Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • DentalTree
  • /
  • 4

Opinie o DentalTree

dentaltree.pl

Tarnowskie Góry

Zakupy DentalTree opinie
Asortyment
4.24
Dostawa
4.19
Łatwość zamawiania
4.3
Obsługa i reklamacje
4.1
Poziom cen
4.26

Średnia ocen

4.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

106

dodanych opinii

 

Radosław Wichary / 2023-01-19

Od lat kupuje w tym sklepie, zdecydowanie mogę polecić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra obsługa oraz dobre ceny

Wady

brak :)

Extra informacje

Joanna Goly / 2023-01-19

Miła obsługa i dobre ceny. Zdecydowanie polecam! :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina Lis / 2023-01-18

Zdecydowanie mogę polecić ten sklep, szybko łatwo oraz w dobrej cenie :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny

Wady

Extra informacje

ArtisDent / 2023-01-16

Dobre dziadostwo.. Polecam darmowe wkłady do spluwaczek traktowane jako wypełniacz paczek..śmieci to się utylizuje a nie uszczęśliwia klienta odpadami!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Malwina Zych / 2023-01-10

Kupuje od niedawna, lecz mimo to jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Ceny mają zdecydowanie lepsze niż przedstawiciele którzy sprzedają drogi produkt i starają się gratisami które nie są wartościowe sprzedać nam to czego nie potrzebujemy. Tutaj kupuje to co potrzebuje i widzę po wydatkach, że takie podejście się zdecydowanie bardziej opłaca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobre ceny

Wady

Extra informacje

Pro Dentis / 2023-01-10

Mogę zdecydowanie polecić ten sklep, ponieważ ma on duży asortyment i zawsze znajdę to czego szukam a nawet gdy jakiegoś produktu nie ma w tym momencie to zawsze jest jakiś zamienny który mogę kupić. Bardzo też lubię promocję oraz różne okazjonalne okazje. Widać, że cały czas sklep się rozwija i to bardzo dobrze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do konkurencji

Wady

Extra informacje

long / 2022-12-18

Ja polecam, polecam też się zorganizować koleżankom i kolegom jeżeli chodzi o robienie zakupów na ostatni moment. Ja kupuję dziś rękawiczki nitrylowe w ich sklepie za 9.99 zł za opakowanie gdy inni mają ten sam towar po kilkanaście złotych lub nawet po dwadzieścia kilka złotych. Zapas rękawic mam do połowy stycznia a kupuję już dziś aby zapobiec właśnie opóźnionemu kurierowi lub opóźnieniu wynikającemu z bardzo dużej liczby zamówień tego towaru. Gdybym nie miał rękawic na jutro to też narzekałbym na kuriera i firmę że się opóźnia nie mając pretensji do siebie? Trochę logicznego myślenia, oferta jest najlepsza na rynku to i zrobiła się kolejka, zawsze można kupić to dwa lub trzy razy drożej a i nie ma gwarancji że kurier tak samo się nie opóźni. Polecam większe zakupy i odpowiednio wcześniej, wszak to my najlepiej wiemy co i w jakich ilościach zużywamy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Najlepsze oferty cenowe

Wady

Extra informacje

Bardzo duży wybór materiałów, gdy jest najlepsza promocja w całej branży to faktycznie paczka może dotrzeć później niż zazwyczaj.

Joanna P. / 2022-11-04

Bardzo polecam Dentaltree. Mają porostu najniższe ceny a nie jakieś dziwne promocje jak inne firmy kup wiele sztuk czegoś i coś dostaniesz za darmo - szkoda że z tych promocji innych firm nie odzie korzystać bo kto potrzebuje tyle strzykawek z jednego koloru na raz !!!!! W dentaltre ceny są niskie i kupuje ile chce i kiedy chce. Nie rozumiem bzdur że nie ma kontaktu bo ja nigdy z tym nie nalałam kontaktu nawet jak dzwonię po zamknięciu gabinetu o 21 Jakoś produktów bardzo dobra i nigdy nie miałam zastrzeżeń bo przecież wszystkie firmy mają te same marki w ofercie tylko dentaltre ma najtaniej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

najniższe ceny i pełna dostępność produktów wszystkich Marek a do tego bardzo dobry kontakt

Wady

Extra informacje

od 2017

whitedental / 2022-10-02

Opinie z najniższymi ocenami pisane są chyba przez konkurencję, która nie jest w stanie dorównać kroku opisywanemu tu sklepowi. Jeżeli choć część byłaby prawdą to nie mieliby takiego sukcesu na każdych targach. Ostatnio byłem na targach w Warszawie i stoisko Dental Tree było najbardziej obleganym stoiskiem, mnóstwo lekarzy dokonywało u nich wielokrotnych zakupów. Jeżeli jest tak źle jak piszecie to trzeba na targach podejść i im to przekazać a nie wypisywać anonimowo rzeczy niestworzone. Szczerze polecam, materiały takie jak wszyscy dystrybutorzy a ceny najniższe - sprawdzone wielokrotnie. Długi czas wysyłki? Jak oferta najlepsza to i kolejka do tej oferty dłuższa - na targach też trzeba było dłużej odstać niż przy stoiskach gdzie było pusto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sprawdzone - najniższe ceny.

Wady

Na produkty o najniższych cenach w kraju faktycznie trzeba czasami dłużej poczekać.

Extra informacje

dr. Asia / 2022-09-19

Cenię sobie zakupy w DentalTree. Od dobrych 5 lat zaopatruje u nich swój cały gabinet. Ceny mają najniższe i nie można im nic zarzucić jeżeli chodzi o jakość. Każdy sklep ma artykuły z różnych przedziałów cenowych i mają na przykład rękawiczki nieznane i słabe, standardy jak Merkatory i świetne sempery ale każda półka jest tańsza niż u przedstawicieli. Nie dziwie się bo przecież zawsze sklepy internetowe są tańsze niż zwykle a i po co mi przedstawiciele przy zamówieniach. Ani nic nie nauczą ani nie mają dobrych cen jedynie co to mówią że DentalTree jest złe. A może i dla nich złe bo się robic nie chce. Wypachnieni wchodzą do gabinetu i wszystko trzeba rzucać łącznie z pacjentem na fotelu ale po 17 żaden przedstawiciel telefonu już nie odbierze. Za ciężko pracuje żeby dać się mydlić że tani produkt jest zły. Z resztą mamy 2022 i regulacje nie pozwoliłyby na coś czego na rynku być nie może. Ja bardzo polecam każdemu i sama zamawiam tylko tam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mają wszystko w ofercie a ceny są najniższe. Sklep całodobowy i składam sobie zamówienia kiedy tylko chce a nie kiedy przedstawiciel każe. No i dużo promocji o których zawsze informują. Polecam

Wady

Extra informacje

5 lat kupuję

Siamek / 2022-09-06

Te pozytywne opinie to chyba sami sobie piszą. Nie polecam tego sklepu. Dział reklamacji to jedna wielka porażka. Sprzedać byle co i dowidzenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Nie widzę plusów.

Wady

Nie uznają reklamacji.

Extra informacje

Asystentka zamawiająca / 2022-08-10

Szczerze nie polecam. Serwety co z tego że kosztują 39,90 jak większość nie trzyma rozmiaru i ma odrażający zapach. Towar nie wiadomo skąd - żaden dystrybutor materiałów nie sprzedaje im oficjalnie towaru. Lepiej pracować 100% sprawdzonym produktem niż później martwić się jak pacjent dostanie alergii. Większość produktów niby ceny niska a niedostępne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

gabinet stomatologiczny / 2022-06-06

Polecam, kolejna weekendowa super promocja na rękawiczki nitrylowe które już wróciły do cen z roku 2019! Stale najniższy poziom cen na inne produkty. Handlowcy innych firm w naszym gabinecie dziwią się jak to możliwe. Kupujemy i jesteśmy zadowoleni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2022-05-16

Tragedia. Nie dość, że na skompletowanie zamówienia trzeba czekać ponad tydzień, chociaż na stronie wszystko dostępne, to dział reklamacji nie odpowiada od razu. Zwroty nie są przyjmowane mimo uzasadnienia. Jestem stałym klientem a zostałem bardzo źle potraktowany. Dostawa też zostawia wiele do życzenia. Jestem bardzo niezadowolony i mimo stosunkowo niskich cen nie zamierzam dalej korzystać z waszych towarów. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa, dział reklamacji, czas oczekiwania

Extra informacje

lek. stom. / 2022-05-10

Polecam sklep dentaltree, we wszystkich sklepach podwyżki cen za podwyżkami a u nich jakoś najwolniej to się dzieje, albo mają większe stany magazynowe i nie muszą podnosić ceny natychmiast albo podwyższają cenę o tyle ile muszą a nie wykorzystują sytuację do zwiększenia własnej marży. Ja jestem zadowolona i kupuję u nich na stałe,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, duży wybór materiałów

Wady

Extra informacje

zadowolony / 2022-04-12

Byłem na stoisku na targach w Krakowie, jak zawsze można było spodziewać się bardzo dobrych promocji. Po powrocie do domu złożyłem jeszcze zamówienie przez internet i również mogłem otrzymać dodatkowe produktu jako gratisy. Polecam. To że dłużej się czasami czeka przy takich promocjach to normalne, do bardzo dobrej oferty jest kolejka. To chyba oczywista sprawa. Dla mnie sklep na piątkę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szeroki asortyment, najlepsze ceny

Wady

Extra informacje

Już nie klient / 2022-03-24

Trafiłem na dziwne oznaczenia nr lot kompozytu. Po kontakcie z firmą producencką stwierdzili, iż produkt nie jest dedykowany na rynek europejski. Wkłady do spluwaczek- rozchodzi się w rękach, rękawiczki, najtańsze, nitrylowe- około 20-30% nie nadaje się do użytku!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Trzeba zachować dużą ostrożność jeżeli zauważymy taki sam produkt tańszy o 30-50% od kolej

Extra informacje

stały klient / 2022-03-06

Szczerze polecam, sprawdzane wielokrotnie - najlepsze ceny. Wybór materiałów do gabinetu większy niż w wielu sklepach. Zamawiam na stałe i jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo często specjalne promocje i materiały dodawane gratis dodatkowo do zakupów.

Wady

Extra informacje

Robert / 2022-02-24

Sklep Dentaltree oferuje najlepszą ofertę cenową, nie ma porównania z rozwiązaniami z ubiegłego stulecia proponowanymi wciąż przez inne firmy gdy handlowiec wizytuje prywatną praktykę (zawsze nie w porę), polecam bo kupuję kiedy mam potrzebę a nie gdy mi wciskają. Kupuję w najlepszej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Coraz to nowe produkty i materiały, ceny najlepsze ze wszystkich sklepów

Wady

Extra informacje

praktyka prywatna Wawa / 2022-02-05

Zgadzam się z poniższą opinią, dezynfekcja już dawno wróciła do cena sprzed pandemii, rękawiczki też kupiłem ;) Firma na piątkę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy DentalTree opinie