Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAKUTEN
  • /
  • 1

Opinie o PAKUTEN

pakuten.pl

Kobylnica

Zakupy PAKUTEN opinie
Asortyment
2.69
Dostawa
3.27
Łatwość zamawiania
3.6
Obsługa i reklamacje
2.96
Poziom cen
2.96

Średnia ocen

3.10

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

381

dodanych opinii

 

Iga / 2022-01-28

Tragiczna jakość ubrań. Fatalny kontakt z klientem. Odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Nikola / 2022-01-28

Jestem zadowolona z zakupów w sklepie Pakuten !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

B.dobra jakość . Ubrania zgodne z opisem :)

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2022-01-26

Kupiłam piżamę, która wyglądała inaczej niż na zdjęciu. Naprawdę była okropna. Odesłałam ją do sklepu, ponieważ na stronie dało się kliknąć zwrot. I otrzymał maila, że zwrot został zaakceptowany więc odesłałam ją. Po czym dostaje informacje, że zwrot dotarł, ale nie ma możliwości zwrotu piżam i żebym przesłała 14 zł to mi ją odeślą. To chyba jakiś żart, wprowadzają w błąd, a później jeszcze chcą, żeby płacić za wysyłkę. Okropna piżama wyszłaby 70 zł. Śmiech na sali. Co za sklep. Nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ubrania inne niż na stronie,Okropna jakość, brak porozumienia się ze sklepem, wysyłka na własny koszt

Extra informacje

Anita / 2022-01-26

Jakość produktów - porażka, materiał jakby rozciągnięty, sweterki w ogólnie nie wyglądały jak na zdjęciu ze strony. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

brak

Wady

Generalnie to same wady

Extra informacje

Doma / 2022-01-25

Ścierki do podłogi są lepszej jakości niż te ubrania, chińskie g*wno, porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Angela / 2022-01-25

Ten sklep to jakiś żart!!! Otrzymane produkty w ogóle nie wyglądają tak jak na zdjęciu, dodatkowo część ciuchów nie posiada metki!!! Materiały są fatalne!!!! Swetry z dziurami, dosłownie rozpadające się, wystające nitki, dramat!!!! Strata pieniędzy. Na pewno więcej tu nie kupię i odradzam każdemu!!!!! Uważam, że sprzedaż takich ciuchów to zwyczajne oszustwo! Naprawdę nie polecam i jak najszybciej zwrócę ciuchy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko, dosłownie wszystko

Extra informacje

Edyta / 2022-01-24

Zamówione sweterki okazały się za małe.. Nie było problemu ze zwrotem .. w ciagu tygodnia pieniądze mialam na koncie! Jakość ubrań średnia..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

eloelo2 / 2022-01-24

Zamówiłam 3 sweterki, szybka dostawa. Sweterki wydawały się zgodne z wyglądem na stronie, po kupnie wydawały się ok. Niestety po pierwszym praniu swetereki wyglądają na bardzzo zużyte. Dodatkowo przy białym sweterku brązowe guziki zaczeły odbarwiać. Za taką cenę jakość powinna być dużo lepsza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybka dostawa

Wady

odbarwianie, słaba jakość materiału

Extra informacje

Anka / 2022-01-22

Porażka. Tragedia. Nie zamawiajcie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak zalet

Wady

Same wady

Extra informacje

Aga / 2022-01-21

Ubrania ...porażka tylko z 10 zamówionych ,3 nadają się w miarę do noszenia,wymiary nie zgodne z podanymi ,jakość straszna
Zalety

Wady

Zwrot dokonałam paczkomatem w grudniu ,zwrotu pieniędzy nie dostałam no że mamy 21 styczeń

Extra informacje

Zakupy PAKUTEN opinie