Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • DentalTree
  • /
  • 2

Opinie o DentalTree

dentaltree.pl

Tarnowskie Góry

Zakupy DentalTree opinie
Asortyment
4.24
Dostawa
4.19
Łatwość zamawiania
4.3
Obsługa i reklamacje
4.1
Poziom cen
4.26

Średnia ocen

4.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

106

dodanych opinii

 

Robert / 2024-05-21

Robię u nich systematycznie zakupy i zawsze jestem z nich zadowolony. Mogę polecić ten sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2024-05-20

Zdecydowanie polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2024-04-04

Tylko Dontalia.pl Tam Gradia po 114,48 zł !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Majkel / 2024-03-25

Zakupy online są bardzo łatwe i wygodne - to dla mnie duży plus tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bot / 2024-03-20

Jakiś bot wystawia im pozytywne opinie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Napoleno / 2024-03-06

Dontalia.pl - tylko oni wiedzą jak..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Maciej / 2024-02-12

Dontalia.pl - bije dentaltree cenowo, aż iskry lecą...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Adam Poznań / 2024-01-01

Z Nowym Rokiem – nowym krokiem ale zawsze z dentaltree, już zakupy na jutro zrobione. W cenach z roku ubiegłego, najniższych plus promocja wartościowa i lojalnościowa - punkty. Nie ma nic lepszego obecnie na rynku zaopatrzenia stomatologicznego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irena / 2023-11-27

A co z papierem toaletowym? Kiedy będzie na stanie? I kostka do wc?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Dentysta / 2023-11-10

Te wasze artykuły skierowane są dla pacjentów. Kto wpadł na pomysł tworzenia treści skierownych do pacjentów na stronie dla stomatologów.. Sposoby na ból po ekstrakcji....słabe to strasznie...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Justyna z Dental.. / 2023-11-10

Polecam moje artykóły. "Wosk ortodontyczny-...". Pisane z pajsom dla dentystóf...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Kaśka J. Toruń/Bydgoszcz / 2023-09-05

Cały Endostar z Poldentu przeceniony o 25% !!! Brawo! Tylko robić zapasy. Firma najlepsza na rynku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna k. / 2023-08-26

Jak zakupy to tylko w dentaltree,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zadowolono klient / 2023-08-15

Nic dodać, nic ująć - firma taka jaka ma być w dzisiejszych czasach. Ceny, dostępność, dostawa, wygoda zamawiania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwka / 2023-06-23

Szybkie zakupy w aplikacji i duże na laptopie, wszystko kupujemy na dentaltree.pl Zrewolucjonizowali rynek zakupów. Handlowiec? Dziś nikt nie ma na to czasu. Call center. Tam samo, zawsze nie w porę gdy jestem przy pacjencie a pomoc jest również zajęta. Czy z allegro, ebay`a, zalando, e-obuwie itp. mamy handlowców? Call center? Odpowiedź jest oczywista.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaja / 2023-05-18

Dentaltree potem długo, dlugo nic i dopiero reszta konkurencji. Pozdrawiam firmę za jej działania na rynku dystrybutorów materiałów stomatologicznych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Oferta cenowa najlepsza na rynku

Wady

Extra informacje

kola / 2023-04-22

Bardzo dobry sklep, jako osoba która kupuje w nim na stałe po odrzuceniu innych ofert handlowców, telefonicznej obsługi oraz innych sklepów mogę jedynie polecić Dental tree za uczciwe ceny i rzetelność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

greg / 2023-04-20

Bardzo intuicyjny sklep z super wyszukiwarką. Wszystko co potrzebne w gabinecie łatwo i szybko do odnalezienia i wrzucenia do koszyka. Ceny na materiały najniższe ale to każdy lekarz z branży wie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klijentka / 2023-03-29

tag bardzo ja lubie ten sklep. Majom wszystkie najpoczebniejsze materjaly. Ras chcialam kupic gumki szofu ale nie mjeli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

sara / 2023-03-28

Bezdyskusyjnie najlepsza oferta na rynku, sprawdzone i potwierdzone. Dziś kolejne zakupy w cenach niespotykanych nigdzie indziej. Stała klientka, pozdrawiam załogę dentaltree.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy DentalTree opinie