Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • DentalTree
  • /
  • 5

Opinie o DentalTree

dentaltree.pl

Tarnowskie Góry

Zakupy DentalTree opinie
Asortyment
4.24
Dostawa
4.19
Łatwość zamawiania
4.3
Obsługa i reklamacje
4.1
Poziom cen
4.26

Średnia ocen

4.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

106

dodanych opinii

 

Barbara / 2022-01-04

Polecam, najbardziej rozsądny sklep. Stale powiększany asortyment, którego nie ma w innych sklepach oraz stosowanie najniższych cen. Stała klientka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

lek. stom. / 2021-12-14

Cały czas jest poszerzany dostępny asortyment o nowe materiały i produkty, ceny gdy się porówna są zawsze najnższe, brawo polityka firmy! Z takim podejściem zdobędziecie wielu stałych klientów. Pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jestem zadowolony.

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-12-05

Znów zakupy materiałów zrobione na dentaltree, bardzo dobre ceny zestawów kompozytów oraz materiałów jednorazowych, polecam bo sprawdzałam różne sklepy ale tu jest najlepsza oferta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

5 gwiazdek!

Wady

Extra informacje

dr.w / 2021-12-01

Ulubiona firma!!! Najlepsze ceny i szeroki asortyment.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

brak nachalnych przedstawicieli którzy kłamią z cenami i się mylą w zamówieniach

Wady

Extra informacje

Ada / 2021-11-27

Polecam, oferta i ceny nie mają sobie równych. Kupuję tylko na Dentaltree, już nie przepłacam jak kiedyś.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, ciągle nowe produkty.

Wady

Extra informacje

mat / 2021-11-21

polecam, super ofert na co dzień i najlepsze obecnie na black week
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szeroki asortyment, najlepsze ceny - sprawdzone!

Wady

Extra informacje

doc / 2021-10-31

Polecam. Najniższe ceny w porównaniu z innymi hurtowniami stomatologicznymi a do tego jeszcze promocje które te ceny obniżają, dostawa czasami dłużej niż 1 dzień ale widać że kolejka chętnych po te promocje jest długa, to nie żaden problem, zamawiam po prostu wcześniej. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

najlepsze ceny

Wady

bez uwag

Extra informacje

bogaty asortyment

ben / 2021-08-14

Polecam, kolejne zakupy w dogodnym dla mnie czasie i w najlepszych cenach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super ceny, bardzo duży wybór.

Wady

Extra informacje

Gabi / 2021-08-03

Jako pierwsi obniżają ceny rękawiczek nitrylowych, inne firmy trzymają wysokie ceny z przed miesięcy a dentaltree obniża co tydzień ceny! Bardzo uczciwie i tym samym bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwe podejście

Wady

Extra informacje

doc / 2021-06-20

Polecam, najlepszy sklep internetowy dla stomatologów. Mega wybór i dbałość o ceny aby były najniższe. Sprawdzałam wielokrotnie i kupuję tylko na Dentaltree.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

+++++

Wady

Extra informacje

lek.stom. / 2021-06-11

Tymczasem w piątek taka miła niespodzianka minus 50% na wkłady do spluwaczki, pokrowce na zagłówek i również najtaniej serwery stomatologiczne. Szczerze polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fajne promocje.

Wady

Extra informacje

IPS Poznań / 2021-06-06

Dziś znów kolejne zakupy w niedzielne popołudnie, wygodnie, szybko i jak zawsze w najlepszej cenie. Skorzystałm z promocji -50%. :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygoda, duża dostępność materiałów i przede wszystkim ceny bez marży handlowców.

Wady

Extra informacje

Stomatolog Wawa / 2021-05-21

Rewelacyjne oferty, minus 80% !!! Nie mogłam nie skomentować. Normalne ceny na co dzień też niższe niż u konkurencji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Genialna polityka cenowa, narobili zamieszania na skostniałym i zastanym rynku!

Wady

Same plusy.

Extra informacje

Klientka / 2021-05-16

Właśnie złożyłam kolejne zamówienie, promocje takie jakich nigdzie nie można uzyskać. Polecam z czystym sumieniem. Stała klientka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, wybór,dostawa.

Wady

Brak

Extra informacje

Polecam

Gabinet / 2021-05-12

Bardzo solidny sklep internetowy, zrobił rewolucję na rynku stomatologicznym. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo duży wybór materiałów oraz najlepsze ceny.

Wady

-

Extra informacje

-

Joe / 2021-05-11

Bardzo dobre ceny i często mnóstwo promocji, jestem bardzo zadowolony i polecam. Kurier DPD też mi odpowiada, tak trzymać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Poziom cen.

Wady

Nie znam

Extra informacje

Duży asortyment do wyboru.

Bartek Sławiak / 2021-02-26

Bardzo ładna i przejrzysta strona internetowa. Bez problemu można znaleźć produkty których się szuka nawet po wpisaniu błędnej nazwy. Bardzo szybko i łatwo tego właśnie potrzebowałem. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

łatwe wyszukiwanie produktów po nazwach oraz ładny wygląd strony

Wady

Nie widzę

Extra informacje

Zbigniew Zając / 2021-02-22

Skorzystałem z tej strony i z spokojem ducha mogę go polecić. Obsługa bardzo miła i na prawdę pomocna a asortyment duży i w fajnych cenach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży asortyment i miła pomoc

Wady

Nie natrafiłem

Extra informacje

Julia / 2021-01-21

Serwis oszukuje użytkownikow organizujac fikcyjne konkursy w ktorych nie rozdaje nagrod
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszustwa

Extra informacje

styczen 2021

Andrzej / 2020-10-16

Właśnie mnie oszukali na zamówieniu, dodzwonić się nie mozna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy DentalTree opinie