Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • super-stek.pl
  • /
  • 2

Opinie o super-stek.pl

super-stek.pl

Suraż

Zakupy super-stek.pl opinie
Asortyment
4.54
Dostawa
4.81
Łatwość zamawiania
4.61
Obsługa i reklamacje
4.09
Poziom cen
4.43

Średnia ocen

4.50

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

38

dodanych opinii

 

Kasia / 2021-03-19

Towar dostarczony w terminie. Mięso świeże, bardzo ładnie zapakowane. Naprawdę dobrej jakości. Jestem zadowolona. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogusław / 2021-03-07

masakra czekam na zrealizowanie zamowienia od 3 tyg jedna informacja ze cielak grasicy ma 30 dkg wiec żeby uzbierać 4 kg to trzeba trochę czasu ....nie rozumiem idiotycznego tłumaczenia ...no chyba ze robią ubój jednego cielaka na tydzień....
Łatwość zamawiania
1.00
Zalety

poki co same minusy brak profesjionalizmu

Wady

same minusy

Extra informacje

Alicja / 2021-02-18

pierwsze zmowienie 2020 rok ok wszystko w porzadku , jakosc miesa ,oakowwanie wysylka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

zero odpowiedzi na wiadomosci email oknie czatu podobnie bez odpowiedzi

Extra informacje

Maria / 2021-02-17

Jakość mięsa znakomita, takie żeberka wołowe z polskich krów widziałam drugi raz w życiu. Móżdżek wieprzowy obrany z błon! Nóżki i uszy wieprzowe idealnie oczyszczone. Zdecydowanie warte tej ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Jakość

Wady

Nie można wybrać przedziału czasowego dostawy ( np. rano, popołudnie itd.).

Extra informacje

Ewa / 2021-02-11

Moje drugie zamówienie waga około 15 kg , wszystko bardzo smaczne i świeże (smaki dzieciństwa) dostawa i opakowanie towaru na "szóstkę" Trochę się rozczarowałam ponieważ domówiłam trochę towaru aby dostać w jednej przesyłce i niestety po mimo kontaktu telefonicznego i mailowego nie otrzymałam tego dodatkowego towaru !! Poza tym wszystko super !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Joanna / 2020-12-21

Wszystko zgodne z zamowieniem.smaczne super zapakowane,ceny przystepne polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2020-12-19

Bardzo dobry asortyment. Jakość wędlin dobra. Ceny prawdziwe, adekwatne do jakości tow\aru. Rzetelne rozliczenie zakupu. Dziękuję i POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Bardzo starannie zapakowane

Wady

przy wydłużeniu czasu dostawy z winy firmy kurierskiej do następnego dnia słabe schładzanie przesyłki

Extra informacje

Warto kupić

Grażyna / 2020-11-06

Super towar dobrze spakowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobry towar

Wady

Extra informacje

KRYSTYNA / 2020-09-26

DOSTAWA OK.ALE przygotowanie okropne Zamówilam 6 stekow z antrykotu.Dostałam 6 sztuk mięsa ? róznej wielkości(jeden gruby.2duże chyba nie z antrykotu tylko z rozbefu .bez tłuszczu,2średnie..) .Nie można było wybrac 6 równych kawałków z antrykotu? Nie wiem jak będą smakować.ale wygląda okropnie. Pierwszy mój zakup 7kg. szynka wielkanocna było super.,i dlatego zamówiłam steki z Podlasia.Ale dziś makabra.Pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.33
Zalety

dostawa

Wady

Extra informacje

Mirek / 2020-09-13

Same zalety , Nie zauważyłem wad
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy super-stek.pl opinie