Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Inne usługi internetowe
  • /
  • cleanwhale.pl
  • /
  • 1

Opinie o cleanwhale.pl

cleanwhale.pl

Warszawa

Internet cleanwhale.pl opinie
Cena/Jakość
5
Obsługa klienta
5
Terminowość
4.9

Średnia ocen

4.97

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Przemek / 2021-02-20

Niesamowicie mila Pani bardzo sprawnie ogarnela cale mieszkanie. Wszystko bardzo profesjonalnie i na poziomie. Jestem niesamowicie wdzieczny i bardzo dziekuje za pomoc;]
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Anna / 2021-02-20

Wszystko w porządku. Mam kilka drobnych uwag, ale kwestia dogadania i uzgodnienia oczekiwań, więc ogólnie sprzątanie oceniam pozytywnie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-02-20

Bardzo efektywny proces. Zamowilam usługę wieczorem na kolejny dzień. Mieszkanie pieknie posprzątane. Polecam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Agnieszka / 2021-02-20

Bardzo efektywny proces. Zamowilam usługę wieczorem na kolejny dzień. Mieszkanie pieknie posprzątane. Polecam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monika / 2021-02-20

Dwie, młodziutkie, zadbane dziewczyny - sumienne, dobrze wykonujące swoją pracę. Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy myciu okien, podłóg i łazienek po remoncie w dużym domu. Z chęcią skorzystam z pomocy powtórnie. Gorąco polecam innym :-)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Dzmitry / 2021-02-20

Mieszkanie wyspratane ekspresowo. Bardzo szybko i dokladnie. Polecam te firme z czystym sumieniem! Na pewno jeszcze skorzystam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Katerina / 2021-02-19

Dziękuję bardzo za serwis! Moje mieszkanie w życiu nie było takie czyściutkie ???? Bardzo miłe ceny! Będę korzystać dalej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Szybko i czysto.

Wady

Extra informacje

Bartek / 2021-02-15

Bardzo polecam firmę CleanWhale. Jak to stary kawaler mam tendencję do zaniedbywania swojego mieszkania i później nie wiem, od czego zacząć sprzątanie. Zamówiłem więc pomoc tej firmy. Przyszli do mnie bardzo mili, uprzejmi i pozytywni Państwo - Pani Natalia i Pan Andrzej, dosłownie w kilka godzin zrobili sprzątanie generalne całego mieszkania, wysprzątali każdy zakątek. Bardzo dokładnie i rzetelnie. A ja sobie w tym czasie spokojnie robiłem swoją robotę. Osobno można powiedzieć o bardzo wygodnym serwisie internetowym, przejrzystych i uczciwych cenach. Bardzo życzę tej firmie rozwoju w całej Polsce. A wspaniałym Państwu, Pani Natalii i Panu Andrzejowi życzę miłych klientów i pozytywnego doświadczenia w tej niełatwej, a tak potrzebnej ludziom pracy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Witryna

Wady

nie ma

Extra informacje

2021, luty

Maja / 2020-12-08

Sprzątaczka przyszła punktualnie, bardzo dobrze wyczyściła toaletę, kuchnię i wszystkie pokoje. Bardzo zadbana dziewczyna. Polecam tę firmę!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Ostrożnie. Jakościowo. Akuratnie.

Wady

Extra informacje

Kalkulator ceny i płatność online

Irina / 2020-10-22

Wielkie dzięki dla firmy Clean Kit za doskonałą obsługę. Wracasz do domu - i po prostu niesamowite piękno i czystość.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Bardzo dobrze wyczyścił toaletę, po czyszczeniu wydzielał przyjemny zapach

Wady

nie odnaleziono

Extra informacje

Wygodnie płacić online

Internet cleanwhale.pl opinie