Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • T-Mobile
  • /
  • 1

Opinie o T-Mobile

Telefonia T-Mobile opinie
Cena/Jakość
1.65
Obsługa klienta
1.73
Oferta
1.9

Średnia ocen

1.76

w skali od 1 do 5.

 

T-Mobile opinie T-Mobile
1.76 1451

Adam / 2021-03-06

Numery na kartę to ściema! Nie mogę wykorzystać pieniędzy, które mam na koncie ponieważ najpierw muszę doładować numer. Nie chcę tego robić, bo potrzebowałem tylko tyle za ile kupiłem starter. Nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Wady

Działanie ofert na kartę

Extra informacje

XX / 2021-03-01

T-mobile tworzy ofterty internetu domowego szumnie reklamowane np na panwybierak, które nie mają kompletnie nic wspólnego z rzeczywistością. Jeśli ktoś nie wczytał się BARDZO dokładnie w regulamin umowy, to nie wie, ale chociaż deklarują prędkość maksymalną do 300Mb/s, to w regulaminie drobnym druczkiem dopisane jest że może ona zejść do 8Kb/s i to dalej jest ok!!!! No i wykorzystują tę możliwość, nie powiem. Są momenty, gdzie internet "jest" ale go nie ma. Ale oczywiście to przy reklamacji uznane nie zostanie, bo czemu. Uważajcie na nich! Zwłaszcza teraz, przy pracy zdalnej, gdzie internet jest kluczem do wszystkiego, a z nimi to nigdy nic nie wiadomo i kulminacyjnym momencie możecie się poszlachtować a internetu nie będziem, albo będzie taki, że jakby go wcale nie było
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Wady

przerywany internet, zasięg niby dobry a prędkość tragiczna, nieskłonni do polubownego rozwiązania, oferty kompletnie rozbiegają się z rzeczywistością

Extra informacje

Agata / 2021-03-01

T-mobile to oszuści, którzy naciągają pięknymi ofertami i mydlą oczy do końca okresu próbnego, a potem wychodzi szydło z worka. Nie dajcie się nabrać, bo to naprawdę BARDZO ZŁY dostawca internetu. Próbowałam reklamacji kilkukrotnie. Właśnie przeszłam przez zaczątek postępowania pozasądowego, ale ostatecznie również się na nie zgodzili, więc poza sądem nie da się dojść żadnych praw. Tylko kto by ryzykował rozprawy sądowe, no właśnie. Straszne chamstwo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33

Majlel / 2021-02-15

Wprowadzenie klienta w błąd , przedluzalismy umowę , 4 numery , parę nowych telefonów wzięliśmy dodatkowo, jak wiadomo trochę papierologii przy tym było , miał być jeszcze darmowy dodatkowo Internet 20gb jak nas zapewniała pani ze sklepu, oczywiście przyszło co do czego oczywiście za internet trzeba płacić , umowa na całość 2 lata , oczywiście z tego internetu nie można zrezygnować , pozdrawiam punkt T-Mobile w Turku
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Wady

Wprowadzenie klienta w błąd

Extra informacje

Ola / 2021-02-11

Oszuści i krętacze to mało powiedziane. oferta po przejściu z klienta indywidualnego na firmę 100krotnei gorsza i niestety droższa mimo zapewnień że będzie taka sama, panu się kwoty netto z brutto pomyliły. Nie chcę rozwijać sytuacji bo zakrawa o kiepską komedię, ale szkoda że klient 15 letni traktowany jest gorzej niż nowy, a chciało sie ostać na dłużej. Co jest moim zdaniem najlepsze, okazało się że cenik usług dodatkowych a właściwie naliczeń dodatkowych został wysłany na miala, szkoda że dopiero po podpisaniu umowy !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie widze żadnych, nawet niechęc Pana z obsługi stacjonarnej i jego stosunku do pracy jest okropna. 40 minut klepania w klawiaturę a na koniec wydrukowany świstek do boa i prośba o wypisanie co jest nie tak!!! - kiepski żart!!!

Wady

same wady firmy - oszuści

Extra informacje

15 lat i nigdy więcej

Najgorszy syf na świecie nikomu nie polecam odradzam .... / 2021-01-29

Najgorszy syf na świecie nikomu nie polecam odradzam ....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Najgorszy syf na świecie nikomu nie polecam odradzam ....

Wady

Najgorszy syf na świecie nikomu nie polecam odradzam ....

Extra informacje

Najgorszy syf na świecie nikomu nie polecam odradzam ....

Maciek / 2021-01-20

Przez pierwsze 3 miesiące faktura z doliczonymi opłatami nie wiadomo za co. Po reklamacji opłaty korygowane nową faktura, a w następnym miesiącu to samo. Internet działa tragicznie, na kilka reklamacji dostałem odpowiedź, że w moim regionie jest awaria i obietnice rabatu, który nigdy nie został doliczony. Po 3 miesiącach zażądałem usunięcia awarii do konkretnego terminy pod groźbą rozwiązania umowy z ich winy. Wtedy zmienili śpiewkę i zaczęto mi wmawiać, że wszystko działa idealnie. Teraz czeka mnie droga sądowa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

shmigieU / 2021-01-14

Internet od T-Mobile to dno, nie polecam nikomu nawet wrogowi. Słaba obsługa i jakość internetu zapewniana na świetną i "ultraszybką" w reczywistości ma prędkość jak sieć w kafejce internetowej i to takiej "ubogiej". NIE POLECAM sieci nikomu ze względu na właśnie łącze jakim dysponują.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Źadne

Wady

Internet

Extra informacje

3 lata

Js / 2020-10-23

Wrocilem do tmobile po 6 latach , bo play zaprestal swiadczenia romingu krajowego. Nic w tmobile sie nie zmienilo , nadal kłamią, po za tym że abonament placi się teraz z góry za przyszly okres rozliczeniowy , chyba z powodu covida , obawiają się że jak klient kopnie w kalendarz to im nie zapłaci. Oferta klamstwo i tyle,
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Lepszy zasieg

Wady

Cała reszta

Extra informacje

Piotr / 2020-10-21

Telefon na kartę - wszystko niby darmowe ale i tak czasami pobierają jakieś opłaty. Pakiety zawyżone a przy próbie zmiany - "serwis chwilowo niedostępny". Odradzam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zasięg

Wady

Cała reszta

Extra informacje

Kilkanaście lat użytkowania

Jacek / 2020-10-13

Tragedia z tą firmą radzę unikać z daleka, regulaminy zagmatwane dużo haczyków, słabe zasięgi w porównaniu do byle jakiej innej sieci, wydzwaniają i wciskają dodatkowe oferty a najgorsze jest to że oszukują obiecali ludziom możliwość oddania zgromadzonych środków na koncie od dnia 8.10.2020r. a co do czego przyszło to nie mogą oddać pieniędzy i radzą je wykorzystać. NIE POLECAM!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma żadnej!

Wady

Haczyki w regulaminie, naciąganie, oszukiwanie z możliwości zwrotu środków z konta.

Extra informacje

Filip / 2020-10-08

5 k pingu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Wojtek / 2020-09-24

Mam umowę z t-mobilem, jeszcze kiedyś erą chyba od 1996 albo i dłużej. Raczej byli ok. Ale to co odwalili w 2020 to jest mistrzostwo paździerza. Umowę miałem podpisaną do 29.05.2020. Zadzwoniłem chyba w lipcu, że umowa mi się skończyła i proszę o wyłączenie numeru, i generalnie, że jak koniec umowy, to koniec umowy. A oni na to: no ale tam w umowie jest napisane, że jak pan nie wymówi umowy do tego dnia oznaczonego, to ta umowa, UWAGA!!! ODNAWIA SIĘ SAMOCZYNNIE, NA UWAGA!!! 12 KOLEJNYCH MIESIĘCY. Koniec cytatu. Podkreślam, że jako klient biznesowy nie mam umowy na 50 zł, tylko na 223,39. Więc t-mobilaki-cebulaki nacięły mnie jak łatwo policzyć na 2680,68 zł. Żenada, dno, muł i wodorosty. Żadnej próby odkręcenia tematu. Płać frajerze i się nie rzucaj, takie jest motto firmy T-mobile.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

0

Wady

nabieranie ludzi

Extra informacje

24 lata

Karol / 2020-09-23

Niedawno zakładałem działalność, a jako ze chciałem zachować numer który miałem u poprzedniego pracodawcy musiałem wybrać ofertę t-mobile (inaczej nie zrobiliby cesji). Oferta wyglądała w porządku, nie była gorsza od konkurencji. Ale po 2 miesiącach nadal nie mam dostępu do usług które byly w ofercie (oraz w umowie). Początkowo dostałem kartę internetową (przez pomyłkę) i zanim się zorientowałem naliczano mi opłaty za każde połączenie, podczas gdy miały być darmowe. Pierwszy rachunek był 2 razy wyższy niż powinien. Po podpiaciu właściwej oferty, oczywiście znowu przez pomyłkę dostałem paczkę 4,2 GB internetu, a płacę jak za nielimitowany. Każda rozmowa z infolinia to droga przez mękę, najpierw trzeba przerobić ze 2-3 konsultantki które nie potrafią lub nie chcą pomoc, zanim trafi się na kompetentna osobę. Ale nawet jak juz zleca co trzeba, to \"technicy\" maja 30 dni na wprowadzenie zmian. Zaluje, że nie zdecydowałem się na nowy numer w innej sieci, teraz jestem uważany na 2 lata.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Ciekawa oferta

Wady

obsługa klienta, nierozpatrywanie reklamacji,

Extra informacje

8 lat

belushi71 / 2020-09-15

To żenujace ze tak powazna firma jak T-Mobile tak sie stoczyła nisko i tak mało ceni swoich stlych klientów ktorzy zostawili w sieci tysiace złotych ma w du.ie .Nie polecam tej sieci nie mam żadnych pyzytywów aby tu ocalic opinie . Bardzo łsaby wybór telefonow no i ceny to juz jest abstrakcja . Wszedzie wciskaja Huawei kiedy cały swiat chuczy od tego ze ta firma jawni inwigiluje klinetow kraja zabraniaja ich sprowadzania a nasz t_mobil wwciska ten chłam ludziom .Bardzo mała mozliwosc wyboru telefonów ze sredniej półki sa albo bardzo stare modele albo bardzo drogie .Nie polecam tej sieci
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma żadnych plusow ta siec

Wady

Co do minusów nie mam czasu aby wypisywac ich wszystkich bo tego jest masa od jakosci obłsugi po oferte a skonczywszy na zawyzonych cenach za sprze

Extra informacje

Arek / 2020-09-09

Podczas podpisywania umowy na internewt mobily T-mobile żadał zbepieczenia w wysokości 400 pln. Po upływie okresu umowy nie chcą zwrócić, sprawa toczy się od miesiecy i zbywaja mnie idiotycznymi mailami. Odradzam, złodziejska firma.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Wady

Extra informacje

2 lata

Krzysztof G. / 2020-09-08

Bardzo słby internet np. Przez tydzień jest 60 pingu i 30mb na sekundę mi to wystarczało ale potem przez dwa miesiące było aż 500 pingu i UWAGA pół mb na s.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Brak

Wady

Bardzo słaby internet i kontakt z obsługom.

Extra informacje

Sylwester / 2020-09-08

Totalna klapa bałagan beznadziejna obsługa klienta za którą się płaci złożyłem odstąpienie od umowy odnotowane w T-Mobile ale mają gdzieś włączyli już nową usługę a jeszcze zostało mi trzy doładowania starej o wiele korzystnej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Bałagan ,obsługa klienta beznadziejna

Extra informacje

Co najmniej 3lata

Mika / 2020-09-08

Najgorsza sieć ever . Oszuści . Wydali dużo na reklamę w tv a ludzie łykają jak pelikany
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Michał / 2020-09-08

uwaga przy przenoszeniu numeru nie chcą przenieść internetu i naliczają dodatkowe opłaty po 15 latach zrezygnowałem z tej niemieckiej sieci komórkowej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

brak

Wady

ukryte oplaty

Extra informacje

Paweł / 2020-09-04

Nie polecam wręcz informuje ze to pułapka nie mówią a nie ma możliwości odstąpienia od umowy bez kary nawet jak zasięgu nie ma albo Internetu to kpina jest jeśli masz coś do dupy a płacisz za coś co nie używasz jest to złodziejstwo nie poczne dopóki zasad nie zmienia to po prostu śmieszne jest uważajcie na tą taryfę naprawdę bo ma w lata można w niezłe Głowno wejść
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Żadnych plusów kpina z klienta

Wady

Brak zasięgu Internetu brak rezygnacji z umowy i kara za rezygnację

Extra informacje

Nie cały rok a teraz nie spełnia to moich oczekiwań

Szymon / 2020-08-29

Bylem w tej sieci ok 10 lat jak nie lepiej, lecz wszystko ma swoje granice. Konkurencja zdecydowanie ma ciekawsze i tansze oferty, zasięg w dalekich zakątkach kraju.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Lewandowski jako reklamujący ;)

Wady

drogo, pobierają za wszystko.

Extra informacje

Aleksander Jagusz / 2020-08-24

złodziejska i oszukańcza firma usługi wykonuje nagannie kradną złodzieje uwaga kradną jak miałem kilka abonentów w t mobile biznes oszukiwali dodawali nowe aneksy które nigdy nie miały miejsca brak limitu z uwagi na wysokie abonamenty skutkował podnoszeniem opłat prze fikcyjne trasakcje zwykli przestępcy wyłudzacze i złodzieje
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

złodziejsto

Wady

oszustwo

Extra informacje

o d początku istnienia t mobile i jej złodziejskiej poprzeniczki ery

klient / 2020-08-21

jakość niemieckich usług "ZERO". Nigdy więcej niemiecki produktów i usług!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

niemiecki operator oszukuje polskiego klienta

Extra informacje

ponad rok

paziufa / 2020-08-11

Nasza firma od lat jest klientem T-Mobile. Końcem maja 2020 r. podpisaliśmy aneks przedłużający umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych, w tym platformy głosowej zawierającej telefon stacjonarny i fax. W dniu 01.07.2020 r. operator samowolnie wyłączył nam platformę głosową, pozbawiając nas dostępu do telefonu stacjonarnego i faxu, nie racząc nawet o tym nas poinformować. W chwili obecnej klienci nie mogą się do nas dodzwonić. Tracimy klientów i potencjalne zyski. W ubiegłym tygodniu zgłosiłam reklamację, gdzie zapewniono mnie telefonicznie, że do 4 godzin usługa zostanie przywrócona. Niestety do chwili obecnej tak się nie stało. Wielokrotnie kontaktowałam się telefonicznie z infolinią T-Mobile, nikt nie jest w stanie udzielić wiążącej informacji kiedy usługa zostanie przywrócona, e-maile pozostają bez odpowiedzi. Zaskakujące jest lekceważące traktowanie klienta przez T-Mobile, jeśli podpisuje się umowę usługi włączają "od ręki", a tym przypadku musimy czekać i nie wiadomo jak długo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

lekceważenie, nie słowność

Extra informacje

Jaro / 2020-08-05

Totalna olewka klienta .Przeniesienie numeru z innej sieci do T-Mobile na kartę to tragedia .Polega na przyjmowaniu zleceń przez obsługę i przekazywaniu do techników którzy nic nie robią . Tacy technicy powinni iść na bruk .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Zasięg tylko.

Wady

Klient jest złem koniecznym.

Extra informacje

Mateusz / 2020-08-01

Oszuści jakich mało. Pani z infolinii (po blokadzie połączeń wychodzących i przychodzacych z winy T-Mobile ponieważ nie zaksiegowali wpłaty) stwierdziła, że mam aktywne usługi na telefonie z którego dzwonię więc to najpewniej jakiś błąd.. tyle że dzwoniłem od narzeczonej, z numeru orange, po pytaniu jak to możliwe nastała cisza a po 10 sekundach tłumaczenie, że jaśnie Pani nie ma wyświetlonego numeru na którym usługi są aktywne, śmiech na sali i robienie idioty z klienta...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kłamstwo za kłamstwem i niekompetencja pracowników jest na poziomie najwyzszym.

Extra informacje

Bronisława / 2020-07-25

T mobile salon Bielsko Biała Auchan oszusci Przy zakupie telefonu obiecywali tablet za 10 zł miesiecznie jak sie okazało przy 1 fakturze 36,80 co miesiac za 37 rat. Latwo obliczyc róznice.Nie mozna było nic zrobić bo Pani ktora dała super oferte została zwolniona.OSZUSCI!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Odradzam wszystkim szczerze usługi firmy T-Mobile. Miałem podpisaną z T-Mobile umowę jako samo-zatrudniony. T-Mobile bez jakiejkolwiek uprzedniego powiadomienia mnie i bez mojej zgody zmienił mi taryfę (czyli typ mojego abonamentu na telefon komórkowy) na inną, bardzo dla mnie niekorzystną – operator naruszył przy tym prawo telekomunikacyjne, jak i swoje wewnętrzne regulacje o nazwie „optymalizacja taryf”, wg których na 40 dni przed planowaną zmianą taryfy klient ma być powiadomiony w formie listownej. Warunki i regulaminy nowego aneksu przedstawiono mi do przeczytania dopiero po 6 dniach od jego wejścia w życie. Próby wyjaśnienia i reklamowania sprawy zakończyły się stwierdzeniem przez dział reklamacji: „to idź pan do sądu, więcej nie odpowiadamy na pańską korespondencję”. Dział reklamacji T-Mobile usilnie i wielokrotnie ignorował moje bezpośrednie prośby o podanie mi podstawy prawnej decyzji T-Mobile, pomimo że nakazuje mu to Rozporządzenie Ministra Administracji i Cyfryzacji z dnia 24 lutego 2014 r., w sprawie reklamacji usługi telekomunikacyjnej, §7, punkt 3. Przy okazji zmiany abonamentu T-Mobile wystawił mi kilka razy zawyżoną fakturę na nieistniejące usługi, którą kazano mi zapłacić, bo rzekomo niemożliwa była korekta błędnych faktur. Firma T-Mobile szczyci się „wysoką kulturą korporacyjną”, „etycznym działaniem”, „odpowiedzialnością osobistą”, itp., itd. - to wszystko jest opisane na pełnej patosu stronie T-Mobile, do odszukania w wyszukiwarce po haśle: „Zarządzanie Zgodnością (Compliance) w T-Mobile Polska”. Na tej stronie można zgłosić uchybienia i incydenty dotyczące nieprawidłowości w firmie T-Mobile. Zgłosiłem opisaną powyżej sprawę, ale nikt nigdy mi nie odpisał. Jak tylko to było możliwe uciekłem od T-Mobile do innego operatora. Szczerze ostrzegam przed T-Mobile i odradzam wszystkim jej usługi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Odradzam wszystkim szczerze usługi firmy T-Mobile. Miałem podpisaną z T-Mobile umowę jako samo-zatrudniony. T-Mobile bez jakiejkolwiek uprzedniego powiadomienia mnie i bez mojej zgody zmienił mi taryfę (czyli typ mojego abonamentu na telefon komórkowy) na inną, bardzo dla mnie niekorzystną – operator naruszył przy tym prawo telekomunikacyjne, jak i swoje wewnętrzne regulacje o nazwie „optymalizacja taryf”, wg których na 40 dni przed planowaną zmianą taryfy klient ma być powiadomiony w formie listownej. Warunki i regulaminy nowego aneksu przedstawiono mi do przeczytania dopiero po 6 dniach od jego wejścia w życie. Próby wyjaśnienia i reklamowania sprawy zakończyły się stwierdzeniem przez dział reklamacji: „to idź pan do sądu, więcej nie odpowiadamy na pańską korespondencję”. Dział reklamacji T-Mobile usilnie i wielokrotnie ignorował moje bezpośrednie prośby o podanie mi podstawy prawnej decyzji T-Mobile, pomimo że nakazuje mu to Rozporządzenie Ministra Administracji i Cyfryzacji z dnia 24 lutego 2014 r., w sprawie reklamacji usługi telekomunikacyjnej, §7, punkt 3. Przy okazji zmiany abonamentu T-Mobile wystawił mi kilka razy zawyżoną fakturę na nieistniejące usługi, którą kazano mi zapłacić, bo rzekomo niemożliwa była korekta błędnych faktur. Firma T-Mobile szczyci się „wysoką kulturą korporacyjną”, „etycznym działaniem”, „odpowiedzialnością osobistą”, itp., itd. - to wszystko jest opisane na pełnej patosu stronie T-Mobile, do odszukania w wyszukiwarce po haśle: „Zarządzanie Zgodnością (Compliance) w T-Mobile Polska”. Na tej stronie można zgłosić uchybienia i incydenty dotyczące nieprawidłowości w firmie T-Mobile. Zgłosiłem opisaną powyżej sprawę, ale nikt nigdy mi nie odpisał. Jak tylko to było możliwe uciekłem od T-Mobile do innego operatora. Szczerze ostrzegam przed T-Mobile i odradzam wszystkim jej usługi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Bb / 2020-07-17

Najgorsza siec! Mialam nr na karte pre paid. Za kazdym doladowaniem prawie od razu pobieralo ze 20zl na niewiadomo co. Za kaDym razem musialam dzwonic do biura obslugi zeby to cofneli. \\r\\nJesli nie wylaczysz transmisji danych to zanim urucjomisz jakikolwiek pakiet, zjada ci kase (chocby 1gr) i znow jestes w d***ie. Maja dziwne i skomplikowane regulaminy. Nielogiczne pakiety. I malo pomocna aplikacje. Dakt, zasieg dobry. Ale ile sie trzeva nameczyc zeby korzystac z tej sieci. Nie warto.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Tylko zasieg

Wady

Obsluga, ciagle zjada srodki z konta, pakiety nielogiczne

Extra informacje

Jezus / 2020-07-08

Złodzieje obsługa koszmarna, internet za 80 zł sam YT się nie chce zaladowac
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

_____

Wady

Wszystko co się da

Extra informacje

maniek / 2020-07-06

T-MOBILE i 5G??? Dobry żart! Najpierw niech doprowadzą do porządku sygnał i przepustowość LTE oraz LTE+ a nie wymyślają fanaberie z 5G na co nie są kompletnie przygotowani technicznie! W Warszawie na Ochocie a więc w środku miasta, pomimo pełnego zasięgu oraz trzech masztów w promieniu kilometra, sygnał LTE w internecie domowym do 60Mb/s wygląda tak: 10-15 sekund prędkość 20-30Mb/s, następnie całkowita przerwa, 10-15 sek prędkość 0,1-0,5-Mb/s i tak w kółko! Obejrzenie czegokolwiek czy wykonanie pracy z domu jest niemożliwe! Pomaga przejście na 3G, lecz prędkości wynoszą 3-5Mb/s. Ludzie, gdzie my żyjemy, w XXI wieku? Z prędkością neostrady sprzed 10 lat? Weźcie się za LTE a nie 5G!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

żadnych

Wady

jedne, wieczne, niekończące się problemy

Extra informacje

jdjdjd / 2020-07-05

gównogównogównogównogównogównogównogównogównogównogównogównogównogówno
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

za dużo

Extra informacje

gównogównogównogównogównogównogówno

Spidi1530 / 2020-07-01

Przyszedlem bo chciałem przenieść numer na kartę, usłyszałem że serwery nie działają od półtora miesiąca, zadzwonilem na infolinię to powiedzeli, że to kłamstwo i powiedzieli, żeby jechać jeszcze raz i jak coś dzwonić na infolinię. Pojechałem oczywiście też się nie dalo, zadzwonilem na infolinię, pani rozmawiała z konsultantem z salonu i oczywiście zas ściema że się nie da, konsultant prosto śmiał się z mnie co, według mnie było bezczelne, a ich fakty wogole nie trzymały się kupy, ostatnio serwery nie działały od półtora miesiąca, a dziś usłyszałem że nie działa dużo krócej i, że oni wogole nie mają opcji przenoszenia na kartę, ostatnio zaś mogli ale serwery albo system nie działały to coś tu nie gra. Najbardziej mnie zdenerwowało że robią z klientów debili i jeszcze pracownik potrafi śmiać z kogoś bo myśli, że mu wszystko wolno. Najgorsza obsługa na jaką trafiem, nie polecam. Salon Jaworzno
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Klamstwa, bezczelnosc

Extra informacje

Zrobiony w konia / 2020-06-19

Dziadkowi ukradli kartę SIM, poszedł do salonu T-Mobile żeby wyrobić duplikat a wrócił z UWAGA! podpisanym abonamentem bez telefonu na 2 lata... Do końca był przekonany że on tylko wyrobił duplikat karty, nie przeczytał co podpisuje a na kartce jaką przyniósł do domu nie widnieje nigdzie słowo "abonament". Podsumowując krótko: Naciągacze i złodzieje, omijać szerokim łukiem!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Olga / 2020-06-13

Najgorszy operator w Polsce. Żałuję, że wogle przeniosłam do nich numer, nie dość, że pracownicy z którymi zawierałam umowę wprowadzili mnie w błąd obiecując coś czego nie dostałam, to przez całą umowę walczyłam z siecią, bo albo coś nie działało jak powinno albo wiecznie jakieś dodatkowe naliczenia... A żeby jeszcze tego było mało to umowę miałam do wczoraj, a dzisiaj się dowiedziałam, że muszę czekać do końca okresu rozliczeniowego, bo koniec umowy ich nie obowiązuje, mimo tego, że wypowiedziałam ją 3 miesiące wcześniej przy obowiązującym wypowiedzeniu 30 dniowym
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

*Beznadziejny zasieg *Bardzo słaba oszukująca klienta obsługa *Dodatkowe naliczenia, których pochodzenia nawet panie na infolinii nie potrafiły wyjasnic *tragiczna jakość połączeń, na początku myślałam, że to wina telefonu, ale okazało się, że u pozostałej 3 użytkowników sieci w mojej rodzinie jest tak samo *problem ze zwolnieniem numeru mimo dużo wcześniejszego wypowiedzenia *wielu niekompetentnych i nie szanujących klientów pracowników infolinii (aczkolwiek były wyjątki, ale reszta chyba pracuje tam za karę)

Extra informacje

2 lata i nigdy wiecej

Nie.wazne / 2020-06-09

Oszuści! Państwo nie potrafi wysyłać faktur po czym wysyłają list z nakazem zapłaty na 900zl. Faktury wysyłają jak chcą. Nie polecam tej sieci
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Mateusz / 2020-06-08

T-Mobile jest beznadziejny , płace 80 za internetu który ma limit do 300gb a później nie chce nawet działać, powiem tylko jedno DNO
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

wygląd routera :)

Wady

limit gb , cena, zasięg,szybkość

Extra informacje

2 miesiące

sylwester / 2020-06-03

Ta firma powinna szybko upaść i mam nadzieje że tak będzie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

0

Wady

Wszystkie możliwe

Extra informacje

Iwona / 2020-05-22

Złodzieje i oszuści. Omijać z daleka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje

Extra informacje

Olga / 2020-05-22

Naciągacze! Na pewno mają procent z usług Premium dlatego nic z tym nie robią! Najgorszy operator!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Samy minusy

Extra informacje

Dawid / 2020-05-18

to oszuści i złodzieje, omijajcie T-mobile nie polecam . Jakość internetu jest niczym 20 lat temu nawet więcej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

wielke g a nie internet,

Extra informacje

miesiąc

Mili / 2020-05-18

Przed podpisaniem kolejnej umowy wystarczało nam internetu, po podpisaniu (po 2 miesiącach!!) w połowie okresu rozliczeniowego internet wykorzystany! Dodam że nie korzystamy więcej, a wręcz mniej z internetu. Oszuści i tyle!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Mateusz / 2020-05-15

Tragedia. Niby wszystko za darmo nawet połączenia do UE na stacjonarne i kom ale i tak naliczają. Nie wspomnę o tym że od kilku miesięcy płace za faktury z aplikacji i co miesiąc mam niedopłatę z poprzedniego miesiąca. Co za szopka. Widzę że w Polsce mogą kraść tylko ci najwięksi, ich prawo nie dotyczy, a biedaka za paczkę gruszek do pierdla wsadzą. Przykład idzie z góry.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Mateusz / 2020-05-14

Tragedia. Myślałem że Play to dziadostwo. Nic nie przebije T-Mobile od początku nowej umowy mam doliczaną niedopłatę za poprzedni miesiąc, i tak już od kilku miesięcy. Płace faktury z aplikacji więc nie ma mowy o pomyłce. Do tego miały być darmowe rozmowy do UE na komórki ,i stacjonarne. Oczywiście każde takie połączenie nawet sekundowe to już złotówka dodatkowej opłaty. Omijać tą gównianą sieć. Z tego co widzę to nie zresetowało mi pakietu danych na nowy miesiąc.Mają podobno najlepsze krycie, jakoś nie zauważyłem. Ciągle rozłącza internet. Porażka. Że też nikt z tymi pseudo firmami nie zrobi porządku.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

nielubietmobile / 2020-05-14

Słaby zasięg (nadajnik mam 1,5 km od domu), wolny internet i nie dałbym grosza za taki internet. Omijajcie t-mobile szerokim łukiem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Czas użytkowania - 3 lata i dłużej nie wytrzymam.

Kuba / 2020-05-08

Internet miesiąc temu nic nie działał zadzwoniłem naprawili na tydzień i od tygodnia znowu nie działa na szczęście jutro będę miał światłowód z Orange 1 GB/s
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Brak

Wady

Nic nie da się robic obsługa ma to gdzies

Extra informacje

Marcin / 2020-05-06

Przeniesienie numeru wiąże się z tym ze od dwóch dni numer pozostaje nieaktywny. Nikt nie zna przyczyny niemożności zarejestrowania numeru w tmobile. Każą cierpliwie czekać... Sami nie wiedzą ile.... Odradzam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

???? Brak

Wady

Opieszałość, brak rzetelnych informacji, brak wiedzy pracownika infolinii (t mobile na karte)

Extra informacje

Eliza / 2020-04-29

Zlodzieje oszuści
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zadnych zalet

Wady

Pelno oszusci zlodzieje

Extra informacje

Denis / 2020-04-10

Nie polecam. Oszustwo. Nie wiadomo skąd taki kosmiczny kwoty na fakturze.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Oszuści, każdemu będę odradzać tą firmę. Byłam przez wiele lat ich klientką. Gdy skończyła mi się umowa mix, chciałam przejść na kartę. Wtedy próbowali wrobić mnie w kolejnego mixa manipulując w rozmowie. Gdy na to nie poszłam, pewnego dnia bez ostrzeżenia wyłączyli mi numer (dzień albo 2 wcześniej doładowałam konto 25 zł, na koncie jeszcze miałam środki). To nie jedyne problemy jakie moja rodzina miała z tą siecią
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Oszukiwanie klientów i kradzież ich pieniędzy

Extra informacje

Karolina / 2020-04-03

Do tej pory miałam bardzo dobra opinie nt T-Mobile,myślałam że rozwiązanie mojego problemu będzie szybkie i kompleksowe,jak w innych sieciach,że T-Mobile zalicza się do operatorów,którym zależy na kliencie.Niestety jestem bardzo rozczarowana sposobem w jaki T-Mobile przerzuca problemy techniczne na klienta i nie bierze odpowiedzialności.Nie mogłam korzystać z internetu z powodu błędu technicznego który był po stronie T-Mobile.Z powodu niedziałających(błąd techniczny)kodów nie mogłam sprawdzić stanu pakietu.Ponadto za pomocą kodów sprawdzających pakiet uzyskałam informację że pakiet mix, który mam,jest nieaktywny,mam inny pakiet(kolejny błąd tech).Na podstawie tych błędnych informacji 3 krotnie doladowalam konto przypuszczając że zużyłam pieniądze poza pakietem.Równocześnie nie mogłam zalogować się na stronie T-Mobile z powodu nie rozpoznawania moje numeru tel/maila(następny błąd tech),żeby sprawdzić stan konta/pakiet.Po kontakcie z konsultantem dowiedziałam się że rzeczywiście problem był pod stronie T-Mobile,reklamacja będzie rozpatrzona.Wnioskowałam o przedłużenie ważności pakietu o 3 doladowania, których dokonałam,a po których nie miałam dostępnego internetu z powodu błędu tech.Nie dostałam żadnej informacji jak reklamacja zostala rozpatrzona.Podczas ponownej rozmowy z konsultantem dowiedziałam się, że nikt mi nie kazał doładowywac konta,wg konsultanta pakiet był włączony i choć zgodził się że nie miałam możliwości,żeby z niego korzystac to powinnam byla zainstalować aplikację-bez dostępu do internetu... Wg konsultanta pakiet za który zapłaciłam był przyznany i nie jest to problem T-Mobile,ze nie był fizycznie dostępny po włączeniu internetu w telefonie, czy ponownym doładowaniu konta. Podsumowujac przykro mi że T-Mobile woli rozczarowanego klienta,na którego zrzuca odpowiedzialność za swoje problemu techniczne od klienta zadowolonego,który polecalby znajomym zmianę operatora na T-Mobile i wystawiał najlepsza opinie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Wady

Extra informacje

0.5 roku

Patryk / 2020-03-15

Róbcie kobietom z zespołem Downa jasno-różowe włosy trwałą farbą- pudrowy róż!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Lepiej

Wady

0

Extra informacje

D

Paulina / 2020-03-11

Monika Gąsiorek Sroka jest kudłatą cipą ludzi!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

0

Extra informacje

0

Jerzy Ząbek / 2020-03-03

Jestem klientem biznesowym T-Mobile, mam kilkadziesiąt aktywnych numerów w tej sieci. Mam nawet opiekuna biznesowego, który pozbawił moją firmę kontaktu ze światem przez 6 dni blokując dwa główne numery stacjonarne w firmie. Od 35 dni oczekuję na zmianę opiekuna biznesowego T-Mobile. Moje rozmowy telefoniczne jak i e-maile pozostają bez żadnych działań ze strony T-Mobile. Wyczerpuję już możliwości porozumienia się z T-Mobile. Zaczynam przygotowywać się do zmiany operatora. Oczywiście opinia jaką mam na temat T-Mobile może być tylko jedna.Nie pozostaje mi nic innego jak powszechnie dzielić się negatywną opinią na temat obsługi klientów biznesowych przez T-Mobile. Mogę sobie tylko wyobrazić jak T-Mobile traktuje klientów z jednym numerem, skoro stosunek do klientów biznesowych jest jednoznacznie negatywny i bardzo wrogi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Ciekawa oferta

Wady

brak obsługi klientów

Extra informacje

Angelika / 2020-03-02

Napisałam pismo o rozłożenie na raty, w odpowiedzi otrzymałam informacje, że mam się kontaktować z komornikiem. ... 6 mcy nie był płacony abonament, bo moja pracownica poszła na macierzyński i szczerze zapomniałam przy ilości telefonów w firmie. Dołożyli mi do natychmiastowej zapłaty abonament do przodu na resztę miesięcy i karę 2300!!! Razem ponad 5 tys. Napisałam pismo o rozłożenie na raty, w odpowiedzi otrzymałam informacje, że mam się kontaktować z komornikiem. Tyle. W mojej opinii nigdy więcej ta firma!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Wady

odpowiedź zawsze negatywna i to po 30 dniach

Extra informacje

Kinga / 2020-02-26

Rozbijcie głowę Amandzi Knapczyk młotem!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Dużo lepiej

Wady

0

Extra informacje

D

Kinga / 2020-02-26

Rozbijcie głowę Paulinie Sałaja młotem!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Dużo lepiej

Wady

0

Extra informacje

0

Kinga / 2020-02-25

Róbcie kobietom botoks na twarz!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

0

Extra informacje

D

Kinga / 2020-02-25

Róbcie mężczyznom botoks na twarz!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

V

Bierzcie ludzi do różnych prac które chcą wykonywać!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

V

Zróbcie Silvia Colloca różowe włosy trwałą farbą :-pudrowy róż!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

C

Paulina / 2020-02-24

Obejrzyjcie lekarze kobiety i mężczyzn nago!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

0

Kinga / 2020-02-24

Depilujcie mężczyzn i kobiety z Polski !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

D

Kinga / 2020-02-24

Róbcie kobietom i mężczyznom jasno-blond włosy trwałą farbą
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

C

Paulina / 2020-02-24

Bierzcie ludzi do Solarium!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

0

Kinga / 2020-02-24

Kąpcie mydłem nago mężczyzn z Polski w wannie z wodą !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

Ddd

Extra informacje

C

Dyrektor / 2020-02-24

Paulina Zoń musi jechać do Bursy do Nowego Targu na kursy!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

Ddd

Extra informacje

0

Kinga / 2020-02-23

Weźcie że sobą szatana do Kosmosu!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

E

Paulina / 2020-02-23

Przyklejcie Richard Roxburgh trwałe,najbardziej czarne, długie sztuczne rzęsy!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

0

Kinga / 2020-02-23

Róbcie kobiecie z pokoju 112 z Urzędu pracy w Limanowej usta trwałą fioletową szminką!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Kinga

Wady

D

Extra informacje

C

Paulina / 2020-02-23

Wyrzucajcie szczeniaki przy domach w Szczyrzycu!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

0

Kinga / 2020-02-23

Bierzcie laptopy z Media Expert do Schroniska PTTK Morskie Oko!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Lepiej

Wady

0

Extra informacje

0

Kinga / 2020-02-23

Bierzcie telewizory z Media Expert do Schroniska PTTK Morskie Oko!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Lepiej

Wady

0

Extra informacje

C

Kinga / 2020-02-21

Róbcie murzynkom makijaż:Trwałą czerwoną, matową szminką!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Kinga

Wady

0

Extra informacje

D

Paulina / 2020-02-21

Zróbcie Magdzie Myszka z Limanowej fryzurę:Trwałą ondulacja włosów
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

K

Extra informacje

0

Paulina / 2020-02-20

Zapraszamy serdecznie zespół Siklawa na koncert do Kasiny Wielkiej!!!♥️
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

0

Wady

D

Extra informacje

0

Kamil / 2020-02-15

Oszuści, nie dość że internet który miał mieć prędkość 60mb/s rzadko dobija do 15mb/s a wieczorami i w weekendy nie dobija nawet do 1mb/s, to jeszcze poprzez firmę oszusta Digital Virgo naliczają co miesiąc jakieś kosmiczne kwoty za rzekome uruchamianie subskrypcji premium, których nikt nigdy na oczy nie widział! Mam tylko internet od T-mobile, kartę sim w ich routerze i rzekomo jakieś smsy otwierałem, które automatycznie uruchomiły jakieś usługi premium od firmy Digital Virgo. XXI wiek i taki oszustwa! Co ciekawe stało się to odrazu po podpisaniu umowy, śmiech na sali. Sprawa zgłoszona do UOKIK. Mam firmę, internet biznes, a nie mogę maili z dokumentami odbierac, taka zawrotna prędkość tego internetu. Sprawa zgłoszona do T-mobile i oczywiście problemu nie widzą żadnego, mało tego rozpatrzyli moją sprawę jednoinstanyjnie i mam więcej się nie kontaktować w tej sprawe bo i tak nie odpowiedzą. DRAMAT! Ale to jeszcze nie wszystko, okazało się, że od początku do faktury doliczali mi opłatę abonencką jak to sami nazwali, której nie było w umowie. Po kilku telefonach okazało się, ża rzekomo ktoś błędnie zaznaczył u nich w systemi taką opłatę. Porażka...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

żadnych

Wady

obsługa, prędkość, dodatkwe koszta o których nie mówią

Extra informacje

prawie jeleń / 2020-02-14

Byłam klientem T-Mobile od dobrych kilkunastu lat... ...prawie od 20. Mijał termin końca umowy i zadzwoniła do mnie pani z niebywałą propozycją, jedną, jedyną taką dla stałych klientów przygotowaną tylko dla mnie. Zaproponowała mi 50 brutto abonament i 5 GB neta. Na to jej odpowiadam, że na tą chwilę mam 50 brutto ale 15 GB neta. Pani się zacięła. Następnym razem zaproponowali mi w końcu 50 brutto i 15 Gb neta oferta dla stałych klientów. Tylko niestety okazało się, że taką samą ofertę maja dla nowych klientów. Powiedziałam pani, żeby jeleni to w lesie szukali i napisałam rezygnację. Żałuję tylko, że tak późno. U nowego operatora otrzymałam 30 brutto i 15 GB neta. P.s. pani z T-Mobile zaczęła mnie straszyć, że stracę swój dotychczasowy numer.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33

obywatel swiata / 2020-01-30

Wkrecono mi modem 3 razy drozszy w ratach W drobne druki na ktorych sie nie znam nie majac do czynienia z takim zalosnym krajem jak polska poprzez kontakt z biurem oblugi klienta: - stracilem czas... - nerwy - pieniadze - godnosc - tanie niekompetentne k*** na czacie, tel, emailu itd... Glosujcie na mnie w wyborach, wypierdole wasze tanie pl k*** na stos i spale jak to sie robilo setki lat temu. Co to kur z kraj zlozony z chodzacej obelgi. Wszystkie serwisy takie same, ludzie powykrecane lby, co tutaj sie dzieje, dlaczego nikt nie spali tego kraju zywcem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

1234 / 2020-01-21

to oszuści i złodzieje, każdy mówi coś innego, omijajcie salon T-mobile szerokim łukiem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

wciskanie ludziom nieprawdziwych informacji

Wady

nic nie można załatwić

Extra informacje

korzysta z usług od niecałego roku i już 3 reklamacje a nadal nie potrafią naprawić sprzętu tylko potrafią zaktualizować oprogramowanie

Sebastian / 2020-01-16

Totalne dno t mobile to najgorsza siec jaka istnieje!Kradnąi wylaczaja uslugi oraz daja ukryte koszty
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

0

Wady

wszystko

Extra informacje

5 lat

Mario / 2020-01-07

BANDYCTWO ZŁODZIEJSTWO I ZERO OBSŁUGI NIE POLECAM Z NIMI PODPISYWAĆ UMOWY OSZUKUJĄ NA KAŻDYM KROKU
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Minus 1000%

Wady

Brak

Extra informacje

Radosław / 2020-01-02

Mam nr w tej sieci od 2003 r i jak dotąd żadnych skarg, polecam każdemu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

rewelacyjny zasię, niskie ceny, promocje dla stałych klientów i bezawaryjnośc

Wady

nie widzę wad

Extra informacje

17 lat użytkowania

xx / 2020-01-01

t-mobile zaozony w polsce działał w niemczech, holandii, austrii, wjechałan do uk i nie działa nic! przed brexitem oczywiście - tak tmobile działa w ue xD
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

xx

Wady

x

Extra informacje

kilka lat

Xx / 2019-12-31

Przyszłam do punktu po duplikat karty. Pan w momencie kiedy weszłam do punktu odebrał telefon. Po rozmowie mniemam iż rozmawiał z kolegą z pracy ws zamknięcia kasy. Czekam i czekam aż panowie skończą rozmowę. Widać tmobile nie stawia klienta na pierwszym miejscu. Przecież mógł powiedzieć sorry mam klienta, oddzwonię. Ponadto facet stwierdził że zamykają kasę i system (o godz. 13:30) i nie wie czy to przejdzie. Wczoraj byłam w salonie zapytać co muszę mieć aby tego dokonać. Mówię mu więc ze mógł mi wczoraj powiedzieć o tym. Na to usłyszałam, że tak faktycznie bla bla bla... Strata kolejnych minut na gadanie. Mówię w końcu że może zamiast gadać weźmiemy się do roboty to może zdążymy. Pan po tym zaczął mi rzucać długopisem i kartkami xD na koniec stwierdził że on może odmówić wykonania usługi. Ja się pytam na jakiej podstawie xD jeszcze chciał mnie wyprosic z salonu :D Malo tego próbuje załatwić odzyskanie wypowiedzianego numeru od prawie 2 m-c. Każdy konsultant mówil co innego, z salonu odsylali mnie na infolinię i na odwrót. Dodatkowo nikt mi nie powiedział że 10 zł nie zapłacę za usługę w salonie a musi być na koncie. Doładowałabym dużo wcześniej! Teraz znów Pan nie chce dać duplikatu karty bo przy nim zrobiłam przelew i jakoś nie dochodzi (inne doładowania są od razu ale nie t-mobile). Dramat!? Musiałam się znowu spierać że mi obiecano że zrobię to z miejsca! W końcu udało się chyba po pół godziny! Miało to trwać ok. 5 minut. Już nie wspomnę o pouczaniu mnie jak mam się zachowywać! Ciekawa jestem jak on byłby taki spokojny na moim miejacu!! Kończę przygodę z tmobile bo mają bałagan, każdy konsultant mówi co innego, w salonie nie znają procedur. Kazali mi iść do salonu ws odzyskania numeru a w salonie kobieta zrobiła wielkie oczy ze oba nie wie i to na infolinii. Takich sytuacji miałam z nimi kilka. I to dostateczny powód dla klienta że jest nie miły i wkurzony! Pan powiedział że na koncie jest 2 zł a ma być 10 robiąc przelew upewnialam się "brakuje 8 zł?" Pan mi na to "jest 2 a ma być 10". Widać to dla Pana zbyt skomplikowana matematyka odjąć 2 od 10 i odpowiedzieć "tak, brakuje 8". Ale oczywiście to klient jest niemiły bo pan nie potrafi na pytanie udzielić odpowiedzi xD nie żebym sama nie potrafiła policzyć ale bawi mnie ze pracownicy salonów komórkowych maja takie coś ze potrafią tylko powtarzać regolke ale ze zrozumieniem pytania już jest problem. Kolejna rzecz jaką zauważyłam po sprawdzeniu salda. Mam 8 zł. Miałam 2, zostało mi 8 po przelewie i zapłacie 10. Dobrze licze że 2+8=10 czyli było 10 zł czyli tyle ile potrzebne na usługę? Czyżby Pan swoje nerwy wyzyl nie tylko rzucaniem kartami i długopisem ale i też kłamał co do kwoty na koncie? Sami zdecydujecie czy chcecie żeby tacy ludzie świadczyli dla was usługi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Salon blisko domu

Wady

Za duzo

Extra informacje

Kilka lat

Polka / 2019-12-31

Nie polecam. Słaby zasięg, bardzo wolny internet, dodatkowe naliczenia. Mimo nadajnika niedaleko mojego domu mam bardzo słaby internet . Działa tak jak lat temu działała neostrada na wsi. Często nie można otworzyć strony, nie wyświetlają się zdjęcia w artykułach
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

całe mnóstwo

Extra informacje

6 miesięcy

Gosia / 2019-12-26

Najgorsza sieć jaką miałam... Ciągle brak zasięgu, nie dochodzą smsy, nie wspomnę o połączeniach, a o Internecie można zapomniec...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Brak

Wady

Niedochodzące sms, nie można dzwonić, brak internetu

Extra informacje

...

Piotr / 2019-12-26

Internet domowy miał byc super szybki, a jest wolny. Zdarzaja sie takie dni jak teraz w swieta ze predkosc jest taka, ze nawet zwykla strona nie chce sie otworzyc i musze korzystac z internetu w telefonie zeby napisac chocby te opinie.. Kiedys juz dzwonilem w sprawie wlasciwie braku internetu i powiedzieli ze nie sa w stanie nic zrobic... dobrze ze umowa juz sie konczy za pare dni :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

brak

Wady

wolny internet, problem z wypowiedzeniem umowy, brak reakcji na brak internetu

Extra informacje

Karol / 2019-12-20

Zwykli naciągacze. Nie chce mi się powtarzać tego co większość. Po prostu przestrzegam przed tymi oszustami.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak zalet

Wady

Po podpisamiu umowy przepinają klienta na przeciążone nadajniki. Złodzieje

Extra informacje

Tomek / 2019-12-20

Zdecydowanie nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

ta firma to jest zart

Extra informacje

Justyna / 2019-12-16

T mobile podaje klientowie nieprawdziwe informacje. Masakra. Nie jestem ich klientem od dwóch miesięcy przenoszenie numeru odbyło sie wedlug nich prawidłowo i już nie miałam dostawać faktur. A dzisiaj faktura jak gdyby nigdy nic Na infolinii stażyści, każdy z 5 innych ma inną odpowiedź na pytania dotyczące regulaminu. Zresztą jakiego regulaminu tworzą go na potrzebe chwili żeby wydymać klienta. Ich infolinia do bani nie ma szans sie dodzwonic, czat ledwo chodzi. Żeby napisać jedno zdanie spędziłam pół godziny przy kompie. Trzymajcie się z daleka. Zasięg słabo. Jestem u innego operatora i nie ma problemu. Mnie nacięli juz na jakieś 500zł na jakichś dodatkowych opłatach. Opóźnili mi kiedyś o 2 tygodnie wystawienie faktury i dziwnym trafem zaaktywowana została wtedy na telefonie usługa premium. ciągnęło codziennie po 50 zł. Oszusci i złodziej jak nic. Gdybym miała znajomego prawnika od razu bym poszła do sądu ale szkoda mi juz kasy i denerwowania się nimi. Takze jak chcecie mieć wiecej adrenaliny to podpiszcie umowe z t mobile.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

przy podpisywaniu umowy wszystko jest pieknie

Wady

wszystko jest potem jedną wielka wadą

Extra informacje

2 lata

Mario / 2019-12-16

Uwaga, sprzedają szybki internet do 60Mb/s po sprawdzenie lokalizacji! Potem okazuje sie ,że prędkość nie przekracza 10Mb/s a wieczorem 0.2Mb/s. Żadnych reklamacji, nigdy więcej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

jw

Extra informacje

Michał / 2019-12-11

Wybierz TMOBILE. Narzeczona wzięła. Dwa lata temu. Iphona za 200 miesięcznie. Po zakończeniu umowy.. nadal 200 miesięcznie bo trzeba rozwiązać i najlepiej dwa lata wcześniej sobie przypomnienie ustawić. Dziękuję ale nie. Wesołych Świat.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Michał / 2019-12-08

Zdecydowanie odradzam, z zasięgiem różnie i tak samo z internetem, obsługa klienta masakra, niekompetencja doradców, numer po miesiącu przeniesiony-nagle zawisł w przestrzeni, oczywiście klient ma się o to martwić, ginące środki z konta na jakieś usługi premium, których nie używałem i w dodatku miały być zablokowane a nie były, na dodatek nie chcą podać firmy która te środki zabrała twierdząc, że oni nie wiedzą, ogólnie wiele jeszcze różnych złodziejskich przypadków, których już mi nawet nie chce się opisywać bo szkoda nerwów.....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Adam / 2019-12-06

Twój prezent już czeka na Ciebie. Nie zwlekaj, odbierz go w aplikacji Mój T-Mobile Za doładowanie z aplikacji Doładuj za 30, 50 lub 100 zł swoje konto na kartę lub Mix lub konto bliskiej osoby. Czy ktoś wie co to za prezent ? bo nic nie kumam.

Jolanta / 2019-12-05

Nie polecam. Naciągacze i oszuści. Pracownicy wyszkoleni odpowiednio żeby zatajać i wprowadzać specjalnie w błąd aby tylko więcej osób naciągnąć. Na rynku po za tym można znaleźć tańsze oferty od bardziej kompetentnych osób.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

W razie problemów na infolinii czy w salonie konsultanci nie ponoszą żadnych odpowiedzialności ani nie dają rekompensaty za swoje działania

Extra informacje

Krzysztof skonieczny / 2019-11-28

Porostu Timo nike to oszuści place co miesiąc 290 zł a ono 40 zł procentu naliczana ponagleniapl wysłałem 5 potwierdzeń i nic kurwa co jest
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Niema rezygnuje z tej sieci

Wady

Sprawdzać bo zapłaciłem a wy swoje

Extra informacje

Hadar / 2019-11-28

Internet T-Mobile to lipa. Po czterech miesiącach od podpisania umowy internet zwolnił z 60Mb/s do 3 Mb/s, a oni twierdzą, że modernizują sieć i skończą w lipcu 2020 (ponad pół roku!). Łaskawie udzielili rabatu 25%. Lokalizacja w centrum dużego miasta. Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33

Gość / 2019-11-20

Obsługa klienta, TRAGEDIA !!! Działanie aplikacji T-Mobile, TRAGEDIA !!! Zasięg, TRAGEDIA !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Oferta

Wady

Obsługa , sprawność , zasięg

Extra informacje

1,5 roku

Wolf / 2019-11-19

Zdecydowanie nie polecam. "Mam" LTE od T-Mobile i gdybym powiedział, że jestem niezadowolony, to byłoby to niedopowiedzenie. Przez pierwsze 4 miesiące wszystko działało jak należy i nawet polecałem ofertę znajomym. Po tym czasie prędkość połączenia spadła o połowę, na co otrzymałem wyjaśnienie, że to w związku z dużą liczbą nowych klientów. Po kolejnych 3 miesiącach jakość połączenia pogorszyła się do takiego stopnia, że dział techniczny T-Mobile polecił mi przerzucenie się na 3G. Na szczęście umowę mam do połowy przyszłego miesiąca.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00

artus72 / 2019-11-17

Internet mobilny w t-mobile w miejscowości położonej 15 km od centrum Warszawy to gorzej niż porażka. Połączenie LTE z prędkością 0,05 - 0,4 Mbps codziennie wieczorem i od piątku wieczór do poniedziałku rano to standard. Pomimo rozbudowanej sieci nadajników (chyba 3 w pobliżu nie dalej jak 1,5 km) i anten dachowych i tak bardzo często internetu nie ma. W XXI wieku mimo zaawansowanych technologii wieczorem nie da się nawet wysłać poczty. Telefony i składane reklamacje nie przynoszą żadnego skutku, a co miesiąc 70 zł trzeba zapłacić. Totalne dno i gruba warstwa mułu, omijać z daleka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

bez limitu

Wady

drogo, beznadziejne prędkości, bardzo często brak internetu

Extra informacje

1,5 roku

Kawalle / 2019-11-09

Oszuści.....ja mam na kartę Usluga Nielimitowane rozmowy, SMSy, MMSy do wszystkich, SuperNET Video oraz 10 GB taką mam taryfę na dwa numery i oszukują przy doładowaniach za 30 zł zamieniając mi na aktualne stawki. Gdy dzwonię na infolinię z reklamacja to mnie namawiają na abonament!!! Zamiast rozwiązać problem wciskają kity że to moja wina bo czegoś tam nie dopilnowalem dzisiaj idę do Orange przenieś numery....a żeby było śmieszniej to zazwyczaj mam problemy z jednym z numerów albo coś z moim numerem jest coś nie Tak, albo za miesiąc jak w tym wypadku z numerem moje córci ...omijac szerokim łukiem....pozdrawiam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Chyba Lewandowski

Wady

Opis u góry

Extra informacje

Użytkuje od ponad roku

Andrzej / 2019-11-08

Złodzieje naciągają ,oszukują tylko do Rzecznika Finansowego i Sąd ich złodziejstwo może zakończy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Marek / 2019-11-07

Przenoszenie numeru z abonamentu na kartę trwa już 15 DNI!!!!!!!!!! Ta sieć to jest paranoja, żeby coś załatwić!!! Kpią sobie z ludzi, codziennie zgłaszają sprawę do działu technicznego co oczywiście nic nie daje!!! DZIADOSTWO< UNIKAJCIE TEGO NIEMIECKIEGO BADZIEWIA!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

MARCO / 2019-11-02

t MOBILE szkoda gadać .złożyłem wniosek 3 mies wcześniej ,na wypowiedzenie z dniem zakończenia umowy.i 0 kontaktu odezwali sie miesiąc po mojej interwencji..na dodatek 5 mies płaciłem za sprzet który juz spłaciłem .maja zwrócić 200zl..kończe z mobile
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

nie polecam

Benia / 2019-10-31

Stanowczo nie polecam oszustów!!! Za polskie rozmowy np. z telefonem stacjonarnym w Polsce 99 złotych za 5 minut połączenia. Twierdzą, że to przez ruskie przekaźniki, które się włączają na północy Polski a oni "biedni" są zobligowani przepisami i muszą takie sumy naliczać. Złodziejstwo i jednoosobowa reklamacja.Ta sama kobita rozpatruje reklamacje trzystopniowo i otwiera listy nie zaadresowane do niej. Pewnie już tam nikt nie chce pracować uczciwy.A ona wali sztampowo " zrobiliśmy co trzeba zgodnie z przepisami". Zabieram telefon swój i żony do innego operatora! I WSZYSTKIM RADZĘ SIĘ ZABIERAĆ OD TEJ FIRMY! ZaletyŻadnych zalet, bo ich reklama o "nonsensach" dotyczy ich nonsensownej działalności i indolencji
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

tylko ujemne

Wady

generalnie wszystko, oszuści!

Extra informacje

maniek7355 / 2019-10-28

Nie polecam to są złodzieje.Płaciłem rachunek wraz z ratą za telefon, spłacił telefon a tu masz rachunek na tą samą kwotę co z ratą.Napisałem reklamacje i nic.Jutro wybieram się do rzecznika praw konsumenta a jak nie to pomoże to do sądu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

żadne

Wady

krótko -ZŁODZIEJE

Extra informacje

15 LAT

Aga / 2019-09-16

Ta sieć to porazka. Obsluga klienta fatalna. Nikt nawet nie stara sie rozwiać problemów technicznych. Kazdy tylko dba o swoje.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Obsluga klienta, problemy techniczne

Extra informacje

tomasz / 2019-09-13

t mobile to NONSENS- mam taryfe bez limitu i co mc. aby ją aktywować zmuszony jestem kontaktować sie z infolinią. Na infolinii wszyscy Cie "zlewaja" że to twoja wina :( jeszcze nigdy nie udało mi sie uzyskać pakietu w cenie opferowanej w reklamie ( np. pakiet bezpieczeństwa jest w standardzie itd. ) - Lepiej zapłacić 10pln więcej u konkurencji niż męczyć sie z temobile. T MOBILE TO NONSENS
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

brak

Wady

oszustwa

Extra informacje

Iwa / 2019-08-20

Oszukują ludzi starszych, niedosłyszących,nie mających wiedzy .Tak oszukali mojego ojca któremu zwiększyli 3krotnie abonament wykorzystując jego niewiedzę i to że niedosłyszy. Boże chroń nas przed t.-mobile
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Patka / 2019-06-27

Ta sieć to najgorsza sieć jaka istnieje. Nie dość że jest słaby zasięg, ani Internetu nigdzie nie łapie. To jeszcze oszukują w sprawie trwania abonamentu. Wzięłam abonament rzekomo na 3 lata. Po 2 latach przez miesiąc dzwonili do mnie o przedłużenie umowy. Bo rzekomo się kończy. Sama byłam zdziwiona gdyż byłam pewna że jest na 3 lata. Pani z infolini jednak zapewniła mnie, że abonament mam tylko I wyłącznie na 2 lata. Nawet na aplikacji my tmobile pisało że faktycznie 2 lata. Więc poprosiliśmy o miesiąc wypowiedzenia gdyż I tak nie byłam zadowolona z ich usług,A znalazłam lepsza ofertę w innej sieci. Za miesiąc wypowiedzenia zapłaciłam 45 zł. Po czym nagle zaczęły mi przychodzić różne wiadomości na email A po pewnym czasie listy z grozbami sądowymi o zapłatę 45 zł. Jak się okazało abonament był faktycznie na 2 lata ale rata za telefon na 3. Rata za telefon która na początku wynosiła tylko 25 zł wzrosła do 45. Nikt nie raczył mnie o tym poinformować. Bardzo przykro mi w tym momencie gdyż sama mówiłam pani na infolini że z pewnością braliśmy umowe na 3 lata A nie 2 Ale jak widać nie chciało jej się dokładnie tego sprawdzić I mnie poinformować o tych ratach. W tym momencie nie dość że muszę płacić za swój teraźniejszy abonament 50 zł, z którego jestem bardzo zadowolona to jest przez kolejny rok 45 zł czyli prawie 100 zł miesięcznie gdzie akurat dla mnie to dużo. Gdybym od razu została poinformowana że tak to wygląda, to zostałabym jeszcze rok przy tym telefonie I abonamencie w T-mobile aby to zakończyć bez dodatkowych kosztów. Po prostu to jest jakaś kpina. Brak mi słów co do tej sieci. Nie dość że wydzwaniaja przed zakończeniem umowy po kilka razy dziennie to jak my chcemy zadzwonić na infolinię to trzeba czekać. A taka reklamę fajna zrobili, że niby od razu odbierają. Szkoda tylko że nie zastosowali tego do prawdziwego życia. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Sieci T-mobile serdecznie nie polecam. Zastanówcie się tysiąc razy zanim wezmiecie coś z tej sieci. A jeszcze jedna sytuacja to Internet. Po prostu nie wiem skąd oni to biorą że jest taki zły ale nie możliwie wszystko się zacinalo I nigdzie nie mogłam złapać zasięgu. Nawet w domu w centrum miasta musiałam chodzić z okna do okna. Na wakacjach na granicą gdzie jako jedyna miałam telefon z T-mobile nie miałam zasięgu. Wszystcu inni znajomi mieli zasięg I Internet w pakiecie roamingu, ja chociaż też to miałam w umowie to niestety nie mogłam z tego skorzystać.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko: Internet, zasięg, obsługa, oszustwo

Extra informacje

????????‍♂️
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Tylko atrakctjna oferta

Wady

Karta uruchamia sie po 12 dnia i mamy 2 dni na testy

Extra informacje

Agnieszka89 / 2019-06-16

Nie polecam... podpisujac umowe w salonie nie informuja o wszystkich kosztach!!! Dalam sie oszukac... nigdy wiece tego operatora !! Mam nadzieje,ze przez krzwdy ludzi i oszustwa wkrotce przestana istniec na rynku.

Ireneusz / 2019-04-11

To jest złodziejska sieć. Sprawdzajcie swoje faktury bo często się mylą i doliczają nie wiadomo za co opłaty, później jak zauważysz to po miesiącu robią korektę. To standard. Mam kilka telefonów i internet i nich. Telefony to ok ale internet to jakaś masakra. Mam opcje bez ograniczeń. Ostatnio nabrali mnóstwo nowych klientów ale kompletnie nie inwestują w rozwój nadajników więc teraz mam 1,5 mb pobierania i 13 mb wysyłanie, wcześniej miałem 40/20. SINR jest w granicach 3 do 9 w dniu w nocy natomiast 23 i w nocy internet jest. Oczywiście operator twierdzi że po ich stronie niema żadnych przeszkód. Brak słów na nich. Doczekam do końca umowy i się z nimi pożegnam z wszystkim. Nie polecam, zdecydowanie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

mieli dobrą ofertę dlatego dałem się nabrać

Wady

zbyt wiele

Extra informacje

Ebi / 2019-04-11

ODRADZAM WSZYSTKIM T-MOBILE! Ja skończyłam już z firmą T-mobile. Powód? Fatalna obsługa klienta. W salonach miałam do czynienia z niekompetentnymi, nieuprzejmymi pracownikami. Ostatnio w salonie w Galerii Łódzkiej obsługiwała mnie dziunia z długaśnymi pazurami i niewielką znajomością swojej pracy. Są mili, kiedy chcą aby klienci podpisali umowę. A później mają nas w d...e. Rodzicom przysłali ewidentnie używany i zepsuty smartfon. Odkręcenie umowy kosztował nas nerwy i trwało dwa miesiące(!).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67

Anna / 2019-03-05

Nikomu nie polecam tej firmy jestem w niej już około 5lat ale teraz przerośli siebie samych. Zaoferowali mi nową umowę na kartę, z nowym telefonem i tańszą opłatą, wszytko było realizowane przez telefon więc czekałam na przesyłkę. Dostałam telefon szybko było by w miare wszytko ok, odebrałam paczkę oraz oświadczenie z moimi danymi oraz ze stronką podaną na której powinna być umowa oraz wnosek do zapłaty 1zł. Usiadłam spokojnie patrze na wszytko ale na stronce która była podana nie było umowy wcale, więc dzwoniłam do tej osoby która zaproponowała mi ten telefon odzywa się jakiś facet on mówi że to numer prywatny, że nie pracuje w T-Mobile, więc zadzwoniłam na infolinie z T-Mobile przedstawiłam cała sytuację, i z umowy zrezygnowałam natycmiast, i dnia kolejnego odesłałam telefon oraz wniosek o zwrot za koszty przesyłki, po dwuch dniach ten sam facet do mnie dzwoni i chciał jeszcze raz zaproponować mi ten telefon i że wyślą mi umowę, odmuwiłam a ten facet do mnie z tekstem co z teraz zrobię a ja że to moja sprawa. Wszytkie papiery wysłałam meilem do działu reklamaci dnia 15.01.2019r. i czekałam na zwrot kosztów wysyłki. Po wielokrotnym dzwonieniu co udają konsultacji zaskoczenia, po kolejnych wiadomościach do działu reklamacyjnego nadal nie dostałam odpowiedzi żadnej. Jak dalej się to potoczy to narazie nie wiem ale im tego na pewno nie podaruje. Więc nikomu tej firmy nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Najlepiej naciąganie ludzi

Wady

Żaden kontakt z biurem reklamacyjnym.

Extra informacje

5lat

dziadek 60 lat / 2019-03-01

Ignorancja do potęgi entej....tam nikt nic nie wie....pomoc servisu chyba od bryczek....chociaż te też trzeba umieć naprawiać...przez ponad miesiąc nie mogą skonfigurować usługi...maja czelność proponować umowę...nigdy w życiu...nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

0

Wady

same minusy 500000

Extra informacje

ponad 20 lat

Jan / 2019-01-07

Ponad 15 lat w tej sieci. Telefon z t-mobile oferta tel.alcatel 1+tablet lenovo4 8. Wedlug zapewnien oplata to 9 zl i abonament wiekszy o okolo 110 zl, ok. Dzis przyjechal kurier. Za sprzet o wartosci 900zl rachunek to 2250zl. Fakt ze w ratach, ale to mala pociecha. Naciagacze i oszusci .!!! Pora na zmiane operatora. Nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Miejscami slaby zasieg.

Extra informacje

Jurek / 2018-02-09

Zdecydowanie nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Po doświadczeniach z tym polskim operatorem z Niemiec będę czytał wnikliwiej umowy przed podpisaniem, a gdy trafię na bełkot, jak w umowie z nimi. to uciekam

Wady

internet jak w latach 90tych ub. wieku w tpsa, bełkotliwe umowy, arogancka obsługa klienta

Extra informacje

ja, ja. szajze; gdyby były minusy w ocenach, to dałbym takie

~Tosiencja / 2017-08-29

Zasięg - tragedia!. I taka ciekawostka kiedyś rpzeniosłam numer z t-mobile do innej sieci i po dwóch latach od tego wydarzenia dzwoni do mnie pan z t-mobile, ze mają dla mnie, jako swojej klientki super ofertę :-)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

fatalny zasięg, nidoinformowana obsługa klienta

Extra informacje

w dość którtkim czasie udowodnili mi, że nie chcę mieć u nich numeru :-)

~Aleksander / 2017-08-19

T mobile szasta moimi danymi osobowymi na prawo i lewo pomimo mojej niezgody.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zalet

Extra informacje

2017

~mateusz / 2017-08-16

Przez wiele lat miałem problemy z tą siecią telefonii komórkowej, teraz w końcu zmieniłem operatora i jestem bardzo zadowolony.WadyKiepskie umowy, kiepski internet, słaba obsługa klienta, problemy techniczne
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Wady

Kiepskie umowy, kiepski internet, słaba obsługa klienta, problemy techniczne

Extra informacje

~Dawid / 2017-07-10

Odradzam, nie polecam, nie odbierajcie telefonu a jak odbierzecie to uprzedźcie, że nie wyrażanie zgody na nagrywanie :) dzwonią i obiecują złote góry, nawigacje do samochodu, poczym się okazuje, że nawigacja o której pani zapewniała że to jest nawigacja do auta i jest to dodatek do telefonu okazała się zwykłą badziewną aplikacją :D brawo Wy :D Mam nadzieje, że ta sieć skończy bardzo szybko swą karierę przez takie robienie ludzi w bambuko :D Pzdr.
Zalety

Bardzo miła Pani w obsłudze, która podaje nr konta na który należy wpłacać karę umowną :)

Wady

Umowy wprowadzające klientów w błąd, telefony niesprawnie technicznie, nie działający internet,

Extra informacje

~roman / 2017-07-02

t-mobile nie polecam oszuści...jestem z nimi od prawie 20 lat kończy mi się poprzednia umowa i zadzwoniła do mnie pani z infolinii obiecując darmowy telefon przy abonamencie nie wyższym niż poprzedni ,warunek to umowa na 36 miesięcyzgodziłem się.na drugi otrzymałem telefon przesyłką kurierską i fakturę na spłatę telefonu w wysokości 700 zł z hakiem rozbitą w ratach na 36 miesięcy....Uważajcie na nich !!!aleksandrów łódzki
Zalety

Wady

Extra informacje

aleksandrów łódzki

~ryszard / 2017-07-02

po wielu latach współpracy z t-mobile zamierzam zrezygnować z ich usług ,za brak notoryczny brak dostępu do internetu ,zdarzały się przypadki gdy nie mogłem się dodzwonic do nikogo ani odbierać wiadomosci ,co ich dyskwalifikuje kompletnie ,pozatym niekompetencja placówek t-mobile w mojej miejscowośći które są tylko od sprzedaży ,a nie informacji , natomiast dodzwonienie się na znajomych aby unikali tą firmę.

~Zbyszek / 2017-06-28

Zdaję sobie sprawę z tego, że w takich miejscach jak to udzielają się głównie krytycy, ale to nie powstrzymuje mnie przed wyrażeniem opinii, która może innych uchroni przed nieprzyjemnościami. Na początek opis dosyć banalnej sytuacji - przedłużenie i małe zmiany w umowie na dostawę internetu mobilnego skutkują błędnie wystawioną fakturą. Interwencja na infolinii i uzgodnienie - faktura jest błędna, wystawiona będzie korekta, nie wiadomo ile za dany okres rozliczeniowy w rzeczywistości trzeba zapłacić, więc doradca proponuje - zamrażam płatność na miesiąc, w kolejnym okresie rozliczeniowym będzie płatność za dwa miesiące. Spokojnie czekam i ..... po trzech tygodniach na ekranie komputerów w moim domu pojawia się monit - nie zapłaciłeś za fakturę, zrób to teraz, albo za trzy dni odcinamy internet. Żona pyta się, czy zbankrutowałem skoro nawet osiemdziesięciu kilku złotych nie mam? A może to już początki starczej demencji?Tego samego dnia przychodzi faktura korygująca z inną kwotą należności niż była we wspomnianym ostrzeżeniu. Kolejna rozmowa z infolinią i mały szok - kwotę do zapłaty powinienem sobie sam wyliczyć na podstawie odejmowania kwot z obu faktur, a ustalenie o zamrożeniu płatności są gówno warte i nie wiadomo dlaczego zostało mi zaproponowane. Potem kolejny szok - na fakturze za następny okres rozliczeniowy są karne odsetki za okres zamrożenia płatności. Teraz wysyłam reklamację do zarządu T-Mobile (bo na infolinii nie można skontaktować się z nikim poza doradcami). Dzisiaj dostałem odpowiedź i tu jest największy szok. Z odpowiedzi wynika bowiem, że w T-Mobile zamrożenie płatności nie wstrzymuje płatności, za okres zamrożenia naliczane są karne odsetki, faktury korygujące bez wyliczonej nowej kwoty do zapłaty to standard, a samopoczucie klienta to dla firmy jakaś abstrakcja. Tak więc drogi internauto - zamiast wylewać swoje żale w Sieci, przed podpisaniem umowy z T-Mobile kup sobie młotek i walnij się w głupi łeb. Chyba, że lubisz, gdy z byle powodu traktują cię jak oszusta chcącego wyłudzić bezpłatne usługi. Chyba, że lubisz firmy, które wykorzystają każdą okazję, by wyrwać ci nawet 1 grosz (tyle wyniosły karne odsetki za okres zamrożenia płatności). Chyba, że lubisz doradców partaczy i zarząd mający pojedynczego klienta głęboko w ... poważaniu. Wtedy polecam T-Mobile.Biłgoraj
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Biłgoraj

~Afendico / 2017-06-13

tmobile to banda złodziei oszustów .. okradają abonentów w biały dzień , będąc za granica zakupiłem pakiet TRAVEL SURF czyli bezpłatny internet bez limitu , a ci złodzieje i tak naliczyli mi ponad 200 zł ? banda rabusiów .. maja ludzi za idiotów ..
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zalety ? są mili dopóki nie podpiszesz umowy , najlepiej na 2 lata , a potem to już cie maja .. głęboko w poważaniu

Wady

Wady ? zawyżają faktury , kombinują z rozliczeniami , wciskają nie chciane produkty na siłę .. do BOA tmobile w żaden sposób nie masz szans się dodzwonić ..mój rekord to : 59 minut 59 sekund ,potem serwer tmobile zerwał połączenie .. mam u nich dwa abonamenty , i niech ich diabli wezmą ..nie boję się ich wyzywać gdyż mam pełną dokumentację na ich przekręty.... są bardzo nie uczciwi , robią co innego , mówią co innego .. a jeszcze co innego piszą ,

Extra informacje

~pjjp / 2017-06-13

Polecam punkt T-mobile w galerii OSTROVIA w Ostrowie wlkp ,fachowa obsługa i porada. Natomiast na ul. Raszkowskiej 44a ten punkt to jakaś pomyłka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
5.00

~Andy / 2017-06-09

Działania T-mobile są poniżej krytyki. Nie potrafili dokonać naprawy telefonu w serwisie SONY bo ktoś w T-mobile nie potrafił przeczytać maila z serwisu i na niego odpowiedzieć. W sumie telefon wrócił nie naprawiony. A T-mobile milczy i udaje że się nić nie stało o każdą rzecz trzeba walczyć w serwisie i wskazywać, że żądało się naprawy poszczególnych rzeczy z winy T-mobile. Cóż nauka czytania ze zrozumieniem powinna być wymagana od pracowników tej firmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

- brak

Wady

- brak zachowania standardów

Extra informacje

w T-mobile od kilkunastu lat.

~Ewelina / 2017-05-12

Wystawiam negatywną opinię. Zamówiłam telefonicznie abonament z telefonem Samsung Galaxy S7 Edge. Przysłali inny model telefonu niż ustalony (tańszy), a rachunek za abonament wystawili na kwotę 10 zł wyższą niż ustalona. Uznali reklamację, po czym stwierdzili że telefon był użytkowany (co jest nieprawdą) i próbowali go odsylać. Sprawa jest wciąż w toku. Polecam trzymać się z daleka od tej firmy!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Brynio / 2017-05-04

Witam, niestety Era nie wróci, a takie rzeczy jak sie robiło w erze... Mam internet w TM mieszkam w telekomunikacyjnej czarnej dziurze i chodzi srednio 7Mb/s down. Duże rachunki - były, drążyłem sprawę i to oszuści wylosowali mój nr i podstępem zdobyli zgode. TO KONSULTANT pomógł odnaleźć bazy danych gdzie jestem naciagany na kase. Wyobraźcie sobie państwo moje dane były w ponad 30 bazach. Co rusz sprzedawane dalej. Dzwoniłem, pisałem i dali mi spokój. Zostały moblitek - mimo formularza o wykasowanie danych, maili i telefonów przychodza mi platne smsy. Ale nie z TM tylko z moblitek. Moi drodzy, na poczatku myslalem ze siec mnie nabija. Konsultant wylaczyl informacje od partnerow TM i to nie pomoglo. Dopiero za drugim razem gosciu poszukal w bazach telekomów który oszust kryje sie za podanym smsem. Oszusci maja generator numerow z ktorych wysylaja sms. Dzis to sms od jednego, jutro ten sam nr od drugiego. Dobre 3 miesiace płaciłem nawet o 100 wiecej za telefon. A ma ich szesc...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

dobry stabilny internet, nie szybszy niz plus ale naprawde chodziSzybka obsluga techniczna, pomocna i uprzejma

Wady

Nie znam

Extra informacje

od 1998r

~play / 2017-04-30

największy oszust to t-mobile... przeszedłem z play do t-m,, ofrowało za 99 netto 3GB internetu w UE po trzech miesiącach zabrali 2GB ale abonament pozostał ten sam. teraz złodzieje obieli mi jeszcze połowę zostało 500MB za te samą kase. UWAGA W PKT.7 UMOWY DROBNYM DRUKIEM NAPISANE JEST ZE MAJA PRAWĄ OBCIĄĆ LIMIT O POŁOWE GDY PRZEBYASZ DŁUŻEJ NIŻ 14 DNI W UE
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

~Malgorzata / 2017-03-28

Obdluga klienta dno dno dno .chamstwo bezczelnosc na kazdym kroku .tel obsluga klienta rozlaczaja sie jak rozmowa nie na reke i rozczenia ma klient. Kierownictwo salonu tez nieprzyjemnisci jak w zadnej innej sieci...
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zadne !

Wady

To jedna wielka wada .

Extra informacje

~ffertonex / 2017-03-24

OSTRZEŻENIE !!! NIGDY WIĘCEJ T-MOBILE!!! Od 20 lat jestem klientem T-mobile (wcześniej Era).Niestety jest coraz gorzej i nie przedłużę już z nimi umowy.OSTRZEGAM przed tą firmą !!!! Na każdym kroku oszukują !!!!Naliczają opłaty za usługi, które nie były zamawiane - tłumaczą, że to pomyłka (?) systemu. Przy przedłużeniu umowy musiałem zapłacić w jednym miesiącu dwukrotnie abonament- tłumaczą, że system nadał mi nowy nr klienta. Pakiet internetu nie odnowił się i sumował użycie z minionym okresem rozliczeniowym- odpowiedź (pisownia orginalna) " zgloszony nam problem nie wykrywajac bledu po stronie sieci. Okoliczne stacje pracuja prawidlowo." Jeżeli sam nie "wyłapiesz" tych nieprawidłowości będziesz oszukiwany. Kwoty niby nieduże, ale pomnóż to przez ilość abonentów !!!! Jesteś traktowany jak frajer. Czytając inne opinie o T-mobile trzeba dojść do wniosku NIGDY WIĘCEJ T-MOBILE!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~magda / 2017-03-22

Przez wiele lat byłam klientką T-mobile - obecnie nie polecę tej firmy nawet przysłowiowemu wrogowi! W chwili, gdy kończyła mi się umowa udałam się do salonu. Tam zaproponowano mi telefoniczny kontakt z działem utrzymania klienta celem zaproponowania nowych warunków umowy - bardziej atrakcyjnych niż te proponowane przez salon (bo tam przecież tylko zdobywa się nowych "łosi"). Otóż później na fakturze warunki okazały się jednak inne - kwota była inna (wyższa) niż ustalona. I pomimo mojego parokrotnego pytania podczas rozmowy czy na pewno jest to ostateczna kwota jaką będę płacić i czy nie będzie później żadnych niespodzianek oraz zapewnień z strony Pana - kwota okazała się wyższa! Dokonując reklamacji (dwukrotnie) - notabene na stronie T-mobile nie uświadczysz takiej zakładki - w korespondencji dowiedziałam się, iż miałam czas na zapoznanie się z warunkami umowy i oczywiście reklamacja została odrzucona. Nie będę cytować treści wiadomości - zbyt długo by pisać o zniesmaczeniu!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Joan / 2017-02-28

Beznadziejna sieć gdzie w świetle prawa a może raczej bezprawia "twoje środki na koncie zostaną skasowane"jeżeli w przeciągu....dni nie doładujesz konta kwotą min.10 zł. Ściągają środki z konta nawet jeśli klient nie ma podłączonego internetu a w salonie siedzą niekompetentni pracownicy wciskający kit i robiący z klienta niedouczonego wieśniaka.Byłam ich klientem ponad 12 lat a jak przyszło co do czego to nawet nie chcieli mi karty wymienić bo pomylili nazwisko i ja to nie ja a pesel jest nie ważny.Proszę znaleźć puk(a kto trzyma po 12 latach puk skoro z niego nie korzystał)."Nic nie da się zrobić"-powiedział pan w 1 i 2 salonie-profesjonalna obsługa klienta!!!!Nie polecam zdecydowanie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Zyragon / 2017-02-04

W T-mobile byłem kilka lat. Na początku nie miałem jakichś większych zastrzeżeń. Nawet byłem zadowolony. Niestety w 2016 zaczęli sobię pozwalać. Otrzymywałem mase spamu nie podając nigdzie swojego numeru. Operator również aktywował różne usługi, na które nie wyrażałem zgody. Jedną z nich było granie na czekanie. Raz zacząłem dostawać SMSy w ramach usługi "ciekawostki", które były za darmo. Tydzień później dostałem smsa, że usługa zostaje przedłużona na kolejny tydzień, a koszt każdego SMSa wynosił 10gr. To jest jeszcze znośne, ale to co sprawiło, że zmieniłem operatora, to fakt, że nie raz otrzymywałem SMSy o 1 w nocy. Nawet od samego operatora. Nie polecam tych bezczelnych oszustów!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Całkiem dobry internet

Wady

Automatycznie aktywowane usługiSpamSmsy w środku nocy

Extra informacje

~max / 2017-01-20

Po rejestracji nowego numeru na karte juz następnego dnia zaczely wydzwanic numery tzw nekajce np. City Bank oraz jakies ankiety oczywisxie blokuje tego typu numery. Sytuacja jest dziwna bo nikt poza T Mobile numeru nie znal zatem wniosek jest jeden, operstor przekazuje numery klijentow wedlug mnie bezprawnie bo nie wurazilem zgody na przetwazanie danych. Dla mnie dziadostwo i napewno zrezygnuje z uslug tej pseudo firmy.Jeszcze nie zdarzylem przelazc numeru komukolwiek a juz zaczelo sie nekanie !!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bezprawne przekazywanie danych innym podmiotom !! Biuro obslugi klijenta to fikcja doszwonienie graniczy z cudem !!!!

Extra informacje

~Patrycja / 2017-01-17

Czy jest ktoś kto z usług T-mobile jest zadowolony???? Jesteście oszustami!!!! Wczoraj mój tata pojechał do salonu do Galerii Odrzańskie Ogrody w K-Koźlu. Chciał zarejestrować numer. Dostał do podpisu jedną stronę gdzie nie było żadnych szczegółów. Wrócił do domu z umową. Na której nie ma nawet numeru. Nikt go nie poinformował co podpisuje i nie miał nawet możliwości zapoznania się z nią. Dodatkowo Pan włączył mu pakiety na kwotę 30 zł o których też nie ma mowy w umowie. Podczas dzisiejszej wizyty (również w tym samym salonie) Pani Nie potrafiła odpowiedź na zadawane pytania. Ciekawe ile starszych ludzi zostało w taki sposób oszukanych przez T-mobile???? I potem się dziwimy że jest tyle zawałów??? ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

brak

Wady

tylko wady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

~Kaymanpl / 2016-11-27

Jestem ostatnio bardzo zadowolony internet działa u mnie bardzo szybko ostatnio miałem z Play to była chyba najgorsza rzecz co mogłem zrobić internet wolny prawie zasięgu nie było a z t-mobile zasięg jest czasami 5 kresek
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00
Zalety

Szybki, dobry zasięg

Wady

nie ma

Extra informacje

~ula 1958 / 2016-09-28

nie polecam internetu mobilnego z tej firmy. Mimo iż nie było zasięgu musiałam płacić do końca umowy. Ich nie interesuje czy klient ma zasięg ważne, że oni mają dobre parametry. Wadyniemożność korzystania z internetu mobilnego
Zalety

Wady

niemożność korzystania z internetu mobilnego

Extra informacje

~Czarek / 2016-09-05

Nie mam zastrzeżeń, ostatnio uprościli ofertę abonamentu, nie naliczają dodatkowych kosztów, jest dużo tel do wyboru, czasem nawet niezłe promocje. Nie mogę narzekać!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~Ambroży / 2016-09-05

Jestem długo w firmie t-mobile, jednakże oferty bardzo podobne do innych sieci, a nawet ciut gorsze, jednakowoż jakość obsługi klienta, niestety bardzo niska. Jestem jeszcze w innej sieci komórkowej i w najbliższym czasie przenoszę wszystkie numery tam. Żegnaj T-mobile...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

infrastruktura telekomunikacyjna...

Wady

jakość obsługi, słabe promocje dla stałych klientów,

Extra informacje

15 lat

~Agusława / 2016-09-04

jestem zadowolona, od ponad 10 lat mam u nich abo, również korzystam z oferty dla firm, fajna, prosta faktura, nie naliczają dodatkowych kosztów, dużo korzystnych rozwiązań!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Wero / 2016-08-30

przetestowałam już u nich nr na kartę, MIXa i ten uproszczony abonament, z każdej umowy byłam/jestem zadowolona, pracownicy potrafią doradzić, oferują sporo telefonów, naprawdę nie ma co hejtować!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~Marcin / 2016-08-26

szanuję TMobile za ostatnie zmiany w ofertach, już całą rodziną przeszliśmy na ich usługi, w firmie też mam ich ofertę, najbardziej mi się podoba, że nie doliczają dodatkowych kosztów do abonamentów i wprowadzili przejrzyste faktury
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~lary / 2016-08-26

To już trzeci dostawca internetu z którym podpisałem umowę, poprzedni byli prawidłowi ale zwykle zawodziła prędkość i pojawiały się różne drobne awarie. W chwili obecnej takie problemy nie występują a prędkość jest taka jak w umowie, a nie zaniżona i usprawiedliwiana tym że w umowie jest "do" co było wyjątkowo irytujące.
Zalety

Dobra jakość do ceny

Wady

Extra informacje

~Radzimir / 2016-08-25

jestem zadowolony, polecam! nowa, uproszczona oferta mi się bardzo spodobała, dzięki temu przeszdłem na abonament
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

dobry zasięg; stabilny net; jasna umowa; brak dodatkowych kosztów

Wady

Extra informacje

pierwszy rok dwuletniego abonamentu

~Robert / 2016-08-24

Korzystam z LTE w T mobile i internet jest ok, prędkość bardzo ładna, korzystam stacjonarnie, w razie problemów jest szybka reakcja. Śmiało mogę polecić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Szybka prędkość i niezawodność.

Wady

Nie zauważyłem jakiś szczególnych wad.

Extra informacje

korzystam od ponad 6 miesięcy

~agat / 2016-08-23

wszystkie sieci mają wady i zalety, ja z usług TMobile jestem zadowolona, oferty mają okej, nie doliczają żadnych dodatkowych kosztów do faktur za abonament, net jest dobry, zasięg stabilny
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Jędrzej / 2016-08-20

NIE POLECAM. Uważać na pracujących tam konsultantów. Wpisują do umowy inne dane, niż się podaje, z automatu odhaczają na umowie zgodę o udostępnianiu numeru telefonu i danych do przesyłanie reklam i innego spamu.

~dawidos / 2016-08-17

nigdy nie miałem problemów ani z obsługą klienta, ani z jakimiś astronomicznymi rachunkami. ostatnio korzystam już tylko z ich uproszczonego abonamentu, zasięg mi łapie nawet w trasie, więc nie mogę narzekać. dobra jakość rozmów, stabilny internet, polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~Moniczka82 / 2016-08-11

całą rodziną mamy w TM (dzieciaki MIX, my z mężem abonamenty). akurat w mieście jest jeden ich salon, gdzie zawsze coś nam podpowiedzą z ofertą, zasięg jest dobry nawet w podróży, do abonamentów już nie doliczają więcej kosztów, więc póki co przedłużamy umowy już dobrych kilka lat.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~Dariusz / 2016-08-09

nigdy mnie nie naciągnęli na hajs, mam zaufany salon sprzedaży, gdzie mi zawsze doradzą, przedłużam u nich umowę regularnie, ostatnio nawet jeden z numerów przeniosłam na abonament, bo fajnie uprościli faktury i nie doliczają zwyżek. moim zdaniem można sobie dopasować ich ofertę pod siebie i być zadowolonym!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~gosc / 2016-07-06

T-mobile w pierwszym polroczu stracili 150 tys. abonentow ktorzy sie przeniesli do konkurencji. Wcale nie jestem zaskoczony. W rodzinie przenieslismy numery tel. z tmobile do orange za problemy z oszustwami smsow premium i okradaniem konta. Wystarczy przelozyc karte telefonu do innego telefonu i juz system sam pobierze oplate za przedluzenie konta o miesiac na rok. Nie udalo mi sie tego zareklamowac na infolinii. Zamiast zwrocenia mi pieniedzy zniknela informacja w systemie. Trudnosci z zablokowaniem smsow premium na ktorych tmobile zarabia. Niekorzystne ceny umow. I dlatego ludzie odchodza/ przenosza sie do innej sieci.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Frak / 2016-05-08

Wystawiam opinie bo wszystko jest ok. Mam to co chciałem mieć.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Bude / 2016-05-03

przeniosłam się do nich ostatnio i dostałam bardzo fajną ofertę z telefonem, wszystko bez limitu. pasuje mi to bardzo, bo sporo dzwonię, piszę. więc narazie jestem zadowolona :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Lukser / 2016-02-27

Zwykli naciągacze. Poziom obsługi jest taki jak w "firmach" sprzedających garnki. Starsi ludzie stanowią łatwy żer dla tej wspaniałej inaczej firmy. Stanowczo odradzam. Jeżeli ktoś jednak zaryzykuje, to warto skonsultować umowę z prawnikiem zanim się podpisze. Polskie prawo chroni zawsze złodzieja, a nie poszkodowanego. Lepiej dać sobie spokój jeżeli mamy wątpliwości.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak uczciwej informacji, trudny kontakt z infolinią, "sprzedawcy" to zwykli naciągacze - punkt w Zabrzu przy Placu Teatralnym

Extra informacje

~Bernard / 2016-02-18

W Erze i T-Mobile jestem ponad 13 lat.Posiadam u nich 5 usług.Era była super a z T-Mobile miałem tylko jedno spięcie, które trwało prawie rok przez co miałem nawet zmieniać operatora.Jednak w ostatnim czasie zachowali się jak należy i uwzględnili mi tą starą reklamację.Wydaje mi się że ostatnio są lepiej dla klienta ustawieni niż byli wcześniej i coś się zmieniło u nich na lepsze.Co do ich możliwości technicznych i zasięgu uważam że są najlepszą siecią w Polsce.Nie są idealni jak każdy operator ale mimo wszystko uważam że są najlepsi i szczerze ich polecam pod każdym względem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg,stabilność,możliwości techniczne dla każdej usługi

Wady

Czasami konsultanci się mylą odnośnie regulaminów

Extra informacje

ponad 13lat,280zł

~Barbara / 2014-12-10

Byliśmy klientami tej firmy ponad 10 lat, jednak po przejęciu przez T-mobile, jakość świadczonych usług znacznie spadła. Jest drogo, zasięg się pogorszył, obsługa również (BOK - właściwie po co on istnieje? Nawet jak się ktoś jakimś cudem dodzwoni, to i tak nic nie załatwi, a spotka go niemiłe traktowanie, wręcz chamstwo). Kto ma telefon na kartę, ten jakoś funkcjonuje, bo abonament jest porażką. Już pod koniec działalności Ery było źle, stąd też powiedzenie "takie cuda tylko w erze". Ich kampanie marketingowe są kompletnie nietrafione, wręcz odstraszają - dzwoni jakaś nachalna kobieta i natarczywie domaga podania adresu,na który kurier dostarczy nową umowę wraz z tabletem jakiejś badziewnej firmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

coraz więcej

Extra informacje

ponad 10 lat

~Na kartę / 2014-07-22

Generalnie jestem zadowolony, mam ofertę na kartę. Płacę co 3 miesiące 50zł, co wsytarcza na rozsądną ilość połączeń, a co najważniejsze, na 50MB internetu dziennie za darmo. Nie ma problemów z zasięgiem, jedynie na początku wysyłali masę beznadziejnych reklam, i trzeba było z nimi powalczyć tydzień, by przestali to robić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

niska cena

Wady

beznadziejna obsługa klienta, toporna aplikacja na androida

Extra informacje

4 miesiące

~maks / 2014-05-16

Mamy telefony fon w mixie i nie narzekamy! Zasięg dobry.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

nie widzę

Wady

nie widzę

Extra informacje

długo

~Polak / 2013-09-29

http://forsal.pl/artykuly/734086,predkosc-internetu-w-polsce-prawo-telekomunikac yjne.html Prędkość minimalna to 8 kb/s

~A / 2013-04-11

gość z obsługi klienta: dlaczego nie chce pani podać nr do właściciela telefonu? Moja odpowiedz: po prostu nie chcę. Na moje pytanie do osoby dzwoniącej do mnie (z obsługi klienta): w czym problem? Otrzymuje odpowiedz: Do widzenia. Miłego dnia. Bezczelność!Wadybezczelni ignoranci z obsługi klientaod 6lat
Cena/Jakość
1.00
Zalety

Wady

bezczelni ignoranci z obsługi klienta

Extra informacje

od 6lat

~niko / 2012-12-23

Takiego szajsu jak ta firma w nowej odsłonie nie ma chyba niegdzie na Świecie. Pierwsze "jaskółki" jak to będzie wyglądać były już pod koniec marki era, gdy bezczelnie kradli przez sms-y premium. Teraz jest jeszcze gorzej. Dzierżawią lub sprzedją BTS-y przez co jakość usugi spadła na łeb na szyję, a obsługa klienta to banda ignorantów z wyuczonymi formułkami. Nie chcesz tracić nerwów, to omijaj szerokim łukiem salony t-mobil.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

można się od nich uczyć jak okradać klienta

Wady

tylko wady

Extra informacje

6 lat i się pozbyłem

~tomas / 2012-12-14

jeżeli wszystkie usługi u obecnego t-mobil działają jak blueconnect pre paid, to tylko pogratulować wyboru. Era kiedyś była wzorem podejścia do klienta, po zmianie na obecną markę, zaczęło się łupienie klientów. przykład -Wszystkich chętnych do zakupu karty w mega promocji przestrzegam(pre paid) - Nie róbcie tego ! To dla ludzi o mocnych nerwach i nieprzeciętnej cierpliwości. Minusy: 1.czas aktywacji pakietu free MB po doładowaniu, to loteria - szczęśliwcy w 24 godziny a pozostali zależne od upierdliwości w telefonach(płatnych połączeniach) do BOU od 24 godz. do 10 dni(tak właśnie DNI) 2.Sesje zrywane co 10-15MB i to jest standard i pisanie dzwonienie w tej sprawie nic nie daje. Max transfer przy poziomie sygnału 98%(prawie idealnym) i pobieraniu jednego pliku to 300KB/s czyli jakieś 3MBit/s w porywach i po 10-15MB zerwana sesja.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

jedna wielka wada

Extra informacje

blueconnect ponad 5 lat, zwykły "fon" 12 lat i wystarczy

~jan klag / 2012-11-01

super obsługa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

niema

Wady

nie ma

Extra informacje

dlugo

Telefonia T-Mobile opinie