Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • cleanwhale.pl
  • /
  • 1

Opinie o cleanwhale.pl

cleanwhale.pl

Warszawa

Internet cleanwhale.pl opinie
Cena/Jakość
4.07
Obsługa klienta
4.07
Terminowość
4

Średnia ocen

4.04

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

15

dodanych opinii

 

Ewelina / 2021-09-19

Bardzo duże rozczarowanie!!! Zamówiłam usługę czyszczenia sofy i niestety nikt do mnie nie dotarł, mimo iż dzień wcześniej dostałam potwierdzenie przyjęcia zgloszenia. Po 40 minutach od umówionej usługi zadzwonił do mnie Pan i powiedział że w sumie to nie pasuje mu ten termin, że jest tylko podwykonawca i dlatego nie mógł się ze mną wcześniej skontaktować i żebym wyjaśniała sytuację na własną rękę!!! Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Bark

Wady

Potwierdzenie usługi i brak realizacji

Extra informacje

Katarzyna / 2021-09-07

Zamówiłam usługę sprzątania mieszkania, mycia naczyń oraz szafek kuchennych. Sprzątanie rozpoczęło się o 13, skonczylo o 16 mimo ze przewidziany czas był 5 godzin. Szafka w łazience, kaloryfer w łazience, półki oraz lampa w sypialni nawet nie starte z kurzu. Za kanapą w salonie nie było odkurzone, drzwi nie umyte chociaż widnieje to w ofercie. Za to miałam poukładane worki na śmieci w szafce według kolorów. Po zauważeniu niedociągnięć wyslalam do firmy filmiki bez odzewu, ogólnie nie polecam-pierwsze wrażenie czysto drugie coś poszlo nie tak.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Wady

Kurz na meblach łatwodostępnych, koty za kanapą

Extra informacje

Eurocel / 2021-08-13

Bardzo nieprofesjonalna firma. Usługa wykonana źle, więc brak zapłaty, co jest oczywiste. Firma stosuje formy zastraszania, natarczywi, wręcz chamscy. Sprawa zostanie skierowana do odpowiedniej instytucji. Ps. Gdyby spędzali tyle czasu nad kontrolą swoich pracowników zamiast tracić czas na wypisywanie oszczerstw w internecie, to by pewnie sytuacja nie miala miejsca.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Agata / 2021-07-02

Totalne nieporozumienie! Firma sprzątająca zniszczyła umywalkę o wartości 550zł, więc niby niewiele. Ubezpieczenie jest od 500zł, więc mogą mi oddać 50!! Jednak firma nie poczuwa się do odpowiedzialności za szkodę i za komunikację z ekipą, którą przysłała. Stwierdzają, że "to ekipa zapłaci" i mam się sama dogadać. Ostatni raz, kiedy skorzystałam z tego pośrednictwa!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

brak odpowiedzialnosci, poważnej komunikacji

Extra informacje

Marlena / 2021-05-09

Korzystam z usług CleanWhale już ponad pół roku. Zawsze terminowo i z dbałością o detale. Świetna, przejrzysta strona i jasne zasady wyceny sprzątania. Serdecznie polecam :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Przemek / 2021-02-20

Niesamowicie mila Pani bardzo sprawnie ogarnela cale mieszkanie. Wszystko bardzo profesjonalnie i na poziomie. Jestem niesamowicie wdzieczny i bardzo dziekuje za pomoc;]
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-02-20

Wszystko w porządku. Mam kilka drobnych uwag, ale kwestia dogadania i uzgodnienia oczekiwań, więc ogólnie sprzątanie oceniam pozytywnie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-02-20

Bardzo efektywny proces. Zamowilam usługę wieczorem na kolejny dzień. Mieszkanie pieknie posprzątane. Polecam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-02-20

Bardzo efektywny proces. Zamowilam usługę wieczorem na kolejny dzień. Mieszkanie pieknie posprzątane. Polecam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2021-02-20

Dwie, młodziutkie, zadbane dziewczyny - sumienne, dobrze wykonujące swoją pracę. Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy myciu okien, podłóg i łazienek po remoncie w dużym domu. Z chęcią skorzystam z pomocy powtórnie. Gorąco polecam innym :-)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Internet cleanwhale.pl opinie