Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • super-stek.pl
  • /
  • 3

Opinie o super-stek.pl

super-stek.pl

Suraż

Zakupy super-stek.pl opinie
Asortyment
4.54
Dostawa
4.81
Łatwość zamawiania
4.61
Obsługa i reklamacje
4.09
Poziom cen
4.43

Średnia ocen

4.50

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

38

dodanych opinii

 

Jerzy / 2020-08-31

Moja ocena jest pozytywna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobre produkty i szybkie dostawy

Wady

Transport moze być zróżnicowany

Extra informacje

Dobrze przechowuje się w lodówce

Janusz / 2020-08-27

Dokonałem zakupu na próbę. Kupiłem słoninę, słoninę w papryce, boczek i baleron. Wszystkie produkty są na najwyższym poziomie. Słonina jak za dawnych lat, skwareczki pyszne. Słonina w papryce bardzo smaczna. Boczek i baleron jak marzenie. Wędliny mają smak wędlin z ,,prawdziwej świni'', z właściwą, niewielką ilością tłuszczu, bardzo dobrze doprawione. Jestem więcej niż zadowolony, że odkryłem takie źródło smakołyków. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkty powyżej marzeń.

Wady

Brak

Extra informacje

Bardzo sprawna dostawa i świtne zabezpieczenie termiczne.

Elżbieta / 2020-08-24

Zamawiałam drugi raz i jestem ponownie bardzo zadowolona. Asortyment super jakość. Produkty przychodzą zapakowane tak, aby dotarły świeże , jestem pod wrażeniem sposobu ich dostarczenia i szybkości dostarczenia przesyłki. Można się nie obawiać strat jakości podczas transportu. Mięso pierwsza klasa, zarówno wołowina, jak i cielęcina i schab .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, terminowość

Wady

Extra informacje

Elżbieta / 2020-08-11

Bardzo dobra jakość mięsa. Wspaniała kiełbasa, jedna z najlepszych, jakie jadłam. Ekspresowa wysyłka, super spakowane produkty. Coś wspaniałego !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, terminowość

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-07-03

Pierwszy raz zamawiałam i już wiem, że na pewno nie raz skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

bezpiecznie, wysoka jakość towaru, dobrze opakowane

Wady

Extra informacje

Rozczarowana / 2020-07-01

Po pierwszej transakcji byłam zadowolona, Świeże mięso dobrej jakości, szybka dostawa. Niestety druga dostawa to porażka. Nie wszystko dostałam, w dodatku zamiast kiełbasy podsuszanej surowe mięso we flaku do kiełbasy. Najgorszy jednak stosunek firmy do reklamacji — napisałam, dosłałam zdjęcie . I nic Zero reakcji. Po raz pierwszy potykam się z czymś takim. Reasumując : raz dobrze, raz fatalnie, a jak coś pójdzie żle, to mają nosie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Dobre gatunkowo mięso

Wady

Zdarzają się barki w paczce, fatalna obsługa klienta

Extra informacje

Teresa / 2020-06-15

Bardzo jestem zadowolna z zamówionego towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

mięso swieze

Wady

moze piersi troche wielkie ale ocenie jak ich zuzyje

Extra informacje

Bardzo starannie wszystko zapakowane

Anna / 2020-06-15

Produkty faktycznie bardzo świeże. Dostawa szybka, sprawna, zapakowana perfekcyjnie. Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Wady

Chętnie widziałabym szerszy asortyment. Np. baranina, drób. Przydałaby się możliwość zmiany ilości zamówionego asortymentu bezpośrednio w koszyku sklepu.

Extra informacje

Paweł / 2020-05-15

Mięsko świeże , świetnie zapakowane w pojemnik z zamrożonymi wkładami .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybko i bezproblemowo

Wady

Brak

Extra informacje

Marcin / 2020-04-23

Bardzo smaczne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy super-stek.pl opinie