Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAKUTEN
  • /
  • 2

Opinie o PAKUTEN

pakuten.pl

Kobylnica

Zakupy PAKUTEN opinie
Asortyment
2.69
Dostawa
3.3
Łatwość zamawiania
3.61
Obsługa i reklamacje
2.99
Poziom cen
2.97

Średnia ocen

3.11

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

424

dodanych opinii

 

Ada / 2021-08-01

Piękne ubrania, ale tylko na zdjęciach. Zamówiłam 4 sukienki, wielkie rozczarowanie. Ścierki kuchenne są lepszej jakości. Dla mnie to zwykłe oszustwo!

Katia / 2021-07-27

Nie odpisuja na maile i nie oddzyskalam jeszcze pieniedzy za zwrot , i czekam juz kilka tygodni!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Pola / 2021-07-27

Tragedia bardzo się zawiodłam nigdy więcej nic stąd nie kupię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Patrycja / 2021-07-21

Koszulki TRAGEDIA!!! Dość,że przyszły z uciętą metką to po pierwszym praniu nadają się do śmieci. NIE POLECAM !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wady

Extra informacje

jeden raz

Gaba / 2021-07-12

Pierwszy i ostatni raz zamówiłam. 300 zł do kosza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Alex / 2021-07-12

W moim przypadku wszystko poszło na 5+. Sukienki piękne:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasiek / 2021-07-09

Omijajcie ten sklep!!! Tragedia i dramat!! Najgorszy sklep w jakim kupilam ciuchy. Ciuchy odbiegaja bardzo od tych ze zdjec to po pierwsze. Rozmiarowka tragedia to malo powiedziane. Zamowilam dwa komplety Flamenica w roz S/M. Jeden z kompletow ma metke S/M a jest duzo wiekszy od tego drugiego ze osoba z roz XXL spokojnie by sie zmiescila. W odpowiedzi na zazalenie Pakuten odpisal ze wymiary mogą się od siebie różnić, w zależności od partii modelu jaką otrzymaja. co to za firma dziadowska, sprzedaja ludziom badziew i nawet nie potrafia wynagrodzic klientowi i wziac odpowiedzialnosci za to!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Caly sklep to porazka, dziwie sie ze jeszcze ktos kupuje.

Extra informacje

Kasia / 2021-07-08

Realizacja zamówienia totalna porażka czekam i czekam a tu nic .... Z innych sklepów w tym samym dniu zamawiane już są ,a ta to chyba przez Chiny idzie .

Gabriela / 2021-07-07

Brak otrzymanego zamówienia. Zamowilam pierwszy raz kilka rzeczy, popełniłam błąd. Koszulka jest paskudna totalne prześcieradło. Spódnica bez gumki wisi na mnie chociaż to rozmiar S/M. Komplet który zamowilam za prawie 100 zł wgl nie otrzymałam w paczce! Nigdy więcej nic tam nie zamówię, zmarnowałam pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Żadne

Wady

Brak otrzymanego towaru, słaba jakość

Extra informacje

Bibi / 2021-07-04

Sukienka jak za cenę 60zl to jest super, fason super ale w rozmiar SM który noszę na codzień, się nie zmieściłam. To jest rzeczywiście jakieś xxxs, odsyłam już druga sukienkę w przeciągu tygodnia, ciekawe jak będzie że zwrotem pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fason

Wady

Rozmiar

Extra informacje

Rozmiar niezgodny

Annka / 2021-07-01

Zamawiałam ciuchy jakiś czas temu, niestety przed wakacjami i nie zdążyłam ich odesłać więc 3 z 4 rzeczy poszły do kosza. Nigdy nie widziałam czegoś równie fatalnego, nawet mi wstyd było to komuś oddać za darmo bo obraziła bym tą osobę. Jedna sukienka powiedzmy względna reszta nie przesadzając po prostu nie nadaje się do sprzedaży, np. sukienka uszyta z podszewki i jak podszewka,że szwami no tragedia.... materiał bluzki hmm lepsze mam szmaty do podłogi. Celebrytki, które reklamują ten sklep po prostu tracą wiarygodność... Chyba,że to ja miałam takiego pecha ,że dostałam taki szajs.
Asortyment
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Mylne informacje, sukienki nie przypominają tego co widoczne na zdjęciach. Materiał to 100% poliester, prześwituje, śmierdzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Materiał, jakość

Extra informacje

Ella / 2021-06-25

Zamowilam sukienke w rozmiarze S/M hiszpanke, ale na modelce inaczej się uklada i inny materiał! Sztuczny jak niewiem, szeroka pod pachami ze osoba która nosi XL by się zmieściła w niej! Na upal sie nie nadaje.Zwrotu nie chca przyjąć bo spóźniłam się 4 dni! Na bazarze 2 razy taniej!Porażka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

wysyłka szybko nadana kolor sukienki

Wady

Rozmiar material jakość

Extra informacje

Slabe

Ewa / 2021-06-25

Bardzo nie polecam!!! Sklep spoznia sie z wysylka zamowienia i nawet nie raczy wyslac zadnego maila co sie wydazylo. Zero wiadomosci, samemu trzeba dzwonic na infolinie i dowiadywac sie co sie dzieje. Jestem bardzo nie zadowolona!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Martyna / 2021-06-23

Tragedia! Masakra! Co za oszustwo! Nie kupujcie tam! Zamówiłam trzy sukienki i body. Zacznijmy od tego, że te ubrania śmierdzą gumowymi zabawkami do basenu. Na zdjęciach ubrania wyglądają na porządne, w szczególności zawiodłam się czarnym body (całe szczescie, ze kupiłam je na promocji, a nie za 100!!!zlotych): prześwituje, rozmiar s/m, który na co dzień nosze to tutaj zmieściłaby się osoba, która nosi xxxs. Nie wiem co oni sobie myślą, ale to jest zwykle oszustwo. Sukienki odbiegają od zdjęć. A tak byłam pozytywnie nastawiona.... TRAGEDIA!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

WSZYSTKIE

Extra informacje

NIE KUPUJCIE TAM

Kaja / 2021-06-23

Bardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę zamówienia - zamówienie wysłane po 1.5 tygodnia po 2-krotnym kontakcie ze sklepem. Jakość ubrań bardzo słaba.. zamówiłam 3 sukienki i o każdej mam takie zdanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Marta / 2021-06-21

Jakoś przeokropna. Spodnie prześwitują, szwy się rozchodzą. Nie trzeba być szwaczka by widzieć że ustawienia maszyn szyjących są złe, a samej firmie nie zależy na jakości jak widać po wykończeniach ciuchow DRAMAT
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Jakość materiałów, wykonania, opakowanie

Extra informacje

AgnieszkaJ / 2021-06-21

Nie polecam nikomu tego sklepu. Albo zdjęcia mają z jakiejś innej strony, albo nagroda Nobla dla fotografa. Po złożeniu reklamacji napisano mi że zdjęcie jest na modelce etc. Sukienka, którą dostałam nie leżałaby dobrze nawet na modelce. Może i szyta w Polsce ale ktoś zrobił słabą kopie na podstawie zdjęcia. Źle skrojona, inaczej skrojona , źle wykonczina, krzywo, nieesyetycxnie. Wykwalifikowana krawcowa odmówiła poprawek. Po kilku / kilkunastu mailach obiecano zwrot kasy za sukienkę i przesyłkę, ale za przesyłkę zwrotną musiałam zapłacić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Źle uszyta, źle skrojona, źle wykończona, inny, słabej jakości materiał

Extra informacje

Agnieszka / 2021-06-20

Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wizualnie ładne ciuchy.

Wady

Obsługa klienta, jakość

Extra informacje

Oliwia / 2021-06-20

Nigdy więcej nie zamówię tu nic.Wszystko odbiega od tego co zamówiłam na zdjęciach ubrania pięknie się prezentują i to mnie skusiło, aby kupić kilka rzeczy. Koszulki śmierdzące materiał to nawet nie wiem co to chińskie ubrania są lepszej jakości. Swetry to całkiem co innego nitki wystają jednym słowem tragedia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Natalia / 2021-06-18

Nie polecam , spodnie dresowe po 2 godzinach noszenia rozerwały mi się w kroku, jakość bluzek odbiega od tego co było pokazane na zdjęciu, rozmiar s/m ? Nie wydaje mi się bardziej to jest rozmiar S, ubrania są bardzo małe, kolory wyblakłe., sukienka ze sztucznego materiału Jestem mega niezadowolona, brak kontaktu ze sprzedającą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jakosc ubrań

Extra informacje

Kasia / 2021-06-16

Rok temu jeszcze mogłam coś zamówić niestety teraz sklep dysponuje tylko rozmiarem s/m, czyli rozumiemy że preferują tylko i wyłącznie szczupłe panie. A szkoda bo czasami zdarzyło się że trafiłam na coś fajnego...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ula / 2021-06-16

Nie wiem skąd tyle poleceń na instagramie. Sama zasugerowałam się pięknymi zdjęciami i zamówiłam sweterki. Jakość koszmar, zupełnie inaczej wyglądały niż na zdjęciu, jeden rękaw dłuższy od drugiego, wszyte nitki innego koloru, pozaciągane. Dramat nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zupełnie co innego niż na zdjęciach, ciuchy wyglądały jak wyjęte z kosza, uszkodzone, źle szyte

Extra informacje

Lilka / 2021-06-16

Zamówiłam dwie sukienki. Totalne szmaty, które KOMPLETNIE nie układają się na ciele - nie wiem na kogo one są szyte. Jedna sukienka okropnie śmierdziała papierosami...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.00

Nati / 2021-06-15

Ciuchy na modelce to chyba nie są te same ciuchy które zamówiłam. Rzeczy które przyszły bardzo odbiegają od tych które są prezentowane na modelce. W dodatku przyszły smierdzace i wygniecione. Materiał okropny z pewnością na zwykłym bazarku maja lepsze jakościowo i po połowę taniej. Nie polecam nie opłaca się tego kupić nawet w promocji. Wyrzucone pieniądze. Nigdy więcej nic nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Same minisy długa wysyłka słaby materiał smierdzace rzeczy

Extra informacje

Julia / 2021-06-11

Jakość fatalna, rzeczy prują się po dwukrotnym używaniu, nie zgadzają się z opisami i zdjęciami ze strony, wszystko wyglada jak sprowadzone z Chin, chociaż na stronie jest napisane że ich produkty są szyte w Polsce. Materiał nazywany orzez nich bawełną nigdy koło niej nie leżał. NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

-

Wady

Fatalna jakość ubrań, zbyt wysokie ceny jak za takie produkty

Extra informacje

Roksana / 2021-06-09

Ubrania mają bardzo słabą jakość, jestem bardzo zawiedziona. Zamówiłam pierwszy raz kilka rzeczy i już wiem, że ponownie tego nie zrobię. Niektóre z bluzek wręcz śmierdziały, pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25
Zalety

Brak

Wady

Bardzo zła jakość ubrań.

Extra informacje

Patrycja / 2021-06-08

Dres w kolorze bordowym przy pierwszym praniu zafarbował mi całe pranie. Dodatkowo wygląda jakby powychodziły z niego białe niteczki. Po złożeniu reklamacji sklep ja odrzucił z adnotacją że źle go uzytkowałam. Co ważne ciuchy były prane w 30 stopniach. Nie polecam ani produktu, ani sępy za podejście do klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Jakość produktu, podejście do klienta

Extra informacje

nie polecam

Kasia / 2021-06-08

Bardzo kiepska jakość, dresy bardzo cienkie i materił bardzo nie ciekawy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma plusów

Wady

Materiał

Extra informacje

Jakość straszna

Żaneta / 2021-06-08

Nie polecam ciuchów że strony pakuten , bardzo złe jakościowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Materiał

Extra informacje

Sukienka raz ubrana nadaje się na śmieci.

Wiki / 2021-06-07

Złożyłam zamówienie w niedzielę, paczke doszła do mnie w czwartek , ciuszki są w porządku,sweterki naprawdę mają całkiem fajny materiał, jestem zadowolona z zakupu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2021-06-06

Sukienka szła tak długo że przyszła po imprezie a na zdjęciu wyglądał ładnie a przyszedł badziew materiał to zwykły badziew nie polecsm
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.50
Zalety

Brak

Wady

Same minusy

Extra informacje

Nie kupujcie

Ola / 2021-06-06

Dresy nie warte ceny ( nawet tej promocyjnej). Bardzo cienkie, dziwnie układające się na ciele. Nadruk bardzo słabej jakości ( kilka razy w praniu i już po nim) i z dziwnymi plamami. Dresy nie wyglądają jak te ze zdjęcia na stronie ani ze zdjęć polecających je gwiazd na Instagramie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Wszystko oprócz dostawy

Extra informacje

Aneta / 2021-06-05

Dostałam drugi komplet mama+ dziecko ( ocieplany ) w beżu. Kolor kompletu bardziej jak "camel" niż beż bo ma troche rudego w sobie. Nie jest brzydki ale ten ze zjdęcia jednak ładniejszy. Po pracniu zestaw niebieski był cały w kłaczkach a ten nie. Nie wiem od czego to zależy skoro niby to ten sam zestaw i tylko kolorem się różni a prałam oba w tym samym trybie. Jedne dresy pranie przechodzą bez problwmy a inne obłaża kłaczkami z ocieplenia. Ogólnie jestem zadowolona tak na 4+ ( kolor inny niż na zdjęciu ) a komplet niebieski po praniu oblazł kłaczkami także z 5 obniżam ocene do 4. Zestaw mama i dziecko ( ale ten ocieplany z grubszego materiału ) mnie zadowala. Szkoda że tylko 3 kolory do qyboru. Zamówiła bym jeszcze jakieś.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Dobre jakość. Mięsisty materiał, przyjemny w dotyku i ocieplany. Starannie obszyty moj dres i dziecka

Wady

Kolor troche inny niż na zdjęciach ( jasny brąz z kampą rudego)

Extra informacje

Przy płatności przy pobraniu dostawa w pare dni

Karoliku88 / 2021-06-02

Bluzka szyta tak że szwy w rękach puszczają, tragedia lepiej rękami bym to uszyla, nie wiem gdzie to mają tako \"wysoki \" poziom szycia, \r\nOgólnie nie polecam sklepu\r\nSukienka też rękaw krzywo uszyty, jedynie spodnie były ok.
Zalety

Wady

Słaba jakość wykonania

Extra informacje

MagS / 2021-06-02

Tragedia!!! Zamówiłam 3 dresy. Pierwszy był w miarę ok 120 zł. Dosyć mięsisty materiał, bez szału ale cudów się nie spodziewałam za taka cenę. Drugi dres za 150 zł porażka. Ocieplany ale jak wiatr zawieje to przeszywa człowieka na wylot a z drugiej strony siedzisz w nim w domu i się pocisz na maxa. Trzeci dres za 70 zł to jakiś żart. Materiał nie rozciągliwy , ciężko nogę prześcignąć przez ściągacz. Kolor taki ze zaraz zejdzie po praniu z reszta chyba nie ma co do pralki wkładać bo szmata do podłogi się zrobi. Dziura na jednej nogawce i smród petów jak z baru????????????. Nigdy już nic tam nie zamówię. Na Ali za dres ocieplany podobnej jakości co tu za 150 zapłaciłam 50 zł. I to już zbliżona wartość za taka jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.33

Asia / 2021-05-31

Planowalam kupić sobie dres. Widząc na stronie jak wyglądają, zamówiłam, bo bardzo mi się podobały. Przyszedł nie dres, a sukienka dresowa. Czytając komentarze, pomyłki zdarzają się widać dość często. Jakość materiału koszmarna ???? bardzo cienki, sztywny i od wewnątrz szorstki. Na plus mogę powiedzieć, że przesyłka dotarła bardzo szybko, a zwrot pieniążków nastąpił właściwie 6dnia od momentu nadejścia do Pakuten zwracanej przeze mnie przesyłki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybka wysyłka, szybki zwrot kosztów

Wady

Jakość ubrań, pomyłka na magazynie

Extra informacje

Aneta / 2021-05-31

Zamówiłam w piątek z rana zestaw dresowy mama + dziecko ( niebieski i ten grubszy z ociepleniem) z opcją płatności przy dostawie. I dzisiak dostałam już paczkę! To moje 3cie zamówienie na przestrzeni 2 miesięcy. Zamawiam same dresy. Z tamtych zamówień byłam w miare zadowolona ( bez szału - takie mocne 4/4- na 5 ). Zestaw mama+dziecko ( zimowy- niebieski ) jest na 5. Piękny kolor zestawu ( niebieski z kapką szarości ), przyjemny w dotyku i ocieplany. Jestem zadowolona. Dresy dobrze i równo obszyte i bez plam. Nie pachniały też fajkami czy stęchlizną. Także po raz kolejny mi się udało otrzymać towar zgodny z opisem. Ciesze się że po 2gim zamówieniu jednak się przełamałam. Inne opinie mnie zniechęcały. Teraz planuje kupić kolejny zestaw mama+ dziecko ( ten ocieplany ) tylko beżowy. Wiadomo że jakość nie jest taka jak w nike czy reebok ale nie jest źle. W tej cenie uważam że jest naprawdę okej. Moje 2 dresy kupione wcześniej nadal się trzymają. A chodze w nich i piore je często ( tryb ręczny i 20 stopni ). Napisy się nie odklejają, nie zmechaciły się i przy drugim i kolejnym praniu przestały tak obłazić kłaczkami. Także ja po dzisiejszym zamówieniu dam im jeszcze szanse. Jak będę dostawać produkty jak do tej pory to jeszczd z kilka dresów tam kupie. Wybieram opcje ocieplanych dresów bo mam wrażenie że jakościowo są lepsze . Także te zamówienie jest na 5 ( pierwsze 4-, drugie mocne 4).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Produkt taki jak na zdjęciu. Piękny kolor.

Wady

W tym zamówieniu nie mam uwag

Extra informacje

Te zamówienie ( płatne przy odbiorze ) zrealizowali ekspresowo. W piątek z rana zamówione a po 15 już kurier je odebrał i w poniedziałek paczka była u mnie.

Klient / 2021-05-28

Beznadziejna jakość. Po założeniu juz dziury. Nitki odstają.. tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Lady / 2021-05-27

Ubrania bardzo słabej jakości, prześwitujące bluzki. Paczka przyszła do mnie dopiero po ponad tygodniu. Ogólnie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Justyna / 2021-05-27

do trzech razy sztuka. NIE, NIE, NIE. Bardzo niskiej jakości materiał, nie odpowiadający opisowi, nie wspomnę o zdjęciach. Dres w składzie powinien zawierać Skład materiału: 65% Poliester, 35% Bawełna nie ma w ogóle żadnej wszystej metki ze składem, sprawdzając - sam poliester Bluza rozpinana na suwak, w składzie na stronie 95% bawełny , w realu , nawet nie ma metki , koło bawełny nie leżało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

nie ma

Wady

tylko i wyłacznie

Extra informacje

Zamawiająca / 2021-05-26

Nie, nie i jeszcze raz nie. Zamówiony płaszcz ma dziurę wielkości pięści. Żałuję wydanych pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Żadne

Wady

Extra informacje

Alina / 2021-05-26

Jestem bardzo zaskoczona na tyle niską jakością odzieży. Dres wygląda tak, jakby ktoś go już ubierał. Sweter nawet chyba do pralki niemożna rzucać, bo zostaną jedne nicie. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Niska cena

Wady

Słaba jakość materiałów, długi czas dostawy

Extra informacje

Bardzo nieprzyjemne na dotyk.. Ceny nie odpowiadają jakości

Agata / 2021-05-26

nie do końca ciuchy wyglądają jak na zdjęciach.. sukienki baardzo krótkie, zdecydowanie za mało podszewki..a bluzka dotarła lekko przybrudzona. Ogólnie jeśli chodzi o jakość odszycia to słabe 3..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zamawiająca / 2021-05-25

Witam, Zrezygnowałam z zamówienia ponieważ moja paczka szła by jak z aliexpress , 16 dni miała status nadal na przekazane na magazyn , a do 5 dni roboczych powinni nadać paczkę. Dzwoniłam zapytać się o paczkę i zwrot i,byłam pierwszą osobą w kolejce , odpuściłam po niecałych 25min czekania. Na maila odpowiedzieli na drugi dzień , po paru dniach zwrócili kasę na szczęście. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Czas jak z aliexpress

Extra informacje

Ola / 2021-05-25

Nie warto zamawiać tych "ubrań", jeszcze nigdy nie widziałam ubrań tak słabej jakości, bazarowe rzeczy są sto razy lepsze. Na zdjęciach wyglądają ładnie a przychodzi coś podobnego do szmaty do podłogi. Tylko kłopot bo trzeba odsyłać na swój koszt. Wstyd, że taki sklep istnieje i jest reklamowany przez różne celebrytki. Rzeczy śmierdzą, są okropnej jakości, rozmiary zawyżone albo zaniżone. Zamówiłam 9 rzeczy i wszystko odesłałam. Nigdy więcej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Jakość, wygląd

Extra informacje

Klient / 2021-05-24

Zamówione sukienki rozmiar S/M przypominały XL, jakość materiału gorzej niż zła, jakość wykonania byle jaka. Ubrania mają nieprzyjemny zapach. Dostawa 2 tygodnie czasu oczekiwania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Dość szybki i bezproblemowy zwrot pieniedzy.

Wady

Poza szybkim zwrotem pieniędzy same wady

Extra informacje

momia4109 / 2021-05-24

Jestem zadowolona z zakupów i obslugi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Miła obsługa, ładne ubrania

Wady

Jakość materiału

Extra informacje

Monika / 2021-05-24

Rzeczy stosunkowo tanie. Otrzymałam przesyłkę, niektóre ubrania mają jakby wady, jakieś zabrudzenia... Denerwująca jest również tabela z rozmiarami. Kupuję się na "oko" ale się wejdzie albo nie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Extra informacje

Ok

Kamila / 2021-05-24

Polecam tą stronkę do kupowania dresów ???? Dobra cena , materiał, szybka dostawa i co najważniejsze wygodny i dobrze się prezentuje ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygodny, dobry materiał,

Wady

Brak

Extra informacje

Pola / 2021-05-23

Jak dla mnie za ta cenę dresy są rewelacyjne.Polecam
Zalety

Ładny wygląd, tanio, duży wybór

Wady

Extra informacje

1 rok

Dorotea / 2021-05-23

Pół na pół. Część rzeczy ok, idealnie na moje xs, a niektóre....żal mówić, sukienki wszystkie to chyba xl a nie s/m. Tanio. Te ubrania to chyba z Wish albo aliexpress ściągają, bo aż żal, że na 20 rzeczy tylko kilka pasowało. Ogółem nie polecam, nie zrobię tam zakupów po raz kolejny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Możliwosc zwrotu

Wady

W sumie wszystko inne

Extra informacje

Musiałam PRZYPOMNIEC się o zamowieniu i wysylce.

Sara / 2021-05-21

Wszystkie ubrania swetry, sukienki , dresy to jakaś MASAKRA materiały beznadziejne. Nie wysyłają paczek szybko trzeba pisać maile żeby się przypomnieć !! Wstyd po prostu Polska niby firma a tak oszukują ludzi niech się wezmą w garść.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak!

Wady

Wszystko

Extra informacje

Jagoda / 2021-05-21

Zamówiłam dres, czekałam na przesyłkę 5 dni. Dostałam uszkodzony dres na spodniach od dresu była dziura. Teraz do nich napisałam, odpisali mi żebym odesłała dres i to zszyją. Czyli będę czekać nie wiadomo ile na ten dres. Więcej razy tu nie zamówię wolę na innej stronie zamówić a chodziaz będę miała pewność że dostanę ładny nie uszkodzony dres. Skandal nie polecam!!!!!!!! Pierwszy raz u nich zamówiłam, na innych stronach nigdy się z takim czymś nie spotkałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Nie ma

Wady

Cena duża nie warto, dres zwykły. Szału nie ma. Jeszcze uszkodzony. Długo się czeka na przesyłkę

Extra informacje

Marta / 2021-05-19

Odradzam, skusiłam się i dobrze że kupiłam jedną rzecz, którą od razu odsyłam... jakość beznadzieja.... co innego niż na zdjęciach, jakiś dramat, jak można tak oszukiwać ludzi... nigdy więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

żadnych

Wady

jakość jakość jakość

Extra informacje

Zamawiająca / 2021-05-15

ODRADZAM WSZYSTKIM ZAKUPY NA TEJ STRONIE!!!! RZECZY BEZNADZIEJNEJ JAKOŚCI, NIEZGODNE Z OPISEM.SUKIENKA KRÓTSZA NIŻ JA OPISANO, DODATKOWO ZAMÓWIŁAM SWETEREK, A WYSŁALI MI ZUPEŁNIE INNY TOWAR. NA PRZESYŁKĘ CZEKA SIĘ BARDZO DŁUGO. ODRADZAM, SZKODA NERWÓW I PIENIĘDZY!
Zalety

Zero zalet

Wady

Same minusy

Extra informacje

Aneta / 2021-05-09

Drugie zamówienie i drugi dres taika w kolorze szarym. Zamówiłam z opcją płatności przy odbiorze i towar dostałam po 4 dniach. Jakościowo nie jest źle, ale super też nie jest. W tej cenie jest okej. Dres jest lekko ocieplany ( ale nie tak gruby jak merthe czy jakoś tak ). Dres nie śmierdział, nie miał plam i uwaga nie obkłaczył się po praniu ( pierwsz dres merthe był cały w kłaczkach ). Materiał jest okej i wydaje się że jest to głównie bawełna. Fason też mi bardziej odpowiada niż pierwszy methe bo bluza jrst dłuzsza i luźniejsza, spodnie też jakoś lepiej leżą. Kaptur mieści cała głowe ale jest dość cienki. Także jestem w miarę zadowolona. *** nie urywa i nir wygląda tak atrakcyjnie jak na zdjęciach ale też nie jest chińską szmatką. Nie wiem czy zamówie kolejny raz. Dokładając te 40 pln więcej można kupić coś lepszego jakościowo, ale też nie jest źle. Zastanawiam się nad drestem taika w innym kolorze ale trochę boje się zamówić bo patrząc po komentarzach to loteria czy dostanie się produkt okej czy z wadą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Dres ładny i dość dobry jakościowo i po pierwszym praniu nic z nim się nie stało. W tej cenie jestem zadowolona

Wady

Na zdjęciach wyglądał na grubszy i trochę "lepszy"

Extra informacje

Żeby tyle nie czekać na paczke lepiej brać opcje płatności przy odbiorze ( co jest droższe )

goska567 / 2021-05-06

Towar wygląda inaczej niż na zamieszczonej na stronie zdjęciach,materiał z którego wykonane są produkty również pozostawia wiele do życzenia,więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie.
Zalety

Wady

materiał okropnej jakości

Extra informacje

Sandra / 2021-04-30

Czytając pozytywne opinie zastanawiam się czy jesteśmy klientkami tego samego sklepu. Ja po drugim podejściu, dając szanse niestety muszę napisać, że jakość tych ciuchów to porażka. Jak na tanim bazarze kupione a ceny bez promocji z kosmosu. Jak ubrałam ciuchy zaraz byłam cała mokra , materiał nie oddycha i jest dziurawy. Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie. On jest pomyłką. Stanowczo odradzam by później nie bawić się w zwroty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Zamówiłam sukienkę na moje 18 urodziny. Pisałam do sklepu aż 3 razy na temat nadania paczki i 3 razy zostało mi ZAGWARANTOWANE, że paczka zostanie wysłana do 5 dni roboczych. W 7 dzień zadzwoniłam do sklepu, nie mogłam się dodzwonić, a kiedy juz się to udało usłyszałam, że paczka zostanie wysłana dopiero po weekendzie majowym... Teraz zostałam bez niczego na ten dzień.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

żadne

Wady

Extra informacje

Paula / 2021-04-30

Serdecznie ODRADZAM kupowanie czegokolwiek w tym sklepie internetowym. Zwlekają z zamówieniem ile się da ,jeśli bym się nie odezwała w tej sprawie czekalabym jeszcze długi czas bo nikt nie był w stanie wysłać e maila z informacją że wysyłka wstrzymana(zamówienie było nawet nie skompletowane) bo rzekomo brakowało jednej rzeczy gdzie czas wysyłki 3-5 dni roboczych. Kpina z klienta. Po wymianie e mailow i kilku zdań,zamówienie anulowane i pieniądze zwrócone na konto chociaż taki pozytyw.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybki zwrot pieniędzy

Wady

Brak wysyłki,brak informacji że czegoś nie ma na stanie

Extra informacje

Joanna / 2021-04-29

Tragiczna jakość, towar niezgodny z tym pokazanym na zdjęciu. Nigdy więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Tragiczna jakość

Extra informacje

Ewa / 2021-04-29

Zamówiłam dwa swetry z których jestem bardzo zadowolona, kolory i wygląd dokładnie jak na zdjęciach. Do tego wzięłam jeszcze golf który nie wart jest nawet 30 zł, źle uszyty i bardzo krótki a mam tylko 160 cm wzrostu plus dresowa sukienkę która ma bardzo cienki materiał, w słońcu prześwituje i nie wygląda w ogóle jak na zdjęciach. Ogólnie raczej już tam nie zamówi, wolę dołożyć i kupić w innym sklepie przynajmniej wiem za co place.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Milena.vdo / 2021-04-29

Przesyłka doszła na czas i kompletna, jestem super zadowolona :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, miękki materiał i sexi wygodny trend ;)

Wady

Nie ma

Extra informacje

Po praniu są nadal ok

Magda / 2021-04-28

Nie polecam! Sukienka ma okropny materiał i Jest prześwitująca. Rzeczy AliExpress maja lepsza jakość ;) Mało tego zwrot na własny kosz! Wolne żarty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak!!!

Wady

Wszystko

Extra informacje

0

Daria / 2021-04-28

Polecam. Zamówienie zgodne ze zdjęciami. Komplety mama i córka cudowne. ❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa szybka, zamówienie zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Roksana / 2021-04-27

Zamawiałam tydzień temu 19 kwietnia 26 paczka była u mnie. Czekałam tydzień, wszystko sie zgadza z zamówieniem, ciuchy w ładnym stanie. ALE Ale ???????? zapomniałam zamówić sukienki wiec zamówiłam dzień później 20 kwietnia dzisiaj mija tydzień i paczki nadal jak nie było tak nie ma.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Ciuchy w dobrym stanie , zadbane szybka dostawa.

Wady

Długo trzeba czekać (8 dni )

Extra informacje

Długi

Alex / 2021-04-27

Na moje nieszczęście kupilam kilka sztuk ubrań. Śmierdzialy gorzej niz w chińskim a jeden dres Yes boss śmierdzial stechlizną. Bluza z napisem Pakuten po jednym dniu noszenia ma miliard kuleczek czyli zmęchaciła sie po 1 dniu, spodnie dresowe mimo że s/m leża na mnie jakby to bylo XL :( żałuje że zamowilam przed przeczytaniem opinii. Nie polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

wzór

Wady

zapach, cena, rozmiar, jakość

Extra informacje

3 dni

Paula / 2021-04-26

Zachęcona zakupem przez koleżankę postanowiłam kupić dwie bluzki (z czego jedna bardziej mi się podobała, ale miałam kod na darmowa dostawę od 80 zł), po trzech dniach, gdy już myślałam ze przesyłka jest w drodze dostałam informacje ze 1 bluzka ma jakaś wadę produkcyjna i jest niedostępna, wysłali mi wiec ta druga bluzke tydzień po czasie i okazała się fatalnym wyborem (zupełnie inna niż na zdjęciach) No cóż, mówię odeśle, niestety minął czas na zwrot i bluzka będzie leżała na dnie szafy ewentualnie jak zabraknie szmat będzie do wykorzystania, 1 i ostatni raz robiłam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Od zamówienia po realizacje, niezgodność z opisem

Extra informacje

Maria / 2021-04-24

Nie polecam pylone zamówienia nie adekwatne do zdj na stronie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Brak porozumienia z obsługą przez messenger p. Monika dokładnie

Extra informacje

Wera / 2021-04-23

Zamówiłam komplet dresów szary z rozcięciem, jakość tragedia prześwituje i jest strasznie sztuczny bleee
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość jakoś jakość

Extra informacje

Patrycja / 2021-04-22

Zamówiłam na tej stronie, co prawda na promocji. Dwie bluzki, po zaciągane, moja szmatką do naczyń jest od nich grubsza i mniej prześwituje. Dodatkowo sweter który zamówiłam ma PIĘĆ dziur i to nie małych, komplet dresowy tak samo na plecach dziura, w spodniach brak materiału, nie dokończone na produkcji. Na stronie napisane jest ze 80% ubrań szyte jest w Polsce. Żebym bardzo chciała nie mam jak w to uwierzyć! Skontaktować się z biurem obsługi klienta również jest bardzo ciężko. Wydaje mi się że ten telefon jest wyłączony. Połączenie trwa ponad pół godziny a ja ciągle jestem pierwszą osoba oczekującą na połączenie z konsultantem.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.00
Zalety

Żadne

Wady

Pełno

Extra informacje

Marta / 2021-04-21

Kupiłam w promocji czarną sukienkę dresowa z kapturem. Jakość sukienki w porównaniu z tym jak ona wyglądala na modelce znacząco odbiega od tego co otrzymałam. Nie było informacji że nie jest to sukienka firmy. Bez metek. Jakby nie fakt że była na promocji i de facto koszty przesylki i zwrotu pokrywa kupujący oddałabym z pewnością.. Całe szczęście że nie kupiłam niczego więcej.. Poszukam innych firm.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Natalia / 2021-04-21

Zamówiłam cztery rzeczy i każda wygląda jak na zdjęciu. Do materiału mam lekkie zastrzeżenia, ale za tą cenę da się przeżyć. Na paczkę czekałam półtora tygodnia, kiedy w innych sklepach zamówienie realizowane jest w trzy dni. Każda rzecz przyszła zapakowana w osobne opakowanie. Rzeczy nie są złe, ale myślę, że więcej już nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

Długi czas oczekiwania na przesyłkę.

Extra informacje

Aga / 2021-04-20

Zamówiłam dresy i cztery swetry. Jakoś zakupionych rzeczy jest tragiczna, dużo lepszej jakości ubrania dostanie się w chińskim markecie. Swetry wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach, nawet kolory się nie zgadzają. Za tą cenę dostanie się dużo lepsze gatunkowo ubrania. To był mój pierwszy i ostatni zakup z tym sklepie, zdecydowanie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Sprawna dostawa

Wady

Jakoś, niezgodne z opisem

Extra informacje

Maria / 2021-04-20

Zamówiłąm dres MERETE - camel w rozmiarze L/XL i jak na pierwszy raz z zakupami na tej stronie jestem zadowolona. Spełnił on moje oczekiwania. Cieszę się, że zamówiłąm ten rozmiar, bo przypuszczam, że S/M byłby za mały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wady

Jedyne do czego mogę się przyczepić to logo mało trwałe, wydaje się, że po pierwszym praniu zejdzie.

Extra informacje

Karolina / 2021-04-20

Jestem zadowolona z zakupów. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

Lola / 2021-04-19

Edit: Zamówiłam sukienkę dresową i sweterek. Jeżeli chodzi o pierwszą rzecz to jak najbardziej zgodna z opisem, przyjemna w dotyku. Edytuję opinię ponieważ w rozmiarówce jest uwzglednione S/M, dlatego, fakt, że sukienka odstaje na plecach może być uznany w granicach tolerancji wymiarów. Jeżeli chodzi o sweterek to jakość bardzo niska, zapewne do pierwszego prania. Dodatkowo jest bardzo duży . Ogólnie zakupy oceniam 6,5/10, być może jeszcze dam szansę temu sklepowi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Kolory takie jak na zdjęciach

Wady

Jakość materiału w przypadku swetra, długi czas dostawy

Extra informacje

Lola / 2021-04-19

Zamówiłam sukienkę dresową i sweterek. Jeżeli chodzi o pierwszą rzecz to jak najbardziej zgodna z opisem, przyjemna w dotyku. Minusem jest to, że sukienka jest większa niż prezentowana na zdjęciu. Mam podobną sylwetkę i wzrost do modelki na zdjęciach, jednak sukienka z tylu odstaje. Uważam, że nie jest to standardowa S. Jeżeli chodzi o sweterek to jakość bardzo niska, zapewne do pierwszego prania. Dodatkowo jest bardzo duży . Ogólnie zakupy oceniam 6,5/10, być może jeszcze dam szansę temu sklepowi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Kolory takie jak na zdjęciach

Wady

Długi czas dostawy, nieprawdziwa rozmiarówka

Extra informacje

Paula / 2021-04-19

Dramat! Materiał najtańszy, bluza krzywo zszyta, a dwie pary spodni dresowych które zamówiłam miały dziury na szwach i gumce. Wciąż czekam na pieniądze za zwrot. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Magda / 2021-04-19

Niestety moja opinia jest negatywna, zamówiłam kilka rzeczy i niestety wszystkie bardzo słabej jakości, sukienka zamiast w kolorze ecru przyszła w kolorze morelowym i była wymięta. Spodnie dresowe s/m bardzo duże (jak L), koszulka na ramiączkach oraz bluzka z długim rękawkiem cienki materiał i sweterek niestety nie wyglądał jak na zdjęciu. Rzeczy odsyłam. Ogólnie rzeczy s/m są sporo za duże na mnie (noszęS), ale nie czepiam się gdyż wyraźnie jest napisane s/m. Natomiast jakość jest tragiczna, pachnie chińszczyzną dosyć intensywnie. No nie nosiłabym tego. Nie spodziewałam się klasy premium w tych cenach ale jakość przeraziła mnie. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

jakość

Extra informacje

Paula / 2021-04-17

Czekam już tydzień na paczkę????

Rita / 2021-04-15

Witam dzisiaj dotarły do mnie zamawiane ubrania i w sumie jestem zadowolona, zamówiłam 6 rzeczy i nic nie zamierzam zwracać, za tą cenę nie ma się spodziewać nie wiadomo czego, ale ogólnie bardzo fajne rzeczy mi przyszły :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Aneta / 2021-04-14

Dziewczyny, nie zamawiajcie w tym sklepie! Sweterek przyszedł do mnie cały pozaciągany i beznadziejnej jakości, sztuczny. Bluzeczka rozmiar S/M a szeroka jak L, jakość tak samo marna, wystające nitki, niechlujnie wykończona. Na przesyłkę też czekałam bardzo długo. Pierwszy raz i ostatni w tym sklepie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Małgorzata / 2021-04-14

Kompletna beznadzieja ludzie ,po raz kolejny się dałam nabrać rozmiar nie zgodny z opisem rozmiar m/l dobry na xxs do tego bardzo slaba jakoś dziurawe ciuchy przyszły nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Jakość

Extra informacje

Kamila / 2021-04-12

Proszę o podanie telefonu na infolinie. Ten podany na stronie nie istnieje.
Zalety

BRAK

Wady

Brak kontaktu za sprzedającym, błędny kontakt, długi czas oczekiwania

Extra informacje

Zamówienia z dnia 04.04

Iza / 2021-04-09

Mimo tyłu złych opinii zamawiałam że sklepu pierwszy raz i muszę przyznać że Jestem bardzo zadowolona z zakupów kontakt super wysyłka super, ubrania super. Zamawiałam bluzę, dresy i koszulki są tak jak na stronie bardzo wygodny i dobry gatunkowo materiał. Nie mam żadnych uwag. Polecam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, kontakt bez problemu, wszystko zgodne z zamówieniem.

Wady

Extra informacje

Beata / 2021-04-08

Firma Pacuten oferuje wyjatkowo atrakcyjne produkty, ich szeroki asortyment: sukienki, buzki, dresy, spodnie, sweterki itp. są bardzo dobrej jakości, na topie modowym, a pracownicy Firmy bardzo mili i życzliwi wobec klientów, można polecać taką firmę w kraju i za granicą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

atrakcyjna i bogata oferta produktów

Wady

nie zauważyłam

Extra informacje

odzież bardzo trwała w użytkowaniu, wykonana z materiałów wysokiej jakości

Weronika / 2021-04-07

Zamówiłam sukienkę w pionowe pasy Lonica otrzymałam sukienke w pionowe pasy carina. Gdy skontaktowałam się że sklepem, w tym również wysłałam e-mail ze zdjęciami sukienki którą do mnie przyszła, otrzymałam odpowiedz, że oba modele są takie same. Nie są takie same, widać to gołym okiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Cena

Wady

Zachowanie wobec klienta.

Extra informacje

Sylwia / 2021-04-06

Czekam 8 dni na towar nie odpowiadają na wiadomości już mi się odechciało kupowania u nich
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu , za duże ceny,

Extra informacje

Cysia / 2021-04-06

Nie polecam zamawiać dresów. Materiał cienki, jakość jak na placu u ruskich, żałuję że to kupilam. Wstyd coś takiego sprzedawać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.50
Zalety

Nawet wysyłka nie była w terminie więc żadnych zalet nie widzę

Wady

Jakość materiału (kruszy się, cienki, tanio wygląda), jakość przyprasowanek

Extra informacje

Anna / 2021-04-06

Nie polecam zakupów.... Kolory i materiał odbiegają od prezentowanych na zdjęciach. Wymiary podane na stronie też są inne niż rzeczywiste. Czas realizacji zamówienia też jest wydłużony. Rzeczy są pakowane nie starannie, napewno w transporcie same się nie przewiną na lewą stronę ???? strata czasu i pieniędzy odsyłając towar. Zwrot za zwrócone produkty też bardzo wydłużony. Brak zwrotu za koszt wysyłki co jest łamaniem prawa konsumenta. Ta strona to pomyłka i umyślne wprowadzenie potencjalnego klienta w błąd.

Martyna / 2021-04-04

Najgorsze szmaty na świecie. Zamówienie za 400zl poszło do śmieci nawet nie miałam ochoty się z nimi bawić w odsyłanie po tym co czytam w opiniach. Materiał lepszy w mopach czyszczących. Dresy rozpadły się po samej przymiarce. Plamy na materiale trwałe!!!. Materiał zwany bawełna u nich to jakieś twory z segregacji czegoś odpadowego. Płakać mi się chciało dosłownie jak zobaczyłam co jest w paczce. Poddalam się beznadziejnej pospolitej oszukańczej taktyce na celebryte, przez chwilę pomyślałam że jak taka dama Tozenek to reklamuje to nie mogą to być szmaty. Nic bardziej mylnego celebryci to tacy sami oszuści jak ci którzy im płacą za reklamowanie takich szmat.
Zalety

BRAK

Wady

Wszelkie od wysyłki po finał

Extra informacje

ODRADZAM!!

ania.https / 2021-04-02

Wszyscy zachwalają Pakuten, mówiąc, że jest super, świetny materiał itp. Otóż nie. Zamówiłam komplet dresowy, który po nie wypraniu, założeniu jeden raz zaczął się mechacić. Zdecydowanie odradzam. Za taką kwotę (130 zł) można kupić górę albo dół markowych dresów, które posłużą o wiele dłuższy okres czasu niż te.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Brak

Wady

Materiał mechaci się

Extra informacje

Założone jeden raz, materiał po nim zmechacił się

Ewa / 2021-04-02

Dokonałam zakupu 13.03. Około tydzień później otrzymałam telefon, że mają opóźnienia w wysyłce, jednak przed świętami (4-5.04) zamówienie na pewno otrzymam. W dniu 31.03 skontaktowałam się z infolinią i otrzymałam informację, że moje zamówienie nadal nie zostało wysłane, ale NA PEWNO OTRZYMAM PRZED ŚWIĘTAMI. Dzisiaj, tj. 02.04 (piątek) skontaktowałam się z infolinią i otrzymałam informację, że przed świętami już niestety nie otrzymam przesyłki. Czas oczekiwania dłużej niż z chin (ciekawe, czy ma to związek z zablokowanym kanałem sueskim). Podczas rozmów przekazują błędne informację, a nawet pokuszę się o stwierdzenie, że perfidnie kłamią. Z uwagi na to, że zwroty nie są bezpłatne, nawet mimo tak długiego czasu oczekiwania, zrezygnowałam z zamówienia. Ciekawe ile będę czekać na zwrot środków....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

długi czas oczekiwania, kłamstwa podczas kontaktu telefonicznego

Extra informacje

Ola / 2021-04-01

Zdecydowanie nie polecam. Czas oczekiwania bardzo długi, sama musiałam dzwonić i upominać się o swoje zamówienie. Zamówiłam sukienkę, która w rzeczywistości była zupełnie inna niż na zdjęciu, inna pasek, inne guziki, wszędzie wystające nitki, jakość materiału jest fatalna!!! W dodatku sukienka przyszła bez metki. Żałuję zakupu i nie polecam nikomu tego sklepu. Oszuści !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

brak

Wady

jakość ubrań, długi czas dostawy, ubrania zupełnie inne niż na zdjęciu, brak metek

Extra informacje

Otrzymałam dziś zamówiony dres i jestem ogromnie rozczarowana. Materiał fatalny, w dotyku przypomina ręcznik, kolor również odbiega od tego przedstawionego na zdjęciu. Stanowczo nie polecam zwłaszcza za ta cenę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.50
Zalety

Zero

Wady

Jakość materiału. Cena

Extra informacje

Patrycja / 2021-03-31

Kurtka godna z opisem i kolorem ^^ tanio jak barszcz! Polecam! ????

Agi / 2021-03-29

Masakra jakość maranta kolory masakra stan nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Jakość materiału tragedia

Extra informacje

Tego nie da się nosić

Karolina / 2021-03-27

Zamówiłam po raz pierwszy-dresy i sukienkę. Ewidentnie widać,że to chiński bubel z naszytym przez nich logo. Wyprałam właśnie dresy i wszystko się sypie. Jeśli byłaby możliwość z chęcią wrzuciłabym zdjęcie z tego jak to wygląda po praniu . Porażka!! Prałam w niskiej temp bo odrazu było widać,że to totalna tandeta. Na dodatek ciuchy strasznie śmierdziały papierosami. Nie wiem skąd oni to biorą Ale na pewno nie jest to "Made in Poland" jak to perfidnie na doszytej metce zawarli..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Na pewno pierwszy raz i ostatni.

Wady

Bardzo niska jakość ubrań.

Extra informacje

Niezadowolona / 2021-03-26

TRA GE DIAAAA! Stanowczo nie polecam! Kupiłam tam getry, na zdjęciu wszystko pięknie, w rzeczywistości szmata do podłogi z jedną nogawką uwaga: krótszą o 10 cm!!!! Ja nie wiem jak osoba która to pakowała mogła tego nie zauważyć?! Albo miała to w du*ie, nie wiem.... po kilku latach zaryzykowałam ponownie, skusiła mnie wyprzedaż 70% mówię wydam 5 dych wiele nie stracę, sweterek przyszedł po miesiącu, kolejna szmata, przód dłuższy od tyłu i wiszący ostatnu guzik, kolejna tragedia, dodatkowo zapisują do newslettera w ramach darmowej dostawy w postaci kodu, który rzekomo przychodzi na maila, zero kodu, zero wiadomości a mail przechwycony.... jedno wielkie oszustwo, w życiu nic tam nie kupię!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Same

Extra informacje

Klaudia / 2021-03-23

Jakość tragedia..materiał jest nierozciagliwy, ubrania że zdjęć wyglądają zupełnie inaczej.. nie polecam i żałuję ze wcześniej nie przeczytam opini.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Martyna / 2021-03-23

Krój ok. Materiał jest sztywny i malo się ciągnie jak na "dresy" jest to komplet spódniczka +bluza. Fajnie wygląda Ale jakoś 4/10 A i długa dostawa porównując do np HM czy Reserved. Musiałam się upomnieć po 4 dniach że nadal nie mam inf o wysyłce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Roksanye / 2021-03-22

Szok ile tu negatywnych komentarzy. Jestem stała klientką i ciuchy zawsze przychodzą o czasie i przedstawiają rzeczywisty stan ubrań!!! Jestem bardzo zadowolona i polecam!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Olka / 2021-03-19

Widzę, że opinie są różne, ale zdecydowałam się zakupić. Nie wiem co za wymagania mają panie, które dają negatywne opinie, niech może zaczną kupować u Prady? Może zadowoli je wtedy jakość.. Dla mnie super, a ubieram się głównie w Reserved , jakosć ubrań bardzo podobna. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetna jakość za niską cenę

Wady

brak

Extra informacje

Wiktoria / 2021-03-16

Coś okropnego. Realia ze zdjęciami się różnią. Materiał paskudny. Krój inny niż na zdjęciach. Żałuję zakupu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

Stosunkowo szybki czas wysyłki

Wady

Krój, materiał

Extra informacje

Pingwin 123 / 2021-03-16

Dzisiaj dotarła przesyłka. Zamówiłam 4 rzeczy i wszystkie to totalna porażka, materiał nie nadaje się do niczego, rozpruwający się materiał, jakieś plamy, plus zapach jak zgniłej ryby, mimo złych komentarzy zamówiłam tam ubrania, ale więcej tego nie zrobię, bardzo się zawiodłam ????
Zalety

Jeśli chodzi o ubrania to brak zalet, jedynie wysyłka była sprawna

Wady

Wszystko

Extra informacje

Petronella / 2021-03-15

Zamówiłam sukienkę dresową. Materiał sztywny i szorstki, nie rozciągliwy. Nie wiem jak z innymi ubraniami, ale sukienek nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Barbara / 2021-03-12

Dramatyczna jakość, zdjęcia wyglądają wporzadku ale ubrania wyglądają jak ścierki, zostawiłam jeden dres po domu bo do niczego innego się nie nadaje logo zeszło bez prania... w palcach odchodziły literki, przynamniej cena za taki szajs nie najgorsza
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Brak

Wady

Zbyt wiele

Extra informacje

Pare tygodni

Marta / 2021-03-12

Jestem milo zaskoczona.dres z przeceny za 79 zl jest sliczny i bardzo ladnie lezy. Kurka tez jak na zdjeciu barfzo fajna. Balam sie jak poczytalam opinie a zrobilam to jak juz zamowilam. Ciesze sie ze jednak przylelam paczke. Nue wiem jak po praniu ale na dzis jest bardzo ladne wszystko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-03-11

Zdecydowałam się zamówić 3 produkty z tego sklepu, na swoje nieszczęście bez wcześniejszego przeczytania opinii. Gdy tylko otrzymałam i rozpakowałam zamówienie, zszokowała mnie kompletnie jakość wykonania swetra, w materiale wplecione były kawałki jakby plastikowych włókien? Lub nie wiem jak to nazwać. Nitki wystawały z każdej strony, istny koszmar. Dwa pozostałe produkty na szczęście prezentują się dobrze. Nie podoba mi się również fakt, że przy ubraniach nie ma żadnych metek. Trochę słabo tak podchodzić do klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Wady

Jakość, jakość, jakość i brak metek

Extra informacje

drahaka / 2021-03-11

Naczytałam się bardzo negetywnych opinii o tym sklepie, bałam się, że ubrania przyjdą śmierdzące lub słabej jakości :/ Nie wiem jak reszta ubrań z tej strony, ale zakupiłam komplet dresowy i wszytsko jest okej, rozmiar się zgadza, miły, na polarze jest zgodny ze zdjęciem ze strony ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
Zalety

Wady

Extra informacje

Dopiero zakupiony

Gosia / 2021-03-11

Przeczytałam opinie , są bardzo pozytywne i te mniej... Ja jednak przekonałam się na własnej skórze, że ten sklep.......... jest naprawdę ok! GORĄCO POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super

Wady

brak

Extra informacje

Agnieszka / 2021-03-10

Dokonałam zamówienia a potem przeczytałam opinie... Na realizację zamówienia czekałam długo, byłam przerażona co to przyjdzie i nastawiona na odesłanie. Tymczasem dziś wszystko dotarło i jestem zadowolona. Dresy warte swojej ceny. Sweterek spoko jakość i pięknie na mnie leży zarówno jak inne bluzki które po przecenie są w przedziale cenowym 20-40 zł . Nie mam pojęcia co piszący tu ludzie otrzymują i czego oczekują za "parę groszy" To nie jest sieciówka która wyprzedaje fatałaszki za pół darmo. Kochane kobietki wspierajmy Polski rynek i polskich przedsiębiorców w ciężkich czasach bo uważam że za 250 zł kupiłam tu więcej i wcale nie gorzej jak w zwykłej sieciówce na wyprzedażach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polski przedsiebiorca

Wady

Czas oczekiwania

Extra informacje

nohej / 2021-03-10

Hej, dotałam wczoraj sukienkę od męża, na dzień Kobiet, ze sklepu pakuten. WOW rewelacja! Sukienka w kwiaty est przepiękna, czekam na wiosnę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super

Wady

nie ma

Extra informacje

Stokrot / 2021-03-08

Towar tragedia. Najgorszej jakości material, swetry z wełny zaciągnięte krzywo uszyte. Całkiem inne niż na zdjęciu. Śmierdzące. Nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00

Monika / 2021-03-03

Zamówiłam dwie rzeczy z tej strony. Bluzeczka z falbanka była Ok, ale sweterek, który miał być biały, w rzeczywistości okazał się kremowy. Jakość masakryczna, materiał wyglada jak pozaciągany. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Oleńksa / 2021-02-26

Najfajniejszy sklep na jaki trafiłam .Super ubrania. Nie wyglądałam dobrze w jednym swetrze, to zwrócilam i błyskawicznie pieniądze ze zwrot pojawiły sie na moim koncie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybki zwrot pieniędzy, super ciuchy dobry kontakt

Wady

-

Extra informacje

Agnieszka / 2021-02-18

Polecam tą stronkę. Piękne ubranka świetna jakość. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobra Jakość

Wady

Żadnych

Extra informacje

Szybka wysyłka

Natalia / 2021-02-18

Dramat. Czuje się jakbym zamówiła ubrania z Aliexpress a nawet i stamtąd przychodzą ładniejsze rzeczy. Kolory swetrów, które zamówiłam są kompletnie inne niż na zdjęciach, materiał tragiczny, nie polecam nikomu (:
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Sandra / 2021-02-09

Super ubrania, zgodne z opisem, cena super, dla każdego. Polecam sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Super / 2021-02-08

Co za ludzie tu wypisują wulgaryzmy!! Jestem w szoku. Podejrzewam, że to po prostu konkurencja. sklep ma dokłądnie takie sam ubrania, jak w każdym innym są, czy to sieciówce , czy butiku. skład zawsze jest podany na stronie , więc nie wiem, jak można tego nie przeczytam przed zakupem .... Ubrania są super, ludzie z obsługi klienta super, POLECAMM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SUEPER

Wady

Extra informacje

Srednio zadowolona. / 2021-01-28

Na 9 rzeczy 5 odesłałam do zwrotu... Może i mają korzystne ceny i panie modelki na zdjęciach wyglądają w nich cudownie, ale na żywo jakość pozostawia wiele do życzenia. 2 różne swetry w tym samym rozmiarze - jeden w sam raz, drugi jak sukienka. Kolor inny niż na stronie. W swetrach w materiale były jakies dziwne jasne nitki, jakby miejscowe odbarwienia lub błąd w materiale. Wyglądało to na ciemnym swetrze jakbym była na brzuchu uplamioma pastą do zębów. W dodatku ubrania miały dziwny zapach jakby piwnica? Stęchlizna? Zauważyłam też że rzeczy które odesłałam były tragicznej jakości i bez metek. Z kolei 3 sweterki i bluzeczka miały metkę pakuten i były lepszej jakości i nie miały błędów w kolorze materiału. Z pewnością nic więcej nie zamowię. Nie warto tracić czasu na loterię jakiej jakości ubranie się dostanie. Wiem że zdjęcia na stronie i super ceny zachęcają do zakupu, ale proponuję poszukać innego sklepu jeżeli nie chcecie być rozczarowane. Teraz czekam na zwrot pieniędzy. Czy któraś z was może mi powiedzieć ile czekała na zwrot? Zamówienie opłacałam blikiem z góry przez przelewy24 z tego co pamiętam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Brak

Wady

Jakosc ubran

Extra informacje

Marta / 2021-01-27

Witam zamówiłam sweterek i bluzkę ze strony. W miarę sprawna dostawa. Jeśli chodzi o ubrania. Bluzeczka podobna do tej ze strony. Zamówiłam biała, rozmiar się zgadzał, materiał ok. Jeśli chodzi o sweterek to jedna wielka pomyłka. Sweterek biały rozmiar s/m. Po pierwsze rozmiar duże L. Kolejne miał być biały, na zdjęciu taki był, do mnie doszedł ecre. No i najważniejsze na samym środku "białego " sweterka, ktoś go zszyl czarną nicią. Po dodaniu opinie na stronę nawet jej nie dodali, żeby im przypadkiem opinie nie popsuć. Raz tam zamawialam i ostatni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Bluzka ok, dostawa sprawna

Wady

Produkty bardzo różnią się o od tych że zdjąć

Extra informacje

Nigdy więcej / 2021-01-18

Witam, do zakupów zachęciły mnie głównie niskie ceny. Większość mojego zamówienia to były swetry i 2 bluzki. Cena swetrów to 20-30 zł w promocji, przecenione niekiedy ze 100 zł! Szczerze mówiąc to właśnie te 20 zł, a nawet mniej są warte. Strasznie tandetnie wykonane i aż boję się ich wrzucić do pralki. Zgodzę się z moimi przedmówczyniami, że to, co widzicie na ich stronie to czysta ściema!!! Modelki są pięknie wystylizowane, co niestety nas klientów myli i kusi do zakupu, a po dotarciu ubrań jest jedno wielkie rozczarowanie! Bluzki musiałam zwrócić, bo była totalna pomyłka. Kompletnie nie wyglądały jak na zdęciach i po prostu śmierdziały, jakby były przechowywane w piwnicy. Pierwszy i ostatni raz zrobiłam tam zakupy i każdemu odradzam. Jedyny plus, że dostałam zwrot pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Dużo by wymieniać...

Extra informacje

Cherry / 2021-01-15

Ubrania niezgodne z opisem w dodatku bardzo śmierdzą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25

Weronika / 2020-12-27

Na zdjęciu sukienki ładne ale w rzeczywistości tragedia..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Na zdjęciu ładne a w rzeczywistości brzydkie

Extra informacje

Anonimek / 2020-12-17

Ile razy można pomylić się obsługując jednego klienta? Ano, wychodzi na to że ile się da. Zacznę od tego, że dostałam sukienkę w zupełnie innym wzorze i rozmiarze niż zamówiłam - czyli nie swoje zamówienie, albo ktoś się POMYLIŁ i zapakował mi inna sukienkę. Z resztą jakość materiału pozostawia dużo do życzenia... Kiedy zgłosiłam tę sytuację Państwo powiedzieli mi że został ostatni egzemplarz, który specjalnie dla mnie ściągną z magazynu i mi go wyślą, po tym jak odeślę sukienkę, którą dostałam. Tak zrobiłam. Wysłałam nawet potwierdzenie, że jest w drodze do nich. Niestety Państwo uznali że jak ktoś ma być uczciwy to tylko klient i czekali z wysłaniem mojego zamówienia, do momentu, w którym dotrze wysłana przeze mnie sukienka. Zadeklarowali przy tym, że zwrócą mi pieniądze za zwrot. No to jak już dotarła to dostałam informację o tym, że jednak zaszła POMYŁKA i sukienki, którą zamawiałam nie ma już w magazynach! Ale państwo wykazali się wspaniałomyślnością i odesłali mi pieniądze za zamówienie, czyli za sukienkę i przesyłkę (co z resztą 5 tysięcy razy podkreślałam w mailach). Tak więc, napisałam kolejny raz maila, że ta sukienka miała być i mieli mi ją wysłać. I co się okazało? Że zaszła POMYŁKA! I sukienka się znalazła...z tym, że Pani mi ją może wysłać za pobraniem... zapytałam ile pieniędzy mi zwrócili i że proszę o potwierdzenie przelewów. Owszem dostałam, ale tylko za sukienkę i przesyłkę, a za tzw. odsyłke musiałam się jeszcze upominać...ale dostałam! Wielki PLUS dla nich ???? A jak na koniec poinformowałam panią, że rezygnuję ze współpracy z nimi, była wielce oburzona... Bo jak ja moglam nie chcieć już sukienki, którą ona specjalnie DLA MNIE ściągnęła z magazynu???????????? ogólnie w dzisiejszych czasach boli mnie serce jak muszę o kimś źle napisać, bo firmy upadają, jest ciężko. Ale w tym wypadku należy stwierdzić, że to w ogóle nie szanująca się firma, wykonująca swoją pracę po łebkach, byle zarobić. Kosztem reputacji firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Zachęcająca strona internetowa

Wady

Extra informacje

Izabela / 2020-12-14

Bardzo zawiodłam się na tym sklepie, rozmiarówki są niezgodne z opisem, materiał bardzo słaby... Zamówiłam 4 sweterki wszystkie jednakowy rozmiar, po dostawie otrzymałam wszystkie w innych rozmiarach, źle zszyte.. nie polecam..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Bozenz / 2020-12-10

Jestem zadowolona. Zamówiłam sweter, sukienkę i teraz kolejną. Szybka przesyłka, sukienka i sweter taki jak na zdjęciu. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka dostawa, ceny

Wady

Brak oby tak dalej

Extra informacje

Martyna / 2020-11-18

Zamówiłam szary sweterek, jest super polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobra obsługa

Wady

Nie ma

Extra informacje

Katarzyna / 2020-11-18

Zamówiłam 2 razy i jestem zadowolona z rzeczy. Jakość materiałów mogłaby być odrobinę lepsza. Do niczego więcej nie mogę się przyczepić. Moja ocena to 8 /10!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Ewa / 2020-11-16

Jakość Materiału zła. SZTUCZNE pomimo, że pisze z dodatkiem bawełny. Nieprawda. Numeracja zaniżona L to tak naprawdę małe M.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Beata / 2020-11-13

Pokuten,❤️???? jedna z najlepszych stron internetowych w której można zamówić ciuszki❤️.rzeczy są rewelacyjne. Ceny niskie i bardzo szybka wysyłka. W zeszłym roku zamowilam sukienkę w srode- w piątek u mnie już byla, a w sobotę wesele ????????. Więc duzy Plus. Jakościowo mega. Teraz też przyszła do mnie paczuszka z sukienka swetrami spódniczka i sukienka,która także zakupiła K Cichopek i Polecam polecam i jeszcze raz polecam. Dziewczyny kupujcie bo warto ❤️❤️❤️❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Brak

Extra informacje

Izavel / 2020-11-13

W ostatnim czasie większość spędzam w domu , dlatego zamówiłam sobie na pakuten kilka par dresów . Jestem zaskoczona ich super jakością, bo cena jest naprawdę niska. Teraz wygodnie mi się sedzi w domu, a kiedy muszę wyjść do sklepu jestem już gotowa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio, szybko, jakość super

Wady

nie

Extra informacje

Julia / 2020-11-12

Bardzo słaby materiał. Po jednym praniu sweter wygląda, jakby był stary. Koronka w bluzce w wyglądzie i dotyku jak plastik. Beznadzieja - nie polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

Materiał słabej jakości

Extra informacje

ela / 2020-11-12

Fatalna jakość, absolutnie nie warto kupować. Totalna bylejakość! Szkoda nawet tych niewielkich pieniędzy, jakich sobie za nie życzą. Nie kupujcie!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

jakość

Extra informacje

Dana / 2020-11-05

sukieneczka dzianinowa ktora otrzymalam jest przepiekna, taka sama jak na zdjeciu, swietnie lezy, dobry material, napewno jeszcze tu wroce, dziekuje i pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

mily material, dobrze uszyta

Wady

brak

Extra informacje

szybka wysylka

Super / 2020-10-21

Super odzież w naprawdę niskiej cenie. Sukienki leżą na mnie świetnie i materiał i wykonanie naprawdę dobrej jakości. Inne butiki się chowajaą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny i super jakośc

Wady

ni ma wad

Extra informacje

kilka miesięcy

Klaudia / 2020-10-18

Jestem zawiedziona, sukienka wogole nie przypomina koloru jaki jest na zdjęciu, wyretuszowane z filtrem. Zamówiłam BEŻOWA sukienkę specjalenie pod kolor butów niestety panie które tam pracują chyba nie odróżniają kolorów- przyszła jasno pomarańczowa ;))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wygodna

Wady

Prześwituje

Extra informacje

Kasia / 2020-09-26

Zamówiłam dwie sukienki, obie bardzo sztuczne, nadają się do założenia tylko na chwilę.. cena odpowiada słabej jakości ubrań. Szybka dostawa, wygląd sukienek taki sam jak na zdjęciach :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Karolina / 2020-08-11

Jeden z lepszych sklepów , na jaki trafiłam . Mają ekstra ciuszki, jakich nie dostanę normalnie w sklepie. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio i super ciuchy

Wady

nie ma

Extra informacje

tosia / 2020-07-29

hej czy któraś z was zakupiła sukienkę SUKIENKA Z PRZEKŁADANYM DEKOLTEM SAJMA bo nie wiem czy warto licze a wasze opinie

Zakochana / 2020-06-22

Jestem zakochana w tym sklepie! Ostatio uolowała piękne dresy na wakacje. Są mega! Zawsze jestem zadowolona z zakupów u nich! POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio, piękne, ekstra

Wady

absolutny brak

Extra informacje

Magda / 2020-06-17

Marynarka cudo!! Właśnie takiej szukałam i ciesze się, że trafiłam właśnie tutaj. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, jakościowo również ok. Polecam zakupy w Pakuten!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, krój, jakość, materiał

Wady

Żadne!

Extra informacje

Jolka / 2020-05-26

Super ubrania w naprawdę niskich cenach. Udało mi się upolować ekstra sukienkię i dresiki. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2020-05-25

Boże broń......Nigdy więcej .Kiecka nadaje się do kosza głupia jestem że u nich zamówiłam,straciłam czas i nerwy mam nadzieję że oddadzą za mi kasę .NIE WARTCI ZŁAMANEGO GROSZA!!!!!!!!!!!!!

Koxhm / 2020-05-21

Kocham sklep Pakuten, po prostu kocham :))))))))))) Najlepszy. Ostatnio kupiłam sukienkę w innym i bardzo żałuję, a tutaj produkty są meeeeega Polecam!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Koxhm / 2020-05-21

Kocham sklep Pakuten, po prostu kocham :))))))))))) Najlepszy. Ostatnio kupiłam sukienkę w innym i bardzo żałuję, a tutaj produkty są meeeeega Polecam!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izka / 2020-05-18

Polecam w 100 %%%% , ciucszki mega, zamówiłam dla siebie i dla córki. Obie jesteśmy zachwycone i ta cena, ekstra!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, super jakość ciuchow, niska cena

Wady

ABSOLUTNY BRAK WAD

Extra informacje

Wika / 2020-05-06

Prześwitująca sukienka co za shit.. Ta strona ratowała mi życie, za tydzień mam chrzest swojego synka i w ogóle nie mogłam znaleźć sukienki, aż w końcu znalazłam na tej stronie i kupiłam , wydawała się idealna na zdjęciu a w rzeczywistości to tragedia wszystko prześwituje ????‍♀️nie zamówię już nic od was...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko nie idealnie

Extra informacje

Julia / 2020-04-18

Niestety rzeczy które zamówiłam odbiegają od zdjęć na stronie. Tylko jedna sukienka nadaje się do noszenia Ale wydaje mi się że nie jest bezpośrednio od nich bo nie ma metki. Druga sukienka wygląda jak szlafrok i się nie układa A spódnica poszerza 3x bardziej biodra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Towar niezgodny, długi czas oczekiwania na paczkę

Extra informacje

Jocelyne / 2020-04-09

Zamówiłam białą sukienkę i zauważyłam tylko jeden jej minus dosyć prześwituje,ale poza tym jak najbardziej podobna do tej ze zdjęcia.Rozmiar także był poprawny.Szybka dostawa w 3 dni,więc polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Krój,wygląd,sprawna dostawa,

Wady

materiał

Extra informacje

moni / 2020-04-03

Kontakt ze sklepem i dostawa bez problemu. Zamówiłam 3 sukienki, podobały mi sie na zdjeciach i pomyslalam ze za te cene zaryzykuje. Cudów sie nie spodziewałam, wiedząc ze materiał to poliester. Wszystko zamowilam w rozmiarze s/m, jedna sukienka worek, pozostałe dwie lezą ladnie. Pasek pozwala na ewentualne podciągniecie, dopasowanie rozmiaru. Materiał kiepski jakościowo, widac ze sztuczny. Ponownie nie zamowie, zwracac tez nie bede, przynajmniej sie nie mnie wiec wrzuce do walizki gdzies jadac i gdzies sie moze przyda. Pozdrawiam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

krój lecz nie wszystkich modeli

Wady

Materiał

Extra informacje

Ola / 2020-03-16

Tragedia,material przeswituje.Sukienka na stronie a w rzeczywistosci to niebo a ziemia,zdecydowanie NIE POLECAM!
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Aleksandra / 2020-03-06

Bardzo szybka dostawa, sukienka zgodna opisem dokładnie taka jak na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2020-02-24

Świetne rzeczy wygląd rzeczy jest taki jak na zdjęciach I ubrania są piękne ❤❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Brak

Extra informacje

Sylwia / 2020-02-23

Polecam! Super kontakt, szybka dostawa i piękne produkty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2020-02-21

Sukienka która do mnie przyszła bardzo ładna, pięknie leży, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hebdzynka / 2020-02-21

Wszystko ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25

Hebdzynka / 2020-02-21

Wszystko ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25

Natalia / 2020-02-19

Dla mnie są rewelacyjni ???????????? jestem zadowolona z zakupów ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość wysyłania paczek

Wady

Extra informacje

Kola / 2020-02-19

Już kilka razy robiłam zakupy w tym sklepowi i uważam, że jest ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

atrakcyjne ceny

Wady

Rożna jakość

Extra informacje

Alexa / 2020-02-19

Jestem zaskoczona tym jak dobra jest jakość w stosunku do ceny, polecam z czystym sumieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość do ceny

Wady

Extra informacje

Nina / 2020-02-19

Wspaniale rzeczy, kocham moją skórzaną spódniczkę od Pakuten
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super materiał

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

Paula / 2020-02-19

Zamawiałam już nieraz i nigdy się nie zawiodłam, ogromny asortyment, szybka wysyłka, ubrania piękne, w świetnych cenach, zawsze jak mam na sobie te ubrania to słyszę wiele komplementów, nie żałuje zakupów i co jakiś czas zamawiam kolejne ❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość, szybka wysyłka, piękne produkty

Wady

Brak

Extra informacje

Agata / 2020-02-19

Polecam. Ubrania w super cenach, swietne jakościowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina Cz. / 2020-02-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, ubranka świetne jakościowo i zgodne z opisem. Szybka wysyłka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, jakość

Wady

Extra informacje

Zuzka / 2020-02-19

Polecam z całego serca! Jakoś pierwsza klasa, cena dla każdego a czas wysyłki w mig! ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ogromna oferta, dobra jakość, ceny dla każdego

Wady

Brak

Extra informacje

Nosi się świetnie

Agnieszka / 2020-02-07

Sukienki bardzo ładne. Ładnie leżą, super materiał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2020-02-03

Sukienki bardzo ładne. Szybka dostała. Bardzo dobry kontakt. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Materiał, krój, obsługa, wysylka

Wady

Brak

Extra informacje

Sandra / 2020-01-14

Sukienka jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu zdecydowanie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Nie ma wad

Extra informacje

Szybko

Maja / 2020-01-04

Zamówiłam 4 swetry i bluzkę. Swetry przyszły śmierdzące, bardzo niskiej jakości. Jeden z nich był krzywo zszyty. Pozostałe miały wplecione pozostałości nitek o innych kolorach, a niektórych z tych nitek nie dalo się wyciągnąć. Odesłałam wszystko. Dodatkowo sklep nie zwraca za przesyłkę, więc straciłam na tej transakcji czas, nerwy i pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Brzydko zapach, niska jakość, szalona rozmiarowka, brak kontroli produktów przed sprzedażą

Extra informacje

Nie polecam

Angelika / 2019-12-23

Sukienka tragedia , tandeta , słaba jakość materiału
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Materiał

Extra informacje

Agata / 2019-12-20

Niskie ceny, duży wybór oraz szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2019-12-18

Jestem zadowolona. Suoer ceny i duży wybór oraz dobra jakość produktu. Przesyłka w mgnieniu oka pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, szybka przesyłka, miła obsługa szybko odpowiada na pytania. Ciekawe fasony

Wady

Żadnych

Extra informacje

Monika / 2019-12-18

Nie polecam, rozmiar S a rozciagniety jakby to było M. Wymiary wszystkie w tabeli były dobre a jak przyszło to coś innego. Cena w porządku ale to co przyszło to żart. Lepiej się dobrze zastanowić. Materiał tragiczny, sukienka różni się diametralnie od wyglądu ze zdjęcia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

szybkość zwrotu pieniędzy za reklamację

Wady

materiał

Extra informacje

Ilona / 2019-12-17

Już kilka razy robiłam zakupy na stronie pakuten, zawsze wszystko szybko, bez problemowo, ubrania dobre jakościowo. Napewno będę tam wracać i mogę każdemu polecić tą stronę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

Wady

Brak

Extra informacje

Korzystam ze strony ok. roku :)

Magda / 2019-12-16

Polecam sklep internetowy PAKUTEN. Zamówienie zrobiłam w piątek, przesyłkę otrzymałam w poniedziałek. Jestem bardzo zadowolona. Sukienki maja fajny materiał, wyglądają jak na zdjęciu. Świetny kontakt z dostawcą poprzez Facebooka. Na pewno odwiedzę stronę PAKUTEN i będę polecać znajomym :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, świetny kontakt z dostawcą, rewelacyjne ceny, fajne promocje

Wady

Extra informacje

Aga / 2019-12-12

Opis\r\n
Zalety

Wady

Zamówiłam dwa swetry jeden poprute nitki drugi odmienna nitka Nie polecamnna nitka

Extra informacje

Gocha / 2019-12-10

Sukienki oversize są świetnie wykonane, nie zawiodłam się także kolorystycznie. Ponadto od roku korzystam s szarej narzuty, która też okazała się dobrej jakości. Zdecydowanie polecam tę produkty, a możliwe, skuszę się na kolejne. Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sukienki oversize są naprawdę ciekawe i dobrze leżą. Polecam

Wady

Wad nie znalazłam, ale zależności od sylwetki klienteli będą bardziej lub mniej zadowolone. Ja jestem bardzo zadowolona

Extra informacje

Marika / 2019-12-05

Świetna jakość i wszystko super ????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Justyna / 2019-12-04

Nie polecam. Zamówiłam sukienkę przyszła w innym kolorze niż zamawiałam. Sukienkę odesłałam i poprosiłam o wymianę na tą o prawidłowym kolorze. Przyszła kolejna w całkiem inny model i fason.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Sukienka inna niż na zdjęciu. Jakość materiału zła

Extra informacje

Aga / 2019-12-04

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Rozmiar

Wady

Brak

Extra informacje

Ok

Jola / 2019-12-03

Jakiś czas temu byłam z tą dziewczyną na wspólnej grupie zamknietej na Aliexpress.\r\nWiele zdjęć, które pojawiały się na stronie pakuten były na fejsie na tej grupie.\r\nZastanawiałam się ileż można zamawiać ciuchów z Ali. Potem zakumalam. Przypuszczam, że większość tych rzeczy na stronie pakuten to Aliexpress.\r\nMożesz trafić na coś fajnego, albo na totalny szit.\r\n\r\nMoże warto prosić przed zakupem o real foto.\r\n

Gosia / 2019-12-03

Szybka wysyłka. Zamówiłam w niedziele a we wtorek juz miałam w domu. Sukienka bardzo ładne i pasują wg. Rozmiaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2019-12-02

Czytałam bardzo dużo negatywnych komentarzy i bałam się cokolwiek zamówić, ale zaryzykowałam i nie żałuje. Sukienka, która zamawiałam wyglada tak samo jak na stronie. Wysyłka była ekspresowa, bo czekałam tylko jeden dzień. Jestem bardzo zadowolona i na pewno kupię więcej rzeczy. Daje 4 na 5 punktów za asortyment, ponieważ sukienka która sobie kupiłam wolałabym w rozmiarze M/L, aby była troszeczkę luźniejsza. Były tylko i wyłącznie S/M, przez co jest trochę opięta, ale za to bardzo podkreśla moja figurę. :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marlena / 2019-11-29

Szybka dostawa. Produkty zgodne z opisem. Polecam z całego serca !! :) bardzo duzo ładnych ciuszkow na każdą okazje !! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalety.

Wady

Nie ma.

Extra informacje

Boszka / 2019-11-08

Zamawiałam pierwszy raz byłam zaskoczona kupiłam 3 sukienki koronkowe pasują idealnie polecam

Wściekła / 2019-11-04

To co rozpakowalam było o 10 razy gorsze niż tzw towary z lumpeksu. Ochyda i jeszcze raz Ochyda. Ostrzegam innych. Fotografie oczywiście robią swoje tuszuja wszystko.

Julka / 2019-10-31

Jestem pozytywnie zaskoczona. Wszystko super, piękna odzież za niską cenę. Super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2019-10-29

Witam zamówiłam sweterek wiązany okazało się że jeden rękaw jest dłuższy ????a spódniczka zamszowa taka cienka prawie przezroczysta Kolejny raz zawiodłam się na jakości towaru ????a szkoda bo na zdjęciach wszystko wyglada ładnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

Zła jakość towaru zdjęcia nie oddają rzeczywistości

Extra informacje

Wercia / 2019-10-24

To jest jakiś żart! Jestem strasznie rozczarowana i nie polecam tego sklepu. Fatalne ubrania nie zgodne z tym co widać na zdjęciu. Nie wspomnę o tym że kolory są zupełnie inne. Bardzo słaba jakoś.. Odradzam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.33

Pola / 2019-10-24

Nie była do końca przekonana do zakupu, bo nie zmałam sklepu. To co przyszło, bardzo pozytywnie mnnie zaskoczyło... Śliczna sukienka oraz dresy za niewielką kasę. Super, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

fajne ciuchy , tanio

Wady

-

Extra informacje

Mona / 2019-10-11

Sukienka wygląda zupełnie inaczej, rozmiar jak na dwie osoby. Musiałam odesłać. Bluza ocieplana, najpierw trzeba wyprać że trzy razy inaczej zostawia duża warstwę puszku na odzieży, którego ciężko się pozbyć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Magdalena / 2019-09-30

Ja dziewczyny polecam ten [email protected] pakuten! Jestem w nim zakochana od pierwszych zakupów :) Ciuszki są tanie i świetnie uszyte! Sukienki cudne! Jeden z ulubionych moich sklepow!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio i duży wybór

Wady

ja nie zauwazyłam :)

Extra informacje

Izm / 2019-09-26

Faktyczny wygląd sukienki a zdjecie na stronie to jakieś nieporozumienie! Kolor nie ma nic wspólnego z jasnobezowym, materiał słabej jakosci , cienka przeswitujaca, "pasek" dołączony do sukienki wygląda jak skrawek materialu pozostaly po szyciu ..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Brak

Wady

Kolor, jakoś materiału, brak szluwek na pasek

Extra informacje

katarzyna / 2019-08-01

Jestem bardzo zadowolona , sukienka piękna i bardzo szybka dostawa , polecam w 100 %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2019-07-30

Jak moje zakupy ? Super! Po prostu super ! Tanio, szybko i ciuchy ekstra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

fajnie i tsnio

Wady

nie ma ich

Extra informacje

Jestem zadowolona ???? polecam. Czekałam tylko dwa dni xo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zwiewny materiał , lekka

Wady

Extra informacje

Zakupy PAKUTEN opinie