Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Ubezpieczenia komunikacyjne
  • /
  • MTU
  • /
  • 1

Opinie o MTU

Finanse MTU opinie
Cena/Jakość
1.81
Obsługa klienta
1.81
Oferta
1.83

Średnia ocen

1.82

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

93

dodanych opinii

 

~jacek / 2017-08-28

opinia jest negatywna chyba siedzą tam jacyś nie douczeni lub oporni na wiedzę aut dawno sprzedane przed terminem opłaty drugej składki kopia umowy zgłoszona i podbita w oddziale a oni w dalszym ciągu domagają się o de mnie zapłaty należności za coś z czego już nie korzystam i nie jest ju z moją własnością a zgodnie z ustawą polisa przechodzi w raz z autem na kupującego jednak w mtu polisa przechodzi ale składka zostaje u tego kto podpisał umowę czy to nie jest chore lub próbują wyłudzić opłatę z 2 miejsc i na dodatek wysyłają jakieś pisemka że oddadzą do komornika i do jeszcze innych cybałów a na mię tak to działa jak by straszył WILKA LASEM A KOBIETĘ K..... I wam którzy są w podobnej sytuacji zrobić to samo po prostu OLAĆ DZIADOSTWO i przejść do innej firmy a ich omijać WIELKIM łukiem

~Marcin / 2017-08-24

Tragedia. Z kalkulatora OC wyszła bardzo atrakcyjne cena, ale bez możliwości zakupu... ciągle jakiś błąd ładowania strony, błąd formularza, nic się nie zapisuje, pomimo, że jestem zalogowany i ciągle od nowa. Po 4 razie (!!!) zrezygnowałem i biorę AXA Direct. Nie polecam, najwyraźniej to jakaś firma krzak, skoro nawet strony i systemu informatycznego nie potrafią ogarnąć.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Cena

Wady

Wszystko

Extra informacje

~Krzysiek / 2017-08-16

Uwaga !!!! Jak najdalej od MTU i Hestii !!!! Złodzieje tylko wyłudzają składki, a jeśli dojdzie do likwidacji szkody - nie chcą wypłacać ubezpieczenia. Chcialłem w aucie wymienić szybę pzrednią bo nie dość że jest b.porysowana to wogóle się nie trzyma, w warsztacie powiedzieli mi, że to zagraża dajszej jeździe. Umówiłem się z rzeczoznawcą pod siedzibą Hestii. Gdy zobaczył mój sachochód, po pół minucie stwierdził że tu nic nie ma, obrócił się i odszedł. Chciałem żeby mi napisał oświadczenie, że szyba jest w porządku i nie zagraża dalszej jeździe i mojemu życiu, to mi opryskliwie powiedział, że on nic nie musi. JAK NAJDALEJ OT TEGO CHAMSTWA I ZŁODZIEJSTWA !!!!!!!!!WadyCHAMSTWO, GRUBIAŃSTWO, BESZCZELNE TRAKTOWANIE, JEDNYM SŁOWEM PRAWDZIWY GNÓJ !!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

CHAMSTWO, GRUBIAŃSTWO, BESZCZELNE TRAKTOWANIE, JEDNYM SŁOWEM PRAWDZIWY GNÓJ !!!!!!

Extra informacje

~Blabla99 / 2017-06-23

Do wszystkich osób narzekajacych. Skoro nie idzie dodzownic się do likwidatora polecam kontakt z infolinią która zleci właśnie likwidatoriwi kontatk z klientem. Korzytalam polecam :). A co do kosztów odszkodowań Ogólne Warunki są po to żeby je czytać.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

~Mk / 2017-06-01

Szok szok szok auto warte grosze a cena oc8300 i to nie żart to jest chory system
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Długi / 2017-04-14

Dzisiaj dostałem propozycję przedłużenia polisy w MTU, cena 780 zł. Byłem również u agenta i wybrałem PZU, tutaj cena wyniosła 1189 zł. Podobne warunki ubezpieczenia. W PZU dodatkowo jest ochrona zniżek. Teraz sobie zadajcie pytanie, dlaczego jest taka różnica w cenie? Otóż. Ubezpieczenie to produkt. I jak każdy produkt ma swoją jakość. I wiadomo ogólnie, że to cena świadczy o jakości produktu. A wy tutaj płaczecie, że kupiliście tanio klocki i okazało się, że to nie LEGO. To wam powiem. Za LEGO trzeba zapłacić! A każdy kto tu teraz narzeka, to albo klei głupa, albo jest półgłówkiem. A rynek jest brutalny, każdego naiwniaka skręci. I to w każdej branży. Sam osobiście kończę z MTU i wybieram PZU, głównie dlatego, że ubezpieczenia poszły ostro w górę i coraz więcej osób decyduje się na tanie OC, i co za tym idzie, coraz wiecej ich na drodze. I przekonało mnie tylko to, że PZU wypłaca szkodę, bez względu na to gdzie ubezpieczony jest sprawca. Czyli mi, jako poszkodowanemu, oceni szkodę i wypłaci PZU, chociaż sprawca ma OC w MTU. To PZU wydębi kasę od MTU. Ale nie tylko PZU ma to w opcji, Warta, Alianz, Link4, Uniqa też. Przynajmniej tak mi powiedział agent ubezpieczeniowy. Ale to właśnie robi cenę, to jest ta jakość i wygoda. Więc jak chcesz kilo suchej krakowskiej człowieku, to weź ze sobą 30 zł, a jak masz tylko 20, to poproś o podwawelską i nie miej pretensji do sprzedawcy . Pozdrawiam zdrowo myślących.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

cena

Wady

jakość

Extra informacje

~dziadek / 2017-01-14

Zgłosiłem szkodę jako poszkodowany. Facet wjechać mi hakiem w przód samochodu. Przyznał się i spisaliśmy oświadczenie. Zgłosiłem szkodę. Miał być uproszczony sposób usunięcia szkody. Zanim odstawiłem samochód do serwisu dostałem decyzję o odszkodowaniu 600 zł mimo że nie nie zgłaszałem rozliczenia kosztorysowego. Żaden warsztat nie chce mi naprawić samochodu taniej niż 3500 zł Co mam zrobić? Jak szary człowiek ma poradzić sobie z takimi oszustami. Znajomy mnie przestrzegał, gdyż mia identyczna sytuację tyle, że w jego przypadku to była różnica 3500 zł do 12000 zł. Wadyoszuści i złodzieje.
Zalety

Wady

oszuści i złodzieje.

Extra informacje

~Alfred / 2016-11-28

celowe wprowadzanie w błąd przez agentaprzez co koszt kontynuacji polisy zrównał się z wartością samochoducałkowity brak możliwości kontaktu z firmą (telefoniczny,mailowy)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

bandyckie zasady działania firmy polegające na tym ,że jeżeli klient nie ma wyjścia możemy zrobić z nim co chcemy

Extra informacje

639zł za 42dni ochrony ubezpieczeniowej OC

~ELA / 2016-10-17

OFERTA SUPER WSZYSTKO UBEZPIECZONE!!!!AŻ DO STŁUCZKI!!!Miałam stłuczkę 08.09.2016r. z winny innego kierowcy. Policja przybyła na miejsce. Sprawca się przyznał. Likwidator przybył szkodę wycenił i na tym koniec. Po napisaniu e-maila do opiekuna szkody odpisał, że brakuje im notatki z policji więc czekają.Jest 17.10.2016r. Zero kontaktu a jak dzwonię do opiekuna szkody to nie odbiera telefonu, a jak wysyłam SMS to za niego płacę. To jakaś masakra. Wiele lat byłam w MTU i zawsze polecałam tego ubezpieczyciela ale w tej sprawie zawiedli na całej linii.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33

~Grzegorz / 2016-09-26

Brak kontaktu. Nie można doprosić się o swoje odszkodowanie. Nie polecam nikomu!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
1.00

~Grzesiek / 2016-06-29

Dziś mi przysłali nowe ubezpieczenie.200 złotych więcej niż poprzednia.Po kilku latach mam ich już dość.Znalazłem ofertę znacznie tańsza i już nie jestem ich klientem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Brak

Wady

Za drogo.

Extra informacje

~Michał / 2016-06-14

Dramat nie firma. Problemy nawet z wypowiedzeniem umowy polisy. Ponad miesiąc temu wysłałem maila, wszystkie załączniki zgodnie z procedurą którą ta firma sama wprowadziła. Do tego czasu 0 odzewu, dzwoniąc na infolinię - brak wolnych operatorów - 4 dni. Omijajcie firmę z daleka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

polisy, obsługa klienta,

Extra informacje

~zrobiony w bambuko / 2016-06-10

wysokie składki a później odmowa wypłaty odszkodowania z ac za szkody spowodowane wandalizmem, nawet przy złożeniu na policję wniosku o ściganie wandali. To skandal !!! Ostrzegam wszystkich przed zawarciem polisy z tą firmą
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady, na infolinii nie odbierają, chyba że wybierzesz opcję "jestem zainteresowany ubezpieczeniem", wtedy od razu masz połączenie. AC to lipa, zawsze znajdą powód by odmówić naprawy szkody

Extra informacje

och jak bardzo żałuję, ale od początku posiadania wszystkich moich samochodów, chyba od ponad 12 lat !!!

~ZBYSZEK / 2016-05-29

OC w stosunku do roku 2015 wyższe o 35%, jestem ich byłym/ od wczoraj/ stałym klientem. W LINK4 475ZŁ MTU- 655. WYBÓR JEST PROSTY. Trochę dziwna polityka, ja starałbym się klienta który jeździ bezszkodowo zatrzymać u siebie.WadyDROŻYZNA
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Wady

DROŻYZNA

Extra informacje

~Roman PATRON / 2016-04-09

MTU gra na dwa fronty , agenci i poczta. Kolaborant . Straciłem zaufanie do tej firmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

jest wszędzie

Wady

słaba oferta

Extra informacje

nie kożystam

~zlodzieje / 2016-01-09

przedluzylem ubezpieczenie za nim stare wygasło ale sprzedałem samochod , zlozylem piapiery o zwrot pieniędzy za przyszla polise która już oplacilem i złodzieje odpisali ze nie oddadzą kasy , chociaż wcześniej przez pośrednika wszystko zlatawilem i podobno było załatwione i mam czekac na pieniądze , nigdy się nie doczekałem , niegdy więcej oc u tych zlodzieji !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

zlodzieje

Extra informacje

300

~Pokrzywdzony / 2015-12-27

Proces likwidacji szkody w przypadku wypłaty odszkodowania z polisy sprawcy z MTU, trwa strasznie długo a wysokość odszkodowania to plucie w twarz!!! Nie pieprzyć się z nimi. Oddawać uszkodzone auto do ASO na naprawę bezgotówkową i brać auto zastępcze. Niech ASO ściąga z nich kasę o 70 % wyższą niż oferują cepy z MTU. Bo dla nich Wasze auto nie jest nic warte! Nie polecam tam ubezpieczać auto a w przypadku szkody ze sprawca z MTU, szczerze współczuję.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Opieszałość. Niska wysokość odszkodowania.

Extra informacje

~Rafał / 2015-12-16

Naciągacze, którzy nie respektują postanowień własnej umowy. Prawie 2 miesiące czekam na odszkodowanie. Nie dostałem ani decyzji ani kosztorysu ani informacji o tym kiedy zapłacą. Jeśli ktoś zastanawia się nad AC w tym towarzystwie, to proponuję omijać szerokim łukiem!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

kłamią, oszukują, nie respektują postanowień umowy, niekompetentni

Extra informacje

2 lata

~Artut / 2015-12-15

Ta firma to porażka ! Masakrycznie zaniżają szkody !! Odwołania nic nie dają tylko się z nimi sądzić !!!!! Ale kto pójdzie do sądu kogo na to stać ...Wypłata odszkodowania w ostatni dniu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

~hary / 2015-05-28

rok temu ubezpieczyłem auto OC 100% skladki bez zniżek oklo 800 zł.W tym okresie miałem drobną stłuczkę ,poszkodowany mial lekko uszkodzony zderzak i to wszystko. Wyobrarzcie sobie ,że w tym roku tj 2015 składka OC przyszła do zaplaty 2800 zł.Co to za ubezpieczyciel ?.
Obsługa klienta
3.00

~Kris / 2015-04-29

Uwaga na ich serwis internetowy, robiłem rozeznanie ubezpieczycieli i na stronach internetowych robiłem symulację ubezpieczenia, aby sprawdzić warunki i cenę ubezpieczenia. Kiedy trafiłem na stronę MTU wpisałem potrzebne dane o sobie i samochodzie nie wszystkie dało się właściwie wprowadzić, doszedłem do miejsca gdzie jest przycisk "generuj wniosek" - naiwnie założyłem, że po wygenerowaniu wniosku będę mógł go sobie przeanalizować sprawdzając jakie opcje ubezpieczeniowe zawiera i za ile, a potem dopiero go zaakceptować. O naiwności! Zamiast tego okazało się, że ZAWARŁEM UMOWĘ OC z tą firmą o czym poinformował mnie nadesłany do mojej skrzynki mail z załącznikami: OWU, wygenerowanym wnioskiem i kwitkiem bankowym z terminem zapłaty za 2 dni, bo tak sobie wpisałem nieopatrznie na ich stronie. Jutro dzwonie wyjaśniać sprawę, bo co ciekawe nadal mam ważną umowę OC z innym ubezpieczycielem, ale po tym co tutaj czytałem mam jak najgorsze obawy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

szybcy, że się nawet nie zorientujesz jakie te zalety są, a już je kupiłeś

Wady

to się jeszcze okaże

Extra informacje

1 godz., około 500-600 PLN

~ecki / 2015-04-21

Sprzedałem auto zgłosiłem sprzedanie poprzez formularz na stronie MTU, po miesiącu dostałem listem odnowienie polisy dla auta którego już nie miałem. Po 2 miesiącach wysyłania @ do tych głąbów, anulowali mi przedłużenie polisy. Ale niesmak pozostał. ODRADZAM
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

niekompetencja

Extra informacje

7 lat

~Zawiedziony klient / 2014-12-22

Ta firma to kompletna masakra.Dotyczy likwidacji szkody z OC sprawcy. Kontakt tylko mailowy i zero odpowiedzi na pisma. Trzeba ciągle wydzwaniać na infolinię i dopytywać o szkodę oraz o odpowiedzi, których i tak na piśmie się nie otrzymuje. Przyjazd likwidatora z tej firmy to jakaś porażka- taka wycena że nawet samemu (w szopce na kowadle) za takie pieniądze nie da się samochodu naprawić. Ceny mają chyba z Chińskiego bazaru!!! Po prostu ludzi mają głęboko w d..ie. Auto zastępcze dają na parę dni a potem się człowieku martw, nawet legitymacja inwalidzka nie jest atutem żeby otrzymać do czasu naprawy własnego auta samochodu zastępczego. po prostu brak słów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Cała ta firma to jedna wielka wada!!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

Szkoda z OC sprawcy- już nigdy nie zamierzam mieć doczynienia z tą firmą

~xy / 2014-10-10

Niekompetentni, niewiedza i brak rzeczowych informacji!
Obsługa klienta
1.00

~lemax / 2014-09-09

Firmy ubezpieczeniowe ocenia się nie jak zawierają polise tylko jak likwidują szkodę. Mialem zdarzenie i jestem w szoku !! Wszystko załatwione w jedno popołudnie, ogledziny dnia nastepnego w serwisie, za 3 dni auto przyjete a ja wyjechałem zastępczym pojazdem. Naprawa bezgotówkowa, wszystko zrobione jak trzeba więc rozliczenia miezy serwisem a MTU nic mnie nie obchodzą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

Likwidacja szkody wręcz wzorowo

Wady

Nic szczególnego nie zauważyłem

Extra informacje

2 lata

~jaa / 2014-08-01

a mnie przypisali dwie szkody poprzedniego wlasciciela auta ktore kupilam i dzieki temu stracilam 60% znizki...cos mi sie wydje ze spawa skonczy sie w sadzie...masakra.Wadyz roku na rok coraz gorzej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

z roku na rok coraz gorzej

Extra informacje

~Artua / 2014-06-28

Nie polecam. Kupujesz auto z OC w MTU, przepisując polisę OC opłaconą na 1/2 roku ze zbywcy na nabywcę robią rekalkulację i pomimo tego, że pierwsza rata jest ważna- opłacona jeszcze 5 miesięcy żądają wpłaty drugiej raty w ciągu kilku dni od otrzymania odnowionej- przepisanej polisy. Dotąd nie spotkałem się z takimi praktykami w innych ubezpieczalniach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Brak

Wady

Jak w opinii

Extra informacje

10 dni

~MIchał / 2014-04-24

Tragedia, nie słowni. Mówili że wypłata odszkodowania będzie na koniec tygodnia. i tak mi mówią codziennie od 5 tygodni.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

nie dotrzymanie umowy

Extra informacje

~iwona droździel / 2014-01-21

Najgorsza firma ubezpieczeniowa, jaką spotkałam!!! Od przeszło 4-rech miesięcy, czekam na wypłatę odszkodowania. Dzisiaj wreszcie otrzymałam! Tyle tylko że w kwocie pierwszej wyceny!!!(Zapomniano pewnie że zgodnie z kolejnym pismem, uległa ona znacznej podwyżce!!!)Wygląda na to ,że zabawa w wypłatę odszkodowania nadal trwa. Może osiągnę rekord w odzyskiwaniu należności!!!

~zawiedziony klient / 2013-10-28

Infolinia to katastrofa. W celu dodzwonienia się na infolinię trzeba chyba pójść na urlop. Ludzie zatrudnijcie tam kogoś !!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

tak jak kazde oc

Wady

infolinia

Extra informacje

drugi rok

~olek / 2013-09-13

mnie tez oszukali! po sprzedazy samochodu wyslalem wszystkie dokumenty w celu rozwiazania umowy. po pol roku dostaje nowa polise na caly rok.moje telefony ze juz auta nie mam nic nie pomagaja.nie zaplacilem wiec przychodzi polecenie zaplaty z windykacji lexus. przez 7 miesiecy nekaja mnie telefonami sms i listami straszac sadem komornikiem kosztami itd.zlozylem skarge do rzecznika ubezpieczonych do warszawy.pani rzecznik wysyla pismo z interwencja do prezesa mtu i dopiero wtedy okazuje sie ze to "mala pomylka w komputerze" po 7 miesiacach nekania przez windykacje!! uwazam ze to nie jest pomylka, tylko celowe dzialamie oszustow!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

brak uczciwosci

Extra informacje

4 lata

~krzysiek / 2013-07-05

wycena szkód w tej firmie odbyła się w ciagu dwóch dni od daty zgłoszenia,była bardzo profesjonalna, odszkodowanie było odzwierciedleniem zakupu częsci oraz napraw serwisowych. Jestem zadowolony, solidna firma.

~Daro / 2013-06-18

Korzystam z tej firmy od kilku ładnych lat i niegdy nie miałem z nimi poważnych problemów. Fakt, dodzwonić się nieraz to problem ale ewentualne szkody zgłaszałem przez ich stronę www. Assistance działa prawidłowo i szybko, a ceny mają dobre. Większość problemów ludzie sami sobie robią ale zwalają winę na firmę, wiem to po swojej rodzinie. Niestety.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

przystępna cena, prosta strona www, szybka likwidacja, dobre assistance

Wady

infolinia

Extra informacje

dłuuuugo

~Rudi / 2013-06-05

Po wypowiedzeniu umowy zaczęły się problemy!!!!Wypowiedzenie wysłałem za pośrednictwem poczty PRZESYŁKA POLECONA ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU. Wszystko dotarło na czas i zostało odebrane przez MTU S.A.Po upływie sześciu miesięcy otrzymałem wezwanie do zapłaty od Kancelarii prawnej Lewus. Termin 7 dni. Wysłałem scan potwierdzenia nadania i odbioru. Zadzwoniłem : Konsultantka powiedziała mi, że niekoniecznie takie wypowiedzenie wpłynęło ( mimo pieczątki MTU na potwierdzeniu)Mam czekać trzy tygodnie i dowiadywać się co dalej z moją sprawą. Miejmy nadzieję, że po siedmiu dniach w drzwiach mojego domu nie pojawi się komornik. NIE POLECAM i PRZESTRZEGAM !!!!!!!!!
Cena/Jakość
Oferta
1.50
Zalety

brak

Wady

Problemy z wypowiedzeniem umowy

Extra informacje

2 lata

~konio / 2013-05-16

AC w MTU Ubezpieczenie zawarte w marcu po 30 dniach szkoda, samochód 6 letni więc wartość niska, wycena po kilku dniach koszt naprawy 130% wartości pojazdu - szkoda całkowita.Wycena wartość rynkowa po 30 dniach od zawarcia umowy zaniżona o ponad 3,5 tysiąca utrata wartości o 20% !! wartość samochodu uszkodzonego 70% wartości czyli należy się 30% odszkodowania od zaniżonej wartości rynkowej w rzeczywistości 25%. To moja pierwsza szkoda w AC po 15 latach. Uważam to za delikatnie mówiąc nieuczciwe może to standard naszych ubezpieczycieli nie wiem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

psychiczny komfort posiadania ubezpieczenia do czasu szkody

Wady

twarde zderzenie z polską rzeczywistością ubezpieczeniową

Extra informacje

30 dni

~asia / 2013-03-30

ubezpieczam samochody zawsze na poczcie w wys maz u naczelnika pani ignaczewskiej ale często mam z mtu problemy sprawdzajcie literówke nazwiska , nr rejestracyje samochodów bo są pomyłki pracowników i wychodza cuda
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

na poczcie

Wady

to że własnie na poczcie

Extra informacje

5lat

~Pavel / 2013-01-25

Ja przeszedłem do nich jak miałem szkodę, gdzie sprawca był ubezpieczony w MTU. Kasę miałem w okło 14 dni na koncie bez żadnych problemów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~Piotr / 2013-01-02

Jeśli nie chcesz mieć problemów zmień ubezpieczyciela. Najgorszy z najgorszych. Naprawiałem motocykl w serwisie z OC sprawcy, a te k... z MTU i tak mi przelewają kasę pomimo tego, że poinformowałem ich wcześniej, że wybrałem opcję naprawy w serwisie jak był rzeczoznawca. Teraz musze oddawać kasę. Same problemy. A po drugie to też wina serwisu że się nie kontaktuje z ubezpieczycielem. Sprawa ciągnie się juz kilka miesięcy, a serwis ma upoważnienie. Paranoja! MTU i serwis SUZUKI AUTO WACHE unikać szerokim łukiem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero zalet

Wady

wszystko

Extra informacje

nigdy nie kupiłem i nie kupię

~ford ka / 2012-11-25

Po kupnie auta z polisą OC w MTU, nie zwlekaj ze zmianąubezpieczyciela.Unikniesz w ten sposób problemów z ciśnieniemkrwi.Trudny do zaakceptowania jest fakt,że ta "zbójecka firma"istnieje na rynku ubezpieczeń komunikacyjnych.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~aga / 2012-11-15

nie polecam NACIĄGACZE !!!!!!!!!!!kupiłam auto od poprzedniego właściciela z tym ubezpieczeniem wypowiedziałam im umowę przed końcem trwania ale najlepsze to że za 10 dni czyli od momentu zakupu do momentu wypowiedzenia naliczyli mi kwotę 47zł śmieszne chcą 2 razy za 1 ubezpieczenieWadyNaciągacze!!!!!
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Naciągacze!!!!!

Extra informacje

~wkurzona / 2012-10-18

Nie polecam!!!!!! Niestety miałam okazje z nimi obcować jako poszkodowana w stłuczce, zaniżają wycenę a rzeczoznawca twierdzi, że jako "specjalista" wie co mówi.Wycenił drzwi do wymiany a odszkodowania starczy tylko na wyklepanie obecnych...wyłudzają od tych, którym nie chce się pisać pism odwoławczych czy włuczyć z nimi po sądach....i na tym polega filozofia tej firmy...Zanim przyjechał rzeczoznawca, też się łudziłam, że to co wyczytałam na forach nie koniecznie się sprawdzi, ale teraz już wiem...że to prawda!!!!!!!!!!!!!!Najgorsze jest to, że nie ma się wpływu gdzie jest ubezpieczony sprawca wypadku czy stłuczki....i tak to jest w tym złodziejskim kraju....Zostaliśmy bez samochodu z "zapomogę" którą nie wiadomo kiedy wypłaca i jeszcze trzeba dołożyć do naprawy, tylko dlatego że jakaś baba która nie potrafi jeździć wjechała w nasze auto....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak!!!

Wady

same wady

Extra informacje

~grzes / 2012-10-16

zerwać z nimi umowe to najlepiej miec nielimitowane rozmowy bo kilka telefonow trzeba wykonac. podczas szkody czekam juz miesiac i caly czas nic tylko jakies glupie emaile ze jest w trakcie likwidacji. poprostu to nie jest firma tylko banda naciagaczy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Slavo13 / 2012-09-29

Stanowczo nie polecam jeżeli chodzi o wypłat ę odszkodowania szybko wypłacają ale, kradną część należnego odszkodowania zaniżając wycenę pojazdu przed zdarzeniem. Zrobiłem w tej samej firmie wycenę i różnica pomiędzy ich wyceną a moją wynosiła około 20 % na moją niekorzyść. Wysłałem im wycenę i czekam na odpowiedź na razie ich zatkało. Manipulują programem wycena na swoją korzyść polecam sprawdzenie wyceny dokonanej przez tą firmę 1 wycena kosztuje niecałe 10 zł a można się dowiedzieć ile nas próbują oskubać. W razie pytań polecam się, mój adres: [email protected]
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Podobno tanie polisy.

Wady

Próbóją okraść poszkodowanego człowieka, co samo w sobie już jest skur.....em.

Extra informacje

Rok i dostałem w prezencie od poprzedniego właściciela.

~Nela / 2012-09-28

MTU - nie polecam !! Korzystają z usług Kancelarii Prawnej Lexus. Dzwoni do mnie baba wyzywa, traktuje jak przestępcę. A na koniec okazuje się ze nie dostałam kwitka z informacją z MTU i stąd całe zamieszanie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

chamski partner - Lexus

Extra informacje

5 lat

~tomasz / 2012-08-09

Przestrzegam przed tą bandą naciągaczy !!! Auto skasowane ponad 1 rok temu a nadal wyszukują jakichś rat za ubezpieczenia i co ciekawsze sprzedają "zadłużenie" bez mojej wiedzy firmie windykacyjnej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wiele

Extra informacje

za długo i za drogo

~poszkodowany / 2012-07-31

PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED MTU.JAK RAZ PODPISZESZ UMOWĘ I JUŻ NIGDY SIĘ OD NICH NIE UWOLNISZ.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~zadowolona / 2012-07-20

Witam, mój samochód uległ kolizji w weekend, gdy stał na parkingu i sprawa rozegrała się bardzo szybko, po 3 dniach od zgłoszenia szkody przyjechał rzeczoznawca, oszacował i wycenił na miejscu szkodę. Zostało mi tylko dosłać skany brakujących dokumentów podczas wyceny. Decyzja przyszła mailem po kolejnych 4 dniach a za dwa dni już były pieniądze na koncie. Kwota satysfakcjonująca, bez zaniżania. Także w pełni polecam! Dodam że nigdy nie miałam nawet ubezpieczenia w tej firmie..
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

szybko i profesjonalnie

Wady

Extra informacje

~mko / 2012-04-10

NIE POLECAM NIKOMU, OMIJAĆ JAK NAJDALEJ. CENA MOŻE I NA POCZĄTEK JAKAŚ PROMOCYJNA ALE KUR... JEGO MAĆ NIE WARTA PÓŹNIEJSZYCH NERWÓW. NIGDY WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

MINUS ZERO

Wady

BRAKŁO BY RUBRYKI!!!!!!!!!!!

Extra informacje

ZA DŁUGO

~lisiczka / 2012-03-01

przestrzegam wszystkich przed tą firma ,chciałam skorzystac z kontunuacji poprzedniego właściciela i to był wielki bład ponad 3 mies nie potrafili obliczy dopłaty, nie uznali znizek 65%z pzu ,za kazdym razem dostawałam inna kwote ktorej termin wpłaty upłunął np 3 tyg wcześnie po kazdej interwencji u przedstawiciela od poczatku wszystko było wyjaśniane z informacja że mam na razie nic nie wpłacac i wczoraj O MAŁO ZAWAŁU NIE DOSTAŁAM PRZYSZŁO WEZWANIE Z KANCELARII LEXUS ZE JAK NIE ZAPŁACE 251 ZL W CIAGU 7 DNI TO TRAFIE DO REJESTRU DŁUZNIKÓW !!!PAN PRAWNIK Z TEJ KANCELARI STWIERDZIŁ ZE NIE NALEZY UFAC PRZEDSTAWICIELOM I MAM WPŁACIC KASE, PAN Z INFOLINII MTU TŁUMACZYŁ ZE PRZECIEŻ PRZYSYŁALI DO MNIE PISMA I CHYBA ZGUBIŁY SIE PO DRODZE SKORO DO MNIE NIE DOTERŁY BO WYSYLAJA LISTEM ZWYKŁYM I DZIWNE ZE DOCIERAŁY JEDYNIE BLANKIETY Z WPŁATA KAZDY Z INNA KWOTA!!!!!OSTRZEGAM WSZYSTKICH DAJCIE SOBIE SPOKOJ Z FIRMĄ OSZUSTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

ZA WSZYSTKO

Extra informacje

~grzesiek / 2011-12-09

Zachęcam do lektury, w której opiszę szczegółowo jak faktycznie wygląda współpraca z MTU.Niestety wspomnienia z firmą nie pozostają miłe. Jak wiadomo każdy dziś szuka oszczędności więc niestety zostałem zmuszony do nawiązania współpracy z innym towarzystwem i w tym momencie zaczęły się schody. Pomijając fakt, że na początku współpracy dostałem kwity do opłacenia OC trochę po fakcie i była to oczywiście "moja wina"...Później poprawa i dostałem kwity na cały rok.. ale zawsze jest jakieś ale... Wypowiedzenie umowy nie jest takie proste jak się czyta na papierze. Dzwonię na infolinię aby dowiedzieć się, gdzie są agenci by zgodnie z pismem wręczyć wypowiedzenie. Uzyskuję odpowiedź i zmierzam do agenta ubezpieczeniowego, którego pierwsze pytanie brzmi "a czy my byliśmy umówieni?" Przepraszam, że zapomniałem- do nawiązania umowy nie trzeba się umawiać. Ba, mało tego moje wypowiedzenie agent MTU musi skonsultować bo jak mniemam NIE ZNA PROCEDURY postępowania w takim przypadku. Tak więc czekam blisko pół godziny ponieważ pracownik poczty przecież ma ważniejsze zadania niż poszanowanie czasu człowieka pracującego a jednocześnie klienta, a praca w urzędzie pocztowym uczy tępa obsługi klienta. Jak się okazuje agent MTU nie ma uprawnień do odebrania ode mnie wypowiedzenia i kieruje mnie do drugiego agenta MTU, który w tym czasie nie pracuje... Więc ponownie dzwonię na infolinię i tym razem dowiaduję się, że mogę wysłać listem moje wypowiedzenie lecz będzie się liczyć data wpływu. Znając już pracę pracowników poczty będzie to po fakcie podobnie jak z dostarczeniem przekazów do opłacenia składki. Niestety drugiego dnia znalazłem agenta który przyjął ode mnie pismo w OSTATNIEJ CHWILI! Moje pytanie brzmi. Jak Państwo chcecie być szanowaniu i uznawani skoro nie potraficie rzetelnie traktować swoich klientów oraz macie Państwo niewyszkolonych agentów MTU. Jak się okazało wystarczyło skserować moje wypowiedzenie przystawić pieczątkę i napisać "odebrałem /am" dnia.... ot całe uprawnienia mój stracony czas nerwy i pieniądze na jeżdżenie samochodem w tą i z powrotem...a za paliwo kto mi zwróci? Państwo klientów rozliczacie co do grosza...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

naganne podejście do klienta, wysoka cena, brak profesjonalizmu!

Extra informacje

za długo...

~zosia / 2011-11-18

Witam! Mam polisę w MTU i jestem zadowolona gdyż opłacam już ją 4 lata i jest najtańszą ofertą na rynku nie ma towarzystwa które da mi tańszą ofertę. Miałam również szkode gdzie sprawca był w MTU, wszystko było załatwione szybko i sprawnie, przyjechał rzeczoznawca który naprawde wycenił mi moją szkodę , gdzie auto zrobiłam i jeszcze zarobiłam:D więc nie wierzę w takie pogłoski o MTU bo sama miłam z nimi doczynienie. Bardzo mi się podoba jak przesyłają polisę do domu , i nie podnoszą składek jak to robi PZU , z nimi mialam doczynenie jak zerwało mi dach i jak mi wypłacili odszkodowanie miałam zerwane pół dachu a wypłacili 800zł smieszne pieniądze a i co roku składka u nich jest dużo wyższa .4 lata
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Wady

Extra informacje

4 lata

~T.Królikowski / 2011-08-31

Wysłali mi nową polisę - podobno... ale ja nic nie dostałem. Takie rzeczy powinny być wysyłane pocztą poleconą. Ale MTU ma to gdzieś. Czy dostałeś, czy nie - polisa zostaje przedłużana, nikt Cie nie poinformuje - bo nie ma obowiązku. Nikt nie pofatygował się zadzwonić... ale jak chcą coś sprzedać, to włażą z butami nawet do łóżka. Jednym słowem MTU - w życiu nie spotkałem się z gorszym ubezpieczycielem...
Zalety

Nie ma

Wady

Brak komunikacji z klientem. Brak możliwości zawierania ugody.

Extra informacje

Za długo i za drogo

~bury / 2011-08-06

Nie jest powiedziane że wszystkich klientów bez wyjątku dotknęła nieprzyjemna sytuacja, ilość problematycznych spraw wlokących się za tym towarzystwem wskazuje jednak na to, że częstotliwość negatywnych doświadczeń jest tutaj większa i prawdopodobieństwo ich zaistnienia większe w sytuacji kiedy klient zdecyduje się na współpracę z MTU
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~bili / 2011-07-27

Od kilku lat mam polisę w MTU.W czerwcu 2011 miałem szkodę z AC.Po 12 dniach od zgłoszenia miałem pieniądze na koncie.Uważam.że to bardzo dobry czs. Ja osobiśći nie mam nic przeciw MTU.Polecam tą firmę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~MoLan / 2011-07-08

1) Ubezpieczam już drugie auto w MTU i to jest o dwa za dużo.2) Wysyłają druki polisy , których nie potwierdzają ani telefonicznie, ani żadną inną drogą. Sytuacja komplikuje się w chwili przedłużenia umowy. Kiedy nie otrzymają wpłaty w terminie ani myślą ponownie wysłać druki zakładając, że pismo mogło nie trafić do rąk kontrahenta. Nie wysyłają też upomnień. Potrafią jedynie przekazać sprawę firmie windykacyjnej. Najczęściej jest to wrocławski "Lexus".Taka sytuacja przytrafiła mi się w tym roku i jestem w szoku. Mam 3 auta i niekoniecznie pamiętam kiedy kończą im się polisy. Z innymi ubezpieczycielami nie ma żadnych problemów. Nie zalegam z niczym, ponieważ upewniają się , że informacja do mnie dotarła.Tu...Kanał i windykator z pałą.3) To nie wszystko. Dziś mijają 2 miesiące kiedy po wezwaniu windykatora opłaciłam polisę i do tej chwili nie otrzymałam potwierdzenia tego faktu z MTU pod postacią nowej polisy i wkładki do dokumentów.4) Kiedy zadzwoniłam zirytowana tym stanem rzeczy do odpowiedniego działu otrzymałam zapewnienie, że jeszcze tego dnia otrzymam polisę.5) A jakże!!! Otrzymałam na maila druk wpłaty na kwotę, którą uiściłam dwa miesiące temu !!! 6) Po moim pisemnym upomnieniu, że mają burdel na kółkach zapadło głuche milczenie...CIEKAWE KIEDY UZYSKAM OPŁACONĄ POLISĘ OC???!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Chyba tylko wysokość polisy.

Wady

Wyżej

Extra informacje

3 lata

~aslawa / 2011-06-17

1/Kupiłam polisę na początku maja 2011 i po 4 godz. rozmów tel. (na mój koszt oczywiście) wreszcie wygenerowali polisę czyli mamy połowę czerwca.2/ Mój wniosek przypisali innej osobie nawet dostałam maila z polisą na tego Pana,Panu zwrócili nadpłatę z mojej składki - nas nie było w ogóle w systemie!3/ cztery razy zapewniali mnie że już wysłali polisę poprawioną i nic.4/ po czym dostaję wezwanie do zapłaty składki!!!!!!a jednak znaleźli mnie w systemie-jak miło:)Tylko dlaczego nikt nie czyta moich zgłoszeń reklamacyjnych na tą sprawę, gdzie data i wysokość składki była odnotowana przez pracowników infolinii - nie wspominając już o mailu z tą informacją.5/ Od pracowników infolinii dostałam nr zlecenia reklamacyjnego i dopisywali moje kolejne zgłoszenia ale oczywiście nie moga mi tego wysłać pocztą. Za każdym razem pracownicy wpisują dane kontaktowe ze mną po czym ktoś je chyba usuwa, bo za każym razem pytają mnie o tel. i mail. Wątpię czy tam cokolwiek jest prawdą co oni piszą w tym zgłoszeniach6/ Zpaliłam się po raz trzeci na MTU. Przy pierwszym samochodzie moja polisa zniknęła!!!!Przy drugim dostałam aż trzy polisy w odstępach tygodniowych z druczkami do zapłaty i telefonami kiedy zapłacę - a składki zawsze robię z góry!!!!!7/ Po moich przejściach mam prawo być zdenerwowana-łagodnie mówiąc-a oni na info-"proszę czekać zapoznam się ze sprawą, proszę jeszcze o cierpliwość, jeszcze chwileczkę, proszę o cierpliwość... "wrrr...i tak 65 osób po kolei...nikt nic nie wie, nikt nie oddzwania, nie odpisuje na maile, bo pewnie nikt ich nie czyta...8/ Nigdy więcej sprawę zgłaszam do UOKIK. Tanie mięso psy jedzą!!!!I zgadzam się z opinią innych osób że jak chcesz zrezygnować to ci urzadzą ładne przedstawienie z wezwaniami do zapłaty - mój kumpel miał to samo...LUDZIE - Zapłaćcie więcej ale będziecie mieli spokój- aż strach pomyśleć co by było gdyby nie daj Bóg doszło do wypadku!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Cena

Wady

-brak kompetencji pracowników-zawsze załatwia sprawę milion osób-nikt nic nie wie-mają bałagan w dokumentach

Extra informacje

od 3 lat 443zł

~antena / 2011-05-09

Negatywne wrażenia , to byłoby pochlebstwo dla tej firmy !!!! Brakuje słów by dosadniej opisać złodziejską,oszukańczą działalność MTU .UWAGA !!! Kolaborują z Intrum Justitia Debt Found z Warszawy !!! Sprzedają im rzekome długi z OC bez prawomocnego orzeczenia sądowego jako wierzytelność ! A także dane osobowe ! Tylko dochodzenie swych praw na drodze sądowej pomoże ukrócić ten proceder !!!
Oferta
1.00
Zalety

żadnych

Wady

długo by wymieniać ! Należy się wystrzegać tej firmy !

Extra informacje

Za drogo i za długo

~msa / 2011-05-07

Szanowana Pani z MTU, za późno na jakiekolwiek rozmowy i tłumaczenia. Wiem i Wy sami dobrze wiecie co robicie. Świadczy o tym sposób w jaki traktujecie klienta. Rozmawialiśmy długo i nic to nie dało. Pani Rzecznik Ubezpieczonych rozstrzygnęła na moją korzyść roszczenie odnośnie zakwalifikowania samochodu jako dostawczy mimo że w dowodzie widnieje jako osobowy. Pani Rzecznik zażądała tym samym powtórnego przeliczenie składki i zwrot grubo przez mnie nadpłaconej kwoty. W mojej ocenie MTU dokonało niesłusznego wyłudzenia pieniędzy. Jeśli miałeś/miałaś podobną sytuację pisz do Rzecznika Ubezpieczonych, sprawę masz wygraną. Potem zażądaj pisemnie dodatkowego zadośćuczynienia za poniesioną krzywdę, jeśli nie zapłacą w wyznaczonym przez Ciebie terminie, prześlij papiery do Komisji Nadzoru Finansowego, a oni już tam będą wiedzieć co z fantem zrobić. Połóżmy kres podobnym sytuacjom!!!
Zalety

zero

Wady

same minusy

Extra informacje

~andre / 2011-04-28

ja mam podobną sytuację jak poprzedniczka,samochód sprzedałem 4 lata temu a wezwanie do zapłaty przyszło za zeszły rok
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~violla / 2011-04-26

Właśnie dostałam wezwanie do zapłaty za polisę wypowiedzianą w 2006 roku. Może zebrać by grupę ludzi i zrobić im reklamę w TVNie w UWADZE np.?

~egonoolsen / 2011-04-04

Dziś dostałem wezwanie do zapłaty za polisę którą wymówiłem 6 lat temu:-)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~klient / 2011-03-30

z daleka od MTU najgorsza banda złodzieji jaka widzialem .omijajcie ja z daleka

~JJ / 2011-03-28

Najgorszy ubezpieczyciel z jakim miałem do czynienia. Mają tam taki bałagan, że nawet po rozwiązaniu polisy przesyłają wezwania do zapłaty, i mimo wyjaśnień, wysyłania dokumentów po kilka razy, przekazują sprawę do firmy windykacyjnej. i wszystko od nowa. A kontakt z nimi żaden. 30 min na telefonie, bo nikt nic nie wie. Naciągacze. Jak najdalej od tego pseudo ubezpieczyciela
Zalety

brak

Wady

to ze jeszcze nikt nie zamknął tej szopki

Extra informacje

1 rok

~mamik / 2011-02-08

Ten ubezpieczyciel to jakies totalne nieporozumienie! Proszę omijac ich szerokim lukiem!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Ugabuga / 2011-01-25

W grudniu br. miałem kolizję z samochodem ubezpieczonym w MTU (sprawca). Na drugi dzien zgłosiłem szkodę, po 3 dniach wpadł rzeczoznawca, porobił zdjęcia, wypełnił protokół - byłem gotowy, więc komplet dokumentów czekał, żeby nie przeciągać. Wstępnie stwierdził, że najprawdopodobniej będzie szkoda całkowita - wstepnie sie z nim zgodziłem widząc wrak. Zasięgnałem jezyka tu i tam, rozebrałem to co z przodu zostało, żeby wykazać szkody, które były miażdżące, skoro silnik ze skrzynia przesuneły ściane grodziową wraz z deską do wewnatrz pojazdu, podłuznice zgięte i słupki z odkształceniami (chyba banan z podwozia). Dzwonie do MTU i pytam o wstepna wycene... brak, nie oddano papierów do likwidatora... to zlecam wycene juz wurzony i od razu zamawiam 2 oględziny. Odbyły się... trzoche czasu mineło... dzwonie, jest wycena... Całka! Wartość pojazdu wg. MTU - 31.000 (wartość rynkowa - 39000), wartość wraku wg. MTU 16000 (wartosc wg. mechanika/blacharza powypadkowych - 7500), suma do wypłaty wg. MTU - 15000 (moja suma to - =31500!!!). Polecieli chłopaki po bandzie, bo nie dam sie tak wydymać!!! Kancelaria odszkodowawcza przejeła sprawę, za wycene bedzie teraz odpowiedzialny biegły rzeczoznawca z PZMOT-u, dodatkowo kieruje sprawe do rzecznika praw ubezpieczonych. Żeby mało tego było, to koleżkowie z MTU przeciagają już granice czasu - a za to lecą ustatawowe odsetki. Ide do konca az pod sąd, dla zasady!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero

Wady

100%

Extra informacje

~jacek / 2011-01-20

Witam. Blisko 8 miesięcy temu samochod osobowy ubezpieczony w mtu doprowadzil do kolizji z moim samochodem ciężarowym. Uszkodzona cala lewa strona, przeciete 3 opony, wyrwany i zgiety tylny most( rozbierzność kół 15mm) o reszcie nie bede nawet pisał. W listopadzie oddali 5200zl. Moje koszty naprawy 29000zł. Wszyscy którzy ubezpieczaja swoje pojazdy w MTU nawet nie zdaja sobie sprawy ilu ludziom za posrednictwem takich firm (pomagaja).

~true / 2010-12-10

Nie dość, że składkę OC naliczyli 2 razy wyższą, bo samochód zaklasyfikowali jako ciężarowy.. to jeszcze trzeba się dopominać o historię ubezpieczenia oraz listowne potwierdzenie wypowiedzenia OC bo wg nich e-mail wystarczy. Uwaga Klienci, nie dajcie się złapać bo będzie was to słono kosztować!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

same minusy

Extra informacje

ok. 1900 zł

~WKURWIONY / 2010-12-02

Mija dwa miesiące jak ukradli mi auto brak kontaktu na @ nie odpowiadają nie idzie z państwem nawiązać kontaktu na infolini idzie tylko posłuchać muzyki STANOWCZO ODRADZAM
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu

Extra informacje

4 lata

~passek / 2010-11-19

naciagacze, oszuci, wysyłaja listy które nie dochodza, oc drozsze o 200zl niz u innych
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

co by nie wziac pod uwage

Extra informacje

mialem 8 miesiecy(polisa z poprzedniego wlasciciela)

~MTU likwidator / 2010-11-07

WITAM. STANOWCZO ODRADZAM KORZYSTANIE Z FIRMY MTU. JAKIŚ CZAS TEMU (OK 2MC) ZOSTAŁEM UDERZONY PRZEZ KIEROWCE UBEZ. W MTU. NASTĘPNEGO NIA PRZYJECHAŁ RZECZOZNAWCA I NA TYM KONIEC....NA STRONIE NAPISALI ZE ODPISUJA W 48 GODZ, - TO KŁAMSTWO. NIE ODPISUJĄ WCALE!!!!! UWAŻAM ZE LUDZIE KTÓRZY UBEZPIECZAJĄ SIE W TEJ FIRMIE POWINNI PARTYCYPOWAĆ W KOSZTACH NAPRAWY ALBO SAMI PLACIC A POTEM DOMAGAĆ SIE ZWROTU KASY. MOŻE WTEDY ZROZUMIEJĄ ZE ROBIĄ KRZYWDĘ INNYM LUDZIOM PODWÓJNIE. RAZ DOSTARCZAJĄC STRESU KOLIZJĄ A DWA ZE POSZKODOWANI NIE MOGĄ LICZYĆ NA SWÓJ NALEŻNE ODSZKODOWANIE!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

ZERO PLUSÓW

Wady

100% MINUSÓW

Extra informacje

~ms / 2010-09-23

od pół roku nie mogę doprosić sie o przepisanie polisy z poprzedniego włściciela. Wydałam majątek na telefony, faxy i poczte. Częśc moich dokumentów zgubili, dostałam 2 wezwania do zapłaty a teraz strasza mnie komornikiem. Generalnie ja u nich mam nadpłate ale jakoś nikt sie nie kwapi zeby to przeliczyć. Nie polecam, szkoda nerwów!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

same, średnia odebrania telefonu to 30 min

Extra informacje

pół roku sie z nimi meczę i wystarczy, nigdy więcej!

~migel / 2010-08-09

Po kolizji gdzie sprawca był ubezpieczony w MTU zgłosiłem szkodę. Po 2 dniach od zgłoszenia przyjechał rzeczoznawca, który opisał uszkodzenia zrobił zdjęcia. Z protokołem z oględzin udałem się do warsztatu celem naprawy pojazdu. Zakład wysłał kosztorys naprawy, który został zaakceptowany przez MTU z adnotacją "po przedstawieniu faktur na zakup części z A.S.O.". Naprawa została wykonana zgodnie z technologią na nowych oryginalnych częściach. I teraz kończy się już ta piękna opowieść. Zaczynają się schody. Po miesiącu MTU nie wzięło jeszcze odpowiedzialności gdyż jak twierdzą nie posiadają notatki z policji potwierdzającą okoliczność zdarzenia. Poprosiłem osobiście osobę na Komendzie o wysyłkę po raz drugi. Dotarła :) Więc myślę sobie już mają wszystko więc tylko czekać na kasę. Niestety!!! Likwidator po 3 tygodniach od odebrania samochodu z warsztatu dzwoni że chciałby dokonać oględzin naprawy. Wszystko by było o.k. gdyby nie fakt sprzedaży auta w drugim dniu po odebraniu z warsztatu. Teraz pozostaje bez samochodu i bez pieniędzy. Wysyłam do MTU wezwanie do zapłaty z terminem 7 dni a później przekształcam we wniosek przedsądowy i skaładam do Sądu. Widzę że czeka mnie jeszcze kilka tygodni czekania na kasę.P.S. samochód u nowego właściciela jak najbardziej do obejrzenia, gdyż wyraził na to zgodę. Tylko brak chęci ze strony MTU. Sąd jest ostatecznością z którem skorzystam. Pozdrawiamwszystkich uszkodzonych przez MTU. Więcej szczęścia :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00

~dudziu / 2010-06-09

Skierowali moją sprawę do kancelarii we Wrocławiu, dziwię się też tej kancelarii, chodzi o 60 zł moim zdaniem (Art 31 pkt 2 Ustawy z dnia 22 maja 2003 r. o ubezpieczeniach obowiązkowych, Ubezpieczeniowym Funduszu Gwarancyjnym i Polskim Biurze Ubezpieczycieli Komunikacyjnych, mówi że trzeba przeliczyć stosując zasadę uwzględniania nabytych wcześniej zniżek lub zwyżek), a 169,19 zł z ich wyliczeń. Rozmowa telefoniczna przeprowadzana była kilka razy, ale inteligencja telefonistki jest poza progiem mierzalności. Bałagan w dokumentacji, auto kupiłem od handlarza, a on miał umowę pomiędzy sobą a pierwszym właścicielem, nie uwzględnili tego, wszystko prubują podpiąć podemnie. Nie zapłacę choćbym miał iść z tym do sądu, chodzi o zasady, a nie o 6 dych.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Mam wrażenie że niedługo padną

Wady

Jeszcze nie padli

Extra informacje

~Zdenerwowany / 2010-03-15

PANIE BOŻE BROŃ OD TAKICH FIRM!!!! LUDZIE - OMIJAJCIE ICH SZEROKIM ŁUKIEM!!!! Szkoda czasu, waszych pieniędzy i zdrowia!!!!!!!!! Ja żałuję że wogóle miałem z tymi naciągaczami do czynienia...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Darko / 2010-01-26

Właśnie miałem kolizję z autem, którego właściciel-sprawca zdarzenia ma polisę OC w MTU. Od dwóch dni nie mogę dodzwonić się żeby zgłosić szkodę. Wysłałem zgłoszenie on-line, ale firma milczy. Może ktoś ma pomysł jak się dodzwonić, bo jeszcze zostaje faks.
Zalety

Żadne

Wady

Chyba bardzo wiele

Extra informacje

~whilly / 2010-01-11

Witam! W zeszlym roku mialem kolizje drogową nie z mojej winy. Sprawca był ubezpieczony w MTU. Po zdarzeniu uciekl, na miejsce przyjechala policja. W trakcie czynnosci zostal ukarany mandatem. Zaraz nastepnego dnia zglosilem szkode do MTU. Jednak zostalem calkowicie olany - przez infolinie nic nie chca mowic, na listy polecone zero odpowiedzi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

BRAK!!!!!!!!!!!!!!

Wady

SAME MINUSY!!!!!!!!

Extra informacje

~kamizie / 2009-12-25

Witam. Mialem kolizje drogowa, sprawca byl ubezpieczony wlasnie w MTU. Musze stwierdzic, ze nie mialem praktycznie zadnych klopotow z uzyskaniem odszkodowania.Po uplywie 18 dni od zdarzenia pieniadze byly juz na koncie.Byc moze dlatego, ze sprawa byla jasna i klarowna ( najechanie na tyl pojazdu), a tak ze dltego ze na codzien zajmuje sie perawem i mam doczynienia z przepisami i portrafie prowadzic tego typu sprawy. W razie klopotow z uzyskaniem odszkodowania od ubezpieczyciela, mozna do mnie napisac a postaram sie pomoc i cos doradzic, oczywiscie BEZPLATNIE. Moj e-mail : [email protected]

~NIEZADOWOLONY KLIENT / 2009-11-03

Nie daj cie zwieść sie niska ceną bo ta firma TO TYLKO PROBLEMY!!Jest ok jak płacicie składki, ale jeśeli chcecie cos od nich to spotkacie sie z bałaganem, syfem i nikompetencja...za czym stoi potem kancelaria adwokacka i lata problemów....PRZESTRZEGAM!!podejrzewam że zadowoleni z nich sa tylko ich agenci...a pozytywy dla nich pisza też pracownicy MTU...CO ZA FIRMA W TYCH CZASACH !!!NIE DAJCIE SIE NABRAC NA ICH SZTUCZKI BO NAWET WŚRÓD OSÓB ZNAJOMYCH MAM PRZYKŁADY WALKI Z ICH BEZRADNOŚCIA...PORAŻKA !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

żadnych

Wady

PROBLEMY,NIEKOMPETENCJA,SYF,BAŁAGAN

Extra informacje

~vexatum / 2009-08-04

Ostrzegam przed MTU prowadzę komis samoch. i same porażki nękają mnie nieuzasadnionymi kalkulacjami z kosmosu udają że nie otrzymali zawiadomień mimo iż mam potwierdzenia odbioru z poczty , wysyłają po bardziej fajnych windykacjach nie należne im pieniążki chcąc wyciągnąć tysiące pism bez sensu z niszczeniem lasów na papier. to powinno być karalne. Jednostronna komunikacja zapłać i sobie popiszemy ok. 8 listów do jednego samochodu. Ręce opadają ile razy można kogoś zawiadamiać o sprzedaży? 1,2,3,4? Sytuacja się powtarza cyklicznie jeżeli tylko jakiś pojazd zakupimy ubezpieczony w MTU gehenna trwa miesiącami mamy sierpień a ja już któreś tam pismo , skan , kopie fakt wysyłam do samochodu z marca !!! Stanowczo odradzam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

żadnych jak ci dadzą zniżkę 40% to z kosmicznej składki radzę kalkulować

Wady

mnóstwo konkretna pomyłka rynkowa , klient to problem dla tej firmy

Extra informacje

~bhp / 2009-07-29

Strzeżcie się MTU!!! Mamy w tej firmie ubezpieczone trzy auta. W październiku 2007 rokumiałam wypadek - rowerzysta zajechał mi drogę w wyniku tego zdarzenia miałam uszkodzonąszybę, maskę i kilka innych elementów samochodu. Osoba ta nie miała ubezpieczenia OC bonie musiała czyli zostaje mi założenie sparwy cywilnej o naprawienie szkody. Policja iSąd potwierdzili, ze jestem poszkodowaną. Ale rowerzysta cwaniak złożył wniosek do MTU oodszkodowanie z tytułu uszczerbku na zdrowiu (osobiście byłam z nim w szpitalu i zadnychurazów lekarz nie stwierdził) a MTU odszkodowanie mu wypłaciło i jeszcze zabrali mi 20%zniżek na każde auto. Banda złodziei - strzeżcie sie bo oni są ważniejsi niż Sąd ipolicja!!! a ludzi traktują jak idiotów
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~poszkodowany / 2009-07-21

Krótka historia.W dniu 23 czerwca 2009 w mój pojazd uderzyło auto ubezpieczone w MTU.Po dwóch dniach Pan dokonał oględzin strat i spisał wszelkie protokoły.Do dziś ani be ani me ani pocałuj mnie w ....Pożal się Boże takiego Towarzystwa.Aż strach pomyśleć gdyby taka sytuacja zdarzyła się osobie posiadającej tylko 1 samochód i oczekującej już miesiąc na gest MTU.
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

jak wyżej

Extra informacje

-

~już nie klient / 2009-07-14

Oferta na podstawie danych ustalona samowolnie (bez zwrócenia uwagi na sugestie klienta) przez pracownika, do wyjaśnienia sytuacji potrzebne były "stosy" danych, chociaz wszystko mieli w systemie, bo dzwoniący pracownik doskonale był zorientowany w przebiegu ubezpieczenia. Obsługa tragiczna. Moje prośby o zmianę zakresu umowy pozostały bez odpowiedzi- czekali na koniec terminu ubezpieczenia, licząć, że postawiony przed faktem dokonanym opłacę kontynuację według ich ustaleń. Przez miesiąc nie mogłem uzyskać odpowiedzi, ale w dniu upływu ubezpieczenia Pani jakoś miała wszystkie moje dane, wcześniej ich nie mogli znaleść i ciągle czegoś brakowało (gra na czas). Na konkretne pytanie odpowiadali cytując całą masę paragrafów, które po sprawdzeniu okazywały się odpowiedziami nie na temat. Pomylone, nieczytelne daty wpłaty II raty- uwaga- tutaj I rata jest ważna 5 miesięcy, a druga 7 miesięcy, na pytanie dlaczego tak jest i gdzie to ustalono- gra na zwłokę- (w końcu odpowiedź wymijająca, bez wskazania konkretnego przepisu)Cena jest niska, ale jakość katastrofalna- Byłem sprawcą szkody i sam musiałem wypełnić protokół, wyrysować okoliczności zdarzenia, opisać je, odeasłać na swój koszt- to powinien zrobić pracownik, a nie klient.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Niska cena

Wady

brak kompetencji, brak przedstawiciela, kontakt fatalny, nieżetelna obsługa

Extra informacje

3 lata

~autor / 2009-07-12

Witam, jestem bardzo zadwolony z obłsugi w MTU, wykupiłem u nich AC chociaż miałem obawy, niestety stało się tak że miałem szkodę i skorzystałem, na początku strach ile dostanę a okazało się że rewelacja! Likiwdacja szkody w 2 dni wypłata w niecały tydzień! Ubezpieczałem w TESCO w Lublinie młodzi profesjonaliści dopasowali AC do moich potrzeb. POLECAM!!! Agent który mnie obsługiwał to niejaki Pan Paweł R. i naprawdę zna się na rzeczy i odrazu mi pomógł wszystko załatwić POLECAM
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

~diabel07 / 2009-05-07

Słuchajcie zawsze znajdą sie jakieś plusy czy mniusy każdego Towarzystwa Ubezpieczeń, nawet jeśli wszystko będzie dobrze to i tak znajdą się klienci, którym coś nie będzie pasowało. Ale OC wszędzie jest jednakowo określono a oni mają najtaniej!!! Teraz wykupiłem w MTU AC i też jestem bardzo zadowolony!!! Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

~tomasznowak30 / 2009-04-16

Zostałem oszukany przez MTU. Na początku szkoda wyliczona na 10.300, a ostatecznie wypłacili tylko 3.800. Złożyłem właśnie odwołanie i skargi do Rzecznika Ubezpieczonych i innych organów.

~balbinka / 2009-03-05

Chciałam wszystkich ostrzec przed tak niesolidnym Towarzystwem Ubezpieczeniowym.Nie odpowiadają na maile , giną im dokumenty, są niemili i niekompetentni. Mogła bym tak wymieniać w nieskończoność bo niech mnie ręka boska broni abym jeszcze kiedyś miała z nimi kontakt. Za niedługo wypowiadam umowę i przestrzegam - są tani ale nie idzie nic załatwić -po prostu!!!!!!!!!
Zalety

żadnych

Wady

nieskończoność

Extra informacje

oc

~klemens / 2009-02-20

22 o9 o8 r ubezpieczylem nowe auto oc ac agent pomylil sie na polisie dzwonilem kilka razy zeby wyjasnic sprawe do dzisiaj nie potrafia wyjasnic tej sprawy maja to gdzies
Zalety

dobrzy do brania pieniedzy

Wady

zaplaciles pieniadze maja cie w .....

Extra informacje

22,09,08 ponad 2500 zl

~WiesławHajnce / 2009-01-19

Nazywam sie Wiesław Hajnce i jestem pod duzym pozytywnym wrażeniem działu obsługi klijeta wykupowałem w MTU polise AC obsługiwał mnie Pan PUŁKOWSKI i naprawde była to bardzo profesjonalna i bardzo miła obsługa.Nalezy się temu Panu podwyżka jak mało komu!!!!Z poważaniem Hajnce Wiesław
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

super obsługa!

Wady

Extra informacje

miesiac

~kierowca / 2008-11-17

Kolizja. Dzwonie do BOK bo moje auto popsute, winny jest ubezpieczony w MTU. Likwidacja szkody 20 minut, likwidator przzyjechał na drugi dzień, pieniądze otrzymałem w tym samym tygodniu!Bez VAT, jestem zły i piszę odwołanie. Dopłata Natychmiastowa.Wszystkie moje czynności nie trwały nawet godziny gdyby je zsumować razem.Wypłata - błyskawiczna!Oby ta moja opinia nie była jedyną pozytywną !!! Ale jak na razie MTU = profesjonalna i szybka obsługa.
Obsługa klienta
5.00
Zalety

szybkość działania , profesjonalizm, uczciwa wycena

Wady

Extra informacje

~jork / 2008-11-10

Ubezpieczam u nich od czterech lat i tak naprawdę wiele zależźy od agenta.Pierwsza polisa porażka -niedoszły dokumenty a dodzwonić się do nich nie idzie, a agent mnie zbył. Już miałem rezygnować ,ale znajomy polecił mi swojego agenta, a ten załatwił wszystko błyskawicznie (mimo że nie miał w tym zadnego interesu) .Teraz ubezpieczam u niego dom i pozostałe samochody, ubolewam tylko , że nie mogę ubezpieczyć firmy i większego wozu. Na infolinię niedzwonię , wszystko załatwiam przez agenta i jest ok. Ostatnio załatwiałem odszkodowanie z AC wersja serwisowa wszystko poszło sprawnie.zalety: dobra cenawady: zbyt wąska oferta (choć jezeli chodzi o auta osobowe to jest extra)A tak naprawdę wszystko zależy od Waszego agenta
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

dobra cena

Wady

zbyt wąska oferta (choć jezeli chodzi o auta osobowe to jest extra)

Extra informacje

cztery lata dom i dwa auta ok 20% taniej niż u konkurencji-sprawdzałem dość długo

~maroch / 2008-09-04

nigdy w życiu nie ubezpieczajcie tam samochodu, kłamią, mówią co chwila coś innego, 22 lipca kupiłem samochód, dokumenty dostarczone 26 lipca co dzisiaj mamy 3 września !, przysłali raz oczywiście polisę na 730zł, ja powinienem zapłacić 83zł - już do mnie 'idzie', nie śmiech!
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

~JERRY / 2008-06-22

Co z tego że likwidator przyjerzdża szybko jak wasza firma ma 31 dni na likwidacje szkody to znaczy na wypłate odszkodowania a dziś mija 62 dzień od wizyty likwidatora. To są wasze plusy powodzenia w działalności życze.Teraz napewno nie zadowole sie przyznaną sumą odszkodowania poniewasz krutko muwiąc zgodnie z prawem ubezpieczeniowym nalerzą mi się odsetki.Radze omijać ta firme z daleka!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.33
Zalety

NIEMA

Wady

JEST IH CAŁA MASA

Extra informacje

~JERRY / 2008-06-22

Co z tego że likwidator przyjerzdża szybko jak wasza firma ma 31 dni na likwidacje szkody to znaczy na wypłate odszkodowania a dziś mija 62 dzień od wizyty likwidatora. To są wasze plusy powodzenia w działalności życze.Teraz napewno nie zadowole sie przyznaną sumą odszkodowania poniewasz krutko muwiąc zgodnie z prawem ubezpieczeniowym nalerzą mi się odsetki.Radze omijać ta firme z daleka!!!!!!!!!!!
Zalety

NIEMA

Wady

JEST IH CAŁA MASA

Extra informacje

Finanse MTU opinie