Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • e-kwiaty
  • /
  • 1

Opinie o e-kwiaty

www.e-kwiaty.pl

Lublin

Zakupy e-kwiaty opinie
Asortyment
3.42
Dostawa
3.51
Łatwość zamawiania
3.66
Obsługa i reklamacje
3.29
Poziom cen
3.37

Średnia ocen

3.45

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

206

dodanych opinii

 

Karolina / 2022-08-22

Oszuści i złodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2022-08-01

To są oszuści! Zamówiłam duży bukiet róż za 190zł a dotarł mini bukiecik jak dla dziecka. Skandal!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Wprowadzają użytkownika w błąd.

Extra informacje

Monika Labiak / 2022-07-13

Bukiet przepiękny! ???? przeszedł wszystkie moje oczekiwania ???? o wiele ładniejszy niż na zdjęciu i o wiele więcej kwiatów .Dziękuję E-kwiaty ! ❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość , 2 godziny od zapłaty już dotarł do mojej przyjaciółki . Dedykacja w J. Włoskim idealnie przepisana.

Wady

Nie było żadnej wady

Extra informacje

Ewa / 2022-06-28

Bardzo żałuję, że nie trafiłam tutaj wcześniej. Miałam nadzieję mòc pozostawić opinię bezpośrednio na stronie e-kwiaty, niestety nie ma takiej możliwości. Dołączam jak widzę do bardzo dużego grona niezadowolonych klientòw. Bukiet ktòry otrzymała moja mama nawet kolorystycznie nie był zbliżony do tego, ktòry zamòwiłam za kwotę ponad 200 zl. Nie mogąc dodać zdjęć żeby pokazać Państwu zamòwiony bukiet i ten ktòry otrzymała solenizantka, dodam jedynie, że większe wrażenie zrobiła na mnie kompozycja z kwiatòw polynych mojej kilkunastoletniej chrześnicy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Dostawa na czas.

Wady

Uwzględnione powyżej

Extra informacje

Agnieszka / 2022-06-20

To co zamówiłam i to co dostała moja mama zupełnie się różni. To jakaś kpina by oszukiwać ludzi w taki sposób. Kompozycja kwiatowa wygląda okropnie, poza tym kwiaty nieświeże ....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Margarethe / 2022-06-19

Moi Kochani ktorzy siedzicie przy kompoterach i zamawiacie prezenty albo kwiaty dla waszych najblizszych, z nadzieja ze beda piekne , swieze i w czasie dostarczone, niestety na tym portalu to tylko marzenia, zamowilam swietny zestaw dla szwagra, mial dojsc 18 czerwca , jak e-kwiaty pisze ,,Gwarancja punktualnej dostawy,, Po mojej telefonicznej reklamacji pani , nie powiem , mila , oswiatczyla , ze paczka utknela w DHL. w Warszawie, doslownie 2 ulice od odbiorcy, !!!!!!! nigdy wiecej nie zamowie w tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

zadnych

Wady

wiele

Extra informacje

Marzena / 2022-05-29

Zamówiłam bukiet kwiatów swojej mamie na dzień matki, róże były zwiędłe...zareklamowałam (udokumentowane zdjęciami), jako odpowiedź otrzymałam: Uprzejmie informuję, że zdjęcia z naszej strony internetowej są poglądowe, przykładowe. Każdy bukiet wykonywany jest na indywidualne zlecenie Klienta z kwiatów dostępnych w kwiaciarni. Każdy bukiet wykonuje inny florysta zatem różnice mogą występować. Dostarczony bukiet skomponowany jest z poprawnych kwiatów, w zgodnej kolorystyce, Ilość kwiatów odpowiada zamówionej wersji. Bardzo nam przykro, z powodu Pani rozczarowania, natomiast nie możemy zgodzić się z reklamacją. Zdecydowanie nie polecam tej firmy!
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Martyna / 2022-05-27

Nie polecam. Totalne dno. Zamówiłam mamie kwiaty na dzień Matki, żeby zrobić jej przyjemność. Niestety mama nie otrzymała przesyłki. Oczywiście zamówienie było opłacone i miało być zrealizowane 26.05. kolejnego dnia po kilku mailach, ktoś z obsługi raczył zadzwonić do mnie, że mogą dziś zrealizować zamówienie. Niestety dzień matki jest tylko raz w roku. Gdybym chciała dostarczyc kwiaty w innym terminie, podarowałabym jej osobiście. Bardzo nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Kwiaty nie zostały dostarczone

Extra informacje

Tragedia

Piotr / 2022-05-27

Dramat - nie korzystać z usług tej firmy, to zwykli oszuści, nie wywiązują się ze zleceń, a obsługa klienta na poziomie zerowym, pół godziny w oczekiwaniu na infolinię, co tylko i wyłącznie świadczy o liczbie niezadowolonych klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak realizacji zlecenia pomimo opłacenia z góry

Extra informacje

Alicja / 2022-05-26

Kwiaty zamówiłam miesiąc temu zaufałam byłam pewna że w tak ważnym dniu jak dzień matki kwiaciarnia podejdzie do tego poważnie. Oczywiqcie się zawiodłam kwiatów jak nie było tak nie ma. Pieniądze może nie były ogromne bo ponad 200 zł ale osobiście nie czuje potrzeby płacić za coś co nigdy nie dotrze do odbiorcy. Nie polecam ????????????????
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.00

Aga / 2022-04-13

Więcej z usług nie skorzystam i nie radzę innym. Bukiet, za który zapłaciłam 90 złotych, został pozostawiony... pod drzwiami jubilatki, bo rzekomo nie otwierała drzwi i nie odbierała telefonu. W formularz wpisałam kontakt do mnie, więc można było zadzwonić i ewentualnie dopytać. Ostatecznie jubilatka kwiatów nie otrzymała, a firma, zamiast elegancko przeprosić i spróbować znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie, doszukiwała się mojej winy konwersując ze mną e-mailowo na poziomie gimbazy. Słowem: usługa niezrealizowana, pieniądze wyrzucone w błoto i duży niesmak.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.50
Zalety

ładne zdjęcia bukietów na stronie internetowej :( piszę oczywiście z przekąsem

Wady

same

Extra informacje

Magdalena / 2022-03-26

Nigdy nie skorzystam z firmy (moim zdaniem) kompletnych oszustów. Bukiet zamówiony przeze mnie odbiegał kompletnie od zdjęcia pokazanego na stronie, do tego kwiaty przyszły z brązowym nalotem (od początku wyglądał złe ale po 50godzinach kwiaty były już całkiem martwe i spleśniałe).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Cena, jakość, obsługa

Extra informacje

Nigdy więcej / 2022-03-09

Przestrzegam !! Banda złodzieji !!!

Stop oszustom ! / 2022-03-09

Zostałem oszukany na pieniądze ! Nikt nie odbiera nikt nie odpisuje maili . Był dzień kobiet .. z powodu dalekiej odległości nie byłem w stanie osobiście dostarczyć prezentu mojej ukochanej . Zaufałem e- kwiaty prezent nie dotarł I suchaj zaginął . Przykre .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Oszusty

Extra informacje

Nigdy więcej Przestrzegam

Patryk / 2022-03-09

Ogólnie dramat zamówienie nie dostarczone W wazny dzień kobiet nie odpowiadają na telefony i maila . Nigdy więcej !! Przestrzegam !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Extra informacje

Aga / 2022-03-06

Naprawdę bardzo ważne jest czytać opinie o sklepie zanim się coś zamówi. Szkoda ze nie mogę wysłać zdjęć co było na stronie a co moja mama otrzymała. Jakość okropna kwiaty zmęczone, bukiet wybrakowany. Wytrzymają może jeden dzień i do kosza. Straszna strona. NIE POLECAM!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Madziarson / 2022-02-22

Dostarczony bukiet był okropny. Jak z kubełka dyskontów. Niczym nie przypominał zdjęcia z zamówienia i wartością nie przekraczał 30zl. Zapłaciłam £145. Wstyd mi za to co dostała mama. Jestem bardzo zła z powodu obsługi klienta, gdzie zaoferowano mi 10% zwrotu kosztów i ani słowa przeprosin. Kwiaty padły następnego dnia zupełnie. Ta firma to porażka. Odradzam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Obsługa klienta, kwiaty straszne, oszustwo

Extra informacje

Joanna Piotrowska / 2022-01-23

Nigdy wiecej ! Zamowilam bukiet roz, wszystkie kwiaty zwiedly po 24 godzinach. Reklamacja nie zostala uwzgledniona - firma uznala, ze kwiaty staly za blisko kaloryfera. Co za nonsens. Trzymajcie sie od nich z daleka, za te pieniadze mozna zamowic kwiaty lepszej jakosci u innych doatawcow
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nieswieze kwiaty, niska jakosc obslugi klienta

Extra informacje

Ewelina / 2022-01-21

Było mi wstyd jak moja babcia otrzymała bukiet, jestem wściekła, że można coś takiego wysłać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kamila / 2021-11-09

Masakra za średni bukiet zapłaciłam 150zl a bukiet był zupełnie inny niż zamawialam Nie biorą odpowiedzialności wymigują się osobista aranżacja florysty.... Kwiaty walnięte i nie umiejętnie zrobione... Wycena kwiaciarni max 90 Nie kupujcie tam.. Zawiedziecie siebie i bliskich
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Drogo,okropna odsluga klienta, brak odpowiedzialnosci

Extra informacje

A. / 2021-08-09

Kwiaty piękne. Jednak jako nadawca mam zastrzeżenie do wypisanego karnetu… życzenia dosłownie nabazgrolone w poprzek karnetu, pismo niczym uczeń podstawówki, krzywo, brzydko, widać, że pisane „na odwal” i na szybko… w dodatku ogromny błąd w imieniu… poważnie? Mimo pięknych kwiatów nie dokonam zakupu po raz kolejny. Zero profesjonalizmu. Może warto się zainteresować bardziej kwiaciarniami w Katowicach, bo potrafią idealnie odstraszyć i zniechęcić klienta…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Piękne kwiaty

Wady

Brak profesjonalizmu, brak poszanowania do klienta, niedbałość, niestaranność

Extra informacje

mg / 2021-07-27

NIE POLECAM!!! BUKIET ZAMÓWIONY DLA KOLEŻANKI - DAWNO NIE NAJADŁAM SIĘ TYLE WSTYDU, PO ZOBACZENIU ZDJĘCIA DOSTARCZONYCH KWIATÓW. ZEBRANE JAKBY PRZYPADKOWA OSOBA TO ROBIŁA PO RAZ PIERWSZY. NIGDY WIĘCEJ. RADZĘ NAJPIERW POCZYTAĆ OPINIE KLIENTÓW, A NIE PODZIĘKOWANIA ZE STRONY SKLEPU.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

jak wyżej w opisie

Extra informacje

Mp / 2021-07-19

Tragedia. Wielkie rozczarowanie. Zamawiasz piękny bukiet na ślub, dostajesz wiązankę na pogrzeb bardziej. Straszna współpraca z obsługą kllienka nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Nic

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Mira / 2021-07-17

Kwiaty dostarczone za pozno - jakosc nie najlepsza… nigdy wiecej!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Zadne

Wady

Dostarczone za pozno

Extra informacje

Anna / 2021-06-30

Bukiet dostarczony na czas. Kwiaty swieże i bardzo ładne, aczkolwiek inne niż na zdjęciu na stronie. Ogólnie byłam zadowolona z serwisu i obsługi klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Wszystko dostarczone na czas

Wady

Inne kwiaty

Extra informacje

Łatwo i szybko

Katarzyna / 2021-06-26

Porazka!!!!!!!zamowilam dwa bukiety…dla mamy I tesciowej na dzień mamy.Niedotarly niestety.Zero skrupułów ze strony E-Kwiaty.Zero przeprosin.Niepolecam!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

MWG / 2021-06-17

Unikajcie jak ognia Koszmar nie sklep. Kupiłam kwiaty na ślub siostrzenicy. Zostały dostarczone z opóźnieniem, przez małe dziecko. Kwiaty były w tragicznym stanie, pomięte i połamane. Bukietem nazwać mógł je tylko idiota pracujący w tej firmie. Unikajcie jak ognia! Natalia Janeczko i Agnieszka Blaszka w obsługi kilenta to niewyedukowane oszustki, które w odpowiedzi na reklamacje nie potrafiły nawet przeprosic i odpowiedzieć pełnym zdaniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Wszystko - obsługa i produkt

Extra informacje

opóźnienie, brak komunikacji, produkt w koszmarnym stanie

Hania / 2021-06-09

JUZ CIE NIE KOCAH MAMO! Jezeli tesknisz za swoja Mama i przez lockdown dlugo jej nie widzialas i chcesz w kwiatach wyrazic swoje uczucia to czasem NIE zamawiaj bukietu przez e-kwiaty! W odpowiedzi na reklamacje ortzymalam 20% rabatu na nastepne zakupy!!!!! Ta firma to banda nieprofesjonalnych zlodziei!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

nie ma

Wady

nieprofesjonalni zlodzieje

Extra informacje

UNIKAJ

Karolina / 2021-06-07

Dno dna! Kwiaty zwiędnięte, bukiet ubogi, dwa stare gerbery, róża i gipsówka, niezgodny z zamówieniem, inny kolor, pomijając że brzydki. Pani z obsługi klienta nie uwzględniła reklamacji, gdyż zdjęcie jest poglądowe, a kolor się zgadza. Wg tej pani czerwony i różowy to ten sam kolor. Nigdy więcej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Tomek / 2021-06-05

Dnia 25.6.2021 zamówiłem bukiet na Dzień Mamy na 26.5 - wersja premium najdroższa w danej grupie bukietów (234,90zł); ponieważ nie było przesyłki, dzień później 27.5 zadzwoniłem; po 4 godzinach udało mi się dodzwonić; usłyszałem, że przecież dostałem maila, a oni nie dzwonią do każdego, więc w czym problem. A że mają dużo roboty, to nie dają rady z zamówieniami. Faktycznie dostałem maila 27.5 o10.24 - " Niestety w dniu wczorajszym nie byliśmy w stanie zrealizować zamówienia które zostało u nas złożone. Proponujemy dostawę zamówienia w innym terminie lub anulacje I zwrot pieniędzy. Serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację". Pieniądze ze zwrotu jeszcze nie dotarły (dzisiaj jest 5.06.2021). Dla mnie to po prostu wyłudzanie pieniędzy i używanie ich przez ten czas przez kwiaciarnię. Nigdy więcej firmy www.e-kwiaty.pl !!!
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2021-06-05

Zamiast róż milosci w pudełku ozdobnym otrzymałam kompozycję na cmentarz na florecie .brawo za kreatywność kwiaciarni w Nowym Targu.widac że poza kasa nie liczy się nic dla osoby która ma ta kwiaciarnie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Asia / 2021-06-02

NIE POLECAM! OSZUKUJĄ KLIENTÓW DOSTARCZAJĄC ZAMIAST BUKIETU SAME KWIATY Z POMYLONYMI CZEKOLADKAMI... I DO TEGO DNIA NASTĘPNEGO. DRAMAT!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

wszystko

Extra informacje

Gość... / 2021-05-28

Ciężko opisać jaka złość teraz czuję. Dwa bukiety zamówione na dzień matki, żaden z nich nie dotarł. Ale na infolini nie widzą problemu, mogą wysłać jeszcze raz z tym ze dzień jest 26 a nie 29 maja. Nie polecam, i już napewno nie skorzystam. Jeśli obiecują dostawę w danym dniu (ważnym dniu) to powinni dopilnować żeby tak sie stało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Długi czas oczekiwania na połączenie tel. Brak dostawy

Extra informacje

Ciężko opisać jaka złość teraz czuję. Dwa bukiety zamówione na dzień matki, żaden z nich nie dotarł. Ale na infolini nie widzą problemu, mogą wysłać jeszcze raz z tym ze dzień jest 26 a nie 29 maja. Nie polecam, i już napewno nie skorzystam. Jeśli obiecują dostawę w danym dniu (ważnym dniu) to powinni dopilnować żeby tak sie stało.

Łukasz / 2021-05-27

Zamówiłem bukiet na Dzień Matki za 550zł (dzień wcześniej) i nie dotarł. Zero reakcji na reklamację w mailu. Telefonów nie odbierają. To jakiś większy przekręt patrząc na ilość osób, które zostały oszukane. Mają 14 dni na zwrot pieniędzy, później sprawa wyląduje na policji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Joanna / 2021-05-27

Kwiaty i czekoladki zostały dostarczone nie w tym dniu co trzeba- kolejny dzień. Dodatkowo dostarczono kompletnie inne produkty! Zamówiłam bukiet róż z ozdobami w kształcie serca wraz z czekoladkami Marci, moja mama otrzymała róże bez jakichkolwiek ozdób i czekoladki Milka. Zamówienie w ogóle nie pokrywa się z tym za co się płaci!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK!

Wady

Zamówienie w ogóle nie pokrywa się z tym za co się płaci!

Extra informacje

MagAn / 2021-05-27

Bukiet nie został dostarczony pomimo natychmiastowego pobrania pieniędzy z karty. BOK nie odpowiada, LiveChat nie działa - czekałam 4 godziny na połączenie z konsultantem. Infolinia działa, ale po jakimś czasie Pani rozłącza się w trakcie rozmowy. "Najwyższa jakość świadczonych usług", która wybrzmiewa w słuchawce nieadekwatna do rzeczywistości. Coś poszło nie tak. Muszą naprawdę się postarać, aby wyjść z tej sytuacji z twarzą, w przeciwnym razie nie widzę ich na rynku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Niedostarczona przesyłka

Extra informacje

Paulina / 2021-05-27

Zamówione kwiaty nie zostały dostarczone, a o tym fakcie zostałąm poinformowana przez maila, którego odczytałam dzień później, przez co przez 48h od złożenia zamówienia NIKT DO MNIE NIE ZADZWONIŁ z taką informacją mimo podanego numeru. DodzwoniĆ do nich też się nie da. Ogólnie firma ma klienta w poważaniu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

wszystko

Extra informacje

NIE POLECAM

Jaga / 2021-05-27

Zdecydowanie odradzam. Zamówione na Dzień Matki kwiaty nie zostały dostarczone. Brak odpowiedzi na kolejne maile, niedostępna infolinia, nieosiągalny konsultant na live chat. Stracone pieniądze i niepotrzebne nerwy. Jednym słowem oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Aleksandra / 2021-05-27

Kwiaty zostały dostarczone ale bardzo brzydkie zwiędłe. Wstyd szczególnie ze to był Dzień Matki. Nie polecam tej firmy. Wysłam piec e-maili i zero odpowiedzieć. Oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Stary brzydki bukiet

Extra informacje

-

Zarzenowana / 2021-05-27

Ta firma to jakieś kpiny!!ZWYKLI OSZUSCI I NACIAGACZE. Pobierają pieniądze i nie realizują zamówień!

Ja / 2021-05-27

Jeśli ktoś by organizował pozew zbiorowy to dołączę. Będę tu zaglądał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klient / 2021-05-27

Bardzo, bardzo nie polecam. Pieniądze wzieli, produktu brak, brak kontaktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paweł / 2021-05-27

To jest zwykłe oszustwo. Nie korzystajcie z ich usług. Pieniądze wysłane, brak kwiatów, brak kontaktu, telefon nieosiągalny, mailowo nie odpisują. NIE DAJCIE SIE OSZUKAC!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszustwo

Extra informacje

Tomasz / 2021-05-27

Zamówienie zrealizowane tylko w części. Brak zamówionych słodyczy. Obsługa nie istnieje. Nikt nie odbiera telefonu, Live chata, maili. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak w zamówieniu, obsługa klienta

Extra informacje

Karoline / 2021-05-27

Absolutne oszustwo! Zaplacilam za bukiet duzy ok 30 kwiatow, dostalam 15 sztuk, czekalam 45 min na polaczenie z konsultantem po czym po polaczeniu nikt mi nie odpisuje! Numer telefonu nie odpowiada "abonament wylaczony". Atakuja mnie mailami i smsami z jakimis powiadomieniami , wczoraj dostalam 40 obu!! Absolutnie nie polecam uwazam ze oszukuja swoich klientow!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZADNYCH

Wady

nie dostarczone na czas, kwiaty nie jak powinny byc, mniej niz powinno byc, brak oblusgi klienta, nie mozna sie dodzwonic

Extra informacje

Marta / 2021-05-27

Zamowilam kwiaty na dzien matki I nie doszlo! Oszustwo!

kamila / 2021-05-26

oszuści, nic więcej powiedzieć nie mogę o tej firmie omijać jak najdalej !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszuści, nie dostarczają kwiatów

Extra informacje

Ania / 2021-05-24

Absolutnie nie polecam. Czuję się zawiedziona i oszukana. Kwiaty absolutnie nie przypominały zamówionych. Unikać jak ognia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Dostarczona

Wady

wszystko inne

Extra informacje

Magdalena / 2021-05-17

NIGDY WIĘCEJ!!! ZAMÓWIŁAM DUŻY BUKIET dla taty na 70-te Urodziny. dostał mniejszy BUKIET niż rozmiar mały!! zapłaciłam sporo pieniędzy za kilka , brzydkich kwiatów. było mi wstyd kiedy tato dostał takie kwiaty. zostałam oszukana i okradziona. pierwszy i ostatni raz zamówiłam kwiaty na e kwiaty. NIGDY NIGDY WIĘCEJ. E KWIATY GWARANTUJE WAM ZŁE OPINIE WŚRÓD MOICH BLISKICH, ZNAJOMYCH I WSZYSTKICH WOKÓŁ. TO JEST OSZUKAŃSTWO.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ŻADNYCH ZALET !!

Wady

SAME WADY !!

Extra informacje

Adam / 2021-05-16

Omijac wielkim łukiem ... porazka ... kwiaty kompletnie inne niz na zdjeciu ... customer service na poziomie dna ... DO NOT USE THIS COMPANY !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Krystyna / 2021-05-11

Nie polecam nikomu , zostałam oszukana i to nie pierwszy raz \r\nBukiet , który wysłałam na 90 urodziny , miał tylko jedna zaletę ze kwiaty były świeże , nic więcej \r\nZamówiłam duży bukiet a dostarczono tylko 3 kwiaty , wstyd mi było przed całą rodziną \r\nNie sugerujcie się zdjęciami, bo one nie maja nic wspólnego z dostarczaną wiązanką\r\nMoja reklamacja nie została uwzględniona , pani mi napisała w mailu , ze kwiaty były świeże , i nie ma co narzekać \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Anna / 2021-05-07

e-kwiaty opinia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Odpisują bardzo szybko

Wady

Dostarczają całkowicie inny bukiet niż ten na który zostało złożone zamówienie. Żenada, wiele kwiatów było podwiędłych i reklamacja nie została przyjęta.

Extra informacje

Pawel / 2021-04-21

Wszystko na czas, kwiaty równie piękne na żywo co na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Angelika / 2021-03-25

super szybko sprawnie i miło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2021-03-25

Jestem bardzo zadowolony z uslug dostarczanych przez firme e-kwiaty.pl Profesjonalna i rzetelna obsluga Klienta a przede wszystkim !!swieze!! piekne kwiaty :) pozdrawiam serdecznie, -Krzysztof
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2021-03-25

Kwiaty super i niespodzianka w stu procentach udana. Dziękuję!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radosław / 2021-03-25

Dziękuje za dostarczenie kwiatów i słodyczy dla mojej córci z okazji imienin była naprawdę szczęśliwa a moglem to sprawic dzięki Państwu. Naprawdę dziękuje .Nic nie może zastąpic radości dziecka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2021-03-25

Dziekuje w imieniu calej rodziny za dostarczenie kwiatkow dla mojej kochanej babci z okazji jej imienin :) Pani ktora przywiozla kwiatki byla bardzo mila zlozyla babci zyczenia ucalowala w policzek a babcia byla tak zaskoczona ze az cisnienie dostala hehe :) Kwiatki sa przepiekne a bukiet strasznie duzy babcia mowi ze jeszcze nigdy w zyciu nie dostala takiego pieknego bukiety a zyje juz 84 lata :) jeszcze raz slicznie dziekujemy !! i napewno jeszcze skorzystamy z panstwa strony !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-03-25

to jest najlepsza poczta kwiatowa,perfekcja,mam pełne zaufanie,niedawno mama dostała kwiaty gdzie zamawiałam kwiaty ze Szkocji,dostawa na czas,super,polecam,są najlepsi!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia Grant / 2021-03-24

Unikajcie jak ognia! Tandeta, za którą E-kwiaty.pl nie bierze żadnej odpowiedzialności. Szkoda, że nie mogę zamieścić tu zdjęć ale każdy kto widział zdjęcie bukietu na stronie i to co otrzymalismy, to łapał się za głowę z zażenowania i niedowierzania. Zamówiłam średni bukiet o nazwie Radosna Nowina ze strony E-kwiaty.pl Kwiaty miały być miłą niespodzinką dla babci w jej 94 urodziny. Zamówienie zostało złożone na tydzień przed urodzinami, także wystarczający czas aby skomponować zakupiony bukiet i z godnością dostarczyć prezent. Z ciekawości poprosiłam o przesłanie zdjęcia dostarczonego bukietu i szczerze mówiąc, nie mogłabym być zawiedziona bardziej niż jestem w obecnej chwili. Kwiaty nijak się mają do zdjęć oferowanego bukietu na stronie e-kwiaty.pl Bukiet nie tylko jest o wiele mniejszy niż przwidywałam zamawiając średni bukiet. Kwiaty przedewszystkim nie wyglądają jak te ze zdjęć... Otrzymany bukiet nie jest warty 74 złotych a co dopiero 174,90, które zapłaciłam za te kilka nieszczęsnych badyli, które wprawiły mnie w zakłopotanie i jakby nie patrzeć wstyd. Jest to bardzo nieelegancka praktyka ze strony firmy E-kwiaty.pl, gdyż klienci są wprowadzani przez nich w błąd. Jestem w stanie zrozumieć, że odwzorowanie wiązanki w 100% może być niewykonalne jednak otrzymany bukiet jest w tym wypadku nieśmiesznym żartem. Czuję się zażenowana jakością usługi i tym, że babcia w dniu urodzin otrzymała nieestetyczne krzaki zamiast pięknego bukietu przedstawionego na stronie E-kwiaty.pl Próbowałam złożyć reklamację, jednak firma swoją odpowiedzią śmieje mi się w twarz. Jakby ten nieszczęsny bukiet był niewystarczającym przykładem wyrazu pogardy i nieposzanowania w stosunku do klienta. Lekcja na przyszłość: czytać opinie choćby w tak prostej kwestii jak zakup kwiatów poprzez pocztę kwiatową. Wstyd.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Bukiet dostarczono! A to już sukces czytając inne opinie.

Wady

Bukiet jest po prostu nieśmiesznym żartem niewartym swojej ceny. Wstyd i żenada.

Extra informacje

Celina / 2021-03-23

Dziekuje slicznie za dostarczenie kwiatow.Siostra byla bardzo zadowolona.Teraz czekam na rownie profesjonalna obsluge w poniedzialek dla mojej mamy.Na pewno skorzystam jeszcze z Waszych uslug.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beatricze / 2021-03-23

Dziekuje bardzo za Wasza pomoc! Super że daliście mi możliwość przekazania upominku urodzinowego mojej mamie. Była pod wrażeniem gdyż ja jestem daleko w Londynie. Wspaniale że docieracie nawet do małych wiosek.Wielkie dzieki, napewno skorzystam z Waszych uslog jeszcze nie jeden raz:-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2021-03-23

Slicznie dziekuje za dostarczenie bukietu:)mama byla bardzo zadowolona i zaskoczona.Nieznajomy wreczyl jej kwiaty?dostawca poinformowal ze kwiaty nie sa od niego:)i ze w srodku znajduje sie liscik.Dzis mama ma urodzinki a ja nie moglam jej osobiscie zlozyc zyczen ani wreczyc kwiatow poniewaz nie mieszkam w polsce:(to swietne rozwiazanie dzieki wam nie tylko ja bylam w tym dniu szczesliwa ale rowniez moja mama:):)Dziekuje slicznie,napewno nie raz skozystam z waszych uslug:):)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agniecha / 2021-03-23

Dołaczam sie do podziekowan:) co prawda kwiatki dostarczono w pozniejszej godzinie niz ustalona ale tez byly pieke i swiezutkie:) pozdrowienia dla przemilej pani Doroty z obslugi on-line!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna z Londynu / 2021-03-23

Serdeczne podziękowanie za tak solidną obsluge! Kwiaty zostały doreczone w poł godziny od zamowienia!Kwiaty sliczne i rodzice zachwyceni.Dziekuje i innym polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Juras / 2021-03-23

Poprostu Za*****cie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

izabella / 2021-03-23

moje pełne uznanie dla Państwa. piękne kompozycje kwiatowe, super obsługa i rewelacyjne ceny!! korzystam od ponad roku i jestem zachwycona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irena / 2021-03-23

Po raz pierwszy korzystałam z Państwa usług. Jestem mile zaskoczona. Kompetentna, miła i fachowa obsługa. Dziękuję. Kwiaty dotarły przed czasem. Mój Mężczyzna był zachwycony. Polecam Was wszystkim, którzy cenią sobie profesjonalizm. Pozdrawiam Konsultantkę, którą zamęczałam pytaniami :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid Aberdeen / 2021-03-23

Świetna firma-wielkie dzięki! Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioletta / 2021-03-23

Profesjonalnie zrealizowane zamowinia i przepieknie przygotowane bukiety.Dziekuje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2021-03-22

Nie polecam, zerowa obsluga i paczka nie doszla oczywiscie zabrali mi 30zl.... zaplacilem za przesylke 650zl zeby doszla na czas ... Nikt nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci tragiczna firma!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Same minusy!!!!

Extra informacje

krzysiek / 2021-03-22

Nie polecam , naciagacze pieniedzy, bukiet za 179zl w niczym nie przypominal bukiety ktory zamowilem. bylo mi bardzo przykro kiedy zobaczylem bukiet dla mojej chorej mamy to mial byc radosny dzien ale taki nie byl.Obsluga klienta to fatalna pomylka ,dziewczki ktore tam pracuja nie maja pojecia co robia. NIE dla Ekwiaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

agata / 2021-03-19

Absolutne NIE!!!! dostarczone kwiaty w żaden sposób nie opowiadają tym prezentowanym na zdjęciach . Zamówiłam piękny bukiet, na zdjęciu cudownie zrobiony, piękny okrągły kształt, 7 róż, dodatkowo ślicznie ułożone lilie i dużo przybrania ( zielonych różnorodnych liści). W tym dostarczonym tylko 5 róż, wystające lilie, jakieś pojedyncze zielone liście ( takie coś moim zdaniem jak liście palmy) . Zwykła pospolita wiązanka. Zgłosiłam reklamacje. Odpowiedź brzmi. Zdjęcia są tylko poglądowe. Gatunek kwiatów się zgadza. Na stawiane wiele razy pytania dotyczące niezgodnej ilości kwiatów- zero odpowiedzi. Masakra!!!! Kwiaty nie warte zapłaconych pieniedzy!!!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Moni / 2021-03-16

Zamowione kwiatki dotarly dzien pozniej niz wybrana data. Bukiet nie przypominal tego, za ktory zaplacilam. 3 drozsze kwiatki zostaly zamienione 3 tanszymi. Brakowalo rowniez innych elementow dekoracyjnych bukietu -- np dzwonkow irlandzkich i innych drobnych kwiatkow ktore wypelnialy bukiet i nadawaly mu uroku. Kontakt z firma jest bez sensu. Nie maja pojecia jak pomoc klientowi -- sa za to bardzo dobrzy w braniu pieniedzy. Wyslalam firmie zdjecia na ktorych widac ze bukiet jest duzo mniejszy i gorszej jakosci. Widac, ze brakuje kilku elementow. Firma zaoferowala 10% zwrotu wartosci zamowienia albo 20% znizki na kolejne zamowienie. Wolalabym zeby firma nie oszukiwala klientow tylko wysylala bukiety zgodne z zamowieniem. Zostalam przez firme poinformowana, ze skladajac zamowienie zgodzilam sie na to, ze bukiet moze byc inny. Tak, rozumiem, ze ulozenie kwiatkow moze byc inne. Nawet rozumiem zamiane kwiatkow na inne, jesli jest taka potrzeba. Ale ten bukiet wartosciowo byl duzo gorszy. Nie warty zaplaconych pieniedzy. NIE WARTO TU SKLADAC ZAMOWIEN. Jest wiele innych kwiaciarni internetowych, gdzie skladam zamowienia od lat -- z zadowoleniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

obsluga; jakosc bukietu

Extra informacje

Anna / 2021-03-14

E- kwiaty to skandal i naprawdę żałuję że nie przeczytałam opinii zanim skorzystałam z ich usług, ponieważ widzę że moja sytuacja nie jest wyjątkowa. Zamówiłam pastelowy bukiet z margaretek i gerberow w ładnej oprawie, moja mama dostała zamiast tego wściekłe różowe goździki zawinięte we wściekle różowy papier z tandetna gałązka w ramach przyozdobienia. Jak zobaczyłam foto prawie się popłakałam. Na moje zazalenie otrzymałam odpowiedź, że "tonacje kolorów mogą się NIECO różnic"i jeszcze kilka bzdetow, a wymiana mailową trwała kilka dni i tylko pogłębiła moje rozczarowanie. Ta firma to żenada u naciągacze, nie polecam zamawiania tam bukietów bo potem tylko się człowiek wstydzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Sandra / 2021-03-12

Nie polecam serwisu za pośrednictwem e-Kwiaty. Mieszkam za granicą i zamówiłam bukiet dla babci na urodziny, żeby zrobić niespodziankę. Realizując zamówienie miałam wypełnić moje dane i podać telefon kontaktowy, dane odbiorcy (babci) również z telefonem. 10 minut przed limitem czasu, w którym miały zostać doręczone kwiaty, dzwonią do mojej babci i pytają czy nic nie szkodzi, że kwiaty dotrą trochę póżniej bo dostawca złapał gumę... Babcia nie wiedziała co powiedzieć, niespodzianka totalnie spalona. Dziękuję bardzo Pani, która tak zadbała o szczegóły dzwoniąc do solenizantki, że niespodzianka się spóźni. Po prostu żenada. Chcę zaznaczyć, że zajmujecie się bardzo delikatną branżą, gdzie główną role odgrywa niespodzianka i uczucia, nie sprzedajecie butów. Poza tym, bukiet nie ten sam jak na zdjęciu ale to już pomijam. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Wioleta / 2021-03-10

Dziękuję za szybkie dostarczenie kwiatów dla mojej mamy było bardzo zadowolona zarówno z mojej niespodzianki jak i z pięknego bukietu Gorąco polecam kwiaciarnię E-kwiaty oni są naprawdę dobrzy to po prostu profesjonaliści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-03-10

super bukiet,super dostawa.polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2021-03-10

super bukiet,super dostawa.polecam

Aneta / 2021-03-10

Jestem bardzo zadowolona z uslug tej firmy i szczerze polecam ja .Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Artur / 2021-03-10

Piękne bukiety i bardzo łatwa obsługa strony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emagled / 2021-03-09

Ta firma to porażka, nawet śmie nazwać ich oszustami . Po zamówieniu na 8 marca brak kwiatów i kasy . Kontakt z tą niby kwiaciarnia to jakaś porażka. Szczeze odradzam i przeszczegam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Żenada

mariusz z londynu / 2021-03-06

duży wybór bukietów i fachowa obsługa. Zamówienia realizowane w terminie. Jednym słowem satysfakcja gwarantowana. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2021-03-06

Bardzo duży wybór bukietów i fachowa obsługa. Zamówienia realizowane są w terminie. I odbiorcy też zadowoleni:). Naprawde polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2021-03-06

Kilka razy miałem przyjemność skorzystać z Waszych usług,hm...oby wszyscy w Polsce pracowali tak jak Wy,pełny szacunek.Dla mnie Jesteście Firmą Stulecia.Pełna satysfakcja!!!Dzięki!!!!!!Tomek Islandia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2021-03-06

Szybko ,sprawnie i solidnie . Rzetelność i profesjonalizm. Zawsze dostarczone na czas , świeże i dokładnie takie jak na zdjęciu. Dziekuje .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2021-03-05

Plus za dostarczenie kwiatów na czas. Teoretycznie, kwiaciarnia wywiązała się z umowy - było 7-9 kwiatów, róż i tulipanów. Niestety, bukiet w żadnym stopniu nie odpowiadał temu zamówionemu. Kwiaty były w bardzo słabej kondycji (mam wrażenie że do bukietu zostały doręczone te które zostały w kwiaciarni i nikt nie chciał ich kupić). Jestem w pełni świadoma faktu, że e-kwiaty potrzebują zarobić na usłudze, jednak bukiet który dostała ciocia nie był wart nawet połowy zapłaconej kwoty (kosztował 139zł a był wart maksymalnie 30). Oczywiście osoba obdarowania stwierdziła, że liczy się intencja, jednak to ile wstydu najadłam się gdy zobaczyłam co zostało doręczone to moje. SERDECZNIE NIE POLECAM KWIACIARNI W PUŁAWACH. Poniżej zdjęcia oczekiwania kontra rzeczywistość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

dostawa

Wady

stosunek jakości do ceny, produkt nieadekwatny do zamawianego

Extra informacje

WIOLETTA / 2021-03-04

piękne bukiety i super dostawa polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika M / 2021-03-04

Gorąco polecam korzystanie z usług E-Kwiaty. Duży wybór bukietów oraz zamówienia realizowane oznaczonym terminie!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2021-03-04

To jest super sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-03-04

Polecam Obsługę Klienta on-line. Super funkcjonalność, szybkie i sprawne załatwienie zgłaszanego problemu, działanie podobne w formie do komunikatorów internetowych. Bardzo kompetentna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2021-03-04

Bardzo dziękuję, bukiet przepiękny! Dostawa perfekcyjna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2021-03-04

Bardzo dziękuję za bukiet.Babcia była zaskoczona i wzruszona.Polecam gorąco firmę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2021-03-04

Dziekuję za dostawę pieknego bukietu mojej babuni z okazji Dnia Babci. Super:) Bardzo się wzruszyła:) Na pewno skorzystam jeszcze z usług E-kwiaty. Dostawa express:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lesław / 2021-03-04

Dziękuję za solidność w realizacji zamówienia, polecam wszystkim korzystanie z tej formy sprawiania radości najblizszym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2021-03-04

slicznie dziekuje za piekny bukiet dostarczony w ustalonym wczesniej terminie ...super firma ...jeszcze raz dziekuje ....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabriela / 2021-03-04

Dziękuję za solidność w realizacji zamówienia, polecam wszystkim korzystanie z tej formy sprawiania radości najblizszym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-03-04

Dziękuję za super realizację zamówienia Przyjaciółka jest bardzo szczęśliwa !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dżesika / 2021-03-04

Korzystam z tego sklepu juz od roku chociaż dopiero dzis sie zarejestrowałam. Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz z pięknych bukietow ,które dostają moi najbliżsi! Kwiaty są zawsze takie jak zamawialam(czasami zdarzyla sie nie wielka róznica ale to tylko na korzyść) oraz sa zawsze na czas
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kasia / 2021-03-04

Dziś dostarczyliście mojej cioci bukiet kwiatów. BYła zachwycona! Podziekowania dla was
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2021-03-04

Firma wiarygodna. Kwiaty przepiekne-zawsze na czas. Polecam! Karolina
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2021-03-04

Bardzo polecam i napewno jeszcze nie raz skorzystam.Alicja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2021-03-04

Kwiaciarnie godna zaufania. Kwiaty najwyzszej jakosci i zgodne z zamowieniem oraz dostawa na czas. Rewelacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2021-03-04

Dziękuje za piękne kwiaty..moja znajoma była mile zaskoczona z upominku:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwester / 2021-03-04

Bardzo dziękuję za zrealizowanie zamówienia. Kwiaty piękne... Kwiaciarnia warta polecenia... Tak trzymac :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AREK Z LUBLINA / 2021-03-04

BARDZO PROFESJONALA FIRMA.......WIELKIE DZIEKI....WSZYSTKO NA CZAS TAK JAK W ZAMOWIENIU.....TAK TRZYMAC....NAPEWNO SKORZYSTAM W PRZYSZLOSCI......POZDRAWIAM CAŁĄ ZAŁOGE E-KWIATY......
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kuba / 2021-03-04

Bardzo dziękuję za pomoc i za realizację zamówienia! Trochę zamieszałem przy jego składaniu, lecz szybki kontakt przez GG pozwolił wszystko ustawić jak miało być. Olbrzymi plus za szybkość realizacji zamówienia, sprawna, szybka i miła obsługa, na pewno będę korzystać w przyszłośći, dzięki..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kris / 2021-03-04

Witam Bardzo dziękuje za szybkie dostarczenie przesyłki. Pozdrawiam Krzysztof
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-03-04

Witam! Bardzo serdecznie dziękuję za zrealizowanie dzisiejszego zamówienia. Kwiaty były naprawdę piękne. Zamówienie dotarło na miejsce i na czas. Wszystko odbyło się naprawdę wzorcowo. Adresatka była zachwycona. Właśnie zyskali Państwo wierną klientkę. Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam, życzę dalszych sukcesów i coraz to nowych, równie zadowolonych klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2021-03-04

Chciałbym bardzo serdecznie podziękować za wspaniałą obsługę, profesjonalna pomoc oraz przepiękny bukiet jaki Wasza kwiaciarnia przygotowała. Na pewno będę Waszym stałym klientem... Jeszcze raz dziękuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2021-03-04

Chciałem serdecznie podziękować za bardzo sprawną realizację niniejszego zamówienia oraz wzorowy obsługę Pani Doroty. Jesteście Państwo dla mnie godną polecenia kwiaciarnią internetową :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Artur / 2021-03-04

Chcialbym Panstwu serdecznie podziekowac za dostawe roz dla mojej Mamy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Artur / 2021-03-04

Chcialbym Panstwu serdecznie podziekowac za dostawe roz dla mojej Mamy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2021-03-04

DZIEKUJE ZA REALIZACJE ZAMOWIENIA, MAMA BYLA SZCZESLIWA;-)) NA PEWNO SKORZYSTAM W PRZYSZLOSCI.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

agnieszka / 2021-03-04

bardzo dziekuje za dostarczenie kwiatow dla mojej mamusi sa sliczne i wszystkim polece ta kwiaciarnie pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karola / 2021-03-04

Kwiaciarnia godna polecenia. Wszystko w terminie, elegancko. WARTO ZAMAWIAĆ!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2021-03-04

Dziekuje bardzo, firma godna zaufania, pelen profesjonalizm. Goraco polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioletta / 2021-03-04

Profesjonalnie zrealizowane zamowinia i przepieknie przygotowane bukiety.Dziekuje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

beata z londynu / 2021-03-04

Ogromne podziekowania dla firmy i pracownikow:)Kwiaty piekne(troche inne od tych,ktore zamawialam)..ale przepiekne...i co wazne..na czas! Dziekuje bardzo..w przyszlosci na pewno skorzystam ponownie..firma warta polecenia:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid Aberdeen / 2021-03-04

Świetna firma-wielkie dzięki! Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid / 2021-03-04

Kiedy rok temu zamawiałem po raz pierwszy usługę z dostawą w malutkiej miejscowosci na końcu Polski nie spodziewałem się aż tak sprawnej i dosłownie pięknej realizacji. Dziekuję. Stałem się Państwa wiernym klientem. Podziekowania takze dla kwiaciarni partnerskich Państwa! DG
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina z Chicago / 2021-03-04

Dziekuje serdecznie za zrealizowanie mojego zamowienia. Jestem wdzieczna, ze z Wasza pomoca moglam sprawic mojej kochanej Mamie chwile radosci i tak mila niespodzianke. Zadowolenie Mamy i moje prosze przyjac jako duzy komplement. Wiem, ze moge na Was liczyc. Pozdrawiam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

iza / 2021-03-04

Serdecznie dziękuję za profesjonalną relizację zamówienia....a przede wszystkim za spełnienie prośby dotyczącej BILECIKU :) Pozdrawiam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr z Krakowa / 2021-03-04

Normalnie macie nastepnego klijenta do przodu poniewaz bardzo mi sie podobalo poswiencenie i realizacja mojego zamowienia. Moja Kochana Natalia byla wrecz zaszokowana jakoscia mojego zamowienia a byl to bukiet kwiatow o nazwie Kwiaty Kocham cie wersja duza wiec jednym slowem ta firma spisala sie dla mnie na medal :):):)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2021-03-04

DZIEKUJE ZA REALIZACJE ZAMOWIENIA, MAMA BYLA SZCZESLIWA;-)) NA PEWNO SKORZYSTAM W PRZYSZLOSCI.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jola / 2021-03-04

Musze przyznac, ze kwiaciarnia jest swietna! Mama byla po prostu zachwycona kwiatami, a ja szczesliwa ze dotarly bez problemow!!! Macie u mnie wielkiego plusa, co przeklada sie z pewnoscia na pozniejsze korzystanie z waszej kwiaciarni!!! Dziekuje bardzo!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ewelina / 2021-03-04

Bardzo dziekuje za taka kwiaciarnie jak Wasza jestem bardzo zadowolona, ze cos takiego jest. Bardzo sprawna i na czas jestescie godna polecenia kwiaciarnia internetowa i co musze jeszcze przyznac nie zbyt droga:)) co tez jest wielkim plusem. Dziekuje za wszystko. Sadze, ze jeszcze nie raz skorzystam z waszej oferty... Pozdrawiam e-kwiaty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-03-04

Bardzo dziekuje za realizacje zamowienia :)... wszystko było jak w zamowieniu, przepiekny bukiet i dostarczony w idealnym czasie... Mama była zachwycona :)...napewno nie raz jeszcze skorzystam. Pozdrawiam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2021-03-03

Dziekuje bardzo,za przepiękne kwiaty, które sprawiły tak wiele radości. Firma godna zaufania, pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata z Lublina / 2021-03-03

Jestem gardzo zadowolona z realizacji zamówienia, profesjonalnie. Dziadek był wzruszony. Dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojciech / 2021-03-03

Dziekuje bardzo za zrealizowanie zamowienia. Czas i miejsce dostarczenia tak jak poprosilem przy zamowieniu. Nastepnym razem na pewno skorzystam z Waszych uslug. Jeszcze raz serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2021-03-03

Bardzo dziękuję! bukiet piekny, zamówienie dostarczone na czas i w oprawie odpowiedniej do ceremonii. Nie raz jeszcze sama skorzystam a i chetnie polecę innym ten serwis. pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał z Tychów / 2021-03-03

Dziekuje serdecznie za fachową obsługe, jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim te kwiaciarnie SUPER!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

aga / 2021-03-03

korzystałam dwukrotnie, własnie poleciłąm koledze...pełen profesjonalizm..dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemysław / 2021-03-03

REWELACJA. Już po 2 godzinach z innego miasta otrzymałem info od zaskoczonej kwiatami osoby. POLECAM TĄ KWIACIARNIĘ!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kuba z Warszawy / 2021-03-03

Bardzo dziękuję za szybką realizację :-) Kwiaty zostały dostarczone w 2 godziny od złożenia zamówienia !!! Bardzo polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioleta / 2021-03-03

Dziekuje bardzo moja mama byla bardzo szczesliwa Wiem ze mozna na Was liczyc Kwiaciarnia jest godna polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2021-03-03

Wszystkim bardzo polecam- na czas i fachowo, szeroki wybor kwiatow i dodatkow.Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam cala firme.Pelny profesjonalizm.!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystyna / 2021-03-03

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia, profesjonalnie i na czas! Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania z Chicago / 2021-03-03

Bardzo dziekuje za dostarczenie kwiatow ..kwiaty piekne...juz 3 razy zamawialam u was i jestem bardzo zadowolona..DZIEKUJE i licze na dalsza wspolprace :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2021-03-03

dziekuje, kwiaty przepiekne:)))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksander / 2021-03-03

Bardzo dziękuję za zrealizowanie zamówienia.Wszystko na czas o wyznaczonej porze kwiaty bardzo ładne . Polece wasz sklep wszystkim znajomym nszybka i miła obsługa, na pewno będę korzystać w przyszłośći Pozdrawiam Aleksander
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2021-03-03

Przepieknie dziekuje za przepiekny bukiet:))Sprawiliscie wielka radosc mojej mamie. Jestescie wspaniała firma, z której usług zamierzam korzystac w przyszłosci. POLECAM WAS WSZYTKIM, KTORZY CHCA SPRAWIC BLISKIEJ OSOBIE RADOSC
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-03-03

1,5 roku temu zamówiłam wieniec na pogrzeb. Był prześliczny i dostarczony na czas.Solidna firma,polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2021-03-03

Bardzo dziękuje może dzięki tym kwiatom uratuje moja miłość ... procesjonalne podejście , bardzo miły kontakt - przesympatyczna Pani pracuje w biurze obsługi klienta... polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2021-03-03

Żona była zachwycona. Kwiatki rewela dostarczone w odpowiednim czasie. Skorzystam jeszcze nie raz. Bardzo dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sławek / 2021-03-03

Nie widziałem zamówionego przeze mnie bukietu ale osoba, która go otrzymała była wniebowzięta. Tak więc ja również jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić tę kwiaciarnie. Dziękuję :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2021-03-03

Bardzo porządna firma :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2021-03-03

Dostarczyli mojej mamie piękny kosz smakołyków. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam. Będę zamawiał na Dzień Kobiet.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2021-03-03

Dostarczyli mojej mamie piękny kosz smakołyków. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam. Będę zamawiał na Dzień Kobiet.

Małgorzata / 2021-02-24

Gorąco polecam zakupy na stronie e-kwiaty!!! Piękny bukiet, terminowa dostawa, miłe i pomocne Panie z Obsługi Klienta. Wszystko na najwyższym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2021-02-24

wysłałam kwiaty mamie i doszedł świeży bukiet. Czekoladki też były dobre. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-02-24

Super serwis!! Kwiaty na czas, mama zadowolona. POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MMichał / 2021-02-24

fajna opcja jak nie masz pomysłu na prezent :) pyk pyk i dostarczone
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka realizacja

Wady

brak piwek na stronie

Extra informacje

dwa bukiety i dwa kosze

Żaneta / 2021-02-24

Jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafi / 2021-02-15

Dla mnie bomba, kwiaty świeże. Randka się udała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-02-15

Zamówiłem bukiet czerwonych róż na Walentynki. Dostawa zrealizowana na czas. Bukiet wyglądał identycznie jak na stronie e-kwiaty. Kwiaty świeże. Dziewczyna przeszczęśliwa. Przy kolejnej okazji również skorzystam z usług tej firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Andrzej / 2021-02-15

Wczoraj zamówiłem bukiet z okazji Walentynek. Jestem zachwycony świeżością kwitów i ekspresowa dostawą. Serdecznie polecam ten serwis, ja będę korzystał na pewno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świeżość kwiatów, szybkość dostawy

Wady

Extra informacje

Marek / 2021-02-15

Zamówiłem dla swojej dziewczyny róże na Walentynki. Widziałem zdjęcie i wyglądają super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojciech / 2021-02-12

Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lukasz / 2021-02-11

Kwiaty nie dostarczone na czas. Telefon po dwóch godzinach od umówionego terminu że są w drodze. Dawno po pracy żony. Kpina !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ania / 2021-02-02

Dziekuje serdecznie za przepiekny bukiecik dla Mamy dostarczony w ekspresowym tempie. Polecam wszystkim korzystanie z ekwiaty!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2021-02-01

Zamawiałem czerwone róże dla swojej kobiety i dojechały na czas. Róże były świeże, luba zadowolona, więc ja też ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafi / 2021-01-29

Profesjonalna obsługa, bez poślizgów, dostawca bardzo miły dla mojej Babci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ania / 2021-01-28

wszystko ok. bez zastrzezen. za zamowione kwiaty dostarczone na czas
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

oferta, wybor

Wady

ceny

Extra informacje

Beata / 2021-01-27

Według mojej opinii bardzo dobra obsługa. Pani na infolinii wyjaśniła mi zawiłości związane z doręczeniem kwiatów i pomogła złożyć zamówienie. Kwiaty doręczone o czasie. Jak dla mnie suuuuuuuper! Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldemar / 2021-01-27

Moim zdaniem, to jedyna na rynku profesjonalna firma dostarczajaca kwiaty. Pocztakwiatowa to partacze a kwiatowaprzesylka to oszusci. Jedynie e-kwiaty.pl spisali sie na medal. nie mam do nich żadnych ale..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sa zajebi#ci

Wady

no po prostu nie majo

Extra informacje

filip / 2021-01-27

Piękny bukiet, świetna profesjonalna obsługa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Śweże kwiaty

Wady

Extra informacje

Peter / 2021-01-27

Oszusci, zamowienie nie kompletne A kwiaty nie swieze. Brak rekompensaty olewanie klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tragedia firma

Extra informacje

Nie kupujcie tam

Krzysiek / 2021-01-27

Wszytko ok. Produkty dostarczone zgodnie z zamuwieniem. Kurier spisał sie na medal. Pooecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Janina / 2021-01-27

Ja jestem zadowolona. Wysłałam bukiet do mojej Babci i widziałam go na zdjęciach. Wygladał bardzo ladnie. Babcia była szczęśliwa, a to dla mnie się liczy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Odbiorca szczesliwy.

Wady

Extra informacje

Andrzej / 2021-01-26

Zamówiłem kwiaty z dostawą na konkretny dzień. Wszystko w porządku, zamówienie doręczone zgodnie z terminem. Radość osoby obdarowanej - bezcenne. Bukiet nieznacznie różnił się od tego na zdjęciu, ale to jest oczywiste. Każdy florysta jest inny. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ula / 2021-01-26

Przestrzegam, zgłaszam sprawę w odpowiednie miejsca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Monika / 2021-01-26

Zamawiałam kosz na Dzień Babci i wszystko jest super. Dostarczono na czas, produkt zgodny z opisem. Doświadczenie jak najbardziej na plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-01-23

Ta firma to jeden wielki żart. Bezczelna obsługa, która nawet nie potrafi odnieść się do zarzutów. Omijajcie z daleka! Stracicie czas i nerwy, nie wspominając już wstydu w oczach tego, którego chcecie obdarować prezentem. Nie wywiązują się z umowy pisząc maila na ostatnią chwilę, że z powodów technicznych przesyłka nie dotrze na czas ( stosują to często, w internecie podobne opinie) następnie pomimo anulowania zlecenia bez zgody wysyłają coś do odbiorcy pisząc maila, że jeśli paczka dojdzie, to niech odbiorca odmówi jej przyjęcia ???? na wezwania o zwrot pieniędzy jak mantra powtarzają, że dopiero jak paczka do nich wróci, tak, ta paczka, której nie chciałem żeby już wysyłali, a oni to zrobili wbrew mojej woli ???? Moim prywatnym zdaniem to naciągacze. UWAŻAJCIE NA TĄ PSEUDO FIRMĘ!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2021-01-22

Nie polecam. Niesumienni, nie wywiazuja sie z zamowien, trudno sie dodzwonic, nieuprzejmi konsultanci na infolinii. Szkoda czasu i pieniedzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Niesumienni, nie wywiazuja sie z czasu dostawy

Extra informacje

Rafał / 2021-01-20

kwiaty dostarczone nie do tej osoby co miały być. w opcjach było aby skontaktować się jako kurier itp i przekazać kwiaty. osobie którą podałem w kontaktach ... płomienie miłości zamiast powstać u mojej żony powstały u mnie płomienie wściekłości ..... Kasy nie chcą oddać bo tak jak napisali w e-mailu kwiaty zostały wręczone gosposi.... tyle że ja nie mam gosposi .... nie znają ani imienia ani nazwiska osobie której wręczyli kwiaty jazda po całości Płacisz za największy bukiet żeby zrobić wooow ... i żenada, ręcę opadają....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

bukietu nie moge ocenić bo nie wiem kto go dostał

Extra informacje

nie polecam

Barbara / 2021-01-18

Kwiaty nawet w jednym procencie nie przypominaly tych ktore wybralam online. Przesylka jednak byla dostarczona Na czas Co jest plusem. Nie polecilabym jednak tej firmy, bukiet nie byl wart pieniedzy ktore zaplacilam. Piekny bukiet Na zdjeciu a tanie kwiaty byly dostarczone. O
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Jeremy / 2020-12-22

Jesli chcesz byc oszukana/y to e-kwiaty to idealne miejsce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

towar nie distarczony, dostarczony inny niz w opisie

Extra informacje

Barbara / 2020-12-20

Trzeba to otwarcie powiedziec,ze jest to firma ktora oszukuje i ukradla ludzi.
Zalety

Wady

Extra informacje

.

Barbara / 2020-12-20

Calkowita porazka.Zamowilam piekny stroik,a rodzina otrzymala jakis chlam z Biedronki.Dobrze,ze cokolwiek dostarczyli.Brak skali do oceny tej firmy.1 punkt to za duzo.Moj lost to 30$,a rodzina dostala produkt za 25 zl.

ANGELIKA / 2020-12-06

Zamówiłam mamie kwiaty w ramach prezentu mikołajkowego. 6 grudnia o 11:30 otrzymałam SMS oraz maila o treści świadczącej, iż dostawa dotarła na miejsce i wszystko jest OK. Jakież było moje rozczarowanie, gdy o godzinie 17:30 podczas rozmowy z odbiorcą wyszło, iż nic nie zostało dostarczone i nikt nic o przesyłce nie wie. Aby wyjaśnić sytuację, weszłam na czat aby zapytać dlaczego otrzymałam niepoprawną informację i gdzie znajduje się przesyłka? Osoba ds. obsługi klienta zaatakowała mnie, oskarżając, iż nie czytam maili, nie odbieram telefonu a osoba, która miała otrzymać przesyłkę (raczej logiczne, iż niespodziankę) bezczelnie była nieobecna. Podczas rozmowy na czacie padły, między innymi słowa: ''osobiście do Pani pisałam'', ''proszę najpierw przeczytać maile'', ''a sprawdzała Pani swój mail?'' ''wysłaliśmy do pani 3 wiadomości'' (między innymi 2 poświadczające, iż przesyłka dotarła na miejsce), kilkakrotnie napisano ''proszę wpierw (co to za słowo) przeczytać wiadomości i na nie odpowiedzieć''. Otrzymałam wyjaśnienie, iż kwiaciarnia pomyliła numer zamówienia i dlatego otrzymałam potwierdzenie (żadnego 'przepraszam'), jako rozwiązanie zaproponowano mi, aby osoba obdarowana przejechała całe miasto (23km) aby samodzielnie odebrać kwiaty lub dopłacić. Usługa dostawy jest relatywnie droga sama w sobie. Z miłej niespodzienki dla Mamy mam kłopot, nerwy, irytację na poziom rozmowy z obsługą klienta oraz kłopot dla Mamy, która sama ma sobie odebrać mikołajkowy upominek. Nie polecam, wręcz odradzam. Nigdy więcej nie skorzystam z usług tej firmy, a nadmieniam, iż jest to druga szansa, jaką jej dałam. Za pierwszym razem jakość bukietu była rozczarowująca, ale przynajmniej na czas. Teraz standard obsługi rozbroił mnie doszczętnie a werbalna napaść na klienta i atak skierowany na mnie i na Mamę, sugerujący, że naszą winą jest iż nie dostarczono przesyłki na czas oraz potraktowanie z góry - poniżej krytyki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

zero

Wady

obsługa klienta poniżej krytyki, przesyłka nie dostarczona

Extra informacje

Karolina / 2020-11-11

Bardzo żałuje, ze nie przeczytałam tych opinii przed zamówieniem bukietu dla mamy. Długo wybierałam i nie mogłam się zdecydować, który wybrać. W końcu wybrałam. Mój wybór jednak nie miał żadnego znaczenia. Kwiaty dostarczone niczym nie przypomniały tych zamówionych. Po złożeniu zażalenia, otrzymałam odpowiedz, ze mogą zwrócić 10% za zmianę kolory margaretki. 10%. Kolor margaretki był w tym bukiecie najmniejszym problemem. Brzydki, tani, tandetny, jak z lat 90. Gratuluje. Świetna robota. Komentarze na stronie pewnie napisane przez samego właściciela firmy. Żadnego negatywnego. Same bzdury.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Punktualność

Wady

Obrzydliwy bukiet

Extra informacje

Beata / 2020-10-02

Masakra!!!! Kwiaty nie zgadzają się z tym co na zdjęciach i za ci się płaci! Wstyd! Za bukiet zapłaciłam 150 zł a w kwiaciarni kupiłabym go za 20 zł. 3 kwiaty na krzyż w dodatku inne niż zamawiane. Odradzam bo to oszustwo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Martyna / 2020-08-24

Stare kwiaty, zupełnie inny bukiet niż na zdjęciu. Sklep na jeden raz, smutny w dodatku. Kwiaty niedosc że niższe niż zamawiane, kosz fioletowy zamiast naturalny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Wszystko niestety. Od usługi, poprzez produkt do obsługi

Extra informacje

Od razu przyszło zwiędnięte

Ewa / 2020-08-22

Odradzam zakupy w e-kwiaty. Prosze przeczytac opinie klientow (nie na e-kwiaty, bo tam dopuszczone tylko te pozytywne). Jest masa niezadowolonyc, oszukanych klientow. Dostarczane bukiety sa male, znacznie rozniace sie od tych na zdjeciu. Kwiaty zamowione przeze mnie zwiedly na drugi dzien. Za maly bukiet polnych kwiatow, ktore nadawaly sie do wyrzucenia na drugi dzien, zaplacilam 200PLN!!!!! Reklamacji nie przyjeto, bo odbiorca byla 73 letnia kobieta, ktora nie ma pojecia jak zrobic zdjecie i przeslac je droga elektroniczna. No coz, jak twierdzi e-kwiRyy brak ewidencji, nie ma sprawy. Czyje sie oszukana i okradziona. Nie wierzcie oponiom na ich website. Nie zamawiajcie w e-kwiaty jak nie chcecie stracic pieniedzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak jakich kolwiek zalet!!!!!!

Wady

Firma e-kwiaty oszukuje swoich klientow

Extra informacje

Karina / 2020-08-14

Rodzice otrzymali bukiet, ktory w zasadzie wcale nie przypominal tego na stronie. Zgadzal sie tylko gatunek kwiatow i ich liczba. Przystrojenie z innych roslin i w innym kolorze - dominowala tandetna biala gipsowka, ktorej w bukiecie w ogole nie powinno byc. Do tego kurier byl wspozniony. W odpowiedzi na reklamacje zacytowano mi tylko punkt regulaminu mowiacy o tym, ze zdjecie na stronie jest jedynie pogladowe i podkreslono wszystko co zrobiono dobrze (np. dostarczenie bukietu pod wlasciwy adres, do wlasciwej osoby... ) Rozumiem, ze bukiet nie bedzie w 100% taki jak na zdjeciu, ale to co zostalo dostarczone ocenilysmy z siostra na 50% zgodnosci kolorystycznej i 30% zgodnosci przystrojenia. Na podstawie tego samego punktu regulaminu, pokazalam e-kwiatom, ze gipsowki w ogole nie powinno byc w bukiecie. Nie uwazam, ze jako klient powinnam ponosic odpowiedzialnosc za braki w lokalnej kwiaciarni (jesli takowe byly). Cytujac ich wlasny regulamin zapytalam tez dlaczego nikt sie ze mna nie skontaktowal (na co byl czas) zebym mogla albo wybrac inny bukiet albo odstapic od umowy, do czego mam prawo. Firma nie pofatygowala sie, zeby mi w ogole cokolwiek odpisac. To byl juz drugi taki bukiet. E-kwiaty biora pieniadze za zamowienie, ale nie czuja sie w zaden sposob odpowiedzialni za to, co zostaje dostarczone. W mailach dot. reklamacji nie ma dialogu, tylko przedstawienie stanowiska pt. "Zaakceptowala Pani regulamin, a regulamin mowi, ze bukiet moze sie roznic." i tyle. Stanowczo odradzam, strata pieniedzy i kupowianie kota w worku. Nie po to wybieram bukiet i wydaje na niego 150 zl, zeby rodzice otrzymali byle wiechec zrobiony z tego co w lokalnej kwiaciarni akurat bylo pod reka. Kolejnego zamowienia juz nie bedzie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Ladna strona internetowa

Wady

Jakosc wykonania bukietu, jakosc obslugi klienta, czas dostawy (spoznienia)

Extra informacje

Andrzej / 2020-07-27

Nie trzymają się godzin dostawy ! Jak już zaiterweniujesz tel. To przysla bukiet z 1.5 godziny opóźnieniem!!!! Mało tego przesyłką nie była kompletna!!!! Zapomnieli o dodatku wybranym przez mnie za 30 ZŁ!!!! PODOBNO MA DOJECHAC JUTRO!!!! Ale co to już za niespodzianka? Trzymajcie się od tej nieudolnie firmy z daleka...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Ewa / 2020-07-14

Ostrzegam wszystkich !!!! Bukiet za 270 zł wyglądał jak snopek siana, bez przybrania, zwiędnięte róże. Nie uznają reklamacji. Winą obciążają odbiorcę. Róże z Lidla trzymają sie często do 2 tygodni , a kosztują tylko dwadzieścia parę złotych. NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

żadnych

Wady

zwiędnięte kwiaty, bez przybrania, jedna róża kosztuje 18 złotych !!!

Extra informacje

Zdzisław / 2020-07-03

Zwykłe oszustwo bukiet za 110 zł tak naprawdę wyglądał na 40 zł tragedia nie polecam zwykłe oszustwo mało kwiatów w ogóle nie przypominał tego,który zamówiłem reklamacja oczywiście od razu odrzucona mogłem wcześniej opinie na internecie przeczytać,to bym nigdy nie zamówił
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

mało kwiatów niezgodny z opisem

Gabriela / 2020-06-17

Na Dzień Matki 26.05.2020 r. zamówiłam bukiet "określony jako bestseller" za 179 zł. Na stronie internetowej E-kwiaty był piękny, okazały, ze ślicznymi żółtymi kwiatami. Dostarczono kwiaty całkiem inne niż zostały przedstawione w ofercie. Bukiet był bardzo nieestetycznie ułożony przez jakiegoś amatora a nie florystę a kwiaty po dwóch dniach zwiędły. Bukiet był bardzo brzydki a w dodatku w ponurej kolorystyce. Wyglądał jak wiązanka pogrzebowa. Mnie było wstyd, że w tak ważnym dniu moja mama dostała taki "prezent". Totalna porażka. Złożyłam reklamację załączając zdjęcia dwóch różnych bukietów i zażądałam zwrotu pieniedzy za zaistniałą sytuację. Uznano, że kwiaty są zgodne z opisem - co było zupełną nieprawdą. Odpisano mi, że oferują 20% rabat na przyszłe zakupy. To naprawdę żart jeśli mają nadzieję, że po raz kolejny dokonam u nich zamówienia. Nie zgodziłam się na taki rabat i w kolejnej korespondencji zaoferowano mi 10% zwrotu kosztu bukietu za brak w nim żółtych kwiatów. Również nie przyjęłam takiej rekompensaty. Nigdy w życiu nie skorzystam ponownie z usług tej firmy. W związku z powyższym zdecydowałam się, by zgłosić tą firmę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta. Nie polecam tej firmy i przestrzegam przed ich fatalnymi usługami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Anna / 2020-06-16

Przez przypadek zobaczyłam zamówiony dla bardzo ważnej dla mnie osoby bukiet róż. Dostarczał niestety nie kurier,a pani ( pewnie "na posyłki") z miejscowej kwiaciarni. TRAGEDIA !!! To był "wiecheć" za duże pieniądze(190 zł) W Biedronce są ładniejsze za 19 zł. Jestem zażenowana i zawstydzona,,że wręczyłam za pośrednictwem e-kwiatów poważnej osobie coś tak paskudnego. Nigdy więcej !!! Odradzam każdemu !!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

mizerne kwiaty,brak ręki profesjonalnego florysty

Extra informacje

Jedrzej / 2020-06-13

Nie polecam, zaplacilem za bukiet i prezent na Dzień Mamy. Mama otrzymala bukiet bez prezentu, okropny zrobiony przez jakiegoś amatora a nie floryste, nie wyglądał nawet podobnie do tego na zdjęciu. Wartość bukietu może 20 zł a nie 200. Po interwencji z mojej strony, z wielką łaską dostarczyli prezent. Bukiet był podany do reklamacji jednak bez skutku, twierdzili że jest zgodny z opisem, był zupełnie inny, brzydki i nie wart zapłaconych pieniędzy. Nigdy w życiu nie skorzystam ponownie z usług tej firmy. Dramat jednym slowem i oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

helen / 2020-06-05

Scams. Avoid. Very poor quality, try to scam with sizes and prices. Deliver small size for the price of large.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

none

Wady

Deliver small size for the price of large.

Extra informacje

Avoid at all costs

Anna / 2020-05-31

Zapraszam do grupy na Facebooku Poszkodowani przez e-kwiaty.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

luiza / 2020-05-29

Ostrzegam omijac szerokim lukiem!!! Kwiaty zamówione z okazji Dnia Matki na 26go Maja nie dostarczone danego dnia tylko w dzien nastepny. Potwierdzenie zamowinie ze zostalo wyslane. O nie dostarczeniu przesylki nie zostalam powiadomiona . Na dwukrotny kontakt z biurem kompletny zero reakcji. Dostarczone kwiaty nastepnego dnia zostaly nie przyjete ze wz gldu na spozniny termin i maran jakosc. Na reklamacje na Facbook w koncu sie ktos odezwal jednak o zwrocie kosztow nie ma mowy. Kompletna zenada zamiast przyjemnej niespodzianki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agnieszka / 2020-05-27

Tylko jedno MASAKRA!!! NIE POLECAM. ZAMIAST BUKIETU 5 ZDECHLYCH ROZ!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

marzena / 2020-05-26

dramat i kłamstwo, oby już nikogo nie oszukali
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

firma oszustów

Extra informacje

naciąganie ludzi

Malwina / 2020-05-26

Zamówiony bukiet nie został dostarczony mimo zapewnień kosulantki. Zero komunikacji z firmą. Żenada. Nigdy więcej, nie polecam..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zero komunikacji, nie wywiazanie się z umowy

Extra informacje

Iwona / 2020-05-26

Firma ma zerowe kompetencje w obszarze obsługi klientów i komunikacji z nimi. W dniu Mamy 26.05. po prostu wyłączyli telefon - jedyne co słyszeli rozczarowani klienci brakiem dostarczenia usługi to: "abonent chwilowo niedostępny". Na FB kasowali negatywne komentarze, a komentarze z pytaniami, pozostawili bez odpowiedzi. Jedyne czego dopilnowała ta firma, to intensyfikacji działa reklamowych i zgarnięcia opłat za zamówienia. Realizacja już ich za bardzo nie obchodziła. Straszliwe doświadczenie, nie skorzystam więcej. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Nazwanie ich firmą to przesada. Tylko fasada.

Extra informacje

Zakupy e-kwiaty opinie