Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ZooArt
  • /
  • 1

Opinie o ZooArt

zooart.com.pl

Dęblin

Zakupy ZooArt opinie
Asortyment
2.56
Dostawa
1.66
Łatwość zamawiania
2.51
Obsługa i reklamacje
1.51
Poziom cen
2.38

Średnia ocen

2.12

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

72

dodanych opinii

 

Anna / 2022-11-29

NIE POLECAM!! ostrzegam przed tym sklepem, czas wysyłki w tym sklepie to jakaś kpina!!!!
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Czas wysyłki i czas dostawy

Extra informacje

Nat / 2022-10-15

Odradzam!!! Przy poprzednim zamówieniu powiedziałam, ze nigdy więcej, ale niestety tylko na zooart mogłam dostać to na czym mi zależało. Ponownie jestem zawiedziona! Zamówione towary zostały spakowane w 2x za małe pudełko, źle zaklejoną, przez co paczka otwarzyła się i kurier postanowil ja zabezpieczyć folia stretc by towar nie latał mu po pace - taką uzyskałam odpowiedzieć. Nie wiem kto pakuje paczki do wysyłki, ale robi to tak źle, że aż szok kto mu na to pozwolił?! Cienkie i miekkie produkty na dno,a suche (ciężkie) karmy na wierzchu?!!! Jaja sobie robicie? NIGDY WIĘCEJ BO TYLKO ZMARNOWANE PIENIĄDZE!!!!!!!!
Zalety

Brak!!!

Wady

Same wady!

Extra informacje

Piszą na stronie, ze jak złożysz zamówienie do 12 to wyślą paczkę tego samego dnia. Dwa razy zamawiałam i mimo info,ze paczka gotowa,kurier odbierał ją po 2 dniach!!!!

Anna Tońska / 2022-10-15

aństwo w zamówieniu. Stwierdziłam trudno, po prostu wyrzucę ale to co się stało, puszki esnualy od środka. Wgniecione, wylewały się od dołu. Gdyby nie było mnie miesiąc w domu to było robactwo...bo smród już jest. Podobnie jak kilka dni temu z niewiadomych powodów kot źle się czuł. Naraziliscie Jego zdrowie i moja. Aktualnie wyrzucam jej e puszki bo pleśnieją, fermentują, wydzielają gazy i od spodu się wersja.... ciekną. Zawartość to jeden wielki smród i białą pleśń..t Tak jeszcze nie zostałam potraktowana przez żaden sklep. Gdyby kotu coś się stało to byłoby to wyłącznie Waszą wina.kuefy pisałam opinie to jeszcze próbowaliście Państwo wpłynąc na mnie dając zniżkę....3zl.....abym zmienia ocenę.....wstyd ale przede wszystkim mam mieszkanie do sprzątania , pieniądze wyrzucone, dużo nerwów i pracy aby to świństwo ogarnac...i może gdyby nie to, że puszki zaczely się już same otwierać, wgniecione miejsca pękać to dałabym kotu nadpsute jedzenie. Nie wyobrażam sobie co by się stało gdyby poważniej się zatruł. Jesteście Państwo nieodpowiedzialni. Podpisuję się z imienia i nazwiska. Nie mam nic do ukrycia. Anna Tońska Tychy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Jestem oburzona

Wady

Wady? To jakaś pomyłka....

Extra informacje

Joanna / 2022-10-12

Zamawiałam pierwszy raz miesiąc temu. Bardzo długi czas wysłania przesyłki. Na stronie info było ze następny dzień, natomiast zostało wysłane jakoś po czterech dniach i tylko po skontaktowaniu się z obsługą( odpowiedź na moje pytanie „ kiedy będzie wysłane zamówienie, bo liczyłam na ten szacowany czas wysyłki” była „ najszybciej jak to możliwe” ???????????? No ok. Zamówienie otrzymałam zgodnie z tym co kupowałam. Zapakowane bardzo słabo. Dobrze ze zamówienie nie uszkodzone. Zamówiłam jeszcze raz na swoją głowę, bo myślałam ze może to jednorazowa sytuacja. I znowu szacowany czas wysyłki „ następny dzień”. Minęło już trzy. Już nawet przestaje liczyć ze otrzymam paczkę do piątku. Nigdy więcej i wszystkim odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Produkty ok

Wady

Długi czas oczekiwania przesyłki. Słabo zapakowana paczka. Błędne informacje na stronie. Słaba obsługa.

Extra informacje

KtosKtoJuzNieLubi / 2022-10-06

Zamawiałem nie raz z zooart ale jeszcze tak to nie było jak teraz. Zamówienie złożone w ndl z dostawą do paczkomatu a minęło już 5 dni i karmy jak nie było tak nie ma. Nie polecam i już więcej tu nie zamówię, tym bardziej że ceny u nich szybko rosną. Nie pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Dostawa

Extra informacje

Ja / 2022-09-26

Nie polecam Towar wysłany był niekompletny twierdząc że wysłali wszystkie produkty. Nie chcą przyjąć reklamacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak towaru

Extra informacje

Brak części towaru , nie przyjmują reklamacji

Anna / 2022-09-23

Pierwszy raz zostałam tak potraktowana, a raczej okłamana przez sprzedającego. Złożyłam zamówienie we wtorek ze względu na deklarowaną szybką przesyłkę. Kontaktowałam się mailowo czy na pewno zamówione przedmioty do mnie dotrą. Zamówienie miało status gotowe do wysyłki. Dzisiaj jeszcze mailowo dostałam informację, że na magazyn została przekazana informacja, że zamówienie jest do pilnej wysyłki. A przed chwilą przyszedł mail, że wysyłka będzie opóźniona, bo nie ma karmy i czekają na dostawę. To jest niepoważne!!! Jutro jadę odebrać psa z Fundacji i nie mam dla niego jedzenia. Gdyby od razu uczciwie napisali, że nie mają towaru to zamówiłabym u innego sprzedawcy. NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Sprzedają towar, którego nie mają

Extra informacje

Małgorzata / 2022-09-12

Bardzo często zamawiam z tego sklepu ,ale to już będzie ostatni raz. Jeden błąd można wybaczyć, ale kolejny.. już nie! Dziś przyszła do mnie paczka z dużą ilością mokrej karmy dla kota. Gdy otworzyłam smród niemiłosierny. Każda saszetka z mokrą karmą i przysmakami śmierdziała! Jedna saszetka była ubrudzona czymś czarnym, zapach g...a! Jak można tak traktować stałego klienta. Wydałam sporo kasy i oczekiwałam profesjonalizmu. Nigdy więcej!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Agata / 2022-08-18

Paczki notorycznie źle zapakowane. Torba ze żwirkiem popękana. Saszetki pogniecione. Wszystko owinięte tylko cienką folią. Szkoda pieniędzy płaci się za towar pełnowartościowy a otrzymuje uszkodzony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Uszkodzenia produktów. Źle zapakowany towar.

Extra informacje

Beata / 2022-06-13

Nie polecam już, choć kupowałam wielokrotnie, gdy paczka zaginie to coz.. Człowiek zostaje sam sobie, a po tygodniu zostaje na lodzie i słyszy możemy zrobić pieniądze.. Super... ????????Po prostu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Jeśli ktoś nie ma co robić w życiu, i ma czas na pisanie, dzwonienie i po tygodniu słyszy możemy oddać pieniądze i zostaje na lodzie.. To polecam ????????

Extra informacje

Beata Gierszewska / 2022-06-01

Super kontakt ze sklepem.Szybka wysyłka.Towar bez zarzutu.Polecam zakupy u tego sprzedawcy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-05-26

Zamówiłam w tym sklepie pierwszy raz produkt i ostatni. Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem profesjonalizmu. Zamówiłam szampon dla psa, Produkt był opakowany w kopertę, widać, że pospiesznie, nakrętka od szamponu była połamana i część płynu się wylała. Mogło to oczywiście nastąpić w wyniku transportu, ale po "przyjaznej" obsłudze zaczynam w to wątpić, a składając reklamacje miałam nadzieje, że na uczciwe potraktowanie i prawdopodobnie to z ich winy. W ramach tzw. " rekompensaty" wydali dyspozycje przelewu na kwote 10 zł, gdyż pisząc że mogą zaproponować rabat za uszkodzony produkt 10 zł na kolejne zakupy bądz zwrot kwoty na konto miałam się domyślić, że zwrot kwoty na konto wyniesie 10 zł. Może uszkodzenie nie jest duże, ale dla mnie to nie jest satysfakcjonujące i oczekiwałam większej rekompensaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

brak

Wady

Nieprofesjonalne podejście do klienta, nieporzadek w systemie i wprowadzanie w błąd klienta, uszkodzone produkty

Extra informacje

Anna / 2022-05-11

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Karmy dobrej jakości

Wady

Obsługa na infolinii zooart beznadziejna

Extra informacje

Joanna / 2022-05-10

Zamówiłam dla mojego psa dwa oleje niestety ten droższy dziwnym sposobem zaginął według sklepu jest to wina kuriera. Zamówienie było zapakowane niedbale, z butelki z olejem, który przyszedł produkt się wylewał. Obsługa niestety na takim samym poziomie jak sposób zapakowania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Leszek / 2022-05-06

Żwirek dotarł po 2 tygodniach, opakowanie rozdarte z połowa zawartości, bezczelnie owinięte streczem!!! To jakiś żart ze strony ZooArt. Ręce opadają. Finezja w oszukiwaniu klientów. Pierwszy i ostatni raz coś u nich kupiłem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

MM / 2022-04-25

4 tygodnie temu zamówiłam żwirek i kilka zabawek dla kota. Po 2 tygodniach braku informacji o wysyłce wysłałam maila z rezygnacja. Do dnia dzisiejszego nie mam ani paczki, ani zwrotu pieniędzy, mimo odpowiedzi mailowej ze sklepu. Jeśli nie otrzymam zwrotu gotówki do końca ustawowego terminu zgłaszam tę firmę do UOKIKu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Agnieszka / 2022-04-12

Ten sklep to jedna wielka porażka. Paczki notorycznie przychodzą uszkodzone, rozwalające się - nic dziwnego skoro nie są pakowane nawet w kartony tylko owijane tekturą i streczem. Do tego towar klejony jest jeden do drugiego taśmą klejącą co w momencie rozklejania powoduje rozrywanie się poszczególnych opakowań. Często w paczce albo brakuje zamówionego towaru, albo jest pomylony i włozony nie ten który był zamawiany, albo dołożony towar niezamawiany. Przy czym z reklamacją o uzupełnienie braków trzeba się szarpać i walczyć o swoje to z wystawieniem faktury za nadprogramowy towar nie mają problemu - wystarczy zadzwonic i zgłosić - nie trzeba nic pisać - wystawią i przyślą w mig. SKLEP NIEGODNY POLECENIA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Klientka / 2022-03-31

Bardzo słabo zapakowana paczka. Puszka pognieciona. Brak gratisów o których mowa w zamówieniu na stronie. Słabo…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.75
Zalety

Wysyłka dość szybka

Wady

Opakowanie, uszkodzona paczka, brak wszystkich produktów

Extra informacje

Elula / 2022-02-17

Internauci polecają firmę, więc ta ma dużo zamówień, nie wyrabia się i na realizację zamówienia czeka się tydzień. Wcześniej 2 dni wystarczały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

ceny nie sa wyśrubowane

Wady

fatalna wyszukiwarka, pokazuje towary niedostępne, co wydłuża czas wyszukiwania

Extra informacje

Krzysztof / 2021-12-24

Rozczarowanie. Zamówienie 8.12 Dostawa 10.12,pomylony towar, reklamacja 22.12 wysyłka pomylonego towaru, ma być najpóźniej 24.12 najwcześniej będzie jednak 27.12
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

sklep jak sklep

Wady

Extra informacje

Kpw / 2021-12-23

Jedna wielka porażka. Zero informacji dla konsumenta odnośnie grubych opóźnień, zero rekompensaty za kłamstwa, opóźnienia i nie miłą obsługę. Ostatni raz tam coś zamówiłam. Nie wróżę dobrze takiej firmie...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Więcej niż ustawa przewiduje

Extra informacje

Edyta / 2021-12-22

Jedna wielka masakra nie wiem skąd 5* opiniach na innych stronach chyba sami sobie piszą opinie ten sklep to porażka. Jeśli chcesz czekać na paczkę tygodniami polecam
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystkie mozliwe

Extra informacje

2 lata

nie polecam tego sklepu, sklep ma ogromne opóźnienia z wysyłaniem towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
nie polecam tego sklepu, sklep ma ogromne opóźnienia z wysyłaniem towaru

Zawiedziony klient / 2021-12-10

To jest nie poważna firma.Jestem po raz kolejny załamana obsługą tego sklepu, dałam szanse po kilku latach z nadzieją ze coś się zmieniło, niestety nie. Towar na stronie dostępny , zamówiony,opłacony a niestety po tygodniu nie wysłania towaru dostaje wiadomość ze mój towar będzie za dwa tygodnie bo jednego produktu nie ma…ostatnim razem było dokladnie tak samo, do tego obsługa klienta to jakaś kpina
Zalety

Brak

Wady

Dużo

Extra informacje

Klient / 2021-12-04

Paczki zniszczone owinięte w samą folie bez jakichkolwiek zabezpieczeń. Jeżeli ktoś płaci 200 zł za paczkę to należy chociaż ją lepiej owinąć nawet w czarny strecz a nie przezroczysty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Nie zamawiajcie tam

Maria / 2021-12-02

W poniedziałek złożyłam zamówienie telefonicznie. W środę sprawdziłam status zamówienia, i otrzymałam informacje, że dostawa będzie we czwartek. Ponieważ do godziny 8-ej rano nie otrzymałam informacji od kuriera o dostawie, zadzwoniłam powtórnie do sklepu internetowego. Okazało się, że od poniedziałku do czwartku zamówienie moje nie zostało jeszcze zgłoszone do magazynu. Dlaczego kłamią i robią z klienta wariata?. Czemu to ma służyć?.

Roksana / 2021-11-27

Nie polecam. Ostatni raz zrobiłam tutaj zakupy. Karma została zamówiona z środę z czego czas wysyłki miał wynosić 17h. Niestety w piątek okazalo się ze karma nie zostala wysłana bo nie mieli czasu! Zero myślenia aby poinformować klienta ze zamówienie nie będzie na czas. Obsługa nie miła i bezczelna. Nigdy więcej tu nic nie kupię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Bezmyślność, ignorancja, bezczelność obsługi.

Extra informacje

Damian / 2021-11-11

Nie polecam zakupow w tym sklepie. W niedziele zamowilem online karmy dla psa + dwie miseczki (zaplacilem online, żeby od razu mieli pieniądze)… W poniedziałek dostałem z firmy przewozowej maila, ze otrzymali elektroniczne zlecenie przesylki. Byłem pewny, ze odbiorą i tak jak w każdym innym sklepie przesylka na drugi dzień dotrze. Sprawdzam we wtorek numer zamówienia, bez zmian… Dzwonie na infolinie. Dostaje info, że Pani interweniuje do działu wysyłkowego i paczka w środę będzie u mnie… Środa, status w firmie przewozowej bez zmian. Dzwonię po raz kolejny. Znów ta sama informacja, Pani przeprasza, mówi, że już zleca (ja na to, że podobnie było wczoraj i skąd mam mieć pewność, że teraz nie będzie tak samo? Pani mnie zaręcza, że na pewno nie, bo wszystko jest na stanie, tylko przesyłka nie wyszła i na piątek będzie dostarczona). Mija kilka godzin otrzymuje telefon od innej Pani, że jednak miseczki jednej nie ma i co mają zrobić (czy anulować zamówienie czy zmodyfikować?)… Ja na to, że zmodyfikować i wysłać, by ten pies w końcu karmę dostał. Środa godzina 16:55 postanowiłem zadzwonić ponownie i się zapytać czy przesyłka została wysłana… Niestety nie i informacja, że dotrze na poniedziałek, bo w piątek kurier na pewno już odbierze… Po prostu szopka! Niegdy nie spotkałem się z taką realizacją zamówienia karmy… Nie polecam zakupów w tym sklepie, ja już nigdy nie kupię. W każdym innym po opłaceniu przesyłkę mam w domu na drugi dzień….
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Dlugie oczekiwanie na przesylke, brak interwencji ze strony sklepu, klamanie, ze przesylka juz zostaje wyslana...

Extra informacje

przy 4 telefonie do skelpu okazuje sie, że nie ma jednego towaru (przy wczesniejszych informacjach, ze paczka juz spakowana, ale czeka na kuriera i czeka i czeka...)

Biedna Kasia / 2021-10-29

Zostały zamówione krople frontline spot-on dla psów i kotów w opakowaniach po 3 pipety. Niestety krople dla kotów absolutnie nie działają, koty zakroplone1 raz po czym w odstępie 2 tygodni drugi raz, a pchly śmiejąc się skakały jedna przez drugą, i po 1 podaniu i po 2. Ten preparat miał nie tylko odstraszać insekty, lecz powodować ich wymieranie, niestety zupełnie nie działał, ani na pchly ani na kleszcze. Przesyłka dotarła w otworzonym w małej czesci opakowaniu (tj dziura dł ok 3cm, rozdarty róg foli czarnej, folia pakowcza w której są przesyłki) - to ewidentnie było działanie człowieka ... Krople zapakowane też w oryginalne tekturowe opakowanie firmowe, które było bez uszkodzeń i śladów ingerencji czy zgniecenia. Niestety nie sprawdziłam daty ważności, a tylko taki powód przychodzi mi do głowy jako przyczyna braku działania kropli. Dodam iż z psami po zakropleniu jest ok. Czas dostawy normalny. Nie dzwoniłam, nie reklamowałam, no bo też jak....
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
2.00

Zosia / 2021-10-20

Notoryczny problem z dostarczeniem opłaconego zamówienia, zabawa z wyjaśnieniem sprawy ze względu na frywolne podejście do Klienta. Arogancja przeplatana brakiem profesjonalizmu... Szkoda, ponieważ dostępny asortyment jakim dysponuje firma jest nadwyraz zacny, ale co z tego jak "ryba psuje się od głowy" ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Asortyment

Wady

FATALNA organizacja

Extra informacje

Edyta / 2021-10-12

Produkty przyszły uszkodzone, brak reakcji na reklamacje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Czas dostawy i ceny

Wady

Słaba jakość opakowania przesyłki, uszkodzone produkty

Extra informacje

agnieszka / 2021-09-06

Nieterminowa dostawa, problemy z informacją zwrotną w przypadku reklamacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

vivia / 2021-08-23

Potworny bałagan z zamówieniami, bardzo niechlujnie spakowana paczka, brak towaru który widnieje na paragonie, długi czas oczekiwania, sporo nerwów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Angela / 2021-08-18

W przesyłce brak jednej karmy , przesyłka opłacona. Zorientowałam się jak już odebrałam paczkę. Reklamacja przyjęta, czekać trzeba 14 dni bo będą sprawdzać monitoring. Zawsze zamawiałam z tego sklepu nigdy nie było problemu , do teraz. Opinie negatywna usunę jeśli to się zakończy pozytywnie. Bo jak narazie to mam zamrożone pieniądze bo ktoś popełnił błąd, za który płaci klient. Sprawdzajcie dokladnie przesyłki przy kurierze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Opakowanie

Extra informacje

Kaśka / 2021-07-12

Jestem bardzo zadowolona , Karmę otrzymałam następnego dnia , idealnie zapakowaną , doskonały kontakt z doradcą .Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ziuta / 2021-07-09

Masakra na reklamację czekam 3 tygodnie i jeszcze za przesyłkę mam zapłacić. Nie polecam a tyle lat robiłam tu zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

wszystko na minus

Wady

sAME MINUSY

Extra informacje

Java / 2021-06-27

Nie warto tracić tam pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

anna / 2021-04-23

Zdecydowanie nie polecam, byłam stałą klientką sklepu ale nigdy więcej nie zrobię tam zakupów. Towar nieodpowiednio zapakowany - ciężkie puszki opakowane tylko cienką folią, oczywiście przesyłka dotarła poobijana - puszki tragicznie pokrzywione, część pod wpływem uderzenia lub ciężaru innych puszek otwarta!, wysłałam reklamację, załączyłam zdjęcia - zero przepraszam, zero tak nie powinno byc, próbują zrzucić winę na kuriera. A może po prostu należy lepiej pakować towar?! Dwie puszki wyrzucone do kosza...szkoda słów... Dodam że zawsze od kiedy składałam zamówienia towar przyjeżdzał źle zapakowany, poobijany, pokrzywione puszki ale nie były puszki pootwierane, tym razem zgłosiłam problem do sklepu ze względu na otwarte puszki które nadają się tylko do wyrzucenia do kosza...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

-

Wady

zła obsługa klienta, towar źle zapakowany, niezabezpieczony, uszkodzony

Extra informacje

Bożena / 2021-04-18

Masakra z dostawami miało być wysłane w ciągu 5 godzin mija już drugi dzień i i paczka jeszcze nie ruszyła z miejsca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Natalia / 2021-04-06

Ten sklep to tragedia, nigdy więcej nic u was nie zamówię. Zamówienie zostało złożone po 10 we wtorek. Według szybkiego kontaktu jak i i infolinii zostało wysłane w środę ( tak jak macie na stronie napisane) niestety w czwartek okazuje się że nagle nie ma jednej rzeczy z zamówienia, i tak naprawdę zamówienie nie zostało wysłane jak wcześniej podawał mi konsultant. Ponadto już nie mogłam się dodzwonić na infolinię czy uzyskać prawdziwej informacji o wysyłce. W piątek dostałam maila ze zamówienie wysłane. Niestety na stronie przewoźnika jest informacja że nadal nie otrzymali przesyłki do wysyłania. Sklep porażka Zamówienie nie było dostatecznie zapakowane wszystko luzem, puszki jak i saszetki z karma były po prostu rozwalone, nadają się jedynie do wyrzucenia. Cała reszta zamówionych produktów oblepiona zniszczona karmą. Tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Wszystko na nie !

Extra informacje

Elżbieta / 2021-04-01

Polecam ❤️ szybka dostawa ,super produkty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zdenerwowany / 2021-04-01

Tragedia, wysyłka tego samego dnia ponoć, tak przynajmniej informują na stronie. 4 dni od złożonego zamówienia, 3 list przewozowy DHL a paczki nadal nie ma. Pisząc dzwoniąc do nich zero rzetelnej informacji. Tragedia nie polecam nikomu. I wszędzie gdzie się da będę wystawiał negatywy aby ludzie nie kupowali uwas bo to strata czasu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko na nie !

Extra informacje

CKK / 2021-03-30

Sklep informuje, że wysyłka w ciągi 5 godzin. Zakupy zrobione 28.03 (rozumiem, że niedziela więc wysyłka powinna być w poniedziałek) dzisiaj jest 30.03 i nadal przesyłka jest pakowana (???). Co do samego pakowania to zakupy są owijane w czarną folię lub wrzucone luzem do pudełka więc do odbiorcy przychodzą w opłakanym stanie! Na pytanie dot. zamówienia otrzymałem informację "Dzień dobry, zamówienie w dniu dzisiejszym postaramy się wysłać. Zamówienie zostało oznaczone jako pilne. ". Jak to pilne, jak to postaramy się? Więc jeślibym się nie upomniał to czekałbym tydzień czy miesiąc - to jest to ich 5 godzin. To już kolejne (I OSTATNIE) zakupy w tym sklepie, zawsze z przebojami - ZooArt nie jest jedyny na rynku i wolę robić zakupy u bardziej rzetelnych sprzedawców! Poczekam na przesyłkę i kończę przygodę z tym sklepem!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Sklep jak ich wiele

Wady

Inny czas wysyłki niż deklarowany, brak porządnego zapakowania zakupów, ceny

Extra informacje

Anna (Strzelce Opolskie) / 2021-03-22

Jestem w szoku! Tyle prawie negatywnych opinii!!! To ja chyba od wielu lat zaopatruję się w innym sklepie Zooart? Jestem bardzo, bardzo zadowolona z pracy sklepu, niezmiennie od wielu lat. Zamawiam karmę i środki pielęgnacyjne dla moich dwóch owczarków niemieckich, Same plusy - krótki czas oczekiwania na przesyłkę - do 48 h, odległość do mnie ok 500 km, karma świeża + często gratisy. Opakowanie, co prawda cienkie, ale towar zawsze spakowany porządnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt ze sklepem, towar dobrej jakości za rozsądną cenę, krótki czas oczekiwania na przesyłkę

Wady

jak dla mnie - nie ma wad

Extra informacje

Zaopatruję się w sklepie od ponad 8lat

Gosik / 2021-03-08

Po raz kolejny dostawa zajmuje długo,zamowione w czw dostawa wtorek nie skorzystam więcej z tej firmy za duża konkurencja w internecie sklepów zoologicznych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Infolinia

Wady

Opieszałość z dostawą

Extra informacje

Małgorzata / 2021-03-07

Nie polecam, zamówiłam w zooart karmę dla psa, zależało mi na czasie. Dostawa miała być na trzeci dzień, czekałam na nią 6 dni. Napisałam negatywną opinię, dostałam wiadomość ze sklepu, że jak wycofam opinie to dostane dla psa przysmaki z przeprosinami, wycofałam negatywną opinię, mija miesiąc i nic. Nie polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Karma sprawdzona, wszystko ok

Wady

Extra informacje

5 lat

Joanna / 2021-01-21

Zamówienia zawsze pakowane tylko samą cienką folią . Nawet to duże ciężkie ( owinięta \"kupka\") Kompletny brak profesjonalizmu. Na reklamację próbowali obarczyć winą kuriera. Później zaproponowali wymianę towaru. Nie stać mnie na taką zabawę ( towar kosztował 30 zł który miał być na prezent i zależy mi na czasie) Kompletny brak profesjonalizmu!!!! Szkoda że nie można dołączyć zdjęcia. Kurier też był w szoku a nie jedno widział
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Same minusy

Wady

Extra informacje

21-01-2021

Deisy / 2021-01-13

Zdecydowanie potwierdzam poprzednie wszystkie negatywne wystawione opinie na temat sklepu, a raczej problemów z wysyłką towaru. W niedziele popołudniu złożyłam zamówienie i wczoraj tj. we wtorek zadzwoniłam ok. 13:50 aby się dowiedzieć, czemu nie ma przesyłki pani powiedziała, że właśnie dopiero została przekazana kurierowi, a dzisiaj o godz. ok. 14:30 dowiedziałam się, że towar został wczoraj o 21 dopiero spakowany i kurier jutro będzie u mnie - a śledź przesyłkę "0" informacji na temat paczki . Z pewnością jutro też nie będzie, a tłumaczyć będą się, że śnieg kuriera zasypał i dlatego nie dojechał - słabe to jest i już nigdy nie zamówię w tym sklepie czegokolwiek - to był pierwszy i ostatni raz. NIE, NIE POLECAM !!! Wole drożej zapłacić a w tym sklepie nic nie kupię jak nawet dawać będą 50% rabatu. NIE, NIE, NIE !!!
Zalety

żdnych

Wady

tyle, że nie ma miejsca na ich wpisanie

Extra informacje

Żarty robią z klientów, sklep to porażka i kpina

Sugar25 / 2021-01-04

Szybko sprawnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matt / 2020-12-23

Pani twierdzi ze paczka została wysłana. tymczasem przewoźnik informuje ze tylko został wystawiony tylko list przewozowy. nie mam na to czasu. pierwszy i ostatni raz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Agnieszka / 2020-12-18

Porażka, 4dni temu dostałam od przewoźnika, że paczka zlecona ale nie nadana, od 2 dni pani rzekomo zleca magazynowi spakowanie mojego zamówienia i że niby "dzisiaj będzie nadane", że przepraszają, że mają nowych pracowników i tak w koło.... pierwszy i ostatni raz u nich zamawiam..nigdy więcej....Nie polecam... ja zamówiłam tylko karmę, która w ciągu 24h miała byc u mnie nawet nie chcę myśleć ile czekają Ci co robią większe zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

wiele minusów

Extra informacje

slonce / 2020-11-17

sklep oszukuje. nie informuje o braku towaru, zapłacisz za konkretny produkt, wyślą tańszy zamiennik; tłumaczą pokątnie najpierw, że ktoś się pomylił, później, że akurat tego towaru zabrakło. kiedyś było lepiej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.75
Zalety

program lojalnościowy

Wady

sklep zamienia towar na tańszy i gorszej jakości, nie informuje o brakach, w dziale reklamacji pracują

Extra informacje

WisB / 2020-11-08

Kupiłam worek karmy za prawie 150 zł. Karma przyszła owinieta cienką folią. Po zdjęciu folii okazało się, że opakowanie firmowe (worek) jest rozerwane . Wewnątrz worka zawilgła karma, splesniała z wielkimi spleśniałymi grudami. Sklep nie reaguje na reklamację. Omijajcie go szerokim łukiem. Za niemałe pieniądze sprzedają zepsuty towar, a klienów mają gdzieś. oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak plusów

Wady

towar spleśniały, zepsuty, nie do użytku

Extra informacje

Karma nie zepsuła się w transporcie bo ten trwał krótko. Nikt nie wyhoduje takiej pleśni w 2-3 dni

Pati / 2020-11-06

Dziadowski i kłamliwy sklep. Odradzam zakupy. Nigdy więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

chyba sobie żartujecie

Wady

Extra informacje

Magda / 2020-10-23

Niestety potwierdzam poprzednie negatywne opinie nt sklepu, a raczej problemow z wysylka towaru. We wtorek rano towar byl przygotowany do wysylki, w czwartwk po dwoch telefonicznych interwencjach paczka rzekomo zostala nadana, ale chyba tylko po to zebym nie dzwoniła, niestety kurier ktory ma ta paczke odebrac nie ma takiwgo zlecenia. Dzis jest piatek, paczki nie ma, pies nie zre do poniedziałku.. Oby
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Grzegorz / 2020-10-20

Beznadzieja nie polecam zdecydowanie!!!!!!!!!Na wysłanie zamówienia czekałem tydzień!!!!!!Taki sklep nie powinien istnieć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko na minus

Extra informacje

Halina / 2020-10-13

Najgorsza firma z jakiej mialam nie przyjemnosc zamawiac. Firma nie kompetentna, niewiarygodna, oszukuja na kazdym kroku, pakowanie 24 puszek karmy zajmuje im 2 dni!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Nie ma zadnych.

Wady

Cena, wysylka, obsluga klienta!!!

Extra informacje

Maciej / 2020-10-01

Unikać naciagacze !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Ostatni raz

Wady

Miało być spakowane 5 godzin od zamówienia zapłaciłem z góry i po dwoch dniach nie wiadomo co z przesylka

Extra informacje

Skandal

Robert / 2020-09-01

Ta firma to ściek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tylko i wyłącznie

Extra informacje

Klient / 2020-04-16

Niestety firma oszukuje ludzi przy dostawach, co jest niedopuszczalne jeżeli chodzi o dobre imię firmy. Zamówienie złożone 6 kwietnia, po paru dniach otrzymałam numer przesyłki, która nie została nadana. Po informacji o numerze przesyłki dostałam email z informacją o "nieudolności kurierów", 14 kwietnia wykonałam telefon i otrzymałam informację, że towar zostanie wysłany 16. Paczka jeszcze nie została wydana kurierowi, nie polecam zamawiać nic w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Kasia / 2020-04-16

wszystko jest super dopóki nie ma problemów, problemy z realizacją zamówienia obnażają nieudolność obsługi, brak profesjonalizmu, działanie niezgodne z regulaminem sklepu, dowolność reakcji na problem, z brakiem reakcji włącznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak profesjonalnej obsługi i uczciwości w problematycznych sytuacjach

Extra informacje

Niezadowolona klientka / 2020-04-09

Na stronie firmy ZooArt widnieje informacja, że MOGĄ być opóźnienia w dostawie przesyłek. Nie zaś uczciwa informacja, że w związku z sytuacją w kraju przesyłki będę iść znacznie dłużej niż podane u nich na stronie. Już ponad tydzień czekam na specjalistyczną karmę dla mojego psa. Twierdzą, że przesyłka została przekazana wczoraj kurierowi, co również nie jest zgodne z prawdą. To jest robienie z klienta idioty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Kwiiat / 2020-04-02

Czas oczekiwania zdecydowanie za długi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Dostawa

Extra informacje

ana / 2020-03-30

Zamówienie złożyłam rano w poniedziałek, w środę info, że firma kurierska dostała potwierdzenie elektroniczne. Mamy poniedziałek ja dalej nie dostałam nic, po nieuprzejmej rozmowie z Panią na infolinii dowiedziałam się, że zamówienie będzie najwcześniej w środę...Nie wiem jakim cudem paczka wychodzi od nich prawie tydzień patrząc na to, ze zamówiłam produkty do Polski a nie do Niemiec czy innego kraju. Obsługa na bardzo niskim poziomie. Zamiast być miłym i uprzejmym to Pani miała pretensję podczas rozmowy jakby to była jej wielka łaska że raczy ze mną porozmawiać... Produktów jeszcze nie dostałam ale sądząc po opisach to chyba muszę się spodziewać najgorszego...
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.75

Ewela / 2020-03-04

Realizacja zamówienia to jakaś tragedia , reklamują się ze wysyłka w ciągu 24 godz, a w praktyce brak słów... chyba , ze paczki dyliżansem wysyłają... Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

AKL / 2020-01-31

Zdecydowanie nie polecam firmy Zooart! Najgorsza firma z jakiej cokolwiek zamawiałam. Otrzymałam jeden z trzech produktów i to ten za 10 zł a dwa produkty za 87 zł brak... szkoda pieniędzy a przede wszystkim czasu..!! Dno!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne!

Wady

Dostawa, obsługa, pakowanie paczki

Extra informacje

tomasz / 2019-11-08

Nie polecam Wprowadzają w błąd. podczas zamówienia informacja o czasie wysyłki nijak ma się do rzeczywistości. Zamawiasz rano czas wysyłki 5h a paczka wychodzi 1-2 dni później. Do tego dochodzi duża ilość pomyłek podczas pakowania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Fuzy / 2019-09-14

Brak kontaktu telefonicznego, brak odpisywania na miale. Po raz kolejny dostałem przesyłkę zawiniętą w bezbarwny strecz, nawet nie zabezpieczonego jakąkolwiek taśmą pakową. Wszystko w środku porozwalane, pogniecione. Paczka po podróży wygląda jak śmieć z racji tego, że folia sama w sobie nie wytrzyma trudów podróży. To był mój trzeci i ostatni zakup w tym sklepie, który kpi sobie z klientów. Niech właściciel zastanowi się nad własną egzystencją.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

wysokość cen

Wady

zero kontaktu, pakowanie paczek to dno i metr mułu

Extra informacje

Monika / 2019-08-15

Absolutnie imijac ten sklep!!!! Sprzedają satre produkty, otrzymałam zepsuta karmę co skutkowało zatruciem pokarmowym psa a skończyło się na wizycie u weterynarza i przyjmowaniem leków. Sprawa zostaje zgłaszana tam gdzie dawno większość klientów tego sklepu powinna ich działania zgłosić. Nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek. Firma nie dba ani o jakość sprzedawanych produktów ani o zabezpieczenie jego podczas wysyłki, mają Nas klientów głęboko w dupie, reklamację rozpatrując tak długo by klient się zmęczyła i dał sobie spokój. Niestety trafiła kosa na kamień. Nie odpuszczajcie takim firmom bo cierpią na tym nasze zwierzęta!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Z plusów już nic nie zostalo

Wady

Sprzedaż zepsutych produktów, starych, nie wiedzą, czas reklamacji i jej jakość, bezszczelni, do granic

Extra informacje

Zamknąć te firmę powinni

Marek / 2018-12-13

Najgorszy sklep w sieci,arogancja,robienie z klienta wariata,obsługa opryskliwa,wysyłka miała być 23 godziny niestety wysyłka nie wysłana przez kolejne 3 dni nawet nie potrafią zadzwonić i przeprosić że się opuźni Sprzedają towar którego nie mają na stanie,robią z klienta wariata że to z winy InPost po telefonie do firmy inPost okazuje się że kurier wcale nie został zamówiony,po kolejnym telefonie do sklepu wina przeszła na magazyn Ludzie uważajcie na ten sklep omijajcie ich dużym łukiem ja dwa razy u nich kupiłem i dwa razy zostałem zrobiony w trąbe,chyba że chcecie mieć problem Tym razem nie podaruję i sprawę kieruje na policję. Nadmienię że wpłatę otrzymali w tym samym dniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

bielo / 2018-05-31

Szybko wysyłają zamówienia, do tego chyba od 100 zł darmowa dostawa. Mój chomik uwielbia karmę z tego sklepu, inne też mu smakowały ale ta jednak najbardziej, od razu do mnie podbiega.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy ZooArt opinie