak groził ze zaskarży mnie o nękanie w momencie gdy wysłałam dwa maile prosząc o wyjaśnienie. Nie polecam. Zdanie mam takie jak każdy stad, zlodzieje i oszusci którzy nie maja wpojonych zasad moralnych. Powinni siedzieć lub płacić odszkodowanie każdemu. Przypomnę wam jeszcze ze handel podróbkami jest nielegalny, dodatkowo piszecie ze są to oryginały zatem tym bardziej jest to nielegalne. Mam nadzieje ze karma was dopadnie bo to co robicie jest po prostu podle. Nie wiem jak patrzycie swoim rodzinom w oczy lub po prostu w lustro. Życzę nie wam a waszym rodzinom żeby ktoś ich tak oszukał na o wiele grubsze pieniądze. Mam nadzieje ze złodziej dopadnie złodzieja. Pamiętajcie ze w życiu jest równowaga, ile złego wyrządzasz tyle złego otrzymasz :) bez pozdrowień zlodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Chhhhhhh / 2022-06-05

Choooooooj wam ogromny w dooooooooope zlodzieje i krętacze. Oddajcie kasę! Ludzie bez zasad. Dobrze ze zostaniecie osadzeni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Lukas1264 / 2022-06-05

Zamówiłeś buty dokładnie rok temu. Zostałem zablokowany na każdym możliwym komunikatorze, telefon nie działa bo to fałszywy numer. Firma z domena zarejestrowana na słupa. Ich firma w rzeczywistości nie ma siedzimy w miejscu w którym niby się znajduje. Podejrzewam ze to jakieś gówniarze które wymyśliły sobie sposób na życie poprzez dymanie ludzi na gruba kasę. Policja poinformowana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oneska / 2022-06-05

Nie kupujcie u tych złodziei. Lepiej rydzykowi przelać niż tym szują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ja / 2022-06-05

Błagam ludzie nie dajcie się nabrać. To zlodzieje którzy sprzedają podróbki ktore możecie mieć za 40 zł a oni sprzedaja za cenę oryginału
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2022-06-05

Nie dajcie się nabrać na wysoka średnia ocen, wystarczy ze zjedziecie w dół i zobaczycie ze wszystkie dobre oponie pisane są przez jedna osobę która jest pracownikiem tego „sklepu” a raczej pralni pieniędzy. LUDZIE NIE KUPUJCIE TU
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Maria wu / 2022-06-05

Z całego serca odradzam, zlodzieje nie potrafią nawet odpisać na maila, ciagle kręca. Pieniędzy za zwrot nie dostaniecie wiec nawet nie wysyłajcie paczki. Najlepiej zgłosić się na grupę na fb z oszustami tam już kilka osób zebrało się i będziemy zgłaszać cała sprawę do sądu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zlodzieje / 2022-06-05

Zlodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oszusci / 2022-06-05

Zlodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ed / 2022-06-05

Poszło pismo do sądu, nie dam się dymac na 789zl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zazenowana12 / 2022-06-05

Jestem zażenowana tymi oszustami i złodziejami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Julia / 2022-06-05

Dramat oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nul / 2022-06-05

Mama napewno dumna z takich potworów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krzysiek / 2022-06-05

Każda dobra opinia pisana jest przez właścicieli. Gdyby nie ich komentarze ich opinie równałyby się 1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Justyna / 2022-06-05

Kupiłam buty na tej stronie. Buty doszły ale jeden czarny drugi zielony do tego używany Mam to gdzieś szczerze mówiąc. Jeśli właściciele tej firmy potrzebują kasy to zapraszam dam wam nawet pół banki bo mnie na to stać ale przynajmniej nie oszukujcie ludzi ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jan Obi / 2022-06-05

Jeśli chcecie by wasze buty przyszły po dwóch miesiącach, by były z Chin i śmierdziały tanim klejem, by były podróbkami a kosztowały tyle co oryginał, by rozwaliły się po dwóch dniach. Jeśli chcecie użerać wie z potworami z tej okrutnej firmy to właśnie tu :) tak powinna wyglądać reklama tego shitu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aleksandra / 2022-06-05

Potrzebujecie dobrych butów? Np to napewno nie tutaj. Ten sklep to jedno wielkie gowno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Natalia p / 2022-06-05

Ta kase która zamierzacie im przelać lepiej podetrzyjcie sobie cztery litery wyjdzie na to samo bo paczki i tak nie dostaniecie lub dostaniecie ale chińskie szmaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zlodzieje / 2022-06-05

Naprawdę kretyni myślicie ze jak sami napiszecie sobie dobre opinie to ktoś w to uwierzy? Żałośni zlodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paweł / 2022-06-05

Tak jak już ktoś pisał. Właściciele firmy sami piszą sobie dobre opinie. Proszę nie nabierać się na ich sztuczki. Dobrze znani policji zlodzieje mimo ogromnych kar wciąż działają. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katarzyna / 2022-06-05

Nie polecam. Firma oszukuje biednych klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy eSneakers24 opinie