Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Transport
  • /
  • Kurierzy
  • /
  • inpost
  • /
  • 1

Opinie o inpost

Transport inpost opinie
Cena
1.53
Niezawodność
1.3
Obsługa klienta
1.24
Parametry
1.17

Średnia ocen

1.31

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

53

dodanych opinii

 

Kris / 2022-01-28

Zgubili paczkę, a status oznaczono jako "dostarczona". Kurier nie wie sam co się stało z przesyłką, pewnie dał komuś innemu, mam wrażenie że nawet jej nie szukał. Nie polecam!
Niezawodność
1.00
Zalety

-

Wady

Extra informacje

Niezadowolona / 2022-01-27

Od 1,5 tygodnia czekam na przesyłkę, która ma status potencjalnie zaginiona. Nikt nic nie wie. Infolinia może wysyłać tylko ponaglenia do oddziału, które nic nie dają. Zalecają pisać reklamację. Po napisaniu reklamacji, okazuje się, że odszukiwaniem przesyłki nie zajmuje się już właściwy oddział, do którego były wysyłane ponaglenia tylko oddzielny dział! Jaja normalnie. Na rozpatrzenie reklamacji mają 30 dni, także można zapomnieć o ewentualnym zwrocie przesyłki do sklepu, gdyby okazało się, że jest coś nie tak z nią. Mało tego paczka musiała być rozerwana, bo proszą o informację, jaka była zawartość, opis oraz oszacować wartość przesyłki. Nooo także jeżeli jakimś cudem do mnie trafi, nie mam gwarancji, że nie będzie brudna. Dramat! Osoby na infolinii niekulturalne! Przerywają Ci, co chwilę nie dając wypowiedzieć się i burczą coś pod nosem! Omijają odpowiedzi wyuczonymi regułkami podczas szkoleń! Bardzo długo korzystałam z Inpost, ale po tej sytuacji zmieniam formę dostawy! Szkoda nerwów i stresu, za które mi nikt nic nie zwróci.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Izabela / 2022-01-21

Ta Firma to jakaś żenada, nie wiem kogo oni tam zatrudniają, ale brak profesjonalizmu widać na każdym kroku, w ciągu 1 miesiąca zginęły mi i uległy zniszczeniu 3 paczki, na infolinii tak naprawdę nie wiele wiedzą i nie wiele pomagają, brak słów....
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Zajac19 / 2022-01-20

Moja paczka od grudnia się nie znalazła pieniędzy Nie chcą zwrócić nawet mają faktury Ile było zapłacone ciężko się z nimi dogadać ciągle żądają czegoś nowego
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tylko

Extra informacje

Klijęt / 2022-01-20

ŻENADA!!! W informacji podano czas doręczenia 2 dni robocze, które minęły i paczki nadal nie ma. Kontakt z konsultantem inpost to jakaś porażka ....ona nic nie wie gdzie i dla czego, podaje info z systemu to co widzę również ja w opcji śledź przesyłkę, dodatkowo bezczelna! Z drwiną w głosie stwierdziła że mają 30 dni na doręczenie i sie rozłączyła.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

ZERO!!!

Wady

Brak profesjonalizmu!!! Nie polecam.

Extra informacje

Dzieejo / 2022-01-19

Totalne dno to jest najgorsza firma kurierska jaka wyslalem paczkę.podaja numer do kuriera on nie odbiera .potem dzwoni z innego numerem i jeszcze ma protesje że on ma przeciesz inny numer.pisza ze ma terminal przy sobie on przyjezdza bez terminala na infolinii nie mogą powiedzieć czy ma terminal tylko mówią że powinien mieć.chamstwo kurierów nie zna granic rozłącza się a w awizo napisał że mnie nie ma w domu a jego winna byla że nie miał terminala kłamczy i oszuści nie zamawiajcie tych usług nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Basia / 2022-01-18

Kurier zgubił paczkę dotarła po tygodniu zniszczona razem z zawartością
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

GH / 2022-01-11

Po upływie wskazanego terminu zgłoszenia się kuriera po odbiór przesyłki, w różnych dniach dwuktotnie monitowałem o tej sytuacji. Kurier telefonicznie skontaktował się ze mną trzy dni (!!!!) po deklarowanym odbiorze przesyłki, po tym też jak już wniosłem oficjalna reklamację usług firmy i świadczeniu, że zmuszony byłem wysłać przesyłkę przez inną firmę. Osobny temat to żenujące załatwianie reklamacji. Szkoda, że tak późno dowiedziałem sie o "jakości" tej firmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

opis mówi wszystko

Wady

opis mówi wszystko

Extra informacje

Leonsio58 / 2022-01-07

Moim zdaniem najmniej profesjonalna firma kurierska jaka istnieje ponieważ czekam już tydzień czasu na przesyłkę no masakra i nie jest to pierwszy raz!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Niema

Wady

Brak Profesjonalimu

Extra informacje

Roman / 2022-01-05

Kurierzy to totalnie bezmyślne osoby, a system do pracy do poprawy lub osoby na stanowiskach do zmiany np. logistyk.Jak można nie powiadomić o przesyłce będąc pod bramą domu, to trzeba być idiotą.Kontakt z klientem zerowy ,mają go w *** za przeproszeniem dla nich liczy się ilość paczek rozwiezionych dziennie a nie jakość ich usługi niech im zmniejsza limity a zaczną płacić za pracę to się dowiedzą o poprawności wykonywanych usług.I jeszcze jedno płaćcie ludziom za prawdziwą pracę a nie za to że był a jej nie wykonał.Infolinia to osoby, które jedyne co potrafią to czytać frazę którą ktoś im napisał i mają do odtworzenia klientowi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Transport inpost opinie