Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAKUTEN
  • /
  • 1

Opinie o PAKUTEN

pakuten.pl

Kobylnica

Zakupy PAKUTEN opinie
Asortyment
2.7
Dostawa
3.3
Łatwość zamawiania
3.61
Obsługa i reklamacje
3
Poziom cen
2.97

Średnia ocen

3.12

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

422

dodanych opinii

 

Paula / 2022-05-13

Nie wiem skąd aż tyle negatywnych opinii. Pierwszy raz zamówiłam trzy sukienki, oglądając je wcześniej na krótkim filmiku, który prezentował kolekcję. Stwierdziłam „zaryzykuję” :) Oczywiście spodziewałam się, że za taką cenę materiał i obszycie nie będą idealne, a zaskoczyłam się pozytywnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena

Wady

-

Extra informacje

Asia / 2022-05-11

Ten sklep to porażka.. zamówiłam raz sweter "bestseller". Przyszła tania chińszczyzna, materiał okropny, nie równo uszyte, jednym słowem wyglądało okropnie...postanowiłam dać drugą szansę, gdyż zobaczyłam ładną bluzkę, niestety na żywo już tak nie wyglądała, materiał gorszy od sieciówki, niby S/M a na L też by weszło, nie wygodna do noszenia, a co najlepsze zapach tej bluzki powalił na kolana... śmierdziała okropnie. Jednym słowem ciuchy na zdjęciach a w rzeczywistości to dwie różne rzeczy.. NIE POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Zapach okropny

Extra informacje

Marlena / 2022-05-11

Sukienka przepiękna! Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa. Polecam! ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-05-11

Nie polecam Nikomu! Zamówiłam sukienkę a przyszła prześwitująca szmata bez podszewki! Za takie pieniądze to kupiła bym coś o wiele lepszego nigdy więcej nic tam nie kupie i odradzam każdemu te zdjęcia a realia bardzo wiele różnią
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

AnnaK / 2022-05-10

Nie polecam sklepu, poniewasz nie zachowuja sie profesionalnie. Probowałam dokonac zwrotu, probowałam wypełnic formulaz na stronie ale przez kilka sprób system nie wysylał formulaza. Na własna reke pobrałam formulaz na stronie i wypełniłam bo taka opcja jest mozliwa. Włozyłam do paczki i wysłałam inpostem. Niestety sklep nie odebrał paczki i wróciła z powrotem. Na meile odpisuja nie grzecznie. Na pytanie jak mam teraz wysłac ta paczke, konkretnie nie podaja info. Nie polecam, poza tym jakosc ubran nie jest warta tych pieniadzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Chciałam kupic / 2022-05-06

Proponuję dopracować stronę przez ok godzinę dodawałam sobie rzeczy do koszyka gdy już chciałam przejść do składania zamówienia nie zamykając strony weszłam na maila by pobrać kod na darmowa dostawę niestety gdy wróciłam do karty z otwarta strona mojego zamówienia już nie było koszyk pusty. I choć rzeczy fajne to zniechcecilam się do zakupów.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00

Marlena / 2022-04-25

Ubrania nie powalają jakością, jedne sa bardzo fajnie uszyte i wygodne, a inne niestety nie. Szukałam czegoś na wesele i niestety jestem bardzo szczupła i musiałam odesłać. Sama dostawa przebiegła sprawnie i roznieś zwrot pieniędzy został szybko wykonany. Bardzo dobre wrażenie wywarła także obsługa klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Aleksandra / 2022-04-19

Szczerze nie polecam. Skusilam się żeby zamówić coś z firmy Pakuten gdyż zobaczyłam ofertę dostawy „do piątku” i tak oto złożyłam zamówienie, które nie dotarło na czas. Z racji tego, ze nie mieszkam w Polsce i musiałam wrócić do kraju gdzie mieszkam - nie odebrałam paczki która przyszła po czasie. Bardzo nie słowna firma, dostałam także maila w formie ignorancji totalnej. Boje się otworzyć tą paczkę już wtedy kiedy będę mieć możliwość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Niesłowność, ignorowanie klienta

Extra informacje

Ewa / 2022-04-19

Ubrania bardzo słabej jakości, nieprzyjemnie pachną i farbują worki w których się znajdują. Zwróciłam wszystko co zamówiłam, natomiast sprzedawca odmówił zwrotu pieniędzy za piżamę i koronkowe body. Argumentowano odmowę wewnętrznym regulaminem. Sprzedawca przestał odpisywać na moje maile w których domagałam się wyjaśnień i powoływałam się na przepisy, które stały w opozycji z regulaminem sklepu. Dopiero interwencja Rzeczniczki Praw Konsumenta pomogła i odzyskałam pieniądze. Bardzo odradzam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

fatalna jakość, oszust

Extra informacje

Pakuten / 2022-04-17

Wszystko produkowane w chinach. Śmierdzi plastikiem i chemią. Ubrania do wywalenia na śmietnik gdyż nie przyjmują zwrotów. Piękna FAŁSZYWA strona internetowa Pakutena, odradzam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kate / 2022-04-16

Szybkosc dostawy to chyba jedyna zaleta. Zamówiłam kilka koszulek. Materiał gorszy od ścierki do podłogi. Naklejki na koszulkach klejone nogami. Bluzka z dlugim rekawem, wykonana przyzwoicie lecz materiał rowniez pozostawia duzo do życzenia. Ogolnie nie polecam bo rzeczy nie warte nawet tak niskich promocyjnych cen. Jednym slowem tandeta!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Material oraz wykonanie

Extra informacje

Kasia / 2022-04-16

Jestem zdziwiona złymi opiniami,zamówiłam 2 sukienki i 2 bluzki, wszystko jest super,rozmiar idealny ,dokładnie s/m a nie zadne xs.Teraz czekam na spódniczkę i komplet z krótkimi spodenkami,mam nadzieje ze tez bede zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetne rzeczy,szybka dostawa,tanio

Wady

brak

Extra informacje

Weronika / 2022-04-13

S/M To niestety rozmiar XS…\\r\\nRzecz która dostałam miała dziurę nawet nie odpisują na wiadomości.. zdjęcia na modelce wydają się duże a w rzeczywiści niestety są małe. Nosze 36 rozmiar a w to ledwo wejdę ☹️☹️☹️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Małe rzeczy

Extra informacje

Kupujący / 2022-04-08

Nie polecam. Takie strony zniechęcają do dalszych zakupów przez internet. Odzież tandetna. S/M? Raczej XS.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Barcia / 2022-04-08

Właśnie dostalam towar zamowiony z tej strony. Nie polecam . Ubranie nie jest adekwatne do pokazywanych rzeczach na stronie...szkoda wydanych pieniędzy
Asortyment
1.00
Zalety

Brak

Wady

Rzeczy najgorszej jakosci jakie widzialam

Extra informacje

Sonia / 2022-04-01

Wzbraniałam się zawsze zamawiać z tej strony ,nie wiem czemu - raczej trzymam się swoich stałych sklepów i nie kombinuje .. ale zamówiłam ostatnio pod rząd 2 razy ciuszki i powiem szczerze,jestem zadowolona.Przesyłka przyszła na 2 dzień,ciuchy fajnej jakości , mimo rozmiaru s/m w który myslalam,że sie nie zmieszcze, ciuchy lezą super. Na pewno wrócę nie raz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ciuchy dobrej jakości, szybka przesyłka

Wady

brak

Extra informacje

Wiki / 2022-03-31

Zamówiłam dwie sukienki bardzo ładne ale niestety prześwitują na tyłku z przodku jeszcze można jakoś zasłonić ale niestety wszyscy będą oglądać moja majtki :/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Szybka wysyłka ,duże promocje ,kolory są wyraziste

Wady

Prześwitujący materiał

Extra informacje

Ninka_# / 2022-03-29

Zamówiłam błękitny komplet bluzka-top i legginsy prążkowane, czytając skład zdawał się być porządnym, niestety po otrzymaniu przesyłki się zawiodłam. Nie dość, że kolor odbiegał od tego na zdjęciu, bo bardziej wchodzi w szarość to cienki materiał, bawełny w składzie to chyba wogóle nie widziało i po drugim razie noszenia legginsy skulkowane. Na dodatek zamiast dać w legginsach gumke w pasie jak to przy legginsach,dresach itp, to jest tylko zwykły sznurek i kiedy się chodzi jest jako tako, gorzej jak się usiądze i wstanie ,wtedy się wygląda jakby się narobiło w portki, ponieważ tak się ściągają..Porażka totalna. Chciałam dać opinie i komentarz pod otrzymanym kompletem, pisze że dodano recenzje, a jak sprawdzam od kogoś z telefonu to nie ma żadnego komentarza, ktoś chyba zajmuje się sortowaniem i akceptowaniem komentarzy ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Materiał, jakość

Extra informacje

2 razy

Monika / 2022-03-29

Nie polecam jakość wykonanie jak chińskie a nawet gorsze . Bo u Chińczyka kupiłam lepszej jakości sukienki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Materiał , jakość ,

Extra informacje

Ania / 2022-03-28

Beznadziejny towar, zdjęcia absolutnie nie odzwierciedlają zakupionego towaru w rzeczywistości. Błędnie wszyte metki na towarze . Źle opisany towar, ceny zawyzone by później móc obniżyć do tzw. promocji. Nie polecam sklepu, są zdecydowanie solidniejsze sklepy internetowe z dużo lepszym jakościowo towarem niż sklep internetowy pakuten.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hanuśka / 2022-03-26

Mimo wielu negatywnych opinii, kilka dni temu postanowiłam zamówić jeden z produktów....Bardzo fajny dres, promocyjna cena, jakość materiału też jest spoko, dostawa w 2 dni. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Ciepły materiał, fajny kolor, bardzo wygodny dres

Wady

Extra informacje

Kilka dni

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość / 2022-03-25

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Tak kiepskiej jakości nie widziałam

Extra informacje

Nie kupię już tu nic więcej

Marzena / 2022-03-23

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Marzena / 2022-03-23

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Marzena / 2022-03-23

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
2.33

Marzena / 2022-03-23

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
2.33

Ola / 2022-03-23

Nie polecam towar nie zgodny z opisem gatunkowo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

,-

Wady

Gatunkowo

Extra informacje

,

Rozczarowana / 2022-03-21

Ubrania są bardzo słabej jakości, materiał jest tandetny, ubrania kurczą się. Żałuję, że dokonałam zakupu w tym sklepie. To dla mnie nauczka na przyszłość, żeby bardziej zwracać uwagę na jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tragiczny materiał, ubrania kurczą się

Extra informacje

3 miesiące

Natalia / 2022-03-21

Nie polecam. Półtora roku temu zamówiłam pierwszą sukienkę ze sklepu Pakuten i była beznadziejna, jak szmatka do wycierania podłogi, ale na zdjęciach oczywiście była piękna. Po tym czasie postanowiłam dać im drugą szansę z nadzieją, że może z upływem czasu poprawili jakoś swoich produktów. \r\nZamówiłam dwie sukienki, sweter oraz spódnicę. Na zdjęciach wszystko wyglądało bardzo ładnie, porządnie. W rzeczywistości natomiast sukienki były jak fartuchy, w ogóle się nie układały, nie wspominając o materiale, jakości oraz brzydkim zapachu. Sweter… na zdjęciu wyglądał na gruby, porządny sweter w pięknym wiosennym kolorze, natomiast na żywo jest to cienka, psu z gardła wyciągnięta szmatka o zdecydowanie wyblakłym kolorze. Jedynie spódnica jest nie najgorsza. \r\nZ pewnością były to moje ostatnie zakupy w tym sklepie.\r\nNie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Natalia / 2022-03-17

Zdecydowanie nie polecam towar rzeczywisty nie pokrywa się że zdjęciami

Girl / 2022-03-17

Rozmiar tragedia. Rzeczy jak z lumpeksu. Nie polecam!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Iwona / 2022-03-16

Jestem mega zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-03-15

Jakość średnia, bluzeczka na ramiączka kupiona na podstawie podanych wymiarów, rzeczywiście mogę ubrać w nią lalkę, Za taką cenę nie będę bawić się w odsyłanie. Wylądowała w " koszalinie" . Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Zero

Wady

Materiał tandeta

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Monika / 2022-03-09

NIE POLECAM...ubrania na zdjęciu zupełnie inne niż wysyłają, inny krój i wzór. Oszuści !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Oszusci

Extra informacje

NiezadowolonaPaniX / 2022-03-07

Przestrzegam wszystkich przed zakupem czegokolwiek w tym sklepie.! Materiał ubrań tragiczny, obsługa również.! Wysyłane są rzeczy w innym rozmiarze niż zamawiane, po czym później nie chcą przyjąć zwrotu i oddać pieniędzy. Najgorszy sklep w jakim dokonałam zakupu. Nigdy więcej z niego nie skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alicja / 2022-03-06

Niestety jakość ubrań bardzo niska. Zamówiłam T-shirt'y, sukienkę i bluzkę. Materiał paskudny. Koszulki jakieś chropowate i brudne. Krój sukienki ładny, ale materiał paskudny. Plus to szybka dostawa. Jak ktoś nosi M niech nie zamawia rozmiaru S/M. Za mały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Czas dostawy

Wady

Jakość

Extra informacje

Wioleta / 2022-03-03

Jakościowo katastrofa, a druga sukienka przyszła nie taka jaką zamawiałam…. Żałuję, że przeczytałam opinie dopiero po złożeniu zamówienia. Rzeczy pokazywane na stronie zupełnie nie pokrywają się z tym co przychodzi w paczce…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Żadne

Wady

Wszystko

Extra informacje

Patrycja / 2022-02-27

Nie polecam. Zdj na stronie upiększone. W rzeczywistości ubrania nie wyglądają. Z całego zamówienia zostawiłam zwykłą bokserkę, którą była z metką dobrze mi znaną. Pracowałam w typowym chińczyku i tam właśnie były ubrania z takimi metkami. Więc już wiem skąd ubrania zamawiają. Zawiodłam się tym co zobaczyłam. Plus, że kasę odzyskałam. Więcej nie zaryzykuję i nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wady

Chińszczyzna

Extra informacje

Paula / 2022-02-23

Golfy materiał nieprzyjemny drapie , bez metek wygląda jak z chińczyka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Dorota / 2022-02-22

Sweterek masakra, nigdy więcej nie zamówię nic z tego sklepu, oszuści, masakra, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kaka / 2022-02-20

Rok temu zamawialismy odzież. Na zdjęciu pięknie ładnie A jak przyszło to dramat .nie polecam i do tego jeszcze zwróciliśmy odzież rok temu i do dzisiaj nie zwrócili nam pieniędzy. Oszuści złodzieje. Nie polecam !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2022-02-11

SwetryOkropna jakość nie nadają się do noszenia oszuści i naciągacze towar jak z lumpeksu bez metek!

Kinga / 2022-02-10

Niestety ale i ja nabrałam się na piękne zdjęcia, w rzeczywistości ubrania nie nadają się do noszenia. Z 3 rzeczy żadna nie spełnia choćby moich najmniejszych oczekiwań. Wychodzące nitki, prześwitujący materiał i dodatkowo brzydki zapach. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2022-02-09

Nie polecam jakość masakra do tego dostałam podarte???? żałuję że zamówiłam..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Justyna / 2022-02-09

Kupiłam 3sweterki i t-shirt,spodziewałam się dobrej jakości z racji ceny wyjściowej tych rzeczy ,niestety te ubrania nie są dobrej jakości ,odbiegają od zdjęć jakie są na stronie ,niby s a mega duże do tego materiał niektórych rzeczy jakby na jeden raz o praniu nie było by mowy nawet ręcznie,może innym się trafią takie rzeczy jak są na stronie i dobrej jakości mi takie nie przyszły i nie zaryzykuje już zamawiając tam.Duzy plus że bardzo szybki zwrot gotówki za zakup.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybki zwrot gotówki,szybka dostawa

Wady

Kiepska jakość produktów

Extra informacje

Jestem mega zawiedziona. Ubrania jakby na kolanie szyte ! tandeta taka ,że aż żal. Patrząc na przeceny z jakiej kwoty jest obniżka spodziewałam się najlepszej jakości a nie szmat za przeproszeniem. Chyba więcej nie muszę nic pisać,

Dominika / 2022-02-02

Niestety zdjęcia nie odzwierciedlają prawdziwych produktów. Kolory znacząco odbiegają od kolorystyki przedstawionej produktu (nie, nie jest to wina różnych ekranów). Jakoś materiałów i wykonanie produktów jest okropna. Zdecydowanie nie polecam, strona zachęca do kupna natomiast po otrzymaniu przesyłki jest jedynie zawód.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Fatalna jakość produktów, odbiegająca kolorystyka od rzeczywistego opisu

Extra informacje

Iga / 2022-01-28

Tragiczna jakość ubrań. Fatalny kontakt z klientem. Odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Nikola / 2022-01-28

Jestem zadowolona z zakupów w sklepie Pakuten !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

B.dobra jakość . Ubrania zgodne z opisem :)

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2022-01-26

Kupiłam piżamę, która wyglądała inaczej niż na zdjęciu. Naprawdę była okropna. Odesłałam ją do sklepu, ponieważ na stronie dało się kliknąć zwrot. I otrzymał maila, że zwrot został zaakceptowany więc odesłałam ją. Po czym dostaje informacje, że zwrot dotarł, ale nie ma możliwości zwrotu piżam i żebym przesłała 14 zł to mi ją odeślą. To chyba jakiś żart, wprowadzają w błąd, a później jeszcze chcą, żeby płacić za wysyłkę. Okropna piżama wyszłaby 70 zł. Śmiech na sali. Co za sklep. Nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ubrania inne niż na stronie,Okropna jakość, brak porozumienia się ze sklepem, wysyłka na własny koszt

Extra informacje

Anita / 2022-01-26

Jakość produktów - porażka, materiał jakby rozciągnięty, sweterki w ogólnie nie wyglądały jak na zdjęciu ze strony. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

brak

Wady

Generalnie to same wady

Extra informacje

Doma / 2022-01-25

Ścierki do podłogi są lepszej jakości niż te ubrania, chińskie g*wno, porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Angela / 2022-01-25

Ten sklep to jakiś żart!!! Otrzymane produkty w ogóle nie wyglądają tak jak na zdjęciu, dodatkowo część ciuchów nie posiada metki!!! Materiały są fatalne!!!! Swetry z dziurami, dosłownie rozpadające się, wystające nitki, dramat!!!! Strata pieniędzy. Na pewno więcej tu nie kupię i odradzam każdemu!!!!! Uważam, że sprzedaż takich ciuchów to zwyczajne oszustwo! Naprawdę nie polecam i jak najszybciej zwrócę ciuchy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko, dosłownie wszystko

Extra informacje

Edyta / 2022-01-24

Zamówione sweterki okazały się za małe.. Nie było problemu ze zwrotem .. w ciagu tygodnia pieniądze mialam na koncie! Jakość ubrań średnia..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

eloelo2 / 2022-01-24

Zamówiłam 3 sweterki, szybka dostawa. Sweterki wydawały się zgodne z wyglądem na stronie, po kupnie wydawały się ok. Niestety po pierwszym praniu swetereki wyglądają na bardzzo zużyte. Dodatkowo przy białym sweterku brązowe guziki zaczeły odbarwiać. Za taką cenę jakość powinna być dużo lepsza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybka dostawa

Wady

odbarwianie, słaba jakość materiału

Extra informacje

Anka / 2022-01-22

Porażka. Tragedia. Nie zamawiajcie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak zalet

Wady

Same wady

Extra informacje

Aga / 2022-01-21

Ubrania ...porażka tylko z 10 zamówionych ,3 nadają się w miarę do noszenia,wymiary nie zgodne z podanymi ,jakość straszna
Zalety

Wady

Zwrot dokonałam paczkomatem w grudniu ,zwrotu pieniędzy nie dostałam no że mamy 21 styczeń

Extra informacje

Amno / 2022-01-20

Nie polecam. Rozmiarówka mega zawyżona, ubrania dziurawe, zupełnie inne niż na zdjęciu. Sklep dramat. Lepsze ubrania znajdziecie w lumpie. Szkoda czasu i pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

klaudia / 2022-01-20

Nie polecam zakupów ze sklepu Pakuten. Ta pseudo marka to wielka porażka, ubrania na zdjęciu odbiegają od rzeczywistości, jeszcze nie widziałam tak gównianych jakościowo ubrań, dodatkowo ubrania są bez metek i wyglądają gorzej niż z lumpeksu. Dokonałam zwrotu towaru i na część towaru dostałam odmowę zwrotu, na piżamę która w ogóle nie była przymierzana i otwierana z opakowania. Wysłałam informację do Pakuten z informacją że chce zwrócić cały towar, i nie dostałam żadnej odpowiedzi z odmową przyjęcia, dopiero gdy upomniałam się o zwrot gotówki firma jeszcze na mój koszt che wysłać zwrócony towar. NIE ROZUMIEM JAK TAKĄ TANDETĘ MOGĄ REKLAMOWAĆ ZNANE OSOBY. Dziewczyny ODRADZAM ZAKUPÓW z tej strony, TO TYLKO WYRZUCENIE PIENIĘDZY W BŁOTO, ubrania kupicie w znanych sieciówkach w podobnej cenie i na pewno w 100% lepsze jakościowo!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

żadne

Wady

poproblemy ze zwrotem, jakoś ubrań żenada

Extra informacje

Monika / 2022-01-19

Dresy mama i dziecko beżowe, spodnie dla mamy bardzo niski stan i bardzo obcisłe, sukienka mama i corka zielona- sukienka mamy złe skrojone falbanki zaczyna się na biuście co bardzo podobnie i ma wąskie rękawy oraz uszyta z słabego materiału .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Niska cena, ale tylko na wyprzedaży, szybka wysyłka.

Wady

Słabe jakość, ubrania tylko na szczupłe i wysokie osoby. Dostępne rozmiary tylko s/m.

Extra informacje

Magda / 2022-01-17

Towar słabej jakości. Na cztery zamówione rzeczy, trzy z nich nadawały się do zwrotu. Sukienka jest ok, natomiast swetry (3 szt.) totalna porażka. Odbiegają zdecydowanie od tych na zdjęciach, jakoś słaba, otwór na głowę za mały, brak metek. Odesłałam je. Pieniądze zostały mi zwrócone w terminie, więc za to "plus". Nie ma problemu z reklamacją, natomiast osobiście nie polecam kupowanie swetrów. A szkoda...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Jakość, fason

Extra informacje

Ania / 2022-01-15

Bardzo bardzo NIE polecam tej firmy. Bluzka i swetr, to jakiś koszmar. Całkowicie co innego niż na zdjęciach. Nikt nie odpisuje w sprawie reklamacji, także jedna wielka porażka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iwona / 2022-01-13

Żałuję że kupiłam i nie sprawdziłam opinii. Jakoś tragedia, chińszczyzna badziew itp. Śmierdzi i kolor nie ten otrzymałam. Tragedia !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2022-01-13

Warto dokładnie sprawdzać skład. Ceny wydają się atrakcyjne, ale materiały to często tragedia. Z sukienki, po jednym użyciu, zaczęły rwać się nitki, a na delikatnym materiale pojawiły się oczka. Sukienka bardzo cienka, prześwitująca, a rozmiary podane niedokładnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

cena, duży wybór

Wady

jakość, materiał

Extra informacje

po jednym użyciu widać, że jakość wykonania jest bardzo słaba

Justyna / 2022-01-12

Jakość ubrań to jakiś zart . Szczerze to nie mogę na nie patrzeć . Nie polecam , jak dla mnie to jest zwykle oszustwo .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

S. / 2022-01-05

Sukienka przyszła całkiem inna niż na zdjęciu. Na zwrot czekałam ponad 20 dni. Sukienka była do kostki a powinna być lekko za kolanko (tak wynika ze zdjec). Naprawdę nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

-

Wady

Inny kolor, rozmiary tylko s/m

Extra informacje

Kasia / 2022-01-04

Na wiosnę zamówiłam dwa swetry i były spoko. Niestety teraz zamawiałam bluzki prążki niby... rękaw 3/4, cienka tkanina- totalny badziew! Z sweterków prążkowanych w ogóle nie jestem zadowolona, niby takie same a każdy inny... przez jednego ledwo głowę przeciskam... ale za to komplet bielizny jest czadowy i biala bluzka z rękawami tiulowymi też wymiata. Moje zadowolenie z zakupów wynosi 50% a powinno 100%... dobrze że te sweterki były po 19.99 bo z 4 jakoś pasują mi 2... a zapomniałam wspomnieć o brzydkim zapachu... bez wyprania strach przymierzać hmmm
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Komplet koronkowej bielizny jest super

Wady

Sweterki prążkowane cienki materiał, każdy inaczej szyty, rękaw 3/4

Extra informacje

Izabela / 2022-01-02

Zamówiłam sukienkę dla siebie i córki na Wigilię i z przykrością stwierdzam, że po 3 godzinach noszenia, i u mnie i u córki pojawiły się dziury na szwach, być może ich nie zauważyłam przy odbiorze przesyłki. Ewidentnie oszczędność materiału :/ jednorazówki. Pierwszy i ostatni raz zamówiłam coś w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Kiepska jakość, oszczędność na materiale, na jeden raz

Extra informacje

3 godziny

Aneta / 2021-12-20

Zamówiłam w sklepie Pakuten czarny dresik. Przyszedł w miarę okej. Wiadomo materiał pozostawia wiele do życzenia, ale za taką cenę też nie oczekiwałam cudów. Materiał jest chiński ale leży okej, odpowiada rozmiarowo. Czytałam dużo negatywnych komentarzy i nie wiem czy po prostu mi się udało trafić na fajną rzecz czy ludzie są tak wybredni. Ja jestem zadowolona, ale teraz już nie wiem czy powinnam skusić się na kolejną rzecz z tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Stokrotka / 2021-12-18

Nie polecam, jeśli to nie starcza to proszę złożyć zamówienie i każdy może się sam przekonać. Obsługi sympatyczna, ale na tym koniec. Kontakt w sprawie reklamacji beznadzieja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Ktoś / 2021-12-18

Nie polecam, dostałam wadliwe ubrania, źle uszyte, sweter popruty, na 7 produktów- 2 godne zostawienia. Do tego utrudniony kontakt. Inaczej mówią osoby przez telefon, inna jest informacja na email. Naprawdę odradzam, chyba, że ktoś lubi zapłacić a tych ubrań nie nosić... do tego trzeba upominać się o swoje zamówienie a na koniec dostać buble, które trzeba zwrócić na swój koszt. Beznadzieja. Odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Tanio

Wady

Kontakt, obsługa, zwrot kosztów, produkty uszyte nieustannie, opisy produktów niezgodne z umową

Extra informacje

Gość 123 / 2021-12-17

Nie polecam podmiotu Pakuten. Bardzo spowolniony czas dostawy. Zamówienie przyszło z dużym opóźnieniem. Rzeczy były w strasznym stanie, materiał bardzo cienki i zły jakościowo. Swetry wizualnie znacznie odbiegają od zdjęć. Masakra ! Nie polecam zdecydowanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Mało profesjonalna obsługa i zła jakość ubrań

Extra informacje

Ola / 2021-12-16

Kontakt mailowy jest chyba z robotem a nie czlowiekiem. Dostawa tragiczny czas... czekałam 6 dni i paczka nadal nie zostala wysłana, ciagle odsylala do regulaminowego terminu dostawy 2-5dni, ale od momentu przekazania na magazyn. mino ze miedzy płatnośc zostala zaksiegowana 3 dni wczesniej. a w tym czasie lezalo sobie zamowienie w powietrzu.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

czas dostawy, kontakt

Extra informacje

Sandra / 2021-12-15

Zamówione dwa swetry zupełnie odbiegają od tego co pokazane jest na stronie internetowej, cienkie, prześwitujące szmaty z wystającymi nitkami. Ich zapach, a raczej smród też pozostawia wiele do życzenia. Wiadomo, że za tę "promocyjną cenę" nie można wymagać bóg wie czego, ale litości, tak oszukiwać ludzi tymi zdjęciami i przysyłać ubrania bez metki w stanie tragicznym to moim zdaniem trochę przegięcie... Jeśli chodzi o dostawę to też wisi przez kilka dni jako przyjęte przez magazyn, i nic się nie zmienia, mimo informacji na stronie o realizacji od 2 do 5 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Żadnych

Wady

Towar to jedno wielkie nieporozumienie

Extra informacje

Pat. / 2021-12-15

Nie polecam. Już dawno nie spotkałam się z tak fatalną jakością ubrań. Zamówiłam 2 swetry. Żaden nie przypomina tych ze zdjęć. Są okropne...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Karolina / 2021-12-11

Szczerze nie polecam. Swetry śmierdzą, są pozaciągane (jeden rozpruty na plecach) w niczym nie przypominają tych na zdjęciach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Extra informacje

Nikola / 2021-12-10

Obiecałam mojemu tacie że kupie sobie ładne ubrania i dobrze wykorzystam swoje kieszonkowe, na stronie zobaczyłam 5 gwiazdek na bluzie która cieszyła moje oko, po złożeniu zamówienia zadowolona ja postanowiłam sprawdzić w przeglądarce opinie, mój spokojny nie najgorszy depresyjny dzień dobiegł końca, od razu wpadłam w potężne zdołowanie, opinie typu ubrania śmierdzące papierosami, w paczkach produkty jakby pakowane to co pod ręką, ubrania fatalnej jakości jak z chin, poprosiłam na emailu panią by anulowała moje zamówienie i zwróciła pieniądze, od prawie godziny nie dostaje odpowiedzi i nie oczekuje jej, kobieta która tak oszukuje jest gorsza od prostytutka, może i należę do feministek ale nie toleruje kobiety która kradnie pieniądze od tylu na pewno cudownych porządnych kobiet które dały się oszukać na to badziewie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Wszystko

Extra informacje

zamówienie zaakceptowane

M. / 2021-12-10

Skuszona dużymi przecenami kupiłam kilka rzeczy… Niestety ale wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach, szczególnie swetry nawet nie są podobne… Sweterek z ozdobnymi kokardkami na rękawach - jakaś kpina. Pomijam już nawet fakt koloru i tego jak bardzo jest prześwitujący, kokardki 3 x mniejsze niż te na zdjęciach, w zupełnie innym kolorze… Wyglądają tak tandetnie, że wstyd byłoby się w tym pokazać… Dresy są bardzo cienkie i na lato byłyby całkiem fajne ale przyszły… albo brudne i ewidentnie noszone albo… z plamami, których nie da sie odprac. Pieniądze wyrzucone w błoto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Bardzo kiepska jakość, rzeczy brudne, poplamione

Extra informacje

Kama / 2021-12-10

Jakość ubrań pozostawia wiele do życzenia! Zamówiłam sukienkę i sweter. Sweter rozmiaru S/M jest XS drapie i jest po prostu dramatycznej jakości. Sukienka odrobinę lepsza aczkolwiek zupełnie coś innego niz na zdjęciu... O ile dostawa spoko, dość szybko tak reszta dramat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

W miarę szybka dostawa

Wady

Jakość okropna, odsyłam!!!

Extra informacje

zwracam od razu

Oliwia / 2021-12-10

Sweterki tragiczne, małe jak na dzieciaczka, brudne. Niby tyle są przecenione ale wg nie są warte swojej ceny. Masakra już nigdy tutaj nie zamówię.

Joanna / 2021-12-10

Nie polecam. Sweterek dłuższy niż na zdjęciu, sztuczny i strasznie śmierdział. Przeceniony że 160 na 49 (przeceny są tam wciąż żeby przyciągać klientów) tak na prawdę sweter nie jest wart nawet 15 zł. Tragedia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

xolxo / 2021-12-10

Kupiona sukienka, po kilku razach noszenia, pękły jej niteczki i zrobiła się cała biała, nadaje się do mycia podłogi. Sklep uważa, że źle była użytkowana...i umywa ręce. Badziewie!

Ania / 2021-12-10

Ciuchy beznadziejne! Zupełnie inne rzeczy niż na zdjęciach, unikać jak ognia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Edyta / 2021-12-10

Ubrania śmierdzące, bez metek, jakość tragiczna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

jakośc

Extra informacje

Monika / 2021-12-10

Jakość beznadziejna. Zamówiłam trzy sukienki, żadna nie do założenia :( Dawno się tak nie rozczarowałam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Jakość, jakość i jeszcze raz jakość

Extra informacje

Marta / 2021-12-10

Serdecznie nie polecam! Jakość ubrań na najniższym poziomie, może ceny produktów nie są wysokie, ale za coś takiego nie warto wydać nawet złotówki. :( Typowa chińszczyzna, źle uszyte, jak dla mnie to pieniądze wyrzucone w błoto, bo ubrań ani razu nie założę. Jeśli chce się zrobić zwrot, to trzeba ponownie pokryć koszty przesyłki, więc radzę dobrze się zastanowić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

jakość

Extra informacje

Patrycja / 2021-12-09

Po zamówieniu dopiero sprawdziłam opinie sklepu. Po przeczytaniu opini bałam się co przyjdzie. Dzis Po odebraniu zamówienia jestem mile zaskoczona. Sukienki dresowe ładne. Nie śmierdzą mimo ze czytałam wiele opini ze śmierdzą. Materiał cienki ale ok. Różowa idealna, niebieska lekko wąska mimo ze obie brałam w rozmiarze s/m. Za cenę 19,99 za sztukę nie będę narzekala
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Rozawa piękna i idealna

Wady

Niebieska wąska i krotka

Extra informacje

Tydzień czekałam na paczkę od zamówienia jej

Beata / 2021-12-09

Jakość rzeczy beznadziejna, ładnie wyglądają tylko na stronie internetowej. Od 3 dni formularz zwrotu nie działa, ponad godzinę czekałam na połączenie z konsultantem, po czym się dowiedziałam, że tylko przez formularz przyjmują zwroty i mam próbować. TRAGEDIA, NIE POLECAM !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Iga / 2021-12-08

Rzeczy z tego sklepu przychodzą śmierdzące bez metek zdjęcia na tej stronie są prześliczne zachęcające do zakupu ale rzeczywistość jest inna zdjęcia na tej stronie to świetny fotomontaż bo rzeczy są w tragicznym stanie dwóch bluzek to przez głowę się nie mieszczą nie da się ich ubrać a reszta to jeden wielki syf
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Paczkę zamówiłam 25.11.2021 a otrzymałam 7.12.2021

Nik / 2021-12-08

NIE POLECAM ‼️ jakościowo same szmaty jednorazowe Czas realizacji to jakaś porażka ,zamawiasz jedną rzecz a otrzymujesz towar po 8,9 dniach i to nieważne czy to grudzień lub maj a na stronie czas realizacji od 2-5dni. Na zdjęciach ładnie pięknie wykoloryzowane Nigdy więcej nic od nich nie zamowie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

IE POLECAM ‼️ jakościowo same szmaty jednorazowe Czas realizacji to jakaś porażka ,zamawiasz jedną rzecz a otrzymujesz towar po 8,9 dniach i to nieważne czy to grudzień lub maj a na stronie czas realizacji od 2-5dni. Na zdjęciach ładnie pięknie wykoloryzowane Nigdy więcej nic od nich nie zamowie

Extra informacje

Justyna / 2021-12-06

Dostałam zupełnie inny model sukienki niż zamawiałam...dzianinowy sweter prześwituje czego nie widać na zdjęciach na stronie. Nie rozumiem dlaczego znane influencerki nawet za kasę reklamują taką żenującą jakość. Nigdy więcej zakupów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

jakość

Extra informacje

Nikola / 2021-12-03

Zamówiłam sweterki 2pack dla dzidziusia i mamy. Kolor czerwony, szczerze nie do końca wyglądają jak na zdjęciu, dodatkowo w sweterku pociągnięta jest żółta nitka. Niekoniecznie wygląda to dobrze, mam wrażenie, że moje zamówienie jest pociągnięte na ostatnich nitek:) raczej już nic nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Zaletą jest szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2021-12-03

Jakość ubrań tragiczna! Z trzech zamówionych rzeczy tylko jedna wygląda tak, jak na zdjęciu (Welurowa sukienka z marszczeniem po bokach Shirya - butelkowa zieleń - Kolor: Butelkowa zieleń- Rozmiar: S/M) - jest to równiez jedyna rzecz, która miała metkę. Zamówiłam również sweterkową sukienkę i jej jakość pozostawia wiele do życzenia: cienki materiał (prześwituje), tragiczne wykończenie, brak metki, więc nawet nie wiem co to za włóczka... Najgorszy jednak okazał sie sweterek (Jasnobeżowy prążkowany sweterek z ozdobnymi guzikami na rękawach Tolkaa - Kolor: Jasnobeżowy- Rozmiar: S/M)... Ewidentnie otrzymałam towar ze zwrotu: śmierdzi nieziemsko papierosami i czymś jeszcze (nawet nie chcę wnikać czym), oderwany guzik i oczywiście ogromna dziura, brak metki... Jak można wysłać klientowi coś w takim stanie...? W głowie się nie mieści ten brak szacunku do klienta i jego pieniędzy... Ceny? Za tyle spokojnie można kupić ubrania w tanich sieciówkach i przynajmniej mieć pewność, że nikt tym tyłka nie podcierał... Ba! W lumpeksach kupuję rzeczy w o wiele lepszym stanie i z metkami...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Sprawna dostawa

Wady

Bardzo słaba jakość ubrań, niestaranne wykonanie, brak metek, śmierdzące ubrania ewidentnie ze zwrotów od innych klientów, dziury w ubraniach

Extra informacje

Jeśli kogoś kuszą ceny - zdecydowanie nie polecam... Nawet za taką cene nie warto... Juz lepiej kupić coś w taniej sieciówce i mieć pewność, że jest sie pierwszym właścicielem a na ubraniach jest metka ze składem materiału i instrukcja prania...

Kleo / 2021-12-03

Rewelacja ! Od teraz będę stałym klientem waszego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Marta / 2021-12-02

Tragedia, nie dostałam kompletnego zamówienia, kiedy do nich napisałam żeby dostali mi brakujące rzeczy stwierdzili ze nie maja ich już w sprzedaży (zamawiane 4 dni temu) i kazali zwrócić na własny koszt paczkę! Żenada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.50
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Kasia / 2021-12-02

Jakość tragiczna. Ubrania zrobione jakby z chińskiej najtańszej wełny. Ubrania odstają, są pozaciągane. Nie mają metek. Niektóre przyszły z dziurami jakby ktoś je rozciął. Jedyny plus to pieniądze za zwrot przyszły dość szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

ANNA / 2021-11-30

Dresy mama- dziecko świetne ! Jakość bardzo dobra , wszystko na plus ! ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malami / 2021-11-29

Jakoś ciuchów tragedia... dres przeceniony na 66 zł nie wart nawet tych 60 zł, ściągacze na spodniach nie spełniają swojej funkcji, rozciągnięte pofalowane jak stara ściera... Nawet jako piżama średnio się nadaje :`( Pepco robi lepsze ciuchy niż pakuten :D.Na zdjęciach piękne ciuchy a rzeczywistość jak z aliexpres haha Pierwszy i ostatni zakup. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Szybką wysyłka

Wady

Jakość bardzo słaba

Extra informacje

Juffy / 2021-11-29

Zamówiłam dwie sukienki . Przyszły bardzo ładne jak za tą cenę . rozmiar w punkt . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ewa / 2021-11-28

Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Oryginalność

Wady

Extra informacje

Piiiiisia / 2021-11-28

Niestety, ale jakość ubrań, która do mnie przyszła była tragiczna Wielki szajs i G…. Nie polecam Lepsze rzecz na s h e i n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Ubrania straszniej słabej jakości, źle zszyte nie polecam.na zdjęciach idealne w rzeczywistości nadające się tylko na ścierkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Zła jakość , źle zszyte pełno wystających nitek , brak metek

Extra informacje

Ignes / 2021-11-26

Towar marnej jakości. To pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

lenka / 2021-11-24

Musze z przykroscią stwierdzić ,że ubrania nie są zgodne ze zdjęciem, co innego jest na zdjęciach a do domu paczka przychodzi zupełnie inna. Mylą zamówienia . Jestem zawiedziona na tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

nie ma plusow

Wady

nie pokazują prawdy

Extra informacje

Ninja / 2021-11-24

Czy ktoś wie jak długo trwa aby odzyskać pieniądze gdyż złożyłam reklamacje odesłałam swetry który był oszustwem proszę o informację
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Towar najgorszej jakości

Extra informacje

Natka / 2021-11-21

Bałam sie zrobić zamówienie ze wzgledu na spora ilosc negatywnych opinii, ale sweterek plus bluzka tak bardzo mi się podobały, że postanowiłam zaryzykować. Gdy przyszła paczka ciuchy były całkiem spoko, bluzka super, jedynie sweterek nie do końca był taki jak na zdjęciu gdzie miał 2 guziki, a wizytę były 4, co zmieniało fason swetry. Ale tak to oceniam na 5-. Minus za te guziki????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena, oryginalne fasony

Wady

Nie do końca jak na zdjęciu

Extra informacje

Monika / 2021-11-21

Jestem bardzo niezadowolona z zakupu. Zamówiłam dresy z rozpinaną bluzą dla mojej Mamy. Niestety przysłano mi bluzę nierozpnaną której moja Mama nie da rady założyć. Zadzwoniłam w celu reklamacji. Pani nie przejawiała większego zainteresowania mówiąc że zanim przyjmie reklamację to muszę wysłać zdjęcie dresu aby potwierdzić moją prawdomówność. Jest to wg mnie żenujące aby tak opóźniać i przedłużać czas zwrotu czy wymiany. \r\nNIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!

Ane / 2021-11-20

Oszuści. Towar to zwykła chińszczyzna. Nijak ma się towar do zdjęć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Oszuści, towar to zwykła chińszczyzna.

Extra informacje

Magda / 2021-11-20

Porażka ! To co zamówiłam to zupełnie coś innego niż miało być. Jakość beznadziejna, swetry wyglądają jakby dzieci w szkole uczyły się szyć. Pozaciągane, dziury, wgl nie wykończony materiał, krzywo uszyte. Nie polecam nikomu. Jestem zawiedziona. Kiedyś kupiłam sukienkę i była super ale po tym co dostałam już nigdy nic nie kupię tam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość, krzywo uszyte, dziury, pozaciągane

Extra informacje

Pati / 2021-11-18

Brak słów to co na zdjęciu mija się z tym co dostałam ! Rozmiar porażka. . materiał gorszy niż w sinsey . ..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Materiał i rozmiar

Extra informacje

Zero

Sara / 2021-11-17

Tragedia! Oczywiście otrzymałam inny produkt niż zamówiłam to jeszcze zero współpracy z ich strony i poczucia, że to ich błąd. Zwracam się z prosba to totalne olanie na moje prośby! Nigdy wiecej .!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Zerooo

Wady

Inny produk, brak komunikacji, zero współpracy

Extra informacje

Aga / 2021-11-17

Zamówiłam sweterek w serek a dostałam zupełnie co innego. Sweterek już pozaciagany, krzywo uszyty porażka.... zupełnie co innego niz na zdjęciach. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Anonim / 2021-11-17

Ten sklep to jakaś porażka, czekać 2,5 tygodnia na paczkę i nadal jej nie dostać to już przesada, nie mam pieniędzy i paczki. Ostatni raz tam coś kupiłam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Czas dostawy

Extra informacje

Basia / 2021-11-17

Zamówiłam : 1x: Sweterkowa sukienka z golfem Lolaa - odcienie brązu - Kolor : Odcienie brązu- Rozmiar : S/M - nie jest najwyższej jakości przeceniona z 170zl na 50zl więc za te 50zl da się nosić ale jakbym za nią zapłacila 170zl to bym chyba się załamała. 1x: BORDOWY SWETER PRĄŻKOWANY Z GOLFEM AILA - Kolor : Bordowy- Rozmiar : S/M - ten sweter to jest jakiś dramat, naprawdę. Krzywo zszyty, wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciach, idzie do zwrotu natychmiast bo za darmo bym go nie chciała. 1x: Sweterek z ozdobnym nadrukiem Delica - odcienie brązu - Kolor : Odcienie brązu- Rozmiar : S/M - zamówiłam rozmiar S/M przyszedł sweter z rozmiarem na metce L-XL .. ale to jest rzecz, która najbardziej mi się podoba. Ładnie leży i nawet chyba plus, że jest większy ale wygląda inaczej na zdjęciach. Dodatkowo wisiałam 45minut na infolini by wyrazić im swoją opinię i dokonać zwrotu - byłam 3 w kolejce. Gdy automatyczna sekretarka mówiła, że jestem pierwszą w kolejce to po około 5minutach mnie rozłączyło. Wybrałam numer zatem kolejny raz i już sekretarka mówiła, że jestem 7 w kolejce. To jest jakieś nie porozumienie. Suma sumarow - NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo!!

Extra informacje

Niepozdrawiam / 2021-11-15

Dramat! Nie da się nosić materiał gryzący, swetry najniższej jakości. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Natonati / 2021-11-15

Ale barachło … jak można szyć takie g..no, anty ubrania. Totalne oszustwo konsumenta. To co prezentujecie za zdjęciach to zupełnie inne ubrania niż te które przysyłacie… syf kiła i mogiła …
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Jedna wielka wada … wyglada jak ścierka

Extra informacje

Omijać ten sklep szerokim łukiem

Kasia / 2021-11-09

Z 6 kupionych sweterków, 6 otrzymałam uszkodzone, po złożeniu reklamacji otrzymywałam przez miesiąc po jednym sweterku, z czego w dalszym ciągu nie otrzymałam 3.... tragiczny customer service !!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Czajsky / 2021-11-08

Jakość ubrań jest tragiczna. Zamówiłem na prezent 4 ubrania z ich strony i jak doszły, to aż wstyd było mi je wręczać, wszystko zwróciłem, czekam na zwrot pieniędzy. TRAGEDIA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25
Zalety

brak

Wady

Beznadziejna jakość, Zamówienie miało być w max 5 dni roboczych, doszło po 7.

Extra informacje

Ewa / 2021-11-08

Oprócz okropnej jakości można liczyc też na to, że rzeczy będą śmierdziec :) i to tak strasznie śmierdzieć papierosami, że musicie otwierać paczke na balkonie. Wszystko do zwrotu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje

Monika / 2021-11-08

Sztuczne, z błędami dziewiarskim sweterki dotarły po dość długim czasie. Oczywiście spakowano błędnie q stosunku do mojego zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

DiLajla / 2021-11-07

Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem do klienta! Sweter który zamówiłam przyszedł w innym kolorze, tragiczny materiał całkowicie inny niż na zdjęciach na stronie sklepu… Napisałam maila oczekując wyjaśnienia, Pani która mi odpisała w ogóle nie poczuwa się do winy, że wysłali inny produkt, że oszukują klientów! Dostałam odp że mogę zwrócić towar na swój koszt! Co to za podejście, jeśli sklep wyslal inny produkt z jakiej racji ja mam ponosić koszt zwrotu produktu!!! To jest niedopuszczalne. Unikajcie tego sklepu szerokim łukiem. To nie sklep tylko oszuści, wzbogacający się na naiwności ludzi oferując im [email protected] produkty… a i szkoda nerwów na tak niekompetentne Panie…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak zalet

Wady

Obsługa klienta, tragiczna jakość ubrań

Extra informacje

Coś nie tak / 2021-11-05

Masakra…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.50
Zalety

Wady

Coś strasznego, ciuchy jak na dziewczynkę 10 lat, materiał ? Okropny… po prostu dużo oferują ale nie to co potrzeba. Dziś je odesłałam zobaczymy, oby tylko zwrócili pieniądze. NIE POLECAM

Extra informacje

Gwiazda / 2021-11-03

Jeśli ktoś chce zamówić coś z tej strony nie polecam ubrania okropne śmierdzą materiał prześwituje wogole nie to co na zdjęciach ceny kuszą ale w rzeczywistości masakra uważajcie pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Okropny materiał

Extra informacje

Zofia Nowicka / 2021-11-03

Troche czekania ale towar w miare dobrej jakosci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Kinga / 2021-10-30

Zamówiłam czerwony komplet dresowy i nie polecam. Zdjęcia mocno przerobione, kolor mniej intensywny, ale to jest do przeżycia. Jakość materiału tragiczna, dresy od początku "się sypią" ciągle wypadają z niego skrawki materiału nawet po praniu, dres od razu się mechaci. Dres nie jest wygodny, nic specjalnego. Przereklamowane ubrania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Logo firmowe, szybka wysyłka

Wady

Niska jakość materiału, sypiący się materiał

Extra informacje

Miesiąc

Jola / 2021-10-29

Zamówiłam 6 sukienek, z czego odesłałam 5.. jedynie ta jedna była porządna, jak na zdjęciu, tylko kolor nieznacznie się różnił (na zdjęciu była głęboka, butelkowa zieleń, w rzeczywistości ta zieleń trochę jaśniejsza). Pozostałe sukienki tandeta, niby 4 sukienki wykonane z poliestru, a każdy materiał inny.. bawełniane prześwitujące, materiał bardzo cieniutki, nie wyglądało to ani elegancko ani nawet estetycznie. czekam na zwrot środków, (odesłałam dokładnie tydzień temu) na razie cisza. osobiście nie polecam, więcej nie zamówię, chyba trzeba trafić na porządnie uszytą rzecz, bo na zdjęciach wszystko wygląda wspaniale
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

niska cena, szybka wysyłka

Wady

słaba jakość wykonania

Extra informacje

ilo / 2021-10-29

zamówienie złożone i opłacone 21.10 do dziś (29.10) brak wysyłki, status: przekazane na magazyn do realizacji. Skandal. Piszą o ekspresowej wysyłce 2-5 dni. Faktycznie jest ekspresowa. W dobie zakupów on-line, sklep jak dla mnie totalnie skreślony. NIE POLECAM! Zrezygnuję z wysyłki ze względu na przekroczony termin. Ciekawe tylko po jakim czasie zwrócę środki - w zakładce zwroty jest mowa nawet o 30 dniach... Należałoby zgłosić ich działanie do rzecznika praw konsumenta. Dziwi jeszcze dodatkowo, że "celebrytki" to reklamują i polecają. Śmiech na sali...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

termin realizacji

Extra informacje

Megi / 2021-10-28

Zamówiłam sukienkę potem przeczytałam same negatywne opinie .Oczekiwanie na paczkę i strach przed jej otwarciem i…. Wielkie zaskoczenie, sukieneczka jak na zdjęciu bez wad suuper!! Jedyny minus zaniżona rozmiarówka ale wzięłam na szczęście większą .Nie wiem czy to fart czy opinie są złośliwie pisane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Szybko i dolidnie

Wady

Mniejszy rozmiar

Extra informacje

Beti / 2021-10-28

Nie polecam. Bardzo słaba jakość swetrów. Nie da sie założyć bo otwór na głowę tak mały. Odesłane. Długi zwrot, czekaja do ostatniego dnia żeby rozpatrzyc - 2 tyg. Tylko zapomnieć o tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Bardzo słaba jakość materiału.

Extra informacje

Lusia / 2021-10-27

Nie polecam, sweterki, które przyszły to jakaś porazka!!! Materiał okropny, ktoś kto to szyje to chyba nie ma zielonego pojęcia o tym, a już nie wspomnę, ze jak wypakowałam je to były całe oblezione jakimiś fafroclami….
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
2.67

Dominika / 2021-10-26

Nie polecam. Pierwszy raz trafiłam na tak beznadziejne ciuchy. Sweterki prześwitują, szyte chyba na ślepo. Ich jakość okropna. Zdjęcia na stronie a rzeczywistość to ogromna przepaść. Nie marnujcie czasu na zamawianie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Maria / 2021-10-24

Nie rozumiem jak można takie ubrania sprzedawać i tak oszukiwać ludzi. Sweter, który zamówiłam okazał się największą wtopą zakupową. Niedość, że sweter w niektórych miejscach miał różowa nitkę (sweter był biały) to do tego nie dało się go nawet przecisnąć przez głowę z tego powodu, że otwór był zrobiony jak na rękę dziecka. Absolutnie nie polecam tego sklepu!

D. / 2021-10-23

Jakoś ubrań bardzo średnia, różnią się od tego co widać na zdjęciach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Patrycja / 2021-10-20

Cos strasznego ! Po pierwsze robić promocje i zawyżać ceny aby zwabić klientów to mega słaba zagrywka .. a zdjęcia są super jednak towar zupełnie odbiega od tego co zostało pokazane na modelkach ..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zdjęcia w mediach

Wady

Jakość cena

Extra informacje

Kasia / 2021-10-20

Ubrania na zdjęciach mocno różnią się od tego co dostaje się w rzeczywistości. Nie warto zamawiać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Materiał słabej jakości.

Extra informacje

Domi / 2021-10-19

SWETEREK Z OZDOBNYMI KOKARDKAMI ARMANDI - Jakośc tragiczna.W dodatku inny fason niż na zdjęciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

brak

Wady

jakość, fason

Extra informacje

Kasia / 2021-10-19

Zamówiłam golf i bluzke... bluzka od razu rozpakowana i widoczny odchodzący napis, golf to jakaś porażka jak ścierka, materiał dramat, prześwituje, odsyłam to i nigdy więcej zakupów w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wysyłka dość szybko

Wady

Okropnej jakości ciuchy

Extra informacje

Nie polecam

Qaz / 2021-10-16

Żałuję, że nie czytałam opinii o sklepie przed zamówieniem. Jakość dresow okropna. Nie wierzę, że przed obniżką kosztowały ponad 200 zł.Czas oczekiwania na zamówienie bardzo długi. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Kiepska jakość odzieży

Extra informacje

Adelajda / 2021-10-16

Zamówiłam 3 dresy - jak dostałam tak w godzinę spakowałam i odesłałam - zdjęcia zdjęciami , natomiast dresy najgorszego sortu, jakości. Szkoda ze prędzej nie przeczytałam opinii bo na bank bym nie zamówiła. Od 5 października czekam na zwrot pieniędzy - pytanie czy zwrócą ? Z wielkim zniesmaczeniem nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Jakość towaru

Extra informacje

Aneta / 2021-10-15

Koszmarna jakosc i problemy ze zwrotem. Bardzo odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsluga i jakosc materiałów dlugo czas oczekiwania

Extra informacje

Tosia / 2021-10-15

Gorszej jakości ubrań nie widziałam... Jedna, wielka tragedia. Nie dajcie się omamić pięknym zdjeciom
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje

Oliwia / 2021-10-15

Po przeczytaniu opinii bardzo się bałam paczki która przyjdzie ale nie jest aż tak źle . Co prawda sukienka jest ze słabej jakości materiału wykona ale uważam że jak za taką cenę to nie można oczekiwać cudów. Nie jest porwana ani nie śmierdzi . Materiał satyna łatwo zadzierający się i za to mam negatywne myśli na temat tej sukienki . Jest to Beżowa satynowa sukienka z podwójną falbanką Sanadria .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Kolor

Wady

Materiał słabej jakości i łatwo o zadarcie

Extra informacje

Paczka została wysłana po 3 dniach

Dara / 2021-10-14

Dramat! Urwane ramiączko od sukienki, wygniecione, wymemłane, śmierdzące, fatalnej jakości ubrania. Za zwrot oczywiście musiałam zapłacić sama. Bardzo niefajnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kinga / 2021-10-13

Nigdy nie dostałam ubrań o tak słabej jakości... Nie polecam! Swetry porwane, golf prześwituje i do tego źle jest uszyty. Kiepsko, lepiej zamówić z innego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

JAKOŚĆ

Extra informacje

Endriu / 2021-10-11

Wszystko ok, towar zgodny z opisem, jakość adekwatna do ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka przesyłka, towar ok

Wady

Extra informacje

Gosia / 2021-10-11

MASAKRA. Ciuchy nie nadają się nawet do podłogi. To są wstrętne, ohydne szmaty! NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nic

Wady

wszystko

Extra informacje

Bajka / 2021-10-09

Jakoś tragiczna jak i czas oczekiwania na wysłanie. Dramat. Ciuchy śmierdzą jak z Chinola.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Czas wysyłki, jakoś ubrań

Extra informacje

Domi1017 / 2021-10-08

Nie polecam! Jakoś ubrań fatalna. Na zdjęciach super się prezentuje a w rzeczywistości dramat. Pierwszy i ostatni raz zamówiłam. Oczywiście tego samego dnia zwróciłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gabi / 2021-10-07

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość!!!!!

Extra informacje

Fatalna jakość ubrania przychodzą już zniszczone , uszkodzone, porozpruwane !!!!!

Kasia / 2021-10-07

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość!!! Ubrania przyszly uszkodzone

Extra informacje

Jakość straszna ubrania podarte , dres wcale nie tani 160zl raz ubrany i do kosza .

Kamila / 2021-10-04

Jedna, wielka katastrofa. Ubrania fatalnej jakości, po otwarciu przesyłki od razu rzuciła się w oczy wielka plama na spodniach. Materiał '' dresow'' przeswitujacy. NIE POLECAM NIKOMU. Dno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

szybka wysyłka

Wady

jakość, jakość i jeszcze raz jakość.

Extra informacje

Towar odbiega mocno od zdjęć.

Gabi / 2021-10-01

Zamówiłam 4 sukienki które nie wyglądały jak te na zdjęciu. Inaczej się układały, odesłałam Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Angelika / 2021-09-28

Pierwszy raz zamówiłam 2 dresy. to moje pierwsze i ostatnie zamówienie. Jakość materiału dramatyczna w ogóle nie przypominają tego co bylo na zdjęciach i w opisie. Po jednym praniu to szmaty które nie nadają się nawet na chodzenie po domu!! Nitki strzelają z każdej strony!! Nie polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paulina / 2021-09-25

Ubrania są tragiczne, jakoś taka sama, źle uszyte, materiał taki ze po pierwszym praniu na szmate się nadają tylko... Nie polecam! To co na zdjęciach to oszustwo wielkie bo w rzeczywistości ubrania są jak z Chinola i to takie najgorsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zła jakoś ubran, źle uszyte, dziurawe

Extra informacje

Dora / 2021-09-24

Kupiłam dresy ,nawet z córką już dwa razy ,niestety odesłane od razu, jakość materiału naprawdę marna i to głównie zaważyło na mojej opinii ,gdyby chociaż na stronie był skład ,rodzaj materiału - niestety nie.....lipa...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
3.25
Zalety

cena

Wady

jakość

Extra informacje

Xahah / 2021-09-23

Tragedia, jakoś sweterków pozostawia wiele do życzenia, zdjęcia odbiegają bardzo od rzeczywistości. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewka / 2021-09-23

Mój ulubiony sklep. Zawsze znajdę coś odpowiedniego. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2021-09-22

W swojej szafie mam już kilka ubrań z tego sklepu i mogę powiedzieć, że polecam! Ubrania w niewygórowanych cenach i dobrej jakości. Najbardziej lubię od nich sukienki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niewygórowana cena

Wady

Extra informacje

Kasia / 2021-09-22

Polecam serdecznie. Ostatnio zamówiłam śliczne dresy z logiem w ciemnozielonym kolorze, sukienkę w kwiaty i taką welurową, dopasowaną ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, Stosunek ceny do jakości, dostawa, duży wybór

Wady

Brak

Extra informacje

Aleksandra B / 2021-09-22

Asortyment bardzo dobrej jakości w niskich cenach polecam! I uwielbiam markę zdecydowanie moja ulubiona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanio

Wady

Brak

Extra informacje

Aleksandra B / 2021-09-22

Ciuszki dobrej jakości pasujące do wielu okazji serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanio

Wady

Brak

Extra informacje

Nikola / 2021-09-22

Jestem kolejny raz bardzo zadowolona z zamówionych ubrań! Ciuchy zgodne z opisem, jakością również się nie rozczarowałam :) bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mk / 2021-09-17

Czas wysyłki i obsługa oraz zwroty na bardzo dobrym poziomie. Jednak jakość produktów to tragedia, wszystko jest plastikowe i tak też pachnie, dopiero po dwóch praniach zapach chińszczyzna znikł. Kupiłam raz sukienkę, którą zwróciłam że względu na fatalna jakość oraz sweterek, który zostawiłam chociaż też pozostawia wiele do życzenia ale nie chciało mi się już bawić w zwrot, raczej już nie kupię nic w tym sklepie.

Anna / 2021-09-17

Sukienka katastrofa. Rozni sie znaczaco od tego, co znajduje sie na zdjęciu. Sukienka jak pizama
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ja / 2021-09-16

Super sklep, super ciuszki. Każdy znajdzie coś dla siebie w super cenach. Polecam !

Karolina / 2021-09-16

Koszmar , jakość katastrofa , porozciagane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Koszmarna jakoś ubrań

Extra informacje

Lilly / 2021-09-16

Ubrania słabej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Martitka / 2021-09-15

Co tu dużo pisać. Jestem rozczarowana jakością ubrań. Bordowy golf dostałam zmechacony, Zamiast brązowego dostałam beżowy sweter który wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciu Żałuję zakupów w tym sklepie. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Jakość

Extra informacje

Ewelina / 2021-09-15

Super ubrania w dobrych cenach, szeroki wybór asortymentu, każdy znajdzie coś dla siebie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-09-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, szybka wysyłka, sukienka piękna, idealnie pasowała na ciążowy brzuszek, na pewno jeszcze wrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, miły kontakt, jakość

Wady

Extra informacje

Paula / 2021-09-14

Szybka wysylka, ubrania zgodne z opisem, jedna rzecz nie pasowala, szybki bezproblemowy zwrot. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2021-09-13

Osobiście polecam mam kilka rzeczy z pakuten Z których jestem bardzo zadowolona :) Raz zdarzyło się że sukienka źle leży (Ale nie każdemu we wszystkim dobrze ;) ) Kontakt ze sklepem bezproblemowy, szybki zwrot. Polecam ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt ze sklepem , ogromny asortyment, bezproblemowy zwrot, szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Izaaaaa / 2021-09-13

Jeden z moich ulubionych sklepów..swoetn ubrania w super cenie polecam aha i kontakt ze sprzedawcą super .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Same.plusy szybka wysyłka tanio

Wady

Brak

Extra informacje

Mona / 2021-09-13

Jestem niezmiernie zadowolona z zakupów w sklepie Pakuten. Z myślą o zbliżającej się wielkimi krokami uroczystości zamówiłam sukienkę. Okazała się być strzałem w dziesiątkę. Jednak są jeszcze sklepy, gdzie można kupić coś efektownego i do tego za niewielkie pieniądze. Polecam z czystym sumieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Przystępne ceny, szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Nina19991003 / 2021-09-13

Super szybka dostawa, super ciuchy polecam gorąco
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

2 miesiące

Maja / 2021-09-13

Zamówiłam grubszy dresik na jesień i jest super! Świetnie leży, materiał ok. Zobaczymy jak po praniu.... nie wiem skąd tyle negatywnych opinii? Nie mam pojęcia jak inne rzeczy, ale to jest mój drugi dres Pakuten i jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Wiola / 2021-09-09

Materiał który miał być bawełna okazał się 100% poliester. Nie przepuszcza powietrza, jest sztuczny w dotyku i można się w nim spocić w minutę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Materiał, Rozmiar

Extra informacje

Domi / 2021-09-07

Beznadziejna jakość, można porównać do najtańszego dziadostwa z Ali. Odsyłam całą przesyłkę. Obróbka zdjęć na stronie robi swoje. Nie dajcie się oszukać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Z e r o

Wady

Jakość okropna

Extra informacje

Wszystko prześwituje. Na zdjęciu wyglada na solidne, na żywo tragedia.

Ania / 2021-09-05

Jakość tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Ewelina / 2021-09-04

Straszna jakość materiału, za sweter na stronie wart 40 zł patrząc na jakość materiału dałabym max 20 zl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Cena

Wady

Słaby materiał i uszycie

Extra informacje

Nie wiem bo zwróciłam

blondie / 2021-09-02

Sukienka na zdjęciach zupełnie inaczej się prezentuje. Rozmiar S/M sukienki, a dekold do pępka, masakra...Piszą na stronie, że produkcja w Polsce, a na metce jest napisane, że wyprodukowano w Turcji...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.50
Zalety

Wady

Brak metki z rozmiarem, zbyt duży dekold, inaczej się prezentuje na zdjęciach

Extra informacje

Marlena / 2021-08-30

Ubrania przyszły okropne. Już kiedyś zamówiłam bluzke w tym sklepie, miała zupełnie inny krój niż te ze zdjęć, a na dodatek material był bardzo złej jakoś- niczym z typowego „chińczyka”. Ale postanowiłam dać sklepu druga szanse i zamówiłam po roku trzy sweterki. Żałuje, zwracam wszystkie zamówione rzeczy. Ubrania są okropne- zupełnie inne niż na zdjęciach, sztywne, prześwitujące i cieniutkie swetry. Kolory tez odbiegają od zdjęć, jakość na 0. Nie polecam nikomu. Otwierając paczkę pomyślałam, ze to jakiś żart..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Okropna jakość materiału, inne kolory, inny krój

Extra informacje

Musician / 2021-08-29

Ubrania okropnej jakości, niewarte żadnych pieniędzy. Na zdjęciach prezentowały się całkowicie inaczej, niż w rzeczywistości. To był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-08-23

Bardzo słaby gatunkowo materiał wszystkich ubrań, które zamówiłam. Wszędzie wisiały nitki. Rozmiar s/m a w rzeczywistości jedne wypadały XS a jedne XL. Przesyłka przyszła po prawie dwóch tygodniach od zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
1.00
Zalety

Wady

Jakość, rozmiar, czas wysyłki

Extra informacje

Justyna / 2021-08-19

Ja jestem zadowolona. Dostawa szybką, ciuchy zgodne ze zdjęciem i opisem, za taką cenę OK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Moqa / 2021-08-18

Kupiłam kurtkę i nosiłam ją przez 3 zimy ciągle piorąc. Nic się z nią nie stało. Teraz kupiłam dresy i czekam na przesyłkę. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wytrzymałość

Wady

brak

Extra informacje

3 lata użytkowania

Sensualgirl / 2021-08-14

Odzież przyszła zupełnie innej jakości jaka była na zdjęciach. Tłumacze : sweterek ze zdjęcia przyszedł wielki.. rozciągnięty. Inny niż modelka miała na sobie podczas sesji owej kolekcji. M a s a k r a .... Drugi raz już sie zawiodłam. Nigdy więcej. Nie polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Cena jest ok

Wady

Jakość fatalna

Extra informacje

Zojka / 2021-08-06

Nie rozumiem czemu na stronie piszą o ekspresowej wysyłce, skoro na realizację zamówienia potrzebują skandalicznie dużej ilości czasu. Po tygodniu od zapłaty nie byli w stanie wysłać zamówienia. Żenada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

Opinniaczka / 2021-08-04

Sukienkę przyszła z zaledwie 2 dni, wzór troszeczkę inaczej wygląda niż na zdjęciu, ale do niczego innego nie da się przyczepić. Super materiał, super krój i wymiary. Polecam z całego serca!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Zgadza się z opisem na stronie

Wady

Lekko przeswituje

Extra informacje

Ania / 2021-08-03

NIE POLECAM !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

oddali pieniądze

Wady

okropna, straszna, obrzydliwa, zła jakość ubrań !!!

Extra informacje

Edyta / 2021-08-02

Badziew, rozmiar S? Spokojnie zmieści się osoba w rozmiarze XXL.... Nigdy więcej, na targu kupię lepsze jakościowo ubrania .... żenada
Asortyment
1.00

Ada / 2021-08-01

Piękne ubrania, ale tylko na zdjęciach. Zamówiłam 4 sukienki, wielkie rozczarowanie. Ścierki kuchenne są lepszej jakości. Dla mnie to zwykłe oszustwo!

Katia / 2021-07-27

Nie odpisuja na maile i nie oddzyskalam jeszcze pieniedzy za zwrot , i czekam juz kilka tygodni!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Zakupy PAKUTEN opinie