Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • DentalTree
  • /
  • 3

Opinie o DentalTree

dentaltree.pl

Tarnowskie Góry

Zakupy DentalTree opinie
Asortyment
4.24
Dostawa
4.19
Łatwość zamawiania
4.3
Obsługa i reklamacje
4.1
Poziom cen
4.26

Średnia ocen

4.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

106

dodanych opinii

 

gabinety z Poznania / 2023-02-25

Już chyba nie pamiętają niektórzy jakie ceny były przed DT, handlowcy "starych firm" wykorzystywali sytuacje braku konkurencji i możliwości porównania i szybkiego sprawdzenia ceny sprzedając nam towar bardzo drogo. Dziś każdy sprawdza cenę na DT i dopiero zaczyna ewentualną rozmowę z handlowcem. Ja jej nie zaczynam i kupuję wtedy kiedy mi pasuje czyli np. dziś w niedzielę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny za materiały!

Wady

Extra informacje

wygoda zakupów 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku

Natalia / 2023-02-23

Uwielbiam ten sklep,dobry asortyment,szybka dostawa i miła pomocna obsługa.Pozdrawiam Panie z obsługi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Duo / 2023-02-20

Nie rozumiem opinii piszących nt miłej obsługi?? Tzn...magazynier z miłym uśmiechem na twarzy i miłością pakuje wiaderka jednorazowe, dopychając z czułością paczkę odpadami poprodukcyjnymi?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Doni / 2023-02-16

Reklamacje nie istnieją!!! Uważać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Maciej / 2023-02-15

Polecam Dentaltree.Dobry asortyment,szybkie wysyłki Obsługa swietna,reklamacje szybkie i bez problemu,niskie ceny..czego chcieć więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

4 gabinety / 2023-02-11

Tyle lat przepłacania przed powstaniem www.dentaltree.pl i nagle teraz handlowcy też mogą "coś" opuścić z ceny. Tyle lat drogich cen, wkłady do spluwaczki kosztowały 7 zł a dziś potrafią kosztować 2-3 zł. Serwety po ponad 70 zł w latach 2012 -2013 i dziś po wzroście wszystkiego kosztują poniżej 50 zł. Skończyły się czasy handlowców. Dentaltree -> tak trzymać. Zrobiliście rewolucję na rynku. Pozdrawiam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Normalne zdrowe marże, brak handlowców.

Wady

Extra informacje

Miriam / 2023-02-09

8+4 na filtek Z550- wszędzie, tylko nie tutaj 130zł x 8=1040 zł. 1040:12=86,7zł. A na Dental za 124 zł za strzykawkę.. I RelyxU 200 2+wkłady szklane blister ( 10szt 3M). Kupiłam 6 a w gratisie 3 blistry. W sumie zamówienie na ponad 10000 ale nie tu...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dental Smile / 2023-02-08

Świetny sklep oraz świetne ceny. Od lat przodują w sprzedaży artykułów stomatologicznych i nie mają sobie równych. Oby tak dalej!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetny sklep

Wady

Brak

Extra informacje

Jamey / 2023-02-08

Hello there I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It's really easy to put on and take off - in just 2 seconds - and it's personalized for each dog. Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish. We've had a lot of success with it so far and I think your dog would love it. Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.com FREE Shipping - TODAY ONLY! Best regards, Jamey
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kinga D. / 2023-02-06

Reklamacje w Dentaltree praktycznie są niemożliwe, o serwisie nie wspomnę. Sprzedać z problemami to każdy głupi potrafi. Ogarnięcie tematów posprzedażowych to inna liga. Dentaltree gra w niej w klasie B ligi okręgowej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak serwisu, brak poważnygo podejścia do reklamacji.

Extra informacje

Mały gabinet / 2023-02-04

Dla mnie to bardzo ważne żeby kupić w uczciwej, niskiej cenie ponieważ prowadzę stosunkowo małą praktykę lekarską w postaci gabinetu stomatologicznego. Ze względu na to że nie jestem ani z dużego miasta ani nawet z jego okolic i handlowcy nigdy nie byli zainteresowani aby wybrać się poza swoje centrum znalazłam w internecie sklep dentaltree i po porównaniu cen już zostałam stałym klientem w zamian właśnie za uczciwe ceny. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabinety stomatologiczne Kraków / 2023-02-02

Postaram się opisać opinię bardzo merytorycznie. Każdy ma wyszukiwarkę google.pl i może sprawdzić w bardzo szybki sposób ceny materiałów stomatologicznych firm niemieckich, włoskich, francuskich, wypominanych chińskich, tureckich ale też i japońskich, amerykańskich na których pracujemy według naszego wyboru, uznania, przyzwyczajenia, przekonania. We wszystkich porównaniach cen materiałów firma której dotyczy opis ma najlepszą ofertę cenową. Tak jest i każdy może to sprawdzić w kilka chwil. E-commercowo to firma numer jeden. Nie mają leków, nie mają dużego sprzętu więc jest możliwość wykazania się konkurencji, natomiast na polu materiałów stomatologicznych oraz przede wszystkim jednorazowych wybór jest tylko jeden. Pozdrawiam koleżanki i kolegów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dent / 2023-01-27

Świetny sklep, od lat robią dobrą robotę i nie ma z nimi żadnego problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwi

Wady

Extra informacje

Family Dent / 2023-01-26

Super ceny a ponad to cudny program w którym można wymieniać punkty na nagrody. Karty przychodzą bardzo szybko bo przed przyjechaniem paczki a na dodatek Pan Szymon bardzo konkretnie i w jasny sposób wyjaśnił wszystkie kwestie związane z użyciem karty którą wybraliśmy. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep głównie z powodu dobrych cen oraz uczciwych promocji. Wszystkie produkty nawet sprzęty przychodzą oryginalne oraz dobrej jakości a nie byle jakie jak w innych firmach!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Program do zbierania punktó

Wady

BRAK :D

Extra informacje

Jarek / 2023-01-24

Ponad 20 pozytywnych opinii w ciągu jednego dnia. Ferma trolli produkująca hurtowo pozytywne opinie? Dental- bądźcie chociaż w minimalnym stopniu poważni!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Inni

Radosław Dudała / 2023-01-23

Szybka pomoc w razie problemów oraz miła obsługa sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

Extra informacje

Michael Kobryń / 2023-01-23

Super sklep, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz Rosiczka / 2023-01-20

Super kontakt z działem reklamacji, miła Pani poprowadziła szybko i sprawnie kwestie reklamacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka pooc

Wady

Extra informacje

Lesław Gubała / 2023-01-20

Fajny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre ceny

Wady

Extra informacje

Kamil Nowak / 2023-01-19

Bardzo miła obsługa sklepu. Pomagają w wszystkich problemach :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa

Wady

Extra informacje

Zakupy DentalTree opinie