Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Karko
  • /
  • 1

Opinie o Karko

www.karko.pl

Biłgoraj

Zakupy Karko opinie
Asortyment
3.69
Dostawa
4.26
Łatwość zamawiania
4.22
Obsługa i reklamacje
2.54
Poziom cen
3

Średnia ocen

3.54

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

62

dodanych opinii

 

Janina / 2022-09-30

Jak dla mnie rewelka :) Przesympatyczne Panie na obsłudze, świetnie mi doradziły rozmiar :) Produkty wysokiej jakości !! Polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oli / 2022-09-28

Zakupy robiłam w tym sklepie wiele razy, często zwracałam produkty i zawsze pieniądze na koncie miałam w ciągu dwóch tygodni po rozpatrzeniu zwrotu. Tym razem w przypadku dość dużego zwrotu czekam prawie miesiąc na zwrot środków, interweniowałam już 4 razy bez skutku z nic nie pokrywającymi się obietnicami zwrotu w określonych przez nich terminie. Zdecydowanie zastanowię się nad kolejnymi zakupami w tym sklepie. Cóż nie pozostaje nic innego niż zgłosić to wyżej, może gdy zacznie się sprawę nagłaśniać coś się zmieni…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Fajne promocje, ładne modele sukienek

Wady

Brak zwrotu pieniędzy w terminie

Extra informacje

Marzena11 / 2022-09-28

Uważajcie na ten sklep. Nie zwracają pieniędzy w terminie za odesłane produkty. Trzeba interweniować kilka razy i ten proceder trwa już ponad rok. Kiedyś trzeba było czekać bite 14 dni a teraz już nawet tego terminu nie pilnują. Boję się czy w ogóle odzyskam pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak zwrotu pieniędzy w terminie

Extra informacje

Agata / 2022-09-25

Brak zwrotu środków za odesłane zamówienie. Obsługa Klienta jest wielką porażką!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2022-09-22

Wszystko ok, ale tylko jeżeli nie zwraca się towaru. Minęło już 23 dni a ja nadal nie otrzymałam zwrotu środków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Benia / 2022-09-21

Niestety jest wielki problem ze zwrotem środków za odesłany towar. Terminy podane w regulaminie sklepu sobie, rzeczywistość sobie. Od otrzymania maila z informacją, że zwrot został rozpatrzony pozytywnie i w ciągu 14 dni środki wrócą na moje konto, minęło dokładnie 26 dni kiedy łaskawie pieniądze zostały przesłane. Ale nic samo się nie dzieje, pieniądze wróciły, po mojej dwukrotnej interwencji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Dobrze uszyte sukienki

Wady

Dość wysokie ceny i nieterminowy zwrot środków

Extra informacje

Meriem / 2022-09-16

Masakra z otrzymanie zwrotu pieniędzy za odesłany towar. Trzeci raz odsyłałam i trzeci raz ten sam problem! Wiecznie nie dotrzymują terminów zwrotów (14 dni?? Marzenie!!!) Trzeba upominać się mailowo i telefonicznie i to jeszcze nieraz kilkukrotnie! To były moje ostatnie zakupy w KARKO! Zdecydowanie NIE POLECAM! Do tej pory nie otrzymałam pieniędzy za ostatni zwrot.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Dobry gatunek ubrań

Wady

Problematyczne zwroty pieniędzy za odesłany towar!

Extra informacje

Dariusz / 2022-09-12

otrzymałem meila, że reklamacja została przyjęta i nastąpi zwrot pieniędzy w terminie 14 dni , minęło już dużo więcej czasu i nadal brak pieniędzy

Beata / 2022-09-06

Zwróciłam towar reklamacja została rozpatrzona pozytywnie nadal brak pieniędzy ze zwrotu i doprosić się ich nie mogę zgłaszam sprawę wyżej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Brak zwrotu pieniędzy za odesłany towar

Extra informacje

Renata / 2022-09-05

Aktualizacja: pieniądze zostały zwrócone, więc jedyny zarzut jaki mam aktualnie to dłuższe oczekiwanie na zwrot i konieczność upominania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Dobra jakość ubran w przystępnej cenie zwłaszcza z rabatem

Wady

Wydłużony proces zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Renata / 2022-09-02

Mija kolejny tydzień od kiedy nie zwrócono mi pieniędzy za odesłane ubrania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aleksandra / 2022-08-29

Po przeczytaniu komentarzy o braku zwrotów kasy trochę się bałam zamawiać ale zaryzykowałam. Zamówiłam 5 sukienek z czego 3 zwróciłam i zwrot kasy w terminie. Koleżanka też robiła niedawno zwrot i też wszystko ok. Więc nie wiem skąd te komentarze. Ja ogólnie polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Ola / 2022-08-22

Zrozumiałabym brak płynności finansowej powodujący te problemy ze zwrotem ale co ciekawe firma znajduje środki na marketing itp. W takiej sytuacji wygląda mi to na zwyczajne oszustwo i być może sprawę dla rzecznika praw konsumenta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wszystko poza zwrotem pieniędzy jest tutaj ok

Wady

Problem ze zwracaniem pieniędzy

Extra informacje

Grażyna / 2022-08-21

Niestety pomimo jakości ubrań do której zwykle nie mam zastrzeżeń rezygnuję z zakupów w tym sklepie. Uważam, że usterka która trwa ponad rok przestaje być usterką a jest oszustwem lub świadomym zaniedbaniem. Owszem, jeżeli kontrolujesz wszystkie zwroty i upominasz się kilka razy to z dużym opóźnieniem odzyskasz pieniądze za zwrócony towar. Jeżeli liczysz na uczciwość sprzedawcy bo zwyczajnie nie masz czasu na takie kontrolowanie to przypuszczam, że możesz o zwrocie pieniędzy zapomnieć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Dobra jakość ubrań, szybka wysyłka, przyjemna w użyciu strona internetowa

Wady

Problemy ze zwrotem pieniędzy za zwracany towar

Extra informacje

Ola / 2022-08-07

Gdyby tyle energii wkładali w obsługę zwrotów, co w profil na instagramie to byłoby dobrze. Instagram, zdjęcia wszystko, pięknie a w środku dramat. Czekam na zwrot już 4 tydzień, zgłaszam wyżej, bo mam dosyć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2022-08-07

Gdyby tyle energii wkładali w obsługę zwrotów, co w profil na instagramie to byłoby dobrze. Instagram, zdjęcia wszystko, pięknie a w środku dramat. Czekam na zwrot już 4 tydzień, zgłaszam wyżej, bo mam dosyć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2022-08-03

to jakas masakra - zwroty zatwierdzone, mija 5 tydzień a pieniedzy na koncie nie ma bardzo żałuję, że dokonałam tu dużych zakupów niewyobrażalnie lekceważące traktowanie klientów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mariola21 / 2022-07-27

Wysyłka towaru bardzo szybka ale niestety od dłuższego już czasu trzeba się upominać o zwrot pieniędzy, za każdym razem durna formułka o zmianie systemu informatycznego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Szybka realizacja zamówienia

Wady

Problemy ze zwrotem pieniędzy

Extra informacje

wanda / 2022-07-22

Trzeba się upominać o pieniądze za zwracany towar bo firma nie dotrzymuje terminu. W sobotę nie można się dodzwonić na infolinię. NIE POLECAM !!!!
Zalety

0

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-07-18

Niestety nie polecam tej firmy. Na zwrot środków za zwracany towar trzeba się upominać bo firma nie dotrzymuje terminu wyznaczonego przez nich... 2 raz już upominam się o zwrot środków po 14 dyniowym terminie !

Maria / 2022-07-05

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monisia / 2022-07-05

Uwielbiam Karko! Jestem z nim od samego początku ani razu się nie rozczarowałam. Oby tak dalej!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcelina / 2022-07-05

Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Paulina / 2022-07-05

Zamówienie zostało złożone na dwa rozmiary jednego modelu, od razu wiedziałam że jeden z nich ten niepasujacy zostanie zwrócony. Po złożeniu zamówienia zaczęłam czytać opinie, byłam pełna wątpliwości czy odzyskam swoje pieniądze... Powiem jedno...Nareszcie znalazłam sklep idealny dla większych Pań :) Ekspresowa wysyłka, świetnej jakości produkty szczególnie lniane sukienki które uwielbiam. Czas na zwrot pieniędzy nieco dłuższy niż w innych sklepach ale zwrócony w terminie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobrej jakości produkty

Wady

Trochę długi czas oczekiwania na zwrot ale nadal mieszczący się w terminie

Extra informacje

Ewelina / 2022-06-20

Jestem zdziwiona negatywnymi.opiniami od kilku lat kupuje głównie sukienki z Karko i naprawdę jestem zadowolona, zwrot również szybko i sprawnie, podobnie reklamacja, która złożyłam, szybko rozpatrzona pozytywnie. Reasumując naprawdę polecam:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Dorota / 2022-05-11

Sukienka dotarła na czas zgodna z opisem i rozmiarem jest to mój drugi zakup od państwa i jestem mega zadowolona Dziękuję bardzo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Stokrotka / 2022-05-09

Brak zwrotu pieniędzy za zwrot towaru! Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Duże rozmiary

Wady

Nie zgodne z opisem

Extra informacje

Nela / 2022-04-01

Już czwarty tydzień idzie i nadal nie dostałam pieniędzy zwrotnych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Anna / 2022-03-14

Towar przysłany szybko,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

dobry gatunek, zgodny zamówionym towarem, dobra rozmiarówka

Wady

w żaden sposób nie da się odzyskać zapłaconej kwoty, zwrot zamówienia przyjęty - zwrot pieniędzy niemożliwy. Nie pomagają ponaglenia i rozmowy z pracownikami firmy.

Extra informacje

Kinga Sadza / 2022-03-10

Brak zwrotu pieniędzy za dokonany zwrot towaru. Nie polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Asia / 2022-02-15

Ubrania dobrej jakości, czasami coś mi nie odpowiada, ale ogólnie przyzwoite, trwałe. Dobrze w większości modeli dopasowana szerokość rękawów, nie są wąskie. Zamówienie, dostawa super. Problemy pojawiają się przy zwrocie... Niestety za każdym razem ta sama śpiewka... Szkoda, ja rezygnuje i odradzam, jeżeli nie masz 100℅pewnosci, że zostawisz ciuch.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Jakość, dopasowanie rozmiarów, odszycie

Wady

Polityka zwrotów, czas oczekiwania na zwrot pieniędzy i zwodzenie przy monitowaniu zwrotu.

Extra informacje

Beata / 2022-02-12

Czekam ponad trzy tygodnie na zwrot pieniędzy, coś z tym sklepem jest nie tak a szkoda bo miałam jeszcze zamówić parę rzeczy.

Katarzyna / 2022-02-11

Brak zwrotu pieniędzy za dokonany zwrot towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Duże rozmiary

Wady

Extra informacje

Nie chcą oddawać pieniędzy za zwroty

Barbara / 2022-02-03

Super sklep jakość pierwsza klasa wymiary jak w opisie jestem xxxxl i tylko tu mogę spełnić marzenia, jestem stałą klientką.Czesto dają promocje.Jestem zachwycona tym sklepem,polecam wszystkim Paniom.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Rozczarowana / 2022-01-31

To był mój ostatni zakup w tym sklepie ! Oszuści, na pieniądze ze zwrotu czeka się bardzo długo, za każda raza ta sama gadka.. brak słów :-/
Zalety

Wady

Brak pieniędzy za zwrot

Extra informacje

Agata / 2022-01-29

Oszustwo! Brak zwrotu pieniędzy za zamówiony towar z dnia 27.01.2021 r. (mimo kontaktu ze sklepem i zapewnienia o wysłaniu pieniędzy w ciągu kilku dni). NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Bożena / 2021-12-21

Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii. Oszustwo ze zwrotem pieniędzy. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Julia / 2021-12-21

Nie polecam sklepu. Zrobiłam kilka razy zakupy. Niektóre ubrania nawet ładnie leżą. Natomiast zwrot pieniędzy to jest dramat. Taka duża firma reklamująca się w mediach społecznościowych pozwala sobie na takie lekceważenie klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Jupi / 2021-12-10

Miesiąc temu dokonałam zakupu w sklepie Karko.pl, niestety musiałam odesłać zamówiony towar, zwrotu kosztów nie otrzymałam.Zakupy w tym sklepie internetowym robiłam po raz drugi, przy pierwszym zamówieniu była identyczna sytuacja. Postanowiłam dać firmie jeszcze jedną szanse wierząc w to że zaistniała sytuacja była pomyłką albo niedopatrzeniem. Jestem głęboko rozczarowana takim obrotem spraw, ZDECYDOWANIE ODRADZAM. NIE WARTO!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

BRAK

Wady

oszustwo, brak zwrotu pieniedzy

Extra informacje

Dorota / 2021-12-09

Niestety dokonałam zwrotu sukienki i dzis mija 1,5 miesiąca jak czekam na zwrot płatności. Po napisaniu maila z przypomnieniem Pani wcisnęła jakiś kit i napisała ze zrobia przelew w 3 dni. Dzis mija kolejne 10 dni i pieniedzy nie mam. Nie wiem skad tyle dobrych opinii o tym sklepie. Ja NIE POLECAM i czekam dalej na zwrot pięniędzy….. może sie doczekam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia / 2021-11-24

Potwierdzam !!! Zwroty w tej firmie to jakaś porażka.Nie trzymają się terminu.Nie zwracają kasy na czas.Trzeba pisać do nich i się upominać.U mnie minęło już dawno 14 dni.Pisałam do sklepu w tej sprawie.Pani obiecała że kasa w ciągu trzech dni zostanie zwrócona. Obiecanki cacanki ........... Stanowczo odradzam
Obsługa i reklamacje
1.00

Joanna / 2021-11-13

Sukienka piękna, porządnie uszyta. Niestety nie pasowała. Przesyłka szybka, Na zwrot pieniędzy czekam prawie miesiąc. Czekam...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Monika / 2021-10-25

Kupowałam już kilka razy w tym sklepie i nie miałam zastrzeżeń do momentu gdy zwróciłam towar. 30 września otrzymałam wiadomość że pozytywnie rozpatrzono mój zwrot, ale pieniędzy nie widzę do dzisiaj
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Ona / 2021-10-22

Zwroty w tej firmie to jakaś porażka.Nie trzymają się terminu.Nie zwracają kasy na czas.Trzeba pisać do nich i się upominać.U mnie minęło już dawno 14 dni.Pisałam do sklepu w tej sprawie.Pani obiecała że kasa w ciągu trzech dni zostanie zwrócona.Czas ten minął a pieniędzy nadal brak.WSTYD WSTYD WSTYD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Justyna / 2021-09-02

Rewelacja!!! Piękne ubrania, dobrej jakości, estetycznie zapakowane. Szybka wysyłka. Polecam z czystym sercem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ekspresowa wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Grazia / 2021-09-01

Nie polecam
Zalety

Szybka wysyłka duży asortyment

Wady

Extra informacje

Towar dostałam szybko choć go zwróciłam.Było ok maila dostałam z info ze zostanie mi zwrócona gotówka w ciągu 14 dni czekam i czekam i pewnie się nie doczekam.Po dwu tel pani obiecała ze za chwile wyślą pieniądze i co ??i nic.

Barbara / 2021-08-27

Jestem i bede już stała klientka.Towar dobrej jakości. Jestem 56rozm.wiec nie mogłam nigdzie dostać dla siebie ubrań.Ten sklep spełnia się całkowicie.Polecam wszystkim paniom Xxxxl .Dostawa super szybka,ładnie zapakowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Rozmiary idealnie pasują.

Wady

Brak

Extra informacje

Anna / 2021-08-18

Sukienki dobrze odszyte aczkolwiek materiały sztuczne i nieoddychające. Zwroty to jakaś porażka. Trzeba się upominać kilka razy o pieniądze. Nie dotrzymują terminów. Piszą, że pieniądze wysłane po czym okazuje się, że jednak jeszcze nie. Że względu na te zwroty firmy nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Szybką dostawa

Wady

Problem z odzyskaniem pieniędzy po zwrócić

Extra informacje

Sukienki nawet fajne

Ewa / 2021-06-22

Bardzo polecam, sukienka cudownie leży
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, przyjemny materiał, jakość i wygląd zgodne z zamówieniem

Wady

nie ma

Extra informacje

KLIENTKA / 2021-06-09

Jedna sukienka bardzo cienka. Druga gruba nie nadająca się na lato.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka przesyłka

Wady

Ceny wysokie.

Extra informacje

Aneta / 2021-06-01

Kolejny udany zakup. Ceny moze nie są najniższe ale jakość temu odpowiada:) Polecam gorąco
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

rozmiary odpowiednie

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2021-04-22

Polecam ten sklep , szybkie dostawy , produkty zgodne z opisem ,wymiana na inny rozmiar bez problemu ,komunikacja z panią bardzo miła, kupiłam parę sukienek i na pewno jeszcze coś zakupie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Emi / 2021-04-17

Sklep na duży plus.Od dwóch lat kupuję w tym sklepie i nie mam nic do zarzucenia.Wysyłka ekspresowa,ceny na każdą kieszeń a ubrania dla pań plus size od wyboru do koloru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka,dobry materiał,duży wybór.

Wady

Brak.

Extra informacje

Wszystko ok.

Gra / 2021-03-28

Uwaga na sklep Karko wszystko jest ok.póki nie chcesz zwrócić towaru ,wtedy zostajesz z tym sama i czekasz,czekasz i czekasz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

duzy wybór

Wady

materiały plastikowe choć piszą ze duży procent bawełny

Extra informacje

Agata / 2021-02-20

Te sukienki, które mam bardzo lubię i chętnie noszę. Uwagi nam co do zwrotów. Sam formularz wymaga wpisania wielu informacji i niestety, za każdym razem muszę się upominać o zwrot pieniędzy, ponieważ firma nie wywiązuje się ze zwrotu pieniędzy w terminie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

ciekawe wzornictwo

Wady

rozmiar niekoniecznie zgodny z podanymi wymiarami w tabeli

Extra informacje

po dokonaniu zwrotu firma nieterminowo realizuje zwrot pieniędzy, zdarzyło mi się to nie jeden raz

IWONA / 2020-12-11

Dostałam dziś przesylkę z sukienka zamawianą w sklepie KARKO Sukienka wygląda jakby powycierano nią kurze w magazynie Zapakowana bezpośrednio do firmowego pudełka - zwyczajnie brudna i upchnięta byle jak. Tragedia- ładna elegancka sukienka potraktowana jak szmata do podłogi. To moje pierwsze i oczywiście ostatnie zakupy w tym sklepie. NIE POLECAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Dostawa w terminie

Wady

w/y

Extra informacje

Halina / 2020-11-30

Kolejne zakupy w Państwa sklepie bardzo udane, jestem bardzo zadowolona .\r\nChciałabym podzielić się moją oceną z przyszłymi kupującymi , stałe klientki już wiedzą że warto w Państwa sklepie zamawiać ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ubrania uszyte z bardzo dobrych gatunkowo materiałów , można zadzwonić i dopytać się o rozmiar , materiał z którego uszyte jest ubranie : czy np. rozciąga się i wtedy może mniejszy rozmiar można wziąć lub nie nadaje się i trzeba wziąć swój .

Wady

Extra informacje

Magda / 2020-10-15

Polecam. Super jakość. Szybka obsługa. Piękne wykonanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super jakość. Szybka obsługa. Piękne wykonanie.

Wady

Extra informacje

Barbara / 2020-09-28

Została u was kupiona sukienka z której byłam zadowolona do momentu użycia zamka błyskawicznego. Musiałam ją skrócić i tylko dlatego wam jej nie odsyłam. Za 12 dni mam wesele córki a jutro jadę kupić nową sukienkę. Jestem rozczarowana i więcej u was niczego nie kupię i będę wszystkich ostrzegać. Zamek zepsuł się przy normalnym mierzeniu po zakupie bielizny.
Zalety

Wady

Zamek

Extra informacje

Nie była w użyciu

Kobieta / 2020-08-24

Ja niestety nie jestem zadowolona sukienka, którą zamówiłam z wiskozy jest bardzo cienka i przezroczysta widać całą sylwetkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Ceny za wysokie

Extra informacje

Kasia / 2020-06-04

Ŕownież zaopatruje się w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona z zakupów. Ubrania są ładne i dobrej jakości, czas realizacji bardzo szybki. Jeśli ma się jakieś wątpliwości zawsze można zadzwonić do sklepy i Pani chętnie do radzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Ubrania dobrej jakości,modne, szybka dostawa

Wady

Nie mam.

Extra informacje

Dobra jakosc

size / 2019-09-23

Polecam za ofertę ubrań dla osób plus size
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Karko opinie