Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • cleanwhale.pl
  • /
  • 2

Opinie o cleanwhale.pl

cleanwhale.pl

Warszawa

Internet cleanwhale.pl opinie
Cena/Jakość
4.24
Obsługa klienta
4.27
Terminowość
4.33

Średnia ocen

4.28

w skali od 1 do 5.

 

Magda / 2021-10-24

Pierwszy raz skorzystałam z Panstwa oferty i jestem bardzo zadowolona. Pani, która sprzątała mieszkanie bardzo się starała i była kompetentna. Na pewno skorzystam ponownie:)

Lidia / 2021-10-24

Jestem bardzo zadowolona z usługi,będę polecała Pana Władimira i Państwa firmę.Bardzo dziękuję:) Pozdrawiam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Aleksandra / 2021-10-24

Mieszkanie wyglada wspaniale, wszystko było bardzo sprawnie i miło. Mam nadzieje ze uda nam się przez chwile utrzymać ten porządek
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dagmara / 2021-10-24

Sprawna i szybka pomoc w sprzątaniu. Moja lodówka dawno nie świeciła taka czystością! Dziękuje :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marek / 2021-10-23

ABSOLUTNA perfekcja! Doskonała robota, wspaniale zorganizowana, z niesamowitym rezultatem. Okna są jak nowe, prosto z fabryki! Łazienka zupełnie jakby kupiona na nowo, każdy szczegół jest doczyszczony, dopracowany. Wszystkie przemieszczone czy przesunięte rzeczy, meble wracają bezbłędnie na swoje miejsce. Do tego wspaniała, bardzo pogodna i zawsze uśmiechnięta Pani Nataliia. OGROMNE dzięki i wyrazy najwyższego uznania!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Michał / 2021-10-23

Bardzo profesjonalnie wykonana usługa. Sprzątanie było bardzo dokładne i staranne, a pani bardzo komunikatywna i sympatyczna. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś do nas przyjdzie :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dodge / 2021-10-23

Mogę polecić z całego serca
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, Płatność online, firma zapewnia środki i sprzęt

Wady

Extra informacje

Miałem usługę 3 razy, byłem zadowolony za każdym, ale zachwycony tylko dwa ;)

Ilya / 2021-10-22

Polecam tę firmę! Bardzo miłe ceny! Będę korzystać dalej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Jakościowo. Akuratnie.

Wady

Nie odnaleziono

Extra informacje

płatność online, płacić online

Karolina / 2021-10-22

Bardzo polecam Darię, sprząta dokładnie i fajnie współpracuje, jak się ma jakieś uwagi to od razu potrafi się dostosować, 5* :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Łukasz / 2021-10-22

Świetnie, na pewno ponownie skorzystam z Państwa oferty
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2021-10-22

Pani Elena, to profesja, miłe podejście, dokładność i wielką chęć do pracy. Skorzystałam z usług firmy po raz drugi. Za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona ale tym razem jestem zachwycona. Wszystko błyszczy. Dodatkowo polecam pranie chemiczne (narożnik i materace) - dokładnie, żadnej plamki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Angelina / 2021-10-22

Bardzo dobra jakość usługi! Mieliśmy bardzo brudną kanapę, a teraz wygląda jak nowa! Pan starannie i sumiennie oczyścił kanapę i dywan.Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Iza / 2021-10-22

Jak zwykle punktualnie, sprawnie, czysto. Osoba miła, kulturalna godna polecenia. Po raz kolejny jestem zadowolona z Waszych usług
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Michał / 2021-10-22

Wszystko posprzątane jak należy, bardzo szybko, dokładnie i bez problemów. :) Mieszkanie wygląda jak nowe :D
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

PAWEŁ / 2021-10-22

Jestem bardzo zadowolony. Miła obsługa, punktualność, profesjonalnie wykonana usługa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Obsługa, punktualność

Wady

Extra informacje

Małgorzata / 2021-10-22

Wybitna jakość sprzątania, bardzo dziekuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena

Wady

-

Extra informacje

Hanna / 2021-10-18

Tragedia po za umyciem kafelków w kuchni i łazience oraz umyciu szyb (o ramach zapomniano) nic nie zrobione mimo że zapłaciłam za mycie szafek w kuchni .Kurze nie pościerane ,telewizor brudny listwy przypodłogowe brudne. Jestem wściekła za co zapłaciłam 250 pln.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

SogaSol / 2021-10-14

Sprzątanie bardzo niedokładne. Pobierają dodatkowe opłaty, bez realizacji - zamówiony odkurzacz, którego nie było. Brak informacji o realizowanej usłudze np. brak informacji, że nie sprzątają szafek od góry. Kontakt z firmą bardzo oporny. Odradzam. Strata czasu, środków i pieniędzy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

fakt, że sobie w końcu poszli

Wady

każdy aspekt współpracy z firmą

Extra informacje

Ewelina / 2021-09-19

Bardzo duże rozczarowanie!!! Zamówiłam usługę czyszczenia sofy i niestety nikt do mnie nie dotarł, mimo iż dzień wcześniej dostałam potwierdzenie przyjęcia zgloszenia. Po 40 minutach od umówionej usługi zadzwonił do mnie Pan i powiedział że w sumie to nie pasuje mu ten termin, że jest tylko podwykonawca i dlatego nie mógł się ze mną wcześniej skontaktować i żebym wyjaśniała sytuację na własną rękę!!! Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Bark

Wady

Potwierdzenie usługi i brak realizacji

Extra informacje

Katarzyna / 2021-09-07

Zamówiłam usługę sprzątania mieszkania, mycia naczyń oraz szafek kuchennych. Sprzątanie rozpoczęło się o 13, skonczylo o 16 mimo ze przewidziany czas był 5 godzin. Szafka w łazience, kaloryfer w łazience, półki oraz lampa w sypialni nawet nie starte z kurzu. Za kanapą w salonie nie było odkurzone, drzwi nie umyte chociaż widnieje to w ofercie. Za to miałam poukładane worki na śmieci w szafce według kolorów. Po zauważeniu niedociągnięć wyslalam do firmy filmiki bez odzewu, ogólnie nie polecam-pierwsze wrażenie czysto drugie coś poszlo nie tak.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Wady

Kurz na meblach łatwodostępnych, koty za kanapą

Extra informacje

Eurocel / 2021-08-13

Bardzo nieprofesjonalna firma. Usługa wykonana źle, więc brak zapłaty, co jest oczywiste. Firma stosuje formy zastraszania, natarczywi, wręcz chamscy. Sprawa zostanie skierowana do odpowiedniej instytucji. Ps. Gdyby spędzali tyle czasu nad kontrolą swoich pracowników zamiast tracić czas na wypisywanie oszczerstw w internecie, to by pewnie sytuacja nie miala miejsca.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Agata / 2021-07-02

Totalne nieporozumienie! Firma sprzątająca zniszczyła umywalkę o wartości 550zł, więc niby niewiele. Ubezpieczenie jest od 500zł, więc mogą mi oddać 50!! Jednak firma nie poczuwa się do odpowiedzialności za szkodę i za komunikację z ekipą, którą przysłała. Stwierdzają, że "to ekipa zapłaci" i mam się sama dogadać. Ostatni raz, kiedy skorzystałam z tego pośrednictwa!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

brak odpowiedzialnosci, poważnej komunikacji

Extra informacje

Marlena / 2021-05-09

Korzystam z usług CleanWhale już ponad pół roku. Zawsze terminowo i z dbałością o detale. Świetna, przejrzysta strona i jasne zasady wyceny sprzątania. Serdecznie polecam :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Przemek / 2021-02-20

Niesamowicie mila Pani bardzo sprawnie ogarnela cale mieszkanie. Wszystko bardzo profesjonalnie i na poziomie. Jestem niesamowicie wdzieczny i bardzo dziekuje za pomoc;]
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-02-20

Wszystko w porządku. Mam kilka drobnych uwag, ale kwestia dogadania i uzgodnienia oczekiwań, więc ogólnie sprzątanie oceniam pozytywnie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-02-20

Bardzo efektywny proces. Zamowilam usługę wieczorem na kolejny dzień. Mieszkanie pieknie posprzątane. Polecam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-02-20

Bardzo efektywny proces. Zamowilam usługę wieczorem na kolejny dzień. Mieszkanie pieknie posprzątane. Polecam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2021-02-20

Dwie, młodziutkie, zadbane dziewczyny - sumienne, dobrze wykonujące swoją pracę. Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy myciu okien, podłóg i łazienek po remoncie w dużym domu. Z chęcią skorzystam z pomocy powtórnie. Gorąco polecam innym :-)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dzmitry / 2021-02-20

Mieszkanie wyspratane ekspresowo. Bardzo szybko i dokladnie. Polecam te firme z czystym sumieniem! Na pewno jeszcze skorzystam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katerina / 2021-02-19

Dziękuję bardzo za serwis! Moje mieszkanie w życiu nie było takie czyściutkie ???? Bardzo miłe ceny! Będę korzystać dalej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Szybko i czysto.

Wady

Extra informacje

Bartek / 2021-02-15

Bardzo polecam firmę CleanWhale. Jak to stary kawaler mam tendencję do zaniedbywania swojego mieszkania i później nie wiem, od czego zacząć sprzątanie. Zamówiłem więc pomoc tej firmy. Przyszli do mnie bardzo mili, uprzejmi i pozytywni Państwo - Pani Natalia i Pan Andrzej, dosłownie w kilka godzin zrobili sprzątanie generalne całego mieszkania, wysprzątali każdy zakątek. Bardzo dokładnie i rzetelnie. A ja sobie w tym czasie spokojnie robiłem swoją robotę. Osobno można powiedzieć o bardzo wygodnym serwisie internetowym, przejrzystych i uczciwych cenach. Bardzo życzę tej firmie rozwoju w całej Polsce. A wspaniałym Państwu, Pani Natalii i Panu Andrzejowi życzę miłych klientów i pozytywnego doświadczenia w tej niełatwej, a tak potrzebnej ludziom pracy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Witryna

Wady

nie ma

Extra informacje

2021, luty

Maja / 2020-12-08

Sprzątaczka przyszła punktualnie, bardzo dobrze wyczyściła toaletę, kuchnię i wszystkie pokoje. Bardzo zadbana dziewczyna. Polecam tę firmę!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Ostrożnie. Jakościowo. Akuratnie.

Wady

Extra informacje

Kalkulator ceny i płatność online

Irina / 2020-10-22

Wielkie dzięki dla firmy Clean Kit za doskonałą obsługę. Wracasz do domu - i po prostu niesamowite piękno i czystość.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Bardzo dobrze wyczyścił toaletę, po czyszczeniu wydzielał przyjemny zapach

Wady

nie odnaleziono

Extra informacje

Wygodnie płacić online

Internet cleanwhale.pl opinie