Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • super-stek.pl
  • /
  • 4

Opinie o super-stek.pl

super-stek.pl

Suraż

Zakupy super-stek.pl opinie
Asortyment
4.54
Dostawa
4.81
Łatwość zamawiania
4.61
Obsługa i reklamacje
4.09
Poziom cen
4.43

Średnia ocen

4.50

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

38

dodanych opinii

 

Barbara / 2020-04-10

Bardzo dobrej jakości mięso i wędliny.Super zapakowane,świeże i dostarczone w dniu ,na który zamawiałam dostawę.Polecam wszystkim!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

brak

Extra informacje

dorota / 2020-04-08

Kestem bardzo zadowolona. Przydalby sie jednak drugi zel chlodzacy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

szybko i na progu. bardzo dobra jakosc miesa.

Wady

trzeba dostosowac liczbe wkladow chlodzacych do temp. zewnetrznej. Nie na wszystkich opakowaniach umieszczono termin przydatnosci.

Extra informacje

Serdeczne zyczenia swiateczne

Bożena / 2020-04-03

Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru i jego jakości. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

bardzo szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Wladek / 2020-03-26

Kupiłem online spory kawał boczku bez kości z dostawą do domu. Dostałem przepiękny boczek!!!! Pięknie i luksusowo zapakowany!!! Dostarczony na czas!!! Jestem bardzo zadowolony. 10/10!!! Mięso online od dziś kupuje tylko w Super-stek.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne mięso, bardzo estetyczne i luksusowe opakowanienie, dostarczone na czas do domu, z dostawą gratis!

Wady

Extra informacje

Polecam smakoszom!

Estii / 2020-03-23

Produkt i przebieg transakcji na najwyższym poziomie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wika / 2020-01-25

W opisie mają że to tradycyjne i zdrowe wyroby zamawiałam wyroby dla taty który jest cukrzykiem jak się okazało nie do końca są takie zdrowe jak mają w opisie bo na każdym produkcie widnieje na etykiecie w składzie cukier i weź tu człowieku ufaj opisom że niby takie zdrowe ja specjalnie zamawiam takie naturalne produkty dla taty bo te z typowych marketów to jedna tablica Mendelejewa ale tu też się zawiodłam bo przecież nie podam choremu ojcu na cukrzycę produktów gdzie w składzie widnieje cukier więc coś tu nie halo nie są do końca takie zdrowe jak to opisują ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Nie do końca takie zdrowe jak to mają w opisie

Extra informacje

Bobi / 2020-01-24

Trochę się zawiodłem plus to że profesjonalnie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wysyłka dotarła na taki dzień w który chciałem

Wady

Mylą produkty bo zamawiałem co innego i dostałem co innego

Extra informacje

Bazyli / 2019-08-14

Dobry stek to najlepsze co można zjeść
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy super-stek.pl opinie