Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • super-stek.pl
  • /
  • 1

Opinie o super-stek.pl

super-stek.pl

Suraż

Zakupy super-stek.pl opinie
Asortyment
4.53
Dostawa
4.81
Łatwość zamawiania
4.59
Obsługa i reklamacje
4.06
Poziom cen
4.41

Średnia ocen

4.48

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

37

dodanych opinii

 

Piotr / 2021-10-13

Brak prawidłowego kontaktu .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

??

Wady

brak kontaktu na reklamację dostawy

Extra informacje

Jerzy / 2021-10-10

Oszuści nie publikują innych komentarzy jak 5 gwiazdek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Oszuści nie publikują innych komentarzy jak 5 gwiazdek.

Extra informacje

Grzegorz / 2021-10-01

To mój trzeci zakup w super-steku. Mięso dostarczone zgodnie z zamówieniem i moimi uwagami. Polecam Wszystkim miłośnikom wieprzowiny ten sklep, ja używam mięso do wędzenia i wyroby są znakomite. Przy krojeniu struktura mięsa zdecydowanie odbiega od mięsa "zwyczajnego" a ceno nie ma aż tak dużej różnicy. Wyroby robię dla siebie i moich przyjaciół, tak więc jakość jest najważniejsza. Jeszcze chciałbym podkreślić sposób pakowania - wzorcowy. Polecam ........
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

łatwość zamawiania, sprawna i perfekcyjna realizacja zamówienia no i ten smak!

Wady

Jak zauważę to podam jak narazie czyste konto

Extra informacje

za reklamacje dałem 3 bo nie korzystałem

Andrzej / 2021-09-14

Dziczyzna super. Kupiłem kiełbasy z dzika,jelenia i sarny. Polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa,zgodność produktów.

Wady

Extra informacje

BARBARA / 2021-08-14

Smalczyk fachowo zapakowany. Przesyłka błyskawiczną.. Jeszcze nie odkryłam smaków bo dopiero przyszła paczka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Super zapakowany, dobra jakość

Wady

Brak

Extra informacje

Tetiana / 2021-04-27

Robiłam zakupy tam kilkukrotnie i niestety zauważam ciągły spadek jakości ! Pierwsze zamówienie-super. Kolejne coraz gorzej - wędliny ze zwykłych hurtowni, bardzo marnej jakości, wątrobianka to baton z odpadów z włosami w plastikowym worku, kaszanka tak twarda że można nią zabić, jakość tanich wędlin sprzedawanych za wygórowane ceny. Zdjęcia ze strony nie przedstawiają sprzedawanego towaru - tam są wędliny w tzw flaku a sprzedają w foliowej osłonie. Opinie na stronie sklepu są pokazywane tylko te które dają 5 gwiazdek. Ja oceniłam wszystkie produkty które kupiłam i były tam 2 niepochlebne opinie i te niepochlebne nigdy nie pokazały się na stronie. Właściciele sklepu korzystając z popularności niestety zaczęli sprzedawać więcej asortymentu MARNEJ jakości. Będę robiła u nich zakupy ponieważ wiele rodzajów mięsa nie jest dostępna w innych sklepach ale tylko podstawowe rodzaje miesa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Dostępność rzadkich gatunków miesa

Wady

bardzo niska jakość niektórych produktów

Extra informacje

w sklepie nie ma odzewu na reklamacje

Baśka / 2021-04-23

To jest już 3 moje zamówienie u tego sprzedawcy, ale ilość jaką zamawiam jest nie mniejsza niż 10 kg różnych mięs, gdyż mniejsze ilości mi się nie opłacają z powodu kosztów opakowania i dostawy - na drugi koniec Polski, czyli Pomorze. Mięso - super jakość, czyli zgodna z normami unijnymi - wiem, bo sprawdziłam (10 mg/kg - tak w wołowinie jak wieprzowinie - różne gatunki mięsa). Wędliny są konserwowane azotanem sodu i jeśli są robione z mięsa, gdzie pestycydy wynoszą 10 mg/kg mięsa, a norma EU wynosi 200 mg/kg, to w wędlinach automatycznie normy pestycydów zostają przekroczone. Wobec czego wędliny z TEGO mięsa będę robiła sobie sama, a i cena za wyroby chyba wyjdzie dla mnie korzystniejsza. W każdym razie mięska polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mięso wolne od pestycydów - z dużym zapasem zachowane normy dla żywienia dzieci

Wady

Wędliny z azotanem sodu

Extra informacje

Każde zamówienie zrealizowane w ciągu 24godz. od nadania. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby zdążyły się rozmrozić całkowicie wkłady.

Aldona / 2021-04-08

pierwszy zakup-szynka super,usunięta kość, smak 1-klasa, kiełbasa wołowa-smak dobry,mogłaby być bardziej podwędzona, opakowanie- bardzo dobre, będę zamawiać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka dostawa, solidne rozliczenie

Wady

Extra informacje

Jan Komnatowski / 2021-04-01

zakupy robiłem u nich pierwszy raz ale na pewno nie ostatni wygląd a zwłaszcza smak wyrobów super przypomina mi się dzieciństwo i smak babcinych swojskich wędlin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość do ceny

Wady

brak

Extra informacje

Kasia / 2021-03-19

Towar dostarczony w terminie. Mięso świeże, bardzo ładnie zapakowane. Naprawdę dobrej jakości. Jestem zadowolona. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy super-stek.pl opinie