Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAKUTEN
  • /
  • 3

Opinie o PAKUTEN

pakuten.pl

Kobylnica

Zakupy PAKUTEN opinie
Asortyment
2.64
Dostawa
3.32
Łatwość zamawiania
3.59
Obsługa i reklamacje
2.94
Poziom cen
2.95

Średnia ocen

3.09

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

456

dodanych opinii

 

Zuzka / 2020-02-19

Polecam z całego serca! Jakoś pierwsza klasa, cena dla każdego a czas wysyłki w mig! ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ogromna oferta, dobra jakość, ceny dla każdego

Wady

Brak

Extra informacje

Nosi się świetnie

Agnieszka / 2020-02-07

Sukienki bardzo ładne. Ładnie leżą, super materiał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2020-02-03

Sukienki bardzo ładne. Szybka dostała. Bardzo dobry kontakt. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Materiał, krój, obsługa, wysylka

Wady

Brak

Extra informacje

Sandra / 2020-01-14

Sukienka jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu zdecydowanie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Nie ma wad

Extra informacje

Szybko

Maja / 2020-01-04

Zamówiłam 4 swetry i bluzkę. Swetry przyszły śmierdzące, bardzo niskiej jakości. Jeden z nich był krzywo zszyty. Pozostałe miały wplecione pozostałości nitek o innych kolorach, a niektórych z tych nitek nie dalo się wyciągnąć. Odesłałam wszystko. Dodatkowo sklep nie zwraca za przesyłkę, więc straciłam na tej transakcji czas, nerwy i pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Brzydko zapach, niska jakość, szalona rozmiarowka, brak kontroli produktów przed sprzedażą

Extra informacje

Nie polecam

Angelika / 2019-12-23

Sukienka tragedia , tandeta , słaba jakość materiału
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Materiał

Extra informacje

Agata / 2019-12-20

Niskie ceny, duży wybór oraz szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2019-12-18

Jestem zadowolona. Suoer ceny i duży wybór oraz dobra jakość produktu. Przesyłka w mgnieniu oka pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, szybka przesyłka, miła obsługa szybko odpowiada na pytania. Ciekawe fasony

Wady

Żadnych

Extra informacje

Monika / 2019-12-18

Nie polecam, rozmiar S a rozciagniety jakby to było M. Wymiary wszystkie w tabeli były dobre a jak przyszło to coś innego. Cena w porządku ale to co przyszło to żart. Lepiej się dobrze zastanowić. Materiał tragiczny, sukienka różni się diametralnie od wyglądu ze zdjęcia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

szybkość zwrotu pieniędzy za reklamację

Wady

materiał

Extra informacje

Ilona / 2019-12-17

Już kilka razy robiłam zakupy na stronie pakuten, zawsze wszystko szybko, bez problemowo, ubrania dobre jakościowo. Napewno będę tam wracać i mogę każdemu polecić tą stronę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

Wady

Brak

Extra informacje

Korzystam ze strony ok. roku :)

Magda / 2019-12-16

Polecam sklep internetowy PAKUTEN. Zamówienie zrobiłam w piątek, przesyłkę otrzymałam w poniedziałek. Jestem bardzo zadowolona. Sukienki maja fajny materiał, wyglądają jak na zdjęciu. Świetny kontakt z dostawcą poprzez Facebooka. Na pewno odwiedzę stronę PAKUTEN i będę polecać znajomym :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, świetny kontakt z dostawcą, rewelacyjne ceny, fajne promocje

Wady

Extra informacje

Aga / 2019-12-12

Opis\r\n
Zalety

Wady

Zamówiłam dwa swetry jeden poprute nitki drugi odmienna nitka Nie polecamnna nitka

Extra informacje

Gocha / 2019-12-10

Sukienki oversize są świetnie wykonane, nie zawiodłam się także kolorystycznie. Ponadto od roku korzystam s szarej narzuty, która też okazała się dobrej jakości. Zdecydowanie polecam tę produkty, a możliwe, skuszę się na kolejne. Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sukienki oversize są naprawdę ciekawe i dobrze leżą. Polecam

Wady

Wad nie znalazłam, ale zależności od sylwetki klienteli będą bardziej lub mniej zadowolone. Ja jestem bardzo zadowolona

Extra informacje

Marika / 2019-12-05

Świetna jakość i wszystko super ????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Justyna / 2019-12-04

Nie polecam. Zamówiłam sukienkę przyszła w innym kolorze niż zamawiałam. Sukienkę odesłałam i poprosiłam o wymianę na tą o prawidłowym kolorze. Przyszła kolejna w całkiem inny model i fason.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Sukienka inna niż na zdjęciu. Jakość materiału zła

Extra informacje

Aga / 2019-12-04

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Rozmiar

Wady

Brak

Extra informacje

Ok

Jola / 2019-12-03

Jakiś czas temu byłam z tą dziewczyną na wspólnej grupie zamknietej na Aliexpress.\r\nWiele zdjęć, które pojawiały się na stronie pakuten były na fejsie na tej grupie.\r\nZastanawiałam się ileż można zamawiać ciuchów z Ali. Potem zakumalam. Przypuszczam, że większość tych rzeczy na stronie pakuten to Aliexpress.\r\nMożesz trafić na coś fajnego, albo na totalny szit.\r\n\r\nMoże warto prosić przed zakupem o real foto.\r\n

Gosia / 2019-12-03

Szybka wysyłka. Zamówiłam w niedziele a we wtorek juz miałam w domu. Sukienka bardzo ładne i pasują wg. Rozmiaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2019-12-02

Czytałam bardzo dużo negatywnych komentarzy i bałam się cokolwiek zamówić, ale zaryzykowałam i nie żałuje. Sukienka, która zamawiałam wyglada tak samo jak na stronie. Wysyłka była ekspresowa, bo czekałam tylko jeden dzień. Jestem bardzo zadowolona i na pewno kupię więcej rzeczy. Daje 4 na 5 punktów za asortyment, ponieważ sukienka która sobie kupiłam wolałabym w rozmiarze M/L, aby była troszeczkę luźniejsza. Były tylko i wyłącznie S/M, przez co jest trochę opięta, ale za to bardzo podkreśla moja figurę. :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marlena / 2019-11-29

Szybka dostawa. Produkty zgodne z opisem. Polecam z całego serca !! :) bardzo duzo ładnych ciuszkow na każdą okazje !! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalety.

Wady

Nie ma.

Extra informacje

Boszka / 2019-11-08

Zamawiałam pierwszy raz byłam zaskoczona kupiłam 3 sukienki koronkowe pasują idealnie polecam

Wściekła / 2019-11-04

To co rozpakowalam było o 10 razy gorsze niż tzw towary z lumpeksu. Ochyda i jeszcze raz Ochyda. Ostrzegam innych. Fotografie oczywiście robią swoje tuszuja wszystko.

Julka / 2019-10-31

Jestem pozytywnie zaskoczona. Wszystko super, piękna odzież za niską cenę. Super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2019-10-29

Witam zamówiłam sweterek wiązany okazało się że jeden rękaw jest dłuższy ????a spódniczka zamszowa taka cienka prawie przezroczysta Kolejny raz zawiodłam się na jakości towaru ????a szkoda bo na zdjęciach wszystko wyglada ładnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

Zła jakość towaru zdjęcia nie oddają rzeczywistości

Extra informacje

Wercia / 2019-10-24

To jest jakiś żart! Jestem strasznie rozczarowana i nie polecam tego sklepu. Fatalne ubrania nie zgodne z tym co widać na zdjęciu. Nie wspomnę o tym że kolory są zupełnie inne. Bardzo słaba jakoś.. Odradzam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.33

Pola / 2019-10-24

Nie była do końca przekonana do zakupu, bo nie zmałam sklepu. To co przyszło, bardzo pozytywnie mnnie zaskoczyło... Śliczna sukienka oraz dresy za niewielką kasę. Super, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

fajne ciuchy , tanio

Wady

-

Extra informacje

Mona / 2019-10-11

Sukienka wygląda zupełnie inaczej, rozmiar jak na dwie osoby. Musiałam odesłać. Bluza ocieplana, najpierw trzeba wyprać że trzy razy inaczej zostawia duża warstwę puszku na odzieży, którego ciężko się pozbyć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Magdalena / 2019-09-30

Ja dziewczyny polecam ten [email protected] pakuten! Jestem w nim zakochana od pierwszych zakupów :) Ciuszki są tanie i świetnie uszyte! Sukienki cudne! Jeden z ulubionych moich sklepow!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio i duży wybór

Wady

ja nie zauwazyłam :)

Extra informacje

Izm / 2019-09-26

Faktyczny wygląd sukienki a zdjecie na stronie to jakieś nieporozumienie! Kolor nie ma nic wspólnego z jasnobezowym, materiał słabej jakosci , cienka przeswitujaca, "pasek" dołączony do sukienki wygląda jak skrawek materialu pozostaly po szyciu ..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Brak

Wady

Kolor, jakoś materiału, brak szluwek na pasek

Extra informacje

katarzyna / 2019-08-01

Jestem bardzo zadowolona , sukienka piękna i bardzo szybka dostawa , polecam w 100 %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2019-07-30

Jak moje zakupy ? Super! Po prostu super ! Tanio, szybko i ciuchy ekstra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

fajnie i tsnio

Wady

nie ma ich

Extra informacje

Jestem zadowolona ???? polecam. Czekałam tylko dwa dni xo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zwiewny materiał , lekka

Wady

Extra informacje

Marta / 2019-06-29

Drugi raz zamawialam i niestety zonk bo nie dość że sukienka przyszła nie w kolorze fuksji A różowa to do tego cały przód wyblakniety jak od słońca. Niestety nie mogę polecić bo nie jest to pierwszy raz że coś nie jest tak.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Sukienka wyblakla materiał jak szmata do podłogi

Extra informacje

Magda B. / 2019-06-27

Dostałam dziś zamówioną sukienkę i jestem bardzo zadowolona :) fajny materiał, piękny kolor i pasuje jak ulał! Miała być taką luźną alternatywą na okres ciąży, ale ma taki fason i tak super się układa, że chyba się nie rozstaniemy nawet jak nie będzie już brzuszka:) do tego bardzo przystępna cena i ekspresowa wysyłka. Polecam bardzo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiola / 2019-06-18

Bardzo szybka dostawa. Sukieneczka jak na zdjęciu, dobry materiał. Jestem zadowolona????Cenowo też super. Napewno coś u państwa jeszcze zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Kolorystyka jak na zdjęciu, materiał jak w opisie

Wady

Extra informacje

Sandra / 2019-06-14

bardzo szybka przesyłka dobry materiał super polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super materiał

Wady

mógłby być rozmiar xs i xxs

Extra informacje

3 dni przesyłka

Karolina / 2019-06-04

Zamówiłam 250zł zostawiłam tylko jedna za 35zł. Niestety i ona to porażka. Wykończenie tragedia-nitki wyłażą, pruje się, niestety nie mam takiej maszyny do przeszycia bawełny. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Liana4949 / 2019-05-28

Przesyłka była dosc szybka, towar doszedł w ciągu 2-3 dni lecz sukienka którą zamówiłam to jakaś maskara! Towar zupełnie różni się od widocznego na zdjęciu????????‍♀️
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.33
Zalety

Wady

To nie jest sukienka widoczna na zdjęciu!

Extra informacje

Roksana / 2019-05-16

Sukienki zamówiłam dwie, bałam się o jakoś bo cena była bardzo niska, nie zawiodłam się wysoka jakoś materiału, wykonanie bardzo dobrze. Na sukienki czekałam tydzień. Zamówiłam jeszcze jedną biała na moje poprawiny;)!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Rena / 2019-05-07

MASAKRA !!! Jak można sprzedawać tak tandetny towar !!! Sukienka w pionowe biało - czarne pasy - jakieś nieporozumienie !!! W chińskim i na bazarze są lepszej jakości ubrania. Ta sukienka nawet nie jest warta 10 zł. !!! Jakość materiału beznadziejna, rozmiar nie ten co miał być.
Zalety

brak

Wady

mnóstwo !!!

Extra informacje

Ines / 2019-04-10

Jak dla mnie fajny sklep, tanio, wszystko zgodne z opisem jedynie materiał trochę mnie zawiódł ale za taka cenę to warto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Promocje, szybka dostawa, możliwość płatności za pobraniem

Wady

Materiał- nie we wszystkich

Extra informacje

Alice / 2019-04-10

Sukienka świetnie leży, materiał znakomity i do tego szybka dostawa! W pełni polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jamonka / 2019-04-08

Świetne promocje i fajne ubrania. jeden z moich ulubionych sklepów online !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio ładny sklep ładne ciuchy

Wady

----

Extra informacje

Anna / 2019-03-31

Skandal!!! Przysłali mi roztargana na plecach sukienkę i mało tego widać że szył to ktoś kto niemiał nigdy do czynienia z nitka i igła!!!
Zalety

Zadne

Wady

Extra informacje

Izolina / 2019-03-26

Sklep spoko. Ciuszki naprawdeę fajne i w super cenach. Często mają promocje, które ja chwytam. Ubrania dobrej jakości. Jak coś mi nei pasuje to zwracam i dostaję pieniądze na konto. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontak ze sprzedqawca, fajne ciuchy, tanio

Wady

BRAK

Extra informacje

pół roku

Ania kondrotek / 2019-03-21

Polecam sklep paakuten szybka realizacja zamówienia sukienka identyczna jak na zdjęciu napewno Jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja zamówienia

Wady

Extra informacje

agatasz / 2019-03-14

Słabe to body. Material niemal przeźroczysty. Nie posiada ani jednej funkcjonalnosci, która pozwoliłaby nazwać je wyszczuplającym. Zwyczajna "koszulka" z dość szerokimi (nie przylegającymi) rękawami. W ogóle nie jest rozciągliwe. Część majtkowa zarówno z przodu jak i z tyłu tak samo głęboko wycięta. Powoduje to że tył zwyczajnie marszcząc się, wrzyna się w pupę (a nie jest to wygodne - taki wałek). Plecy natomiast, układają się luźno, jakby body było za duże. Bardzo słabe szycie. Najgorsze jest to, że zdjecia sugerują fajne produkty. Rzeczywistość okazała sie inna. Trąca oszustwem...niestety.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75
Zalety

Niska cena?

Wady

Cały produkt

Extra informacje

Oszukana / 2019-02-14

Kurtka nie jest przeszywana, jedynie ma odciski termiczne imitujace przeszycia pikowania, przeszywana jest, ale na łączeniach kawałków materiału. A kieszenie są dokładnie w linii przeszycia tyłu z przodem, nie da się z nich korzystac. Kutrka nie jest tym co widać na zdjęciu i szkoda, że nie mogę tego udowodnić tutaj zdjeciem, ale mam zrzut ekranu ze sklepu, tego co zamowiłam i zdjęcie tego co dostałam. To samo dotyczy sie sukienki, którą zamówiłam jednocześnie to co na zdjeciqch, odbiega zupelnie od tego co przysłali Odsyłam do sklepu. Mam nadzieję że będą na tyle uczciwi, że chociaż oddadzą pieniądze za zakupione rzeczy i kuriera, bo takiego towaru nie zamawiałam, a ten co maja na swojej stronie! Dziwnym zbiegiem okolicznosci ALLANI ma te same zdjęcia i zastanawiam się, czy i te same buble. Chyba zamówię się przekonam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.67
Zalety

Wady

Niezgodność towaru dostarczonego z opisem i zdjęciami umieszczonymi na stronie firmy

Extra informacje

Mira / 2019-02-01

Fajny sklep, naprawdeę fajny. Bardzo duży wybór odzieży, tanio. Szybka wysyłka Dobry kontakt ze sprzedającym. Nie mogę nic złego napisać :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, kontakt ze sklepem

Wady

nie ma

Extra informacje

3 miesiący

Magda / 2019-01-15

Zaskoczył mnie bardzo dużo,y wybór ubrań. Ceny świetne . Ja trafiłam.na fajna promocje więc zaoszczędziłam sporo . Ładne ciuchy. Naprawdę polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładne ciuszki i cena

Wady

Extra informacje

Angelka / 2019-01-15

Świetny sklep. Trafiłam tu własciwie przypadkiem, przez FB. Zamówiłam z niepeewnością, bo nie często zamawiam przez neta. Jestem w szoku, że można takie fajne kupić ciuchy i tak tanio. Serdecznie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

TANIO, MODNIE, WYSOKA JAKOŚĆ, NISKIE CENY, ŁADNE CIUCHY

Wady

BRAK

Extra informacje

Zamówiłam sukienkę w której miałam iść na imprezę jakie było moje zdziwienie jak przymierzałam ,okazała się za krótka ,krzywa i marszczyła się na szwie . zastanawiam się kto to szyje ktoś chyba sprawdza , a taka tandeta wychodzi.
Zalety

Brak

Wady

Cała sukienka

Extra informacje

Nie reklamujcie się

Hanna / 2019-01-02

Serdecznie polecam. Firma rzetelna i sklep godny polecenia w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wika / 2019-01-01

Słaby towar, materiał okropny strasznie farbu je, słabe odszycie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybki zwrot gotówki za odesłany towar

Wady

Zła jakość produktów, pomniejszone rozmiary

Extra informacje

Wika / 2019-01-01

Słaby towar, materiał okropny strasznie farbu je, słabe odszycie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybki zwrot gotówki za odesłany towar

Wady

Zła jakość produktów, pomniejszone rozmiary

Extra informacje

kaska / 2018-12-02

Udało mi się kupić kilka świetnych bluzek na promocji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy PAKUTEN opinie