Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAKUTEN
  • /
  • 1

Opinie o PAKUTEN

pakuten.pl

Kobylnica

Zakupy PAKUTEN opinie
Asortyment
2.58
Dostawa
3.33
Łatwość zamawiania
3.57
Obsługa i reklamacje
2.91
Poziom cen
2.89

Średnia ocen

3.05

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

489

dodanych opinii

 

Katarzyna / 2022-10-03

Jestem Meega zadowolona z jakości ubran ???????? A obsługa NAJLEPSZA ???????? Polecam ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malinka / 2022-10-02

Zamówiłam 5 sukienek i każda z nich porażka . Zdjęcia na stronie chyba jakieś przerobione. Rozmiarowka bardzo zaniżona. Jakość materiału tragedia. Nieprzyjemny materiał bardzo sztuczny. Nie polecam . Obsługa na infolinii bardzo niemiła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Szybka wysyłka i zwroty kosztów

Wady

Nieprzyjemny sztuczny materiał wykonanie niechlujne

Extra informacje

Xyz / 2022-09-29

Lepsze szmaty zakupilam dziś w lumpie po 2,50. Za P4 sukienki mega zadbane modne i nie zniszczone wydałam 10 zł. A za to gówno ponad 200 tak się człowiek dał w CH....zrobić. żerują na ludzkiej naiwności.
Zalety

Wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Xyx / 2022-09-29

Tragedia to szmaty nie ubrania. Ponad 2 stówy wyje....e w błoto. Śmierdzą. Pozaciągane. Rozmiary CH...wie skąd bo na pewno to nie s/m.. Żenada....omijać szerokim łukiem. Nie polecam i gardzę takim oszustwem. Jedyny plus wysyłka szybko tylko co z tego ja to dno ma się nijak do rzeczywistości tego co przedstawiają zdjęcia. Nie dajcie się nabrac
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wysylka

Wady

Same minusy oszustwo

Extra informacje

Ewka / 2022-09-28

Ubrania bardzo niskiej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Anonim / 2022-09-27

Nie polecam, sukienka przyszła uszkodzona i zwrot za przesyłkę otrzymam jednej przesyłki która zwracam a za zakup już nie zwracają mimo że to oni wysłali ja szkodzqony produkt. Nie polecam sukienki s/m a worek jak na xl. Gatunek materiału okropny na bazarze kupi lepszy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Materiał, szycie, jakość wykonania i rozmiarowka

Extra informacje

Milena / 2022-09-26

Tragedia, nie polecam. Rozmiar nie adekwatny do opisu, zupełnie inne ubrania niż na zdjęciach, nigdy tam nic nie kupię, żenada....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sylwia / 2022-09-23

Podziwiam influencerów którzy wogole reklamują wasz sklep !! Totalna porażka !! Dostałam bluzkę......a raczej szmatę !!!! Nie polecam i nie pozdrawiam !!!! Na zdjęciach ubrania wyglądają zupełnie inaczej !! Gówno i nic więcej !!
Zalety

Totalne 0

Wady

Extra informacje

Jola / 2022-09-22

Nie polecam . Zachęcona promowaniem sklepu przez celebrytów zrobiłam zakupy w tym sklepie . Tshirt 100 procent bawełny okazał się śmierdzącym sztucznym materiałem … rozmiar s/m wychodzi jak XS. Sweterek rozpinany z powyciąganym nitkami , rękawki nieproporcjonalnie długie . Nie polecam. Jedyny plus za szybki i bezproblemowy zwrot produktów i gotówki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybki bezproblemowy zwrot

Wady

Jakość , materiał, rozmiar , brak metek z inf o materiale

Extra informacje

Odesłane tego samego dnia

Agata / 2022-09-22

Szczerze powiem ,że najgorsza jakość produktów jaką kiedykolwiek spotkałam zamówiłam komplet do spania który na wejściu się zaczął pruć, leginsy które były dramatem jak ubrałam na siebie wszystko prześwitywało sweter który jest z takiego materiału który gryzie kłuje i drapie szkoda kasy na takie rzeczy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Tragiczna jakość szycia i materiału

Extra informacje

Sylwia / 2022-09-20

PORAŻKA. Bluzka prążkowana w rozmiarze z metki S/M jest w rzeczywistości mniejsza od XXS! Na moją córkę która ma 11 lat i jest szczupła bluzka jest ciasna. Porażka to mało powiedziane. Nie dość, że ceny wygórowane to jakość fatalna. Na miejskim bazarze ubrania są lepszej jakosci. Bluzki szyte jak dla lalek a nie ludzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Żadne

Wady

Mnustwo. Począwszy od cen które nijak mają się do jakości skończywszy na wyglądzie odzieży

Extra informacje

Izabela / 2022-09-20

Zamówiłam dres dla córki, spodnie po jednym założeniu skulkowaly się. Chciałam je oddać do reklamacji, I tu się zaczęły schody. Reklamacja polega na tym że oceniają wadę na podstawie zdjęć przez e maila, ja takiego cyrku nie widzialam, w każdym jednym sklepie oddajesz produkt, I producent to ocenia. Pani odpisująca na moje e maile, to jakaś porazka, nazwałabym ze nawet besz.czelna. Dres kosztował 119 zł przeceniony z 250????????, jakość materiału warta może 50 zł, wygląda jak szmata, ta firma i te ciuchy to jakaś porażka. Żałuję że wcześniej nie sprawdziłam opini na temat tej firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Brak

Wady

Materiał tragedia, ceny również możliwość reklamacji produktu brak

Extra informacje

Po 1 razie spodnie się skulkowaly

Marcin / 2022-09-16

Zdjecia wygladaja ladnie i zachecaja, ale jakosc rzeczy bardzo slaba. Niektore rzeczy zle pozszywane i nierowno. O wiele lepiej wygladaja na zdjeciach. Dobrze, ze promocja byla bo wiecej tam nic nie kupie mojej dziewczynie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnyuch

Wady

Mnostwo

Extra informacje

Katarzyna / 2022-09-14

Zakupiłam już poraz drugi w tym sklepie i jestem mega zawiedziona. Kupiłam kiedyś sukienkę i przyszła bardzo fajna elegancka dobrze uszyta trochę rozmiar był mniejszy niż w opisie. Teraz skuszona sukienka sweterkowa z guzikami ozdobnymi zamówiłam ja. Sukienka bardzo prześwituje a guziki które miały być według zdjęcia czarne srebro przyszły złote. Nie raziło by mnie to gdyby nie były bardzo zniszczone podrapane jakby czymś dotknięte z jakimś płynem i odbite czyjeś linie papilarne z palców które wyżarly kolor z tych guzików. Na dodatek niektóre ledwo się trzymały. Rozmiar oczywiście przy mały a brałam s/m najbardziej to rękawy nie są takie długie a należę do niskich bardzo osób więc nie wiem jak na tej modelce z zdjęcia sięgały do nadgarstkow. Koszt 80zl plus wysylka.Nie warte tej ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Zależy jakie ubranie. Jedne ok inne szmaty

Wady

Przychodzą niektóre zniszczone

Extra informacje

Nie warte swojej ceny. Zbyt wysokie jak na taką jakość

Mayka / 2022-09-13

Takich bubli dawno nie kupiłam!! Zamówiłam kilka bluzek, spódnice i leginsy i są dobre na moja córkę 5 letnia nie na mnie!!! Krzywo uszyte, inne kolory, marszczenia na szyciach i zupełnie inny wymiary ciuchów niż w podanych tabelach! Spódnica która ma 19 cm w pasie x 2 daje 38 cm po rozciągnięciu z siła może będzie 3/4 cm więcej!! Pytam się jaka kobieta ma tyle w pasie? Rozmiarówka swoje a ciuchy… tragedia!!!
Zalety

Brak

Wady

Zła rozmiarówka

Extra informacje

Kasia / 2022-09-12

Polecam fajny dresik, szybka wysyłka

Monika / 2022-09-09

Zamówiłam komplet, spódnica i sweter, ze względu na cenę i to, że w składzie jest wełna. Rozmiar S/M jest niestety trochę za duży, zwłaszcza spódnica ale to nic. Ogólnie wygląda ładnie, mimo, że szycie nie jest za dobre. Jakieś wystające metki, pofalowany materiał. Przesyłka była bardzo szybka. Komplet zostawiam, wygląda odrobinę inaczej niż na zdjęciach, raczej nie będę tam więcej zamawiać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Kolor, szybka przesyłka

Wady

Szycie, zawyżony rozmiar

Extra informacje

Klientka / 2022-09-08

ubrania bardzo fatalne gatunkowo, nie nadaja się do noszenia, brzydko pachną, rozmiarowa mocno zaniżona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

szybka wysyłka, szybki zwrot

Wady

gatunek ubrań, zapach

Extra informacje

Joanna / 2022-09-02

Sukienka, która zamówiłam jest bardzo ładna i dobrze wykonana. Jestem miło zaskoczona strona logistyczna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękna sukienka zgodnie ze zdjęciem. Szybka i sprawna przesyłka

Wady

Nie ma

Extra informacje

Klaudia / 2022-08-30

Zrobiłam drugi raz zakupy w tym sklepie. Za pierwszym razem sweterki przyszły rozciągnięte, jeden był rozdarty na barku…. Zamówiłam drugi raz ponownie, ze względu ze ten sklep poleca jedna z bardzo znanych aktorek…. Niestety znów to samo. Jeden ze swetrów zaciągnięty na rękawie. Widać ze ktoś przeciągnął nitki zaciągnięte i na lewej stronie przycinał… jakość dramat, jak i wykonanie. Guziki ostre źle wykończone, zaciągają cały sweterek…..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Zła jakość, sprzedają uszkodzone ubrania…

Extra informacje

Mi / 2022-08-25

Masakra i tandeta....nigdy więcej zakupów nie zrobię w tej firmie. Zamówiłam 2 topy ,wyglądają tragicznie ,niedoszyte i pofalowane... Noszę rozmiar xs....tutaj kupiłam s/m i nie potrafię wciągnąć na siebie...materiału pożałowali strasznie. Jakość też masakra... Ps. Zdjęcia nie są faktyczne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Modna / 2022-08-18

Maskara co to za ciuchy ! Na zdjęciach wygląda pięknie a w rzeczywistości to zwykle szmaty , każda rzecz prześwituje ( dwa swetry , bluzka , sukienka i komplet dresowy ) nie dajcie się skusić ceną bądź kodem na darmową dostawę! A gwiazdy reklamujące tą markę na bank dostają rzeczy uszyte z lepszych materiałów bo na nich wyglądają dobrze żeby zachęcić do kupowania , omijać sklep szerokim łukiem !!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Wszystko co związane z tą marką

Extra informacje

Magda / 2022-08-18

NIE POLECAM!!! Wysyłka miała być w 24h, sukienka potrzebna na wesele w sobotę, jest czwartek 14:00, która firma wyśle sukienkę z dostawą na jutro?! ŻADNA! Muszę jechać do sklepu i szukać sukienki na wesele, brawo! A może nie mam na to czasu? 2 DNI OPÓŹNIENIA. Albo piszecie, że wysyłka do 3 dni roboczychi szuka się gdzie indziej albo piszecie ze w 24h i wysyłacie. Tak się nie oszukuje. Gdzie mogę wystawić opinię? 'Niech Pani robi co chce'. Fajnie, no to robię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Obsługa

Extra informacje

Dawid / 2022-08-18

Zamówienie przyszło niezgodne z opisem. Zamówiłem BODY o rozmiarze S a dostałem rozmiar XL. W dziale reklamacji usłyszałem, że po prosty metka jest źle naszyta i nie dostanę pieniędzy za zwrot... Oszuści i kolejni zmyślacze. Bardzo nie polecam sklepu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

tanio

Wady

bardzo słaba jakość

Extra informacje

Sandra / 2022-08-17

Dramat. Jakość gorsza niż Shein … a ceny większe niż w Zarze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2022-08-17

Spudnica i top zamowiona w rozmiarze s/m bo innych nie ma. Material śliski nie oddychajcy maskra. Top to dla dzieci zrobiony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Natalia / 2022-08-15

Niestety jestem zawiedziona. Rozmiarówka mega zaniżona, noszę M, a top S/M nie potrafiłam nawet przez głowę przeciągnąć. Również dałam się nabrać. Najpierw na Instagramie się naoglądałam, zamówiłam, "przymierzyłam" i dopiero potem weszłam w sekcje komentarze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

zaniżona rozmiarówka

Extra informacje

Kamila / 2022-08-12

Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Kupiłam 2 sukienki, wyglądają jak na obrazku, ładnie leżą, są dobrze uszyte. Zgadzam się że można się doczepic do materiału - poliester, ale czytając opis produktu wiedziałam co kupuję. Zresztą ciężko się spodziewać super tkaniny kupując sukienkę za 60 zł. Ale to że ładnie wygląda jest dla mnie najważniejsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobrze uszyte, ładnie się prezentują

Wady

Materiał

Extra informacje

Aga / 2022-08-11

Niestety ja również najpierw zamówiłam, potem niechcący weszłam na opinie. I z przykrością stwierdzam, że złe opinie są prawdziwe. Jakość i materiał ubrań jest beznadziejna, niedoszyte, materiał sztuczny. Jednym słowem porażka. Mam nauczkę. Szkoda pieniędzy na tą tandetę.Tego nie da się nosić. Nie dajcie się nabrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak plusów

Wady

Jakość i wykonanie beznadziejne

Extra informacje

Nie da się tego nisić

Gosik / 2022-08-11

Niestety najpierw zamówiłam, potem niechcący weszłam na opinie. I z przykrością stwierdzam, że złe opinie są prawdziwe. W opisie napisane jest, że modelka ubrana jest w rozmiar S/M i się mieści pomimo, że ma duży biust. Niestety po zamówieniu i otrzymaniu sexy pidzamki mój mały biust nie zmieścił się. Ponadto materiał to ortalion z lat 80, wszystko niby nowe a już posiepane, niedoszyte. Metki są osobno. Mam nauczkę, pieniądze wywalone, bo pidzamki nie mogę zwrócić oraz takiego "gówna" nie mogę dać nikomu.
Asortyment
Dostawa
3.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Praktycznie same wady

Extra informacje

Gosik / 2022-08-11

Niestety najpierw zamówiłam, potem niechcący weszłam na opinie. I z przykrością stwierdzam, że złe opinie są prawdziwe. W opisie napisane jest, że modelka ubrana jest w rozmiar S/M i się mieści pomimo, że ma duży biust. Niestety po zamówieniu i otrzymaniu sexy pidzamki mój mały biust nie zmieścił się. Ponadto materiał to ortalion z lat 80, wszystko niby nowe a już posiepane, niedoszyte. Metki są osobno. Mam nauczkę, pieniądze wywalone, bo pidzamki nie mogę zwrócić oraz takiego "gówna" nie mogę dać nikomu.
Asortyment
Dostawa
3.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Praktycznie same wady

Extra informacje

Kasia / 2022-08-10

Bardzo zastanawia mnie jedna rzecz, znane osoby reklamują na instagramie ten sklep mierząc i polecając z całego serca? te ubrania. To jak to możliwe, jeżeli prawie wszyscy "normalni" ludzie piszą, że to szmaty... Może oni dostają ubrania szyte specjalnie do celów reklamkwych z lepszych materiałów. Przecież polecając je podpisuja je swoim nazwiskiem...

A.P. / 2022-08-09

Dość słaba jakoś, kupiłam pare bluzek na promocji, dobrze, ze na promocji, bo przy cenie regularnej plułabym sobie w brodę. Materiał albo za sztywny, albo za cienki, ramiączka od bluzki idą mocno pod pachę, z sukienki w koronkę wychodzą gumki i mimo to, ze je obcinałam gumki dalej wychodziły… Rozumiem, ze sukienki są dość tanie, ale to nie znaczy, ze ma być to sukienka na jedno wyjście, jedno pranie. Czasem jednak warto dopłacić i mieć fajną rzecz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka realizacja zamówienia

Wady

Słabe materiały co wiąże się z jakością, płatny zwrot

Extra informacje

Andżelika / 2022-07-29

Szkoda,że infolinia nie jest jednak czynna do 15. Również pracuje na obsłudze klienta i jednak kontakt z nami jest możliwy przez godziny jakie są ustalone. Jest 14.48 a brak odezwy od ,, konsultantow\'\' i komunikat że jest się pierwsza osobą w kolejce do rozmowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wady

Słaby kontakt

Extra informacje

NINA / 2022-07-29

Dziewczyny tak krytykujecie jakość materiałów itd, ale przecież sukienki są po 80 zł to czego można się spodziewać? Kupcie w sklepie za 300 czy 500 to będzie lepszy materiał. Zamówiłam 3 sukienki jedna z nich może faktycznie słabo uszyta, trochę spadała i biust wyskakiwał ????, ale jedna z nich wybrałam i jestem zadowolona. Zwrot łatwy bez problemów szybko zwrócili pieniądze. Jeżeli ktoś chce sukienkę na jakąś okazję na raz to jak najbardziej polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena, szybka realizacja zamówienia, łatwy zwrot towarów i pieniędzy

Wady

Jakość materiału, ale adekwatna do ceny produktów

Extra informacje

Klaudia / 2022-07-23

Tragedia sukienka różni się całkowicie i ma tak cienki materiał że szok wszystko widać. Okropnie układa się na ciele. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karolibna / 2022-07-21

Rzeczy jakie przychodzą z tego sklepu to tragedia. Na zdjęciach piękny ciuch, a później dostaje coś co już bez mierzenia wygląda fatalnie. Romizar uniwersalny czy S/M to w rzeczywistości XS/S. wychodzą nitki, materiał jak plastk
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Ewa / 2022-07-19

Zamówiłam pierwszy raz skuszona ceną. Zastanawiałam się jakim cudem sukienki są o połowę tańsze niż w innych tego typu butikach. Teraz już wiem... Dostałam szmatę, a nie sukienkę. W nazwie produktu zastosowali '' lniana" a przyszedł plastik! 65%poliester 35 bawełna... Lnu ani 1%. Nabijanie klientów kłamliwą nazwą i podrasowanymi zdjeciami. Odradzam wszystkim. Sukienki może na zdjęciu wyglądają jak z innych sklepów dużo droższe modele, jednak w rzeczywistości nie są warte złamanego grosza. Jak to mówią tanio kupiłeś, dwa razy straciłeś. Mimo, że paczka przyszła szybko daje same 1 ponieważ dla takiego towaru powinnam dać ujemne punkty, aby oddać moje rozczarowanie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak!!

Wady

Extra informacje

Ola / 2022-07-19

Sukienka, którą zamówiłam może nie prezentuje się źle, ale wykończenie detali jest tragiczne. Z obszyć guzików wystają nitki. Jest uszyta bardzo niedbale, przez co stwierdzam że jakościowo ciuch traci. Opublikowałam na stronie częściowo negatywną opinię o sukience, jednak nie została ona opublikowana.Zapewne więc znaleźć tam można tylko dobre opinie:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.00
Zalety

Sukienka wydaje się ladna

Wady

Zwracając uwagę na detale ubranie traci na jakosci

Extra informacje

Claudii / 2022-07-16

Jakość jest tragiczna!!\r\nNa zdjęciach wszystko wyglada super, a w rzeczywistości już jest o wiele gorzej.\r\nKrzywo uszyte, prześwitujące, materiał zupełnie inny niż jest pokazany na zdjęciu.\r\nTrafiłam dobrze może 2 razy.\r\nWięcej nie zrobię u nich zakupów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75

Magdalena / 2022-07-16

Zakupiłam sukienkę, która na zdjęciu wyglądała idealnie. Była nie droga plus przesyłka. Sukienka okazała się za mała i źle uszyta w biuście... odesłałam ją, lecz nie odbierają przez zwykły paczkomat, sukienka została niby odesłana do mnie ale do tej pory jej niemam... dostałam email że sukienka zostanie wysłana do rzeczy utraconych jeśli nie wyślę danych firmy Pakuten... dalej nie wiem co dalej, bo każą mi ją zwrócić a jej nie mam. Chyba, ludzie odpisujemy na e-mail nie czytają dokładnie wiadomości.. ciekawe co będzie dalej... 90zł droga nie chodzi.. a nie umie załatwić prostej sprawy...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Zadnych

Wady

Źle uszyta, za mała

Extra informacje

Nie potrafią poradzić sobie z prosta sprawa

Iśka / 2022-07-13

Zamówiłam trzy sukienki, dostawa ekspresowa, towar zgodny z zamówieniem, sukienki śliczne. Materiał ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiosna / 2022-07-11

Sukienki rewelacyjne,dobrze uszyte, nie śmierdzą, zamawiałam już piąty raz i za każdym razem super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2022-07-09

Kupilam trzy sukienki wszystkie nadają się prosto do kosza.. materiał katastrofa, szycie koszmar. Nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
2.00

Nowy klient sklepu / 2022-07-07

Skusiłam się na ubrania, bo zdjęcia wyglądały dość spoko, ceny również promocyjne. Stosunek jakości ubrań do ceny to przepaść. W tych samym cenach można dorwac ubrania lepszej jakości w sklepie zwyjlym sklepie. Koszulka z nadrukiem serduszka wygląda tak jakoby ktoś po % to drukował, bo serce jest pod pachą. Materiał prześwitujący. Sznurki przy innym topie za krótkie. Drugi raz nie zrobię zakupów w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Prześwitujący materiał, nadruk pod pachą, ubrania bardzo cienkie, małe,

Extra informacje

Ewelina / 2022-07-06

Ciuszki spoko,nie smierdza jak pisza inne osoby.Material troche sztuczny ale ujdzie ????Kolor sukienki rozni sie,jest bardziej bordowy,drugiej tez ale mimo wszystko polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Szybka przesylka

Wady

Material sukienek sztuczny

Extra informacje

Ilona / 2022-07-05

Zamowiłam w niedzielę, a dzisiaj przyszła paczka. Sukienka jest w porządku, ładny kolor i wszystko ładnie zszyte. Jednak materiał bardzo cienki i nieoddychający. No nie jest źle, ale też nie jest super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Małgorzata / 2022-07-04

Zdecydowanie odradzam zakupy. Kuszące zdjęcia zamieszczone na stronie sklepu nijak mają się do otrzymanych ubrań. Dawno nie natrafiłam na tak słabej jakości materiały, aż do momentu otrzymania przesyłki. Dramat. Prześwitujące i mega sztuczne. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybka przesyłka

Wady

Fatalna jakość materiałów

Extra informacje

Agnieszka / 2022-07-02

Zamawialam z tego sklepu chyba 3 razy. Za kazdym razem byłam zawiedziona... Materiał nie jest zgodny z materialem ze zdjec. Wszystko przeswituje, nie uklada się, jest krzywo pozszywane, pod sukienke musialam podszyc material, poniewaz wyjscie w czyms tak przeswitujacym nie jest odpowiednie. Sweter rozciagnal sie niemozliwie dziwnie, szew kreci sie dookola. Pranie reczne nic tu nie dało. Nawet wzor na ubraniach rozni sie diametralnie. Zdjecia sa mocno obrobione przez co klient czuje sie oszukany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Materiał, cena nieadekwatna do produktu, slabe szycie, mocno naciagniete zdjecia

Extra informacje

Monika / 2022-06-29

Dramat. Materiał to najgorszy szit jaki chyba jest dostępny na rynku. Człowiekowi duszno po 5 minutach od ubrania. Rozmiary jakieś z kosmosu, materiał bez żadnego obszycia, bardzo ale to naprawdę bardzo brzydkie szycie. Nie polecam. Nigdy nie trafiłam na tak słabej jakości produkt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych

Wady

Wszystko

Extra informacje

K.W / 2022-06-28

Materiał tragedia.. rozmiar s/m to jakieś xxs .. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Mała rozmiarówka

Extra informacje

12345 / 2022-06-28

Najgorszy sklep w jakimkolwiek coś zamawiałam. Zamówiłam komplet bluzka ze spódniczka po pierwsze rozmiar S to raczej XXS do, tego spodnica była dziurawa. Odradzam każdemu kupowanie w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

M.K. / 2022-06-23

Zamowilam w sklepie 2 sukienki. Jedna material , wykończenie ok, natomiast to nie byl rozmiar s/m tylko zdecydowanie L. Druga natomiast to porażka. Przezroczysta, nie obszyta! Material tragiczny. Chyba najtanszy dostepny. Zwrot przebiegl bez problemu. Obsluga w tym byla pomocna. Nie zaryzykuje już straty pieniędzy na przesyłki....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Obsluga i szybki zwrot gotowki

Wady

- material, obszycie, wykończenie, rozmiar

Extra informacje

Niki / 2022-06-22

NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE. JAKOŚĆ TOWARU JEST DRAMATYCZNA. UBRANIE PO JEDNYM PRANIU JEST DO WYRZUCENIA, TOWAR PRZYSZEDŁ USZKODZONY I BRUDNY. NA DODATEK ZWROT TOWARU NIE JEST DARMOWY.... NA INFOLINIĘ NIE MOŻNA SIĘ DODZWONIĆ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Użytkownik / 2022-06-17

Oszustwo!!! Nie wysyłają wszystkich produktów za które się płaci . Wiadomości nie da się wysłać zero kontaktu po czekaniu 7 minut na infolinii kazali wysłać maila i dziękuję dowidzenia. Fatalna obsługa.produkty porozciągane rozmiar s wygląda jak XL . Nie polecam! Dno i jeszcze raz dno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Towar okropny zero porównania do tego co jest na zdjęciach które kuszą oko.rozmiar S/m przychodzi jak XL nie wysyłają wszystkich towarów oszuści zero kontaktu z kupującym i pomocy

Extra informacje

Justyna / 2022-06-16

Kupiłam ostatnio trzy t-shirty. Dramat - materiał prześwitujący, źle uszyte, szycia boczne tak krzywe. Kupiłam na promocji : z 86 zł na 24 zł. Nie wiem jak te koszulki mogły być po 86 zł , jak one nawet 8.60 nie są warte. Masakra ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Nie ma

Wady

Jakość , wykonanie

Extra informacje

Martyna / 2022-06-15

Te ubrania pod każdym względem to żart jakiś!!! Nie dajcie się nabrać na te "piękne" zdjęcia. Wszystko prześwituje, ceraty mają lepsze materiały niż te ubrania!! Bluzki źle uszyte, guziki ledwo wiszą, naprawdę nie wiem co powiedzieć. Ciekawa jestem czy właścicielka lub żona właściciela chodzi w tych "projektach" czy wyrzuca je do kosza! Nigdy nie dodaje żadnych opinii, zwłaszcza złych, ale naprawdę te ubrania to jakiś żart, wstydzilibyście się. Pakuten za to co wciskacie ludziom!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma! To totalne dno!

Wady

Wszystko jest wadą i jednym wielkim żartem!

Extra informacje

Ocena 1 bo nie można dać 0!

Ewa / 2022-06-14

Szkoda czasu i pieniędzy. Ubrania tak niskiej jakości, że nadają się co najwyżej tylko 'na jeden raz i do kosza'. Za zwrot 'ubrań' trzeba zapłacić z własnej kieszeni. Do tego robią jakies mahlojki z paragonami. Zrobiłam zakupy na ponad 400 zł, na otrzymanym paragonie miałam połowę kwoty. Pisałam do obslugi klienta o korektę, razem z pytaniem czy nie będzie problemów ze zwrotem, ale nie skomentowali tego faktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Niskie ceny

Wady

Porażająco niska jakość produktów, płatne zwroty

Extra informacje

Zrobiłam w sklepie zakupy 4 razy. Zawsze zwracałam wszytskie produkty.

JOLANTA / 2022-06-09

po prostu brak słów ,nigdy nie było takiej sytuacji żebym taką ilość ciuchów musiała zwracac..bluzki S/M? chyba xxs! materiał przezroczysty,jakość fatalna,szmaty,w chinczyku lepsze sprzedają! TOTANE DNO NAPRAWDĘ NIE WIEM JAK MOŻECIE LUDZIOM TAKIE KITY WCISKAC..ZEBY TO CHOCIAŻ BYŁO TO CO NA ZDJĘCIU ! JEDNAK WRÓCĘ DO ZAKUPÓW W SCHEIN! BO TAM W PORÓWNANIU DO WASZYCH CIUCHÓW TO JEST ZŁOTO! SWETR ZA 9 DYSZEK JAK SZMATA DO PODLOGI!
Zalety

BRAK

Wady

BRAK

Extra informacje

Natalia / 2022-06-05

Śmierdzący materiał , słabe wykonanie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Kuszące promocje

Wady

Extra informacje

Sabina / 2022-06-01

Ja polecam mimo tego iz zamowilam bluzkę, bluzka okazała się uszkodzona - po zgłoszeniu reklamacji taka sama bluzka została mi wysłana na koszt firmy . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko sprawnie bezproblemowo

Wady

Brak

Extra informacje

Szybko odpowiadają

Weronika / 2022-05-31

Żeby was za***i za to co wysyłacie ludzią oszuści!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brakło by mi czasu na wypisanie

Extra informacje

Nicola / 2022-05-27

Byłam kiedyś zadowolona z rzeczy które u nich zamawiałam… DO DZISIAJ. Jestem gorzej niż rozczarowana, tak jak właśnie czytam, tak i u mnie doszło do pomyłki z zamówiona sukienka. Na zdjęciu było wszystko pięknie, na filmiku tez kolor piękne bordo, mam imprezę lada moment, a sukienka?! Przyszła różowa!! I gdyby to jeszcze był ładny kolor to machnęłabym ręka, ale k*rwa… To jest wręcz tani róż, krzykliwy, barbie róż! Jak można dodawać zdjęcia bordowej sukienki, a wysłać takie gowno?! GDYBYM CHCIAŁA RÓŻOWA TO BYM WYBRAŁA RÓŻOWA. Jak przeczytałam regulamin zwrotu to już totalna tragedia. Oni się mylą, a ja jako konsument na tym tracę? Paranoja!! Byłam naprawdę zadowolona dotychczas, ale nigdy więcej nic nie zamówię od tych złodziei. Piękne macie zdjęcia, ale zachowanie okropne. Niech was szlak trafi za moja i każdej z osobna dziewczyny która Wam zaufała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kompletnie inna sukienka niż na zdjęciu !!!!

Extra informacje

Nawet tego gówna nie założę :)

Iza / 2022-05-23

Dostałam dziś inną sukienkę niż zamówiłam, oczywiście z winy pracownika! Wysłałam zdjęcia na e-mail. Teraz każą mi robić zwrot,chodzić po pocztach,samemu iść wydrukować formularz! To jakaś kpina! I to na mój koszt a później rzekomo oddadzą pieniądze! Waszym obowiązkiem jest wysłać kuriera z odpowiednią sukienka za którą podkreślam ZAPŁACIŁAM !!!! i wymienić ją na model który dostałam i to na wasz koszt!! Co wy sobie jaja robicie? Sklep nawala a Ty masz chodzić, prosić się ,odsyłać na swój koszt i łaskawie czekać na zwrot za towar który się zapłaciło! Jakieś nieporozumienie i kpina z klienta!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych zalet!!!!

Wady

Inny towar niż się zamawia!!!

Extra informacje

Ola / 2022-05-23

Słaba jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Agnieszka / 2022-05-20

Zdecydowanie odradzam! Firma nastawiona na łatwy zysk poprzez oszukiwanie konsumentów. Na zdjęciach ubrania mają rewelacyjne kolory, a przychodzą cuchnące chinszczyzną i jakby wyblakłe. Zamawiałam u nich sukienkę. Były dwa wzory do wyboru, więc skuszona pięknymi zdjęciami wybrałam jeden z nich. W paczce natomiast przyszedł zupełnie inny wzór. Pisałam maile, dzwoniłam, wysyłałam zdjęcia że doszło do pomyłki, ale niestety otrzymywałam zawsze odpowiedź: dostała pani prawidłowe zamówienie. Nie dawałam za wygraną i cały czas tłumaczyłam że to nie jest ten wzór sukienki który zamówiłam, a otrzymany wzór ma sukienka o zupełnie innej nazwie. Po czym dostałam odpowiedź, która zwaliła mnie z nóg: w tej chwili sukienki są szyte z belki materiału z tym wzorem ????????????‍♀️ To po co na stronie jest możliwość wyboru, skoro i tak wysyłają to co im się podoba....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Fason sukienki całkiem ok

Wady

Obsługa, oszukiwanie konsumentów i wprowadzanie ich w błąd.

Extra informacje

Magdalena / 2022-05-20

Tragedia!!! Odradzam zakupy w tym sklepie. Ubrania okropnej jakości, śmierdzą tanim materiałem na dodatek krzywo uszyte. Zdjęcie prezentowane na stronie internetowej nie odzwierciedlają prawdziwego wyglądu tych ubrań
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Tani śmierdzący materiał,

Extra informacje

Paula / 2022-05-13

Nie wiem skąd aż tyle negatywnych opinii. Pierwszy raz zamówiłam trzy sukienki, oglądając je wcześniej na krótkim filmiku, który prezentował kolekcję. Stwierdziłam „zaryzykuję” :) Oczywiście spodziewałam się, że za taką cenę materiał i obszycie nie będą idealne, a zaskoczyłam się pozytywnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena

Wady

-

Extra informacje

Asia / 2022-05-11

Ten sklep to porażka.. zamówiłam raz sweter "bestseller". Przyszła tania chińszczyzna, materiał okropny, nie równo uszyte, jednym słowem wyglądało okropnie...postanowiłam dać drugą szansę, gdyż zobaczyłam ładną bluzkę, niestety na żywo już tak nie wyglądała, materiał gorszy od sieciówki, niby S/M a na L też by weszło, nie wygodna do noszenia, a co najlepsze zapach tej bluzki powalił na kolana... śmierdziała okropnie. Jednym słowem ciuchy na zdjęciach a w rzeczywistości to dwie różne rzeczy.. NIE POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Zapach okropny

Extra informacje

Marlena / 2022-05-11

Sukienka przepiękna! Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa. Polecam! ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-05-11

Nie polecam Nikomu! Zamówiłam sukienkę a przyszła prześwitująca szmata bez podszewki! Za takie pieniądze to kupiła bym coś o wiele lepszego nigdy więcej nic tam nie kupie i odradzam każdemu te zdjęcia a realia bardzo wiele różnią
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

AnnaK / 2022-05-10

Nie polecam sklepu, poniewasz nie zachowuja sie profesionalnie. Probowałam dokonac zwrotu, probowałam wypełnic formulaz na stronie ale przez kilka sprób system nie wysylał formulaza. Na własna reke pobrałam formulaz na stronie i wypełniłam bo taka opcja jest mozliwa. Włozyłam do paczki i wysłałam inpostem. Niestety sklep nie odebrał paczki i wróciła z powrotem. Na meile odpisuja nie grzecznie. Na pytanie jak mam teraz wysłac ta paczke, konkretnie nie podaja info. Nie polecam, poza tym jakosc ubran nie jest warta tych pieniadzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Chciałam kupic / 2022-05-06

Proponuję dopracować stronę przez ok godzinę dodawałam sobie rzeczy do koszyka gdy już chciałam przejść do składania zamówienia nie zamykając strony weszłam na maila by pobrać kod na darmowa dostawę niestety gdy wróciłam do karty z otwarta strona mojego zamówienia już nie było koszyk pusty. I choć rzeczy fajne to zniechcecilam się do zakupów.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00

Marlena / 2022-04-25

Ubrania nie powalają jakością, jedne sa bardzo fajnie uszyte i wygodne, a inne niestety nie. Szukałam czegoś na wesele i niestety jestem bardzo szczupła i musiałam odesłać. Sama dostawa przebiegła sprawnie i roznieś zwrot pieniędzy został szybko wykonany. Bardzo dobre wrażenie wywarła także obsługa klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Aleksandra / 2022-04-19

Szczerze nie polecam. Skusilam się żeby zamówić coś z firmy Pakuten gdyż zobaczyłam ofertę dostawy „do piątku” i tak oto złożyłam zamówienie, które nie dotarło na czas. Z racji tego, ze nie mieszkam w Polsce i musiałam wrócić do kraju gdzie mieszkam - nie odebrałam paczki która przyszła po czasie. Bardzo nie słowna firma, dostałam także maila w formie ignorancji totalnej. Boje się otworzyć tą paczkę już wtedy kiedy będę mieć możliwość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Niesłowność, ignorowanie klienta

Extra informacje

Ewa / 2022-04-19

Ubrania bardzo słabej jakości, nieprzyjemnie pachną i farbują worki w których się znajdują. Zwróciłam wszystko co zamówiłam, natomiast sprzedawca odmówił zwrotu pieniędzy za piżamę i koronkowe body. Argumentowano odmowę wewnętrznym regulaminem. Sprzedawca przestał odpisywać na moje maile w których domagałam się wyjaśnień i powoływałam się na przepisy, które stały w opozycji z regulaminem sklepu. Dopiero interwencja Rzeczniczki Praw Konsumenta pomogła i odzyskałam pieniądze. Bardzo odradzam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

fatalna jakość, oszust

Extra informacje

Pakuten / 2022-04-17

Wszystko produkowane w chinach. Śmierdzi plastikiem i chemią. Ubrania do wywalenia na śmietnik gdyż nie przyjmują zwrotów. Piękna FAŁSZYWA strona internetowa Pakutena, odradzam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kate / 2022-04-16

Szybkosc dostawy to chyba jedyna zaleta. Zamówiłam kilka koszulek. Materiał gorszy od ścierki do podłogi. Naklejki na koszulkach klejone nogami. Bluzka z dlugim rekawem, wykonana przyzwoicie lecz materiał rowniez pozostawia duzo do życzenia. Ogolnie nie polecam bo rzeczy nie warte nawet tak niskich promocyjnych cen. Jednym slowem tandeta!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Material oraz wykonanie

Extra informacje

Kasia / 2022-04-16

Jestem zdziwiona złymi opiniami,zamówiłam 2 sukienki i 2 bluzki, wszystko jest super,rozmiar idealny ,dokładnie s/m a nie zadne xs.Teraz czekam na spódniczkę i komplet z krótkimi spodenkami,mam nadzieje ze tez bede zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetne rzeczy,szybka dostawa,tanio

Wady

brak

Extra informacje

Weronika / 2022-04-13

S/M To niestety rozmiar XS…\\r\\nRzecz która dostałam miała dziurę nawet nie odpisują na wiadomości.. zdjęcia na modelce wydają się duże a w rzeczywiści niestety są małe. Nosze 36 rozmiar a w to ledwo wejdę ☹️☹️☹️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Małe rzeczy

Extra informacje

Kupujący / 2022-04-08

Nie polecam. Takie strony zniechęcają do dalszych zakupów przez internet. Odzież tandetna. S/M? Raczej XS.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Barcia / 2022-04-08

Właśnie dostalam towar zamowiony z tej strony. Nie polecam . Ubranie nie jest adekwatne do pokazywanych rzeczach na stronie...szkoda wydanych pieniędzy
Asortyment
1.00
Zalety

Brak

Wady

Rzeczy najgorszej jakosci jakie widzialam

Extra informacje

Sonia / 2022-04-01

Wzbraniałam się zawsze zamawiać z tej strony ,nie wiem czemu - raczej trzymam się swoich stałych sklepów i nie kombinuje .. ale zamówiłam ostatnio pod rząd 2 razy ciuszki i powiem szczerze,jestem zadowolona.Przesyłka przyszła na 2 dzień,ciuchy fajnej jakości , mimo rozmiaru s/m w który myslalam,że sie nie zmieszcze, ciuchy lezą super. Na pewno wrócę nie raz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ciuchy dobrej jakości, szybka przesyłka

Wady

brak

Extra informacje

Wiki / 2022-03-31

Zamówiłam dwie sukienki bardzo ładne ale niestety prześwitują na tyłku z przodku jeszcze można jakoś zasłonić ale niestety wszyscy będą oglądać moja majtki :/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Szybka wysyłka ,duże promocje ,kolory są wyraziste

Wady

Prześwitujący materiał

Extra informacje

Ninka_# / 2022-03-29

Zamówiłam błękitny komplet bluzka-top i legginsy prążkowane, czytając skład zdawał się być porządnym, niestety po otrzymaniu przesyłki się zawiodłam. Nie dość, że kolor odbiegał od tego na zdjęciu, bo bardziej wchodzi w szarość to cienki materiał, bawełny w składzie to chyba wogóle nie widziało i po drugim razie noszenia legginsy skulkowane. Na dodatek zamiast dać w legginsach gumke w pasie jak to przy legginsach,dresach itp, to jest tylko zwykły sznurek i kiedy się chodzi jest jako tako, gorzej jak się usiądze i wstanie ,wtedy się wygląda jakby się narobiło w portki, ponieważ tak się ściągają..Porażka totalna. Chciałam dać opinie i komentarz pod otrzymanym kompletem, pisze że dodano recenzje, a jak sprawdzam od kogoś z telefonu to nie ma żadnego komentarza, ktoś chyba zajmuje się sortowaniem i akceptowaniem komentarzy ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Materiał, jakość

Extra informacje

2 razy

Monika / 2022-03-29

Nie polecam jakość wykonanie jak chińskie a nawet gorsze . Bo u Chińczyka kupiłam lepszej jakości sukienki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Materiał , jakość ,

Extra informacje

Ania / 2022-03-28

Beznadziejny towar, zdjęcia absolutnie nie odzwierciedlają zakupionego towaru w rzeczywistości. Błędnie wszyte metki na towarze . Źle opisany towar, ceny zawyzone by później móc obniżyć do tzw. promocji. Nie polecam sklepu, są zdecydowanie solidniejsze sklepy internetowe z dużo lepszym jakościowo towarem niż sklep internetowy pakuten.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hanuśka / 2022-03-26

Mimo wielu negatywnych opinii, kilka dni temu postanowiłam zamówić jeden z produktów....Bardzo fajny dres, promocyjna cena, jakość materiału też jest spoko, dostawa w 2 dni. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Ciepły materiał, fajny kolor, bardzo wygodny dres

Wady

Extra informacje

Kilka dni

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość / 2022-03-25

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Tak kiepskiej jakości nie widziałam

Extra informacje

Nie kupię już tu nic więcej

Marzena / 2022-03-23

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Marzena / 2022-03-23

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Marzena / 2022-03-23

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
2.33

Marzena / 2022-03-23

Towar nie zgodny zr zdjęciami. Kiepska jakość
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
2.33

Ola / 2022-03-23

Nie polecam towar nie zgodny z opisem gatunkowo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

,-

Wady

Gatunkowo

Extra informacje

,

Rozczarowana / 2022-03-21

Ubrania są bardzo słabej jakości, materiał jest tandetny, ubrania kurczą się. Żałuję, że dokonałam zakupu w tym sklepie. To dla mnie nauczka na przyszłość, żeby bardziej zwracać uwagę na jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tragiczny materiał, ubrania kurczą się

Extra informacje

3 miesiące

Natalia / 2022-03-21

Nie polecam. Półtora roku temu zamówiłam pierwszą sukienkę ze sklepu Pakuten i była beznadziejna, jak szmatka do wycierania podłogi, ale na zdjęciach oczywiście była piękna. Po tym czasie postanowiłam dać im drugą szansę z nadzieją, że może z upływem czasu poprawili jakoś swoich produktów. \r\nZamówiłam dwie sukienki, sweter oraz spódnicę. Na zdjęciach wszystko wyglądało bardzo ładnie, porządnie. W rzeczywistości natomiast sukienki były jak fartuchy, w ogóle się nie układały, nie wspominając o materiale, jakości oraz brzydkim zapachu. Sweter… na zdjęciu wyglądał na gruby, porządny sweter w pięknym wiosennym kolorze, natomiast na żywo jest to cienka, psu z gardła wyciągnięta szmatka o zdecydowanie wyblakłym kolorze. Jedynie spódnica jest nie najgorsza. \r\nZ pewnością były to moje ostatnie zakupy w tym sklepie.\r\nNie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Natalia / 2022-03-17

Zdecydowanie nie polecam towar rzeczywisty nie pokrywa się że zdjęciami

Girl / 2022-03-17

Rozmiar tragedia. Rzeczy jak z lumpeksu. Nie polecam!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Iwona / 2022-03-16

Jestem mega zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-03-15

Jakość średnia, bluzeczka na ramiączka kupiona na podstawie podanych wymiarów, rzeczywiście mogę ubrać w nią lalkę, Za taką cenę nie będę bawić się w odsyłanie. Wylądowała w " koszalinie" . Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Zero

Wady

Materiał tandeta

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Karola / 2022-03-12

Zamówiłam komplet dresu w kolorze ciemnego brązu, paczka przyszla na następny dzień także na plus. Oprócz intensywnego, brzydkiego zapachu, po wypraniu ten zapach zniknął. Mimo tego, co jest raczej minusem, materiał dresiku jest gruby, ciepły i dopasowany, do tego bardzo dobrze uszyty. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, gruby, ciepły materiał, kolor taki jak na zdjęciach, przesyłka na drugi dzień

Wady

nieprzyjemny zapach po rozpakowaniu

Extra informacje

Monika / 2022-03-09

NIE POLECAM...ubrania na zdjęciu zupełnie inne niż wysyłają, inny krój i wzór. Oszuści !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Oszusci

Extra informacje

NiezadowolonaPaniX / 2022-03-07

Przestrzegam wszystkich przed zakupem czegokolwiek w tym sklepie.! Materiał ubrań tragiczny, obsługa również.! Wysyłane są rzeczy w innym rozmiarze niż zamawiane, po czym później nie chcą przyjąć zwrotu i oddać pieniędzy. Najgorszy sklep w jakim dokonałam zakupu. Nigdy więcej z niego nie skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alicja / 2022-03-06

Niestety jakość ubrań bardzo niska. Zamówiłam T-shirt'y, sukienkę i bluzkę. Materiał paskudny. Koszulki jakieś chropowate i brudne. Krój sukienki ładny, ale materiał paskudny. Plus to szybka dostawa. Jak ktoś nosi M niech nie zamawia rozmiaru S/M. Za mały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Czas dostawy

Wady

Jakość

Extra informacje

Wioleta / 2022-03-03

Jakościowo katastrofa, a druga sukienka przyszła nie taka jaką zamawiałam…. Żałuję, że przeczytałam opinie dopiero po złożeniu zamówienia. Rzeczy pokazywane na stronie zupełnie nie pokrywają się z tym co przychodzi w paczce…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Żadne

Wady

Wszystko

Extra informacje

Patrycja / 2022-02-27

Nie polecam. Zdj na stronie upiększone. W rzeczywistości ubrania nie wyglądają. Z całego zamówienia zostawiłam zwykłą bokserkę, którą była z metką dobrze mi znaną. Pracowałam w typowym chińczyku i tam właśnie były ubrania z takimi metkami. Więc już wiem skąd ubrania zamawiają. Zawiodłam się tym co zobaczyłam. Plus, że kasę odzyskałam. Więcej nie zaryzykuję i nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wady

Chińszczyzna

Extra informacje

Paula / 2022-02-23

Golfy materiał nieprzyjemny drapie , bez metek wygląda jak z chińczyka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Dorota / 2022-02-22

Sweterek masakra, nigdy więcej nie zamówię nic z tego sklepu, oszuści, masakra, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kaka / 2022-02-20

Rok temu zamawialismy odzież. Na zdjęciu pięknie ładnie A jak przyszło to dramat .nie polecam i do tego jeszcze zwróciliśmy odzież rok temu i do dzisiaj nie zwrócili nam pieniędzy. Oszuści złodzieje. Nie polecam !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2022-02-11

SwetryOkropna jakość nie nadają się do noszenia oszuści i naciągacze towar jak z lumpeksu bez metek!

Kinga / 2022-02-10

Niestety ale i ja nabrałam się na piękne zdjęcia, w rzeczywistości ubrania nie nadają się do noszenia. Z 3 rzeczy żadna nie spełnia choćby moich najmniejszych oczekiwań. Wychodzące nitki, prześwitujący materiał i dodatkowo brzydki zapach. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2022-02-09

Nie polecam jakość masakra do tego dostałam podarte???? żałuję że zamówiłam..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Justyna / 2022-02-09

Kupiłam 3sweterki i t-shirt,spodziewałam się dobrej jakości z racji ceny wyjściowej tych rzeczy ,niestety te ubrania nie są dobrej jakości ,odbiegają od zdjęć jakie są na stronie ,niby s a mega duże do tego materiał niektórych rzeczy jakby na jeden raz o praniu nie było by mowy nawet ręcznie,może innym się trafią takie rzeczy jak są na stronie i dobrej jakości mi takie nie przyszły i nie zaryzykuje już zamawiając tam.Duzy plus że bardzo szybki zwrot gotówki za zakup.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybki zwrot gotówki,szybka dostawa

Wady

Kiepska jakość produktów

Extra informacje

Jestem mega zawiedziona. Ubrania jakby na kolanie szyte ! tandeta taka ,że aż żal. Patrząc na przeceny z jakiej kwoty jest obniżka spodziewałam się najlepszej jakości a nie szmat za przeproszeniem. Chyba więcej nie muszę nic pisać,

Dominika / 2022-02-02

Niestety zdjęcia nie odzwierciedlają prawdziwych produktów. Kolory znacząco odbiegają od kolorystyki przedstawionej produktu (nie, nie jest to wina różnych ekranów). Jakoś materiałów i wykonanie produktów jest okropna. Zdecydowanie nie polecam, strona zachęca do kupna natomiast po otrzymaniu przesyłki jest jedynie zawód.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Fatalna jakość produktów, odbiegająca kolorystyka od rzeczywistego opisu

Extra informacje

Iga / 2022-01-28

Tragiczna jakość ubrań. Fatalny kontakt z klientem. Odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Nikola / 2022-01-28

Jestem zadowolona z zakupów w sklepie Pakuten !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

B.dobra jakość . Ubrania zgodne z opisem :)

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2022-01-26

Kupiłam piżamę, która wyglądała inaczej niż na zdjęciu. Naprawdę była okropna. Odesłałam ją do sklepu, ponieważ na stronie dało się kliknąć zwrot. I otrzymał maila, że zwrot został zaakceptowany więc odesłałam ją. Po czym dostaje informacje, że zwrot dotarł, ale nie ma możliwości zwrotu piżam i żebym przesłała 14 zł to mi ją odeślą. To chyba jakiś żart, wprowadzają w błąd, a później jeszcze chcą, żeby płacić za wysyłkę. Okropna piżama wyszłaby 70 zł. Śmiech na sali. Co za sklep. Nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ubrania inne niż na stronie,Okropna jakość, brak porozumienia się ze sklepem, wysyłka na własny koszt

Extra informacje

Anita / 2022-01-26

Jakość produktów - porażka, materiał jakby rozciągnięty, sweterki w ogólnie nie wyglądały jak na zdjęciu ze strony. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

brak

Wady

Generalnie to same wady

Extra informacje

Doma / 2022-01-25

Ścierki do podłogi są lepszej jakości niż te ubrania, chińskie g*wno, porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Angela / 2022-01-25

Ten sklep to jakiś żart!!! Otrzymane produkty w ogóle nie wyglądają tak jak na zdjęciu, dodatkowo część ciuchów nie posiada metki!!! Materiały są fatalne!!!! Swetry z dziurami, dosłownie rozpadające się, wystające nitki, dramat!!!! Strata pieniędzy. Na pewno więcej tu nie kupię i odradzam każdemu!!!!! Uważam, że sprzedaż takich ciuchów to zwyczajne oszustwo! Naprawdę nie polecam i jak najszybciej zwrócę ciuchy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko, dosłownie wszystko

Extra informacje

Edyta / 2022-01-24

Zamówione sweterki okazały się za małe.. Nie było problemu ze zwrotem .. w ciagu tygodnia pieniądze mialam na koncie! Jakość ubrań średnia..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

eloelo2 / 2022-01-24

Zamówiłam 3 sweterki, szybka dostawa. Sweterki wydawały się zgodne z wyglądem na stronie, po kupnie wydawały się ok. Niestety po pierwszym praniu swetereki wyglądają na bardzzo zużyte. Dodatkowo przy białym sweterku brązowe guziki zaczeły odbarwiać. Za taką cenę jakość powinna być dużo lepsza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Szybka dostawa

Wady

odbarwianie, słaba jakość materiału

Extra informacje

Anka / 2022-01-22

Porażka. Tragedia. Nie zamawiajcie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak zalet

Wady

Same wady

Extra informacje

Aga / 2022-01-21

Ubrania ...porażka tylko z 10 zamówionych ,3 nadają się w miarę do noszenia,wymiary nie zgodne z podanymi ,jakość straszna
Zalety

Wady

Zwrot dokonałam paczkomatem w grudniu ,zwrotu pieniędzy nie dostałam no że mamy 21 styczeń

Extra informacje

Amno / 2022-01-20

Nie polecam. Rozmiarówka mega zawyżona, ubrania dziurawe, zupełnie inne niż na zdjęciu. Sklep dramat. Lepsze ubrania znajdziecie w lumpie. Szkoda czasu i pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

klaudia / 2022-01-20

Nie polecam zakupów ze sklepu Pakuten. Ta pseudo marka to wielka porażka, ubrania na zdjęciu odbiegają od rzeczywistości, jeszcze nie widziałam tak gównianych jakościowo ubrań, dodatkowo ubrania są bez metek i wyglądają gorzej niż z lumpeksu. Dokonałam zwrotu towaru i na część towaru dostałam odmowę zwrotu, na piżamę która w ogóle nie była przymierzana i otwierana z opakowania. Wysłałam informację do Pakuten z informacją że chce zwrócić cały towar, i nie dostałam żadnej odpowiedzi z odmową przyjęcia, dopiero gdy upomniałam się o zwrot gotówki firma jeszcze na mój koszt che wysłać zwrócony towar. NIE ROZUMIEM JAK TAKĄ TANDETĘ MOGĄ REKLAMOWAĆ ZNANE OSOBY. Dziewczyny ODRADZAM ZAKUPÓW z tej strony, TO TYLKO WYRZUCENIE PIENIĘDZY W BŁOTO, ubrania kupicie w znanych sieciówkach w podobnej cenie i na pewno w 100% lepsze jakościowo!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

żadne

Wady

poproblemy ze zwrotem, jakoś ubrań żenada

Extra informacje

Monika / 2022-01-19

Dresy mama i dziecko beżowe, spodnie dla mamy bardzo niski stan i bardzo obcisłe, sukienka mama i corka zielona- sukienka mamy złe skrojone falbanki zaczyna się na biuście co bardzo podobnie i ma wąskie rękawy oraz uszyta z słabego materiału .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Niska cena, ale tylko na wyprzedaży, szybka wysyłka.

Wady

Słabe jakość, ubrania tylko na szczupłe i wysokie osoby. Dostępne rozmiary tylko s/m.

Extra informacje

Magda / 2022-01-17

Towar słabej jakości. Na cztery zamówione rzeczy, trzy z nich nadawały się do zwrotu. Sukienka jest ok, natomiast swetry (3 szt.) totalna porażka. Odbiegają zdecydowanie od tych na zdjęciach, jakoś słaba, otwór na głowę za mały, brak metek. Odesłałam je. Pieniądze zostały mi zwrócone w terminie, więc za to "plus". Nie ma problemu z reklamacją, natomiast osobiście nie polecam kupowanie swetrów. A szkoda...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Jakość, fason

Extra informacje

Ania / 2022-01-15

Bardzo bardzo NIE polecam tej firmy. Bluzka i swetr, to jakiś koszmar. Całkowicie co innego niż na zdjęciach. Nikt nie odpisuje w sprawie reklamacji, także jedna wielka porażka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iwona / 2022-01-13

Żałuję że kupiłam i nie sprawdziłam opinii. Jakoś tragedia, chińszczyzna badziew itp. Śmierdzi i kolor nie ten otrzymałam. Tragedia !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2022-01-13

Warto dokładnie sprawdzać skład. Ceny wydają się atrakcyjne, ale materiały to często tragedia. Z sukienki, po jednym użyciu, zaczęły rwać się nitki, a na delikatnym materiale pojawiły się oczka. Sukienka bardzo cienka, prześwitująca, a rozmiary podane niedokładnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

cena, duży wybór

Wady

jakość, materiał

Extra informacje

po jednym użyciu widać, że jakość wykonania jest bardzo słaba

Justyna / 2022-01-12

Jakość ubrań to jakiś zart . Szczerze to nie mogę na nie patrzeć . Nie polecam , jak dla mnie to jest zwykle oszustwo .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

S. / 2022-01-05

Sukienka przyszła całkiem inna niż na zdjęciu. Na zwrot czekałam ponad 20 dni. Sukienka była do kostki a powinna być lekko za kolanko (tak wynika ze zdjec). Naprawdę nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

-

Wady

Inny kolor, rozmiary tylko s/m

Extra informacje

Kasia / 2022-01-04

Na wiosnę zamówiłam dwa swetry i były spoko. Niestety teraz zamawiałam bluzki prążki niby... rękaw 3/4, cienka tkanina- totalny badziew! Z sweterków prążkowanych w ogóle nie jestem zadowolona, niby takie same a każdy inny... przez jednego ledwo głowę przeciskam... ale za to komplet bielizny jest czadowy i biala bluzka z rękawami tiulowymi też wymiata. Moje zadowolenie z zakupów wynosi 50% a powinno 100%... dobrze że te sweterki były po 19.99 bo z 4 jakoś pasują mi 2... a zapomniałam wspomnieć o brzydkim zapachu... bez wyprania strach przymierzać hmmm
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Komplet koronkowej bielizny jest super

Wady

Sweterki prążkowane cienki materiał, każdy inaczej szyty, rękaw 3/4

Extra informacje

Izabela / 2022-01-02

Zamówiłam sukienkę dla siebie i córki na Wigilię i z przykrością stwierdzam, że po 3 godzinach noszenia, i u mnie i u córki pojawiły się dziury na szwach, być może ich nie zauważyłam przy odbiorze przesyłki. Ewidentnie oszczędność materiału :/ jednorazówki. Pierwszy i ostatni raz zamówiłam coś w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Kiepska jakość, oszczędność na materiale, na jeden raz

Extra informacje

3 godziny

Aneta / 2021-12-20

Zamówiłam w sklepie Pakuten czarny dresik. Przyszedł w miarę okej. Wiadomo materiał pozostawia wiele do życzenia, ale za taką cenę też nie oczekiwałam cudów. Materiał jest chiński ale leży okej, odpowiada rozmiarowo. Czytałam dużo negatywnych komentarzy i nie wiem czy po prostu mi się udało trafić na fajną rzecz czy ludzie są tak wybredni. Ja jestem zadowolona, ale teraz już nie wiem czy powinnam skusić się na kolejną rzecz z tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Stokrotka / 2021-12-18

Nie polecam, jeśli to nie starcza to proszę złożyć zamówienie i każdy może się sam przekonać. Obsługi sympatyczna, ale na tym koniec. Kontakt w sprawie reklamacji beznadzieja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Ktoś / 2021-12-18

Nie polecam, dostałam wadliwe ubrania, źle uszyte, sweter popruty, na 7 produktów- 2 godne zostawienia. Do tego utrudniony kontakt. Inaczej mówią osoby przez telefon, inna jest informacja na email. Naprawdę odradzam, chyba, że ktoś lubi zapłacić a tych ubrań nie nosić... do tego trzeba upominać się o swoje zamówienie a na koniec dostać buble, które trzeba zwrócić na swój koszt. Beznadzieja. Odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Tanio

Wady

Kontakt, obsługa, zwrot kosztów, produkty uszyte nieustannie, opisy produktów niezgodne z umową

Extra informacje

Gość 123 / 2021-12-17

Nie polecam podmiotu Pakuten. Bardzo spowolniony czas dostawy. Zamówienie przyszło z dużym opóźnieniem. Rzeczy były w strasznym stanie, materiał bardzo cienki i zły jakościowo. Swetry wizualnie znacznie odbiegają od zdjęć. Masakra ! Nie polecam zdecydowanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Mało profesjonalna obsługa i zła jakość ubrań

Extra informacje

Ola / 2021-12-16

Kontakt mailowy jest chyba z robotem a nie czlowiekiem. Dostawa tragiczny czas... czekałam 6 dni i paczka nadal nie zostala wysłana, ciagle odsylala do regulaminowego terminu dostawy 2-5dni, ale od momentu przekazania na magazyn. mino ze miedzy płatnośc zostala zaksiegowana 3 dni wczesniej. a w tym czasie lezalo sobie zamowienie w powietrzu.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

czas dostawy, kontakt

Extra informacje

Sandra / 2021-12-15

Zamówione dwa swetry zupełnie odbiegają od tego co pokazane jest na stronie internetowej, cienkie, prześwitujące szmaty z wystającymi nitkami. Ich zapach, a raczej smród też pozostawia wiele do życzenia. Wiadomo, że za tę "promocyjną cenę" nie można wymagać bóg wie czego, ale litości, tak oszukiwać ludzi tymi zdjęciami i przysyłać ubrania bez metki w stanie tragicznym to moim zdaniem trochę przegięcie... Jeśli chodzi o dostawę to też wisi przez kilka dni jako przyjęte przez magazyn, i nic się nie zmienia, mimo informacji na stronie o realizacji od 2 do 5 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Żadnych

Wady

Towar to jedno wielkie nieporozumienie

Extra informacje

Pat. / 2021-12-15

Nie polecam. Już dawno nie spotkałam się z tak fatalną jakością ubrań. Zamówiłam 2 swetry. Żaden nie przypomina tych ze zdjęć. Są okropne...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Karolina / 2021-12-11

Szczerze nie polecam. Swetry śmierdzą, są pozaciągane (jeden rozpruty na plecach) w niczym nie przypominają tych na zdjęciach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Extra informacje

Nikola / 2021-12-10

Obiecałam mojemu tacie że kupie sobie ładne ubrania i dobrze wykorzystam swoje kieszonkowe, na stronie zobaczyłam 5 gwiazdek na bluzie która cieszyła moje oko, po złożeniu zamówienia zadowolona ja postanowiłam sprawdzić w przeglądarce opinie, mój spokojny nie najgorszy depresyjny dzień dobiegł końca, od razu wpadłam w potężne zdołowanie, opinie typu ubrania śmierdzące papierosami, w paczkach produkty jakby pakowane to co pod ręką, ubrania fatalnej jakości jak z chin, poprosiłam na emailu panią by anulowała moje zamówienie i zwróciła pieniądze, od prawie godziny nie dostaje odpowiedzi i nie oczekuje jej, kobieta która tak oszukuje jest gorsza od prostytutka, może i należę do feministek ale nie toleruje kobiety która kradnie pieniądze od tylu na pewno cudownych porządnych kobiet które dały się oszukać na to badziewie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Wszystko

Extra informacje

zamówienie zaakceptowane

M. / 2021-12-10

Skuszona dużymi przecenami kupiłam kilka rzeczy… Niestety ale wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach, szczególnie swetry nawet nie są podobne… Sweterek z ozdobnymi kokardkami na rękawach - jakaś kpina. Pomijam już nawet fakt koloru i tego jak bardzo jest prześwitujący, kokardki 3 x mniejsze niż te na zdjęciach, w zupełnie innym kolorze… Wyglądają tak tandetnie, że wstyd byłoby się w tym pokazać… Dresy są bardzo cienkie i na lato byłyby całkiem fajne ale przyszły… albo brudne i ewidentnie noszone albo… z plamami, których nie da sie odprac. Pieniądze wyrzucone w błoto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Bardzo kiepska jakość, rzeczy brudne, poplamione

Extra informacje

Kama / 2021-12-10

Jakość ubrań pozostawia wiele do życzenia! Zamówiłam sukienkę i sweter. Sweter rozmiaru S/M jest XS drapie i jest po prostu dramatycznej jakości. Sukienka odrobinę lepsza aczkolwiek zupełnie coś innego niz na zdjęciu... O ile dostawa spoko, dość szybko tak reszta dramat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

W miarę szybka dostawa

Wady

Jakość okropna, odsyłam!!!

Extra informacje

zwracam od razu

Oliwia / 2021-12-10

Sweterki tragiczne, małe jak na dzieciaczka, brudne. Niby tyle są przecenione ale wg nie są warte swojej ceny. Masakra już nigdy tutaj nie zamówię.

Joanna / 2021-12-10

Nie polecam. Sweterek dłuższy niż na zdjęciu, sztuczny i strasznie śmierdział. Przeceniony że 160 na 49 (przeceny są tam wciąż żeby przyciągać klientów) tak na prawdę sweter nie jest wart nawet 15 zł. Tragedia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

xolxo / 2021-12-10

Kupiona sukienka, po kilku razach noszenia, pękły jej niteczki i zrobiła się cała biała, nadaje się do mycia podłogi. Sklep uważa, że źle była użytkowana...i umywa ręce. Badziewie!

Ania / 2021-12-10

Ciuchy beznadziejne! Zupełnie inne rzeczy niż na zdjęciach, unikać jak ognia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Edyta / 2021-12-10

Ubrania śmierdzące, bez metek, jakość tragiczna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

jakośc

Extra informacje

Monika / 2021-12-10

Jakość beznadziejna. Zamówiłam trzy sukienki, żadna nie do założenia :( Dawno się tak nie rozczarowałam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Jakość, jakość i jeszcze raz jakość

Extra informacje

Marta / 2021-12-10

Serdecznie nie polecam! Jakość ubrań na najniższym poziomie, może ceny produktów nie są wysokie, ale za coś takiego nie warto wydać nawet złotówki. :( Typowa chińszczyzna, źle uszyte, jak dla mnie to pieniądze wyrzucone w błoto, bo ubrań ani razu nie założę. Jeśli chce się zrobić zwrot, to trzeba ponownie pokryć koszty przesyłki, więc radzę dobrze się zastanowić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

jakość

Extra informacje

Patrycja / 2021-12-09

Po zamówieniu dopiero sprawdziłam opinie sklepu. Po przeczytaniu opini bałam się co przyjdzie. Dzis Po odebraniu zamówienia jestem mile zaskoczona. Sukienki dresowe ładne. Nie śmierdzą mimo ze czytałam wiele opini ze śmierdzą. Materiał cienki ale ok. Różowa idealna, niebieska lekko wąska mimo ze obie brałam w rozmiarze s/m. Za cenę 19,99 za sztukę nie będę narzekala
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Rozawa piękna i idealna

Wady

Niebieska wąska i krotka

Extra informacje

Tydzień czekałam na paczkę od zamówienia jej

Beata / 2021-12-09

Jakość rzeczy beznadziejna, ładnie wyglądają tylko na stronie internetowej. Od 3 dni formularz zwrotu nie działa, ponad godzinę czekałam na połączenie z konsultantem, po czym się dowiedziałam, że tylko przez formularz przyjmują zwroty i mam próbować. TRAGEDIA, NIE POLECAM !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Iga / 2021-12-08

Rzeczy z tego sklepu przychodzą śmierdzące bez metek zdjęcia na tej stronie są prześliczne zachęcające do zakupu ale rzeczywistość jest inna zdjęcia na tej stronie to świetny fotomontaż bo rzeczy są w tragicznym stanie dwóch bluzek to przez głowę się nie mieszczą nie da się ich ubrać a reszta to jeden wielki syf
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Paczkę zamówiłam 25.11.2021 a otrzymałam 7.12.2021

Nik / 2021-12-08

NIE POLECAM ‼️ jakościowo same szmaty jednorazowe Czas realizacji to jakaś porażka ,zamawiasz jedną rzecz a otrzymujesz towar po 8,9 dniach i to nieważne czy to grudzień lub maj a na stronie czas realizacji od 2-5dni. Na zdjęciach ładnie pięknie wykoloryzowane Nigdy więcej nic od nich nie zamowie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

IE POLECAM ‼️ jakościowo same szmaty jednorazowe Czas realizacji to jakaś porażka ,zamawiasz jedną rzecz a otrzymujesz towar po 8,9 dniach i to nieważne czy to grudzień lub maj a na stronie czas realizacji od 2-5dni. Na zdjęciach ładnie pięknie wykoloryzowane Nigdy więcej nic od nich nie zamowie

Extra informacje

Justyna / 2021-12-06

Dostałam zupełnie inny model sukienki niż zamawiałam...dzianinowy sweter prześwituje czego nie widać na zdjęciach na stronie. Nie rozumiem dlaczego znane influencerki nawet za kasę reklamują taką żenującą jakość. Nigdy więcej zakupów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

jakość

Extra informacje

Nikola / 2021-12-03

Zamówiłam sweterki 2pack dla dzidziusia i mamy. Kolor czerwony, szczerze nie do końca wyglądają jak na zdjęciu, dodatkowo w sweterku pociągnięta jest żółta nitka. Niekoniecznie wygląda to dobrze, mam wrażenie, że moje zamówienie jest pociągnięte na ostatnich nitek:) raczej już nic nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Zaletą jest szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2021-12-03

Jakość ubrań tragiczna! Z trzech zamówionych rzeczy tylko jedna wygląda tak, jak na zdjęciu (Welurowa sukienka z marszczeniem po bokach Shirya - butelkowa zieleń - Kolor: Butelkowa zieleń- Rozmiar: S/M) - jest to równiez jedyna rzecz, która miała metkę. Zamówiłam również sweterkową sukienkę i jej jakość pozostawia wiele do życzenia: cienki materiał (prześwituje), tragiczne wykończenie, brak metki, więc nawet nie wiem co to za włóczka... Najgorszy jednak okazał sie sweterek (Jasnobeżowy prążkowany sweterek z ozdobnymi guzikami na rękawach Tolkaa - Kolor: Jasnobeżowy- Rozmiar: S/M)... Ewidentnie otrzymałam towar ze zwrotu: śmierdzi nieziemsko papierosami i czymś jeszcze (nawet nie chcę wnikać czym), oderwany guzik i oczywiście ogromna dziura, brak metki... Jak można wysłać klientowi coś w takim stanie...? W głowie się nie mieści ten brak szacunku do klienta i jego pieniędzy... Ceny? Za tyle spokojnie można kupić ubrania w tanich sieciówkach i przynajmniej mieć pewność, że nikt tym tyłka nie podcierał... Ba! W lumpeksach kupuję rzeczy w o wiele lepszym stanie i z metkami...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Sprawna dostawa

Wady

Bardzo słaba jakość ubrań, niestaranne wykonanie, brak metek, śmierdzące ubrania ewidentnie ze zwrotów od innych klientów, dziury w ubraniach

Extra informacje

Jeśli kogoś kuszą ceny - zdecydowanie nie polecam... Nawet za taką cene nie warto... Juz lepiej kupić coś w taniej sieciówce i mieć pewność, że jest sie pierwszym właścicielem a na ubraniach jest metka ze składem materiału i instrukcja prania...

Kleo / 2021-12-03

Rewelacja ! Od teraz będę stałym klientem waszego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Marta / 2021-12-02

Tragedia, nie dostałam kompletnego zamówienia, kiedy do nich napisałam żeby dostali mi brakujące rzeczy stwierdzili ze nie maja ich już w sprzedaży (zamawiane 4 dni temu) i kazali zwrócić na własny koszt paczkę! Żenada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.50
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Kasia / 2021-12-02

Jakość tragiczna. Ubrania zrobione jakby z chińskiej najtańszej wełny. Ubrania odstają, są pozaciągane. Nie mają metek. Niektóre przyszły z dziurami jakby ktoś je rozciął. Jedyny plus to pieniądze za zwrot przyszły dość szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

ANNA / 2021-11-30

Dresy mama- dziecko świetne ! Jakość bardzo dobra , wszystko na plus ! ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malami / 2021-11-29

Jakoś ciuchów tragedia... dres przeceniony na 66 zł nie wart nawet tych 60 zł, ściągacze na spodniach nie spełniają swojej funkcji, rozciągnięte pofalowane jak stara ściera... Nawet jako piżama średnio się nadaje :`( Pepco robi lepsze ciuchy niż pakuten :D.Na zdjęciach piękne ciuchy a rzeczywistość jak z aliexpres haha Pierwszy i ostatni zakup. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Szybką wysyłka

Wady

Jakość bardzo słaba

Extra informacje

Juffy / 2021-11-29

Zamówiłam dwie sukienki . Przyszły bardzo ładne jak za tą cenę . rozmiar w punkt . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ewa / 2021-11-28

Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Oryginalność

Wady

Extra informacje

Piiiiisia / 2021-11-28

Niestety, ale jakość ubrań, która do mnie przyszła była tragiczna Wielki szajs i G…. Nie polecam Lepsze rzecz na s h e i n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Ubrania straszniej słabej jakości, źle zszyte nie polecam.na zdjęciach idealne w rzeczywistości nadające się tylko na ścierkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Zła jakość , źle zszyte pełno wystających nitek , brak metek

Extra informacje

Ignes / 2021-11-26

Towar marnej jakości. To pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

lenka / 2021-11-24

Musze z przykroscią stwierdzić ,że ubrania nie są zgodne ze zdjęciem, co innego jest na zdjęciach a do domu paczka przychodzi zupełnie inna. Mylą zamówienia . Jestem zawiedziona na tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

nie ma plusow

Wady

nie pokazują prawdy

Extra informacje

Ninja / 2021-11-24

Czy ktoś wie jak długo trwa aby odzyskać pieniądze gdyż złożyłam reklamacje odesłałam swetry który był oszustwem proszę o informację
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Towar najgorszej jakości

Extra informacje

Natka / 2021-11-21

Bałam sie zrobić zamówienie ze wzgledu na spora ilosc negatywnych opinii, ale sweterek plus bluzka tak bardzo mi się podobały, że postanowiłam zaryzykować. Gdy przyszła paczka ciuchy były całkiem spoko, bluzka super, jedynie sweterek nie do końca był taki jak na zdjęciu gdzie miał 2 guziki, a wizytę były 4, co zmieniało fason swetry. Ale tak to oceniam na 5-. Minus za te guziki????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena, oryginalne fasony

Wady

Nie do końca jak na zdjęciu

Extra informacje

Monika / 2021-11-21

Jestem bardzo niezadowolona z zakupu. Zamówiłam dresy z rozpinaną bluzą dla mojej Mamy. Niestety przysłano mi bluzę nierozpnaną której moja Mama nie da rady założyć. Zadzwoniłam w celu reklamacji. Pani nie przejawiała większego zainteresowania mówiąc że zanim przyjmie reklamację to muszę wysłać zdjęcie dresu aby potwierdzić moją prawdomówność. Jest to wg mnie żenujące aby tak opóźniać i przedłużać czas zwrotu czy wymiany. \r\nNIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!

Ane / 2021-11-20

Oszuści. Towar to zwykła chińszczyzna. Nijak ma się towar do zdjęć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Oszuści, towar to zwykła chińszczyzna.

Extra informacje

Magda / 2021-11-20

Porażka ! To co zamówiłam to zupełnie coś innego niż miało być. Jakość beznadziejna, swetry wyglądają jakby dzieci w szkole uczyły się szyć. Pozaciągane, dziury, wgl nie wykończony materiał, krzywo uszyte. Nie polecam nikomu. Jestem zawiedziona. Kiedyś kupiłam sukienkę i była super ale po tym co dostałam już nigdy nic nie kupię tam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość, krzywo uszyte, dziury, pozaciągane

Extra informacje

Pati / 2021-11-18

Brak słów to co na zdjęciu mija się z tym co dostałam ! Rozmiar porażka. . materiał gorszy niż w sinsey . ..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Materiał i rozmiar

Extra informacje

Zero

Sara / 2021-11-17

Tragedia! Oczywiście otrzymałam inny produkt niż zamówiłam to jeszcze zero współpracy z ich strony i poczucia, że to ich błąd. Zwracam się z prosba to totalne olanie na moje prośby! Nigdy wiecej .!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Zerooo

Wady

Inny produk, brak komunikacji, zero współpracy

Extra informacje

Aga / 2021-11-17

Zamówiłam sweterek w serek a dostałam zupełnie co innego. Sweterek już pozaciagany, krzywo uszyty porażka.... zupełnie co innego niz na zdjęciach. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Anonim / 2021-11-17

Ten sklep to jakaś porażka, czekać 2,5 tygodnia na paczkę i nadal jej nie dostać to już przesada, nie mam pieniędzy i paczki. Ostatni raz tam coś kupiłam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Czas dostawy

Extra informacje

Basia / 2021-11-17

Zamówiłam : 1x: Sweterkowa sukienka z golfem Lolaa - odcienie brązu - Kolor : Odcienie brązu- Rozmiar : S/M - nie jest najwyższej jakości przeceniona z 170zl na 50zl więc za te 50zl da się nosić ale jakbym za nią zapłacila 170zl to bym chyba się załamała. 1x: BORDOWY SWETER PRĄŻKOWANY Z GOLFEM AILA - Kolor : Bordowy- Rozmiar : S/M - ten sweter to jest jakiś dramat, naprawdę. Krzywo zszyty, wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciach, idzie do zwrotu natychmiast bo za darmo bym go nie chciała. 1x: Sweterek z ozdobnym nadrukiem Delica - odcienie brązu - Kolor : Odcienie brązu- Rozmiar : S/M - zamówiłam rozmiar S/M przyszedł sweter z rozmiarem na metce L-XL .. ale to jest rzecz, która najbardziej mi się podoba. Ładnie leży i nawet chyba plus, że jest większy ale wygląda inaczej na zdjęciach. Dodatkowo wisiałam 45minut na infolini by wyrazić im swoją opinię i dokonać zwrotu - byłam 3 w kolejce. Gdy automatyczna sekretarka mówiła, że jestem pierwszą w kolejce to po około 5minutach mnie rozłączyło. Wybrałam numer zatem kolejny raz i już sekretarka mówiła, że jestem 7 w kolejce. To jest jakieś nie porozumienie. Suma sumarow - NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo!!

Extra informacje

Niepozdrawiam / 2021-11-15

Dramat! Nie da się nosić materiał gryzący, swetry najniższej jakości. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Natonati / 2021-11-15

Ale barachło … jak można szyć takie g..no, anty ubrania. Totalne oszustwo konsumenta. To co prezentujecie za zdjęciach to zupełnie inne ubrania niż te które przysyłacie… syf kiła i mogiła …
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Jedna wielka wada … wyglada jak ścierka

Extra informacje

Omijać ten sklep szerokim łukiem

Kasia / 2021-11-09

Z 6 kupionych sweterków, 6 otrzymałam uszkodzone, po złożeniu reklamacji otrzymywałam przez miesiąc po jednym sweterku, z czego w dalszym ciągu nie otrzymałam 3.... tragiczny customer service !!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Czajsky / 2021-11-08

Jakość ubrań jest tragiczna. Zamówiłem na prezent 4 ubrania z ich strony i jak doszły, to aż wstyd było mi je wręczać, wszystko zwróciłem, czekam na zwrot pieniędzy. TRAGEDIA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25
Zalety

brak

Wady

Beznadziejna jakość, Zamówienie miało być w max 5 dni roboczych, doszło po 7.

Extra informacje

Ewa / 2021-11-08

Oprócz okropnej jakości można liczyc też na to, że rzeczy będą śmierdziec :) i to tak strasznie śmierdzieć papierosami, że musicie otwierać paczke na balkonie. Wszystko do zwrotu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje

Monika / 2021-11-08

Sztuczne, z błędami dziewiarskim sweterki dotarły po dość długim czasie. Oczywiście spakowano błędnie q stosunku do mojego zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

DiLajla / 2021-11-07

Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem do klienta! Sweter który zamówiłam przyszedł w innym kolorze, tragiczny materiał całkowicie inny niż na zdjęciach na stronie sklepu… Napisałam maila oczekując wyjaśnienia, Pani która mi odpisała w ogóle nie poczuwa się do winy, że wysłali inny produkt, że oszukują klientów! Dostałam odp że mogę zwrócić towar na swój koszt! Co to za podejście, jeśli sklep wyslal inny produkt z jakiej racji ja mam ponosić koszt zwrotu produktu!!! To jest niedopuszczalne. Unikajcie tego sklepu szerokim łukiem. To nie sklep tylko oszuści, wzbogacający się na naiwności ludzi oferując im [email protected] produkty… a i szkoda nerwów na tak niekompetentne Panie…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak zalet

Wady

Obsługa klienta, tragiczna jakość ubrań

Extra informacje

Coś nie tak / 2021-11-05

Masakra…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.50
Zalety

Wady

Coś strasznego, ciuchy jak na dziewczynkę 10 lat, materiał ? Okropny… po prostu dużo oferują ale nie to co potrzeba. Dziś je odesłałam zobaczymy, oby tylko zwrócili pieniądze. NIE POLECAM

Extra informacje

Gwiazda / 2021-11-03

Jeśli ktoś chce zamówić coś z tej strony nie polecam ubrania okropne śmierdzą materiał prześwituje wogole nie to co na zdjęciach ceny kuszą ale w rzeczywistości masakra uważajcie pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Okropny materiał

Extra informacje

Zofia Nowicka / 2021-11-03

Troche czekania ale towar w miare dobrej jakosci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Kinga / 2021-10-30

Zamówiłam czerwony komplet dresowy i nie polecam. Zdjęcia mocno przerobione, kolor mniej intensywny, ale to jest do przeżycia. Jakość materiału tragiczna, dresy od początku "się sypią" ciągle wypadają z niego skrawki materiału nawet po praniu, dres od razu się mechaci. Dres nie jest wygodny, nic specjalnego. Przereklamowane ubrania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Logo firmowe, szybka wysyłka

Wady

Niska jakość materiału, sypiący się materiał

Extra informacje

Miesiąc

Jola / 2021-10-29

Zamówiłam 6 sukienek, z czego odesłałam 5.. jedynie ta jedna była porządna, jak na zdjęciu, tylko kolor nieznacznie się różnił (na zdjęciu była głęboka, butelkowa zieleń, w rzeczywistości ta zieleń trochę jaśniejsza). Pozostałe sukienki tandeta, niby 4 sukienki wykonane z poliestru, a każdy materiał inny.. bawełniane prześwitujące, materiał bardzo cieniutki, nie wyglądało to ani elegancko ani nawet estetycznie. czekam na zwrot środków, (odesłałam dokładnie tydzień temu) na razie cisza. osobiście nie polecam, więcej nie zamówię, chyba trzeba trafić na porządnie uszytą rzecz, bo na zdjęciach wszystko wygląda wspaniale
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

niska cena, szybka wysyłka

Wady

słaba jakość wykonania

Extra informacje

Zakupy PAKUTEN opinie