Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Karko
  • /
  • 1

Opinie o Karko

www.karko.pl

Biłgoraj

Zakupy Karko opinie
Asortyment
3.43
Dostawa
3.73
Łatwość zamawiania
3.75
Obsługa i reklamacje
2.65
Poziom cen
3.15

Średnia ocen

3.34

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

260

dodanych opinii

 

Teresa / 2024-04-17

Po złożeniu zawiadomienia do Urzędu Skarbowego w Biłgoraju otrzymałam należność za zwrócony towar. Na zwrot należności czekałam 6 miesięcy.

Dorota / 2024-03-21

Czy ktoś mógłby podzielić się przesądowym wezwanie do zapłaty do firmy Karko lub skargą do Rzecznika Praw Konsumenta. \r\n\r\nBędę wdzięczna>

Dorota / 2024-02-22

Oszustwo, sukienkę zwróciłam, pieniędzy mi nie zwrócili od stycznia 2024, mimo pisemnego potwierdzenia zwrotu. Przestrzegam wszystkich nie kupujcie tam....
Obsługa i reklamacje
1.00

Beata / 2024-02-06

Ostrzegam Zakupy szybko ale po zwrocie towaru na zwrot pieniędzy czekałam do dziś od 19 grudnia. Wezwanie ostateczne nie pomogło dopiero list od Rzecznika praw konsumentów zadziałał. Masakra i proszę się dobrze zastanowić przed zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

100% wad bo oszustów należy omijać z daleka.

Extra informacje

Prawie 2 miesiące czekania na kase

Gabriela / 2024-02-06

Czekam na zwrot pieniędzy, reklamacja przyjęta 27.12.2024. Trzeba zawiadomić policję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści.

Extra informacje

Beata / 2024-02-03

Od października czekam na zwrot pieniędzy...Nikomu nie polecę, mimo tego że od tamtej pory było wiele rzeczy które mu się spodobały ale niestety już nigdy więcej tam nic nie kupię...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie odpowiadają na wiadomości i telefony

Extra informacje

Ola / 2024-02-02

UWAGA! Karko oszukuje i nie respektuje przepisów prawa. Okrada klientów. Na Facebooku powstała grupa Oszukani przez Karko. Liczy już 601 osób, które zostały oszukane. https://www.facebook.com/groups/1393062304575228/ Gwiazdki poniżej nie do końca wystawione ok- Dostawa szybka i asortyment też. Ale oszustwo to przekreśla.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo i proceder okradania

Extra informacje

lulu / 2024-01-30

Czekam od początku stycznia na zwrot 1000 zł i cisza...Byłam kilientem kilka lat
Zalety

.

Wady

Extra informacje

Hanna / 2024-01-23

Żenada od Listopada nie zwrócili mi pieniędzy za sukienkę
Zalety

Wady

Firma nie wiarygodna

Extra informacje

Pawlina / 2024-01-23

Oszuści czekam na zwrot śrdoków już blisko 2 m-ce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszustwo brak zwrotu pieniędzy za zwrot sukienki

Extra informacje

Żenada kontakt z firma po zwrocie żaden

Małgorzata / 2024-01-14

Oszuści nie oddają pieniędzy ,zwrot 3 miesiące temu zaakceptowany i nie ma nic poza ciągle ta sama formułka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

nie oddaja pieniedzy za reklamacje

Extra informacje

Magdalena / 2024-01-11

Oszuści, nie oddają pieniędzy za zwrot, czekam trzy miesiące, nie ma szans się dodzwonić, wysłałam 10 maili i nic. Nigdy więcej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

nie oddają pieniędzy za zwrot

Extra informacje

Asia / 2024-01-09

Firma Karko to oszuści i złodzieje kasy. Kupilam sukienki we wrześniu zrobiłam zwrot potwierdzony zamiast 14 dni na zwrot kasy czekam nadal czyli 4 miesiąc! Na maila odpowiadają to samo ze wprawę wysyłają do księgowości. OSZUKUJĄ NIE POLECAM!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2024-01-08

Czekam 20 dni na zwrot pieniędzy. Z zamieszczonych opinii widzę, że to standardowa praktyka firmy. Szkoda, bo myślałam, że czasem coś u nich kupię. Dostarczenie towaru bardzo szybko, niestety w drugą stronę to nie działa. Na pewno więcej tam nie zajrzę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

szybka dostawa

Wady

duże problemy z odzyskaniem pieniędzy, jeśli wogóle

Extra informacje

Krystyna / 2024-01-04

Dramat. Oddaję sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta. Nie otrzymałam pieniędzy. Na maile nikt nie odpowiada.

Mariola / 2024-01-02

Firma oszukuje klientów!!! Nie zwraca pieniędzy pomimo spełnienia warunków odstąpienia od umowy. Przyjmuje zwróconą odzież, być może sprzeda ją ponownie i zarobi dwukrotnie? Liczba w ten sposób oszukanych osób przekroczyła już pół tysiąca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Dorota / 2023-12-28

Nieuczciwy dostawca internetowy. Nie zwraca pieniędzy za oddany i potwierdzony towar. Przestrzegam przed zakupami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Dorota / 2023-12-22

Uważajcie na zakupy w tym sklepie nie zwracają środków za zwrócony towar nie odbierają telefonów odpisują na maile ale grają tylko na zwłokę 22 listopada zrobiłam zwrot i dostałam informację że za 14 dni pieniądze wpłyną na moje konto niestety do dziś pieniędzy nie ma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Towar szybko dostarczono

Wady

Ubrania niezgodne z tabelą wymiarów

Extra informacje

Brak

Gosia / 2023-12-07

Czekam już miesiąc na zwrot środków za zwrócony towar. Na maila odpowiada boot. Chciałam się dodzwonić ale za każdym razem czekałam 8 w kolejce, po 2 godzinach na telefonie byłam 3. Tragedia, jak można tak postępować z klientami. 9 listopada otrzymałam informacje że zwrot przyjęty i w ciągu 14 dni będą pieniądze. Do dziś nie mam środków za dokonany zwrot. Nigdy więcej nic tam już nie kupię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2023-12-06

nie polecam, dostałam potwierdzenie zwrotu towaru 2.11.2023 z informacją, że w ciągu 14 dni zostaną mi zwrócone pieniądze, jest 6.12.2023 a niestety pieniędzy nie ma, dodzwonić się nie można, na maile nie reagują albo piszę, że przesłali do działu księgowego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu, dłużnicy

Extra informacje

Zakupy Karko opinie