Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • super-stek.pl
  • /
  • 1

Opinie o super-stek.pl

super-stek.pl

Suraż

Zakupy super-stek.pl opinie
Asortyment
4.49
Dostawa
4.62
Łatwość zamawiania
4.61
Obsługa i reklamacje
4.04
Poziom cen
4.11

Średnia ocen

4.37

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

72

dodanych opinii

 

Hanna / 2022-11-24

Wszystko super i mięsko oraz dostawa. Polecam jak najbardziej. Smak jak pamiętam z czasów dzieciństwa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Mariusz / 2022-11-07

Zamówiłem w sklepie towar 02.11. dziś jest 07.11 nie otrzymałem na maila żadnej odpowiedzi na moje pytania, próba dodzwonienia kończy się nie odebraniem telefonu przez super-stek.pl.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Barak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sprzedającego, już więcej u nich nie zamówię nic, nie będę specjalnie brał urlopu bo ciężko im napisać kiedy będzie przesyłka.

Extra informacje

Grzegirz / 2022-09-20

Kolejny raz zamówiłem wspaniałe wędliny z sklepu internetowego super.stek.pl, jestem znowu bardzo zadowolony, szczególnie z wędliny Kmicica, kiełbasy podsuszanej w ogóle że wszystkiego co zamówiłem. Ale, szczególnie chcę zwrócić na kulturę opakowania i zapakowania i wreszcie na kulturę właściciela firmy, dziękuję i polecam wszystkim zamawiać w tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2022-08-19

śWIETNIE ZAPAKOWANA PRZESYŁKA, NAWET Z NAKLEJKĄ O DORĘCZENIU NASTĘPNEGO DNIA. TO JEST TO!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

ROBERT / 2022-07-21

SUPER POMYSŁ NA COŚ SMACZNEGO. DOSTAWA EKSPRESOWO I ZAPAKOWANE BEZ NAJMNIEJSZEGO ZARZUTU. PRODUKT DOTARŁ ŚWIEŻUTKI, POMYSŁ Z WKŁADAMI CHŁODZĄCYMI JEDYNY W SWOIM RODZAJU I BARDZO SKUTECZNY. WASZA STRONA POWĘDROWAŁA U MNIE NA PASEK ZAKŁADEK I NIEDŁUGO ZAMÓWIĘ NASTĘPNE ARTYKUŁY.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

DOSTARCZONE ŚWIERZE ARTYKUŁY BEZ CHODZENIA I SZUKANIA PO SKLEPACH

Wady

PO PIERWSZEJ DOSTAWIE JESTEM ZACHWYCONY WIĘC MINUSÓW NIE DOSTRZEGAM, MOŻE TROSZKĘ CENA, ALE JAK PRODYKTY SMACZNE TO WARTO.

Extra informacje

Jaga / 2022-07-17

Super szybko i smacznie :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Zbigniew / 2022-06-21

Moje pierwsze zamównienia ze sklepem. Strona internetowa posiada Czat z zapalonym zielonym sygnałem oznaczającym dostęp do rozmówcy , to jest paskudny Fake a fałszywość właściciela polega na udawaniu ze prowadzi jakakolwiek przez niego rozmowę. Jedynie co robi to po przeczytaniu postu prosi o rozmowę telefoniczna to wszystko. Rozmowa telefoniczna na podany numer jest limitowana do momentu kiedy ma on czas odebrać dzwoniący telefon. Być może jest ofiara sukcesu i nie nadąża nad ilością zamówień i kontaktami z klientami?. Moje zamówienie HYZFQAWYB. Po rozmowie telefonicznej gdzie specyficznie właściciel powiedział mi ze jeśli pragnę boczku pokrajanego w plastry wystarczy ze umieszczę notatek pod zamówieniem w rubryce Uwagi Specjalne ,co uczyniłem. Jakiesz było moje zdziwienie kiedy otrzymałem dwa kawałki boczku o łącznej wadze 2 kilo. Ten Czat nie działający czy zapewnienie przez telefon ze usługa będzie wykonana jest dowodem cwaniaka który stwarza pozory ceniącego klienta a i tak w końcu zrobi co zechce. Dostawca paczki PDP. Od pięciu lat najgorszy serwis jaki otrzymałem od dostawców kurierowych jest ta firma. Unikam jej jak ognia z prostej przyczyny : tam nie ma jakości w żadnej rzeczy która wykonują. Paczka była nadana w poniedzilek 13 czerwca po południu. Otrzymałem powiadomienie od dziadowskiego kuriera PDP ze przesyłka będzie dostarczona w środę 15 czerwca pomiędzy 8:00 a 18:00 co znaczy ze cały dzień przed świetami Bożego ciała musiałem czekać na jej dostarczenie.O 16:50 otrzymałem informacje ze przesyłkę dostarczy Kamil po czym następna ze o 19:23 ze dostarczy ja Bartosz. Paczka dotarła przed 20, butelki wody wewnątrz były już nie zamrożone i miały pokojowa temperaturę. Kości cielęce lekko śmierdziały. Ponieważ według strony firmy paczka będzie dostarczona do klienta domu w 24 godziny i przekroczenia tego limitu spodziewam się zwrotu kosztów przesyłki. Reszta produktów była z najwyższej polki. Polscy przedsiębiorcy pomimo upadku socjalizmu w latach 90-tych nadal nie potrafią zrozumieć ze dostawca przesyłki reprezentuje ich i zakupiony produkt, ze to nie są dwie różne firmy, specjalnie jeśli klient opłaca koszty wysyłki. I jeśli dostawca jest dziadowski to daje to impresje jaka jest sama firma która ja nadała używając tego wybranego degenerata biznesowego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Dobra jakość produktu.

Wady

DPD jako kurier

Extra informacje

Jeden produkt został dostarczony zepsuty.

Małgorzata / 2022-05-18

Super mięsko widać że świeze, bardzo starannie zapakowane. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

JHS / 2022-05-06

Bogaty asortyment, ale ceny wzrosły mocno, nawet przed wzrostem inflacji. Dawniej jak się wybierało online dzień dostawy to w ten dzień kurier dostarczał. Teraz jak zamawiasz to dzień dostawy jest dniem wysyłki i nie jest tak ze transport trwa 24 h jeszcze jak trafi sie weekend to mieso lezy bez lodowki 4 dni wiec NIE JEST ŚWIEŻE. Jak sie płaci za dostawe 40 zł to sie wymaga od obługi chociaz takiego pośrednika, ktory dotrzymuje terminów dostawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Oferta, strona www ładnie wygląda

Wady

Transport i obsługa reklamacji, ceny

Extra informacje

Kilka lat

Małgorzata / 2022-04-14

Super dostawa, apetyczne wyroby. Nic do zarzucenia. Pełen komfort kupowania online. Na pewno wrócę do sklepu. \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobrze zapakowane zakupy, apetyczne i pachnące Podlasiem.

Wady

-

Extra informacje

Adrianna / 2022-04-14

przesyłka super spakowana i zabezpieczona, czas dostawy extra, uzupełnienia towaru błyskawiczne, podroby świeżutkie, ceny różne - mięsko trochę drogie, ogólnie duży plus...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

dostawa, towar

Wady

nie można się czepiać

Extra informacje

smaki - następnym razem

Eugeniusz / 2022-04-13

Zamówienie super ,dostawa ok,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Sylwester / 2022-04-10

Dostawa na czas swierzy i piękny boczek polecam wszystkim serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

leszek / 2022-04-09

rewelacyjny czas dostawy.słonina jakiej dawno,dawno nie widziałem.Boczek bardzo ładny.Ogólnie jestem mocno zadowolonyJ.eśli chodzi o smak skomentuję za parę tygodni.DZIĘKI i Pozdrawiam

Mateusz / 2022-04-06

Bardzo dobra jakoś produktów i bardzo pomocna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa 5+

Wady

Extra informacje

Hanna / 2022-03-31

Towar dostarczony w terminie, zgodny z zamówieniem i moimi uwagami. Mięso świeże, bardzo ładnie zapakowane. Naprawdę dobrej jakości. Jestem zadowolona. Kontakt ze sprzedawcą wzorowy. Szczerze polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

bizongora / 2022-03-26

Szybka dostawa trochę droga ale sposób dostarczenia towaru jest wzorowy. Towar pierwsza klasa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar zabezpieczpony dociera swieży

Wady

cena

Extra informacje

magda / 2022-03-24

Zdjęcia zamieszczają takie, jakby się znali na dobrym jedzeniu . W sposób bezczelny oszukują klienta, dostarczają w plastyku zamiast we flaku (kaszanka), przysłali grubą, a nie cienką, jaką zamówiłam- niedobre, fatalne, byle jakie wyroby. Fuj! Wątrobianka twarda jak miśki z Haribo. Nie wiadomo co to za mięso sprzedają- jeżeli potrafią oszukać klienta przy pierwszym zamówieniu. Ludzie! Nie kupujcie tego świństwa, polskie wyroby smakują inaczej, każdy to wie. Pewnie zatrudniają panienki albo studentów do pisania pozytywnych opinii. Dlaczego w Polsce nie może być uczciwie, smacznie, tradycyjnie?
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.50
Zalety

nie ma

Wady

drogo, byle jak, niesmaczne

Extra informacje

Ewa / 2022-03-17

Rozczarowanie.
Zalety

szybka dostawa

Wady

bardzo droga dostawa,dopłata z upomieniem na 1,86 .Rachunek 144 zł za podroby i żeberka błoniaste na których prawie nie było mięsa

Extra informacje

Urszula Wilczynska / 2022-03-16

Wystawiam z satysfakcja wielkiego pozytywa. Towar swiezy,wysoka jakosc,przesylka zapakowana profesjonalnie.Dziekuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Łukasz / 2022-03-13

Po kilku zamówieniach moje spostrzeżenia są następujące: - bardzo wysoka jakość produktów (podpasowały mi zwłaszcza steki i wędzony bekon) - bardzo dobrze zapakowane - czasami zdarza się, że w przesyłce nie ma jakiegoś zamówionego produktu (są za to zwracane pieniądze) - nadpłata jest zwracana dość szybko reasumując - przy zachowaniu obecnej jakości będę stałym klientem ... polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość produktów

Wady

brak informacji o fakcie, że w przesyłce nie będzie jakiegoś produktu z powodu braku jego dostępności

Extra informacje

rok

Janusz / 2022-03-08

towar dobrej jakości dobrze zabezpieczony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

łatwość zamówienia

Wady

brak

Extra informacje

Sławek / 2022-03-02

Dokonałem zakupu skuszony dobrą opinią sklepu. Niestety jestem totalnie niezadowolony. O ile dwie pozycje zgodne z zamówieniem i wszystko w porządku o tyle kolejne dwie pozycje już nie:\r\n1. Stek z rostbefu mały, wycięty z klina, przy tłuszczu bardzo gruby, a na drugim boku cienki. Nie mam pojęcia jak to usmażyć.\r\n2. Sos sklep sam podmienił na inny bo oczekiwanego przeze mnie już nie było. \r\n\r\nPo złożeniu reklamacji sklep przestał reagować na korespondencję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Dobry marketing.

Wady

Sklep samodzielnie modyfikuje zamówienie by sprzedać to co ma akurat na stanie.

Extra informacje

Renata / 2022-02-15

jestem zadowolona, dostarczony towar zgodny z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

wysoki koszt przesyłki

Extra informacje

dobrze zapakowane

Marian / 2022-02-15

Polecam, wszystko świeże, szybka i sprawna dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

świeżość

Wady

Brak, no może cena trochę za wysoka

Extra informacje

Jan / 2022-01-11

Duży minus z powodu policzków wołowych, które były totalnie różne. Połowa mięciutki po godzinie gotowania, reszta po trzech nadal twarda. To chyba była wnuczka i babcia krowa razem sprzedane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Termin wysyłki dotrzymamy.

Wady

Jakość wołowiny. Reszta zamówienia ok.

Extra informacje

Andrzej / 2021-12-24

Wędliny dostarczone za granicę (D) zgodnie z terminem. Temperatura wewnątrz pudełka 3,6 stopnia C. Wkłady chłodzące jeszcze częściowo zamarznięte. Wyroby bardzo smaczne. Kontakt ze sprzedawcą wzorowy. Szczerze polecam. Andrzej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Leszek / 2021-12-23

Kolejny raz zamawiam wędliny w tej firmie, dlaczego nie szukam gdzie indziej? Ano dlatego, że firma w 100% wywiązuje się ze złożonych zamówień. Wędliny są niepowtarzalne w smaku i jakości produkcji, dostarczane są w wyznaczonym czasie i odpowiednio zabezpieczone na czas dostawy. Wędliny są smaczne i starannie przygotowane przez załogę Super-Steka. Polecam tę firmę, wszystkim, tym którzy poszukują dobrej jakości towaru!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Tylko zalety w zamówionym towarze

Wady

Nie stwierdziłem

Extra informacje

Czas jest OK

Elżbieta / 2021-12-20

Paczka zapakowana solidnie, dostarczona bardzo szybko. Wędliny i mięso smaczne, dobrze doprawione. Szkoda tylko, że pomyłkowo zapakowany został inny ser.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
Zalety

Szybka dostawa, pakowanie na wysokim poziomie, dobre produkty.

Wady

Wysoka cena dostawy, szkoda, ze nie można dokonać zwrotu pudła .

Extra informacje

Thomas Adams / 2021-12-18

Sprawna i szybka wysylka za granice. Dobry produkt. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2021-12-15

Jestem bardzo zadowolona. Będę stałym klientem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
Zalety

szybko, wspaniale zapakowane

Wady

Extra informacje

Beata / 2021-12-14

Po raz drugi zamówiłam kości cielęce. Jestem zadowolona a mój psiak szczegolnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Towar pachnący i świeży. Elegancko poporcjowany i super zapakowany.

Wady

brak

Extra informacje

Kasiorek / 2021-12-08

Zrobiłam zakupy na święta do wędzenia mięsko i trochę wędlin i jestem zniesmaczona. Mięso jak mięso ale wędliny to jakaś porażka. Wydawałoby się że Podlasie słynie z pysznych wędzonych naprawdę wędlin a tu zonk! Zwykle kolorowane wędliny nie mające nic wspólnego z tradycyjnym wędzeniem a cena jak swojskie wyroby. Niestety swojskimi nie są, nie odbiegają niczym od jedzenia z sieciowek. Owszem transport szybko ale też za pokaźną opłata. Towary nie warte swojej ceny, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Wysokie koszty, wysokie ceny nie adekwatne do jakości, malowana szynkę dostanę wszędzie za ponad 40 parę złotych, zero kontaktu z obsluga

Extra informacje

Alicja / 2021-11-26

Klientką jestem od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłam. Zawsze na czas, świeże i smaczne produkty (właściwie zabezpieczone)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

różnorodność towarów, dostawa na określony termin, bezproblemowe transakcje

Wady

nie stwierdziłam

Extra informacje

Piotr / 2021-10-13

Brak prawidłowego kontaktu .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

??

Wady

brak kontaktu na reklamację dostawy

Extra informacje

Jerzy / 2021-10-10

Oszuści nie publikują innych komentarzy jak 5 gwiazdek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Oszuści nie publikują innych komentarzy jak 5 gwiazdek.

Extra informacje

Grzegorz / 2021-10-01

To mój trzeci zakup w super-steku. Mięso dostarczone zgodnie z zamówieniem i moimi uwagami. Polecam Wszystkim miłośnikom wieprzowiny ten sklep, ja używam mięso do wędzenia i wyroby są znakomite. Przy krojeniu struktura mięsa zdecydowanie odbiega od mięsa "zwyczajnego" a ceno nie ma aż tak dużej różnicy. Wyroby robię dla siebie i moich przyjaciół, tak więc jakość jest najważniejsza. Jeszcze chciałbym podkreślić sposób pakowania - wzorcowy. Polecam ........
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

łatwość zamawiania, sprawna i perfekcyjna realizacja zamówienia no i ten smak!

Wady

Jak zauważę to podam jak narazie czyste konto

Extra informacje

za reklamacje dałem 3 bo nie korzystałem

Andrzej / 2021-09-14

Dziczyzna super. Kupiłem kiełbasy z dzika,jelenia i sarny. Polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa,zgodność produktów.

Wady

Extra informacje

BARBARA / 2021-08-14

Smalczyk fachowo zapakowany. Przesyłka błyskawiczną.. Jeszcze nie odkryłam smaków bo dopiero przyszła paczka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Super zapakowany, dobra jakość

Wady

Brak

Extra informacje

Tetiana / 2021-04-27

Robiłam zakupy tam kilkukrotnie i niestety zauważam ciągły spadek jakości ! Pierwsze zamówienie-super. Kolejne coraz gorzej - wędliny ze zwykłych hurtowni, bardzo marnej jakości, wątrobianka to baton z odpadów z włosami w plastikowym worku, kaszanka tak twarda że można nią zabić, jakość tanich wędlin sprzedawanych za wygórowane ceny. Zdjęcia ze strony nie przedstawiają sprzedawanego towaru - tam są wędliny w tzw flaku a sprzedają w foliowej osłonie. Opinie na stronie sklepu są pokazywane tylko te które dają 5 gwiazdek. Ja oceniłam wszystkie produkty które kupiłam i były tam 2 niepochlebne opinie i te niepochlebne nigdy nie pokazały się na stronie. Właściciele sklepu korzystając z popularności niestety zaczęli sprzedawać więcej asortymentu MARNEJ jakości. Będę robiła u nich zakupy ponieważ wiele rodzajów mięsa nie jest dostępna w innych sklepach ale tylko podstawowe rodzaje miesa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Dostępność rzadkich gatunków miesa

Wady

bardzo niska jakość niektórych produktów

Extra informacje

w sklepie nie ma odzewu na reklamacje

Baśka / 2021-04-23

To jest już 3 moje zamówienie u tego sprzedawcy, ale ilość jaką zamawiam jest nie mniejsza niż 10 kg różnych mięs, gdyż mniejsze ilości mi się nie opłacają z powodu kosztów opakowania i dostawy - na drugi koniec Polski, czyli Pomorze. Mięso - super jakość, czyli zgodna z normami unijnymi - wiem, bo sprawdziłam (10 mg/kg - tak w wołowinie jak wieprzowinie - różne gatunki mięsa). Wędliny są konserwowane azotanem sodu i jeśli są robione z mięsa, gdzie pestycydy wynoszą 10 mg/kg mięsa, a norma EU wynosi 200 mg/kg, to w wędlinach automatycznie normy pestycydów zostają przekroczone. Wobec czego wędliny z TEGO mięsa będę robiła sobie sama, a i cena za wyroby chyba wyjdzie dla mnie korzystniejsza. W każdym razie mięska polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mięso wolne od pestycydów - z dużym zapasem zachowane normy dla żywienia dzieci

Wady

Wędliny z azotanem sodu

Extra informacje

Każde zamówienie zrealizowane w ciągu 24godz. od nadania. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby zdążyły się rozmrozić całkowicie wkłady.

Aldona / 2021-04-08

pierwszy zakup-szynka super,usunięta kość, smak 1-klasa, kiełbasa wołowa-smak dobry,mogłaby być bardziej podwędzona, opakowanie- bardzo dobre, będę zamawiać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka dostawa, solidne rozliczenie

Wady

Extra informacje

Jan Komnatowski / 2021-04-01

zakupy robiłem u nich pierwszy raz ale na pewno nie ostatni wygląd a zwłaszcza smak wyrobów super przypomina mi się dzieciństwo i smak babcinych swojskich wędlin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość do ceny

Wady

brak

Extra informacje

Kasia / 2021-03-19

Towar dostarczony w terminie. Mięso świeże, bardzo ładnie zapakowane. Naprawdę dobrej jakości. Jestem zadowolona. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogusław / 2021-03-07

masakra czekam na zrealizowanie zamowienia od 3 tyg jedna informacja ze cielak grasicy ma 30 dkg wiec żeby uzbierać 4 kg to trzeba trochę czasu ....nie rozumiem idiotycznego tłumaczenia ...no chyba ze robią ubój jednego cielaka na tydzień....
Łatwość zamawiania
1.00
Zalety

poki co same minusy brak profesjionalizmu

Wady

same minusy

Extra informacje

Alicja / 2021-02-18

pierwsze zmowienie 2020 rok ok wszystko w porzadku , jakosc miesa ,oakowwanie wysylka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

zero odpowiedzi na wiadomosci email oknie czatu podobnie bez odpowiedzi

Extra informacje

Maria / 2021-02-17

Jakość mięsa znakomita, takie żeberka wołowe z polskich krów widziałam drugi raz w życiu. Móżdżek wieprzowy obrany z błon! Nóżki i uszy wieprzowe idealnie oczyszczone. Zdecydowanie warte tej ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Jakość

Wady

Nie można wybrać przedziału czasowego dostawy ( np. rano, popołudnie itd.).

Extra informacje

Ewa / 2021-02-11

Moje drugie zamówienie waga około 15 kg , wszystko bardzo smaczne i świeże (smaki dzieciństwa) dostawa i opakowanie towaru na "szóstkę" Trochę się rozczarowałam ponieważ domówiłam trochę towaru aby dostać w jednej przesyłce i niestety po mimo kontaktu telefonicznego i mailowego nie otrzymałam tego dodatkowego towaru !! Poza tym wszystko super !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Joanna / 2020-12-21

Wszystko zgodne z zamowieniem.smaczne super zapakowane,ceny przystepne polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2020-12-19

Bardzo dobry asortyment. Jakość wędlin dobra. Ceny prawdziwe, adekwatne do jakości tow\aru. Rzetelne rozliczenie zakupu. Dziękuję i POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Bardzo starannie zapakowane

Wady

przy wydłużeniu czasu dostawy z winy firmy kurierskiej do następnego dnia słabe schładzanie przesyłki

Extra informacje

Warto kupić

Grażyna / 2020-11-06

Super towar dobrze spakowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobry towar

Wady

Extra informacje

KRYSTYNA / 2020-09-26

DOSTAWA OK.ALE przygotowanie okropne Zamówilam 6 stekow z antrykotu.Dostałam 6 sztuk mięsa ? róznej wielkości(jeden gruby.2duże chyba nie z antrykotu tylko z rozbefu .bez tłuszczu,2średnie..) .Nie można było wybrac 6 równych kawałków z antrykotu? Nie wiem jak będą smakować.ale wygląda okropnie. Pierwszy mój zakup 7kg. szynka wielkanocna było super.,i dlatego zamówiłam steki z Podlasia.Ale dziś makabra.Pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.33
Zalety

dostawa

Wady

Extra informacje

Mirek / 2020-09-13

Same zalety , Nie zauważyłem wad
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jerzy / 2020-08-31

Moja ocena jest pozytywna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobre produkty i szybkie dostawy

Wady

Transport moze być zróżnicowany

Extra informacje

Dobrze przechowuje się w lodówce

Janusz / 2020-08-27

Dokonałem zakupu na próbę. Kupiłem słoninę, słoninę w papryce, boczek i baleron. Wszystkie produkty są na najwyższym poziomie. Słonina jak za dawnych lat, skwareczki pyszne. Słonina w papryce bardzo smaczna. Boczek i baleron jak marzenie. Wędliny mają smak wędlin z ,,prawdziwej świni'', z właściwą, niewielką ilością tłuszczu, bardzo dobrze doprawione. Jestem więcej niż zadowolony, że odkryłem takie źródło smakołyków. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkty powyżej marzeń.

Wady

Brak

Extra informacje

Bardzo sprawna dostawa i świtne zabezpieczenie termiczne.

Jesse / 2020-08-24

It's not my first time to pay a quick visit this website, i am visitin this web page dailly and take fastidious facts from ere all the time. website presidential bets
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Elżbieta / 2020-08-24

Zamawiałam drugi raz i jestem ponownie bardzo zadowolona. Asortyment super jakość. Produkty przychodzą zapakowane tak, aby dotarły świeże , jestem pod wrażeniem sposobu ich dostarczenia i szybkości dostarczenia przesyłki. Można się nie obawiać strat jakości podczas transportu. Mięso pierwsza klasa, zarówno wołowina, jak i cielęcina i schab .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, terminowość

Wady

Extra informacje

Elżbieta / 2020-08-11

Bardzo dobra jakość mięsa. Wspaniała kiełbasa, jedna z najlepszych, jakie jadłam. Ekspresowa wysyłka, super spakowane produkty. Coś wspaniałego !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, terminowość

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-07-03

Pierwszy raz zamawiałam i już wiem, że na pewno nie raz skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

bezpiecznie, wysoka jakość towaru, dobrze opakowane

Wady

Extra informacje

Rozczarowana / 2020-07-01

Po pierwszej transakcji byłam zadowolona, Świeże mięso dobrej jakości, szybka dostawa. Niestety druga dostawa to porażka. Nie wszystko dostałam, w dodatku zamiast kiełbasy podsuszanej surowe mięso we flaku do kiełbasy. Najgorszy jednak stosunek firmy do reklamacji — napisałam, dosłałam zdjęcie . I nic Zero reakcji. Po raz pierwszy potykam się z czymś takim. Reasumując : raz dobrze, raz fatalnie, a jak coś pójdzie żle, to mają nosie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Dobre gatunkowo mięso

Wady

Zdarzają się barki w paczce, fatalna obsługa klienta

Extra informacje

Teresa / 2020-06-15

Bardzo jestem zadowolna z zamówionego towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

mięso swieze

Wady

moze piersi troche wielkie ale ocenie jak ich zuzyje

Extra informacje

Bardzo starannie wszystko zapakowane

Anna / 2020-06-15

Produkty faktycznie bardzo świeże. Dostawa szybka, sprawna, zapakowana perfekcyjnie. Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Wady

Chętnie widziałabym szerszy asortyment. Np. baranina, drób. Przydałaby się możliwość zmiany ilości zamówionego asortymentu bezpośrednio w koszyku sklepu.

Extra informacje

Paweł / 2020-05-15

Mięsko świeże , świetnie zapakowane w pojemnik z zamrożonymi wkładami .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybko i bezproblemowo

Wady

Brak

Extra informacje

Marcin / 2020-04-23

Bardzo smaczne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2020-04-10

Bardzo dobrej jakości mięso i wędliny.Super zapakowane,świeże i dostarczone w dniu ,na który zamawiałam dostawę.Polecam wszystkim!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

brak

Extra informacje

dorota / 2020-04-08

Kestem bardzo zadowolona. Przydalby sie jednak drugi zel chlodzacy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

szybko i na progu. bardzo dobra jakosc miesa.

Wady

trzeba dostosowac liczbe wkladow chlodzacych do temp. zewnetrznej. Nie na wszystkich opakowaniach umieszczono termin przydatnosci.

Extra informacje

Serdeczne zyczenia swiateczne

Bożena / 2020-04-03

Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru i jego jakości. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

bardzo szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Wladek / 2020-03-26

Kupiłem online spory kawał boczku bez kości z dostawą do domu. Dostałem przepiękny boczek!!!! Pięknie i luksusowo zapakowany!!! Dostarczony na czas!!! Jestem bardzo zadowolony. 10/10!!! Mięso online od dziś kupuje tylko w Super-stek.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne mięso, bardzo estetyczne i luksusowe opakowanienie, dostarczone na czas do domu, z dostawą gratis!

Wady

Extra informacje

Polecam smakoszom!

Estii / 2020-03-23

Produkt i przebieg transakcji na najwyższym poziomie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wika / 2020-01-25

W opisie mają że to tradycyjne i zdrowe wyroby zamawiałam wyroby dla taty który jest cukrzykiem jak się okazało nie do końca są takie zdrowe jak mają w opisie bo na każdym produkcie widnieje na etykiecie w składzie cukier i weź tu człowieku ufaj opisom że niby takie zdrowe ja specjalnie zamawiam takie naturalne produkty dla taty bo te z typowych marketów to jedna tablica Mendelejewa ale tu też się zawiodłam bo przecież nie podam choremu ojcu na cukrzycę produktów gdzie w składzie widnieje cukier więc coś tu nie halo nie są do końca takie zdrowe jak to opisują ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Nie do końca takie zdrowe jak to mają w opisie

Extra informacje

Bobi / 2020-01-24

Trochę się zawiodłem plus to że profesjonalnie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wysyłka dotarła na taki dzień w który chciałem

Wady

Mylą produkty bo zamawiałem co innego i dostałem co innego

Extra informacje

Bazyli / 2019-08-14

Dobry stek to najlepsze co można zjeść
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy super-stek.pl opinie