Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAKUTEN
  • /
  • 1

Opinie o PAKUTEN

pakuten.pl

Kobylnica

Zakupy PAKUTEN opinie
Asortyment
3.12
Dostawa
3.7
Łatwość zamawiania
3.95
Obsługa i reklamacje
3.38
Poziom cen
3.35

Średnia ocen

3.50

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

192

dodanych opinii

 

Marta / 2021-04-21

Kupiłam w promocji czarną sukienkę dresowa z kapturem. Jakość sukienki w porównaniu z tym jak ona wyglądala na modelce znacząco odbiega od tego co otrzymałam. Nie było informacji że nie jest to sukienka firmy. Bez metek. Jakby nie fakt że była na promocji i de facto koszty przesylki i zwrotu pokrywa kupujący oddałabym z pewnością.. Całe szczęście że nie kupiłam niczego więcej.. Poszukam innych firm.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Natalia / 2021-04-21

Zamówiłam cztery rzeczy i każda wygląda jak na zdjęciu. Do materiału mam lekkie zastrzeżenia, ale za tą cenę da się przeżyć. Na paczkę czekałam półtora tygodnia, kiedy w innych sklepach zamówienie realizowane jest w trzy dni. Każda rzecz przyszła zapakowana w osobne opakowanie. Rzeczy nie są złe, ale myślę, że więcej już nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

Długi czas oczekiwania na przesyłkę.

Extra informacje

Aga / 2021-04-20

Zamówiłam dresy i cztery swetry. Jakoś zakupionych rzeczy jest tragiczna, dużo lepszej jakości ubrania dostanie się w chińskim markecie. Swetry wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach, nawet kolory się nie zgadzają. Za tą cenę dostanie się dużo lepsze gatunkowo ubrania. To był mój pierwszy i ostatni zakup z tym sklepie, zdecydowanie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Sprawna dostawa

Wady

Jakoś, niezgodne z opisem

Extra informacje

Maria / 2021-04-20

Zamówiłąm dres MERETE - camel w rozmiarze L/XL i jak na pierwszy raz z zakupami na tej stronie jestem zadowolona. Spełnił on moje oczekiwania. Cieszę się, że zamówiłąm ten rozmiar, bo przypuszczam, że S/M byłby za mały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wady

Jedyne do czego mogę się przyczepić to logo mało trwałe, wydaje się, że po pierwszym praniu zejdzie.

Extra informacje

Karolina / 2021-04-20

Jestem zadowolona z zakupów. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

Lola / 2021-04-19

Edit: Zamówiłam sukienkę dresową i sweterek. Jeżeli chodzi o pierwszą rzecz to jak najbardziej zgodna z opisem, przyjemna w dotyku. Edytuję opinię ponieważ w rozmiarówce jest uwzglednione S/M, dlatego, fakt, że sukienka odstaje na plecach może być uznany w granicach tolerancji wymiarów. Jeżeli chodzi o sweterek to jakość bardzo niska, zapewne do pierwszego prania. Dodatkowo jest bardzo duży . Ogólnie zakupy oceniam 6,5/10, być może jeszcze dam szansę temu sklepowi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Kolory takie jak na zdjęciach

Wady

Jakość materiału w przypadku swetra, długi czas dostawy

Extra informacje

Lola / 2021-04-19

Zamówiłam sukienkę dresową i sweterek. Jeżeli chodzi o pierwszą rzecz to jak najbardziej zgodna z opisem, przyjemna w dotyku. Minusem jest to, że sukienka jest większa niż prezentowana na zdjęciu. Mam podobną sylwetkę i wzrost do modelki na zdjęciach, jednak sukienka z tylu odstaje. Uważam, że nie jest to standardowa S. Jeżeli chodzi o sweterek to jakość bardzo niska, zapewne do pierwszego prania. Dodatkowo jest bardzo duży . Ogólnie zakupy oceniam 6,5/10, być może jeszcze dam szansę temu sklepowi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Kolory takie jak na zdjęciach

Wady

Długi czas dostawy, nieprawdziwa rozmiarówka

Extra informacje

Paula / 2021-04-19

Dramat! Materiał najtańszy, bluza krzywo zszyta, a dwie pary spodni dresowych które zamówiłam miały dziury na szwach i gumce. Wciąż czekam na pieniądze za zwrot. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Magda / 2021-04-19

Niestety moja opinia jest negatywna, zamówiłam kilka rzeczy i niestety wszystkie bardzo słabej jakości, sukienka zamiast w kolorze ecru przyszła w kolorze morelowym i była wymięta. Spodnie dresowe s/m bardzo duże (jak L), koszulka na ramiączkach oraz bluzka z długim rękawkiem cienki materiał i sweterek niestety nie wyglądał jak na zdjęciu. Rzeczy odsyłam. Ogólnie rzeczy s/m są sporo za duże na mnie (noszęS), ale nie czepiam się gdyż wyraźnie jest napisane s/m. Natomiast jakość jest tragiczna, pachnie chińszczyzną dosyć intensywnie. No nie nosiłabym tego. Nie spodziewałam się klasy premium w tych cenach ale jakość przeraziła mnie. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

jakość

Extra informacje

Paula / 2021-04-17

Czekam już tydzień na paczkę????

Zakupy PAKUTEN opinie