Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAKUTEN
  • /
  • 1

Opinie o PAKUTEN

pakuten.pl

Kobylnica

Zakupy PAKUTEN opinie
Asortyment
3.03
Dostawa
3.58
Łatwość zamawiania
3.89
Obsługa i reklamacje
3.32
Poziom cen
3.27

Średnia ocen

3.42

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

280

dodanych opinii

 

Ewka / 2021-09-23

Mój ulubiony sklep. Zawsze znajdę coś odpowiedniego. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2021-09-22

W swojej szafie mam już kilka ubrań z tego sklepu i mogę powiedzieć, że polecam! Ubrania w niewygórowanych cenach i dobrej jakości. Najbardziej lubię od nich sukienki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niewygórowana cena

Wady

Extra informacje

Kasia / 2021-09-22

Polecam serdecznie. Ostatnio zamówiłam śliczne dresy z logiem w ciemnozielonym kolorze, sukienkę w kwiaty i taką welurową, dopasowaną ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, Stosunek ceny do jakości, dostawa, duży wybór

Wady

Brak

Extra informacje

Aleksandra B / 2021-09-22

Asortyment bardzo dobrej jakości w niskich cenach polecam! I uwielbiam markę zdecydowanie moja ulubiona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanio

Wady

Brak

Extra informacje

Aleksandra B / 2021-09-22

Ciuszki dobrej jakości pasujące do wielu okazji serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanio

Wady

Brak

Extra informacje

Nikola / 2021-09-22

Jestem kolejny raz bardzo zadowolona z zamówionych ubrań! Ciuchy zgodne z opisem, jakością również się nie rozczarowałam :) bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mk / 2021-09-17

Czas wysyłki i obsługa oraz zwroty na bardzo dobrym poziomie. Jednak jakość produktów to tragedia, wszystko jest plastikowe i tak też pachnie, dopiero po dwóch praniach zapach chińszczyzna znikł. Kupiłam raz sukienkę, którą zwróciłam że względu na fatalna jakość oraz sweterek, który zostawiłam chociaż też pozostawia wiele do życzenia ale nie chciało mi się już bawić w zwrot, raczej już nie kupię nic w tym sklepie.

Anna / 2021-09-17

Sukienka katastrofa. Rozni sie znaczaco od tego, co znajduje sie na zdjęciu. Sukienka jak pizama
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ja / 2021-09-16

Super sklep, super ciuszki. Każdy znajdzie coś dla siebie w super cenach. Polecam !

Karolina / 2021-09-16

Koszmar , jakość katastrofa , porozciagane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Koszmarna jakoś ubrań

Extra informacje

Zakupy PAKUTEN opinie