Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • DentalTree
  • /
  • 1

Opinie o DentalTree

dentaltree.pl

Tarnowskie Góry

Zakupy DentalTree opinie
Asortyment
4.52
Dostawa
4.49
Łatwość zamawiania
4.66
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.57

Średnia ocen

4.52

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

63

dodanych opinii

 

whitedental / 2022-10-02

Opinie z najniższymi ocenami pisane są chyba przez konkurencję, która nie jest w stanie dorównać kroku opisywanemu tu sklepowi. Jeżeli choć część byłaby prawdą to nie mieliby takiego sukcesu na każdych targach. Ostatnio byłem na targach w Warszawie i stoisko Dental Tree było najbardziej obleganym stoiskiem, mnóstwo lekarzy dokonywało u nich wielokrotnych zakupów. Jeżeli jest tak źle jak piszecie to trzeba na targach podejść i im to przekazać a nie wypisywać anonimowo rzeczy niestworzone. Szczerze polecam, materiały takie jak wszyscy dystrybutorzy a ceny najniższe - sprawdzone wielokrotnie. Długi czas wysyłki? Jak oferta najlepsza to i kolejka do tej oferty dłuższa - na targach też trzeba było dłużej odstać niż przy stoiskach gdzie było pusto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sprawdzone - najniższe ceny.

Wady

Na produkty o najniższych cenach w kraju faktycznie trzeba czasami dłużej poczekać.

Extra informacje

Jerzy D. / 2022-09-23

wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre ceny

Wady

Extra informacje

klientka / 2022-09-22

Wg. mnie dental tree to bardzo dobra firma. Mają wszystko czego potrzebuje i mają tanio. w dodatku nie ma takich produktmów jak u innych że towar dodają do zamówienia jak nie ma a potem wysyłają po długim czasie jak potrzebuje od razu, potem są problemy żeby to zwrócić a w dental tree zamawiam co potrzebuje i od razu wiem co bedzie w paczce - fajna i szczera firma ! plus im za to .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostępność produktów, prosty sklep

Wady

Extra informacje

mają tanio

dr. Asia / 2022-09-19

Cenię sobie zakupy w DentalTree. Od dobrych 5 lat zaopatruje u nich swój cały gabinet. Ceny mają najniższe i nie można im nic zarzucić jeżeli chodzi o jakość. Każdy sklep ma artykuły z różnych przedziałów cenowych i mają na przykład rękawiczki nieznane i słabe, standardy jak Merkatory i świetne sempery ale każda półka jest tańsza niż u przedstawicieli. Nie dziwie się bo przecież zawsze sklepy internetowe są tańsze niż zwykle a i po co mi przedstawiciele przy zamówieniach. Ani nic nie nauczą ani nie mają dobrych cen jedynie co to mówią że DentalTree jest złe. A może i dla nich złe bo się robic nie chce. Wypachnieni wchodzą do gabinetu i wszystko trzeba rzucać łącznie z pacjentem na fotelu ale po 17 żaden przedstawiciel telefonu już nie odbierze. Za ciężko pracuje żeby dać się mydlić że tani produkt jest zły. Z resztą mamy 2022 i regulacje nie pozwoliłyby na coś czego na rynku być nie może. Ja bardzo polecam każdemu i sama zamawiam tylko tam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mają wszystko w ofercie a ceny są najniższe. Sklep całodobowy i składam sobie zamówienia kiedy tylko chce a nie kiedy przedstawiciel każe. No i dużo promocji o których zawsze informują. Polecam

Wady

Extra informacje

5 lat kupuję

Siamek / 2022-09-06

Te pozytywne opinie to chyba sami sobie piszą. Nie polecam tego sklepu. Dział reklamacji to jedna wielka porażka. Sprzedać byle co i dowidzenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Nie widzę plusów.

Wady

Nie uznają reklamacji.

Extra informacje

Marident / 2022-08-23

Najlepsze ceny???? A gdzie promocje 10+5 na kompozyty, promocje na masy wyciskowe, na pilniki Protapery i wiele, wiele innych. Ktoś kto prowadzi profesjonalny gabinet umie liczyć. Tanie kubki, serwety i waciki przyciągną ale raczej gabinety które splotły swój los z usługami w ramach NFZ.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

DEntmed / 2022-08-22

Bardzo słaba jakość kubków, serwet, ślinociągów. Stwarzają wręcz niebezpieczeństwo dla klienta..np wypadająca główka, przesiąkające serwety. Wyraźnie widać, że towary polskiego bądź europejskiego pochodzenia zdecydowanie droższe od tych pochodzenia niewiadomego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Asystentka zamawiająca / 2022-08-10

Szczerze nie polecam. Serwety co z tego że kosztują 39,90 jak większość nie trzyma rozmiaru i ma odrażający zapach. Towar nie wiadomo skąd - żaden dystrybutor materiałów nie sprzedaje im oficjalnie towaru. Lepiej pracować 100% sprawdzonym produktem niż później martwić się jak pacjent dostanie alergii. Większość produktów niby ceny niska a niedostępne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

gabinet stomatologiczny / 2022-06-06

Polecam, kolejna weekendowa super promocja na rękawiczki nitrylowe które już wróciły do cen z roku 2019! Stale najniższy poziom cen na inne produkty. Handlowcy innych firm w naszym gabinecie dziwią się jak to możliwe. Kupujemy i jesteśmy zadowoleni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2022-05-16

Tragedia. Nie dość, że na skompletowanie zamówienia trzeba czekać ponad tydzień, chociaż na stronie wszystko dostępne, to dział reklamacji nie odpowiada od razu. Zwroty nie są przyjmowane mimo uzasadnienia. Jestem stałym klientem a zostałem bardzo źle potraktowany. Dostawa też zostawia wiele do życzenia. Jestem bardzo niezadowolony i mimo stosunkowo niskich cen nie zamierzam dalej korzystać z waszych towarów. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Dostawa, dział reklamacji, czas oczekiwania

Extra informacje

lek. stom. / 2022-05-10

Polecam sklep dentaltree, we wszystkich sklepach podwyżki cen za podwyżkami a u nich jakoś najwolniej to się dzieje, albo mają większe stany magazynowe i nie muszą podnosić ceny natychmiast albo podwyższają cenę o tyle ile muszą a nie wykorzystują sytuację do zwiększenia własnej marży. Ja jestem zadowolona i kupuję u nich na stałe,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, duży wybór materiałów

Wady

Extra informacje

kate / 2022-04-15

Polecam ze spokojnym sumieniem, towar w najbardziej przystępnej cenie (w rozmowach z handlowcami z innych firm sami to potwierdzają że nie mogą zejść do poziomu cen dentaltree) oraz towar dostarczony na czas. Na czas w obecnej dobie (piszę tu do kogoś kto był zawiedziony) ze względu na powszechnie znane fakty dot. zerwanych łańcuchów dostaw związane jak wiemy z pandemią i działaniami w UA wydłużają się wszędzie. Spójrz na elektronikę, AGD, odzież, samochody. Po prostu trzeba lepiej zarządzić sowimi zakupami w tym trudnym czasie. Sklep polecam i właśnie składam kolejne zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny

Wady

Extra informacje

kate / 2022-04-15

Polecam ze spokojnym sumieniem, towar w najbardziej przystępnej cenie (w rozmowach z handlowcami z innych firm sami to potwierdzają że nie mogą zejść do poziomu cen dentaltree) oraz towar dostarczony na czas. Na czas w obecnej dobie (piszę tu do kogoś kto był zawiedziony) ze względu na powszechnie znane fakty dot. zerwanych łańcuchów dostaw związane jak wiemy z pandemią i działaniami w UA wydłużają się wszędzie. Spójrz na elektronikę, AGD, odzież, samochody. Po prostu trzeba lepiej zarządzić sowimi zakupami w tym trudnym czasie. Sklep polecam i właśnie składam kolejne zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny

Wady

Extra informacje

zadowolony / 2022-04-12

Byłem na stoisku na targach w Krakowie, jak zawsze można było spodziewać się bardzo dobrych promocji. Po powrocie do domu złożyłem jeszcze zamówienie przez internet i również mogłem otrzymać dodatkowe produktu jako gratisy. Polecam. To że dłużej się czasami czeka przy takich promocjach to normalne, do bardzo dobrej oferty jest kolejka. To chyba oczywista sprawa. Dla mnie sklep na piątkę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szeroki asortyment, najlepsze ceny

Wady

Extra informacje

Zawiedziony / 2022-04-06

Na zamówienie czekam ponad tydzień. Po kontakcie ze sklepem, informacja, że nie mają wszystkich produktów z zamówienia ( o dziwo, jak składałem zamówienie nie było informacji o brakach) i zrealizują całość po skompletowaniu...na pytanie kiedy dojdą produkty z braków - nie wiemy!! Co to ma być? Brak profesjonalnej obsługi klienta. Zwykły sklepik walczący ceną. Nic więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Braki magazynowe, błędne oznaczenia cen na pozycjonowaniu.

Extra informacje

Już nie klient / 2022-03-24

Trafiłem na dziwne oznaczenia nr lot kompozytu. Po kontakcie z firmą producencką stwierdzili, iż produkt nie jest dedykowany na rynek europejski. Wkłady do spluwaczek- rozchodzi się w rękach, rękawiczki, najtańsze, nitrylowe- około 20-30% nie nadaje się do użytku!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Trzeba zachować dużą ostrożność jeżeli zauważymy taki sam produkt tańszy o 30-50% od kolej

Extra informacje

luck / 2022-03-18

Polecam, najniższa cena rękawiczek nitrylowych na całym rynku. Prawdziwy HIT. Inne produkty i materiały również w najniższych cenach na rynku, widać że bardzo tego pilnują. Jestem stałym klientem i polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, wybór.

Wady

Extra informacje

Gabinet Sanok / 2022-03-14

Dodzwonić się nie idzie. Produkty niby dostępne ale jak przyjdzie do realizacji to braki. Takie działania są co najmniej nie na miejscu. Prowadzicie wojnę z producentami ok...ale bez kosztów dla klientów!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

stały klient / 2022-03-06

Szczerze polecam, sprawdzane wielokrotnie - najlepsze ceny. Wybór materiałów do gabinetu większy niż w wielu sklepach. Zamawiam na stałe i jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo często specjalne promocje i materiały dodawane gratis dodatkowo do zakupów.

Wady

Extra informacje

Robert / 2022-02-24

Sklep Dentaltree oferuje najlepszą ofertę cenową, nie ma porównania z rozwiązaniami z ubiegłego stulecia proponowanymi wciąż przez inne firmy gdy handlowiec wizytuje prywatną praktykę (zawsze nie w porę), polecam bo kupuję kiedy mam potrzebę a nie gdy mi wciskają. Kupuję w najlepszej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Coraz to nowe produkty i materiały, ceny najlepsze ze wszystkich sklepów

Wady

Extra informacje

praktyka prywatna Wawa / 2022-02-05

Zgadzam się z poniższą opinią, dezynfekcja już dawno wróciła do cena sprzed pandemii, rękawiczki też kupiłem ;) Firma na piątkę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

klientka / 2022-02-01

Polecam! Jako ostatni podnosili ceny jak wszystko rosło a pierwsi obniżają, dziś rękawiczki z nitrylu po 19,90 zł (czyli prawie jak przed pandemią) a w innych firmach i u handlowców nadal 35,00 zł! Zasługują na pierwsze miejsce wśród firm stomatologicznych. Bardzo duży wybór i najlepsze ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Najlepsze ceny

Wady

Extra informacje

Gabinety Warszawa / 2022-01-15

Polecamy jako bardzo solidną firmę z bardzo dużym wyborem materiałów stomatologicznych. Osoby z branży wiedzą że dokonała rewolucji cenowej na skostniałym i "poukładanym" rynku w chwili gdy zaczynali i na niego wchodzili. Cenowo dentaltree.pl absolutnym numerem jeden pozostaje przez cały czas!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Najniższe ceny materiałów.

Wady

Extra informacje

Zakupy dostępne przez 24h

Barbara / 2022-01-04

Polecam, najbardziej rozsądny sklep. Stale powiększany asortyment, którego nie ma w innych sklepach oraz stosowanie najniższych cen. Stała klientka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

gabinet / 2021-12-20

najnizsza cena rekawic i maseczek, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

materialy jednorazowe w najnizszych cenach

Wady

Extra informacje

lek. stom. / 2021-12-14

Cały czas jest poszerzany dostępny asortyment o nowe materiały i produkty, ceny gdy się porówna są zawsze najnższe, brawo polityka firmy! Z takim podejściem zdobędziecie wielu stałych klientów. Pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jestem zadowolony.

Wady

Extra informacje

Biały Uśmiech / 2021-12-07

2 szt. za cenę 1 szt. to już kolejna taka promocja w listopadzie i grudniu, więcej chyba nie trzeba dodawać, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2021-12-05

Znów zakupy materiałów zrobione na dentaltree, bardzo dobre ceny zestawów kompozytów oraz materiałów jednorazowych, polecam bo sprawdzałam różne sklepy ale tu jest najlepsza oferta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

5 gwiazdek!

Wady

Extra informacje

white / 2021-12-03

Polecam, poznałam firmę Dental Tree na targach w Krakowie kilka lat temu i od tego czasu kupuję materiały na ich stronie. Jestem bardzo zadowolona, wybór jest ciągle coraz większy, wprowadzają nowe materiały i zawsze mają najlepsze ceny. Stała klientka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, wybór stale coraz większy

Wady

przy wielkich akcjach promocyjnych dłuższy czas dostawy, kupują wtedy chyba wszyscy więc to zrozumiałe

Extra informacje

Polecam

white / 2021-12-03

Polecam, poznałam firmę Dental Tree na targach w Krakowie kilka lat temu i od tego czasu kupuję materiały na ich stronie. Jestem bardzo zadowolona, wybór jest ciągle coraz większy, wprowadzają nowe materiały i zawsze mają najlepsze ceny. Stała klientka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, wybór stale coraz większy

Wady

przy wielkich akcjach promocyjnych dłuższy czas dostawy, kupują wtedy chyba wszyscy więc to zrozumiałe

Extra informacje

Polecam

dr.w / 2021-12-01

Ulubiona firma!!! Najlepsze ceny i szeroki asortyment.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

brak nachalnych przedstawicieli którzy kłamią z cenami i się mylą w zamówieniach

Wady

Extra informacje

Ada / 2021-11-27

Polecam, oferta i ceny nie mają sobie równych. Kupuję tylko na Dentaltree, już nie przepłacam jak kiedyś.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, ciągle nowe produkty.

Wady

Extra informacje

mat / 2021-11-21

polecam, super ofert na co dzień i najlepsze obecnie na black week
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szeroki asortyment, najlepsze ceny - sprawdzone!

Wady

Extra informacje

gabi / 2021-11-15

Oferta na "Czarny tydzień" pobiła absolutnie wszystkich! A tych tygodni będzie jeszcze kilka do końca roku. Czekam co wymyślą :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Najlepsze ceny

Wady

Extra informacje

gabstom / 2021-11-03

Bardzo dobre ceny i obsługa, kupuję już od kilku lat. Zawsze niższe ceny niż u konkurencji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wybór materiałów, ceny

Wady

-

Extra informacje

doc / 2021-10-31

Polecam. Najniższe ceny w porównaniu z innymi hurtowniami stomatologicznymi a do tego jeszcze promocje które te ceny obniżają, dostawa czasami dłużej niż 1 dzień ale widać że kolejka chętnych po te promocje jest długa, to nie żaden problem, zamawiam po prostu wcześniej. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

najlepsze ceny

Wady

bez uwag

Extra informacje

bogaty asortyment

lucyna_79 / 2021-08-18

szczera firma!!! niskie ceny i atrakcyjne oferty a przesyłka zawsze szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

fajne promocje

Wady

nie ma

Extra informacje

ben / 2021-08-14

Polecam, kolejne zakupy w dogodnym dla mnie czasie i w najlepszych cenach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super ceny, bardzo duży wybór.

Wady

Extra informacje

Gabi / 2021-08-03

Jako pierwsi obniżają ceny rękawiczek nitrylowych, inne firmy trzymają wysokie ceny z przed miesięcy a dentaltree obniża co tydzień ceny! Bardzo uczciwie i tym samym bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwe podejście

Wady

Extra informacje

Łukasz Marcinkowski / 2021-07-02

Bardzo polecam firmę Dentaltree. Mają niskie ceny, szeroki asortyment i sprawnie działające biuro obsługi klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny, brak natrętnych przedstawicieli dzwoniących do gabinetu

Wady

Extra informacje

doc / 2021-06-20

Polecam, najlepszy sklep internetowy dla stomatologów. Mega wybór i dbałość o ceny aby były najniższe. Sprawdzałam wielokrotnie i kupuję tylko na Dentaltree.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

+++++

Wady

Extra informacje

Luiza Świady / 2021-06-14

Bardzo polecam ten sklep, pełen profesjonalizm. Składam zamówienia internetowo w niedziele korzystając z promocji, a towar zawsze u mnie we wtorek. Zero problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

całodobowy, fajne promocje i szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

lek.stom. / 2021-06-11

Tymczasem w piątek taka miła niespodzianka minus 50% na wkłady do spluwaczki, pokrowce na zagłówek i również najtaniej serwery stomatologiczne. Szczerze polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fajne promocje.

Wady

Extra informacje

Lucyna / 2021-06-11

robię zakupy przez aplikację wtedy kiedy tylko chcę, nie muszę pilnować godzin żeby dodzwonić się do przedstawicieli to bardzo pomocne. towar zawsze na czas i w najniższych cenach a asortyment stale rośnie. moi ulubieni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygodna całodobowa aplikacja do zamówień czynna, najniższe ceny i super gratisy

Wady

brak najlepsza firma!!!!

Extra informacje

IPS Poznań / 2021-06-06

Dziś znów kolejne zakupy w niedzielne popołudnie, wygodnie, szybko i jak zawsze w najlepszej cenie. Skorzystałm z promocji -50%. :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygoda, duża dostępność materiałów i przede wszystkim ceny bez marży handlowców.

Wady

Extra informacje

esmile clinic / 2021-06-04

Bardzo polecamy Denaltree nasz stały dostawca od 2 lat. Cały czas pozytywnie rosną, a ceny zawsze najkorzystniejsze. Polecamy esmie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jasna strona, szeroki asortyment, najniższe ceny na rynku

Wady

brak

Extra informacje

ezudent / 2021-06-02

Najlepsze ceny a do tego mnóstwo promocji na stronie internetowej. Nasz jedyny sklep z zaopatrzeniem kliniki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

promocje, zaopatrzenie

Wady

Extra informacje

Katarzyna0912 / 2021-06-02

polecam firma godna zaufania, bardzo szybko i najlepsze ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, niskie ceny

Wady

brak

Extra informacje

Asia Milowska / 2021-05-28

Bardzo polecam DentalTree najniższe ceny na rynku a do tego dużo promocji w Internecie. Pełen asortyment dla stomatologów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

najniższe ceny, szybka dostawa, szeroki asortyment

Wady

brak

Extra informacje

Stomatolog Wawa / 2021-05-21

Rewelacyjne oferty, minus 80% !!! Nie mogłam nie skomentować. Normalne ceny na co dzień też niższe niż u konkurencji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Genialna polityka cenowa, narobili zamieszania na skostniałym i zastanym rynku!

Wady

Same plusy.

Extra informacje

Klientka / 2021-05-16

Właśnie złożyłam kolejne zamówienie, promocje takie jakich nigdzie nie można uzyskać. Polecam z czystym sumieniem. Stała klientka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, wybór,dostawa.

Wady

Brak

Extra informacje

Polecam

Gabinet / 2021-05-12

Bardzo solidny sklep internetowy, zrobił rewolucję na rynku stomatologicznym. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo duży wybór materiałów oraz najlepsze ceny.

Wady

-

Extra informacje

-

Joe / 2021-05-11

Bardzo dobre ceny i często mnóstwo promocji, jestem bardzo zadowolony i polecam. Kurier DPD też mi odpowiada, tak trzymać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Poziom cen.

Wady

Nie znam

Extra informacje

Duży asortyment do wyboru.

Jacek / 2021-05-06

Sklep ma cały czas coraz większy wybór towarów, ciągle dochodzą nowe materiały, brawo! Ceny niższe niż w innych sklepach, ktoś u nich ciągle to monitoruje, jak tylko wydaje mi się że jakiś towar gdzieś był tańszy to tylko wydaje mi się ;) DentalTree po sprawdzeniu zawsze wygrywa ceną, warunki dostawy podobnie jak wszędzie, ten sam kurier. Sklep jak najbardziej polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór, najniższe ceny

Wady

nie widzę

Extra informacje

Polecam

Bartek Sławiak / 2021-02-26

Bardzo ładna i przejrzysta strona internetowa. Bez problemu można znaleźć produkty których się szuka nawet po wpisaniu błędnej nazwy. Bardzo szybko i łatwo tego właśnie potrzebowałem. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

łatwe wyszukiwanie produktów po nazwach oraz ładny wygląd strony

Wady

Nie widzę

Extra informacje

Zbigniew Zając / 2021-02-22

Skorzystałem z tej strony i z spokojem ducha mogę go polecić. Obsługa bardzo miła i na prawdę pomocna a asortyment duży i w fajnych cenach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży asortyment i miła pomoc

Wady

Nie natrafiłem

Extra informacje

Agata Mol / 2021-02-18

Szybko sprawnie i bez komplikacji tak mogę opisać zakupy na tej stronie. Zdecydowanie polecam wszystkim stomatologom ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka obsługa oraz świetne ceny

Wady

nie zauważyłam

Extra informacje

Michał / 2021-02-17

Najlepsza firma! Zanim się pojawili na rynku stomatologicznym było bardzo drogo. Od kiedy jest DentalTree mogę kupić produkty najwyższej jakości w najniższych cenach. Dodatkowo wielki plus za pełną obsługę internetową. Nie muszę marnować czasu na rozmowy telefoniczne - wszystko zamawiam przez stronę czy aplikację w godzinach kiedy tylko mam czas. Ogólnie polecam wszystkim znajomym stomatologom.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

najniższe ceny, szeroki asortyment, częste promocje, łatwa aplikacja do zamówień, brak nachalnych przedstawicieli

Wady

Extra informacje

Magda / 2020-10-06

-notoryczne przesyłanie produktów innych niż zamówione -kurier przez 3 tygodnie nie przyjechal po zwrot -po wysłaniu paczki na własny koszt mimo telefonow od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy!! Oszuści Nie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

MiseranteDental / 2020-05-28

Okropna obsługa reklamacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Dr Maksymilian / 2020-05-23

Ogólnie zajebista firma ale wizerunek psuje księgowość! To dramat, są poukrywani - nie można się z nimi skontaktować, tylko mailem, olewka klienta po całości, nie pilnują terminów. Szkoda bo wszystko pozostałe jest pierwyj sort!!! Wszystkim znajomym stomatologom polecałem firmę. Ale przez tę księgowość, problem z kontaktem, niepotrzebne stresy na razie zawiesiłem współprace , może jak posadzą tam kogoś bardziej kompetentnego sumiennego to wrócę bo mam sentyment I fajna ekipa tam widać pracuje, panie z obsługi życzliwe, szybko towar pakują i wysyłają, są bezproblemowe tylko ta księgowość... ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Dobry towar, bardzo fajne promocje, dostawa genialna na następny dzień, można brać na termin płatności

Wady

Ogólnie zajebista firma ale wizerunek psuje księgowość! To dramat, są poukrywani - nie można się z nimi skontaktować, tylko mailem, olewka klienta po całości, nie pilnują terminów. Szkoda bo wszystko pozostałe jest pierwyj sort!!!

Extra informacje

Stomatolog / 2020-04-08

Towar wysłany na czas i zgodnie z zamówieniem. Bez uwag. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

zalod / 2020-03-14

w pełni profesjonalny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy DentalTree opinie