Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • cleanwhale.pl
  • /
  • 1

Opinie o cleanwhale.pl

cleanwhale.pl

Warszawa

Internet cleanwhale.pl opinie
Cena/Jakość
4.45
Obsługa klienta
4.45
Terminowość
4.46

Średnia ocen

4.45

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

153

dodanych opinii

 

Grażyna / 2022-05-08

Bylejakość i lekceważenie klienta- taka powinna być wizytówka tej firmy. Absolutnie najgorsza usługa sprzątania z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia. Osoby w niej pracujące nie wywiązują się z obowiązków. Przyszły trzy Panie. Żadna nie mówiła po polsku i... praktycznie nic nie zrobiły. Zamówiłam usługę "sprzątanie po remoncie" . Okna tylko wewnętrzne szyby byle jak przetarte, podłogi jak były brudne tak zostały brudne, toaleta brudna i wymieniać tak mogę bez końca. Wykonałam całą dokumentację fotograficzną. Załączam zjęcia Przykłady żenująco niskiego poziomu sprzątania: okna- nawet nie było otwierane bo w środku pajęczyny i zdechłe owady, zniszczona listwa, którą teraz muszę wymienić, a firma się nawet nie kwapi, żeby przeprosić i zwrócić pieniądze za szkodę!!! Panie były 12h i przez ten czas m.in paliły papierosy, spacerowały, jadły bułki, pracowały na zwłokę. Myślały że skasują ponad 700 zł i pa. Ale ja odmówiłam zapłaty, bo żadna rzecz nie została poprawnie wykonana, tym bardziej, że gdy zaczęłam pokazywać paniom ich fuszerkę to same stwierdziły, że jest źle posprzątane. Na naganę zasługują też menagerowie. Pan Manager zadzwonił i nakrzyczał na mnie, że jak ja traktuje ludzi, że tą są ludzie z Ukrainy, a wiadomo jak teraz jest , że teraz te panie siedzą i płaczą! Zachowanie wybitnie nie na miejscu. Gdy zszedł z tonu zaproponował, że przyjdzie kto inny posprzątać. Była jedna pani, lepiej posprzątała, zapłaciłam. Ważne- zgłosiłam reklamację uszkodzenia mienia (zniszczona listwa) i została przez firmę zignorowana. Dostałam odpowiedź: "Witamy, Przepraszamy, ale wysłaliśmy do Pani osobę, która wszystko naprawiła. Nic więcej nie możemy zrobić " Zostało to potraktowane, że skoro przyszła inna pani i posprzątała to są zwolnieni z naprawy uszkodzonego mienia. DRAMAT!!!! Menagerowie nie odbierają moich telefonów. Firma - DRAMAT!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Lekceważenie klienta, palenie w miejscu pracy, niedbalstwo, arogancja menagera

Extra informacje

Alicja / 2022-05-01

Pięknie wysprzątane mieszkanie w każdym zakamarku, zdecydowanie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2022-05-01

Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Natalia / 2022-05-01

Bardzo polecam, Pani bardzo dokładna i bardzo sympatyczna. Będę korzystać w przyszłości na pewno!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Justyna / 2022-05-01

Sympatyczna Pani,a moje mieszkanie nigdy tak nie błyszczało :)Jestem baaaaardzo zadowolona i będę częściej korzystać z usług tej Pani :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maria / 2022-04-11

Pani bardzo ładnie sprząta. Gratuluję pracownika
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2022-04-11

Wszystko super, pani świetnie się spisała:)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maja / 2022-04-11

Przemila Pani, bardzo wysokiej jakosci usluga mimo faktu, ze rozladowal sie po drodze odkurzacz. Bardzo Pani dziekuje i pozdrawiam :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2022-04-05

Sprzątanie sprawne i dokładne napewno jeszcze skorzystam z usług firmy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Elzbiwta / 2022-04-05

Super. Posprzątane idealnie. Bardzo dokładnie . Okna sie błyszczą . To był pierwszy raz u od tej pory tylko zamawiam usługę
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2022-04-05

Super, jak zawsze jestem bardzo zadowolona, szybko sprawnie i miło :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna - mycie okien w dwóch mieszkaniach. / 2022-04-04

Usługa wykonana bez zastrzeżeń. Pani Żenia bardzo dokładna. Drugiej Pani nie znam imienia, ale obie sympatyczne i perfekcyjnie wykonały pracę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Terminowość i jakość usługi.

Wady

brak

Extra informacje

Róża / 2022-03-07

Bardzo dziękuję, naprawdę wspaniale.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maurycy / 2022-03-07

Fantastycznie!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2022-03-07

Bardzo jestem zadowolona ,dokładnie i skutecznie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Aleksandra / 2022-02-19

Wszystko starannie i sprawnie posprzątane. Polecam. :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Peter / 2022-02-19

The best cleaning service ever
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Patrycja / 2022-02-19

Jesteśmy zachwyceni efektem. Pani Marine jest cudowną kobietą. Zastaliśmy mieszkanie idealnie wysprzątane. Polecam w 100%
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Zuzanna / 2022-02-19

sprawnie i miło :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dobrochna / 2022-02-11

Pani sprząta czysto i dokładnie. To, co ważne, nie robi bałaganu w całym mieszkaniu, sprząta sukcesywnie kolejne pomieszczenia. Miła, kulturalna. Jestem zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Waclaw / 2022-02-11

Bardzo sprawnie i bezproblemowo, bardzo miła Pani, sprzątanie standardowe, wszystko wygląda czysto i schludnie :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2022-02-11

Bardzo miła i dokładna Pani. Usługa była wykonana szybciej niż przewidywano.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Joanna / 2022-02-11

Pani Sasza posprzątała bardzo dobrze
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Joanna / 2022-02-11

Super dokładne sprzątanie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Iwona / 2022-02-10

PROSZĘ NIE KASOWAĆ OPINII !!!!!!!! - TJ NIE ELEGANCKIE - CZASAMI SŁOWA KRYTYKI MOGĄ WPŁYNĄĆ NA LEPSZĄ JAKOŚĆ PRACY I USŁUG NIE POLECAM A WRĘCZ ODRADZAM. Zamówiłam gruntowne sprzątanie mieszkania (35m2) - plus opcje dodatkowe (odpłatnie) mycie okien - winno być napisane "mycie" szyb bo framugi nie były nawet przetarte, mycie szafek kuchnia wewnątrz - oznacza przetarcie półek ale już wewnętrznej część drzwi szafek nie dotyczy, mycie balkonu - zapłatę przyjęto ale okazało się, że podczas zimy nie sprzątają ale pieniędzy nie pomniejszyli z należnej im kwoty, zlew w kuchni ej szkoda pisać. Łazienka - porażka, ubikacja o zgrozo ,podłogi mazie, kurz starty ale nie na wszystkich szafkach, meblach o parapetach nie wspomnę - odbierając "sprzątanie" - widząc to wszystko zadzwoniłam na centralę z reklamacją - Pani poprosiła o zdjęcia więc jej wysłałam 20 zdjęć - ustaliłyśmy reklamację. Oczywiście ktoś był ale wielkiej różnicy nie zauważyłam, może tylko toaleta była wyczyszczona. Już nie reklamowałam bo szkoda moich nerwów a manager nie miała czasu podjechać i dokonać weryfikacji jak to wszystko wygląda. Wydając prawie 300 PLN za usługę - musiałam sama zakasać rękawy i skończyć "sprzątanie".
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

mnóstwo

Extra informacje

Monika / 2022-01-21

Bardzo polecam firmę CleanWhale. Jak to stary kawaler mam tendencję do zaniedbywania swojego mieszkania i później nie wiem, od czego zacząć sprzątanie. Zamówiłem więc pomoc tej firmy. Przyszli do mnie bardzo mili, uprzejmi i pozytywni Państwo - Pani Natalia i Pan Andrzej, dosłownie w kilka godzin zrobili sprzątanie generalne całego mieszkania, wysprzątali każdy zakątek. Bardzo dokładnie i rzetelnie. A ja sobie w tym czasie spokojnie robiłem swoją robotę. Osobno można powiedzieć o bardzo wygodnym serwisie internetowym, przejrzystych i uczciwych cenach. Bardzo życzę tej firmie rozwoju w całej Polsce. A wspaniałym Państwu, Pani Natalii i Panu Andrzejowi życzę miłych klientów i pozytywnego doświadczenia w tej niełatwej, a tak potrzebnej ludziom pracy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karolina / 2022-01-21

Jesteśmy bardzo zadowolone. Polecamy z całego serca. Na pewno będziemy korzystać z pomocy w przyszłości :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Elżbieta / 2022-01-21

Profesjonalnie szybko i dokładnie w dodatku z uśmiechem dziękuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2022-01-21

Wszystko posprzątane bardzo sprawnie, szybko i tak jak się umówiłam z Panią
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2022-01-10

Nie polecam tej firmy nikomu. Tak jak wielu moich przedmowcow uwazam, ze jakos sprzatania byla zenujaca. Zamowilam sprzatanie balkonu, podloga brudna, nieumyta. Kurz wszedzie. Materac wyglada jakby w ogole nie byl prany. W wielu miejscach kurz, podloga nieumyta. Sama zrobilabym to o wiele lepiej. Mieszkanie 30m2, dwie osoby sprzataly 8h i nie wiem co tam robily. Mnie nie bylo na miejscu, wiec podejrzewam, ze to bylo powodem. Prosilam o zwrot kosztow i firma po dlugich upomnieniach odpowiedziala, ze dadza mi znizke na nastepne sprzatanie. Po co mi znizka od firmy, ktora zle wykonuje swoje uslugi. Odmowili zwrotu czesci kosztow, a usluga nie zostala wykonana. NIE POLECAM!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

zabrane pieniadze, a mieszkanie nie posprzatane

Extra informacje

Sandra / 2022-01-08

Super usługi, przemiła Pani sprzątająca. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ewa / 2022-01-08

Wszystko super i dokładnie! Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kamil / 2022-01-08

Rewelacja! Polecam serdecznie każdemu współpracę z Panią :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Klementyna / 2022-01-08

Przesympatyczna osoba wykonująca usługę, Pan podszedł do zadania z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem, do tego w super atmosferze. Bardzo dziękuje! :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Justyna / 2022-01-08

Bardzo dokładnie wykonane sprzątanie,polecam ;)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marlena / 2022-01-08

Jestem zadowolona z wykonanej usługi. Pani pominęła kilka rzeczy (stoliki w salonie oraz lampy w sypialni), ale bardzo się starała i była miła. Wyrobiła się szybciej niż początkowy czas usługi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2022-01-08

Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

mtrvjn / 2022-01-03

Bardzo słaba jakość usługi, szczególnie w stosunku do ceny. Pomimo dopłacenia za dodatkowe godziny, podłoga nie była nawet dokładnie odkurzona i prawdopodobnie nie została nawet umyta, bo po przetarciu, mop był dosłownie czarny. Zostawione kurze na lampach, szafkach i pajęczyny w rogach. Zamówione zostały również dodatkowe usługi prania chemicznego, jednak widząc jakość odkurzania, można wnioskować że również pranie zostało wykonane słabo, lub wcale. Dodatkowo po ponad 2 tygodniach od zgłoszenia nieprawidłowości, brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

???

Wady

żenująco słaba jakosc, niska responsywnosc,

Extra informacje

Marcin / 2021-12-27

ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Drugi raz skorzystałem z usług firmy i drugi raz w mieszkaniu został zostawiony duży brud. Za pierwszym razem pomyślałem, że może akurat źle trafiłem. Za drugim już wiedziałem, że to nie przypadek. Dobrze ktoś opisał, że to firma, która ma sprzątać a nie sprząta. Takie ciekawe zjawisko. Np. na pytanie dlaczego podłoga jest cała we wlosach i śmieciach, Pani powiedziała, że nie mogła zlokalizować odkurzacza (w mieszkaniu 45 m2). Podłoga nie był tknięta mopem, meble brudne, kurze w większości miejsc nie zostały starte, zlewy brudne, toaleta brudna. Firma nie zareagowała na skandaliczny stan mieszkaniu po wykonaniu usługi ,,sprzątania". Załączam kilka zdjęć.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

zero

Wady

wymienione wyżej, syf w mieszkaniu po ,,sprzątaniu"

Extra informacje

Dawid / 2021-12-21

Brałem czyszczenie kanapy i łóżka. Pracownik najpierw wypił piwo, po tym jak spóźnił się 2h, a następnie gdy poszedł do sypialni to ukradł biżuterię. Firma nie współpracuje, obsłgua klienta zaprzecza że pił piwo. Sprawa zgłoszona na policję. Tylko ten pracownik był u nas w sypialni. Ukradł biżuterię za ponad 5 tysięcy złotych. Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Alena / 2021-12-06

Jestem bardzo zadowolona! pani Tatiana bardzo miła, uprzejma, bardzo dobrze posprzątała mieszkanie. Proszę przekazać pozdrowienia i na pewno zamówię usługę ponownie ☺️
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magda / 2021-12-06

Jestem bardzo zadowolona.Dzìekuję za bardzo dobrą pracę .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magda / 2021-12-06

Jestem bardzo zadowolona.Dzìekuję za bardzo dobrą pracę .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2021-12-06

Punktualność, cierpliwość, dokładność, wyrozumiałość! Bardzo dziekuję za pomoc w ogarnięciu skrajnie zaniedbanego mieszkania! Pracy było bardzo dużo, Pani bardzo się postarała, a takiego efektu nawet się nie spodziewałam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-12-06

Pani Khrystyna spisała się na 5+ Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marco / 2021-12-06

Very thoroughly cleaning and professional cleaner. I only thought it would have taken less time since mine is a 50sqm apartment, but instead it took the full 3h50' to clean it. Will consider again this service. Thanks.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Yuliia / 2021-11-17

Njiedokldnje posprzatne
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

IURII / 2021-11-17

Nie polecam. Bardzo zła uslugia
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Magda / 2021-11-17

Szybko i solidnie. Prosba o drobne poprawki do sprzątania była przyjęta bez problemu. Póki co kanapa, dywany i fotel schna po czyszczeniu. Serdecznie dziękuję!:)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Edyta / 2021-11-17

BardZo szybko i czysto ;)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-11-17

super !! bardzo zadowolona i pozdrawiam Pania Julie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Andrei / 2021-11-17

5+
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Daniel / 2021-11-17

Bardzo dziękuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta / 2021-11-17

Bardzo dokładnie wyczyszczony narożnik. Obsługa na najwyższym poziomie solidnie i sympatycznie. Napewno skorzystam nie raz i będę polecać
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

SogaSol / 2021-11-15

Po sprzątaniu zarzadalem od firmy zwrotu części opłaty. Oczywiście oszuści wymigiwali się od wszystkiego. Ostatecznie stanęło na zwrocie 50 zł. Do dnia dzisiajsEgo zwrotu nie było. Pobrali pieniądze za usługi których nie zrealizowali Dla chętnych przedstawię cała rozmowę. ONI NIE ZATRUDNIAJA LUDZI KTORZY SPRZATAJA. Nie mają wpływu na ludzi których wysyłają do sprzatania. Twierdza że są tylko platforma łącząca ludzi którzy chcą sprzątać z tymi którzy sprzatania potrzebują. Uważajcie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Anton / 2021-11-14

Super
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jakub / 2021-11-14

Profesjonalnie wszystko wysprzątane. Dzięki! Pozdrawiam, Kuba
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2021-11-14

Super posprzątane dziekujemy bardzo :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-11-14

Dwie Panie przyszły punktualnie, praca przebiegała sprawnie. Efekt końcowy to bardzo ładnie posprzątane mieszkanie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Sylwia / 2021-11-05

Bardzo sprawnie i dokładnie posprzątane. W każdym kącie i każda półka. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-11-05

Fantastyczna dokładność
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Wojciech / 2021-11-05

Bardzo dokładnie posprzątane. Pan wykonujący zlecenie został o 40 minut dłużej niż musiał, proszę mu dać podwyżkę =) Dziękuję i polecam na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Hanna / 2021-11-05

Solidna i dokładną praca. Super, polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Laura / 2021-11-05

Witam Przemiły pan był punktualny. Ładnie i dokładnie posprzątane. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pana pracy. I na pewno w przyszłości skorzystamy z państwa usług. :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Irina / 2021-11-05

Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maja / 2021-11-03

Bardzo profesjonalnie i rzetelnie wykonane sprzątanie. Pomimo naprawdę dużego bałaganu Pani Marina z cierpliwością anioła wszystko uprzątnęła w czasie. Wysoka jakość.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2021-11-03

Bardzo dobra jakość. Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karolina / 2021-11-03

Czysto i pachnąco! Dzięki Paniom mieszkanie lśni! Dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

MONIKA / 2021-11-03

Great job!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Pinar / 2021-11-03

Very good service.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2021-11-03

Pani bardzo profesjonalnie posprzątala, jestem zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Beata / 2021-11-03

Krzesła pięknie wyczyszczone, niestety nie udało się usunąć wszystkich plam z kanapy. Pan przyjechał punktualnie i wiem, że zrobił wszystko, co w swojej mocy, aby zawalczyć z kanapą!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Krzysztof / 2021-11-02

Wszystko idealnie posprzatane. Dziekuje i polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-11-02

Przemiła Pani, weszłam do lśniącego mieszkania, bardzo dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-11-02

Wszystko w porządku. Bardzo miła obsługa. Doceniam pracowitość oraz dokładność.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Renata / 2021-11-02

Kanapa czysta, bez żadnych plam itd. Szybko, konkretnie. Skorzystam ponownie gdy będzie taka potrzeba. Polecam bardzo :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paulina / 2021-11-01

Wszystko idealnie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-11-01

Fajnie, miło, bardzo sprawnie :) kanapa jeszcze mokra a już widać różnice, dziękuje! Chętnie wrócę z kolejnym zamówieniem :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maria / 2021-11-01

Szybko i dobrze wykonane czyszczenie materaca. Sympatyczny pracownik nie stwarzający żadnych problemów. Praca wykonana na 5+
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monica / 2021-11-01

very neat and clean done...I am so happy with the result and worth cleaning with the lesser price..
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marzena / 2021-11-01

Wszystko super! Jestem bardzo zadowolona! Polecam i skorzystam w przyszłości.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paweł / 2021-11-01

Dziękuję za sprzątanie. Wszystko o czym powiedziałem zostało zrobione.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ola / 2021-10-29

Swietnie posprzatane mieszkanie, jestem zachwycona! Dziewczyny spisaly sie na medal :) bede korzystac z uslugi :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Aleksander / 2021-10-29

Wszystko wysprzątane bardzo dokładnie. Jestem bardzo zadowolony z efektu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

JOANNA / 2021-10-29

Super i dokładnie posprzątane.zadowolona klientka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Justyna / 2021-10-29

Bardzo dobre czyszczenie mebli! wszystko świetnie! polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Piotr / 2021-10-29

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Szyby lśnią. Doczyszczone zostały nawet miejsca w których myśleliśmy, że szyba jest już zarysowana i uszkodzona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Andrii / 2021-10-28

Bardzo miłe Panie, super wykonana praca, jestem bardzo zadowolona j mile zaskoczona!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Martyna / 2021-10-28

Jestem bardzo zadowolona ze sprzątania. Dodatkowo zamawianie sprzątania jest zautomatyzowane i proste.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kalina / 2021-10-28

Mieszkanie wysprzątane PERFEKCYJNIE! Dokładnie, skrupulatnie i doskonale. Dodatkowo pani Oksana bardzo punktualna i sympatyczna. Jestem zachwycona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Wiktoria / 2021-10-28

Świetnie posprzątane, mieszkanie czyściutkie! Polecam! I będę korzystać w przyszłości :).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Thiago Loureiro / 2021-10-28

Mieszkanie zostało bardzo ładnie posprzątane, szczególnie sypialnia. Jesteśmy bardzo zadowoleni! Dziękujemy za ogrom wykonanej pracy!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Weronika / 2021-10-28

Bardzo dobre skuteczne sprzątanie! Najlepsze z naszego doświadczenia.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Nati / 2021-10-28

Masakra. Nic nie jest zrobione. 4 godz była kobieta u mnie w domu pod moją nieobecność i nic nie zrobiła. Nawet śmieci nie wyrzuciła.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Drogo i nic nie jest zrobione

Extra informacje

Maciej / 2021-10-27

Bardzo dobrze, starannie wykonana usługa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paweł / 2021-10-27

Wszystko w porządku, dywan i fotel biurowy dokładnie wyczyszczone.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Natalia / 2021-10-27

Sprawnie i bez zbędnego hałasu, można spokojnie pracować w międzyczasie; dokładnie. Polecam serdecznie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Barbara / 2021-10-27

Great service, the house is clean and the lady was nice :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mateusz / 2021-10-26

Mieszkanie zostało posprzątane szybko, dokładnie i profesjonalnie. Pani sprzątająca bardzo kulturalna. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jonas / 2021-10-26

Najlepiej wykonana praca jakiej byłem świadkiem od dłuższego czasy. Pani była bardzo miła i profesjonalna, praktycznie nic nie trzeba było mówić, Pani wszystko zrobiła sama. Jestem pod ogromnym wrażenim i wielce dziękuje.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Martyna / 2021-10-26

Poprawka wykonana prawidłowo. Wszystko jest teraz suuuuper. Dziękuje za podejście pro-klienckie oraz za szybka realizacje. Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paulina / 2021-10-26

Profesjonalna usługa! Polecam ❤️
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Natalia / 2021-10-26

Pani super dokładna, pięknie posprzątane mieszkanie Kanapa wydaje mi się, że mogłaby być wyprana lepiej, ale nie znam się, może nie dało rady :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Joanna / 2021-10-26

Wszystko czysto i schludnie. Ekspresowe tempo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Edyta / 2021-10-26

Bardzo sympatyczna i dokładna dziewczyna ! Nie mam uwag, dziękuje !
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jacek / 2021-10-25

Sprzątający przybyli terminowo, posprzątali odpowiednimi narzędziami i chemią. Polecam i z pewnością będę korzystał z usług CleanWhale w przyszłości.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Aneta / 2021-10-25

Super fachowa obsługa! Polecam. Na czas dokładnie i w dobrej cenie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katarzyna / 2021-10-25

Bardzo ładnie umyte okna. Jestem bardzo zadowolona.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-10-25

Bardzo spodobała mi się jakość pracy dziewczyn, wszystko było zrobione szybko i na wysokim poziomie. Teraz mam porządek w szafkach w kuchnie, czysty balkon, szyby i przyjemny zapach czystości w mieszkaniu. Gorąco polecam i to nie jest ostatni raz korzystania z serwisu CleanWhale!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marek / 2021-10-25

Prawdziwie profesjonalne, bezbłędne sprzątanie! Bardzo miło, z uśmiechem, szybko, skutecznie, z końcowym efektem naprawdę zapierającym dech. Świetna organizacja pracy, ekipa jest całkowicie samodzielna, nic nie potrzebuje, o nic nie prosi. Wszystkie okna i kabina prysznicowa - jakby były prosto ze sklepu. Wyrazy mojego szacunku i podziękowania za tak wspaniałą robotę! Na pewno do zobaczenia! Gorąco polecam! Pięć gwiazdek - w mojej ocenie to za mało, dorzucam jedną gwiazdkę od siebie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Rina / 2021-10-25

¡Excelente! Lo recomiendo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Danuta / 2021-10-25

Świetna jakość sprzątania. Pani bardzo dokładna i uważam.. Bardzo dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Karolina / 2021-10-25

Bardzo prężna i profesjonalna Pani. Dziękuję
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Reuben / 2021-10-25

Excellent job by Lubliana Manzi. Amazing sparkling clean results. Highly impressed. Thanks a lot.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jagna / 2021-10-25

Wysoka jakość usługi: 1. punktualność 2. dokładność/staranność 3. pani sprzątająca miła/kulturalna 4. usługa dodatkowa (sprzątanie szafek w środku) - wykonana zgodnie z oczekiwaniami 5. okna lśnią :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jacek i Klaudia / 2021-10-24

Porażka totalna
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33

Zuza Kowalewska / 2021-10-24

Oszuści!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Janusz / 2021-10-24

Nie polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Denys / 2021-10-24

Dramat
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Natalia / 2021-10-24

Tragedia i porażka. Po sprzątaniu zastałam nie zaprawioną kanapę, nie wyrzucone stare kwiaty, nie poodkurzane pod kanapą i w miejscach gdzie było trochę ciężej sięgać odkurzaczem. Generalnie dramat. Szkoda, że tutaj nie można wkleić zdjęć, bo tęgo się nie da opisać, to trzeba tylko zobaczyć. Po reklamacji, którą mi jak gdyby uznali firma zaproponowała wouczer na 50 zł ????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️ przy czym za to tak zwane sprzatanie z góry zapłaciłam 200 zł. Porażka totalna. Także z całego serca tej firmy NIE POLECAM !
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Magda / 2021-10-24

Pierwszy raz skorzystałam z Panstwa oferty i jestem bardzo zadowolona. Pani, która sprzątała mieszkanie bardzo się starała i była kompetentna. Na pewno skorzystam ponownie:)

Lidia / 2021-10-24

Jestem bardzo zadowolona z usługi,będę polecała Pana Władimira i Państwa firmę.Bardzo dziękuję:) Pozdrawiam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Aleksandra / 2021-10-24

Mieszkanie wyglada wspaniale, wszystko było bardzo sprawnie i miło. Mam nadzieje ze uda nam się przez chwile utrzymać ten porządek
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dagmara / 2021-10-24

Sprawna i szybka pomoc w sprzątaniu. Moja lodówka dawno nie świeciła taka czystością! Dziękuje :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marek / 2021-10-23

ABSOLUTNA perfekcja! Doskonała robota, wspaniale zorganizowana, z niesamowitym rezultatem. Okna są jak nowe, prosto z fabryki! Łazienka zupełnie jakby kupiona na nowo, każdy szczegół jest doczyszczony, dopracowany. Wszystkie przemieszczone czy przesunięte rzeczy, meble wracają bezbłędnie na swoje miejsce. Do tego wspaniała, bardzo pogodna i zawsze uśmiechnięta Pani Nataliia. OGROMNE dzięki i wyrazy najwyższego uznania!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Michał / 2021-10-23

Bardzo profesjonalnie wykonana usługa. Sprzątanie było bardzo dokładne i staranne, a pani bardzo komunikatywna i sympatyczna. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś do nas przyjdzie :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dodge / 2021-10-23

Mogę polecić z całego serca
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, Płatność online, firma zapewnia środki i sprzęt

Wady

Extra informacje

Miałem usługę 3 razy, byłem zadowolony za każdym, ale zachwycony tylko dwa ;)

Ilya / 2021-10-22

Polecam tę firmę! Bardzo miłe ceny! Będę korzystać dalej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Jakościowo. Akuratnie.

Wady

Nie odnaleziono

Extra informacje

płatność online, płacić online

Karolina / 2021-10-22

Bardzo polecam Darię, sprząta dokładnie i fajnie współpracuje, jak się ma jakieś uwagi to od razu potrafi się dostosować, 5* :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Łukasz / 2021-10-22

Świetnie, na pewno ponownie skorzystam z Państwa oferty
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2021-10-22

Pani Elena, to profesja, miłe podejście, dokładność i wielką chęć do pracy. Skorzystałam z usług firmy po raz drugi. Za pierwszym razem byłam bardzo zadowolona ale tym razem jestem zachwycona. Wszystko błyszczy. Dodatkowo polecam pranie chemiczne (narożnik i materace) - dokładnie, żadnej plamki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Angelina / 2021-10-22

Bardzo dobra jakość usługi! Mieliśmy bardzo brudną kanapę, a teraz wygląda jak nowa! Pan starannie i sumiennie oczyścił kanapę i dywan.Super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Iza / 2021-10-22

Jak zwykle punktualnie, sprawnie, czysto. Osoba miła, kulturalna godna polecenia. Po raz kolejny jestem zadowolona z Waszych usług
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Michał / 2021-10-22

Wszystko posprzątane jak należy, bardzo szybko, dokładnie i bez problemów. :) Mieszkanie wygląda jak nowe :D
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

PAWEŁ / 2021-10-22

Jestem bardzo zadowolony. Miła obsługa, punktualność, profesjonalnie wykonana usługa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Obsługa, punktualność

Wady

Extra informacje

Małgorzata / 2021-10-22

Wybitna jakość sprzątania, bardzo dziekuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena

Wady

-

Extra informacje

Hanna / 2021-10-18

Tragedia po za umyciem kafelków w kuchni i łazience oraz umyciu szyb (o ramach zapomniano) nic nie zrobione mimo że zapłaciłam za mycie szafek w kuchni .Kurze nie pościerane ,telewizor brudny listwy przypodłogowe brudne. Jestem wściekła za co zapłaciłam 250 pln.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

SogaSol / 2021-10-14

Sprzątanie bardzo niedokładne. Pobierają dodatkowe opłaty, bez realizacji - zamówiony odkurzacz, którego nie było. Brak informacji o realizowanej usłudze np. brak informacji, że nie sprzątają szafek od góry. Kontakt z firmą bardzo oporny. Odradzam. Strata czasu, środków i pieniędzy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

fakt, że sobie w końcu poszli

Wady

każdy aspekt współpracy z firmą

Extra informacje

Ewelina / 2021-09-19

Bardzo duże rozczarowanie!!! Zamówiłam usługę czyszczenia sofy i niestety nikt do mnie nie dotarł, mimo iż dzień wcześniej dostałam potwierdzenie przyjęcia zgloszenia. Po 40 minutach od umówionej usługi zadzwonił do mnie Pan i powiedział że w sumie to nie pasuje mu ten termin, że jest tylko podwykonawca i dlatego nie mógł się ze mną wcześniej skontaktować i żebym wyjaśniała sytuację na własną rękę!!! Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Bark

Wady

Potwierdzenie usługi i brak realizacji

Extra informacje

Katarzyna / 2021-09-07

Zamówiłam usługę sprzątania mieszkania, mycia naczyń oraz szafek kuchennych. Sprzątanie rozpoczęło się o 13, skonczylo o 16 mimo ze przewidziany czas był 5 godzin. Szafka w łazience, kaloryfer w łazience, półki oraz lampa w sypialni nawet nie starte z kurzu. Za kanapą w salonie nie było odkurzone, drzwi nie umyte chociaż widnieje to w ofercie. Za to miałam poukładane worki na śmieci w szafce według kolorów. Po zauważeniu niedociągnięć wyslalam do firmy filmiki bez odzewu, ogólnie nie polecam-pierwsze wrażenie czysto drugie coś poszlo nie tak.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Wady

Kurz na meblach łatwodostępnych, koty za kanapą

Extra informacje

Eurocel / 2021-08-13

Bardzo nieprofesjonalna firma. Usługa wykonana źle, więc brak zapłaty, co jest oczywiste. Firma stosuje formy zastraszania, natarczywi, wręcz chamscy. Sprawa zostanie skierowana do odpowiedniej instytucji. Ps. Gdyby spędzali tyle czasu nad kontrolą swoich pracowników zamiast tracić czas na wypisywanie oszczerstw w internecie, to by pewnie sytuacja nie miala miejsca.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Agata / 2021-07-02

Totalne nieporozumienie! Firma sprzątająca zniszczyła umywalkę o wartości 550zł, więc niby niewiele. Ubezpieczenie jest od 500zł, więc mogą mi oddać 50!! Jednak firma nie poczuwa się do odpowiedzialności za szkodę i za komunikację z ekipą, którą przysłała. Stwierdzają, że "to ekipa zapłaci" i mam się sama dogadać. Ostatni raz, kiedy skorzystałam z tego pośrednictwa!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

brak odpowiedzialnosci, poważnej komunikacji

Extra informacje

Marlena / 2021-05-09

Korzystam z usług CleanWhale już ponad pół roku. Zawsze terminowo i z dbałością o detale. Świetna, przejrzysta strona i jasne zasady wyceny sprzątania. Serdecznie polecam :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Przemek / 2021-02-20

Niesamowicie mila Pani bardzo sprawnie ogarnela cale mieszkanie. Wszystko bardzo profesjonalnie i na poziomie. Jestem niesamowicie wdzieczny i bardzo dziekuje za pomoc;]
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-02-20

Wszystko w porządku. Mam kilka drobnych uwag, ale kwestia dogadania i uzgodnienia oczekiwań, więc ogólnie sprzątanie oceniam pozytywnie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-02-20

Bardzo efektywny proces. Zamowilam usługę wieczorem na kolejny dzień. Mieszkanie pieknie posprzątane. Polecam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-02-20

Bardzo efektywny proces. Zamowilam usługę wieczorem na kolejny dzień. Mieszkanie pieknie posprzątane. Polecam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2021-02-20

Dwie, młodziutkie, zadbane dziewczyny - sumienne, dobrze wykonujące swoją pracę. Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy myciu okien, podłóg i łazienek po remoncie w dużym domu. Z chęcią skorzystam z pomocy powtórnie. Gorąco polecam innym :-)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dzmitry / 2021-02-20

Mieszkanie wyspratane ekspresowo. Bardzo szybko i dokladnie. Polecam te firme z czystym sumieniem! Na pewno jeszcze skorzystam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katerina / 2021-02-19

Dziękuję bardzo za serwis! Moje mieszkanie w życiu nie było takie czyściutkie ???? Bardzo miłe ceny! Będę korzystać dalej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Szybko i czysto.

Wady

Extra informacje

Bartek / 2021-02-15

Bardzo polecam firmę CleanWhale. Jak to stary kawaler mam tendencję do zaniedbywania swojego mieszkania i później nie wiem, od czego zacząć sprzątanie. Zamówiłem więc pomoc tej firmy. Przyszli do mnie bardzo mili, uprzejmi i pozytywni Państwo - Pani Natalia i Pan Andrzej, dosłownie w kilka godzin zrobili sprzątanie generalne całego mieszkania, wysprzątali każdy zakątek. Bardzo dokładnie i rzetelnie. A ja sobie w tym czasie spokojnie robiłem swoją robotę. Osobno można powiedzieć o bardzo wygodnym serwisie internetowym, przejrzystych i uczciwych cenach. Bardzo życzę tej firmie rozwoju w całej Polsce. A wspaniałym Państwu, Pani Natalii i Panu Andrzejowi życzę miłych klientów i pozytywnego doświadczenia w tej niełatwej, a tak potrzebnej ludziom pracy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Witryna

Wady

nie ma

Extra informacje

2021, luty

Maja / 2020-12-08

Sprzątaczka przyszła punktualnie, bardzo dobrze wyczyściła toaletę, kuchnię i wszystkie pokoje. Bardzo zadbana dziewczyna. Polecam tę firmę!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Ostrożnie. Jakościowo. Akuratnie.

Wady

Extra informacje

Kalkulator ceny i płatność online

Irina / 2020-10-22

Wielkie dzięki dla firmy Clean Kit za doskonałą obsługę. Wracasz do domu - i po prostu niesamowite piękno i czystość.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Bardzo dobrze wyczyścił toaletę, po czyszczeniu wydzielał przyjemny zapach

Wady

nie odnaleziono

Extra informacje

Wygodnie płacić online

Internet cleanwhale.pl opinie