Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • T-Mobile
  • /
  • 1

Opinie o T-Mobile

Telefonia T-Mobile opinie
Cena/Jakość
4.4
Obsługa klienta
4.5
Oferta
4.63

Średnia ocen

4.51

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

30

dodanych opinii

 

Radosław / 2020-01-02

Mam nr w tej sieci od 2003 r i jak dotąd żadnych skarg, polecam każdemu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

rewelacyjny zasię, niskie ceny, promocje dla stałych klientów i bezawaryjnośc

Wady

nie widzę wad

Extra informacje

17 lat użytkowania

Adam / 2019-12-06

Twój prezent już czeka na Ciebie. Nie zwlekaj, odbierz go w aplikacji Mój T-Mobile Za doładowanie z aplikacji Doładuj za 30, 50 lub 100 zł swoje konto na kartę lub Mix lub konto bliskiej osoby. Czy ktoś wie co to za prezent ? bo nic nie kumam.

Agnieszka89 / 2019-06-16

Nie polecam... podpisujac umowe w salonie nie informuja o wszystkich kosztach!!! Dalam sie oszukac... nigdy wiece tego operatora !! Mam nadzieje,ze przez krzwdy ludzi i oszustwa wkrotce przestana istniec na rynku.

~Dawid / 2017-07-10

Odradzam, nie polecam, nie odbierajcie telefonu a jak odbierzecie to uprzedźcie, że nie wyrażanie zgody na nagrywanie :) dzwonią i obiecują złote góry, nawigacje do samochodu, poczym się okazuje, że nawigacja o której pani zapewniała że to jest nawigacja do auta i jest to dodatek do telefonu okazała się zwykłą badziewną aplikacją :D brawo Wy :D Mam nadzieje, że ta sieć skończy bardzo szybko swą karierę przez takie robienie ludzi w bambuko :D Pzdr.
Zalety

Bardzo miła Pani w obsłudze, która podaje nr konta na który należy wpłacać karę umowną :)

Wady

Umowy wprowadzające klientów w błąd, telefony niesprawnie technicznie, nie działający internet,

Extra informacje

~roman / 2017-07-02

t-mobile nie polecam oszuści...jestem z nimi od prawie 20 lat kończy mi się poprzednia umowa i zadzwoniła do mnie pani z infolinii obiecując darmowy telefon przy abonamencie nie wyższym niż poprzedni ,warunek to umowa na 36 miesięcyzgodziłem się.na drugi otrzymałem telefon przesyłką kurierską i fakturę na spłatę telefonu w wysokości 700 zł z hakiem rozbitą w ratach na 36 miesięcy....Uważajcie na nich !!!aleksandrów łódzki
Zalety

Wady

Extra informacje

aleksandrów łódzki

~ryszard / 2017-07-02

po wielu latach współpracy z t-mobile zamierzam zrezygnować z ich usług ,za brak notoryczny brak dostępu do internetu ,zdarzały się przypadki gdy nie mogłem się dodzwonic do nikogo ani odbierać wiadomosci ,co ich dyskwalifikuje kompletnie ,pozatym niekompetencja placówek t-mobile w mojej miejscowośći które są tylko od sprzedaży ,a nie informacji , natomiast dodzwonienie się na znajomych aby unikali tą firmę.

~pjjp / 2017-06-13

Polecam punkt T-mobile w galerii OSTROVIA w Ostrowie wlkp ,fachowa obsługa i porada. Natomiast na ul. Raszkowskiej 44a ten punkt to jakaś pomyłka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
5.00

~Brynio / 2017-05-04

Witam, niestety Era nie wróci, a takie rzeczy jak sie robiło w erze... Mam internet w TM mieszkam w telekomunikacyjnej czarnej dziurze i chodzi srednio 7Mb/s down. Duże rachunki - były, drążyłem sprawę i to oszuści wylosowali mój nr i podstępem zdobyli zgode. TO KONSULTANT pomógł odnaleźć bazy danych gdzie jestem naciagany na kase. Wyobraźcie sobie państwo moje dane były w ponad 30 bazach. Co rusz sprzedawane dalej. Dzwoniłem, pisałem i dali mi spokój. Zostały moblitek - mimo formularza o wykasowanie danych, maili i telefonów przychodza mi platne smsy. Ale nie z TM tylko z moblitek. Moi drodzy, na poczatku myslalem ze siec mnie nabija. Konsultant wylaczyl informacje od partnerow TM i to nie pomoglo. Dopiero za drugim razem gosciu poszukal w bazach telekomów który oszust kryje sie za podanym smsem. Oszusci maja generator numerow z ktorych wysylaja sms. Dzis to sms od jednego, jutro ten sam nr od drugiego. Dobre 3 miesiace płaciłem nawet o 100 wiecej za telefon. A ma ich szesc...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

dobry stabilny internet, nie szybszy niz plus ale naprawde chodziSzybka obsluga techniczna, pomocna i uprzejma

Wady

Nie znam

Extra informacje

od 1998r

~play / 2017-04-30

największy oszust to t-mobile... przeszedłem z play do t-m,, ofrowało za 99 netto 3GB internetu w UE po trzech miesiącach zabrali 2GB ale abonament pozostał ten sam. teraz złodzieje obieli mi jeszcze połowę zostało 500MB za te samą kase. UWAGA W PKT.7 UMOWY DROBNYM DRUKIEM NAPISANE JEST ZE MAJA PRAWĄ OBCIĄĆ LIMIT O POŁOWE GDY PRZEBYASZ DŁUŻEJ NIŻ 14 DNI W UE
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

~Kaymanpl / 2016-11-27

Jestem ostatnio bardzo zadowolony internet działa u mnie bardzo szybko ostatnio miałem z Play to była chyba najgorsza rzecz co mogłem zrobić internet wolny prawie zasięgu nie było a z t-mobile zasięg jest czasami 5 kresek
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00
Zalety

Szybki, dobry zasięg

Wady

nie ma

Extra informacje

~ula 1958 / 2016-09-28

nie polecam internetu mobilnego z tej firmy. Mimo iż nie było zasięgu musiałam płacić do końca umowy. Ich nie interesuje czy klient ma zasięg ważne, że oni mają dobre parametry. Wadyniemożność korzystania z internetu mobilnego
Zalety

Wady

niemożność korzystania z internetu mobilnego

Extra informacje

~Czarek / 2016-09-05

Nie mam zastrzeżeń, ostatnio uprościli ofertę abonamentu, nie naliczają dodatkowych kosztów, jest dużo tel do wyboru, czasem nawet niezłe promocje. Nie mogę narzekać!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~Agusława / 2016-09-04

jestem zadowolona, od ponad 10 lat mam u nich abo, również korzystam z oferty dla firm, fajna, prosta faktura, nie naliczają dodatkowych kosztów, dużo korzystnych rozwiązań!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Wero / 2016-08-30

przetestowałam już u nich nr na kartę, MIXa i ten uproszczony abonament, z każdej umowy byłam/jestem zadowolona, pracownicy potrafią doradzić, oferują sporo telefonów, naprawdę nie ma co hejtować!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~Marcin / 2016-08-26

szanuję TMobile za ostatnie zmiany w ofertach, już całą rodziną przeszliśmy na ich usługi, w firmie też mam ich ofertę, najbardziej mi się podoba, że nie doliczają dodatkowych kosztów do abonamentów i wprowadzili przejrzyste faktury
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~lary / 2016-08-26

To już trzeci dostawca internetu z którym podpisałem umowę, poprzedni byli prawidłowi ale zwykle zawodziła prędkość i pojawiały się różne drobne awarie. W chwili obecnej takie problemy nie występują a prędkość jest taka jak w umowie, a nie zaniżona i usprawiedliwiana tym że w umowie jest "do" co było wyjątkowo irytujące.
Zalety

Dobra jakość do ceny

Wady

Extra informacje

~Radzimir / 2016-08-25

jestem zadowolony, polecam! nowa, uproszczona oferta mi się bardzo spodobała, dzięki temu przeszdłem na abonament
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

dobry zasięg; stabilny net; jasna umowa; brak dodatkowych kosztów

Wady

Extra informacje

pierwszy rok dwuletniego abonamentu

~Robert / 2016-08-24

Korzystam z LTE w T mobile i internet jest ok, prędkość bardzo ładna, korzystam stacjonarnie, w razie problemów jest szybka reakcja. Śmiało mogę polecić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Szybka prędkość i niezawodność.

Wady

Nie zauważyłem jakiś szczególnych wad.

Extra informacje

korzystam od ponad 6 miesięcy

~agat / 2016-08-23

wszystkie sieci mają wady i zalety, ja z usług TMobile jestem zadowolona, oferty mają okej, nie doliczają żadnych dodatkowych kosztów do faktur za abonament, net jest dobry, zasięg stabilny
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Jędrzej / 2016-08-20

NIE POLECAM. Uważać na pracujących tam konsultantów. Wpisują do umowy inne dane, niż się podaje, z automatu odhaczają na umowie zgodę o udostępnianiu numeru telefonu i danych do przesyłanie reklam i innego spamu.

~dawidos / 2016-08-17

nigdy nie miałem problemów ani z obsługą klienta, ani z jakimiś astronomicznymi rachunkami. ostatnio korzystam już tylko z ich uproszczonego abonamentu, zasięg mi łapie nawet w trasie, więc nie mogę narzekać. dobra jakość rozmów, stabilny internet, polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~Moniczka82 / 2016-08-11

całą rodziną mamy w TM (dzieciaki MIX, my z mężem abonamenty). akurat w mieście jest jeden ich salon, gdzie zawsze coś nam podpowiedzą z ofertą, zasięg jest dobry nawet w podróży, do abonamentów już nie doliczają więcej kosztów, więc póki co przedłużamy umowy już dobrych kilka lat.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~Dariusz / 2016-08-09

nigdy mnie nie naciągnęli na hajs, mam zaufany salon sprzedaży, gdzie mi zawsze doradzą, przedłużam u nich umowę regularnie, ostatnio nawet jeden z numerów przeniosłam na abonament, bo fajnie uprościli faktury i nie doliczają zwyżek. moim zdaniem można sobie dopasować ich ofertę pod siebie i być zadowolonym!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~Frak / 2016-05-08

Wystawiam opinie bo wszystko jest ok. Mam to co chciałem mieć.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Bude / 2016-05-03

przeniosłam się do nich ostatnio i dostałam bardzo fajną ofertę z telefonem, wszystko bez limitu. pasuje mi to bardzo, bo sporo dzwonię, piszę. więc narazie jestem zadowolona :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~Bernard / 2016-02-18

W Erze i T-Mobile jestem ponad 13 lat.Posiadam u nich 5 usług.Era była super a z T-Mobile miałem tylko jedno spięcie, które trwało prawie rok przez co miałem nawet zmieniać operatora.Jednak w ostatnim czasie zachowali się jak należy i uwzględnili mi tą starą reklamację.Wydaje mi się że ostatnio są lepiej dla klienta ustawieni niż byli wcześniej i coś się zmieniło u nich na lepsze.Co do ich możliwości technicznych i zasięgu uważam że są najlepszą siecią w Polsce.Nie są idealni jak każdy operator ale mimo wszystko uważam że są najlepsi i szczerze ich polecam pod każdym względem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg,stabilność,możliwości techniczne dla każdej usługi

Wady

Czasami konsultanci się mylą odnośnie regulaminów

Extra informacje

ponad 13lat,280zł

~Na kartę / 2014-07-22

Generalnie jestem zadowolony, mam ofertę na kartę. Płacę co 3 miesiące 50zł, co wsytarcza na rozsądną ilość połączeń, a co najważniejsze, na 50MB internetu dziennie za darmo. Nie ma problemów z zasięgiem, jedynie na początku wysyłali masę beznadziejnych reklam, i trzeba było z nimi powalczyć tydzień, by przestali to robić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

niska cena

Wady

beznadziejna obsługa klienta, toporna aplikacja na androida

Extra informacje

4 miesiące

~maks / 2014-05-16

Mamy telefony fon w mixie i nie narzekamy! Zasięg dobry.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

nie widzę

Wady

nie widzę

Extra informacje

długo

~Polak / 2013-09-29

http://forsal.pl/artykuly/734086,predkosc-internetu-w-polsce-prawo-telekomunikac yjne.html Prędkość minimalna to 8 kb/s

~jan klag / 2012-11-01

super obsługa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

niema

Wady

nie ma

Extra informacje

dlugo

Telefonia T-Mobile opinie