Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • cleanwhale.pl
  • /
  • 1

Opinie o cleanwhale.pl

cleanwhale.pl

Warszawa

Internet cleanwhale.pl opinie
Cena/Jakość
4.25
Obsługa klienta
4.28
Terminowość
4.34

Średnia ocen

4.29

w skali od 1 do 5.

 

Viktoriia / 2024-02-28

Witam, jestem zdenerwowana. Nie chciałam psuć nikomu reputacji, ale spotykam się z taką sytuacją już drugi raz, jestem zmuszona napisać. Gdy tylko dziewczyna zaczęła sprzątać, zapytałam, czy umyje drzwi, na co otrzymałam odpowiedź „tak”. Byłam zadowolona z Sprzątania, ale dzisiaj „na następny dzień” w świetle dziennym zobaczyłam, że szkło nadal tam jest brudne i kurz pozostał ...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00

Daria / 2024-02-03

Pan bardzo dobrze poradził sobie z naprawdę brudną kanapą i fotelem, wszystko sprawie. Obsluga bardzo miła. Pan po sobie również posprzątał. Na prawdę polecam usługi firmy !
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2024-02-03

Usługa wykonana bez zastrzeżeń, w miłej atmosferze i dobrym kontakcie. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2024-02-03

Pani miała sporo pracy, bo mamy psa, który gubi sierść. Ogólnie nie jest źle. Jest kilka drobnych niedociągnięć, jak kurze starte tylko tam gdzie nic nie stało, ale rozumiem że po 4 godzinach pracy można być zmęczonym. Całość oceniam na 4. Dziękuję.\r\n
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Urszula / 2024-02-03

Polecam usługę. Wszystko szybko, sprawnie i terminowo. Jestem zadowolona z usługi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Michał / 2024-02-03

Fantastyczne zaangażowanie i jakość pracy :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

https://crm.clean-whale.com/warsaw/customers/details/84070 / 2024-02-03

Everything was fine, thanks!)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paweł / 2024-01-21

Nikt nie przyjechał na zamówienie. Firma nie kontkatuję się z klientem. Osoba przypisana do zlecenia, twierdzi że zgłaszała brak dyspozycyjności. Szkoda tylko że nikt nie zdecydował się powiedzieć klientowi że nie planują wykonywać usługi.\r\n
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

proces zatrzymał się po dodkaniu zamówienia, Później firma nie wykonała ani jednego kroku w celu wykonania zlecienia

Extra informacje

0 kontaktu. Firmę nie obchodzi klient

Ola / 2023-12-29

Przestrzegam wszystkich przed tą firmą! Nie mają pojęcia o praniu dywanów i trwale zniszczyli mój piękny, nowy dywan! Pracownik wyprał go na mokro, przemoczył na wskroś i tak pozostawił bez wysuszenia. Okazało się, że doszło do zaabsorbowania kleju, którym klejone są włókna, w efekcie czego na całej powierzchni dywanu rozlały się brązowe plamy :( Dywanu nie da się już uratować. Firma uznała reklamację, ale od października odmawia zgłoszenia sprawy do ubezpieczyciela, nie odbiera moich telefonów i nie odpisuje na maile!! Odradzam!! Wybierzcie profesjonalistów!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Sabrina / 2023-09-27

Ms. Inga has done a brilliant job. She is truly a perfectionist and pays a lot of attention to detail. I am truly satisfied with her work.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karolina / 2023-09-06

Mieszkanie piękne posprzątane i bardzo dokładnie. Pani Karina jest bardzo rzetelna , dokładna i miła. Można spokojnie wyjść i w zaufaniu zostawić mieszkanie. Gorąco polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Konrad / 2023-09-06

Wszystko wspaniale. Punktualnie i super wyczyszpne!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paulina / 2023-09-06

Jak zawsze wszystko jest idealnie wyczyszczone!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Beata / 2023-09-06

Jestem bardzo zadowolona z efektu sprzątania pani Tatiany. Okna umyte porządnie, mieszkanie też sprzątnięte tak, jak tego oczekiwałam. Do tego pani jest przemiła. Na pewno będę chciała skorzystać z jej usług ponownie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Bartocz / 2023-08-18

Szybko, miło, bez problemów!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karina / 2023-08-18

dobra komunikacja, miło, bardzo sprawnie i swietna jakosc usługi. okna lsnią :) dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paulina / 2023-08-18

Wszystko bardzo dokładnie posprzątane :) bardzo dziękuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Sylwia / 2023-08-18

Wszystko ok, ☺️ Pan był na czas ...odrazu zabrał się za czyszczenie kanapy.Jestem zadowolona wszystkie zabrudzenia zostały usunięte.Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Beata / 2023-08-18

Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi. Okna zostały umyte ze szczególną starannością i bardzo sprawnie. Z pewnością skorzystam ponownie z usługi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2023-08-18

Bardzo dobrze wykonana praca. Duże zaangażowanie pracownika
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2023-08-05

Panie są nieuczciwe i wyłudzają pieniądze. Miała przyjść jedna sprzątaczka do dwóch mieszkań w tym samym budynku. Przyszły dwie, wmawialy mi, że ponad 5h sprzątały i wyłudziły dodatkowe 180zł od mojego ojca, który miał im tylko gotówkę przekazać. W efekcie, ich sprzatanie kosztowało 500zł. Gdy chciałam się dowiedzieć skąd taka suma, przestały odbierać telefon. Moja 15-letnia córka, poprawiała po ich sprzątaniu, tak było dokładnie. Dodatkowo nie da się dogadać z kimś, kto nie mówi po polsku. To jakiś żart. Zwykle oszustki z Ukrainy, które postanowiły wyrolowac głupich Polaczków. Trzymajcie się od nich z daleka, bo was oszukają na pieniądze.
Cena/Jakość
2.00
Zalety

Wady

Oszustki.

Extra informacje

Ed Es. / 2023-07-23

Ja również stanowczo odradzam Katje. Młodość nie zawsze oznacza jakość. Straszna z niej cwaniara: spozna się, wchodzi wszędzie bez pukania i sprząta na odwal. Pracowała u nas pół roku. Po tym czasie wymieniliśmy ją na starsza i doświadczoną panią Irinke i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00
Zalety

Dokładność, skrupulatność

Wady

Brak kultury osobistej niektórych sprzątaczy

Extra informacje

Ponad pół roku

Victoria / 2023-07-23

Firma jak firma. Jak każda ma swoje błędy i wypaczenia. Obsługa klienta jest ok. gorzej z pracownikami. Szczególnie nie polecam pani Katji (młoda, niska blondynka), która zawsze przychodziła pół godziny spóźniona i sprzątała na odwal. A worki ze śmieciami wynosiliśmy po niej sami! Totalnie ja odradzam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.33
Zalety

Miła obsługa klienta

Wady

Niepunktualność, niedokładność, nieuczciwość

Extra informacje

Rok czasu

Dawid / 2023-06-27

I have never in my lifetime, seen anyone work so hard and so carefully, and done such a great job she was exactly on time and was very pleasant and really made this place look extraordinary I would like to have her back next Monday. And I would like to find a way to arrange for her to come to clean in the future when I return from abroad. Next time I would like to have some laundry done also, but no windows which took a long time and now look perfect.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Piotr / 2023-06-27

Bardzo dobre i dokładne sprzątanie. Dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Joanna / 2023-06-27

Wykonawca przed czasem z uśmiechem na twarzy. Kanapa uprana, wszystko tak jak powinno być. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Bohdan / 2023-06-27

Zamówiłem sprzątanie za tydzień i za dzień otrzymałem odpowiedz że nie ma wolnych pracowników. Porażka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33

Katarzyna / 2023-06-21

Bardzo dobrze wykonana usługa. Jestem zadowolona i na pewno się jeszcze odezwę :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Oni / 2023-06-21

Excellent service, fast and very clean. Thank you so much.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kamila / 2023-06-21

Super fachowa robota! Jestem bardzo zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ewelina / 2023-06-21

Usługa wykonana sprawnie, dokładnie, Pan był punktualny i bardzo sympatyczny. Polecam!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Izabela / 2023-06-21

Bardzo dokładna jakość sprzątania. Pani była u mnie już dwukrotnie i za każdym razem super i mimo spóźnień jestem i tak pod wrażeniem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Milena / 2023-06-21

Bardzo profesjonalna obsługa. Sympatyczny miły Pan, który czyścił nasz materac zasługuje na 5+. Chętnie skorzystamy ponownie z usług.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marek / 2023-06-21

Bardzo miły kontakt z Panią wykonującą usługę, wszystko posprzątane ok :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Siarhei / 2023-06-09

To po prostu okropne. Kurz nie jest w ogóle usuwany. Na początku sprzątała dobrze, potem ktoś do niej zadzwonił i dwa pokoje zostały posprzątane w 10 minut. Jakość sprzątania jest obrzydliwa. Zamiast 4 godzin sprzątała 3. Za takie pieniądze po prostu umyli mi podłogi. Z takim podejściem do klienta - lepiej zmienić obsługę. Teraz będę sprzątać przed przyjściem gości. Na zdjęciu widać całą jakość.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

-

Wady

Extra informacje

Mikita / 2023-05-23

They took money out of my card without cleaning!!! I made an order, but infortunately did not need it in the end, because of their godawful support I did not manage to cancel it in time. No worries - they informed me only 90 PLN will be taken as a fine - I said OK. And then 2 days later they just charge my card for full 300 PLN - FOR A CLEANING THAT DIDN'T HAPPEN. Never ever pay by card to this service!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Renata / 2023-05-15

NIE POLECAM.!!!! Firma wykazuje się brakiem profesjonalizmu, działa na zasadzie zaliczenia bez uwzględnienia jakości wykonanej pracy.Usługa została zapłacona, ale niedokończona z powodu złych warunków atmosferycznych.Kontakt z firmą ograniczony, problem nierozwiązany.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Maria / 2023-05-02

Wielkie podziękowania dla Pani Eleny, która dziś była u nas ! Okna naprawdę lśnią!Nie spodziewałam się aż takiego efektu! Polecam z całego serca!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Bardzo dobra jakość usługi w stosunku do ceny

Wady

Brak

Extra informacje

Tomasz / 2023-04-19

Bardzo porządna robota, Pani bardzo uprzejma, polecam :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marja / 2023-04-19

Jestem bardzo zadowolona z czyszczenia mojej sofy. Chłopak, który to wykonywał, był łatwy do rozmowy i wykonał pracę szybko i profesjonalnie. Sofa stała się świeża i czysta z przyjemnym zapachem. Polecam tę usługę każdemu, kto szuka wysokiej jakości czyszczenia mebli
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Elżbieta / 2023-04-19

Bardzo dobra jakość sprzątania. Wykonawca pojawił się przed czasem za co duży plus.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marek / 2023-02-02

Bardzo miła Pani, wszystko ładnie posprzątała, mam nadzieje że przy kolejnym zamówieniu znowu ona zawita do mnie :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Filippo / 2023-02-02

Amazing clean of the house! Very recommended
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Olga / 2023-02-02

Mieszkanie zostało strannie posprzątane, bardzo dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Joanna / 2023-02-02

Wysprzątane na błysk. Pani przemiła i na plus jest to,że pytała o opinię. Nie mam żadnych uwag!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magdalena / 2023-02-01

Absolutnie nie polecam ! Nie wspomnę o jakości sprzątania ( fatalna ), ale o zniszczeniach. Właścicielka została poinformowana o szkodach wyrządzonych przez swoją pracownicę i nawet nie było jej stać na słowo przykro mi. Zniszczony cały blat - użyte złe środki czyszczące. Na zdjęciu tylko fragment. Polisa ubezpieczeniowa firmy nie pokryła szkód. Rozważam kroki prawne. Okropni ludzie i jakość usług ! Przykro to pisać, ale właściciele pochodzenia wschodniego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

Irina / 2023-01-15

I ordered an extended cleaning of an apartment in Gdańsk, got an sms confirmation and on the appointed day and time… nobody showed up! There was no warning about a change or whatsoever. Calling to the office was in fail either, nobody picked up. Very unpleasant experience, I would NOT recommend this to anyone.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Magdalena / 2022-12-13

Wszystko idealnie ogarnięte, chociaż były delikatne problemy z komunikacją, pani sprzątająca przemiła i bardzo staranna
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Alicja / 2022-12-13

Pan był punktualny, wypełnił swoje zadanie bardzo dobrze i profesjonalnie. Bardzo polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2022-12-13

Jestem zadowolona, zostało zrobione to co chciałam Pani nie rzucająca się w oczy, dyskretna cicha. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Joanna / 2022-12-13

Pan przybył punktualnie. Mieszkanie posprzątane zgodnie z zamówieniem. Dobra jakość usług nie ma się do czego przyczepić :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2022-12-13

Pani Wiktoria jest sumienna i pracowita. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Dziekuje
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Abraham / 2022-12-01

Bardzo niezadowoleni z uslugi, brak komubikavji w jezyku polskim nie dotrzymanie terminu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Tbc / 2022-12-01

Zamowione pranie kanapy sie nie odbylo. Firma nie dotarla na czas i miejsce, czekalismy w domu jednak nikt nie przyjechal. Teraz strasza sądem i widykacja
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Tbc / 2022-12-01

Firma nie wykonala Uslugi mimo to wzywa do zaplaty
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Marc / 2022-11-17

DO NOT RECOMMEND. Very nice lady but VERY slow. Paid extra for services and not completed properly (refridgerator). Called cleanwhale before purchasing fthe service for the irst time and they told me a small toilet only is NOT a bathroom. After cleaning they changed their miond and wanted to charge me more. The floor was still dirty, the kitchen handles still dirty. dust everywhere. Bathroom left dirty, glass door dirty, She rushed all rooms except the kitchen (took over 3 hours) and it still wasn't good. Very disappointed, especially with the price. Customer service is not very helpful and they get upset if you try to fix it.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Nice worker, safe worker

Wady

cleaning slow, not good cleaning, charged extra price even though their staff told me the price

Extra informacje

Would not use again

Oskar / 2022-09-03

Bardzo dobra robota i miła Pani sprzątająca, która nawet poukładała kosmetyki i inne produkty na szafce w bardzo estetyczny sposób. Bez zastrzeżeń!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2022-09-03

Pełen profesjonalizm! Pieknie posprzątane mieszkanie. Pani była również bardzo miła,uśmiechnięta i dokładna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katerina / 2022-09-03

Super, bardzo miły Pan wykonawca, pozdrawiam serdecznie Z wykonanej usługi jestem bardzo zadowolony
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Michał / 2022-09-03

Bardzo wysoka jakość wykonanej usługi, wszystko w czasie, pani Oksana posiada pod tym względem magiczne umiejętności (i cierpliwość)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Helena / 2022-09-03

Znakomite sprzątanie! Chcielibyśmy przypisać panią Ludmiłę na stałe do naszego mieszkania.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ewelina / 2022-09-03

Świetna praca, bardzo dokładna, solidna pani żadnych zastrzeżeń polecam bardzo
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maciej / 2022-08-21

Pracownik firmy CleanWhale podczas sprzątania mieszkania zniszczył monitor o wartości kilku tysięcy złotych. Po zgłoszeniu zdarzenia przedstawicielom CleanWhale, otrzymałem informację, że firma nie weźmie odpowiedzialności za wyrządzoną szkodę, a jedyna droga, dzięki której mógłbym odzyskać środki za zniszczony przedmiot, to kontakt z policją. Opis zdarzenia: We wtorek (16.08.2022) zrealizowana została usługa sprzątania mieszkania. W jej trakcie nie nie byłem obecny w lokalu. W mieszkaniu pojawiłem się dopiero po sprzątaniu w celu rozliczenia z pracownikiem firmy. Nastepnego dnia okazało się, że monitor jest uszkodzony, matryca urządzenia była pęknięta. Szkodę zgłosiłem przedstawicielom CleanWhale. W odpowiedzi otrzymałem informację, że pracownik, jeszcze w trakcie sprzątania, poinformował firmę, że urządzenie było już uszkodzone. Nie wiem, na jakiej podstawie pracownik potrafił stwierdzić, że monitor jest uszkodzony. Szkoda widoczna jest dopiero po uruchomieniu urządzenia i wyświetleniu na nim obrazu. W momencie, kiedy monitor nie jest włączony, nie da sie zauważyć żadnej usterki. (zdjęcie w załączeniu). Matryca monitora, podobnie jak telefonu, najczęściej łamie się podczas zderzenia z twardym przedmiotem. Podejrzewam zatem, że monitor mógł upaść pracownikowi podczas czyszczenia i uderzyć o podłogę/biurko. Szkodę zgłosiłem również bezpośrednio do osoby sprzątającej mieszkanie. Pracownik firmy był przekonany, że szkodę będzie musiał opłacić z własnych środków. Nie wiedział o ubezpieczeniu CleanWhale na podobne wypadki. Najpewniej taką informację uzyskał od firmy dopiero po moich licznych mailach z prośbą o wyjaśnienie sytuacji. Kontakt mailowy z przedstawicielami firmy jest bardzo utrudniony. Wiadomości wydają się być tłumaczone w translatorze, czasem konieczne jest przeczytanie treści kilka razy, aby zrozumieć intencje autora. Ponadto, gdy poinformowałem firmę o moich następnych krokach, czyli przekazaniu sprawy do prawnika z powodu brak odzewu, zostałem oskarżony o "grożenie sądem". Nie rozumiem, w jaki sposób można komuś "grozić sądem". W uwagi na nieprofesjonalne podejście do tematu, poprosiłem mojego mailowego rozmówcę o przedstawienie się i o kontakt do osoby przełożonej, która mogłaby zająć się moją sprawą w należyty sposób. Otrzymałem informację, że na moje wiadomości zawsze odpisuje inna osoba i nie dowiem się, z kim dokładnie rozmawiam. Podobnie nie dostałem kontaktu do wskazanej osoby. Mimo moich wielokrotnych próśb oraz faktu, że usługi sprzątania firmy Cleanwhale zamawiałem już wielokrotnie, moja sprawa została zbagatelizowana. Wiadomość, że jedyną drogą, dzięki której mógłbym odzyskać środki za wyrządzoną szkodę, jest kontakt z policją, otrzymałem już w dniu zgłoszenia szkody.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Zniszczenie urządzania za kilka tysięcy złotych, odmowa wypłaty odszkodowania

Extra informacje

Alina / 2022-07-30

Zero szacunku do klienta. Brak podstawowego sprzętu do sprzątania. Nie polecam usług sprzątania w tej „pseudo” profesjonalnej firmie sprzątającej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Alina / 2022-07-30

Zero szacunku do klienta. Brak podstawowego sprzętu do sprzątania. Nie polecam usług sprzątania w tej „pseudo” profesjonalnej firmie sprzątającej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Patrycja / 2022-07-30

Nie jestem zadowolona z usług tej firmy i nie polecam nikomu. Nie dość, ze przyjechały dwie Panie Ukrainki, które nic nie rozumiały po Polsku to na dodatek bez kompletnego sprzętu do sprzątania co uniemożliwiło posprzątania wszystkiego co wcześniej było ustalone. Brak profesjonalizmu. Na dodatek Pani obsługująca infolinie rzuciła telefonem po tym jak powiedziałam, ze Panie nie maja kompletnego sprzętu. NIE POLECAM!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Jolanta / 2022-06-14

Bardzo profesjonalne sprzątanie wszystko czyste pachnące Pani miła, punktualnie przyszła jestem bardzo zadowolona

Ilya / 2022-06-14

Fast and quality cleaning service. Easy to configure and order. Polite and friendly employees. Love it! I constantly order cleaning at CleanWhale.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Joanna / 2022-06-14

Pani Ołena jak zawsze niezawodna :) Szybko, dokładnie i z uśmiechem. Dziękuję bardzo!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2022-06-14

Pani była bardzo dokładna. Jestem ogólnie bardzo zadowolona. Jedyny mankament to czas. Szkoda że nie może przyjechać dwie osoby na krócej. Ale i tak na pewno skorzystam kolejny raz.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Małgorzata / 2022-06-14

Mieszkanie dokładnie wysprzątane. Bardzo sympatyczna i kontaktowa Pani która u mnie sprzątała. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Roman / 2022-06-14

Super wykonane sprzątanie! Jeszcze nigdy nie widziałem mieszkanie tak lśniące i czyste
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Roman / 2022-06-14

Super wykonane sprzątanie! Jeszcze nigdy nie widziałem mieszkanie tak lśniące i czyste
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marlena / 2022-06-14

Pani sprzątająca bardzo miła, dokładna, widać, że zależy jej na pracy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Klient / 2022-05-27

Firma droga, osoby pracujące mało kompetentne. Sprzątanie byle jak. Najbardziej oburza mnie stanowisko osoby menagera. Totalne lekceważenie. Nic sobie nie robią z uwag dot. nieprawidłowo wykonanej usługi. NIE ROZPATRUJĄ REKLAMACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO PROSZĘ POTENCJALNYCH KLIENTÓW O SZANOWANIE WŁASNYCH NERWÓW I NIE KORZYSTANIE Z USŁUG TEJ FIRMY- DLA WŁASNEGO ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nie dopatrzyłem się

Wady

kontakt z menagerem, jakość sprzątania, brak rozpatrzenia reklamacji

Extra informacje

czuję się oszukany

Niezadowolona / 2022-05-27

Sprzątanie pobieżne, brudnym mopem, brak kontaktu z przedstawicielami firmy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

brak

Wady

obsługa klienta, wykonanie usługi sprzątania, palenie w miejscu pracy

Extra informacje

Pani / 2022-05-23

Witam, firma dokonała szkód, powiedzieli że rozpatrzą reklamację, jak zapłacę, zapłaciłam i... śmieją mi się w twarz. Podstawowy brak umiejętności sprzątania
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

obsługa klienta, wyrządzenie szkody na mieszkaniu

Extra informacje

Wlod / 2022-05-22

Zerwane zaluzje. Niedokladne sprzatanie. Brak kontaktu po zgloszeniu reklamacji. Zenada.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00

Grażyna / 2022-05-08

Bylejakość i lekceważenie klienta- taka powinna być wizytówka tej firmy. Absolutnie najgorsza usługa sprzątania z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia. Osoby w niej pracujące nie wywiązują się z obowiązków. Przyszły trzy Panie. Żadna nie mówiła po polsku i... praktycznie nic nie zrobiły. Zamówiłam usługę "sprzątanie po remoncie" . Okna tylko wewnętrzne szyby byle jak przetarte, podłogi jak były brudne tak zostały brudne, toaleta brudna i wymieniać tak mogę bez końca. Wykonałam całą dokumentację fotograficzną. Załączam zjęcia Przykłady żenująco niskiego poziomu sprzątania: okna- nawet nie było otwierane bo w środku pajęczyny i zdechłe owady, zniszczona listwa, którą teraz muszę wymienić, a firma się nawet nie kwapi, żeby przeprosić i zwrócić pieniądze za szkodę!!! Panie były 12h i przez ten czas m.in paliły papierosy, spacerowały, jadły bułki, pracowały na zwłokę. Myślały że skasują ponad 700 zł i pa. Ale ja odmówiłam zapłaty, bo żadna rzecz nie została poprawnie wykonana, tym bardziej, że gdy zaczęłam pokazywać paniom ich fuszerkę to same stwierdziły, że jest źle posprzątane. Na naganę zasługują też menagerowie. Pan Manager zadzwonił i nakrzyczał na mnie, że jak ja traktuje ludzi, że tą są ludzie z Ukrainy, a wiadomo jak teraz jest , że teraz te panie siedzą i płaczą! Zachowanie wybitnie nie na miejscu. Gdy zszedł z tonu zaproponował, że przyjdzie kto inny posprzątać. Była jedna pani, lepiej posprzątała, zapłaciłam. Ważne- zgłosiłam reklamację uszkodzenia mienia (zniszczona listwa) i została przez firmę zignorowana. Dostałam odpowiedź: "Witamy, Przepraszamy, ale wysłaliśmy do Pani osobę, która wszystko naprawiła. Nic więcej nie możemy zrobić " Zostało to potraktowane, że skoro przyszła inna pani i posprzątała to są zwolnieni z naprawy uszkodzonego mienia. DRAMAT!!!! Menagerowie nie odbierają moich telefonów. Firma - DRAMAT!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Lekceważenie klienta, palenie w miejscu pracy, niedbalstwo, arogancja menagera

Extra informacje

Alicja / 2022-05-01

Pięknie wysprzątane mieszkanie w każdym zakamarku, zdecydowanie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2022-05-01

Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Natalia / 2022-05-01

Bardzo polecam, Pani bardzo dokładna i bardzo sympatyczna. Będę korzystać w przyszłości na pewno!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Justyna / 2022-05-01

Sympatyczna Pani,a moje mieszkanie nigdy tak nie błyszczało :)Jestem baaaaardzo zadowolona i będę częściej korzystać z usług tej Pani :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maria / 2022-04-11

Pani bardzo ładnie sprząta. Gratuluję pracownika
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2022-04-11

Wszystko super, pani świetnie się spisała:)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maja / 2022-04-11

Przemila Pani, bardzo wysokiej jakosci usluga mimo faktu, ze rozladowal sie po drodze odkurzacz. Bardzo Pani dziekuje i pozdrawiam :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2022-04-05

Sprzątanie sprawne i dokładne napewno jeszcze skorzystam z usług firmy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Elzbiwta / 2022-04-05

Super. Posprzątane idealnie. Bardzo dokładnie . Okna sie błyszczą . To był pierwszy raz u od tej pory tylko zamawiam usługę
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2022-04-05

Super, jak zawsze jestem bardzo zadowolona, szybko sprawnie i miło :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna - mycie okien w dwóch mieszkaniach. / 2022-04-04

Usługa wykonana bez zastrzeżeń. Pani Żenia bardzo dokładna. Drugiej Pani nie znam imienia, ale obie sympatyczne i perfekcyjnie wykonały pracę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Terminowość i jakość usługi.

Wady

brak

Extra informacje

Róża / 2022-03-07

Bardzo dziękuję, naprawdę wspaniale.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maurycy / 2022-03-07

Fantastycznie!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2022-03-07

Bardzo jestem zadowolona ,dokładnie i skutecznie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Aleksandra / 2022-02-19

Wszystko starannie i sprawnie posprzątane. Polecam. :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Peter / 2022-02-19

The best cleaning service ever
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Patrycja / 2022-02-19

Jesteśmy zachwyceni efektem. Pani Marine jest cudowną kobietą. Zastaliśmy mieszkanie idealnie wysprzątane. Polecam w 100%
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Zuzanna / 2022-02-19

sprawnie i miło :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dobrochna / 2022-02-11

Pani sprząta czysto i dokładnie. To, co ważne, nie robi bałaganu w całym mieszkaniu, sprząta sukcesywnie kolejne pomieszczenia. Miła, kulturalna. Jestem zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Waclaw / 2022-02-11

Bardzo sprawnie i bezproblemowo, bardzo miła Pani, sprzątanie standardowe, wszystko wygląda czysto i schludnie :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2022-02-11

Bardzo miła i dokładna Pani. Usługa była wykonana szybciej niż przewidywano.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Joanna / 2022-02-11

Pani Sasza posprzątała bardzo dobrze
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Joanna / 2022-02-11

Super dokładne sprzątanie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Iwona / 2022-02-10

PROSZĘ NIE KASOWAĆ OPINII !!!!!!!! - TJ NIE ELEGANCKIE - CZASAMI SŁOWA KRYTYKI MOGĄ WPŁYNĄĆ NA LEPSZĄ JAKOŚĆ PRACY I USŁUG NIE POLECAM A WRĘCZ ODRADZAM. Zamówiłam gruntowne sprzątanie mieszkania (35m2) - plus opcje dodatkowe (odpłatnie) mycie okien - winno być napisane "mycie" szyb bo framugi nie były nawet przetarte, mycie szafek kuchnia wewnątrz - oznacza przetarcie półek ale już wewnętrznej część drzwi szafek nie dotyczy, mycie balkonu - zapłatę przyjęto ale okazało się, że podczas zimy nie sprzątają ale pieniędzy nie pomniejszyli z należnej im kwoty, zlew w kuchni ej szkoda pisać. Łazienka - porażka, ubikacja o zgrozo ,podłogi mazie, kurz starty ale nie na wszystkich szafkach, meblach o parapetach nie wspomnę - odbierając "sprzątanie" - widząc to wszystko zadzwoniłam na centralę z reklamacją - Pani poprosiła o zdjęcia więc jej wysłałam 20 zdjęć - ustaliłyśmy reklamację. Oczywiście ktoś był ale wielkiej różnicy nie zauważyłam, może tylko toaleta była wyczyszczona. Już nie reklamowałam bo szkoda moich nerwów a manager nie miała czasu podjechać i dokonać weryfikacji jak to wszystko wygląda. Wydając prawie 300 PLN za usługę - musiałam sama zakasać rękawy i skończyć "sprzątanie".
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

mnóstwo

Extra informacje

Monika / 2022-01-21

Bardzo polecam firmę CleanWhale. Jak to stary kawaler mam tendencję do zaniedbywania swojego mieszkania i później nie wiem, od czego zacząć sprzątanie. Zamówiłem więc pomoc tej firmy. Przyszli do mnie bardzo mili, uprzejmi i pozytywni Państwo - Pani Natalia i Pan Andrzej, dosłownie w kilka godzin zrobili sprzątanie generalne całego mieszkania, wysprzątali każdy zakątek. Bardzo dokładnie i rzetelnie. A ja sobie w tym czasie spokojnie robiłem swoją robotę. Osobno można powiedzieć o bardzo wygodnym serwisie internetowym, przejrzystych i uczciwych cenach. Bardzo życzę tej firmie rozwoju w całej Polsce. A wspaniałym Państwu, Pani Natalii i Panu Andrzejowi życzę miłych klientów i pozytywnego doświadczenia w tej niełatwej, a tak potrzebnej ludziom pracy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karolina / 2022-01-21

Jesteśmy bardzo zadowolone. Polecamy z całego serca. Na pewno będziemy korzystać z pomocy w przyszłości :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Elżbieta / 2022-01-21

Profesjonalnie szybko i dokładnie w dodatku z uśmiechem dziękuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2022-01-21

Wszystko posprzątane bardzo sprawnie, szybko i tak jak się umówiłam z Panią
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2022-01-10

Nie polecam tej firmy nikomu. Tak jak wielu moich przedmowcow uwazam, ze jakos sprzatania byla zenujaca. Zamowilam sprzatanie balkonu, podloga brudna, nieumyta. Kurz wszedzie. Materac wyglada jakby w ogole nie byl prany. W wielu miejscach kurz, podloga nieumyta. Sama zrobilabym to o wiele lepiej. Mieszkanie 30m2, dwie osoby sprzataly 8h i nie wiem co tam robily. Mnie nie bylo na miejscu, wiec podejrzewam, ze to bylo powodem. Prosilam o zwrot kosztow i firma po dlugich upomnieniach odpowiedziala, ze dadza mi znizke na nastepne sprzatanie. Po co mi znizka od firmy, ktora zle wykonuje swoje uslugi. Odmowili zwrotu czesci kosztow, a usluga nie zostala wykonana. NIE POLECAM!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

zabrane pieniadze, a mieszkanie nie posprzatane

Extra informacje

Sandra / 2022-01-08

Super usługi, przemiła Pani sprzątająca. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ewa / 2022-01-08

Wszystko super i dokładnie! Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kamil / 2022-01-08

Rewelacja! Polecam serdecznie każdemu współpracę z Panią :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Klementyna / 2022-01-08

Przesympatyczna osoba wykonująca usługę, Pan podszedł do zadania z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem, do tego w super atmosferze. Bardzo dziękuje! :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Justyna / 2022-01-08

Bardzo dokładnie wykonane sprzątanie,polecam ;)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marlena / 2022-01-08

Jestem zadowolona z wykonanej usługi. Pani pominęła kilka rzeczy (stoliki w salonie oraz lampy w sypialni), ale bardzo się starała i była miła. Wyrobiła się szybciej niż początkowy czas usługi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2022-01-08

Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

mtrvjn / 2022-01-03

Bardzo słaba jakość usługi, szczególnie w stosunku do ceny. Pomimo dopłacenia za dodatkowe godziny, podłoga nie była nawet dokładnie odkurzona i prawdopodobnie nie została nawet umyta, bo po przetarciu, mop był dosłownie czarny. Zostawione kurze na lampach, szafkach i pajęczyny w rogach. Zamówione zostały również dodatkowe usługi prania chemicznego, jednak widząc jakość odkurzania, można wnioskować że również pranie zostało wykonane słabo, lub wcale. Dodatkowo po ponad 2 tygodniach od zgłoszenia nieprawidłowości, brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

???

Wady

żenująco słaba jakosc, niska responsywnosc,

Extra informacje

Marcin / 2021-12-27

ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Drugi raz skorzystałem z usług firmy i drugi raz w mieszkaniu został zostawiony duży brud. Za pierwszym razem pomyślałem, że może akurat źle trafiłem. Za drugim już wiedziałem, że to nie przypadek. Dobrze ktoś opisał, że to firma, która ma sprzątać a nie sprząta. Takie ciekawe zjawisko. Np. na pytanie dlaczego podłoga jest cała we wlosach i śmieciach, Pani powiedziała, że nie mogła zlokalizować odkurzacza (w mieszkaniu 45 m2). Podłoga nie był tknięta mopem, meble brudne, kurze w większości miejsc nie zostały starte, zlewy brudne, toaleta brudna. Firma nie zareagowała na skandaliczny stan mieszkaniu po wykonaniu usługi ,,sprzątania". Załączam kilka zdjęć.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

zero

Wady

wymienione wyżej, syf w mieszkaniu po ,,sprzątaniu"

Extra informacje

Dawid / 2021-12-21

Brałem czyszczenie kanapy i łóżka. Pracownik najpierw wypił piwo, po tym jak spóźnił się 2h, a następnie gdy poszedł do sypialni to ukradł biżuterię. Firma nie współpracuje, obsłgua klienta zaprzecza że pił piwo. Sprawa zgłoszona na policję. Tylko ten pracownik był u nas w sypialni. Ukradł biżuterię za ponad 5 tysięcy złotych. Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Alena / 2021-12-06

Jestem bardzo zadowolona! pani Tatiana bardzo miła, uprzejma, bardzo dobrze posprzątała mieszkanie. Proszę przekazać pozdrowienia i na pewno zamówię usługę ponownie ☺️
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magda / 2021-12-06

Jestem bardzo zadowolona.Dzìekuję za bardzo dobrą pracę .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magda / 2021-12-06

Jestem bardzo zadowolona.Dzìekuję za bardzo dobrą pracę .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2021-12-06

Punktualność, cierpliwość, dokładność, wyrozumiałość! Bardzo dziekuję za pomoc w ogarnięciu skrajnie zaniedbanego mieszkania! Pracy było bardzo dużo, Pani bardzo się postarała, a takiego efektu nawet się nie spodziewałam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-12-06

Pani Khrystyna spisała się na 5+ Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marco / 2021-12-06

Very thoroughly cleaning and professional cleaner. I only thought it would have taken less time since mine is a 50sqm apartment, but instead it took the full 3h50' to clean it. Will consider again this service. Thanks.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Yuliia / 2021-11-17

Njiedokldnje posprzatne
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

IURII / 2021-11-17

Nie polecam. Bardzo zła uslugia
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Magda / 2021-11-17

Szybko i solidnie. Prosba o drobne poprawki do sprzątania była przyjęta bez problemu. Póki co kanapa, dywany i fotel schna po czyszczeniu. Serdecznie dziękuję!:)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Edyta / 2021-11-17

BardZo szybko i czysto ;)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-11-17

super !! bardzo zadowolona i pozdrawiam Pania Julie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Andrei / 2021-11-17

5+
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Daniel / 2021-11-17

Bardzo dziękuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2021-11-17

Bardzo dokładnie wyczyszczony narożnik. Obsługa na najwyższym poziomie solidnie i sympatycznie. Napewno skorzystam nie raz i będę polecać
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

SogaSol / 2021-11-15

Po sprzątaniu zarzadalem od firmy zwrotu części opłaty. Oczywiście oszuści wymigiwali się od wszystkiego. Ostatecznie stanęło na zwrocie 50 zł. Do dnia dzisiajsEgo zwrotu nie było. Pobrali pieniądze za usługi których nie zrealizowali Dla chętnych przedstawię cała rozmowę. ONI NIE ZATRUDNIAJA LUDZI KTORZY SPRZATAJA. Nie mają wpływu na ludzi których wysyłają do sprzatania. Twierdza że są tylko platforma łącząca ludzi którzy chcą sprzątać z tymi którzy sprzatania potrzebują. Uważajcie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Anton / 2021-11-14

Super
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jakub / 2021-11-14

Profesjonalnie wszystko wysprzątane. Dzięki! Pozdrawiam, Kuba
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2021-11-14

Super posprzątane dziekujemy bardzo :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-11-14

Dwie Panie przyszły punktualnie, praca przebiegała sprawnie. Efekt końcowy to bardzo ładnie posprzątane mieszkanie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Sylwia / 2021-11-05

Bardzo sprawnie i dokładnie posprzątane. W każdym kącie i każda półka. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-11-05

Fantastyczna dokładność
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Wojciech / 2021-11-05

Bardzo dokładnie posprzątane. Pan wykonujący zlecenie został o 40 minut dłużej niż musiał, proszę mu dać podwyżkę =) Dziękuję i polecam na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Hanna / 2021-11-05

Solidna i dokładną praca. Super, polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Laura / 2021-11-05

Witam Przemiły pan był punktualny. Ładnie i dokładnie posprzątane. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pana pracy. I na pewno w przyszłości skorzystamy z państwa usług. :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Irina / 2021-11-05

Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maja / 2021-11-03

Bardzo profesjonalnie i rzetelnie wykonane sprzątanie. Pomimo naprawdę dużego bałaganu Pani Marina z cierpliwością anioła wszystko uprzątnęła w czasie. Wysoka jakość.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2021-11-03

Bardzo dobra jakość. Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karolina / 2021-11-03

Czysto i pachnąco! Dzięki Paniom mieszkanie lśni! Dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

MONIKA / 2021-11-03

Great job!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Pinar / 2021-11-03

Very good service.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2021-11-03

Pani bardzo profesjonalnie posprzątala, jestem zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Beata / 2021-11-03

Krzesła pięknie wyczyszczone, niestety nie udało się usunąć wszystkich plam z kanapy. Pan przyjechał punktualnie i wiem, że zrobił wszystko, co w swojej mocy, aby zawalczyć z kanapą!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Krzysztof / 2021-11-02

Wszystko idealnie posprzatane. Dziekuje i polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-11-02

Przemiła Pani, weszłam do lśniącego mieszkania, bardzo dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-11-02

Wszystko w porządku. Bardzo miła obsługa. Doceniam pracowitość oraz dokładność.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Renata / 2021-11-02

Kanapa czysta, bez żadnych plam itd. Szybko, konkretnie. Skorzystam ponownie gdy będzie taka potrzeba. Polecam bardzo :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paulina / 2021-11-01

Wszystko idealnie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-11-01

Fajnie, miło, bardzo sprawnie :) kanapa jeszcze mokra a już widać różnice, dziękuje! Chętnie wrócę z kolejnym zamówieniem :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maria / 2021-11-01

Szybko i dobrze wykonane czyszczenie materaca. Sympatyczny pracownik nie stwarzający żadnych problemów. Praca wykonana na 5+
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monica / 2021-11-01

very neat and clean done...I am so happy with the result and worth cleaning with the lesser price..
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marzena / 2021-11-01

Wszystko super! Jestem bardzo zadowolona! Polecam i skorzystam w przyszłości.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paweł / 2021-11-01

Dziękuję za sprzątanie. Wszystko o czym powiedziałem zostało zrobione.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ola / 2021-10-29

Swietnie posprzatane mieszkanie, jestem zachwycona! Dziewczyny spisaly sie na medal :) bede korzystac z uslugi :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Aleksander / 2021-10-29

Wszystko wysprzątane bardzo dokładnie. Jestem bardzo zadowolony z efektu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

JOANNA / 2021-10-29

Super i dokładnie posprzątane.zadowolona klientka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Justyna / 2021-10-29

Bardzo dobre czyszczenie mebli! wszystko świetnie! polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Piotr / 2021-10-29

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Szyby lśnią. Doczyszczone zostały nawet miejsca w których myśleliśmy, że szyba jest już zarysowana i uszkodzona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Andrii / 2021-10-28

Bardzo miłe Panie, super wykonana praca, jestem bardzo zadowolona j mile zaskoczona!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Martyna / 2021-10-28

Jestem bardzo zadowolona ze sprzątania. Dodatkowo zamawianie sprzątania jest zautomatyzowane i proste.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kalina / 2021-10-28

Mieszkanie wysprzątane PERFEKCYJNIE! Dokładnie, skrupulatnie i doskonale. Dodatkowo pani Oksana bardzo punktualna i sympatyczna. Jestem zachwycona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Wiktoria / 2021-10-28

Świetnie posprzątane, mieszkanie czyściutkie! Polecam! I będę korzystać w przyszłości :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Thiago Loureiro / 2021-10-28

Mieszkanie zostało bardzo ładnie posprzątane, szczególnie sypialnia. Jesteśmy bardzo zadowoleni! Dziękujemy za ogrom wykonanej pracy!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Weronika / 2021-10-28

Bardzo dobre skuteczne sprzątanie! Najlepsze z naszego doświadczenia.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Nati / 2021-10-28

Masakra. Nic nie jest zrobione. 4 godz była kobieta u mnie w domu pod moją nieobecność i nic nie zrobiła. Nawet śmieci nie wyrzuciła.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Drogo i nic nie jest zrobione

Extra informacje

Maciej / 2021-10-27

Bardzo dobrze, starannie wykonana usługa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paweł / 2021-10-27

Wszystko w porządku, dywan i fotel biurowy dokładnie wyczyszczone.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Natalia / 2021-10-27

Sprawnie i bez zbędnego hałasu, można spokojnie pracować w międzyczasie; dokładnie. Polecam serdecznie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Barbara / 2021-10-27

Great service, the house is clean and the lady was nice :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mateusz / 2021-10-26

Mieszkanie zostało posprzątane szybko, dokładnie i profesjonalnie. Pani sprzątająca bardzo kulturalna. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jonas / 2021-10-26

Najlepiej wykonana praca jakiej byłem świadkiem od dłuższego czasy. Pani była bardzo miła i profesjonalna, praktycznie nic nie trzeba było mówić, Pani wszystko zrobiła sama. Jestem pod ogromnym wrażenim i wielce dziękuje.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Martyna / 2021-10-26

Poprawka wykonana prawidłowo. Wszystko jest teraz suuuuper. Dziękuje za podejście pro-klienckie oraz za szybka realizacje. Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paulina / 2021-10-26

Profesjonalna usługa! Polecam ❤️
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Natalia / 2021-10-26

Pani super dokładna, pięknie posprzątane mieszkanie Kanapa wydaje mi się, że mogłaby być wyprana lepiej, ale nie znam się, może nie dało rady :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Joanna / 2021-10-26

Wszystko czysto i schludnie. Ekspresowe tempo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Edyta / 2021-10-26

Bardzo sympatyczna i dokładna dziewczyna ! Nie mam uwag, dziękuje !
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jacek / 2021-10-25

Sprzątający przybyli terminowo, posprzątali odpowiednimi narzędziami i chemią. Polecam i z pewnością będę korzystał z usług CleanWhale w przyszłości.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Aneta / 2021-10-25

Super fachowa obsługa! Polecam. Na czas dokładnie i w dobrej cenie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2021-10-25

Bardzo ładnie umyte okna. Jestem bardzo zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-10-25

Bardzo spodobała mi się jakość pracy dziewczyn, wszystko było zrobione szybko i na wysokim poziomie. Teraz mam porządek w szafkach w kuchnie, czysty balkon, szyby i przyjemny zapach czystości w mieszkaniu. Gorąco polecam i to nie jest ostatni raz korzystania z serwisu CleanWhale!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marek / 2021-10-25

Prawdziwie profesjonalne, bezbłędne sprzątanie! Bardzo miło, z uśmiechem, szybko, skutecznie, z końcowym efektem naprawdę zapierającym dech. Świetna organizacja pracy, ekipa jest całkowicie samodzielna, nic nie potrzebuje, o nic nie prosi. Wszystkie okna i kabina prysznicowa - jakby były prosto ze sklepu. Wyrazy mojego szacunku i podziękowania za tak wspaniałą robotę! Na pewno do zobaczenia! Gorąco polecam! Pięć gwiazdek - w mojej ocenie to za mało, dorzucam jedną gwiazdkę od siebie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Rina / 2021-10-25

¡Excelente! Lo recomiendo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Danuta / 2021-10-25

Świetna jakość sprzątania. Pani bardzo dokładna i uważam.. Bardzo dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karolina / 2021-10-25

Bardzo prężna i profesjonalna Pani. Dziękuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Reuben / 2021-10-25

Excellent job by Lubliana Manzi. Amazing sparkling clean results. Highly impressed. Thanks a lot.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jagna / 2021-10-25

Wysoka jakość usługi: 1. punktualność 2. dokładność/staranność 3. pani sprzątająca miła/kulturalna 4. usługa dodatkowa (sprzątanie szafek w środku) - wykonana zgodnie z oczekiwaniami 5. okna lśnią :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jacek i Klaudia / 2021-10-24

Porażka totalna
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33

Zuza Kowalewska / 2021-10-24

Oszuści!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Janusz / 2021-10-24

Nie polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Denys / 2021-10-24

Dramat
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Natalia / 2021-10-24

Tragedia i porażka. Po sprzątaniu zastałam nie zaprawioną kanapę, nie wyrzucone stare kwiaty, nie poodkurzane pod kanapą i w miejscach gdzie było trochę ciężej sięgać odkurzaczem. Generalnie dramat. Szkoda, że tutaj nie można wkleić zdjęć, bo tęgo się nie da opisać, to trzeba tylko zobaczyć. Po reklamacji, którą mi jak gdyby uznali firma zaproponowała wouczer na 50 zł ????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️ przy czym za to tak zwane sprzatanie z góry zapłaciłam 200 zł. Porażka totalna. Także z całego serca tej firmy NIE POLECAM !
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Magda / 2021-10-24

Pierwszy raz skorzystałam z Panstwa oferty i jestem bardzo zadowolona. Pani, która sprzątała mieszkanie bardzo się starała i była kompetentna. Na pewno skorzystam ponownie:)

Lidia / 2021-10-24

Jestem bardzo zadowolona z usługi,będę polecała Pana Władimira i Państwa firmę.Bardzo dziękuję:) Pozdrawiam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Internet cleanwhale.pl opinie